Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

elöször is gratulálok a szülinaphoz és vizsgához! nagy pocakkal is zajlik az élet mindenkinél, ahogy látom :D
képzeljétek, vasárnap megvolt a 12 hetes uh! hál'Istennek minden rendben, normál méretek, készült videofelvétel is (gondolom ez nem ujdonság), hihetetlen édes volt, ahogy mozgott, meg látszott mindene! a neme még valoban nem egyértelmü, de a doki egy halvány célzást tett, h lehet, h kisfiu... ez biztosabban hangzik, mintha kislányt vár az ember, és közben meglátja a "kiscerkát"...

hogy kell olyan izét csinálni, ami jelzi, hogy mekkora a pocaklako? látom, mindenkinek van, nekem is kell :lol:

jo éjt Nektek! hiuzka
hiuzka
 
 


hiuzka: én azért óvatosságra intenélek a nem következtetéssel kapcsolatban, mert az elején a babák még nagyon trükkösek, és gyakran a csikló úgy tünik, minhta más lenne, mert még fejlődnek a szervek, és abból bármi lehet, szóval türelem.
A szomszédomnak is fiút mondtak "hisz látszódik", de a huszon valahanyadik hét körül kiderült hogy mégis kislány. (és nagyon szép kislány lett most másfél hónapos). A következő UH-n már jobban kifejlett lesz, akkor már lehet következtetéseket levoni :P

KépKép
lmarie
 
 


Hiuzka, itt tudsz gyártani ilyet:

http://www.lilypie.com/create_baby_days.php

Aztán (nem tudom, tudsz-e angolul) értelemszerűen megadod vagy azt, hogy mikorra vagy kiírva, vagy az utolsó mensid dátumát. Ezután kiválasztod a grafikus elemeket, a "Text above ticker"-nél megadhatod, hogy a csík fölé milyen szöveg kerüljön (mint pl. az enyémen a "Lillácska"), aztán a "Select wording"-be ha akarsz, még írhatsz alanyt (Pl. "Hiúzka + ..."), vagy hagyd üresen.

Aztán kicsit lejjebb görgetsz, és akkor kattints a "Create Ticker"-re . Eredményképpen meg fogod kapni a mindenféle kódokat, azokat tudod beszúrni, pl. ide is, a babanetes aláírásodba. Ide konkrétan az a kód kell, amire azt írja, hogy "BBCode". Legalábbis nálam ezzel működött, a sima html-lel nem.

Sok sikert! :D

Kép
frusi
 
 

 
 

Ja, még a babarajzok alatt van egy olyan, hogy "Set background", ott tudod megadni, hogy fehér hátteret szeretnél-e (lásd pl. Mérinél), vagy átlátszót (mint nálam).

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Tündi, tényleg szép teljesítmény egy ekkora nagyfiú, és mellesleg milyen jó neked, lesz ingyen bébicsősz :lol:
Niki, hajrá! Szerintem méltányosság nélkül is menne a vizsga, de néha nem árt, ha az embert pozitívan megkülönböztetik, ha megérdemli.
Elég borús a hangulatom, mert minden hajnalt ébren töltök manapság, aztán irány a munka, ahol már nem érzek semmi motivációt, hogy hajtsak, nem tudok lelkesedni a feladatokért. Tudom, hogy csak átmeneti állapot, de ma reggel is már fél 5-kor ébren forgolódtam, aztán unalmamban hajat mostam, stb...biztos mindenkinek ismerős a történet. Csak délután lenne alkalmam aludni egy kicsit, mindjárt nem panaszkodnék ennyit! :(
Hiuzka, a ticker könnyen "elkészíthető" a honlapon: lilypie.com, és aztán a második kódot kell beilleszteni itt az aláírásodnál. Így csináltuk, nem, csajok?
Na keresek vmi elfoglaltságot, ami feldob. Egyek egy sütit? :)

Adri és

Kép
adri29
 
 


Mire elküldtem, már nálam szakavatottabbak is elmagyarázták, de sebaj.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok!

Elég nehéz ilyen időben programot szervezni..hol vagy napocska?

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike, itt nálunk süt!! :D :D

Csajszikák, ki jön holnap? :D

Adri, abszolút meg tudlak érteni, én is alig vártam már a végén, hogy itthon maradhassak... Tényleg, ha már nem dolgozol, lesz internetetek otthon?? :roll:

Az alvás nekem sem megy sajnos, nálam konkrétan a poci miatt, egyszerűen nincs kényelmes testhelyzet.... :? Szülés után egy akkorát fogok aludni hason, hogy csak na. Most praktikusan az ébrenlét valahogy pihentetőbb, mint az alvás... :evil:

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Adri: Még, meddig dolgozol? Talán túl lelkesek is a gyerekeim hogy ők lehetnek a 'bébicsőszök' elég lesz vissza fogni őket!

