Új privát üzeneted érkezett!

Vica!!! :lol:

Még most sem térek napirendre!!!! :D Igen nagyon lassan teltek a napok.Mindig mentem a wc-re néztem nincs-e gond.Nehezen hittem el,ahogy gondolom TE is.Kell egy kis idő mire tudatosul az emberbe.
Én a 40-dik napon mentem dokihoz!!Akkor már volt petezsák.20-dik hétig lassan ment az idő,után hamar eltelt.Aztán tudod jönnek majd a vásárlások,nézelődések,ami nagyon jól feltölti energiával az embert!!Most meg már,mindjárt itt van a drágám.Apa mindennap úgy indul el dolgozni,ha bármi furcsát érzel azonnal hívjál!!!Hát már izgi!!!

Na most már tényleg megyek,sietek vissza,hátha jön még valaki ilyen jó hírekkel!!!
csanita
 
 


Pihi!! :D

Ficánkol???Az nem kifejezés,bár ezt már nem annak hívnám. :lol: Inkább boxol és azt hiszi gumiból vannak a bordáim. :lol:
csanita
 
 


Anita!

Úgy kell berakni ide a tickert, hogy azt hiszem a középső sorban kiad egy ilyen kriksz-kraksz szöveget, ami úgy kezdődik, hogy url.
Na ezt kell bemásolni a profilodban az aláíráshoz.

Pihi!
Bocsi! :oops:
Amikor belemész készítőbe, akkor van fent egy gomb: "Trying to Conceive" vagy mi, és ott van ami neked kell.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 

 
 

Jó reggelt mindenkinek!

EZT NEM HISZEM EL VICA HATALMAS GRATULA.EL IS SÍRTAM MAGAM.NAGYON VIGYÁZZ MOST MAGADRA.

REMÉLEM EZ AZT JELENTI HOGY BEINDUL AZ ZEBRAESŐ.
breni
 
 


Reni!

Köszi szépen, olyan aranyos vagy!
Biztos vagyok benne, hogy elindul most már, hisz látjátok hogy vannak CSODÁK, hogy másfél év után is, orvos nélkül sikerült.
Nem akarok beképzelt lenni, félre ne értsétek, de írtam már korábban, hogy ezt nekem kell egydül végig harcolni, és most GYŐZTEM!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Próba

Kép
pihi
 
 


Hát ez nagyon jó!:)

Kép
pihi
 
 


Ha minden hozzászólásomnál akarom, akkor mindig újra kell csinálnom?
pihi
 
 


VICA!ÉS MIT CSINÁLTÁL A GYŐZELEMÉRT?
breni
 
 


Hát Vicuska, egyszerűen szavakba sem tudom önteni mennyire örülök Neked!!!!!!!!! És nagyon irigylem, hogy ezt egyedül így végig tudtad csinálni és tudtál hinni magadban. Én nem tudok ilyen erős lenni, de talán ha csütörtökön az orvos közli, hogy elhárított minden akadályt (ha egyáltalán szükség lesz erre) akkor én is el tudom majd hinni, hogy nekem is sikerülhet. De most nem is ez a lényeg, hanem, hogy NEKED SIKERÜLT és komolyan mondom, hogy legalább annyira jó érzés ez mintha nekem sikerült volna.

Sok puszi és vigyázz magatokra!!!!

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla!

Már nem is tudom mit mondjak. Itt ülök, és mindjárt bőgök, olyan aranyosak vagytok!!!!! :D
Írok privit, jó?

Leírom ide, mi az ami szerintem idáig vezetett:

A hangsúlyt a lelki dolgokra tenném. Az volt a legfontosabb, hogy MEGÉRJEK a feladatra. Tudtam már akkor, amikor Beuka terhes lett, hogy nekem is közel az idő, mert minden mensivel tanultam valamit, és nagyon sokat értem agyilag. Így visszagondolva jobb is, hogy eddig nem sikerült, mert egyáltalán nem voltam érett rá.
Ha sorrendet akarnék felállítani, akkor így valahogy nézne ki:

1. A másfél év
Kinek több, kinek kevesebb, de mindenkinek el van rendelve egy idő, és akárhogy kapálózik, akkor is abban az időben fog eljönni, amikor kell. Ez nagyon kegyetlenül hangzik, de én megtanultam.

2. A túra
A sok testmozgás, a jó levegő és nem utolsó sorban a 100%-os harmónia a férjemmel. Ez jellemezte a túrát. Ettől lett spontán PÉ-m.

