Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !

Sziszike ! Miért zavar, hogy altatnák ? Vagy van valami rossz tapasztalatod ? Legalább nem izgul annyira az a pici lány ! Kiváncsi vagyok elválalják-e ! ?

Lányok sajna nekünk is ilyen hitelünk van ! Már az első költségekre nem emlékszem , de utána azt a havi közel 60-e Ft-ot sem semmi fizetni (20 éven keresztül).Bár nem tudom nektek mennyi lesz a havi részlet , nekünk sajna ennyi.
Viszont lett egy kis házunk !Nézzük a jó oldalát ! Csak optimistán ahogy Adri is mondotta volt !!

Tündi várjuk a jelentkezésed !!

Puszka , Mindenkinek !

Kati
kati16
 
 


Szia Hiuzka !

Üdv. köztünk !

Kati
kati16
 
 


Nos, nekünk otp-től van hitel, 20 évre, ltp-vel kombinált, most 57ezret, aztán 67ezret fogunk fizetni, az csökken majd visszafelé, de soha nem lesz 57-nél kevesebb.
Kati, Sziszi, új klubot is alakíthatunk az Uzsokisok 2006-on belül:"hitelt törlesztünk". Akkor mi még olcsón megúsztuk...
üdv Hiuzka!

Adri és

Kép
adri29
 
 

 
 

Szegény pici lány (Anna)! De szerintem is talán jobb altatásban.

Adri és

Kép
adri29
 
 


Sziasztok lányok!

Sziszke!
Nem orulok, hogy ilyen hireket hallok Rolad! Kislanyank javulast, meg remelem az okosok megtalaljak a legoptimalisabb megoldast! Hitel is szar ugy, de sajna ez van! Egyik ismeros is kb 400nal allt meg a vegen!

Hiuzka! Udv kozottunk!

frusi! kosz a beszamolot, szo szerint ugyanazt mondta Szilvi vedono, mint az elozo kor eloadasan! Csekkoltam!

Adri! Jo hetveget, orulj, hogy videken leszel, en egyre kevesbbe szeretem ezt a varost! Na mindegy!

Szep hetveget! Megyek tanulok 1000rel!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok újra :D

Nikike, megnyugtató, hogy azért ilyen gyorsan legalább nem változnak a tudnivalók :D :D :D bár tényleg amennyi ellentmondásos dolgot hall az ember... :?

Tanulóknak, vizsgázóknak kitartást! Okosodjatok szorgosan, aztán mi majd jól büszkék leszünk rátok. :D :D Nikike, Méri, mik lesztek, ha nagyok lesztek? 8)

Adri, azért persze a jegyzeteimből írtam, igazából azért kellett, hogy tudjam, mikről volt szó, de ahogy visszaolvastam a dolgokat, nagyjából emlékeztem rájuk. Most, hogy meg már le is írtam... :lol:

Hát ezek a hiteles dolgok nagyon bosszantóak. Nekünk óriási szerencsénk van, mert viszonylag kevés hitelt kellett felvennünk (vagyis akkor még csak a férjemnek, az ő nevén van az egész cucc), és sikerült visszafizetnünk, igaz, ez most egy picur lakáska, de legalább tényleg a miénk, ahogy Ti is írtátok, és nem egy albérletért fizet az ember más zsebébe... De azt hiszem, ha "bővülni akarunk" majd, akkor mi sem ússzuk meg az újabb hitelfelvételt, brrrr. :( De egyébként nagyon szeretünk itt lakni, pont a játszótérre néz az ablakunk, és olyan jó hallgatni a gyerekeket... :D Nagyon sok gyerkőc lakik itt, úgyhogy Lillácskának majd lesz jó sok játszópajtása. :D

Ja, még a hitelekről tudjátok mi jutott eszembe? Tudjátok mi a bomba üzlet? Közjegyzőnek lenni... Atyaééég, hogy milyen díjakat elkérnek a majdnem semmiért, szédületes. Amíg dolgoztam, a cégnél kellett olykor közjegyzővel intézni ezt-azt, minden alkalommal majd leszédültem... :evil: Állítólag nem véletlen, hogy csak kihalásos alapon lehet egy jogászból közjegyző... Hümmm.

