Sziasztok!
Nna, itt vagyok
Még mindig nem kaptam meg minden munkát, de pillanatnyilag nincs nálam több, ami volt, azt kivégeztem.
Gabi! Köszi a drukkot
Azt nézem, hogy te már itt tartasz, nem semmi... Mindjárt szülsz
Zsoltikának mennek a gyógydrukkok. Írtam egyszer régebben, hogy Miksát egy Probiotik nevű kapszula tette rendbe az elhúzódó hasmenés után. A mi dokink szokta ajánlani, a bélflórát állítja normál kerékvágásba. Gondolom ugyanaz, mint a Protexin restore, meg társai. Ártani szerintem nem lehet vele.
Gyermekágyi torna: nekem van két videókazim, de nem bírtam elviselni a nőnek a hangját, úgyhogy mindig lehalkítva csináltam
(Tápainé Bajnay Márta). Az egyik kismamatorna meg relaxálás és légzéstechina, a másik gyermekágyi torna, babamasszázs, babatorna, baba-mama torna és szülés utáni regenerációs torna. Kéred?
Ildi! Igaza van Ritának, jó tudni, hová járkálsz két írás között
A zöldséges kaja tök jól hangzik, lehet, hogy én is csinálok. Nekem is van egy elég jó fűszerem, piros hengeres doboz, talán mediterrán zöldségfűszer a neve. Nagyon bevált. Anyósodra nem is reagáltam, de meg kell mondjam, hogy nem is nagyon tudok mit mondani...
Meg a péntekre se reagáltam, pedig akartam írni, hogy meghívtak minket péntekre az egyik zenebölcsis kiscsaj szülinapi babazsúrjára, úgyhogy jobb így, mert nehéz döntés lett volna, ha választani kell. Ajándékötleteket kérek szépen
Nem tudom, mivel kéne meglepni a kislányt (2 éves). Se túl kicsit, se túl nagyot nem akarok venni, inkább valami frappánsat, de elég nehéz ügy. Pici virágot kap, az biztos, locsolgathatja, ha van kedve, de még kellene valami.
Lancelot: tuti jó, több sajtótájékoztatón is voltam ott, hiába, szeretnek enni a népek munka közben is
Rita! Naggyon aranyos lehet Adél, ahogy mondókázik
Takarítás: kicsit én is össze szoktam pakolni, ha jön valaki, de nem mindig sikerül mindent normál állapotba hozni. Miksa viszont nem különösebben idegesíti magát fel azon, ha én sietve pakolászok. A gyerek nem olyan parás, mint én, én állandóan izgulok valamin. Nem tudom, hogy lehetne erről leszokni, mert le kéne.
Mondjuk pár hete is itt voltak elég sokan, és igyekeztem rendet rakni, de ahogy megérkezett mindenki gyerekekkel, már nem is látszott. Konyha egyre inkább úszott, mert a gyerekek mindig akartak valamit, és mindig félbe kellett hagynom valamit. Aztán az egyik kissrác anyukája kérdezte, hogy beteheti-e a székbe a kisfiút, mondom persze. És kuihúzta a széket, és tele volt leszórt kaja maradékával, mert nem vettem észre és úgy égett a képem, de úgy...
És ő meg olyan patyolatrendes.
Beszti! De jó, hogy vagytok! Írjál, mesélj, nagyon kíváncsi vagyok. Kréta a mániám, mondtam már
Képzeljétek, anyukám vasal épp
Még azt nem írtam, hogy kedden voltunk Miksával a dokinál, gyógyultnak lett nyilvánítva, azt mondta, hogy így ebben az állapotában tartsuk a kölket
Jó a kedve is, jobban is eszik, örülök neki nagyon. Nna, ennyi