Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ki vagyok magamtól tisztára akadva, reggel már írtam egy jó hosszú hozzászólást és a Fanni ide-oda mászkálása közben véletlenül megnyomtam megint az a rohadt ESC gombot és az egész törlődött!!! :evil: :evil: :evil:

Szóval le vagyok tiltva a babanetről, apa tiszta dilis lett, mert ha valamit nem csinálok meg, akkor mindig az van, hogy "bezzeg a babanetre van időd!"
Pedig tényleg nem netezek sokat és rohadtul bosszant a piszkálódása.

Tamesz
Köszi a szitakötős infót, majd megnézem, ha legközelebb arra járunk.
Amúgy a Fanni szobájába vettem volna egy-két dekorációt, de a falra szánt kis zsebes tartó neonzöld színe nagyon nem lett jó a bútor szinéhez, a bele szánt plüss cuccokat pedig eg se mertem mutatni apának. Szépen visszavittem őket, szerencsére nem szóltak semmit.

Juc
Neked már nem emlékszem mit írtam. Asszem Robinak a háron napba beleférfe utólag kívántam boldog névnapot!
Mi volt az idei névnapi meglepi???
Azt még nem írtad, hogy ő hogy boldogul a síró-zokogó Marcival?
Enyém apa is egyedül volt ma 2 órára a gyerekkel mert fogdokinál jártam, utána pedig a szomszéd asszonnyal pletyiztünk még (ő ott az asszisztens, a doki meg szerintem nagyon hasonlít a Lost-os Jackre). Mikor hazajöttem az udvaron játszottak, és szerzett még apa két másik lányt is a szomszédból, csak ők már kicsit nagyobbak (8,9 évesek és imádják Fannit).
Kíváncsi leszek mi lesz RW koncerten, Fanni hogy fog majd nagyival elaludni?
Próbáltam már rávenni apát, hogy néha altassa ő el a lányt, de hamarabb kidől, ha éppen nem kell dolgoznia.

Nálunk is szép idő volt ma, de mi megint Pesten autókáztunk, be kellett mennek ottani postára ajánlott levélért, amit kiderült, hogy már visszaküldtek, voltunk csempét utórendelni tartaléknak, ebből az egyik fajta már megszűnt és vadásszák nekem a még megmaradt raktárkészletet, szóval hasznos napom volt.
De vettem pár cserepes virágot, kertbe kézi kapát, kis ásót, gyomkiszúrót, már csak be kellene vetni őket a gyomok ellen.

Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Hahó!

Timka, köszi a névnapi köszöntést férjem nevében! Hát az idei ajándék nem olyan jó, mint a 2 évvel ezelőtti... :D Szóval nem kistesó... :D Most csak focivébés újságot kapott DVD-melléklettel, kivehető poszterrel, amin írogathatja a gólokat. :lol:

Ordító Macival jól bír, nem adja fel, pl. egy órán át nem hívott a múltkor, pedig mondtam neki, hogy hazamegyek, ha gond van, de ő inkább próbálkozott. Ha itthon vagyok közben, simán elalszik Marci az apjával is, pl. ma is. Nappal meg... hát láttátok a KOlpingban, bárkivel elvan, idegen óvónénikkel is... :lol: :lol:

Na, most már elfelejtettem, mit akartam még írni... :?

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Juc, mi ez az éjjelibagolykodás? nem tusz aludni???
Tegnap éjjel negyed2.ig bogarásztam a netet, nézegettem mindenféle szép cserepes növényt, hétvégén tele akarjuk rakni a szobákat, mert még szinte semmink nincs, csak az én mindnet kibíró hibiszkuszom!

Jó kis éjszakánk volt, Fanni fél 2 körül felébredt és rendszeresen követelte az éjszakai szopit, amivel már tele van a hócipőm, úgyhogy nem kapott, amitől még hisztisebb lett. Átvittem a szobájába és addig duruzsoltam neki mindenféle álommanóról míg szépen elaludt. Fanka technika!

Tényleg, Fanka Te merre jársz? napok óta se kép-se hang!

Bátorkom felvetni az ötletet, most hogy nincs itt Tamesz már nem szervezünk semmit talit???
Jövő héten ha szép idő lesz egy kis állatkertezésbe vagy Ligetes játszóterezésbe ki lenne benne?

NSzép napot!!!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 

 
 

Jóreggelt!
Na éjszaka azért mégiscsak lett itt élet!

Andi,
hogy bírod egész náyron a két gyerekkel? én most kicsit elkezdtem félni, hogy mi a túrót fogok csinálni 2 hónapig tök egyedül két pöttömmel, ímg apa haza nem költözik, mivel MArcinál tombol a dackorszak és hisztikorszak egyben.

Timka,
ne hagyd magad, nem hiszem, hgoy a babanetezés olyan sok időt rabolna el a teendőidből!!! :D
Ügyi vagy, hogy emgint ennyi minden intéztél, én itt kint csak pihizek, de kicsit jól is esik, bár inkább majd a jövő héten lesz rá időm.
Ma megyünk haza, remélem MArci jól fogja viselni az utazást, most éppen alszik, ugyanis hetek óta elöször nyikkanás nélkül átaludta az éjszakát, a saját ágyában, viszont fél 6-kor úgy döntött, ő eleget aludt és be nem állt a szája, pedig még 2 órát aludhattunk volna.
Itt az a jó, hogy apa csak 9-re megy, de itt elég elindulni 3/4 9-kor vele, akkor is beérünk.

Juc,
és mi van a TV-vel? kapott újat apa a VB-re???? :lol:
Altatás nálunk apával is megy, általában, bár nélkülem még nem próbálta, vagyis, hogy ne lettem volna a házban, de majd kipróbáljuk!

Jaj, ma megint olyan szép idő van, élvezem a napot, és este olyan nyár illat volt végre!!!!!! Marci rengeteg új szót tanult a héten, olyan kis ügyes, a kedvenc a helikopter (kelikop) és a sárkány (kánykány).

HAjrá találkozó, tessék szervezni, menni, én meg majd megnézem a képeket!!! majd augusztustól újra becsatlakozunk, ha bírunk még!!!
MEgyek teregetni! szép napot!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hali,

gyorsan bekukkantottam, mert megint útrakelünk, aztán majd csak estére jövök, HA tudok jönni!
Bár ma kezdődik a VB úgyhogy apa szerintem időben hazaér majd és fel sem lehet majd állítani a tv elől!!! - én meg jó rápasszolom majd Fannit és jövök netezni, hi-hi! :D :D :D

Tamesz
Ügyi a nagyfiú, hogy egyedül aludt és az őj szavakhoz is gratula.
Az én lányom még csak hantázik, de azt nagyon! Mostani sláger a bottyom-bottyom-bottyom, de hogy mi akar ez lenni??? :?:
és továbbra is kaszkadőrnek készül, mert ugrál lefele a fotelfól, ágyról, mindenről.
Tegnap amíg mosogadtam nagy csendben volt, mikor odanéztem a tévé elé állított puffon állt és azon járkált.
És amikor rohanok hozzá, hogy le ne essen hguncutol vigyorog és közeledik a széléhez, kész szívrohan!
Most kék vonás van a fél arcán, mert nekiszaladt az ajtónak. Ez a másik hobbia, hogy rámcsapja az ajtót!

Tényleg Juc, van új tévétek????
Apa megveheti magának névnapjára?

további szép napot

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok,

Bekukkantok én is egy rövid időre :D .

Hát Juc,
Gratula a férjed kitartásához, a mi apánknak fele, sőt negyed ennyi kitartása nincs :( , sajnos.

Egyébként, én is bevetettem a Fanka féle tehnikát, és nagyon bejött. Van úgy hogy már meg sem ébred éjjel, de ha mégis, picit simizem és vissza is alszik. Úgyhogy hurrrááá :lol: . Én nem is mertem volna gondolni, hogy ez így működik az én cicimániás fiacskámnál. Az éjjel mondjuk kérte a cicit, de azt mondtam neki, hogy most éjszaka van, a cici is alszik, és belenyugódott :shock: . Köszi Fanka az ötletet!

Tamesz,
Gratula a Marci szókincséhez. Nekünk a kedvenceink: parancsics (paradicsom), margagiga (margarin) , meg nagyon bírom, ahogy kényeztet minket: anyucika, apucika.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok csajok!

Hajrá foci vb!
Kicsit eltűntem, mert rákattantam az olvasásra, csekély mennyiségű szabadidőmben szinte mindig olvasok mostanában. Már el is felejtettem, mennyire kikapcsol! Most épp egy Dan Brown-t, és egy Popper Pétert olvasok párhuzamban :).
Altatás:
Nálunk eddig kivétel nélkül én altatok este, délután. De képzeljétek, tegnap a szüleimnél voltunk és anyunak csont nélkül sikerült délután elaltatnia. Eddig vmiért azt hittem, hogy csak én tudom elaltatni másnak úgysem aludna. Az esti altatáshoz is lehet, hogy inkább én ragaszkodom jobban, mint ő :lol:.
Örülök, hogy többeknek bejött az éjjeli szopi nélküli visszaaltatás!

Juc
Elég rémes lehetett megtudni, hogy mennyit bömbölt Marci este nélküled! Lehet, hogy ez csak átmeneti "anyás-korszak".
Hétvégi közös focinézésből még nem tudom, mi lesz, mert vasárnap családi Róbert napozás az apósoméknál, szombatra meg kerti hússütésre vagyunk hivatalosak, ha jó idő lesz. Azért én szeretnék menni, sztem egy 6 órás meccs reálisnak tűnik vmelyik nap (asszem 3-6-9-kor kezdődnek?). Írok sms-t. A telcsimre meg azóta nagyon vigyázok (hétvégén Panni bedobta valahogy a hűtő alá, kerestem ezerrel, persze le volt némítva, meg le is merült, aztán már lemondtam róla, gondoltam ellopták -már 3at lenyúltak tőlem- végül hétfőn lett meg a takarításkor...)

Nyaralást júli elejére toltuk, tekintettel az időjárásra, akkor már biztos (?) meleg lesz a tenger is. Tamesz, köszi a felajánlást, lehet, hogy élni fogunk vele, és megkérlek majd, hogy kintről informálódjatok nekünk szálloda ügyben.

Tegnap kaptunk 15 hós szurit, nem volt nagy dráma, a méréstő jobban be volt rezelve. Jövő hónapban kullancs-oltás (jó fej a doki, nekünk is beadja az oltást egyszerre), aztán mégegy kullancs, utána a 18 hós...szegénykém!!

Itt a közelben van valami buli egy sportpályán, és vm aerobik-óra lehet, idáig bömböl az "egy-két-há, jó, most a bal láb, jobb láb, előre, hátra...stb". Már egy órája hallgatom nem kevés lelkiismeretfurdalással... Az esősebb napokon mostanában csomószor sütöttem sütit, ha már úgy sem tudtunk kimenni, és hát...meglepődve tapasztalom, hogy egy-két hét alatt is mennyit lehet hízni :roll:!!

Tamesz, Nyuszko
Hogy miket nem mondanak ezek a gyerekek!!! Panni csak két szótagúakat mond, kivéve a mamama (nagymama), illetve a több szótagúaknak csak az első, vagy az utólsó szótagját.