Frusi: Tök precízen leírtad hogy kell a szalagot megcsinálni és feltenni! :wink:

Nikike: Mi van? Sikerült? :roll:

Valakinek a hasa szokott itt-ott 1 ponton szurkálni?? Nem görcs! Ilyet csinál nekem a pocak, de már a beavatkozás előtt is! Álltalába bal oldalt vagy a köldökömnél, lehet hogy csak a hasam nő? Csak már mindentől bef@sok! Vagy már túl sokat pihenek és az is baj!? Szedek Elevitet + magnéziumpezsgő tablettát 1db-ot. A magnéziumból nem lehet 2-tőt inni?? Hát, ha tudjátok!

Remélem tényleg lányka a babám, kicsit csalódót lennék, ha kiderülne ’megkukacosodott’! :lol: :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Tündi !
Nagyon sok Boldog Születésnapot a fiadnak!

Ha érdekel valakit: voltunk tegnap Media Marktban az Árkád Házban. Ott nincsen Hauser macis hidegpárosító. Azt mondtak, hogy nem is lesz. :cry:
Legközelebb próbálkozunk a Pólusban.

Kép
katya
 
 


Frusi: igen, amint átteszem székhelyem az irodából otthonra - ez remélhetőleg aug. első napja - bevezetjük otthonra a netet. Tudom, hogy ez gáz, de már nem tudnék létezni az internet nélkül, kell kikapcsolódásnak, információforrásnak.
A hasam miatt sem tudok aludni, de ez még egy-két pozícióban pihentető - amint a hasamra fordulnék, kisleányzó heves rugdosásba kezd! - egyszerűen csak hajnali 5 körül kinyitom a szemem és magam sem értem, miért ébredtem fel. Vissza meg persze nem tudok aludni :(
Megyek holnap, utolsó előadás, ha jól emlékszem, apás szülésről is lesz szó?

Adri és

Kép
adri29
 
 


[quote="frusi"]C írta:frusisajszikák, ki jön holnap? :D



Én biztos hogy ott leszek holnap és nagyon remélem, hogy a férjem is el tud jönni az előadásra. :)

Kép
katya
 
 


Sziasztok Csajok!

Kesz vagyok! Nem erzek semmit, csak irto nagy megkonnyebbulest!
4-es lett, de a szakdoga 5, igy kivalo kerula a papirral!
Azert nem semmi, de a tanarno, akinel vedenem kellett volna el sem jott (o kulsos oraado volt). mindez kb. 10kor derult ki, ugy hogy na akkor felhivom merre jar!
Igy megvedtem a dolgozatot olyanok elott, akik meg csak bele sem olvastak, kar volt az egesz miatt a para! A fo hogy vege!

csok Kosz a szoritast! Asszem ereztem es nem is idegeskedtem!

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


GRATULA Nikike!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Én is megyek holnap, viszem a páromat is! :P

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Nikike! Gratulálok neked! Ügyes voltál! :D :D :D

Kép
katya
 
 


Sziasztok !


Nikike,ez igen !! Gratula !!! :lol:


Tündi , szurkálások nekem is vannak ! Szerintem a pocak növéstől szúrkál . Nem kell semmi rosszra gondolni !

Bár az első babaánál nem figyeltem fel ilyenekre, igaz nem is volt időm rá.

Nem tudom holnap tudok -e menni , holnap du. jönnek meg Merciék a suli táborból, pont 16-17-óra körül !! Pedig Apát is elszerettem volna cibálni. Most menjek megint egyedül ??

És akkor már nem is találkozunk ?? Ez az utolsó előadás, ugye ?


Puszi, Kati
kati16
 
 


Tündi: nekem régebben alhas tájékán ritkán belenyillalt, de csak egy pillanatra, aztán semmi. Már nem csinálja, és ami mostanság vicces - ja, ez a hirtelen szúrás nem is volt vicces - hogy hullámzik a hasam felülete ott, ahol mozgolódik :lol:
Végre! Pénteken interjúra jön egy-két jelölt, aki már majd engem is helyettesítene az irodában, tiszta izgalmas, hogy részt veszek az utódom kiválasztásában.
Ez a párásító valami antiallergén ketyere is, vagy tud vmi extrát? Én amikor említették, hogy nem árt a párologtatni, azt hittem, párologtatásról beszélünk - tehát akár vmi egyszerű megoldással - és nem párásításról, macival és mifene. Ennyire el lennék tájolva?

