Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszönjük az aggódást :) Zsoltika most egész jól van, eddig (még nincs dél) kb. 10x kakilt :( De a kedve jó. A fenekét nagyon csípi a kaki minden egyes alkalommal. Szegényből folyik a büdi :(

Tegnap délután nagyon felment a láza, 39,1-et mértünk, aztán hosszas könyörgés után tudtam csak kúpot adni neki. De aztán lement :) Éjjel jól aludt, de hajnalban kelt, megint óriási kakival.

Ma még nem volt lázas. Kapott már Smectát. Délután megyünk a dokihoz. Holnap lesz a korosztályos topictali, és annyira szeretnék menni! De kétlem, hogy tudunk, mert még nagyon sz*rul van szegénykém :(

Én jól vagyok, viszont Zsolti reggel vacakul érezte magát. Azért dolgozni elment, de vitt Smectát :D

Beszti,
üdv itthon, várjuk a beszámolót, sok képpel! :)

Ildi,
Lancelot :D Én úúúúúgy mennék :D Nagyon vigyázok én is, egyenlőre semmi bajom. Annak idején Zsoltikával én is elkaptam egy ilyen fosós betegséget, szörnyű volt!
Natika gyönyörű! Oli meg ügyi az alvással :)
Te csinálsz a szülés óta gyermekágyi tornát? Mostanában ennek nézegetek utána a neten minimális szabadidőmben, jó lenne valami infó. A kórházban 1-szer mutatták meg, aztán úgy elfelejtettem, mint a sicc!

Rita,
júliusban megyünk esküvőre :) Már nagyon várom! Kettesben leszünk Apával!!! Hát ránkfér. Na meg amúgy is olyan szép és jó egy lagzi. Kaja-tánc :) Bár az óriáspocimmal nem tudom, mit fogok kezdeni :D Sebaj!
Takarítás: pont így érzem én is! Szegény gyerek bizti nem érti, mit kell ebből olyan nagy ügyet csinálni :D Pedig tényleg alig valamit működtem: pici porszívózás (látszat), összes ágy beágyazása, a játékok elrakása, és a tv-t meg üvegasztalunkat tisztítottam le, mert azokon látszik a por :D Ja, és szétszedtük a parkolóházat, mert óriási helyet foglalt el az ülőgarnitúra előtt, és a vendégek nem tudtak volna leülni tőle.
Na meg a szokásos konyharámolás, hiszen nálunk nincs ajtó, amit becsuknék, és elrejteném a mosatlanhalmazt :D

Szirom,
mizújs? Drukkok folyamatosan mennek Nektek :)

Ennyi voltam, megyünk ebédelni és aludni, nagyon álmos vagyok!

pgaboka

Hahó!

Még mindig van munkám, mert csöpögtetik... De ha ezzel az anyaggal végeztem, írok egy hosszabbat, jó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Nna, itt vagyok :)

Még mindig nem kaptam meg minden munkát, de pillanatnyilag nincs nálam több, ami volt, azt kivégeztem.

Gabi! Köszi a drukkot :wink: Azt nézem, hogy te már itt tartasz, nem semmi... Mindjárt szülsz :lol:

Zsoltikának mennek a gyógydrukkok. Írtam egyszer régebben, hogy Miksát egy Probiotik nevű kapszula tette rendbe az elhúzódó hasmenés után. A mi dokink szokta ajánlani, a bélflórát állítja normál kerékvágásba. Gondolom ugyanaz, mint a Protexin restore, meg társai. Ártani szerintem nem lehet vele.

Gyermekágyi torna: nekem van két videókazim, de nem bírtam elviselni a nőnek a hangját, úgyhogy mindig lehalkítva csináltam :wink: (Tápainé Bajnay Márta). Az egyik kismamatorna meg relaxálás és légzéstechina, a másik gyermekágyi torna, babamasszázs, babatorna, baba-mama torna és szülés utáni regenerációs torna. Kéred?

Ildi! Igaza van Ritának, jó tudni, hová járkálsz két írás között :lol:

A zöldséges kaja tök jól hangzik, lehet, hogy én is csinálok. Nekem is van egy elég jó fűszerem, piros hengeres doboz, talán mediterrán zöldségfűszer a neve. Nagyon bevált. Anyósodra nem is reagáltam, de meg kell mondjam, hogy nem is nagyon tudok mit mondani...
Meg a péntekre se reagáltam, pedig akartam írni, hogy meghívtak minket péntekre az egyik zenebölcsis kiscsaj szülinapi babazsúrjára, úgyhogy jobb így, mert nehéz döntés lett volna, ha választani kell. Ajándékötleteket kérek szépen :wink: Nem tudom, mivel kéne meglepni a kislányt (2 éves). Se túl kicsit, se túl nagyot nem akarok venni, inkább valami frappánsat, de elég nehéz ügy. Pici virágot kap, az biztos, locsolgathatja, ha van kedve, de még kellene valami.
Lancelot: tuti jó, több sajtótájékoztatón is voltam ott, hiába, szeretnek enni a népek munka közben is :wink:

Rita! Naggyon aranyos lehet Adél, ahogy mondókázik :D

Takarítás: kicsit én is össze szoktam pakolni, ha jön valaki, de nem mindig sikerül mindent normál állapotba hozni. Miksa viszont nem különösebben idegesíti magát fel azon, ha én sietve pakolászok. A gyerek nem olyan parás, mint én, én állandóan izgulok valamin. Nem tudom, hogy lehetne erről leszokni, mert le kéne.

Mondjuk pár hete is itt voltak elég sokan, és igyekeztem rendet rakni, de ahogy megérkezett mindenki gyerekekkel, már nem is látszott. Konyha egyre inkább úszott, mert a gyerekek mindig akartak valamit, és mindig félbe kellett hagynom valamit. Aztán az egyik kissrác anyukája kérdezte, hogy beteheti-e a székbe a kisfiút, mondom persze. És kuihúzta a széket, és tele volt leszórt kaja maradékával, mert nem vettem észre és úgy égett a képem, de úgy... :oops: És ő meg olyan patyolatrendes.

Beszti! De jó, hogy vagytok! Írjál, mesélj, nagyon kíváncsi vagyok. Kréta a mániám, mondtam már :wink:

Képzeljétek, anyukám vasal épp :lol:

Még azt nem írtam, hogy kedden voltunk Miksával a dokinál, gyógyultnak lett nyilvánítva, azt mondta, hogy így ebben az állapotában tartsuk a kölket :lol: Jó a kedve is, jobban is eszik, örülök neki nagyon. Nna, ennyi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, itt is vagyok én is :lol:
Ezt jól elintéztem, úgylátom, mindenki tudja(4-szer)hogy hol jártam :lol: :lol: :lol:
De annyira barom volt a babanet, mindig azt írta ki, miután ráklikkletem az elküldésre, hogy a lap nem jeleníthető meg, aztán mindig visszaléptem az írásomhoz, 4-szer csináltam meg, és 4-szer küldtem el ezek szerint.Hát ez van. :wink:

Szirom, örülök, hogy Miksa gyógyulttá lett nyilvánítva, éljen-éljen!!!!!
Ajándékötletem nincs, én ilyennel már nem is szoktam foglalkozni, mert annyit jár a Levente szülinapokra, hogy nem hozok ki belőle sokat.Kétezer ft körül szoktam valamit venni, lego, autó, könyv, kirakó...stb.
De amennyi pénzt én már ezekre a szülinapokra elköltöttem, besz*rás!!!
Most vasárnap is lesz egy az állatketi játszóban, de vendégeink jönnek, így "sajnos" nem tudunk menni.
Múltkor mikor Levente fosizott, 2 is lett volna , szegényke oda se ment.Persze, ő bánja, én nem annyira.