Mostanában a lépcsőzés a sláger, két emeletet már fel tud jönni egyedül, és nagyon élvezi az egészet. Valamelyik nap nem figyeltem egy percre, beosont a lépcsőházba a kertből, és négykézláb felment egyedül a félemeletre. Onnan integetett vigyorogva, hát, majdnem szívrohamot kaptam!!

Taliban benne vagyunk, Timka, jó a Városliget, melyik nap legyen?

KépKép
fanka
 
 


Hahó!

Na, azért előbukkantatok, jaj de jó! :lol:

Hát nálunk ma nagy meccsnézés volt, 12 fős vendégsereggel, hát valakinek meg kellett csodálnia az új nagyképernyős tévét... :lol: :lol: Úgyhogy én alig láttam vmit a meccsből, mert folyton a sörökért, ropikért rohangáltam vagy virslit főztem. Na, nem volt olyan vészes, a csajokkal pletyiztünk a konyhában, Marci ebnt randalírozott a nagyszobában a vendégeknek (fedőt ütögetett a fazékhoz, még jó, hogy a meccsnél főleg nézni kell, nem hallgatni... :lol: )

Szóval van új tévénk igen, apánk nagyon büszek rá, szerintem torzít egy kicsit, át lehet állítani a képarányokat, de akkor meg kétoldalt két nagy szürke csík látszik... :?

Fanka, én már 2 napja a Millenárisra járok :) , de szívesen megyünk a hétvégén is, fölállítottak egy nagy bárpultot, egy csomó sörpadot, nagy kivetítőt, tök jó lehet a meccsnézés ott! Képzeljétek, Marci tegnap egy jamaicai kiscsávóval focizott ott a parkban, hát irtó helyesek voltak, mondjuk, főleg a jamaicai gyerek passzolgatott a Marcinak (ő már olyan 3 éves forma volt), Marci meg elrúgta máshova...

Hú, már meg is kaptátok a 15 hós szurit??? Csak mi leszünk így elmaradva... :(

Apropó, elmaradás: hát nálunk sehány szótagos szavak sincsenek... :? illetve most mintha kicsit kinyílt volna Marci szája, próbálja utánozni, amit mondok neki, de egyelőre abba (labda?) , eppe (eper?), papp (papa?), ma (mama?) van, de csak ha előre mondjuk neki. Ja, és ottó, ottó, az megy magától is ezerrel, a férjem már gyanút is fogott, hogy ki lehet ez az Ottó, akit Marci ennyit emleget... :oops: :shock:

Na, sziasztok, megnézem, mi az ábra a meccsen.

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok,

Juc
Holnapra megint sz@r időt mondanak, azért reménykedjünk! Jó lehetett a meccsnézés, felavattátok az új tv-t. A miénkben is mindenki duci a "széles vászon" miatt, de hamar meg lehet szokni :D.

Panni pár napja 7kor kel 8 helyett, viszont délután 3 (!) órát durmol. Így estére olyan kipihent, hogy 10kor is alig lehet ágyba dugni!

A férjem szerint "regényt írok":roll: ... na megyek egy kicsit focit nézni.

KépKép
fanka
 
 


Ja, Fanka, nekem is lelkiismeret-furdalásom van a torna miatt, ma volt baba-mama-torna, de persze ma sem voltam, már vagy ezer éve... :oops: és a hullahoppkarika is pihen... :oops: Hát mi lesz így a bikinivel???

Juc

Kép
juc14
 
 


Hát csajok, nagy képernyő ide vagy oda, úgy tűnik, unalmas a meccs... :lol: :lol: :lol:

Kép

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Mi is hazarétünk, bár Marci 35 percet ordított útközben, majd végre bealudt, nagoyn utálja a másfél óránál hosszabb autózást, amit meg is értek!

Juc,
gratula az új TV-hez, nálunk apa nem nagy focirajongó, így nem létkérdés, hogy lássa a meccseket. A kidőlt apa kép nagyon tetszik, fárasztó is egy ilyen este, csak nézni, sörözni, dumálni! :wink:
A hullahopp karikád nagyon dúrva, hagyd csak pihenni! :lol:

Fanka,
mi másfél hete kaptuk az oltást, szerencsére eddig semmi mellékhatása, a héten én is olvasókúrát tartottam, kivittem 3 hónap alatt sszegyúlt folyóiratokat és a 90%-át kiolvastam jól esett, most valami könyvet akarok kivinni, bár csak akkor tudok olvasni, ha Marci alszik, mert kiveszi a kezemből, gondolom arra is féltékeny!
Na megyek pihizni, mert hajnali fél 8-ra kell mennünk a dokihoz!
szép álmokat!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Akkor most következik az én kisregényem.... szokásos éjszakai netezés, miután kidőltem a rendrakástól!

Fanka
MIt olvasol Dan Brown-tól? én minden könyvét elolvastam eddig, megértem, hogy nincs ránk időd, egyszerűen nem lehet letenni!
Nálunk is el-eltünedeznek dolgok, olyankor kérdezem a kisasszonyt, hogy hová tette, nem látta-e, és náha megmutatja a helyes utat. Olyan éses ahogy a mutatóújjával mutat és nyög közben, hogy mmm...

Juc
Gratula az új tévéhez, én mondtam hogy a képernyő szokatlan lesz és torzít majd! Mi rendszeresen a 16:9-es arányt használjuk (remélem jót írtam) azt viszonylag könnyen megszoktuk, és nem torzít annyira.
Édes Apa ahogy kidőlt!
Az ényém is hortyog lent, fején a füllhallgatóval! :lol:

Nálunk is tolódik kicsit a 15 hós oltzás, mert jövő hét végén esküvőre megyünk (még mindig nem tudom mit veszek fel :roll: ) aztán hétvégén Gyulára és nem szeretném ha pont hétvégére lenne valami nyavajája. Azitánmegint egy csomó ideig itt leszünk, majd akkor kapja meg a szurit. Addig gyűjtjük, hogy kinél mi jelenetkezett!

Tamesz
Üdv újra itthon! most meddig maradtok!
Szorítunk nektek, hogy minden rendben legyen a pocaklakóval! Eldöntöttétek már a nevét???
Tiszta mázli, hogy a férjed nem szereti a focit, az enyém képes volt videóra vetetni a nyitó meccset, de már úgy érkezett haza hogy tudta azb eredményt. Kíváncsi vagyok megnézi-e....

Amúgy sikerül ma belemennie az előtte haladóba! Végre!!! végre!!! végre!!! az autónak nem sok baja lett, lejött a rendszámtábla és lett egy kis horzsolás, de egy kis Cascos fényezésamúgy is ráfér már!
Azért örülök mert nekem papol mindig hogy menjek annyira az előttem haladónak a fenekébe!!! - na jó egyszer én is megtoltam valakit.

Voltunk ma Gekkóba, és arra a következteésre jutottunk a fejlesztőpedagógussal, hogy legközelebb keresek magamnak addig valami tennivalót, mert Fanni ezerszer készségesebben viselkedik ha nem vagyok ott. Ma megint végig rajtam lógott volna, nagyon nem akart együttműködni. És úgy néz ki, hogy két hét múlva lesz még két gyerek, így végre egy kis csoportterápiát is kap.

Na elbúcsúzom, jó éjt mindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


"szép napot"!

Ma úgy tűnik az idő apának kedvez, mert füvet kellett volna ma nyírnunk és neki nem volt túl sok kedve!

Hajnalban voltunk a kórházban a dokinál, jó alaposan megnézte a babócát, azt mondta, hgoy minden rendben, de persze a leleten rajta van, hogy mindent nem lehet uh-al kiszűrni és "dúrva" elváltozásra utaló jel nem látható, bla-bla-bla.... A lényeg, hogy szerinte is csajszi, mert kukacot nem talált a lába között. Ja és mehetek a tengerbe fürcsizni, zárt a méhszáj, úgyhogy hajrá! Persze, csak ha elég meleg lesz a víz! :evil:

Név: hát már végigböngésztük a lányos utónévkönyvet, döntés még nincs, amik bentmaradtak azok: Adél, Alíz, Gréta, Panna, Hanga, Kincső, Lili, Panka. Hát ennyi, majd ha szabin leszünk, talán eldöntjük.

Timka,
azért sajnálom apátokat a koccanásért, mert egy rakás idő és papír lesz még vele, de szerencs, hogy semmi baja. EGyszer én is eltaláltam valakit 4 éve, mert a barom szakadt ladás elindult a zöldnél, majd nem volt előtte senki, de beleállt a fékbe, én meg benéztem a csomagtartójába, de tele volt szerszámokkal. Szerencsére elismerte, hogy hülye volt, így nem a kötelezőmre ment, de az akkor 4 hós autóm orra megnyomódott, ami akkor nagyon fájt!
A Gekkos dolog érdekel, ha hazajövünk augusztusban, lehet elmegyek megnézetem Marcogit, amíg nincs másik gyerek és lesz időnk. Mesélj majd róla.

NA megyek, befűszerezem a mustáros hisukat, ma azt sütök ebédre, mert nincs nagy kedvem nagy főzést csapni, holnap húzúnk vissza és elvileg 3 hétig maradunk. A fűnyírást meg rábízzuk a szomszéd kamaszfiúra, nagyon rendes, és jól jön neki egy kis zsebpénz!
Jó pihizést, én lehet, ruhaselejtezést tartok délután, mert meg kell szűntetnünk egy szekrényt a kistesó szobájában.

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek mi történt!! A meccs szünetében ordibálást hallotunk az utcáról, kinéztünk az ablakon és látjuk, hogy a földszinti szomszéd hajigál ki mindenflélét az erkélyéről egy szál gatyában, és közben ordibál mint az állat. Vasrudak, edények repültek...szóltunk, hogy álljon le de legalább vigyázzon a kocsinkra, ami ott parkol a ház előtt. Erre kidobott egy vasfűrészt (!), ami pont a kocsint lökhárítóján landolt. Erre elborul a férjem agya, lerohant hozzá. Okoskodott a csávó, hogy 5 ezerből megcsinálja, megy ilyenek, most együtt várják a zsarukat! Tisztára kész vagyok, hogy ilyen van!! Nem tudom, mi lesz a vége??!!

KépKép
fanka
 
 


Jesszus, Fanka, mik vannak!!! :shock: :shock: :shock: Vigyázzatok azért, ha ez a pasi bekattant!!! Kiértek a rendőrök? Mi lett a vége?

Juc

Kép
juc14
 
 


Te jó ég, Fanka! mi történt? :?: :?: :?:
Azt hittem a férjed behúzott neki egyet!
Írj majd mi lett a vége! még szerencse hogy hamarosan költöztök onnan!

Nálunk ma nem volt semmi különös, a jó időben szépítettük a kertünket, gyomláltunk, szemet égettünk, gazoltuk a füvet.
Holnap ahogy felkeltünk elindulunk fúűnyíró után, mert ma nagyon eltököltük a napot. Fanni fél 10-kor ébresztette a házat és elhúzódott a délelőtt. Aztán összevitatkoztunk azon, hogy mi miért tökölődünk mert 3-ra jönnek hozzánk és addigra már nem tudunk elintézni semmit. Én erre nem emlékeztem, csak szó volt róla, úgyhogy szépen lemondattam apával a vendégsereget. Viszont annyira összekaptunk hogy sehova nem mentünk.
Majd holnap, csak legyen szép idő megint, hogy fel tudjuk avatni a fűnyírót!