Képzeljétek, beszéltem ma anyukámmal, kérdeztem, hogy én gyorsan születtem-e. Hát, ők hajnali 1/4 6-kor mentek be kórházba, 1/2 8-kor már bömbiztem. :D :D :D Remélem, ezek a paraméterek öröklődnek........ :wink:

Kép
frusi
 
 


Sziszike, szurkolok Annácskának, remélem, mielőbb túlestek a dolgon, és Annácska is gyorsan elfelejti majd, mi is történt / történik.

Kép
frusi
 
 


Adri, babakelengyeileg kezdünk egész jól állni, amik még hiányoznak: légzésfigyelő, autósülés vagy hogy is hívják ezt, párologtató, hajkefe, ilyesmik... no és majd a gyógyszertárből kiváltandó cuccok.

Aztán van 1-2 olyan dolog, ami már van, de több kellene belőle: kifogó, még 1-2 hosszú ujjú rugi, szóval inkább ilyen kis apróságok.

Szép lassan most már be kéne szerezni a hiányzó cuccokat is... :wink:

Kép
frusi
 
 


[quote="sziszike1000"]M írta:sziszike1000i a Thököly-Róna kereszteződésénél lakunk. A Bácskai utcánál..:)

De jó! Épp most ott sétáltunk a férjemmel :) Akkor veled is szomszédok vagyunk. :)

Kép
katya
 
 


Szia Katya!

:)

Most értünk mi is haza 6óta sétálgattunk..Zsolti meg tekert előttünk.

Nagyon jól esnek ezek aze sti séták, de esőre állt, Zsoltinak ,eg pisilni..szóval hazajöttünk.

Ma vettünk dinnyét, nagyon finom-igaz 200 forint kilója, de jól esik nagyon. :wink:
Fagyiztunk is sétaközben!!

Sziszike.
sziszike1000
 
 


SZIASZTOK!

Adri ! Ja , alapithatunk egy új klubbot !!

Most megnéztem ,Mi 2002.08.23.-án vettük fel a hitelt és egész idáig csak a kamat több volt mint a hitel törlesztés. Jól kivan ez találva !

Frusi ! Teljesen egyet értek veled a közjegyzőkkel kapcsolatban !
Csak egy közjegyző előtt aláírt papír fecni, már nem is tudom hány ezer Ft.
És ezért mit csinál? Megnézi a szem.igazolványodat!!

Na mindegy ez van .

Puszi , Kati
kati16
 
 


Tündi(Cc67) !! Remélem jól vagytok és rendben hazaértetek , csak pihesz !!

Jelentkezz amint tudsz !

Puszi, Kati
kati16
 
 


Sziasztok! köszönöm szépen a kedves üdvözléseket, Sziszike invitált a babanet-be (amugy az nlcafén szoktam feltünni), örülök, hogy itt vagyok! magamrol annyit, hogy elsö babánkat várjuk ha minden igaz, vasárnap megyek 12 hetes UH-ra, amitöl már nagyon izgatott vagyok!!! ugyhogy Sziszike légyszi engem is irj be a táblázatba, nem tudom még milyen adatokat adjak meg. 80-ban születtem, juni 3-án.
Ti tudjátok már a bébikétek nemét, akik a 12.hét körül jártok? állitolag már a 12 hetes UH is képes kimutatni, ha ugy helyezkedik el a kicsike... hát, én már kiváncsi vagyok nagyon!
puszi Hiuzka
hiuzka
 
 


Most néztem meg Sziszike táblázatát, és látom, hogy én még nagyon az elején vagyok Hozzátok képest, akik nyáron, vagy összel szültök. ugyhogy minden tapasztalatot szivesen fogadok! ja, a dokim Gyarmati dr. és a legutobb 2006. dec.22-re josolta a dátumot! jo lenne egy Karácsonyi bébi, gyönyörü ajándék lenne... puszi
hiuzka
 
 


Éljen Frusi! Nagyon köszi, hihetetlen meló lehetett begépelni (nehogymár Te mentegetőzz még - asszem nem érzékeltettem eléggé, hogy a "követelőzésem" tréfa, egyáltalán nem "természetes", hogy ennyit skribálsz itt nekünk, hála érte, de tényleg!). Ebben is volt megint új!