Gabi, én nem tornáztam semilyen gyermekágyi tornát, van is nekem arra energiám :roll: :roll:
De nekem meg volt egy dvd lemezem, még Olinál vettem, de el is adtam, mert egyszer se tornáztam végig.Lehet, hogy az, ami Sziromnak is megvan.

Ma kivételesen nem alszok, mivel Natasa kiscsaj is fennt van, nem óhajt aludnni, egy órája szopizott, ilyenkor be szokott ájulni, de ma nem.Most leseget az ágyikójában.
Olivér viszont horpaszt.
Levágtam a haját alvás előtt kopira.Na, azért annyira nem kopasz,(1-es)valami maradt is neki :wink:

Jaj, Gabi, annyira sajnállak benneteket fosi ügyileg, már papa is rosszul volt reggel??Olyan rossz, annyira leveszi az embert a lábáról :(

Kösz, Rita a patentos terpszbetétet, de kibírom ám ezzel.Valahol nekünk is van, de az meg annyira csúnya, ez cuki kis macis
Kép
Ilyen a kis mucika.

Leventének még akkor ma beleteszem a bogarat a fülébe(még jobban) Lancelot ügyben, hátha ott kötünk ki.

Beszti, örülök, hogy hazaértetek, és minden okés volt.
Hogy vagy???

Én is akkora barom vagyok, ha jön valaki, akkor takarítok, pakolok százzal, aztán tök felesleges, pláne, ha gyerekek jönnek, 10 perc múlva úgyis csatatér van, meg tiszta morzsa minden.Emlélkszel, Sziirom, mikor ti voltatok itt, akkor is taposták bele Anikó finom muffinját a szőnyegbe :lol: :lol:

hali
vas

Tegnap elővettem egy nutellát, ez lett a vége:
Kép Kép
Kép Kép
vas

Anikó, Ildi!!!

BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK MINDKETTŐTÖKNEK!!!

Kép Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk mindkettőtöknek!

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Na itt vagyok, alszik Zsoltika. Még mindig megy a hasa, persze már lecsengőben van a dolog, de azért most elalvás előtt is 3x kellett pelust cserélnem...

Először is:

ILDI, ANIKÓ! NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKTEK!!! FÜLETEK ÉRJEN BOKÁIG!!!

Ildi,
kicsit visszaolvasva látom, milyen klassz kaját csináltál. Hmmm...nyamiii! Natika olyan édes a terpeszpelusban, kis meglepett arcocskát vág. Gyöngyörű szép nagy szemei vannak! Amúgy a veseköves diétának hol olvastál utána? Tudod, nálunk a férjem érintett a dologban. Mi évente megnézetjük most már a veséjét, a szentesi nagyszülők szomszédja röntgenorvos, és ő tud is ebben segíteni. De az a fránya kő kialakulhat pár hónap alatt is, ezért érdekelne a diéta.

Szirom,
gratula a P1-es lelethez!!! Nekem sosem volt olyan, mindig P2-es. Tényleg, tehet valamit az ember lánya, lehet ezen javítani? Vagy nem érdemes? Tudom, hogy a P2 még teljesen jó, csak kérdezem :)
A videokazikat nagyon szívesen kölcsönkérném! Azt nem tudom, hogy kaphatóak-e, a neten utánanézve úgy láttam, hogy megrendelni lehet őket, de először megnézném, hogy érdemes-e. Előre is köszi!!! Remélem, lesz azért tali hamarosan, és ott át is tudnám venni.

Rita,
meg sem dicsértem a gyerkőcöket: nagyon szépek a képen! Adél meg Bernát mint két (nem egyforma nagy) tojás :D És Maja meg milyen ügyesen balettozik!!!

Lányok, van kedvetek valamikor állatkertezni? Tudom, hogy eszméletlen drága a belépő, de idén még mi nem is voltunk. Hétvégén nem megyünk, mert tömegnyomor van, de hétköznap talán még elviselhető. Ildi, Ti mikor tudnátok jönni? Persze máshol is lehetne tali, csak legyen :D Az a baj, hogy mi már csak a jövő héten vagyunk itthon :( 1 hét múlva irány Szentes, 3 hétre!!! Ugyanis megkezdik a mesterek a fürdő-wc felújítást itt nálunk a lakásban. Már egy csomó mindent kinéztünk, de a csempe még nincs meg. Azt a hétvégén döntjük el, mármint hogy milyen is legyen. Jajj, nagyon szép lesz, de azért rossz lesz ez a 3 hét. Jönnöm kell majd fel Pestre a dokimhoz, de valszeg aznap utazok is vissza. Apa persze itthon lesz, csak levisz minket, és már jön is haza, ő koordinálja a dolgot, nagyjából végig szabin is lesz. De ha úgy alakul, bemegy a munkahelyre.

Hát, nekünk így elmarad a nyaralás, de már annyira szeretnénk ezt megcsinálni! És úgy nem lehet, hogy itthon vagyunk Zsoltikával, mert csupa kosz lesz minden. Így meg lezárjuk a konyhát, nappalit, és csak egy viszonylag kis rész marad, ahová a por megy. Könnyebb lesz takarítani :D

No megyek, mert jó sok elmaradásom van itthon. Viszont ma már ügyes voltam, és kismama-tornáztam :D Igyekszem hetente 3x végigcsinálni, egyenlőre sikerrel. Nagoyn jót tesz testileg-lelkileg egyaránt!

Jó hétvégét!

pgaboka

Sziasztok!

Babazsúron voltunk délután, Miksa le sem vette ezt a kalapot, ami egyébként az enyém :wink: Itt épp babakocsit tologat :lol: Kép

Gabi! Nekünk van kedvünk állatkertezni, de tényleg a hétköznap a jó.
A kazikat akkor nagyon szívesen oda is adom. De a héten már nem tudom, hogy menni fog-e, mert megint lapzárta, aztán rövidesen nyaralunk is, szóval nem tudom, belefér-e még. Viszont az uram szerintem szívesen bedobja neked, mert sokat jár a városba, és nem olyan nagy kerülő. Jó lenne neked úgy?
P1-szerintem nem lehet semmit csinálni. Régebben volt, hogy nekem is P2-es volt, de most már évekre visszamenőleg P1. Azért örülök neki :wink:
Csempe: mi minden ilyet Ürömön vettünk, a Flintstone-néknál. Jó nagy bolt, és van nekik általában raktáron is, ez nagy pozitívum.
http://www.flintstone.hu

Ildi! Bűbáj Natasa és Olivér is :wink: Miksa semmi krémeset nem eszik, így a nutellát se, tök érdekes, nem?
Hogy sikerült a mai napotok? Lancelot? :lol:

Megyek, mert elég fáradt vagyok, jó éjt mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi csajszikák a szülinapi köszöntéseket :P

Anikó, neked is nagyon boldog szülinapot!!!!!!!! :D :D :D

Csak bekukkantottam, mert mindjárt főzök, meg aztán sütnöm is kell sütit, mert délután vendégek jönnek, meg holnap is.