3. A pozitív hozzáállás
Ezt tehettem volna első helyre is, de jobb volt így. Ha néha, nehéz pillanataimban azt írtam, vagy mondtam, hogy nekem sose lesz gyerekem (bár ilyet tőlem nem sűrűn hallhattatok) akkor is mindig az élt a szivem mélyén, hogy azért teremtett az Isten nőnek, hogy gyereket szüljek. És igenis lesz. Nem tudom mikor, de lesz. És lőn.:)

A továbbiakat nem rangsorolom, csak ahogy eszembe jut.
Más volt még ebben a hónapban az hogy:
- nem használtam a Lactacyd Femina mosakodó gélt, mert az jutott eszembe, hogy mi van, ha az egy állandó pH értéket tart fenn a hüvelyben, ami normál esetben jó, de a kiskatonáknak nem. Mióta elkezdtük a projektet MINDIG használtam, most nem.
- a kockacukor :D
- nem mondom, hogy nem gondoltam rá, és kikapcsoltam, mert nem igaz. Minden órában eszembe jutott. Csak mindig jó értelemben.
- az almaecet 4 hónapi használata is biztos helyreállított valami olyat bennem, ami nem volt rendben.
- és hallottam egy tuti "bemagyarázást" a babaneten. A csajszi minden ste lefekvés előtt ellazult állapotban elképzelte, amint nagy pocakkal, boldogan néezegeti magát a tükrörben. PÉ körül pedig elépzelte, hogy a petevezetékei gyönyörűen átjárhatók, és a kiskatonák akadálytalanul jutnak át rajta, és szép vastag a nyálkaártya meg minden. És terhes lett. Én is ezt csináltam, és terhes lettem. (olyan furcsa még leírni is) :P

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Vica!Olyan jó volt olvasni a soraidat.Olyan megnyugtató volt.Nagyon ügyes vagy és büszke vagyok rád így látatlanban is.:)

És mit használtál a gél helyett?Ez a femina ez milyen,én még sosem használtam?!Nekem ez az avonos van,már én is gondolkoztam hogy nem jó.De ez olyan mint a folyékony szappan.
breni
 
 


Reni!
Nekem is folyékonyszappan. Csak éppen ilyen tejsavas. Szerintem az Avonos is olyan. Nem használtam semmit, csak tsizta vizzel mosakodtam lent, és vigyáztam, hogy ne nagyon menjen oda szappan.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


De jó hogy leírtad,megnézem otthon,így legalább megerősítettél hogy ne használjam.Köszike :wink:
breni
 
 


Bár én szex után nem szoktam azzal megmosni. :roll:
breni
 
 


EZT TALÁLTAM AZ AVONOS MOSAKODÓGÉLRŐL:

Az intim testrészek tisztán tartására nem alkalmas a szappan, mert lúgos kémhatása megváltoztathatja vagy semlegesítheti a bőr normál, 4,5 savasságú pH-értékét. Ez könnyen irritációt okozhat és szabad utat enged a fertőzéseknek.
Lényeges tehát, hogy speciális, intim mosakodógélt használjunk, melynek természetes bőrnyugtató hatása és antibakteriális hatóanyagai segítenek abban, hogy a természetes, savas védőréteg könnyen megőrizhető legyen.

NA AKKOR EZ NEM JÓ,UGYE?BOCS HOGY ENNYIT NYAVAJGOK EZEN,DE EZ MOST ÉRDEKEL NAGYON.
breni
 
 


Hát nem tudom. Szerintem nincs összefüggés a lactacid és teherbe esés között. Ha belegondoltok oda belülre nem kerül semmilyen mosakodó gél, ergo a belső dolgokat nem hiszem, hogy megváltoztatná. És ha az van ráírva, hogy a természetes pH-t örzi meg, akkor meg aztán pláne semmi kárt nem okoz. De ez csak az én véleményem.

Betti?????????????

Pihi! Neked HSG nélkül csináltak inszemet? Vagy csak lemaradtam róla, hogy megvolt?

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Sziasztok!

Vica,
maradt még mára is egy gratula! :D :D :D

Mindenkinek meg kell találni a maga pontjait, nekem is megérkezett az 1. és egyetlen: a lombik.
Anélkül mondogathatnám magamnak esténként, hogy nyitva vannak a petevezetőim! :roll:

Reni,
A lactacyd mosakodót én is használom. Legutóbb ismét "szűzlány eredményem" lett :mrgreen: (Pedig én már a P2-ért is összeteszem a két kezem! :wink: ) Az tény, hogy pé környékén óvatosan bántam vele, mert akkor szerintem is jobb a természetes állapot, a víz. De mióta pé is mindegy, bátran használom! :wink:
angel37
 
 


Kamilla,
de bizony kerülhet beljebb, a védelem szempontjából is úgy működik, de azt én se merném állítani, hogy ettől nem esik vki teherbe, akkor ez lenne a legolcsóbb és legkényelmesebb fogamzásgátlás! :)

Pihi,
tényleg! Biztos átjárhatóság nélkül inszem? :shock:
angel37
 
 


Kamilla, igen!Nekem nem volt HSG-m. Az én dokim ezen vizsgálat ellen van.
Én nem. De most megpróbálok bízni benne. ettől függetlenül, most lehet, hogy kihagyok két hónapot és csak augusztusban megyek vissza inszemre hozzá, vagy HSG-re az Intétzetbe. Majd meglátjuk. A héten eldől, mert jövő héten már inszem lenne. :)
pihi
 
 


Pihi,
miért van ellene???