Azt elfelejtettem írni, hogy tegnap apa altatta el Fannit.
Fürdés után volt egy kis "nagy"dolgom (bocs) így otthagytam őket a fürdőszobában, apa szárította Fanni haját. Mikor visszamentem a gyerek édesen aludt, úgy öltöztettem fel nagy nehezen.
Teljesen elszoktam már egy tehetetlen test öltöztetésétől, pelenkázásától!
Javasoltam, hogy altassa el ma is, de nem jött össze. Viszont nagyon hamar elaludt, kiszívta a jó levegő.

Kaptunk ma a szomszédtól egy tál meggyet, akartam sütni meggyes rétest, de kiderült hogy a rétes tészta szav.ideje áprilisban lejárt és ahogy kivettem össze-vissza tört. Nincs nekem a rétessel szerencsém, a múltkor pedig valamelyikünk berakta véletlenül a mélyhűtőbe, amitől megint tönkrement egy adag. Pedig már ott vár a meggy kimagvalva, lecukrozva, fahéjjasan....

Juc
Milyen tévét vettetek? Marcitoknak hogy tetszik?

Jövő heti talira kinek mikor lenne jó??? nekünk szerda délelőtt nem jó, de hétfő, kedd, csütörtök igen! - csak az idő is úgy akarja.

Hagyok mést is zóhoz jutni, sziasztok!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!

Jelentem rendeződött a tegnapi balhé. Egész hamar kiiértek a rendőrök, néztek nagyokat, hogy ilyen van! A srác nem igazán tudta megmagyarázni, miért csinálta, azt mondta, hogy örömében a meccs miatt (?). Egyébként teljesen ki volt ütve, alig tudta, mi történik körülötte. A férjem többek közt ezért nem verte meg, és hát ő sem akart bajba kerülni (pedig majd' szétdurrant az agya). Végül a rendőrök felvették a jegyzőkönyvet és közös megegyezést javasoltak. A srác még ekkor is csak nevetgélt, meg hogy ő megcsinálja a kocsit holnap, pár ezer forint, meg ilyenek...Ekkor az egyik zsaru ráijesztett, hogy ha talál még pár embert a házban, akiket zavart az előbbi műsor, akkor beviheti őt garázdaságért, és az ilyeneket elviszik a Lipótra kivizsgálni...Na, ez úgy látszik, hatott, megígérte, hogí kifizeti a kárt. Ha nem, akkor pereskedhetünk, és persze az összes perköltség is a nyakába szakad. Na, ez volt. Most vagy fizet, vagy nem. Amúgy meg nem lakunk veszélyes környéken, a Gellért hegy alja, és velünk szemben van valamilyen katonai épület, ami előtt éjjel-nappal őrök glaszsálnak.

Az a legfurább, hogy ez egyébként egy tök normális csávó, nem tudjuk, mitől szakadt el így nála a cérna. A férjem persze nem látta a második félidőt (amit majdnem hogy jobban sajnált a kocsinál :) ), és tök értetlenek vagyunk azóta is.

Timka
Szerintem legyen csütörtök, de nekem igazából mindegy melyik nap.
A meggyből nem akarsz valamilyen piskótát sütni? Vagy meggyes muffint. Én az utóbbit sütöttem nemrég, nagy sikere volt.

Na, megyek reggelizni, sziasztok

KépKép
fanka
 
 


Sziasztok!

Hát én ma olyan bamba vagyok, csak most tértem egy kicsit magamhoz a délutáni szunya után, előtte alig vonszoltam magamat, a férjem gyanút is fogott, hogy jön a kistesó... :lol: :shock: Nem hinném...

Taliban mi is benne vagyunk, a péntek tuti nem jó, de különben amikorra jó időt mondanak. Az meg kedd-szerda az omsz honlap szerint legalábbis. Állatkert? Ligeti kivetítő??? :lol: 8)

Fanka, örülök, hogy rendeződött a kattant csávóval az ügy.

Na, megtalált a kisegerem, úgyhogy lejárt a szabadidőm... majd este jövök még.

Juc

Kép
juc14
 
 


Jóestét!
Mi már megint Zágrábban vaguynk, szerencsére gyönyörűen süt még most is a nap és meleg van Marci nagoyn jól viselte az utat.

Tegnap délután végül sikerült füvet nyírnunk, így nem untazkotunk túl sokat. Ma induláskor apa mgé rákönyökölt a pótszemüvegére, így tetttünk egy kis kitérőt a vision expressbe, hogy pótoljuk a "bénaságát", röpke 5 ezerért!

Fanka,
nem semmi szomszédotok van, én lehet, hogy nem bírtam volna ki, hogy ne üssem meg!!! Azért kíváncsi leszek, hogy mit fog lépni a fütyike!

Találkozó miatt irígylem a csapatot, tessék majd sokat mesélni és fotózni, JUC, elem, kártya, gép, minden legyen Nálad!!! :lol:

Timka,
fűnyírót beszereztétek?
Na emgyek pakolok még egy kicsit, meg böngészem a kopmjáratot Lopárra, mert már csak 5 nap és emgyünk nyaralni, hihetetlen!!!
szép estét!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Na, sziasztok, még egy késői bekukk.

Akkor a tali melyik nap legyen? A híradóban már egész hétre jó időt mondtak, csak nem itt a nyár??? :D 8)

Timka, hogy áll a fű???

Fanka, találtatok már szállást Horvátországban? Írtam ma sms-t, megkaptad? (Megvan a telefonod? :lol: ) Voltunk ma a MIllenárisban, de csak Marcival ketten, mert apánknak saját meccse volt, ő nemcsak nézi... :lol: :lol: (Igaz, nem is foci volt.)
Szóval nagyon jó volt ott a hangulat, mindenfelé heverésztek a füvön, gyerekek fociztak, hatalmas kivetítő, sörcsapok... 8) Nem nézzük meg vmikor?

Tamesz, jó szervezkedést a nyaraláshoz! Én már be vagyok sózva rendesen, egyelőre fogalmam sincs, mit csomagoljak az útra, mennyi fér bele a 20 kilóba, mi az, amit ott veszünk majd meg.

Na, jó éjt mindenkinek, az elveszetteknek is!

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

Szokás szerint éjjel jövök, apának kellett a net és én addig olvastam. De amikor a hortyogást hallottam lentről rögtön lecsaptam!!!

Tegnap ugyebár azt terveztük, hogy ma hamarabb elindulunk és beszerezzük a fűnyírót meg egy-két növényt.
Erre a nagylány megtréfált minket mert fél 11-ig aludt, vele együtt én is, apa is 10 körül kelt fel. Úgyhogy délben sikerül is elindulni, elmentünk a soroksári Baumaxba, mert otrt volt még olyan csempe, ami biztonsági tartaléknak kell nekünk, itt nem találtunk jó fűnyírót. Ezután elmentünk az Oázisba, közelről jól megnézhettük a mai hatalmas tüzet a IX. kerületben (állítólag valami kínai ruhás raktár gyulladt ki). Az Oázis eladójától tökre kiakadtunk... tegnap néztem netem a növényeket, és ami tetszett annak felírtam a magyar nevét. Kértem az eladót, hogy segítsen már, mert egyrészt mi hülyék vagyunk még a növényekhez és jó lenne tudni, hogy milyen nagyra nő, milyen helyet szeret stb....és mondon neki, hogy van pár ami tetszik, de csak a magyar nevét tudom, ott pedig mindenre latinul volt felírva.... Erre a nő közli, hogy hát ő magyar nevét nem tudja, nem is hallott ilyen névről, és mindenfélét mutogatot nekem, ami nem is tetszett annyira, dícsérve hogy ezért meg azért jó, az azért olyan barna levelű stb... úgyhogy apával tudományosan kiválasztottuk a növényeket, ránéztünk melyik tetszik és azt hoztuk el. Mindjárt megnézem a neten miket vettünk, és hogy mit kell róla pontosan tudni....
Ezek után mentünk az Obiba fűnyírót nézni, ott találtunk már jót, de én még szerettem volna megnézni a Váci úti Baumaxot is. Kiderült, hogy az OBIban kinézett fűnyíró emitt 13000 FT-al olcsóbb, csakhogy nem lehetett kapni, már nem is rendelhettek belőle. Visszaautóztunk a Váci úti OBIba, de ott nem volt semmi jó, végül az M3-as Praktikerben vettük meg, persze az OBIs áron...:(
Ráadásul olyan süsük voltnk hogy nem kapcsoltuk ki az automata rendszert, így nedves volt rendesen a fű a nyírásnak.
Apa bajlódott a fűnyírással, addig én felmostam meg sütöttem meggyes rétest!!!

De jó nektek, hogy mentek nyaralni, de akkor ki fog halni a topic????
Mert az utóbbi időben csak mi négyen-öten tartjuk életbe!

Tali akkor szerintem legyen csütörtökön, ha az jó mindenkinek!
Juc, Fanka, esetleg valaki más??? Eveka? Andi?
Vagy legyen kedden és esőnapra jelöljük ki a csütörtököt????
Holnap még eldönthetjük!

Most bogarászom a növényeket, jó éjt mindenkinek!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Na hello lányok! Újra itt. :D

Talizni szerintem nem megyünk, mert egy kicsit messze van BKV-val. De nektek jó csavargást.

Fanka, nem semmi a szomszédotok, örülök hogy rendeződött az ügy, most már csak az lenne jó, ha fizetne is. :D

Tamesz, felvilágosítanál egy kicsit, mert le vagyok maradva. Mit csináltok Zágrábban? Mert egy kicsit belezavarodtam, hogy apa csak hétvégenként van itthon, meg hogy most nem vagytok itthon , de majd csak most mentek nyaralni.... egy kicsit össze vagyok zavarodva.

Juc, örülök, hogy van új tévétek. Édes apa ahogy alszik. Nálunk is az van, hogy ő nézi a filmet, ne nézzek mást, de 10 perc múlva már alszik.

Hát a szavakban mi is le vagyunk maradva. Leginkább csak a szavak első szótagja megy. Na meg a papa, mama, ma(apa), nyanya(az vagyok én :D ), Egyszer már kimondta, hogy labda, meg ajtó, de azóta se, biztos a sokk hatására. :cry:
Mert hát pénteken szegény gyermekemnek kificamodott a könyöke, a Heim Pálban rakták helyre. Mondjuk szerintem engem jobban megviselt.
De azért jó dolog is történt velünk. Vettünk bicigliülést, úgyhogy most rendületlenül csavargunk. A babakocsis séták a boltba, már egy kicsit hosszúak ilyen napsütésben. Mondjuk az mostanában nem volt :D . A lényeg hogy nagyon élvezi a Jencike a bidiglizést, első alkalommal egyfolytában kacagott.. Nagyon édi volt. Majd rakok fel képet.

Na most megyek mert már nem bír magával.
puszi

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Sziasztok Mindenki!