A hitelek remek dolgok, az biztos. Nekünk is van egy jól fejlett példány, mikor végigolvasták annak idején a szerződést az aláírás előtt, én szabályosan rosszul voltam, hogy mi minden esetben fogunk mi szívni - tulajdonképpen bármi van, annak az ügyfél issza meg a levét, mert a bank állatira bebiztosítja magát. De hát nincs mit tenni, ketyeg a húsz év. Engem csak az vidít fel, hogy inflálódik a forint, és a hatvanezrünk egyre kevesebbet számít a kasszánkból. És ha még egy darabig nem lesz euró, akkor egyre jobb lesz :lol: Most egész prímák a kilátások, ahogy néztem a híreket :wink: (Persze ha most eltörlik a mindenféle kedvezményeket, hát az szomorú lesz...)

Kati: Kispestről rajtoltunk a főpróba alkalmával, aztán rövid promenád az Üllőin, sightseeing a Hungárián (ez különösen élvezetes volt) rövid megszakítással egy benzinkútnál, ahol megpróbáltuk visszabiggyeszteni a lekonyult tükröt - halvány sikerrel. Ezek után hatásos futam a Thökölin, de akkor mindjárt a Bosnyák téren túlig, mert nem tudtuk hol kell balra fordulni - és főleg hol szabad -, majd ugyanez a féltáv vissza a megfelelő utcáig. Varázslatos volt... :?

Mildiko: jobb későn,mint soha :lol: Azért én meglepődnék, ha most valaki azt mondaná, hogy az mégis a sarka volt a gyermeknek a két láb között, és ez itt egy kislány lesz... :oops: A piros szín amúgy még egész fiús, szerintem, ettől egy kispasinak sem lesz identitásválsága :)

Csók: Zsolka
zsolka
 
 


Jó reggel Mindenkinek !

Zsolka ! Mielőtt el nem felejtem a Thököliről az első u. a Mexikói, ott biztos tudtok balra kanyarodni, (a vonat felüljárója után az első u.).Onnan egyenesen tovább a lámpáig ott jobra az Erzsébet királyné-ra értek, onnan már sinen vagytok a 4. u.jobbra.

(A Mexikóiról még valamelyik kis u. letudtok kanyarodni jobbra , de nem tudom melyik merre egyirányú, de az Uzsoki is egyirányú és az Erzsébetről van a bemenet, úgy-hogy az biztos tuti.)

Persze, teljesen egyetértek veled !!Örök hála és köszönet Frusinak :lol: !!

hiuzka! Ha rendes a babóca, megmutatja magát nektek , de ne felejtsd, történhetnek még csodák , mint pár példa is mutatja !!

Tündikém !! Még késő este sem jelentkeztél, mostmár zargatni foglak !!!

Puszi ,mindenkinek !

Kati
kati16
 
 


Bocsi, jó reggelttttttt
kati16
 
 


Sziasztok!

Jo reggelt mindenkinek!

Hiuzka! Ne fuzz hiu abrandokat a nem megallapitasahoz, mi is lanyt vartunk, aztan kiderult megiscsak egy fiucska lakik bent! Vegul is tok mindegy!

Zsolka: hat Te sem a legegyszerubbet valasztottad, meg jo hogy mi kb 5 percre lakunk a korhaztol, de mar igy is ideg leszek, ha arra gonodlok, hogy veletlenul delutan jon ram a szules hetkoznap, mert a kb 5 perces ut 4-5 kozott eltarthat egy orat is! Persze ugysem fogja senki tudni, hogy mit vicsorgok a ferjem mellett az autoban! Majd csak azt gondoljak! Basszus micsoda eroszakos bunkok, de sietos.....stb.!

Koszi frusi az iromanyt!

Sziszike: hol ez a táblázat most? Vagy csak elkerulte a figyelmemet, hogy megint frissitetted? Amilyen szetszort vagyok!

Na most elindulok, beszerzek nehany pelust aprosagokat, megnezem a laminalt parkettat par helyen, ez a legegyszerubb, a mester azt mondta, ha reggel elkezdik delutan 2-re lerakjak! ez kesz csoda lenne! Aztan nyomulok tovabb a tanulassal!

Iszonyu hogy megy a penz! A fizetesemet gyakorlatilag mar elkoltottem! Mi lesz egy gyerekkel! Ti hogy osztjatok be? Nekem meg ezt is meg kell tanulnom, mert ez sosem volt az erossegem, ezert is kezeli a ferjem a kasszat, amibe nyilvan o teszi a tobbet. Ezert neha lelkiismeretfurdalasom is van.

csok
Mar megint rossz az ido:(

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Jo reggelt mindenkinek!

Hiuzka! Ne fuzz hiu abrandokat a nem megallapitasahoz, mi is lanyt vartunk, aztan kiderult megiscsak egy fiucska lakik bent! Vegul is tok mindegy!