Lancelot nem volt :( , de helyette it kajáltunk Gödöllőn egy jó helyen, de Olivér már tök nyügi volt.

Puszi, majd írok valamikor.
vas

Sziasztok!

Vége a hétvégének :( Zsoltika viszont jobban van, bár reggel még volt egy folyékony kaksi :? De ma már nem diétáztattam, mert elfogy ez a gyerek.

Egész nap jártuk a boltokat, és kinéztük végre a csempét! Meg minden más is megvan már, csak meg kell vásárolni :D

Szirom,
nagyon köszönöm a kazikat, jó lenne, ha be tudná adni őket a párod! Mi péntekig vagyunk itthon... Címet írok priviben! Előre is köszi! Azért is próbálok időben képbe kerülni, hogy a gyakorlatokat megtanulhassam előre, és a szülés után már profi legyek elméletben :D

Ildi,
Lancelot :( De az jó, hogy jót ettetek Gödöllőn :)

Anikó,
merre vagy???

Ma roppant korán elaludt Zsoltika, ugyanis délután nem volt hajlandó lefeküdni. Későn is értünk haza, jobb is így, de estére nagyon nyügi lett ő is.

Írjatok, csajok!!!

pgaboka

Látom, megint kihalósdit játszottunk hétvégén :lol: :lol:

Na, de most bepótolni!!!!!
Ma reggel elmentem az urológiára, de amikor megláttam, hogy kb.8-10 vén papi várakozik, inkább feladtam.Közben az uram bőrgyógy.-nál volt egy tök másik helyen, átgyalogoltam oda hordozóval a kezemben, majdnem megpurcantam.
És ott láttam , hogy csinálnak végleges lézeres szőrtelenítést.
Kicsit húzós ára van, egy lábszár 24,700 ft(vagyis a kettő)
a hónaljak meg 9,800 ft, de ez csak egyszeri alaklom, kell kb.5-6.
Az meg összesen kb.200 ezer pénz.
Kicsit durva ,nem????
Szerintetek jó lehet?????

Gabi, beírtam az origo-n a keresőbe, hogy vesekő, aztán előhozott egy csomó linket, ott találtam diétákat is.
De van a www.dieta.lap.hu , ott is van vesebeteges diéta.
Nme is tudom, minek kell elmennem egyáltalán a dokihoz???? :roll:

Miksa édi a kalapodban :D

Gabi, nekem lenne kedvem, de mint már írtam, az a gáz, hogy ilyenkor az egész napot el kellene töltenünk Pesten, az meg annyira hosszú(egy gyerekkel, babakocsival, oké lenne), de 2-vel már nem jó.
8-tól 5-ig bennt kéne lennünk, Olt is altatni kellene valahol, nem bírná ki a napot.Tegnap se aludt, de 8-kor már esett-kelt, fel is repdet a szája, és aztán el be is ájult utána.

Olyanokat zabáltam most 3 nap alatt, híztam is egy kilót :shock:
most majd figyuzhatok oda, hogy legalább ez lemenjen.Pedig olyan sok fincsiséget kapatm, nem lehet azt állni hagyni :roll: , még megromlik.
Ráadásul megint feketerdő tortát sütöttem, hát isteni lett :wink: 8)
ma reggel löktem magamba a maradékot :wink:
Szombaton meg pikótatekercset csináltam, meg sajtos rudat, két félét, trappistásat, meg füstölt sajtosat, az is fini lett.

Oli bekakált, nyikog, megyek
vas

Sziasztok!

No, elment anyukám, kíváncsi leszek, hogy bírok majd a sráccal :wink: Elaltani sikerült mindenesetre simán. Merthogy a héten anyu altatta, őt választotta. Az elején kicsit zavart, de aztán már nem, mert olyan aranyosan rohant hozzám ébredés után, hogy nem volt ebben semmi "választás". Csak örült a nagymamának és kész.

Gabi! Megvan a cím, akkor majd jelzem, hogy az uram mikor jár arra. Szerintem viszonylag sűrűn, mert nagyjából arra szokta levágni az utat, ha az emlékeim nem csalnak.

Ildi! Nekem sem lenne a kedvencem az urológia, az tuti.

Szőrtelenítés: baromira drága szerintem. Bár könnyen dumálok, mert nekem a lábamon az utolsó (kb. 6. gipszig) nem is volt szőr, csak mini pihék, de azokat is keresni kellett. Aztán is csak kevéske szőrrel kellett megküzdeni, úgyhogy jelenleg 2 havonta néha-néha szőrtelenítek. A hónalj már inkább megérné :lol: Már nem is gyantáztatom, mert irtóra nagyon utáltam, hogy fájt és olyan brutál volt, inkább otthoni megoldást választok.

Lányok, többiek, merre vagytok?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Itt vagyok ám néha, nem akarom kihalasztani a topicot részemről sem (juhhh, milyen mondat volt....), csak....csak.... LUSTA DISZNÓ VAGYOK!

Na nem, azért ez sem igaz, csak ma délelőtt ablakot pucoltam, meg itt volt az üveges, majd elmesélem holnap.

Jövök bővebben, mesélek majd, csak mindent bezsúfoltam ebbe a hétbe, mert ez az utolsó egygyerekes hetem. És így kicsit könnyebb bizonyos dolgokat elintézni...

(Szirom, te gonosz! Ilyet mondani, hogy nem érint a szőrtelenítés..... :x Kb mintha 40 kiló lennél... :)

Kép

Na, holnap gyüvök, mesélek!

Pussz-pussz!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Rita! Holnap van, gyere és mesélj, mert ez elég karcsú kis bejelentkezés volt :wink: De legalább írtál kicsit, mert már kezdtem aggódni miattatok.
Közben pedig voltam olyan bunkó, hogy a múltkori képeken meg sem dicsértem a srácaidat, a kis kékszemű manócskákat meg a balettündért :D

Velünk annyi van, hogy tulképp semmi. Végre jó az idő, de megint rajzanak a szúnyogok. Miksának tegnap felállítottam az ifjúkori kalandozásokkor használt kis sátramat, akit egyébként Vilmosnak hívnak :wink: Anyukám hozta el. Beázós, úgyhogy este persze 2 perc alatt kellett összekapnom, amikor jött egy nagy zuhé. Miksa azt mondja rá, hogy házikó :lol: és nem mer belemenni, ha légy megy be :roll: Nem is értem. Mostanában a kutyáktól is fél, pedig azonkívül, hogy egy rokonkissrác visít a kutyák láttán, nem érte semmi fenyegetés a kutyák részéről. Meg most felveteti magát, ha rigót lát... Őrület, itt élünk a madárzajban, természetben, azt hittem, ez neki természetes. De remélem csak átmeneti az ügy.

Reggel teszteltem egyet, mert a 32. napon vagyok, de tök negatív. A ciklus második felében jutott eszembe hőmérőzni, végig 37-37,1-es reggeli hőket mértem, tegnap is, erre ma reggelre nem kipurcant a lázmérő :roll: Talán a sors nem akarta, hogy lássam a zuhanást, elég volt az egy csík is :cry: Bár egy picit azért még reménykedem. Mondjuk nem vagyok a topon, nem mondom.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bár én lennék ilyen karcsú, igaz, Szirom :wink: ?