Adri és

Kép
adri29
 
 


Nikike, gratulálok. Azt már nem is említem, hogy milyen gyakori ez, hogy a vizsgáztató "elfelejt" megjelenni. De nem is ez a lényeg, hanem hogy te felkészültél és megírtad azt a szakdogát!

Kati, szerintem az, h véget ér a tanfolyam, nem szükségszerűen jelenti, h már nem is találkozunk...persze elég nehéz összeszervezni, mert mindenki máskor ér rá, meg nincs megadva előre konkrét hely, konkrét idő, pl. Uzsoki szerdán 5-kor, de ki tudja...

Adri és

Kép
adri29
 
 


Nikike gratulálok én is! Jó dolog túl lenni rajta.

Adri, én is felkelek 5-kor, de van amikor már 4-kor, főleg azért, mert a mi kis bébink akkor kezd mozgolódni. Én már azért is irigyellek, hogy eddig tudtál hason aludni, nekem ez 14 hetes időm óta egyáltalán nem megy. Így attól függ, melyik oldalamon próbálkozom, hogy bébi hol nem kapálódzik :lol:

Jó Neked, hogy részt vehetsz az utódod kiválasztásában. Velem csak közölték, hogy íme ő az és akkor mutass meg neki mindent 2 hét alatt. Szerencsére kedves lány, nekem meg már ez a hét az utolsó! Kicsit furcsa érzés itthagyni ezt a helyet, jó pár évet húztam le, de azért örülök is, mert már nagyon fárasztó minden nap bejönni.

Üdv.
Ildi (31+1)
mildiko
 
 


[quote="ccuncogó67"][ írta:ccuncogó67color=indigo]
Valakinek a hasa szokott itt-ott 1 ponton szurkálni?? Nem görcs! Ilyet csinál nekem a pocak, de már a beavatkozás előtt is!


Tündi, bár az "első idők" már egyre homályosodnak az emlékezetemben :wink: , határozottan úgy rémlik, hogy nekem is volt néha ilyen. Ha tényleg nem görcs-szerű, akkor szerintem nincs miért aggódnod! Persze említsd majd a dokidnak, biztos, ami tuti, de szerintem ez nem jelent problémát. :wink:

Kép
frusi
 
 


Nikike, nagy gratula!! :D :D :D

Adri, tökre megértelek. Nálunk pl. az internet be volt már ugyan vezetve, viszont csak egy munkahelyi laptopunk volt, ami ugye a férjem munkaeszköze, naponta hozza-viszi, így mi hasonló megfontolásból szereztünk be egy saját laptopot. 8) Már én sem tudom, mi lenne velem, ha nem lenne itthon internet. :D

Kati, az, hogy vége az előadássorozatnak, szerintem nem feltétlenül jelenti azt, hogy már nem is talizunk. Előadás nélkül is összehozhatunk talit, akár nyáron, akár miután beindult a babaeső... :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Kép
mildiko
 
 


[quote="mildiko"]A írta:mildikodri, én is felkelek 5-kor, de van amikor már 4-kor, főleg azért, mert a mi kis bébink akkor kezd mozgolódni.


Ildi, akkor rokon lelkek lehetnek a babáink, mert Lillácska is szokott hajnali tornaórát tartani!! :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Én itt panaszkodok, hogy mennyire rossz, hogy nem tudok aludni, és akkor kiderül, hogy még én vagyok a szerencsés, hogy eddig is tudtam. Nincs igazság, már panaszkodni sem lehet! Persze csak viccelek, amúgy aranyosak vagytok, hogy együttéreztek velem. :)

Részben az utódom lesz, részben pedig új feladatok várnak rá, és ha minden jól megy, akár előbb is kezdhetne, mint hogy én lelépek innen. Én most annyira nem sajnálom, hogy itt kell hagyni ezt a helyet, bár jól érzem magam, de mint ahogy írtam, a gondolataim már rég máshol járnak, így csak vegetálni járok be :(

Adri és

Kép
adri29
 
 


Ó, tornászni már csak akkor kezd, amikor én hajnalban rég ébren vagyok. Milyen rendes gyerekem van! :D Remélem ezt a jó szokását a jövőben is megtartja.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Az utódom kiválasztásában én is tök szívesen részt vettem volna, ez mindig olyan izgi lehet... :D De nálunk is csak úgy volt, hogy jött a csajszi, aztán én meg betanítottam- mondjuk nálunk már februárban. Úgy látszik, megijedt a főnökség. Szerencsére nincs vele gond :wink: bár az jólesett, mikor nemrég hallottam az egyik partnerünktől, hogy mióta én nem vagyok ott, azóta nem mennek olyan gördülékenyen a dolgok.... :oops: 8) 8) :D

Kép
frusi
 
 


Hűűűű, Ildi, most látom, nagyon-nagyon fej-fej mellett haladunk... :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Adri, panaszkodj csak nyugodtan, legalább akkor mi is megtesszük :lol:

Méri minden rendben? Jól vagy?