Ne haragudjatok, hogy csak így rátok török, de ha nem zavarok szeretnék csatlakozni hozzátok :lol:

Rólunk röviden annyit, hogy van három fiam. Dani már nagy, ő 12.5 éves most végzi a 6. osztályt :lol:
Marci augusztus 2. -án lesz 3 éves, akaratos hisztis de imádnivaló folyton vigyorgó kismanó :lol:
Máté pedig holnap lesz 17hónapos :lol: Ő is akaratos és hisztis, de imádom :lol: Rengeteget beszél és imádja idegesíteni a két bátját :P

Egyenlőre zuglóban lakunk albérletben, de ha minden igaz, novemberben beköltözünk a saját házikónkba ami Pestszentimrén épül!

eddig egy másik fórumba irogattam, de ott néhányan nem viselkedtek igazán korrektül, ezért úgy döntöttem, hogy lépek :oops:

Ha befogadtok, szivesen csatlakozom, ha nem azt is megértem :oops:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


SZiasztok!
Brigi,
üdv a csapatban, ha visszaolvasol, látod, hogy nem sokan vagyunk, de nagyon jó a csapat, remélem jól fogod magad érezni!!!

Angyalka!
Zágráb, a férjem november óta kint dolgozik és idén karácsonyig lesz kint,jelen állapot szerint. Mi pedig jöhetünk-mehetünk a két város között. Március végéig kint voltunk együtt, de akkor építkeztünk egy kicsit a ház előtt, tehát otthon voltunk 2 hónapot. Most két hónapra visszajöttünk, majd augusztusban együtt emgyünk haza szabira és mi MArcival vsz. már nem jövünk vissza, mert akkor már kb 30-32 hetes lesz a hugi és nem akarok nagy pocakkal utazni, hacsak nem fogom magam szuper fittnek és nem bálnának érezni. Hát röviden ennyi, remélem érthető voltam????!!! :lol:

Juc,
én is izgulok már a nyralás miatt, sajna a tenger nem túl meleg, így főleg homokozásra készülök, de azért remélem lesz egy kis lehetőség a pancsira is, ha máshol nem a medencében, legalább a fiúknak, mert abba én nem óhajtok belemenni.
20 kg-ba elég sok minden belefér, a babakocsi úgyis külön poggyász, kajás, játékos hátizsékot is kézipogyinak vittük fel, így a feladott csomagunk csak 15 kg volt, amikor párizsba mentünk. De egyébként nagoyn rendesek a gyerekesekkel és pocakosokkal a repcsin, nekünk szó nélkül hozták az övbővítőt, Marci külön helyet kapott, pedig nem fizettünk érte, randalírozhatott a sorok között, megmelegítették a kajáját, szóval rendesek angyon, ne izgulj!

NA megyek, teregetek, amdj lemegyünk a parkba a játszótérre, mert szép idő van!!!!!
szép napot, elveszettek tessék jelentkezni!
Flames, hogy vagytok?
Babus? Mit alkot a kis Picasso mostanában?
Muki? képek végre jöttek te meg eltűntél? milyen dolog ez?
és Bogácsi? Ti hogy vagytok? Olvasol még mindket?

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Brigi, üdv köztünk!
Örülök, hogy jöttél, legalább fellendíted majd egy kicsit a forgalmat, mert a páran jövő héten lelépnek! Meg aztán egy tapasztalt anyukára tanácsaira is szkségünk van!
3 FIÚ!!! Te jó ég! aztok aztán rosszcsontok lehetnek tényleg. Kár hogy kicsikék a képek, amiket beszúrtál, nem lehet őket rendesen látni.

Angyalka
Az én bicajom ott porosodiik 3 éve a garázsba, ráférne egy kis felújítás!
Jencikáét hová ültetted??? tegyél majd képet fel, kíváncsi vagyok nagyon!

Fanni ma reggel megint belehúzott, fél 11-ig aludt! Aztán majd egyszer jön, mint derül égből a villám a fél 7-es kelés!
Gondolkodom azon hogy jövő héten lelépek én is egy kicsit.
Most hétvégén megyünk haza szüleimhez Erdélybe, de mivel szombaton lagziba kell mennünk, alig leszünk együtt. Jövő hétvégén pedig Gyulára megyünk. Arra gondoltam, hogy én Fannival otthon maradok egy hetet és majd pénteken megyek át Gyulára. A férjecskémet vasárnap átvinném Debrecenbe, ő hazavonatozna, meg pénteken vonattal jönne le Gyulára.
Olyan jó lenne ha valaki döntene helyettem, mert én nem tudom mi legyen.
Fanni biztos jó érezné magát, de nekem nagyon hiányozna apa, meg szerintem neki is.

Kerítés épírtők nem jöttek, pedig ma kellett volna jöjjenek!

Szép napot!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Sziasztok!!
Üdv.mindenkinek!!Hát volt mit olvasnom! :lol: :lol: :lol:
Brigi üdv köztünk gratula a három fiuhoz,éskérnénk nagyobb képeket!!
Tamesz!
Néha én se tudlak ám nyomon követni,mikor hol vagytok,mikor nyaraltok és éppen melyík otthon vagytok!Gondolom neked se könnyü az életed!
Mikor hol lesz tali??Nem igérem de lehet,hogy megjelenünk,persze ha nem kell 100-szor átszállnom,mert lehet,hogy én vagyok nagyon béna de én nehezen teszem fel a babakocsít a buszokra!Néha olyan távol állnak meg a megállotol,hogy íszonyu nagyot kéne lépnem és ez az én kis 155 cm-mel elégnehézkess!!Na meg persze Míron sulya se egyszerü má!
Tegnap telfonált bnöm akinek az esküvője lesz augusztusba,hogy mégse Pécsen lesz hanem ORFÜN!!
Még szerencse,hogy napokig a Pécsí szállás lehetöségeket böngésztem!! :twisted: :x :x Még jó,hogy nem foglaltam le semmit,mert azért ez pécstöl 15 km.,nem lenne jo annyít kocsíkázni még a buli után!
Volt már ott valaki???Szállásjavaslat???Nézegettem már tegnap este,de félek,hogy a mellékelt képek a szállásrol csak illusztráciok! :lol: Árba viszont elég jok!!! :wink: :wink: Na meg az se melékes,hogy tele van a környék mindenféle lovas táborokkal,lovardákkal,ugyanis köztudott,hogy drága lányom erőteljesen lóbuzi!!
Szoval akkor várom a szállás ügybe a javaslatokat,mondjuk azért fürdő meg tv legyen a szobákba!
Ragyogo napsütés van,és még nem áll a medencénk! :cry: :x :x Lusta dög az öcsém is meg apa ís!!Pedig jó lenne már kinn sütetni a bálna testemet,de igy medi nélkül max.egy orát lehet a gyerekeket a kerthez kötni! :evil: :evil:
Timka!!
Fél 11-ig alszik Fanni???Miron akkora fárad el reggel fél hattol,ugyanis most már hetek ota bevállt szokása akkor ébredni és nem visszaaludni!És mikor alszik el este??
Miron 10-11 délelött alszik 3-4 orát (volt már 5 is)
és akkor ha délután már nem rakom le akkor este 7-kor már alszik,ha délután még alszik akár egy fél orát is akkor viszont este 10 mire elalszik!Éjszaka már nem kelünk de reggel kukorékolunk fél hattol! :lol: :lol:

Na jo lépek hasznositom magamat egy kicsít!! :roll: :oops:
Szép napos időt mindenkinek!!
Vendég
 


Sziasztok, lányok, látom, felpörgött a topik! :lol:

Brigi, üdv köztünk! :) Gyere, amilyen gyakran csak tudsz! Bár nem tudom, mennyi szabadidőd lehet a 3 lurkó mellett... :lol: Hú, irigykedem is a 3 kissrácra... Én (ha majd végre rászánjuk magunkat) még egy kisfiút szeretnék :D , a férjem meg kislányt... :lol:

Angyalka, remélem, Jencike keze már jobban van, no és a te idegeid is! :D Hogy megy a biciklizés?

Tamesz, a kézipoggyász lehet kis bőrönd is? Vagy csak hátizsák, kistáska? és abból hányat lehet felvinni? A babakocsit még nem döntöttük el, hogy vigyük-e, szerintem kibírjuk nélküle, annyit nem akarunk városnézni, sétálgatni. De ha külön, ingyér' fel lehet vinni, akkor meg miért ne vigyük?

Timka, látod, lesz itt jövő héten élet, nem lép mindenki le! :lol: Te hogy döntöttél? Fanninak biztos nagyon tetszene a nagyszülőknél! Én is tervezek nyárra külön nyaralást Marcival (szegény férjemnek nincs annyi szabadsága), szóval mi megyünk anyukámmal Tokajba a rokonokhoz, meg biztos Győrbe is megyünk szüleimhez. Ilyenkor apánk csak a hétvégén csatlakozik majd hozzánk, remélem, kibírjuk egymás nélkül!!! :lol:

Andi, én Orfűn csak kempingben voltam, gondolom, ez most nem a legmegfelelőbb szállás... :lol:

Tali lehetne az állatkertben (vagy csak a ligetben), oda te is könnyen eljutsz az 1-es villamossal, nem? Akkor maradt a csütörtök?

További szép nyári napot!!! 8)

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!
MEgjöttünk a parkoból, félelmetes gyerekmennyiség volt, és a törpék között volt mindenféle náció, kis vágottszemű, meg amcsi diplomata baba is, itteni idős házaspárral, akik próbálták iurányítgatni a kölköt. MArcinak nincsenek nyelvi akadályai, mindenkivel megérteti magát, félelmetes, pedig am ő volt a lekgisebb, mégis mindent megszerzett ami tetszett neki. Mire hazértünk annyira kipurcant, hogy csak egy fél ebédet evett és 5 perc alatt beájult.

Juc,
mi két hátizsákot vittünk fel kézipogyinak, de a szabány kisbőröndöt is fel lehet, gondolom, bár mikor törökországba repültünk charterrel, akkor azt sem engedték fel, csak a kishátizsákokat. A babakocsi nem számít bele a csomagba, az ingyen van és csak a gépbe beszállás előtt kell odaadni a személyzetnek, és ahogy kiszálltok rögtön hozzák és a kezetekbe nyomják. Ha feladod csomagként, kérdéses, hogy hány darabban és milyen alakban kapod vissza.
Állatkerti tali! Itt is van állatkert, gyertek ide, csak 400 km, igaz kisebb is, és simogató sincs, de azért szép!!! :D

Timka,
szerintem is csavarogjatok a nagyszülőknél, apa ki fogja bírni most egy hétig, főleg, hogy VB is van! :D

Andi,
sajnálom, hogy nem találkozunk, de majd legközelebb. A medence rendes vagy gyerekpancsoló?
Orrfűi szállásban sajna nem tudok segíteni, pécsi egyetemi koliban vannak kapcsolataim.

Brigi,
most számolgatom, hogy a két kisebb gyerkőc között kb annyi idő van, mint amennyi nálunk lesz, ha van egy kis időd, meséld el nekem, hogy hogyan fogadták a kisebbeket a nagyok, illetve volt-e féltékenység és mit érdemes tenni, vagy mi vált be nálatok? Én egyre jobban aggódom emiatt.