A te kicsi kalaposod is nagyon cuki!! Olyan szép gyerek!

Ildi, és mit kaptál szülinapodra?? :D :D
Jaj, szőrkérdés! Küzdök én is, de azért ennyit nem ér meg a dolog!

Gabi, én is állatkerteznék szívesen!

Nálunk sincs semmi különös, kivéve, hogy hétvégén lesz a Majának zsúrja (május elején volt ugye a szülinapja...nagyon naprakészek vagyunk... :) ), és erre készülök.

Kép

Ötleteket gyűjtök egyelőre, meg szállítható de finom sütik receptjeit, mert ha jó idő lesz nem itthon tartjuk, hanem a hűvösvölgyi Nagyréten. Kicsit hülye vagyok, mert ma döbbentem rá, hogy szombat délután jó időben szerintem fél Buda ott fog keringeni, de most már mindegy...

Találtam egy jó kis honlapot, onnan lesek, de NAGYON IZGULOK!!!

Üveges: pénteken kitörtem egy ablakot, kinyitottam, és a külső tábla kilincse nekicsapódott a belső táblának. Azok után, hogy egy nappal előtte az egész gyerekszobát kitakarítottam, minden bútort odébbtologattam... Aznap ágyneműt cseréltem, szépen megágyaztam, szellőztetés.... És kezdhettem előlről az egészet, mert Bernát ágya az ablak alatt van... :evil:
Még jó, hogy ezt legalább a biztosító fizeti. :?

Tegnap voltunk IKEÁ-ban, vessetek meg, de nagyon szeretek odamenni. :oops: Vettünk Majának nagy paplant, adtak hozzá párnát, meg vettünk neki egy baldachint az ágya fölé.
De ez még titok, pénteken kapja meg, az utolsó ovis napján.
Állandóan kapnak valamit! (mégis - vagy éppen ezért ???? - állandóan tele vannak kívánságokkal :? )

Tök jól érezték magukat a gyerekek is, egy csomót játszottak a gyerekrészben, rohangáltak, lent meg a tologatós kocsikkal rolleroztak. :)

Mostan elmegyek a városba, dógom van, még jövök, de hadd ne magammal beszélgessek!!!

ANIKÓ?? ILDI? GABI?
BESZTI???????? Mikor élménybeszámolsz????
És BEA??

Ja, és Motiottal beszélt valaki? Meddig vannak Mo-n?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

SZIROM, HÁTHA!!!!

Vagy egyszerre, tudod! Én júni végétől beszállok a nemes versengésbe :oops: :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita! Tyűha, indul a mandula? :lol: Örülök :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én meg aludtam ez idáig, délelőtt meg a Gödöllői topik csajszikái voltak nálam gyerkőcökkel, jó volt.
Natasa még alszik, én is aludtam 3 órát.

Képzeljétek, most telefonált az uram, hgy megjött a Ford :!: :!: :!:
De biztos lesz egy hét, mire hozzám kerül(hitel, ...stb)
Tök jó!!!!!

Natika felébredt(de ezen nincs mit csodálkozni, 3/4 1-től alszik :wink:
(jó, hogy elkezdtem írni)
(bár a cicim is érzi már a kaja időt :P )

pusz
vas

Gyerekcsinálás éljen-éljen!!!!!!!!

(ezt gyorsan nem hagyhattam ki) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
vas

Sziasztok!

Csak gyorsan: hajrá csajok!!! :D

Szirom, nagyon-nagyon drukkolok, hátha most összejött!

Rita, neked pedig júni végétől mennek a drukkok :D

Ildi, húha, gratula az autóhoz! Remélem, gyorsan megkapod :D

Mi megvagyunk, csak a felújítás miatt futunk köröket. De ezt jó csinálni :D Holnap meg megyek terheléses vérvételre, brrrr... :( Szerintem egész napra kidőlök majd a csapolástól.

Zsoltika még ma is fosis volt egy kicsit, de már normális kakija volt, így voltunk játszóterezni végre :)

Rakok fel még két képet:

Igazi kismama-szerkóban:

Kép

És egy 25 hetes pocak:

Kép

Képzeljétek, ma Rubint Rékára tornáztam! Nagyon kemény volt, rövid ugyan, de nagyon intenzív. A hangját meg a szövegét én sem csípem, de most még hallgattam, mit magyaráz, hogy a gyakorlatokat pontosan csináljam.

Reggel korán kelünk, úgyhogy irány az ágyikó. Puszi!!!

pgaboka

Sziasztok!

Nagyon csinos vagy Gabi, és látszik rajtad, hogy boldog is! A kazikat próbálom intézni, de még nem látni át a dolgot. Egyszer csak odaér :wink:
Drukkokat mi is csak júniustól kérjük, mert ez sajnos eldőlt azóta... :cry: Valahogy hittem benne, hogy másodszorra könnyebb lesz, de úgy tűnik, hogy nem. Nekünk valamiért így alakulnak a dolgok.

Ildi! Gratula a kocsihoz! Nem biztos ám, hogy kell egy hét, nekünk szerintem gyorsabban ment :D
A tali klassz lehetett. Nekünk is jó lenne már, nem?

Rita! Linzer, zserbó, ilyesmi? Szerintem neked nagyjából olyan sütik kellenek, mint a lagzis aprósütik. Nálunk anyu sütötte őket, épp egy éve (kb. ilyenkor sütött :lol: tényleg), megkérdezzem neked? Az évfordulónk is mindjárt itt lesz :wink:
Üveg: húú, az nagy méreg lehetett. A lakásomban velem is előfordult egyszer, de nekem nem a kilincs volt, hanem az a kitámasztó, ami arra szolgál, hogy ne történjen ilyen. Aztán miután elment az üveges, kitaláltam, hogy mivel lehet tompítani annak a fém izének az ütését: Kinder-tojás műanyag héját húztam rá, ott díszelgett aztán évekig :wink:

Ikeát én is szeretem, ne aggódj! Csak nem nagyon voltam mostanában sajnos. Illetve így megmaradt egy halom pénz, amit biztos elköltöttünk volna :wink: De azért megyünk majd, mert lassan hozzákezdünk a lakásfestéshez, és az olyan jó lesz, már nagyon várom! Nagy meló lesz, mert nullára kipakoljuk a lakást, és ki is akarok vágni egy halom dolgot, ami évek óta porosodik, meg talán kicsit át is rendezni, venni egy-két kiegészítőt, képet, polcot, lámpát, hasonlót. Pasztellsárga lesz lent valószínűleg, fönt meg vagy drapp vagy valami halvány olajzöld talán. A sötétítőket nem akarnám lecserélni, és az ő színűk meghatározó. És elég szépek, elég drága anyagból, és elég nagy munka volt őket megvarrani. Akkor csináltam, amikor kiderült Miksa :wink: Lehet, hogy mégiscsak most is varrni kéne :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Szirom,
:( De kár!!! Pedig nagyon-nagyon bíztam benne én is! Varrjál valamit! :D Hátha :D A lakásfestés tényleg jó kis meló lesz, mi tavaly szeptemberben parkettáztunk, emlékeztek? Na az sem volt semmi! Bár én abból is kimaradtam, akkor is Szentesen voltunk :) Viszont ez tényleg remek alkalom lesz a szanálásra, rendrakásra :) Látod a képen, nálunk is sárga a nappali, én nagyon szeretem! Az étkezőn meg tégla-tapétás, nagyon hálás, mert azon már minden van Zsoltika jóvoltából, mégsem látszik :D
Köszi a dicséretet :) A kazik nagyon ráérnek ám!