Zsolka: hat Te sem a legegyszerubbet valasztottad, meg jo hogy mi kb 5 percre lakunk a korhaztol, de mar igy is ideg leszek, ha arra gonodlok, hogy veletlenul delutan jon ram a szules hetkoznap, mert a kb 5 perces ut 4-5 kozott eltarthat egy orat is! Persze ugysem fogja senki tudni, hogy mit vicsorgok a ferjem mellett az autoban! Majd csak azt gondoljak! Basszus micsoda eroszakos bunkok, de sietos.....stb.!

Koszi frusi az iromanyt!

Sziszike: hol ez a táblázat most? Vagy csak elkerulte a figyelmemet, hogy megint frissitetted? Amilyen szetszort vagyok!

Na most elindulok, beszerzek nehany pelust aprosagokat, megnezem a laminalt parkettat par helyen, ez a legegyszerubb, a mester azt mondta, ha reggel elkezdik delutan 2-re lerakjak! ez kesz csoda lenne! Aztan nyomulok tovabb a tanulassal!

Iszonyu hogy megy a penz! A fizetesemet gyakorlatilag mar elkoltottem! Mi lesz egy gyerekkel! Ti hogy osztjatok be? Nekem meg ezt is meg kell tanulnom, mert ez sosem volt az erossegem, ezert is kezeli a ferjem a kasszat, amibe nyilvan o teszi a tobbet. Ezert neha lelkiismeretfurdalasom is van.

csok
Mar megint rossz az ido:(

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Szia Hiuzka!

Küldtem neked privit..megkaptad? Én a tiedet nem...

A baba megmutathatja magát 12 hetesen is, de nem ez a jellemző, ekkorra már meg van mindene, de ne nagyon reménykedj, hogy meg is mutatja. :)
2.babát 6 hónaposan tudtam meg, hogy milyen nemü lesz..szóval..türelem!!

Táblázatba beraklak. :)

Még valami eszembe jutott, ami segíthet.
Első gyermekünk fiú lett: nála sosem volt hányinger, rosszullét..semmi. :)
Második baba lány: akkor éreztem egy kishányingert reggelente..egész más volt...

Aztán a pocak is másképpen nőtt..a fiúnál hegyes a lánynál terebélyes volt.

Sok minden utalhat a baba nemére, de azt hiszem az anyák ösztönösen megérzik. :wink:

Pusszz: Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Bocsi, kicsit sok vagyok!! MINDENKINEK köszönöm hogy gondolt rám!


Csajok, ez így másodjára nagyon sz@r volt!!!! :cry: :evil: :cry: :evil:
7 ágyas kórterembe voltam semmit nem aludtam éjjel. Másnap kb.10óra körül lettem kész, most 9 kismama volt. Jobban fájt, mint múltkor, több ideig is tartott a baba nagyon ficánkolt! Félig bent a tű és a doki próbálta odébb terelni babót! :evil: Kész voltam, de nem ájultam el :) lefeküdtem a szobába, na akkor jött a fekete leves!! Olyan görcseim voltak, mint a tolófájások :evil: :evil: másfél óráig szenvedtem, apa kezét szétszorítottam.....azt hittem elveszítem a babát!!!! :evil: De csillapodott és a végére ilyen éles szurkálás lett belőle. Kiderült 4emberke is velem görcsölt ugyan így!!! Aztán behívtak minket az eligazításra és én szóltam, hogy mit vegyek be, kicsit még mindig szurkál, erre a doki: akkor maga itt marad még megfigyelésre! Na erre a többiek nem is merték mondani, hogy ők is így vannak, nem akartak még egy éjszakát ott tölteni. Kaptam 3x2 szem, nem tudom mit.... 3-4óra felé már nem volt semmi bajom, de azért csak feküdtem szorgalmasan. 2 hét múlva kell betelefonálnom, nem tudni pontosan mikor lesz eredmény?? 3.-án lesz az ellenőrző Uh. Ez, amit tudok!!

Kati: köszi…. :P :!:

Frusi: Tényleg nem semmi, amit lejegyzeteltél!! Nagyon ügyes vagy! :lol: :wink:

Sziszi: Szegény Annácska, drukkolunk nektek, sikerüljön valami jó dokit találni, és ha megvan, akkor vállalja is el!! :wink:

Ildikó: Gratula a fiúcskához!!! :P

Hiuzka: Üdv. Közöttünk! :lol:
Remélem mindenki, jól van! :P

Annyit írtatok…, én egyelőre most ennyit!!
Megyek vissza ágyikóba! !!!