Angyalka,
a bicajozást élvezi Jencike? engem is izgatna, csak most pocakkal nem nagoyn merek próbálkozni, na meg igazából be kén ruháznunk néhány bicajra, mert nekem még a 12 évesen kapott agyváltós csepel camping bicajom van meg, kicsit leresztve, de hát mit várok egy 22 éves járműtől!!!:)
Jobbulást a kezének!!!

Na megyek, vasalnom kéne, vagy pihizni? Hát lehet, hoy inkább kiülök a teraszra napozni, olyan szép idő van, végre élvezhetjük a nyarat!!!!!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Hahó!

Tamesz, köszi a poggyász-infókat! Most egyébként kicsit sokkos állapotban vagyok, mert most tudtam meg, hogy a gép hajnali 5-kor indul, és ehhez 3-ra kinn kell lenni a reptéren... :shock: :shock: :shock: Fogalmam sincs, mit csináljunk, keltsük fel Marcit éjjel, vagy már ruhástul tegyem le aludni, és próbáljuk meg kicsempészni álmában??? Én nyilván egy szemhunyásnyit sem fogok aludni izgalmamban, arról már ne is beszéljünk... :?

Juc

Kép
juc14
 
 


Juc,
én valami puha ruhát adnék rá és abban raknám le, amire max egy pulcsit kell a hajnal miatt áradni, utána a reptéren még ráérsz átöltöztetni, cipőt ráadni, mert úgyis rengeteg időtök lesz. Gondolom még a reggeli peluscsere is belefér a felszállásig, meg ennie is kell valamit. NE izgulj, minden rendben lesz, Marcinak meg sem fog kottyanni a repülés, én is jobban féltem és semmi gond nem volt!

Olyan jó ez a meleg, amit délben kiraktam ruhát most szedtem be, minden csont száraz, végül nem vasaltam, olvastam, pihiztem!

Na egy jó fél óra múlva megyünk apáért, mert ma is lenyúltuk a kocsiját!:D
Maric már nagyon várja!!!
szép estét, napot, napsütést!!!!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Brigi, jó, hogy megtaláltál minket. Nem semmi a három fiú. Mi is három gyermeket szeretnénk. De mondtam, ha a második is fiú, akkor nem biztos, hogy lesz harmadik. Úgyhogy biztassál.
Mi is az idén szeretnénk beköltözni, úgyhogy átérzem mennyire várod, hogy már ott lakjatok.

Andi, a barátnőmék voltak valamelyik évben Orfűn. A szállás neve Molnár Panzio, az árra már nem emlékezett, de azt mondta olcsó volt, és nagyon finoman főztek. A szoba elég kicsi, a fürdő nem egy durranás, de azért jó volt, és kedvesek voltak. De ott a környéken több panzio is volt. Biztos ez is rajta van a neten. Ja és még azt mondta, hogy a képek biztos nem illusztráciok.

Köszönjük szépen, már a helyrerakás után 1 perccel semmi baja nem volt a kezének, szerencsére azóta se. Az idegeim már helyre jöttek, csak azóta óvatosabban fogom meg. :oops:
Ma is voltunk biciglizni, nagyon élvezte. Most megint nem tudok képeket felrakni, mert a bátyám gépéről netezek, de majd este bepótolom.

Tamesz, jó, hogy nem vasaltál, kell is néha az a pihi, főleg hogy ilyen szép idő volt. Ilyenkor egy kicsit fel is tőltődik az ember. Köszi szépen a felvilágosítást, most már mindent értek :lol: Én pont márciusban kapcsolódtam be, és már csak azt olvastam, hogy apa hétvégenként jön haza. :roll:

Juc, biztos én is kész lennék ettől a sok dologtól. De biztos minden rendben lesz. Szerintem Te jobban fogsz izgulni, mint a gyerek. Neki egy nagy kaland lesz. Jó, hogy Tamesz már ilyen jól értesült ez ügyben :D

Na megyek előkerítem a gyerkőcöt.
sziasztok
este még jövök

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Sziasztok!
Mi sem tűntünk ám el, csak Marci megint betaknyosodott, sajnos. Szegénykém nagyon nehezen bírja már az orrszívást. Legalább most nincs láza. Olvasni azért olvasgattalak Benneteket. Így most halasztódik egy héttel a 15 hós oltás és megint nem tudunk hazamenni Anyukámékhoz :cry: .

Fanka,
rendeződött a szomszéd-ügy? Csodálom, hogy a Férjed nem húzott be egyet a fickónak!

Brigi,
üdv itt! 3 fiú :). Én is 3 gyereket szeretnék és Apukám szerint egy embernek csak egyféle gyereke lehet, így ki tudja még mi vár ránk is :lol: ? Egyébként mi is Zuglóban lakunk és most fogunk költözni, de mi maradunk Zuglóban, csak egy nagyobb lakásba megyünk.

Angyalka,
a könyökficam-ügy elég ijesztően hangzik. örülök, hogy Jencike már jól van.

Timka,
én sem tudtam még rászánni magam arra, hogy Apa nélkül a Nagyszülőknél töltsünk néhány napot, de minden ismerősömnél, akik ezt megpróbálták, nagyon bevált. Bár Marci naponta 20-szor Apázik és legalább 3-szor fel is kell hívni napközben, így lehet, hogy nálunk ez mégsem válna be.
Most aztán nagy segítség voltam a döntés meghozatalában:).

Juc,
de jó Nektek, hogy mentek nyaralni! Ki visz ki Benneteket a repülőtérre? Lesz az autóban gyerekülés? Szerintem Marci annyira kába lesz még hajnali 3-kor, hogy szinte semmit nem fog érzékelni a herce-hurcából. Mikor indultok pontosan? Biztosan szikrázó napsütésben lesz részetek!

Tamesz,
jó nyaralást Nektek is. Egyik barátnőmék voltak tavaly a 11 hónapos kislányukkal Loparban. Nekik nem volt végig jó idejük, a kislányuk mégis nagyon élvezte, hogy amerre a szem ellát csak homokozó és pancsizó van :). Vittek magukkal egy kis sátrat a tengerpartra, így a kislány ott tudott aludni napközben és árnyék is volt, ha arra volt szükség. Remélem Nektek végig jó időtök lesz! Jövő ilyenkor már négyesben nyaraltok :).

Na, most pótoltam a mulasztásom :). Apa jön olvasni és bosszankodni, hogy mennyi pénztől esünk el havonta a szigorítások miatt, ugyanis Ő EVA-a. Én próbálok ezekből kimaradni, de már engem is elszomorít, olyan magas számok jönnek ki. Erre most nagyon nem számítottunk. Új autónk biztosan nem lesz s kiadásokat is vissza kell fogni :cry: . Még jó, hogy épp most költözünk új lakásba, ahová "alig" kell néhány új dolog.
Azért nem szomorkodom olyan nagyon, de nem örülök, hogy ilyen dolgokról kell beszélgetnünk. Bocs a kifakadásért!

Jó éjt Nektek!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok! :lol:

Mindenkinek köszönöm a szives fogadtatást! :P

Visszaolvasni még nem igazán tudtam, nincs mikor :oops: , de megpróbálok képbe kerülni :lol:

Tamesz! Ha jól értem a párod külföldön dolgozik? Hát nem lehet könnyű. Még jó, hogy ti is mehettek :P Gratula a pocaklakódhoz! Szülni akkor itthon fogsz?
Nálunk az elején nem volt féltékenység. Marci nagyon várta a kistesót, bár szerintem nem nagyon értette mi is az. Viszont puszit senki nem kapott még abban az időben csak a pocakom :lol: Mikor Máté megszületett, imádta, puszilgatta, simogatta. Nem mondom, hogy könnyű volt, de az első 3-4 hónap volt a legjobb. Máté ugye akkor csak evett, aludt, néha nézelődött. A neheze akkor jött, mikor már Máté is elkezdte felfedezni a világot, próbált mászni. Ekkor kezdődött valamiféle féltékenység a Marci részéről :cry: De átvészeltük :lol: Most meg már néha egészen jól elvannak. Főleg, ha rosszalkodásról van szó ( cserépből virágföld kiszórása, a kádból viz kilocsolása, stb) Persze azért sokat veszekednek, néha hajbakapnak :lol: Én mostanába már rájuk szoktam hagynbi, oldják meg egymás között a problémáikat. Persze, ha már nagyon nem bírom a visítást közbelépek, de próbálok inkább nem. Máté elég rafkós, és rájött, ha ő visít én rászólok a Marcira és ő megkapja amit akart. Hát erről kell leszoktatni.
Fú, ez jó hosszú lett, remélem nem volt túl kusza. Ha van még kérdésed szivesen válaszolok :wink:

Juc! Én szivesen bevállalnék még egy kislányt. Nálunk a férjem nem akarja, de még puhítom :lol:
Ne izgulj a repülés miatt, Marci tutira élvezni fogja :lol: Én tavaj utaztam egyedül a három gyerekkel, és semmi gond nem volt :lol:

Angyalka! Szerintem próbálkozzatok nyugodtan :lol: Majd csak lesz kislány is. Mi is szeretnénk egyet. Vagyis, hogy én. A férjem eleve csak egy gyereket akart :lol:

És akkor most közkívánatra néhány kép a srácokról.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Na ezt jól elküldtem, mielőtt befejeztem volna :oops:
Mindegy, már úgyis csak még egy képet akartam Mátéról feltenni, de azt akkor majd most :lol:
Kép
Hát ők lennének az én fiacskáim :lol: :oops:
Na mára elbúcsuzom ,megyek alukálni, holnap zürös napunk lesz :cry: Megyünk kontrolra a Bedhesdába :cry: Szorítsatok nekünk, hogy mindent rendben találjanak, és gyógyultnak nyílvánitsák Mátét!

Sziasztok és Jó éjt Mindenkinek!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok!

Jól beindult itt az élet, látom nem fogok jövő héten sem unatkozni...

merthogy maradunk, vagyis jövünk vissza vasárnap. A kőművesek döntöttek helyettem, jövő héten hétfőn kezdenek, én pedig nem akarom itthagyni őket. Keményem ellenőrzöm majd őket, hogy nem dobáltak-e csikket a pázsitra, nem betonozták-e be az automata öntözőfejecskét stb.... Majd legközelebb, ha úgy jön ki a lépés.
Amúgy arra is gondoltam, hogy ezen a héten hamarabb lemegyek, de szerdán fodrászhoz kell mennem, csütörtökön TALI (UGYE???)...és pénteken lehet hogy korábban eltudunk indulni, mert lehet apa nem megy dolgozni....

Fanni a mai fél 11-es keléssel teljesen felbióorytotta a napját, a szokésos időben 2 körül nem sikerül elaltani. Ugyan látszott rajta, hogy kicsit álmos (talánm megszokásból) de nem jött az álommanó. 4 után vsizont baraktam az autóba és kocsikáztam vele egy kört, így szépen aludt másfél órát.
MOst este pedig olvastam neki és az apjának mesét, utóbbi 3 mondat után hortyogott, Fanni pedig a cicin édese elaludt a mese végére.

JUc
Hajnali 3-ra kint kell lenni????
Nekünk az első repülős utunk (Ciprusra) a "szept.11" után volt. Akkor kellett 4-re kiérnünk (2 órával az indulés előtt), és még csak be se engedtek a váróterembe, ott fáztunk a szabad ég alatt.
Nektek miért kell olyan korán kimenni????
Szerintem Marci észre se fogja venni, elalszik a kiságyban és majd a repülőtéren ébred, vagy a repülőn, vagy Krétán!!!!
Ne izgulj, minden rendben lesz. Mondjuk én is tutira félnék, de most nem én repülök. Valami melegítő itókát vigyél magaddal!