Rita,
nem is reagáltam igazán tegnap Rád, mert elég késő volt. Bizti jó lesz Maja zsúrja, én is izgulnék :D Készíts sajtos rudat, az nagyon egyszerű meg gyors is, és finom! Meg muffint, az is hamar megvan :)
Az Ikeát mi is imádjuk, csak elég messze van tömegközlekedve, főleg így pocakosan. Kocsival jó menni, de azt csak 7végén érdemes, akkor meg nagy a tömeg. Mi ágyat szeretnénk Zsoltikának venni még most a nyáron, mennék is nézni, csak ezzel a fürdő-wc-vel vagyunk elfoglalva...

Képzeljétek, nagyon mérges vagyok!!! :evil: :evil: :evil: Voltam vérvételen, és nem csinálták meg!!! A következő történt: még az utsó nőgyógyászati látogatáskor mondta az orvosom, hogy mennem kell erre a terheléses vércukor vizsgálatra. Oké, mehetek ugye hozzá, de a Moszkva tér nekem innen Angyalföldről elég messze van, éhgyomorra legalábbis, így kérdeztem, nem lehetne-e megcsináltatni itt a közeli rendelőintézetben? Dehogynem, menjek a védőnőhöz, majd ő beutal. Védőnő persze nem utalhat, menjek a háziorvoshoz. Na ő beutalt, ma reggel 7-kor már ott álltunk sorban Zsoltival a laborban. Gond nélkül levették a vért, majd elbúcsúztak. Mondom, és a terhelés??? Ja, azt itt nem csinálnak! Kezdett elborulni az agyam... Az van ugyanis, hogy kismamáknak terheléses vércukrot a rendelőben NEM végeznek. Mindenki másnak igen, de kismamáknak nem. Hogy miért??? Jó kérdés! Tudni kell, hogy ez egy nagy központi rendelő, én nem is gondoltam volna, hogy máshová kéne menni, de hát erről nem is nekem kéne tudni, hanem a védőnőnek, háziorvosnak...

Felhívtam a dokimat, ő mondta, hogy majd másfél hét múlva úgyis megyek hozzá, ott leveszik nekem a magánrendelőben. Ez nem is gond, csak nem kevés pénz...

Nem is tudom, hogy másnak ezt hol csinálják??? Kórházban, persze, na de melyikben?

EKG-ra is mennem kellett, ha már ott voltam, azt is elintéztem. Ott volt egy nagyon rendes csajszi, neki elpanaszoltam, hogy mi bajom, és felhívta a Nyírő Gy. kórházat (a rendelő mellett van), hátha ott levennék nekem a vért (még éhgyomorra voltam). Leveszik, csak kérjem vissza a beutalómat, és az éhgyomrit 10 perc alatt kiértékelik. Viszont ők sem csinálnak terhelést, ha az éhgyomri valami határértékek között van. Mondom, az sem jó :( Nekem kell a terhelés!

Hát, komolyan, ez a magyar egészségügy! Senki sem tudja, hogyan, miért, hová, mikor... Annyit szívtam már, elegem van!

Most lepihenek, anyukám elvitte Zsoltikát a Vasúttörténeti Parkba :) Leragad a szemem.

pgaboka

Halihó!!!!

Gabi, nekem Olivérrel volt ilyen macerás a terheléses cukor, kb.3-szor mentem feleslegesen.
A végén úgy lett megcsinálva, hogy ettem otthon zsemlét, tejet, levették, ez volt a terheléses, az éhgyomrinak meg egy régebbi vércukrot néztünk. :roll:

Natasával tök egyszerű volt, hiszen azt írtam is, hajnalban levette a tesóm, aztán megittam a löttyöt, 2 óra múlva meg ismét levette, elvitte a rendelőbe hozzájuk, onnan meg elvitték Sárvárra a laborba.
Így várnom se kellett, tök egyszerű volt.

Szép nagy a pocid :D , kismamaruci cuki :wink:
A derekad meg tök vékony :D

Rita, nem kaptam semmit(bár ez nem így van), mert ugye itt az autó :lol:
Viszont elvitt ebédelni, meg kaptam aznap egy vasalódeszkát :lol: :lol: :lol:
Bementünk hazafele a baumaxba egy-két dologért, aztán vettünk egy csúcsszuper vasalódeszkát.Kifele megjegyeztem, hogy ugye ezt nem a szülinapomra kaptam, mert pár éve pont akkor vett egy vezeték nélküli vasalót, és rá lett fogva , hogy szülinapomra kaptam.Gondolhattátok, hogy örültem neki.

Remélem jövő héten tényleg meglesz a kocsi, mert csüt.-péntek nem is lesz a srác, akinél rendeltük, így szerdáig meg kéne, hogy legyen.Olyan izgi, úgy várom már :lol:

Rita, én is szeretem az ikeát, bár hétvégén tényleg utálnivaló :(
De hétközben tök jó.
Olival tök sokat jártam oda, amíg pesten laktunk.
Most meg majd összeszedem magam, aztán majd be merek vezetni odáig :? :? :? (vagy nem)

Nálunk meg a konyhában készül ugyanolyan burkolat, mint a nappaliban van(Szirom, ti láttátok), csak fehérben, ez megy a konyhabútorhoz.
Aztán meg volt itt a kertész, legyomirtózta a csodaszép füvet, és jövő héten jön, talán jövő hétvégére gyönyörű kertünk lesz :D

Rita, kaptál már látom aprósüti ötleteket, sajtos rúd jó ötlet, én tegnap is, meg hétvégén is csináltam, nagyon fini, és gyorsan meg is van. :)

A szőrtelenítés tényleg nagyon drága, nem hinném, hogy elmegyek.Marad a jó is epilátorom(tegnap is randiztam vele)
Meg időm sincs ilyen hülyeségekre.

Rita, hát, jól jártál az ablakkal :wink:

Szirom, sajnálom :( , de majd elmentek nyaralni, aztán ott gyorsan összejön.
Versenyezzetek Ritával, ki ér előbb célba :lol:
Kép

Tényleg kéne már egy tali nekünk is.
Hétvégén a városligetbe lesz tavaszi babás topik tali, már várom.Tényleg, Gabi, nem tudtatok pénteken elmenni a tiétekre?

Motiot, haazértél???????
Beszti, Anikó, Bea mi újs' ???? most megyek
vas

Megyek rohanok (szolizni :lol: :lol: :oops: :lol: :oops: )

Csak egy nagy kérés: Leírnátok nekem a sajtos rúd receptjét?
Én csak egy túrósat tudok, de ha lenne más, azt nagyon megköszönném!!!!

Még gyüvök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

szolizni??????
Jó világ!!!! :wink: :wink:

nekem csak ez jut:
Kép

Ezt tegnap kísérleteztem ki, és irtó finom lett:
5 deka füstölt sajt
5 deka trappista sajt
25 deka liszt
1-2 kávéskanál só
10 deka margarin
1 tojás
3-4 evőkanál víz
Összegyúrod, tojással megkened, csíkokra vágod, reszelt sajtot rá, 10-15 perc alatt megsül(én vékonyra nyújtom)
ebből 2 tepsi lesz, de nagyon kapós :lol: :lol:

vas

Sziasztok!