Hú ezt most nem értem! Jövő héten lenne a következő inszem? És az mitől függ, hogy lesz-e?
angel37
 
 


Bocsi Pihi, nem tudom valahogy kiesett nekem, hogy volt HSG-d.

DE MI VAN BETTIVEL???????? Három napja vajúdik???????

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Kamilla, Reni!

Nem mondom, hogy nem jó, csak szerintem nem használ a savasság a katonáknak. Természetesen PÉ után már én is használtam. De azon gondokoztam, hogy lehet hogy a hüvely PÉ-kor egy kicsit enged vissza a savasságból, mert végül is a katonák is idegen anyagnak számítanak. És mikor mosakszok, úgyis kerül be egy kicsit. Nem nyúlok bele, persze, de akkor is. :)
De mindenki maga dönti el, én csak leírtam. :wink:

Angel!
Persze, kinek mi az 1. pont. Van akinek az orvos kell, hogy megnyugodjon, és belé vesse minden hitét. nekem nem. Én magamban hittem. Mindenki megtalálja a saját kapaszkodóját. :D

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Kamilla, nem volt HSG-m!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

Mert szerinte megtaláltuk a probléma okát és azt kell kezelnünk. Naygon kevés annak a valószínűsége, hogy mindkét vezeték el van záródva teljesen, mert soha nem, volt semmilyen gyulladásom. Szerinte csak egy fölös kínzás.

Nem mondom, hogy igazat adok neki. De a meddőségiben meg az összeférhetetlenségi vizsgálatot vetik el. Ott azt tartják megbízhatatlannak. De hiába gyógyszereznek engem ha a kiskatonák nem jutnak el a helyükre összeférhetetlenség miatt.

Minden orvos mást mond, másban hisz. Én nem traktáltam le egyik mellett sem. mindegyiknek lehet egy kis igaza. Nem lehet tudni, hogy melyik megoldés jön be.
pihi
 
 


Vica,
az a gond, hogy hiába hiszek magamban, ha van vmi konkrét probléma! Jobban örülnék, ha menne a dolog természetes úton, de eldugulva, belülről összeszabdalva, marad az orvostudomány! :(
Ha elvileg minden okés (orvosilag), akkor működhet úgy, ahogy nálad is! :)

És nagyon örülök, hogy ilyen hosszú idő után végre Neked is sikerült! :) :D :lol:
angel37
 
 


Tiszta hülye vagyok. Már olvasni sem tudok. :(

Kép

Kép
kamilla306
 
 


Pihi,
ha esetleg el vagy záródva, akkorsem jutnak el a kiskatonák a rendeltetési helyükre! A hsg annyira ezért nem kínzás! :)

Miért nem bírják a dokik ugyanazt mondani??? :roll: Egyszerűbb lenne! :wink:

És most akkor lesz a következő inszem jövő héten??? :)
angel37
 
 


Kamilla,
Te akkor holnap fogsz bevonulni? Készülsz?
Hánykor szorítsunk? :)
angel37
 
 


sziasztok.

hat vica megvallom noiesen hogy megrigattal.

anyira orulok nekd hogy siekrult hogy azt el sem hiszed.
gratulalok:))))))))))

Kép
monyoka
 
 


Monyó!

Nagyon köszönöm, most már nem birok el több gratulációt, mert engem is a sírás kerülget. Bár én tegnap kizokogtam másfél év fájdalmát, ha egyáltalán ki lehet adni egyszerre.
Olyan aranyosak vagytok!
Ti lesztek a virtuális keresztszülei a babámnak, mert nélkületek nem ment volna...(sír, sír)

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


:P
breni
 
 


Szia Potter/Ági!

Köszi, hogy válaszoltál a kezdeti nehézségek ellenére!!!

A pisikifolyás ellen nem jó, ha beteszel plussz egy eldobható pelenkabetétet a pelusba? Az növelné a nedvszívást.

De persze gyakorlatlan vagyoka témában...

További kitartást kívánok - napról napra könnyebb lesz és élvezetesebb!

puszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Angel, a kiskatonák útját nem befolyásolja! :) Csak a petesejt útját!