Tamesz
Én is mostam, és nálunk is megszáradt az ágynemű. Olyan jó a friss, tiszta illatű ágyba befeküdni, szívem szerint minden nap kimosnám ezért az érzésért! De ott még nem tartunk!

Apát má többgyerekes kollégái kioktatték, milyen is 3 gyerekes apának lenni, meg 2 gyerekesnek. Azt mondták a két gyerekes a legrosszabb, mert a nagyobb féltékeny a kicsire. (ez szerintem neveléstől is függ meg a korkülönbségtől is, de csak gondolom tapasztalatom még nincs, én ugyebár egyke vagyok).
Amúgy egy hasonlatot is mondott erre valaki, úgy kell elképzelni a gyerek érzéseit, mintha apa hazaállítana egy másik nővel és közölné, hogy mától ő is velünk lakik....
Három gyereknél már könyebb a szitu, mert a nagyobbik lefoglalja a középső gyerkőcöt...
Hát nem tudom, tuti hogy az elején minden helyzetet meg kell szokni és ez nem könnyű. Nekem az egy gyereket is meg kellett szokni, az eleje nehéz volt mert tapasztalatlan voltam. Leközelbb már tapasztaltabb leszek, de lesznek más területek amik majd nehézséget okoznak, már ha lesz legközelebb!!!

Brigi, a 3 gyerek után egy negyedik gondolom már meg se kottyan! Csak nehogy az is kukis legyen! Drukkolok, hogy rá tudd venni apátokat, bár nem kell neki mindenről tudnia, elég ha kész tényeket közölsz vele. Nagyon szépek a gyerkőcök!!! A legnagyobbik gyerkőc neve még nem derült ki, vagy csak én nem láttam???

Eveka
Jó hogy előkerültél, jobbulást Marcidnak!!
Nem csak Ti szívtok az EVA miatt, mi is, hi-hi!!!

Na eldugulok már, jó éjt!

Jó hosszú lettem, bocsi!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Este még küldtem hsz-t, de nem találom sehol :cry:
Lehet, hogy olyan kkéső volt már hogy csak előnézetben néztem meg? :oops:

Eveka, remélem Marci hamar meggyógyul, majd küldök gyógymanőkat, és utána sipirc a nagyszülők. A kifakadásoddal pedig semmi baj, szerintem sokan vagyunk így ezzel. :(

Brigi édesek a gyerkőcök, de még mindig sokkol egy kicsita a három fiú. :shock: Szorítok, hogy minden rendben legyen Mátéval, remélem nem komoly az ügy.

Timka, tényleg jó, hogy azért jövő héten is lesz itt élet :D
Úgy látom nagyon jó vagy meseolvasásban, csak így tovább :lol: :lol:
Ebben a 3 gyerekes dologban lehet hogy tényleg van valami, de majd Brigi felvilágosít minket :lol:

Na akkor mégegyszer a biciglis képek

Kép

Kép

Kép
Kép
angyalka2
 
 


Sziasztok!

Megjöttünk a kórházból, és minden rendben volt :lol: Most már teljesen gyógyult Máté, és ez a lényeg!
Timika! Hát, hogy apát kész tények elé állítani jó öttlet lenne nem hiszem. Tudod nekünk úgy van három gyerekünk, hogy abból csak egy volt tervezett :oops: Mentségemre váljék, nem direktbe csináltam, így alakult, úgymond becsúszott :lol: De nem bánjuk :lol: Nagyfiú neve Dani :P
Eveka! Tök vaksi vagyok, de tegnap mintha nem láttam volna a hsz-edet :oops: Hajrá a három gyerekért :lol: Merre laktok és hova költöztök? Kifakadásodér ne szabadkozz. Én is eléggé el vagyok keseredve, bár mi nem vagyunk eva-sok, de mint mindenkit az árremelések nagyon is érintenek. Apa pont ma mondta, hogy már 300ft felett van a benzin :cry: :twisted: Meg ha tényleg olyan mértékben fognak mindent emelni, hát lehet, hogy én is jobban meggondolom ezt a 4. gyereket :cry:
Angyalka! Édes a fiacskád! :lol: Jól értem, hogy könyökficama volt? De ugye már minden rendben van?
A testvérféltékenység szerintem inkább gyerekfüggő mint korfüggő. Dani már 10éves volt mikor Marci született, mégis féltékeny. Még a mai napig, de persze tagadja. Kiskamasz :lol:
Megyek megint jó hosszú lettem, és még ebédünk sincs! :oops:
este még megpróbálok jönni!
Sziasztok! :P

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73
 
 


Sziasztok,

Juc,
De jó nektek, mentek nyaralni!!! Nálunk sajnos a tengerezés idén elmarad, és, ha minden terv szerint működik, (mi is jövőre babát tervezünk) akkor jövőben sem lesz még menés. Na de nektek jó szórakozást és kikapcsolódást kívánok. És ne aggódj, habár ezt könnyebb mondani, mint betartaní. Meg persze, ne hagyd itthon a fényképezőt.

Brigi,
Üdv a csapatban :D, hát nem semmi a három fiúgyerek, az biztos. Nagyon aranyosak a srácok, és nagyon hasonlítanak egymásra.

Angyalka,
Jencike már próbálkozik a pedálozással? Nálunk a bicikli általában arra jó, hogy Ákos megvizsgálja, hogyan forognak a kerekek. Rajta ülni nem igazán akar :? .

Fanka,
Remélem megoldódott a szomszéd-balhé. Elég fura a fickó :shock: . Lenne még egy kérdésem hozzád az éjszakai szopizást illetően. Ha pl. Panni hajnalban ébredt meg, mondjuk úgy 6-7 körül, akkor már adtál neki cicit, vagy akkor is visszaaltattad?

Eveka,
Gyógyulást Marcinak!!

Képzeljétek fogalmam sincs mi történt Ákossal, eddig imádta a csúszdát, már odáig vittük, hogy egyedül, segítség nélkül lecsusszant. Erre a hétvégén fölment és nem akart lecsúszni, csak sóvárogva bámult lefele és mikor megpróbáltam segítení neki, egész testében remegett és szorította a korlátot :( . Nem tudom mitől ijedhetett meg ennyire, tudtommal nem érte negatív hatás.

Kép
Kép
nyuszko
 
 


Sziasztok :D

Élünk ám még mi is :D
olvaslak ám titeket folyamatosan, meg a képekben is gyönyörködöm, írni is akartam már rengetegszer, csak aztán mégse lett belőle semmi, kisregényre nem volt időm, pár sorért pedig beugrani, olyan ciki.
Most is már vagy 1 hete elterveztem, hogy írok, mióta Timka hiányolt :lol:
Erre a múlt héten az egész család lebetegedett, mind a hárman náthásak voltunk, persze leginkább Apucink haldoklott :lol: , Kristóf inkább a köhögés és orrfolyás miatt szenvedett, mert alig tudott aludni tőle :( .
Én meg persze betegen tartottam a frontot.
Aztán hétvégén bedöglött a monitorunk, 2 napig nem is volt, utána kaptunk egyet kölcsön, de vennünk kellett egy újat, hurrá :twisted: , nem is lett volna jobb helye annak a 65000Ft-nak :twisted: .
Erre tegnapra a számítógépben ment valami tönkre, Apuciék hajnalig bütykölték, mindent újratelepítettek, de még így sem biztos, hogy minden oké.
És ami pláne sajna, végre válogattam össze fényképeket, gondoltam, amíg alszik Manó, addig gyorsan lekicsinyítem a PhotoShop-pal őket és felteszem, erre kiderül, azt még nem tette rá vissza a gépre Apucink. Így sajna képet sem tudok feltenni Manócskáról.


Eveka
Marcidnak jobbulást!!!

Tamesz
Már annyiszor akartam kérdezni, hogy nagyon frankó Marci új ágya, de hogy lehet azt megoldani, hogy pl. éjszaka, ha felébred, nem esik ki belőle?
Mert az oké, hogy van ott valami, hogy ne guruljon ki az ágyból alvás közben. De mi van, amikor felébred? Ül és várakozik?
Mert Kristóf pl. úgy ébred folyton, hogy egyből feláll és áll a rácsnál és bőg, hogy azonnal vegyem ki. Sokszor még magánál sincs ilyenkor. Ha ő aludna ilyen ágyban, mint Marci, már első éjszaka kivágódna belőle, ez tuti. Ha meg le tudna mászni az ágyból, akkor azért, mert a sötét lakásban azt se tudná hol van.
De valahogy mpersze, hogy meg lehet oldani, mert egy csomó ilyen korú gyereknek van már kiságya. De hogy?? Én ezt nem értem.


Ja, még jó múltkor, valaki, talán Juc, de nem biztos, írt a Lost2-ről.
Akkor én dicsekedem, hogy bibííí :lol: , nekünk már a Lost3 következő 12 része is itt lapul egy DVD-n :lol: :lol:


Egyelőre ennyire futotta, majd még igyekszem belátható időn belül jelentkezni :lol: , és persze képeket feltenni kispasimról :D


Babus

Kép
babus2005
 
 


Szép napot!

Micsoda termés van itt!!!
Timka,
csak szigórúan a emsterekkel! :) Hogy-hogy apátok pénteken nem emgy dolgozni? Micsoda luxus ez kérem???:)

Babus,
jó, hogy jelentkeztél, remélem a betegeskedést Ti is hamar elfelejtitek végre!!!! Marcinál vannak nagy párnák, ha a széléhez gurul azok megfogják. De egybként ha felébred akkor sem áll fel, max ül és sír, hogy menjek érte vagy ügyesen lemászik és jön, pl a délutáni alvásból. Szerintem gyorsan megszokják az új helyzetet.

Eveka,
jobbulást Nektek, vagyis Marcinak. Hogy áll a lakás? Mikor költözhettek? Én a cégemet most akartam átrakni EVA-ba, de lehet, hogy már nem is érdemes, főleg, hogy msot apu doglozik benne. Igen, hihetetlen, hogy tele lesz az autó néhány hónap múlva, tegnap végre apa bejelentette az itteni projektfőnöknek, hogy ő októberben szeretne szabira menni, ha meglesz a ksitesó, ami azért kínos, mert november 1-tól van élesindulás, de hát ő tehet róla, ő "csinálta" így a gyerkőcöt!!!:D

Angyalka,
nagoyn jók a képek!!!

Nyuszkó,
nálunk is sláegr a csúszda, persze ma nem a bébi, hanem a nagy gyerkőcöké tetszett, az pedig kb 2 m magasról jön le, tehát nem engedtem fel, csak felraktam rá, de kb 10 alkalom után besokalltam az emelgetésébe.

Brigi,
köszi az infót a tesók ügyében, azt hiszem MArci lassan eldönti a nevet, mert folyamatosan Pann-Pann-nak hívja a pocakot, így lehet, hogy Panni lesz! :D EGyébként mi is három gyereket szertnénk, de majd meglátjuk, hogy a kettőt hogy fogjuk bírni agyilag, na meg anyagilag, én a rezsiemelésen vagyok kiakadva, azért 30% az elég dúrva lesz, már pedig fűteni kell.