Rita! Én nagyon rég csináltam sajtos rudat, de arra emlékszem, hogy akkor nagyon kiszárítottam, nem lett az igazi. A recept meg lemezen van, mert az uram elvitte az irodába a régi gépet, és az én cuccaimat kimásolta x db lemezre. Szóval ha Ildi receptje jó, akkor nem keresném most meg.

Gabi! Nekem meg az volt a terheléses cukorral, hogy a Kapás utcai rendelőintézetben csinálták, mert én elég hülyén járkáltam dokihoz. Magándokim volt Újpesten, az újpesti szülőotthonban szültem, a II. kerületbe vagyok bejelentkezve és a szigeten lakunk, az itteni védőnővel tartottam a kapcsolatot. Az AFP-t még elintézte, hogy megcsinálják Szentendrén, de a cukrot valamiért nem. Így a nőgyógyi papírjával mentem a Kapásba, végülis oda tartozom. Reggel 7-re kellett menni, km-es sor állt. Éhgyomorra (nekem az éhségtől mindig hányingerem volt és a kaja mulasztotta csak el, szóval gondolhatod), de hát akkor már jó rég fent voltam, mert még oda is kellett innen érni. Erre megkérdi a nő a kisablakban, ahol a papírokat szedte be, hogy mikor ettem utoljára. Mondom este. Jó, de hánykor? 8 körül, mer akkor ért haza az uram. Azt mondja, az nem jó, mert 7-kor ehettem volna utoljára, úgyhogy jöjjek vissza holnap. Mondjuk ezt aztán senki nem mondta, és a dokim szerint is hülyeség. És nem lehetett meggyőzni, hogy elég messziről jövök, meg ne izéljen már. Kénytelen voltam másnap menni, amikor is a kutya nem foglalkozott vele különben, hogy mikor ettem. Nekem cukros löttyös volt, az első órát bent kellett tölteni a laborban. Szerintem attól lesznek rosszul a kismamák, hogy látják sorban a vérvételeket. Namindegy. Utána még akármennyit az ajtó mellett kellett ülni, nehogy rosszul legyen valaki. Elmenni nem lehetett. Az utolsó szúrás után volt vége, akkor indultunk haza, aztán dugóba kerültünk, és én akkor majdnem rosszul is lettem. Akkor esett le hirtelen a cukrom valszeg. Az eredmények egyébként tökéletesek lettek.
A MÁV-ban nem lehetne neked megcsinálni? Ahol szülni fogsz?

Ildi! És meggyilkolták a dáliát is? :cry:
Gyepszőnyegetek lesz különben?

Lányok, próbáltátok már itt a privit? Én most megkísérlek írni nektek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,a dália él :P :P
, de valószínű,a kardvirágokat megölték :cry: :cry: , mivel a dália elkerített részen van, a kardok meg a kerítés mellett a fűben.Gondolom, nem kímélték őket sem.Bár még állnak.

A te terheléses cukrod se semmi :cry:
Mocsok egészségügy :evil:

A sajtos tényleg jó, de nem szabad ezt sem sokáig sütni, kiszárítani, nem fog megnőni, mert sütőpor sincs benne, fini kis lapos lesz.

Natika alszik a teraszon , vettünk egy utazós ágyat, azt kivittem, picit nézelődött benne, aztán el is aludt. Oli Stuart Little-t néz, remélem ő is elalszik rajta :lol:
Én meg nasizgatok :roll: :roll:

Ja, gyepszőnyeg lesz. :wink:
Ahhoz képest, hogy már május végén kész kellett volna lenniük, de "közbe jött nekik egy nagyobb meló".A mi kis kertünk X százezerért kicsi meló nekik. :?
Besz*rás, mi?????

Oli is betakaróózott, remélem alvás lesz belőle :wink:

vas

Megkaptam!!!!!!

OKÉ!!!!!!!
Értettük, főnök :wink: :lol:
vas

Olivér is elaludt :D
vas

Én is megkaptam mindkettőtökét, akkor működik a privi rendesen :lol:

Enyim gyerek is alszik :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Akkor jó :D

Tegnap aludtam egy jó nagyot, ma nem vagyok fáradt, meg az az igazság, hogy alvásnál ki kell venni a lencsét a szememből, utána meg már nem szoktam berakni.
Most akkor hordom ma egész nap(azér van, nem???)

Tényleg Szirom, neked nem kellett visszavinned múltkor a lencsetisztító folyadékodat?
Milyet használsz?

Kezdek ám belejönni, a kivevésnél találtam egy új technikát, azzal elsőre kijön, ahogy mutatták, sosem sikerült.A felhelyezési módszert még kell fejlesztenem :D
de már haladok :roll:
vas

Ildi! Bausch and Lombot, de miért kellett volna visszavinni? Mondjuk elég rég vettem, én nem használom nagyon gyakran a lencsét :oops: Inkább csak ha megyek valahová.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

azt kellett visszavinni, ami bausch and lomb moistureloc(vagy valami iylesmi), fehér dobozos azt hiszem.Azért , mert valami gomásodást okozó cuccot mutattak ki benne Amcsiba, aztán betiltották.Blokk nélkül is kicserélik, adnak helyette másikat.

natasa felébredt, helló
vas

Szia, szia!

Én a sötétkék dobozost használom, azt a fehérjeoldós izét.

Nekem meg megjött a melóm :(

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, köszönöm, szaladok, kipróbálom!

Na, szoliról majd mesélek...... :D

Szirom, megkaptam, oké!! :wink:

Jövök, ha bezabáltam a sósból! :D

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

megvolt egy gyors szopi :lol:

A sötétkék dobzos az okés, azzal nincs gáz, én is olyat kaptam a másik helyett.

Jó sütést Rita!!! :lol:
vas

Kukucs! :lol:

Életjelt adok magamról! :lol:
A beszámolóra még várnotok kell, mert elhavaztam magamat. Amikor hazajöttünk, szembesülnöm kellett azzal, hogy milyen szörnyen néz ki a lakásunk, így most erős intenzitással arra koncentrálok. Hétfő-kedd a párom is itthon lesz, kipakoljuk az egyik szobát, ami eddig raktárnak volt használva. Azért is kell, mert ha addig nem készül el a ház, akkor a picinek kell hely. A mi szobánkba rendeltünk szekrényeket, oda mennek a ruhák (eddig azok is a "raktárban" :) ) voltak, Ikeás tárolóban, de úgy nem maradhat (akkoriban, amikor ide költöztünk, nem volt sok pénzünk, ez volt a takarékos (és jó) megoldás).
Úgyhogy megy a nagytaki!
Babácskát megkuksiztuk UH-n pénteken, jól van, doki szerint tökéletes. És még elfér bent kinyújtott lábbal (lábfejeit keresztbetette)! :lol: Szuperül láttunk mindent, hiába jó is a 4. gyerek! :wink: A hematóma is megvan... :?

Gabi!

Nagyon csini vagy! Terheléles cukor :( .

Ildi!

Autó:éljen, éljen!
Ja, és milyen bunkó vagyok: Boldog szülinapot! :) :)

Majd valamikor írok még, de ti írjatok ám, legyen mit olvasnom! :lol:

KépKép
KépKépKép
beszti

Beszti, szia!