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Szóljon, ha valakit érdekel egy :Babywelt 3 kerekü Jogger, teljesen új babakocsi eladó. Újszülött kortól használható, könnyű súlyú, több funkciós kocsi. Lábtartós, lábzsákos(a lábzsák befűzhető-hordozóba is használható). Nagy teher bírású bevásárló résszel, fékkel rendelkezik. Boltiára: 46 900.- volt. Lábzsák hozzá: 12 000.-
Ha kell vkinek 30 000-ért írjon privit, képet, majd mellékelek.

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok !!

Kereszt kérdés : Hogyan kell ezt a privit használni ??

Akinek akarok írni annak nyitom meg a privijét ? Bocsi ehez kicsit hülye vagyok !!

Tündi ! Örülök, hogy megvagytok rendben épségben !!

Nem baj, hogy bent tartottak inkább még egy + nap ,mert így ha valami lett volna a segítség helyben !!!
Most már a neheze megvan , csak a várakozás jön !!

Puszi, Kati
kati16
 
 


Szia Tünde!

Utánna olvastam mit is csináltak veled..Képzeljétek,a vizsgálati anyagba nem volt annyi osztódó sejt, amit értékelni tudtak volna!! júni.9-én újból megszúrnak,akkor a magzatvízből vesznek mintát! Azt 2 hétig tenyésztik...

Szegénykém, nem lehetett könnyű, remélem jók lesznek az eredményeid.:)


Kati: kattints a PÜ ikonra, akinek szeretnél írni.:)

SZiszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Tundi! NEm irigyellek, de mostmar szerintem minden rendben lesz! Csak ki kell varni! En bizom benne!

Csajok! Kepzeljetek, reggel elmentem meg a tomeg elott, vagyis nagyon koran Bricoba, Baumaxba, Praktikerbe es megtalaltam az uj alminalt padlot a gyerekszobaba, apa elment erte delben, most mar itt is van, csak jovoheten le kell rakja a mester!

Olvastatok hireket mostanaban? Mit szoltok a Gyurcsi kormany megszoritasaihoz? Nem vagyok feldobva, foleg most hogy jon a baba! Minek nehezitik az eletet!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok !


Nikike ! Nem hallottam és nem olvastam semmit mostanában !

Mit szorít már megint , van még mit ???

Csak szép lesz ennek a kisfiúnak a szobája !! :lol:

Sziszike ! Köszi !!


Puszka , Kati
kati16
 
 


Sziasztok!

Itt a táblázat frissítve.

1149966703.04.xls

Nikike: én este hallgattam, hogy egy átlagfizetéses család havi kiadásai 14 000-rel fognak nőni, mert a gázt 30%-kal az áramot 14%kal fogják emelni, auug, illetve szeptembertől..

Jó telünk lesz, a baba miatt meg kell a sok fűtés. :(

Könnyen beszél, aki annyit keres, amit nem tud elkölteni...nem hiszem, hogy átlátja a mi helyzetünket-nem is szavaztam rájuk.

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Hahó,
jön a nyár, büszkén duzzadnak a bokák, jönnek a babák biztos! :D
Legalábbis az én bokám, ez máris látványos - és az én babám, remélem, bár még egyáltalán nem mutatkozik semmi...
Ma egész nap itthon punnyadtam, bár majdnem elmentünk piacra epret venni, befőzni, de apa végül leszavazott, mert ő reggel még dolgozott egy sort, és aztán kipurcant... Viszont összeszereltük a babaágyat, csak még nem áll a helyén, hanem itt díszeleg a nappali közepén :) Ráhangolódásnak ez sem rossz!
Pedig estére mindig csomót keményedek már - aztán reggelre elmúlik. :cry:

Tündi: nagyon hősiesen kibírtad, és olvasgasd végig, hogy mennyit gondoltunk Rád! Jó lesz már eredményt látni, azt is várjuk együtt!