Mondtam apának, hogy januártól keressen valami hosszabb távú külföldi munkát, és húzzunk el kishazánkból, mert ez a helyzet egyre dúrvább. Nevetséges, hogy mindent mi a középréteg fizetünk, és minden támogatást tőlünk vonnak el, sőt, szerintem ha most dolgoznék még fel is mondanának, mert az egyetemen is nagy elmbocsájtás várható. SZóval a lényeg, amíg nem iskolások ag yerkőcök, addig jobban tudunk ugrálni a világban és szóval szerencsét kéne próbálni. Öcsémék pl soha nem akarnak hazajönni, ők pl családi adóznak és mindössze 8% SZJA-t fizet, mi meg mind a ketten 38-at fizettünk fejenként. NA most én is jól kidühöngtem magam, bocsika!!!

Ma is gyönyörű idő van, talán még melegebb mint tegnap, ma reggel levittük apát dolgozni és egyből a parkban kezdtünk, ahol motoroztunk, majd egy vadkacsa a tőnál kijött a vízből és "megátmadta" a vígan uzsonnázó Marcinkat. Marcinak tetszett a helyzet, de a banánt nem szerette a kacsa. MAjd kitombolta magát a játszótéren és fél 12-re ebéden is túl voltunk délben már szundizott, velem együtt.
NA most megyek, mert apa sportcipőjét és a túrabaknacsát kell kiganajoznom, mert tiszta sár, és vacsit is főzök, na meg a vasalás is megvárt, sajna!

Juc, Fanka,
zugtaliztok???:D

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Köszönöm a gyógyjókívánságokat! Marci egész jól van, már nem kellett 2 óránként szívni az orrát. Én viszont teljesen kipurcantam, peig nem is vagyok beteg. Teljesen besokalltam az éjszakai nemalvások miatt. Az elmúlt 15 hónapban egy alkalommal aludtam 5 óra hosszát egyfolytában. EGyébként a maximum 3 óra volt. Nagyjából úgy alakultak az éjszakáim, hogy 3-2-1-1/2-1/2 órás alvásokkal teltek szoptatással tarkítva. Ha jött Marci foga, akkor gyakrabban szopott. Eddig még egész jól bírtam, de ma már annyira álmos voltam, hogy egész délután szédelegtem és hányingerem volt. Eldöntöttem, hogy ma éjszakától nincs éjszakai cici. Nem bírom tovább. Csak olyan sz@rul jön ki, hogy Marci épp beteg. De aztán meg oltást kap, aztán elutazunk, aztán újra oltás. Ha most nem leszek önző, akkor az elkövetkező 3 hónapban biztosan nem. Próbáltam este mondani Neki, hogy mától éjszaka aludni fog a cici, de azért borzasztóan félek, hogy hogy fogadja...
Na, mára is jutott egy kis nyafi. Be is fejezem.

Brigi,
nagyon helyesek a fiaid!

Timka,
kitartást a mesteremberekhez. Én nem nagyon értek a nyelvükön :(

Babus,
jó hogy jelentkeztél! Várjuk a képeket a kis Vigyoriról! Remélem már teljesen meggyógyultatok!

Nyuszko,
szegény Marcika! Remélem gyorsan elmúlik a félelme. Sok sikert a 2. gyerkőc "létrehozásához" :).

Tamesz,
Marci nagyon bátran viselte a kacsa-támadást! Én is mondtam Apának, hogy gyakorolja az angolt, és menjünk külföldre, de a szüleim belebetegednének. Már így 280 km-re vagyunk egymástól :(. Engem is zavar a gáz- és villanyáremelés is. Sőt, a férjem tegnap talált rá egy olyan intézkedési tervre is, miszerint most már nem a minimálbér, hanem a minimálbér kétszerese után kell járulékot fizetnie majd. Ez nem nagy tétel, de ez a sok kicsi már nagyon sokra megy. A legrosszabb, hogy nem lehetett előre tervezni vele. Na, mindegy, már nem dühít annyira, csak sajnálom az időt, ami a hogyantovábbra megy el. Az átaludt éjszakák után remélem mindent derűsebben látok majd :)! Ja, nálunk már most is tele van az autó, ugyanis egy Yarisunk van. Marci gyerekülése csak középen fér el hátul, különben nem lenne hely a lábának :). Azért félreértés ne essék, nagyon-nagyon szeretem ezt a kis autót!

Reméljük holnap is ilyen ragyogóan fog sütni a nap!

Eveka

Kép
eveka
 
 


Sziasztok,

Húha, jó sokat írtatok! Ma végre nézhetnék mást is a tvben, mint meccset, mert a férjem dolgozik, de ez a horvát-brazil pont érdekel.

Brigi
Üdv köztünk, helyesek a fiúk! Merre is laktok? Nem lenne kedved jönni a talira csütörtökön?
Végül akkor Állatkert? Mi kb 10re tudunk odaérni a Városligethez.

Tegnap előtt összefutottunk Jucékkal a környéken, vásároltunk, játszótereztünk. Marci nagyon édes volt megint.

Nyuszko
Igen, ha 6-7 körül kelt Panni, akkor már cicizett, de általában visszaaludt utána egy kicsit (mellettem).

Juc
Elég gáz ez a hajnali indulás! Nem is tudom, mit írjak, én is biztosan kész lennék tőle!! Azért a gyerekek rugalmasabbak néha, mint gondolnánk... Nálunk holnap nagyszülős nap, így nem megyünk millenárisozni, de csütörtökön tali, ugye jöttök?

A szomszédunk hétfőn kifizete a kárt, hatalmas elnézéseket kért, de változatlanul nem derült ki min szakadt el így a cérna. Mindegy is..

Na lépek, meccs folyt...

KépKép
fanka
 
 


Hahó, csak gyorsan bekukkantok, mert nagyon punnyadt vagyok én is, még az izgalmas meccs közben is bealudtam :oops: , igaz tegnap éjjel meg 3 órán át fent kukorékoltam, egyszerűen nem bírtam aludni a repüléstől való félelemtől :shock: meg a csomagolás miatti izgalomtól :?

Különben köszönöm a megnyugtató szavakat, különösen Timkáét :lol: :lol: :lol: , na majd ha ti repültök! :lol: Egyébként meg azért kell ilyen korán menni, mert 5-kor indul a gép, gondolom, csak ilyenkor volt neki hely (charterjárat), de hogy mit csinálunk 3-tól a reptéren, arról halvány gőzöm sincs... :shock:

Tamesz, kinek drukkoltatok a mai meccsen??? Szabad arrafelé egyáltalán a braziloknak?
Sajnálnám, ha elmennétek külföldre :( (vagy bárki más) , mármint hosszútávra. De lehet, hogy csak én vagyok gyáva, és nem vágtam neki korábban sem hosszú külföldi útnak, most meg már egyre kevésbé tudom elképzelni. Pedig nem vagyok akkora hazafi, inkább csak lusta vagy gyáva... És rokonaim is vannak, voltak külföldön, tartok is tőle, hogy pl. az öcsémék nem akarnak majd visszajönni... :(

Eveka, Babus, gyógyuljanak a kis takonypócok! :)

Brigi, helyesek a fiúk! :)

Lányok, lehet, hogy mi kihagyjuk a csütörtöki talit :( , mert addigra már biztos nagyon zizi és elfoglalt leszek, és csak azon jár majd az agyam, mit kell még vennem, kimosnom, beraknom. Vagy ha meg lesz egy kis szabdidőm, akkor lehet, hogy kinézünk még a barátnőmhöz, aki a héten szül (vagy benézünk hozzá a kórházba, ha addigra megszül... :lol: ). Úgyhogy majd a legközelebbire megyünk!

Jó éjt, holnapra is szép napsütést! Ja, erről jut eszembe, tisztára úgy nézek ki, mint vmi NDK-s turista, ma egész nap kint voltunk, és az arcom meg a karom le van égve, de látszik a póló ujja, a sárga hajam meg világít, nagyon gáz... 8) :lol:

Juc

Kép
juc14
 
 


Sziasztok!

annyit írtatok, hogy alig gyöztem olvasni.
Igaz a Babus beírása kb. 240-re emelte a pulzusom, mert mi vagyunk a LOST függők, nem Juc-ék! Bár lehet ők is, nemtom...

Szóval Babus, LÉCCI-LÉCCI-LÉCCI, ha megjavul a gépetek nem tudnátok átírni a LOST3-as DVD-t nekünk és elpostázni valahogy????
Apát nagyon jó lenne meglepni vele!
Sajnálom, hogy testületileg lebetegedtetek, de bízzunk benne, hoyg egyszerre túl lesztek rajta és nem fertőzitek vissza egymást. Tényleg, Kristóf immunrendszere erősödött attól az akármilyen csodaszertől?

Juc
Kár hogy nem jössz a talira! Ne rettegj a repüléstől!!! - tök buli, amikor már fent vagy, de a legbulibb amikor földet értek. Olyankor azt kívánom mindig, csak hazajussak valahogy.
Amúgy én is rohadtul félek a repüléstől. De ez csak pár órás út lesz, gondolj bele, amikor mi majdnem 20 órát repültünk 2 átszálással Balira. Akkor megfogadtam hogy ilyen hosszú útra egy jó darabig nem megyek!
Most aztán marhára feldobtalak, gondolom!

Fanka
Akkor csak mi talizunk csütörtökön??? nekünk a 10 óra lehet hogy húzós lesz, ma is 10.15-kor kelt fel a nagylány.
Holnap 9-kor kénytelen leszek felébreszteni, mert megyünk 10-re Gekkoba. Meglátom hogy viseli a "korai" ébresztőt...

Tamesz
Még nem biztos, hogy pénteken nem megy, csak LEHET!!!!
Amúgy azért mert ezen a héten nem kellett győrbe mennie, mert ott épp valami hardver fejlesztés van, így jut ideje a pesti 3 ügyfélre. De amilyen munkamániás tutira elmegy valahová fél napra!

Mi ma voltunk a Kikába függyönyt néztem volna, de Fanni felkelt és keresztül húzta a tervem. Felmentünk a gyerekcuccookhoz, ott megh össze-vissza rohangát, egyszer el is hagytam, egy szekrény előtt találtam rá, éppen be akart mászni az ajtaján. Tuti lett volna ha magára csukja....
Aztén elmentünk a Városligeti játszótérre tombolni. Itt is megtalálta a neki való jétékot, a foci pályán kezdett el rohangálni 6 nagyobb gyerek közt akik fociztak. alig lehetett elcipelni onnan. Aztán hintáztunk, homokoztunk, csúszdásztunk hintalovaztunk. Én meg kiakadtam, hogy miért nem takarítanak ott napközben is a szemetesek, mert a kuka dugig volt mindenféléve, persze a kuka mellett is szemét és törött üveg, tükör... nagyon bababarát!!!

Külföld: én már így is hazát váltottam, szüleim ma napig Erdélyben élnek, úgyhogy szintén belebetegednének, ha még messzebbre költöznénk. Férjemben motoszkált a külföldi munka gondolata, de annyi munkája van itt is, és jól megfizetik, hogy nincs miért odébb állni. Persze még nincs kicsukva, hogy valamikor felkerekedünk, de mi is a kényelmesebb népekhez tartozunk.