Mondjátok csak, ezt a BBCode-ot minden íráskor be kell illeszteni?

Kép
mildiko
 
 


Hát bizony, a múlt héten engem is előbbre hozott a dokim egy héttel. És most hogy utána számoltam, ha tényleg augusztus 7-én születik, akkor pont jól számolt. :lol:

Kép
mildiko
 
 


Sziasztok!

koszi mindenkinek!
En nem kelek fel hajanlaban,de minden oldalvaltasnal annyira magamhoz kell ternem, hogy a parnat a masik oldalam ala tegyem, vicces. De nagyon jol kitamasztja a pocimat, nekem bevalt!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Hé, Zsombor eddig nem Dénes volt?

Adri és

Kép
adri29
 
 


Visszaolvastam, de nem is találok Dénest...pedig én úgy emlékszem, volt egy Dénes-baba, de akkor hallucináltam? Bocs Nikike, ha összekevertem.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Ildi, a profilodban tedd be az aláírásodba, és akkor minden hozzászólásod alatt megjelenik. :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok, lányok!

Hogy vannak a babával otthon lévő anyukák?
Anita, Tündi?

Üdv
Kinga

Kép
kinga75
 
 


Frusi, szuper, köszi, most már menni fog! Most nézem a táblát, hogy az alapján 2 hét lenne köztünk?! Akkor hogy is van ez? :lol:

Szia Kinga! És Ti hogy vagytok? Hogy megy a babázás, minden rendben nálatok?

Zsolka, Niki még megvagytok?

Ildi

Kép
mildiko
 
 


Szia Kinga!
Mesélj, milyenek az első hetek? Remélem jól vagytok, te még nem érted el a kimerülés határát :?

Adri és

Kép
adri29
 
 


Köszi, nagyon jól vagyunk!
Ádi épp most aludt el, de csak egy fél óra és már ébredni is fog, a pocakja ébreszti...
Napközben 2 óránként eszik, de meg is van az eredménye, mert a már 4.180 g, 3.000 g volt születéskor...
Éjszaka egész jókat alszunk :-)
Szerencsére jó idő van, így nagyokat lehet vele sétálni.
Szóval minden OK, bár főzni, takarítani nem nagyon van időm mellette.
De talán, ha majd ritkulnak a kajálások...

Keresek róla valami jó kis képet és feldobom :-)

Visszaolvasni sajna nem nagyon van időm, úgyhogy remélem, mindenki jól van a pocaklakókkal egyetemben :-)



Kép
kinga75
 
 


Ildi: hát úgy, hogy Téged most a napokban hoztak előre 1 héttel! :D :D (mi meg még a táblázat elkészülte előtt voltunk 4D uh-n, ahol a gép korábbra saccolta Lillust, így a táblázatba júl. 23-at írtam Sziszikének, de a ticker az a "rendes" időpontok alapján van...)

Kinga: ha van egy kis időd, bizony mesélj kicsit! :D

Kép
frusi
 
 


Kép sapimanó
kinga75
 
 


Milyen szép!!!
Vagy inkább cukorfalat

Adri és

Kép
adri29
 
 


Jaj, de édes ez az Ádám baba :lol: :lol: :lol:

Többi babás mami is jelentkezhetne :cry: várjuk őket :lol:

Köszi csajok az infót, pocak ügyben! :P

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Köszi, én is gyönyörűnek látom :-)

Csak sajna kiütötte a pofiját a tejcsi, úgyhogy pötyimanó...

De nagyon szerelmes vagyok belé :-))))
kinga75
 
 


Mennem kell, felébresztette a pocakja...
Jobb, mint egy svájci óra!!!!!!!!! :-)

Sziasztok!
kinga75
 
 


Sziasztok!

Megtudnátok adni Járányi doktornő magánrendelőjének a számát és címét? Köszi!!! :D :D :D :D :D

Mindenkinek további kellemes gömbölyödést kívánoook!

Lilypie Trying to Conceive 21 to 37 day cycle tickers
pelle
 
 


Hát ez az Ádika... igazi tündérmanó!!! :D :D :D De tényleg!!! :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok!