Mesélj, MI MINDENT láttatok a babán??????? :) :)

Nagytakarítás...... ránk is ránk férne.... Na majd szépen lassan, ablakok fele már megvan. :lol:

Ildi, hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!

Nagyon finom lett!!!!!!

Köszi!!

Képzeljétek, jövő hét végén elmegyünk Prágába KETTESBEN az urammal!!! :mrgreen:
Meglepetés, ezt szerevezi két hete!!! :D :D :D
Én meg azt hittem, nem is akar velem eljönni sehová! :oops:
Ráadásul eddig hallani sem akartam arról, hogy repüljek, de rádumáltak, úgyhogy bátorságpróba is lesz... :shock:
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy örülök!
Nem baj, hogy dicsekszem??? :oops:

Szóval Beszti, most nekünk is meglesz az egyéjszakás kiruccanás után a kétéjszakás is, remélem utána a negyedik gyerekkel is lekoppintunk titeket!
Egyre jobban vágyom (még) egy kisgyerekre! :)

Szoli:
barátnőmmel járunk 5-6× voltunk eddig, visszük az "otthoni" gyerekeinket, és amíg egyikünk sül, másik vigyáz a kis csapatra.

Múlt héten úgy jött ki a lépés, hogy mind a hat gyerekünket vittük... A felnőtt léptékkel mérve max félórás programot két és fél óra alatt abszolváltuk.... :lol: :lol: :lol:
És minden harmadik járókelő sokkot kapott: "Ennyi gyerek, nahát!!!" :? Mondjuk, amikor a két kétéves lefeküdt a járdára, mert meg akarták lesni a macskát az autó alatt, az tényleg vicces volt. Közben a két hatéves a nemtudommilyen fa szöszmösz termését gyűjtögette, nyakig szöszmöszös lett mindkettő. Szóval látványos volt, ez tény, de azért nem kell infarktust kapni hat gyerek látványától szerintem... :)

Ildi, x százezer egy kertmegcsinálás????????? Atyám!!
Orvos a tesód? Mázlista!
Nekem nem volt bonyolult, megcsinálták a vérvételeket a kórházban, de én így is utáltam mindet.

Autó, hurrá!!!!!
Akkor mehet a tali, nem?? :wink:

Vasalódeszka, jó kis ajándék! Vasalhatsz örömmel, közben meg gondolj arra, milyen szép dolog is a szülinap!! :wink: :lol:
De az autó nem rossz, mint ajándék... :wink:

A prágai út sem! :) (Ne haragudjatok, becsszó nem villogni akarok, csak olyan boldog vagyok, nektek öntöm ki a szívem... :) )

Gabi, elhiszem, hogy mérges vagy!!!
De most már ne is gondolj rá!
NAGYON CSINOS VAGY!!!! Szeretnék én is ilyen szép kismama lenni (egyszer végre :wink: )

Nekünk a kihúzhatós ágy nagyon bevállt a gyerekeknek, nem tudom a nevét, de egyszer asszem te tetted fel a képét. Nem is tudom, mi lenne, ha nem ilyen ágyuk lenne hanem normál nagy, nem férnénk el...
Szóval az a kis ágy szép is, jó is. Mi is tettünk a matrac és az ágydeszka közé egy lapot (asszem valami laminált padlólap-maradék volt... :) ), de anélkül sem zúgtak le soha. Esetleg az is jó, ha mellé a földre leteszel egy paplant vagy matracot eleinte.

Még valami: Hallottatok valaha a lepkehimlőről?
Nálunk a két nagy elkapta, úgyhogy megkezdődött a nyáriszünet :( :)
Piros foltok vannak az arcukon meg a karjukon, semmi egyéb.
Lehet, hogy el kell halasztani a zsúrt...
Nem tudom, mi legyen...

Na megyek...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok lanyok,
megjöttünk mi is a "nyaralasbol", jo volt, meg sok is volt.
Abel termeszetesen megint beteg lett, alighogy hazaertünk vasarnap,mar nyüglödött, aztan megmertem a lazat, 39,4. Öröm!! Masnap doki, kapott gyogyszert, hörghurut mandulagyuszival parositva. Ugyhogy az elsö heten nem is tudtunk kimenni vele, bar nem vesztettünk semmit, mert pocsek idö volt. Anyukam vegig fütött, mig otthon voltunk. Nem semmi juniusban!
Megint megvolt a szokasos huzavona, hogy mikor hol vagyunk es miert es miert pont ott en nem amott.... Szoval eleg volt. Viszont Abel elvezte a nagyszülöket ( pontosabban az en szüleimet ) imadja öket, azota is allandoan emlegeti öket es csak ugy hajlando enni, ha mondom neki, hogy a mama fözte a papa pedig elküldte.
Mi is jokat ettünk-ittunk, jokat borozgattunk a pinceben. De az is eleg volt. Fel is szaladt megint ket kilocska. ugyhogy most mar tenyleg balna vagyok. Most meg itt a joidö, en meg beöltözve szaladgalok es megsülök, mert nem vagyok hajlando levetközni, mert szegyellem magam. Most mar apa is rakezdte, hogy fogyjak le. Akkor mar tenyleg gond lehet.
De az igazat megvallva nem tudom, hogy mibe kezdjek. Nem tudom, mit tudnek vegigcsinalni, amit tenyleg teljes eröbedobassal vegig tudnek vinni.

Örömmel latom a szep kepeket a gyerköcökröl, mind gyönyörü!!! Na meg a pocikrol is!!
Szirom, Rita, nektek meg hajra!!! Lassan tenyleg csak kismamak lesznek a topikban!
Hat visszaolvastam a termest, nem volt tul nehez dolgom. Ha jol latom Aniko azota sem jelentkezett. Mi van vele? Nem tudjatok?

Rita, irigy vagyok am a pragai utra! En is szivesen elmennek am!! A gyerekeknek meg jobbulast!
Beszti, en is varom a beszamolot, biztosan nagyon jo volt!

Na megyek meccset nezni. Majd holnap jövök!

Puszika mindenkinek!

Motiot
motiot

Jó reggelt!!!!!

Rita ,ne húzd az agyam Prágával :shock: :lol:
Évek óta elakarok menni, de az uram nem visz el.A fejébe vette, hogy ő oda nem megy, és tántoríthatatlan.
Bár Salzburgról, Horvátországról is ezt gondolta egyszer, de ezekben sikerült megpuhítanom.De úgy látszik Prága még várat magára valamiért :(
De neked gratulálok, és örülök veled együtt!!!!!!
Tök jó neked!!!!!!
Hányadikán is van a szülinapod?????