Na jó hosszú lettem megint.
Jó éjt!

Timka

Kép
Kép
timka76
 
 


Jónapot!

Hú csajok, itt ma megint marha meleg van, nem győzöm kenni MArcit, hogy le ne égjen.
MA leugrottunk az állatkertbe, itt könnyű, mert 4 perc autó, 10 perc séta és már ott is vagyunk, nem úgy mint pesten, hogy 1 óra autózás!
Nagyon élvezte, kedvencv továbbra is a tigris és az oroszlán, a medvék és az elefánt. Na meg a majmokon is jót röhögött, ahogy ugráltak.
Viszont ahogy visszaértünk a kocsihoz beraktam az ülésébe, és amíg én a bicajt bedobtam a csoamgtartóba be is aludt, msot becsempésztem és alszik tovább.
NA msot megyek pihizni, mert a sok Marci emeléstől bekeményedett a pocakom, gyors magnéziumkúrának vetem magam alá!

TImka,
nekünk pont az a baj, hogy apa is jobban kereshetne ha vállakozónak kimenne a cégnél, csakhogy a nagysikerű cégük nem biztos, hogy januártól is tud munkát adni. És most, hogy én csak "élősködöm", így nem merjük feladni az ő "biztos"nak tűnő állását, mert rengeteg hitelünk van. A külföld meg végül is a napidíj miatt megéri, másért nem annyira. Vagy céget kellene váltania, de hát nincs túl nagy kereslet, sajna, de ha hallotok valamit szóljatok!!!:D

Juc,
ne is mondd, itt mindenki foci lázban ég, minden gyerek, bébi, felnőtt piros-fehér kockás szerkóban, sapkában jár a városban, este valamelyik házban nagy csapat volt, mert állandóan üvöltöztek, madj a meccs végén nagy dorbézolás kezdődött!!!
Utazás miatt ne idegeskedj, írj egy listát, pakolj be és nyugi!!! Gyógyszerest vigyél a Normaflore nálunk jól jött, amikor dögrováson voltam!

Nekem is öcsémék 5 éve dobbantottak párizsba és kijelentették,
hogy nem fognak többé hazajönni, kint jobban élnek, nyugisabbak, kiszámíthatóbb az állam, tudják, hogy miért kell fizetni, pl egészségügy, de ugyanakkor leírják az adójukból, szóval tisztább és stabilabb a helyzet, szerintük. Apu nagyon rosszul viselné ha mi is elmennénk, de soha nem kötné meg a kezemet. Annak idején ő is mehetett volna, még az NDK felé, de a nagyszülők miatt nem akartak, és mindket ezzel nem akar ideláncolni. A német főnökei a búcsúztatóján egy hatalmas világatlaszt adtak neki többek között, hogy tudja követni, hgoy a gyerekei merre csatangolnak a nagyvilágban, jó fejek!

Fanka,
örülök, hogy rendeződött a szomszéddal az affér! Ezek szerint vannak tuszta pillanatai is!:D
NA emgyek pihizni, szép napot! Marha meleg van, remélem a tenger gyorsan felmelegszik mir odaérünk!

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Tamesz, akkor remélem, fölmelegszik a tenger, ha ilyen jó időtök van és tudtok benne fürdeni!!!
Pihenj sokat, hogy ne keményedjen annyit a hasad!!!
Köszi a lista-tippet, már elkezdtem, de egy csomó dologról fogalmam sincs, pl. hogy kell-e esőkabát, dzseki, elég-e egy szandál a kismackónak vagy kell-e cipő is, vigyünk-e strandtörölközőt vagy az túl nagy helyet foglal stb. Úgyis itt fogom tépni a hajamat péntek este, amikr nem tudjuk becsukni a bőröndöt... :lol: :lol: :lol:

Timka, hát te nagyon belejöttél a lakberendezésbe!!! :lol: Egyik nap Ikea, másik nap Kika... :lol: Találtatok végül vmi szépet?

További szép délutánt mindenkinek!

Juc

Kép
juc14
 
 


Na kialudtuk magunkat, és be is borult, de remélem csak valami kis futó felhők lesznek!!! Bár már dörög!

Juc,
én is ilyeneket írogatok össze, én viszek starndtörcsit, mert a szállodait vsz. nem fogjuk kivinni. Eső elleni dagonyaruháját viszem, mert az szél ellen is jó Marcinak. Ugyanezért cipőt is viszek, de szerintem csak azt ami nektek is van, az vízhatlan ha kell és meleg is. Én magunknak is bedobom a dzsekiket, mert eső ellen azért kell valami, és azok nem foglalnak túl sok helyet. Fejfedőket se felejtsd el, én majdnem otthon hagytam őket, de az a elgfontosabb a nyáron, főleg apa kopasz fejére! :D
Mondjuk nekünk könnyű, mert kocsival megyünk, de akkor sem akarok fölös cumókat vinni, de MArcinak naponta kell kb 2 póló, mert ahogy egydül akar ebédelni, hát utána mint a malac úgy néz ki, viszek neki fürdőköpenyt, mert a Kolpingba látva, abba olyan egyszerű belebugyolálni a víz után és nem csúszik le róla, na meg sétálni is tud benne, persze a legkisebb "értelmes" anyagból, azaz nedvszívó frotírból készültet csak 104-es méretben kaptam, így az ujjait már felvarrtam, mert baromi hosszú volt. Ugye kell még egy rakás pelus is, de azt én a helyetekben kint vennék, mert nagy helyet foglal. Ősszel is így tettünk párizsban, vittem vagy 10 db-ot, majd kint vettünk egy nagyobb csomaggal, a maradékot meg most elhasználják öcsémék. NA megyek, emrt mindjárt kikapcsolja a gépet őfelsége és elszáll amit "okoskodtam". NA hajrá csak ügyesen, nem akartam beleszólni, csak megosztottam a saját kínjaimat, ötletelésemet!

Timkáékat egyszer már én is megnézném, annyi mindennel szépülnek folyamatosan!!!! :lol:

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

Csak röviden: Panni estére kicsit benáthásodott és hőemelkedése is van. Egy hete kapta a 15 hós szurit, biztos attól. Így hát, Timka, nekünk is ugrott a tali sajnos :( .

Húú, nagyon elfáradtam ma, semmi értelmes nem jut az eszembe, megyek lefekszem.

KépKép
fanka
 
 


Timka
Restellem, de ma derült ki, hogy sajna átvertelek :oops: Persze véletlenül se szándékosan.
Mi azt hittük, hogy a Lost 2 12 részből áll, amit már rég meg is néztünk és az a következő 12 rész, amit most legutóbb hoztak nekünk a sógoromék, az már a Lost 3.
Erre most kiderült, hogy ez hülyeség, mert a Lost 2 24 részből áll, és én csak a feléig láttam, addig, amíg megkeresztelték a kis Aron babát.
Úgyhogy sajna az, ami nekünk megvan, csak a 2.széria befejező 12 része.
Lost 3 sajnos nincs :cry: :cry:
Iszonyúan sajnálom, hogy így beleélted magad :oops: De tényleg nem tudtam :?


És kérdezted az immunerősítő kúrát. Még mindig megy neki ez a kúra, havi 1-szer kell 4 napig.
Hát, hogy hatott-e? Talán, mert annyira nem volt beteg, mint amennyire télen, de ez lehet, hogy csak attól van, hogy mégiscsak nyár van, nem olyan erős nátha volt, meg így, hogy együtt kaptuk el mindannyian, egyszerre gyógyultunk ki belőle és nem volt senki, aki utólag visszafertőzte volna a másikat.


Juc
Elvesztettem a fonalat :roll: , hová is mentek nyaralni?
Mindenesetre előre is jó utat és jó nyaralást!!! :D
Repüléstől való félelmedet teljesen megértem, én eddig egyszer ültem repülőn, végig rettegtem, pedig szuperjó volt, kivéve amikor légörvénybe kerültünk :shock: , akkor azt mondtam, soha többet, persze most már simán repülnék újra :D


Még írok rólunk gyorsan egy kicsit:
16 hónap után lassan eljutottunk odáig, hogy Kristóf este egyedül elalszik (kopp-kopp :lol: ), bár nappal, ebéd után még altatni kell :( .
És már kezdik érdekelni a játékai (ideje volt :lol: ), főleg az autók, igazi fiú :D
Továbbá már képes kilépni az 1 méteres hatótávolságomból :lol: , ez nagyon nagy szó nálunk :lol: ,már egyedül elrohangászik az erkélyen, (ami persze közvetlenül a szobából nyílik, úgyhogy azért még nem olyan bátor, de már fejlődik :D ) és ha Apuci is itthon van, akkor elvan vele a szobában (még akkor is ha nem vele foglalkozik) és nem jön ki állandóan hozzám :D Ez a legszuperebb, mert úgy utáltam, amikor pl. mosogatás közben a nadrágomat cibálta, miközben Apuci békésen számítógépezett bent a szobában.
Ja, és már úgy-ahogy lehet tőle főzni (hurrá!!!), porszívózni(ezt egyenesen imádja :lol: , holott eddig rettegett tőle)
Bármit megcsinál, amit kérünk tőle, néha ugyan egy kis hisztivel fűszerezve :lol: , de imádja, ha segíthet :D
Igazi rendmániás, dobálja ki a kukába a szemetet, magától is :lol: , néha azt is, amit nem kéne, így mielőtt levisszük a szemetet, mindig át kell néznem a tartalmát :lol:
Mindennek megvan a helye (kivéve a játékait, az halomban áll ), ha valamit nem oda teszünk, ahová való, akkor jön a hiszti, pl. apa ruhája a szék karfájára, papucsok a lábra, még akkor is, ha az ágyon fekszünk, mert az oda való , cipők a cipősszekrényre, kabátot a fogasra, felágyazáskor :D is mindent ugyanúgy kell csinálnunk, üvegekre kupakot mindig rácsavarni, fürdés után a fürdetőjére, popsikrémére tetőt rátenni, polcra visszatenni.
Szóval nem semmi figura :D Néha még korán reggel magamhoz se térek, de a kissrác már mutatja, hogy ez nem jó helyen van, az nem jó helyen van, ilyenkor "kicsit" nem esik jól :D
Most már egyre kevésbé harap, bevetettem azt a taktikát, hogy ha ő megharapott, én is megharaptam őt, persze csak kicsit. Később már elég volt előre figyelmeztetnem, hogyha megharap, vissza fogom harapni, el is ment a kedve tőle :D Persze azért időnként még bepróbálkozik :D
Viszont a simizés és a puszi már végre neki is nagyon megy :D , végre ő is szeretget minket :D , nemcsak mi őt, tudom, ez másnál nem újdonság, de Kristóf elég kis hisztis és durva kispasi, így nála ez nagyon nagy dolog :D

Képek még sajna mindig nincsenek, lehetetlen feltenni a gépre a PhotoShop-ot, pedig Apuci szerint ez fél perc lenne, de valami gubanc van a géppel.

Na pucolok pihizni :)
Bocsi ha kicsit sok lett :D


Babus



Kép
babus2005
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?