Tündi: nekem is sokszor szurkált a hasam a 20. hétig, de nem véreztem. A doki azt mondta hogy természetes, mert a méhszalagok nyúlnak, meg valamikor a 12. hét után emelkedik feljebb a méh, és a 18. hét körül kezd el nőni a poci jobban és azt érezzük. Illetve akkor jelez igy a szervezet, ha több pihenésre lenne szükség. Szóval ha lehet ne emelgess.

Lányok, az alvással nekem is vannak problámáim, bár én a 31. hétig simán aludtam hason :P
Viszont az utóbbi 1-2 hétben képtelen vagyok/voltam bármiféle alvásra. Ezért vettünk nekem egy baba-mama párnát (Kenguru Goldban). Bár nem hittem benne, mégis én csodálatosan alszom azóta. Mivel 160 cmre kinyitható, ezért tökéletes a pocak alá, és a lábamközé, sőt fejtámaszt is nyujt. Bár fordulni vele, olyan minhta egy aligátorral birkoznék. :P :P :P

Ildi: megvagyok, viszonylag jól. Viszont a hasam hirtelen megint növésnek indult, és most folyamatosan viszket mert annyira nyúlik a bőröm, illetve megrémít hogy néha alig kapok levegőt. Sajna annyira nem megy a tanulás többekközt ettől sem, mert ha görnyedten ülök a könyvek felett nyomodom, és kevesebb levegőt kapok, vagy ha eszek a gyomrom a torkomban van. így tanulni nem élvezet + nem fog az agyam. Az a baj, hogy én túl lelkiismeretes vagyok, és nem tudok felületesen tanulni. A nap nagyrészében próbálkozom, de elkalandozok folyamatosan.
Jössz holnap? És a párod. Remélem az enyém most tud jönni, mert ezen tényleg ott kéne lennie.

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok !

Kinga 75 ! Gyönyörűek vagytok !! :lol:

Nono 27 ! Mi van veled ??? Régen olvastalak ! Jól vagytok ?? :lol:


Puszka , Kati
kati16
 
 


Sziasztok!

Adri! Jol emlekszel Denes volt de tegnap ejjel kitalaltuk, hogy megis Zsombor, de meg ez sem vegleges, mert rogton elkezdtuk becezni, hogy Dzsumbuj, szoval innentol meg rohogogorcsben tortunk ki!

kepzeljetek, most ulek egy nagy kupac szemethegy tetejen. A lakas ugy nez ki, mint amit felrobbantottak! Kesz vagyok! A festo holnap jon, pedig ez csak egy szoba!
Nem tudom mit csinaljak! Eddig az volt a koncepcio, hogy kulon szobank lesz apaval, aztan majd atjarok, ne szokja meg a gyerek stb...
De most, hogy atcipeltuk a masik szobaba az agyainkat, annyira hulyen nez ott ki, hogy el sem tudom mondani! Meg legszivesebben visszakoltoznek festes-parkettazas utan, egyreszt mert tiszta szep uj szobank lenne, masreszt kozel a gyerek, harmadreszt ez a szoba csondes, lehet szelloztetni, mig a nagyobb, ahova eredetileg szamuztuk volna magunkat utcafrontra nez, foldszinten, tehat baromi forgalom van, szelloztetni nem lehet, max. ejjel! Mi a fenet csinaljak! Apanak viszont pihennie kell, nem akar babaval egyutt aludni! Jaj ez nagyon nehez! Es meg a takaritas nincs is megoldva! Hogy fog ez menni???? Most jottem ra hogy a fuggony beaztatasa gondot okozott! alig kaptam levegot!

Verem a fejem a falba, hogy miert hagytam az utolso hetekre!

Senkinek nem tanacsolom!
Es most meg a kutya sincs itt, de rohadtul hianyzik mar!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Kinga: nagyon helyesek vagytok!!!

Nikike: most hol alszotok?
Nem maradhatnátok ott?
A baba meg menne a kisebb szobába?

Zsófi, Niki, Andi, hogy vagytok??

1150264942.32.xls

Kép
sziszike1000
 
 


Sziszike!


A kisebb szobaban aludtunk, ez nagyon jo volt halonak, de akkor hova kerul a baba, hogy senkinek az erdekei ne seruljenek! En mar aludnek vele egy szobaban, de az ember fel hogy nem tudja magat kipihenni! Erre eleg haklis! De ahogy most ideiglenesen atpakoltuk az agyakat a nagyszobaba, az rettenetes. Borult tole az egesz eddigi kis rendszer.

Adi tenyleg gyonyoru!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?