A tesóm nem orvos, hanem a háziorvos mellett asszisztens, de lehet, hogy már nem is az, hanem fizioterápiás(vagy mindkettő együtt????)
Az orvos a szomszédom. :wink:

Egészségedre a sajtos :lol:
Lepkehimlőről kb.2-3 hete hallottam először, tesóm fiának volt, ő se nagyon ismerte, de ugyanezek a tünetek voltak, mint nálatok.De állítólag hamar elmúlik.
Jó lehetett 6 gyerekkel randalírozni az utcán. :lol:
Járókelők meg be...hatják!!! :lol: :lol:
Rita, a kertben a húzós ár az öntözőrendszer, meg a gyepszőnyeg, a bokrok, növények az már pitiáner a többihez képest, meg kell egy halom mulcs is, az se ócccsó, az lesz a játszórész alatt, mert a füvet kitapossák, a gumitégla négyzetmétere meg minimum 5ezertől indul.Kéne ide vagy 20m2.
De ezt csak egyszer kell megcsinálni, aztán csak renben tartani, gondozni, és szép lesz mindig :P

Motiot, üdv. újra itt!!!!!
Látod, megint nem csúsztál le a taliról, mert megint nem volt. :wink:
Ábel remélem hamar gyógyul, 2 kilócska meg leugrik gyorsan :D

Beszti, jó rámolást, de azért bekukkanthatsz ám néha, meg egy-két gyönyörű tengerparti fotót is feldobhatsz, hadd ácsingózzunk :P :P
Picurka örülök, hogy jól van :P , haematóma meg tűnjön már el!!!!

puszi
vas

Hahó!

Végeztem a melóval, kész vagyok teljesen. Mármint kifáradtam nagyon. Reggel 5 óta csináltam, de megvan. Most még ki kell vinni a kikötőbe, de a kissrác egyelőre alszik. Délelőtt az apjával volt bevásárlókörúton, úgyhogy kipurcant :wink:

Este próbálok jönni inkább, most nem nagyon van bennem energia.

Puszi mindenkinek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ildi, aranyos vagy hogy örülsz!

Nekem is fél évembe telt, állandóan mondogattam, hogy de szeretnék Prágába menni, úgyis ez az utsó alkalom, ha lesz negyedik satöbbi satöbbi, és amikor már tök reménytelennek láttam, kiderült, hogy megpuhult. :D

26-án leszek 31 éves... Nem tudom, ez már nem olyan vidám, mint tizenéves koromban... :? Fura öregedni...
De azért várom, alkalom a tortaevésre. 8)

Tök jó lesz a kertetek, öntözőrendszer, ez igen! De legalább tényleg szép lesz mindig. Most a mi füvünk is elég kis pofás, bár vannak részek, ahol foltos, még nem mentünk ki rá, de hétvégén asszem felavatjuk. :)

Lepkehimlő múlik. Csak szép kis piros a pofijuk. Kép
Zsúrt hétfő délutánra halasztottuk emiatt, csak arra néhányan már nem tudnak eljönni sajna.
De remélem így is jó lesz!

Szirom, ma este én dolgozom, itt leszel?

Motiot, jó hogy jöttél, csak sajnálom, hogy a tali nem jött össze!
Legközelebb ügyesebben szervezünk, jó?

Kilókat megértem, én is kinlódom velük. Most valami elindult ugyan, de mondani sem merem. :?
Majd a szülinapomon eredményt hirdetek... :lol:

Beszti, ne tarts minket feszültségben!!! :lol:

Gabi, minden oké??

ANIKÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!!!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Feszültségben? :D
Tudod láttuk a kis kezeit, lábacskáit, gerincét, fejecskéjét (a doki szerint szőke :lol: )... Mocorgott és meghallgattuk a szívhangát is.
Hol itt a feszültség? :lol:
Ugye azt írtam, hogy a nemére nem vagyunk kíváncsiak, így azt nemláttuk :wink:, és persze a doki sem mondta.

Beszti
beszti

Na, csak én vagyok kíváncsi Beszti, ne haragudj!

De jó nektek!
Édes kis negyedik! :D Mi lesz a neve? Persze csak ha nem titok! :wink:

- de nem is csak a baba nemére gondoltam, hanem a nyaraláselmesélésre! :wink:

Úgy várjuk!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Most a fotótokat nézve nem is értem honnan vette a doki, hogy szőke?!?! :D :D :D

Micsoda szeme lehet!!! :lol:

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Talán elaltatódott a kölök :D

Kicsit fáradt vagyok, de megígértem, hogy jövök.

Rita! Prágáért én is irigy vagyok kicsit :wink: Én egyszer voltam úgy, hogy négyen csajok, csak úgy bulizni, és nagyon klasszul sikerült. Bár baromira hideg volt, húsvétkor fagypont körül volt. Volt egy olyan élményem, hogy vasárnap reggel 9 körül, tömve az a nagy kávéház a lőportoronynál, mindenki reggelizik, a tömeg sorban áll szabad asztalokért. Aztán végre leülhettünk, és egyszer csak bejött egy pasi hegedűvel a zongora mellé, és Brahms akárhányadik magyar táncát kezdte hegedülni, és megállt a levegő. Nem vagyok egy különösebben magyarkodó, de ott olyan klassz volt hallani :) És gyönyörűen szólt, gondolom az akusztikája is nagyon jó annak az óriási teremnek. Szóval ez úgy megmaradt. Meg mászkáltunka városban, megnéztünk minden szépet, de nagyon fáztunk és minden második kávéházba bementünk forró csokiért. Aztán délután már rumos teáért, és estére még volt erőnk sörözni, aztán éjjel bárokban koktélozni, nem is értem :lol: Fiatalság, bolondság :wink:
Néhány évvel később, amikor már ismertem az uramat, de még nem jártunk, ő volt a haverokkal húsvétkor Prágában. Nekik havazott is:)

Lepkehimlő: életemben nem hallottam, hogy mik vannak! Gyógyuljanak meg a srácaid!

Ildi! Biztos tuti jó lesz a kert! Megmutizod majd :wink: ?

Beszti! Tök jó, hogy minden rendben a kistörpével :) De a Kréta-mesét én is nagyon szeretném már hallani :D

Motiot! Irgum-burgum! Reméltük, hogy telefonálsz valakinek, tényleg vártunk, hátha összefuthatunk! Legközelebb, ígérd meg, jó?

Gabi! Oksi minden? Gyere egy kicsit :wink:

Anikóval időnként beszélünk telefonon, el van havazva a két kisördögével, diétázik meg tornázik meg minden. Lehet, hogy meg akar lepni minket és már csak 56 kilósan jön :lol:

Nálunk annyi, hogy megtalált ma az apek, mehetek ellenőrzésre rövidesen. Hát a hátam közepére nem hiányzott, meg meg is lepődtem kicsit. Mit akarnak egy kismamától a 23 ezres gyesével, nemtom...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hát Szirom, te leszel az év fogása apehéknál! :)
Megneszelik ám, ha valaki nagyon jól él a jövedelméhez képest! :)
De gondolj bele, jogos is: Zenebölcsi 23 ezerből??
NAGGGGYON gyanús!!

Mit kell ilyenkor csinálni egyébként, ha megtaláltak?
Töredelmesen bevallani, vagy mit?

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Ááá, Rita, nem ilyen poénos, mert tagja vagyok apám családi gazdaságának, ahol ugyan nincs sok bevétel, csak sok a könyvelés, mert rengeteg a beruházás. Onnan nem jön pénz, csak bonyolítja a bevallásomat. Aztán kiderítettek 2003-ról valami köztartozást, aminek egyszer már utána mentem, mer amikor megszüntettem a vállalkozásomat, akkor azt valaki illetékes nem vette észre, és rámdobott valami hiányzó járulékot a kamataival együtt. Bár már egyszer igazoltuk, hogy az nincs, de megint van valahogy. Viszont csak a 2005-ös bevallást akarják ellenőrizni, ahhoz kell vinni minden papírt, úgyhogy úgy készülök. Nem hiányzott, nem győzöm ismételgetni :?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Muszáj aludnom, jó éjt! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X