MEgyünk most nyaralni és miegymás. Lehet, hogy megvárom az augusztust és görcs nélkül élvezzük a nyarat. Júliusban pont a nyaralásunkra fog esni a PÉ. Hátha hármasban jövünk vissza.
pihi
 
 


Pihi :)

Normál esetben a kiskatonák és a petesejt a petevezetőben találkoznak! :)

Jó ötletnek hangzik, amit mondasz! Szerencsére van esélyetek a spontánra is! :wink: Nyaralás + PÉ = +1 fő! :lol: Miért is ne? :D

Hova mentek?
angel37
 
 


Sziasztok!

Bocs, de szeretnék kérdezni:

ismeri valaki közületek dr.Hajdú Júlia docensnőt az 1.sz. női klinikán? Milyenek a tapasztalatok róla?
Ma állapították meg, hogy a babánk szíbrendellenességben szenved, és fel kell utaznunk pestre a doktornőhöz, hogy műthető lesz e miután megszületik, vagy esetleg el kell vetetni? :cry:
Az email címemre is írhattok: haga78@freemail.hu

nagyon köszönjük, ha segít valaki!!!
Vendég
 


Haga!

Ez szörnyű, annyira sajnálom, hogy el se tudom mondani!

Hogy derült ki? Már biztos??

A doktornővel kapcsolatban nem tudok sajnos segíteni, szorítok, hogy minden jóra forduljon.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Vica :)

Először is szeretnék Neked/Nektek gratulálni, és a legjobbakat kívánni az elkövetkezendő 9 hónapra!!!

Sajna biztos, a 18hetes genetikai uh-n derült ki:(
Vendég
 


angel, úgy értem, hogy azért nem mert a méhen keresztül jutnak a petevezetőbe, de nekem már a méhembe sem tudnak bejutni.:( :(
pihi
 
 



Sziasztok!
Továbbképzésen vagyok, tegnap óta, meg vizsgaiőszakom van, így nem tudok rrendszeresen jönni!

Lara! Vica!
Hatalmas gratula! :lol: :lol: :lol:
Csak azért nem tudtam sírni, mert nem magamban vagyok...

Laar!
Neked megvolt a lapar?

Haga!
Őszintén sajnálom...
moni
 
 


Haga, jézusom, most olvasom!!!Nagyon nagyon sajnálom.
Sajnos nem tudok segíteni én sem.

Sokat fogok rátok gondolni és szorítok, hogy minden rendben legyen!

Légy szíves írj nekünk, mert aggódunk értetek. remélem valaki tud segíteni Neked doki ügyben.

Puszi
pihi
 
 


Haga!Erre nincsenek szavak.Nagyon drukkolok nektek,hogy minden jól menjen.
breni
 
 


Haga!

Köszönöm, de most igazán elszomorodtam. :cry:
Nem is beszéltetek még a doktornővel?
Annyira szeretném, hogy ez ne legyen igaz!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Móni!

Köszönöm szépen Neked is, és hasonlóakat kívánok.

Kismamik!
NOrmális hogy tiszta ideg vagyok? Olyan friss még az egész és nem tudom elhinni, ha nem volna a 2 tesztem nem is tudnám, hogy terhes vagyok. Oké, szurkál a hasam, meg álmos vagyok, de semmi más. Mit éreztetek ilyenkor? Ti is ennyire paráztatok?

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 



Vica!
ne idegeskedj, nyugi, nyugi!

H.váladékod milyen volt középidőtől mostanáig?
moni
 
 


Haga,
ez szörnyű, nagyon sajnálom! :cry:

A doktornőt sajnos nem ismerem. Esetleg egy 1-es klinikás topicban tudnak segíteni!

Reméljük kiderül, hogy ez vmi olyan rendellenesség, ami rendbejön magától, mire megszületik?

Julcsi,
ja... értem! :(
Hátha majd jó tesz az a nyaralás! :)
angel37
 
 



Vica!
MSN elérhetőséged megadod? kom@isiscom.hu-ra küldheted.
moni
 
 


Sziasztok!!

Lara! Vica!
Hatalmas gratula! :D

Haga!!
Ez bizti :( nagyon sajnálom!!

Vica!!

Nyugi nincs semmi gond, :) majd a doki megerösiti hogy babás vagy!!Tényleg almaecetetet én is iszom :) 1 hónapja, te hogy szoktad inni?Nai 1-2??Ird le légyszi!!Köszi!!

Moni!!
Neked is mielöbi babásodást :) !!

Már kicsit jobban vagyok ,tegnap voltam nagyon kész :( !
Alig van idöm jönni a b.netre,most is csak gyors benéztem!!

Sziasztok!!
Vendég
 


Nálatok is ilyen lassu a b.net :( !!???
Vendég
 


Editke!

Köszi a gratulációt. Az almaecetet 4 hónapig ittam, de most nem iszom már. Vot hogy napi 4x is, de minimum 1x. Borzalmas íze volt, de egyre jobban megszerettem. :D

nekem is baromi lassú!!! :evil:

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


AZ ALMAECET MIRE JÓ?
breni
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?