Kati: nohát, megnéztem a térképen, amit mondtál - így már látszik. De ott helyben esküszöm nem fogtuk, hogy hogy kell ott becsűrni balra... Köszi nagyon, így már talán menni fog! Tegnap meg a fodrászom elmondta, hogy hogy lehet elkerülni a Hungáriát a zuglói Tesco felé. Az is tetszik! Elméletben állati jó szülni 8)

Niki: a pénzről egy szót se - én pont tegnap költekeztem ki (a fodrász, ugye, no meg némi gyanta és szempillafestés pár házzal odább - azzal vígasztalom magam, hogy most egy darabig úgysem...).
Ráadásul én is pont az imént néztem meg a híreket a reform-bejelentésekkel... Hát, mit mondjak: forradalmi! :shock: A Bokros-csomag annak idején bosszantó fogorvosi díjai meg 2000 Ft-os tandíjai ehhez képest nászajándéknak is elmennének. Csak ültünk ott a TV előtt és szuszogtunk. Van egy-két igazán dühítő tétel! A szösz tudja, mi lesz itt, még nem látom át igazán a saját kasszánkra vetítve, de nagyon rosszat sejtek (pláne, ha a horribilis kismama-juttatásokra gondolok, amik az én hozzájárulásomat fogják jelenteni a következő években a családi költségvetéshez :( ).

Na, inkább koncentrálok a babaágyra, az már itt áll a szobában matracostul, régi Áfáért :lol:

Puszka mindenkinek: Zsolka
zsolka
 
 


Sziszike!
Kislányodnak javulást kívánok!

Hiuzka! Üdv. a klubban!

Tündi ! Örülök, hogy már jól vagy! És remélem jók lesznek az eredményeid.

Kép
katya
 
 


Sziasztok lányok! Lenne egy kérdésem: múltkori előadáson a védőnő azt mondta, hogy érdemes egy párologtatót szerezni a baba születéséhez. Ti mit gondoltok erről? Fogtok egy ilyen készüléket venni? És hogyha igen, akkor milyen modellt érdemes venni?
Mi most nagyon gondolkozunk a férjemmel ezen a kérdésen… :?

Kép
katya
 
 


Szia Katya!

Vegyetek párologtatót, de én a hidegpárásítót javaslom, ami jó megfázásra, ha száraz a levegő, krupp-nál..sok mindenre.

Nekünk nagyon bevállt: Media-ban lehet kapni és 10 000 körül van-én a macisat javaslom..:)

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Én is a macis párologtatót ajánlom nekünk is az van már két éve, és tuti.

KépKép
lmarie
 
 


Sziasztok!

Sziszke! Pontosan ezeket a gondolatokat irtam tegnap Katinak priviben(kicsit durvabban megfogalmazva), mert hirtelen elszallt az agyam es nem mertem kitenni nyilvanosan (kormanyrol).

Parologtatoval kapcsolatban kerdes: erre nyaron is szukseg van? Mert en ugy gondolom valami miatt, hogy inkabb csak telen, amikor tombola futes a szobaban es ettol szaraz a levego!

Zsolka: elmeletben tenyleg szep dolog a szules! En mar hanyszor elkepzeltem magam badahinos agyban, dulakkal, turelemmel, gyertyafennyel, meditacios zenevel, stb....
:P :P

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziszke!

kosz a tablicskut, barcsak az elejen lehetnek mar, vagy inkabb a legvegen!! :)

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike: én is a vonal alá mennék már, de nagyon. Nemsokára ott tartasz Te is, én is, és akkor kikapcsolhatjuk majd a Híradót - mondjuk őszig ... :(
A türelem meg a zene talán nem irreális a szüléshez, vagy? Ne add fel!

Ma kipróbáltuk az alternatív útvonalat a kórházhoz - hát... :? Van pár vitás pont! Pl. a Kőbányai utat elérve és keresztezve nem tudom, hogy lehet egyenesen továbbjutni a Pongrác (?) úton, mi kerültünk egy nagyot a Liget tér meg a Pataki felé. Aztán a Kerepesit keresztezve nem lehet ráfutni a Mexikóira - kilukadtunk a Hungárián, úgy kellett visszadzsemborizni. És végül a Thökölit elérve a Mexikóin nem lehet tovább menni, marad a jobbra kanyar, és akkor meg csak hülye részmegoldások jutnak, mint Laky Adolf, meg ilyenek, és innen az Uzsoki u-ba a kórházi bejáratig már nem lehet behajtani, ott már egyirányú (mint azt mondtátok Ti is). Apropó: az utcában kell majd leparkolni a kapu előtt? Remélem, lesz hely a sok taxi mellett.... Vagy ilyenkor esetleg beeresztenek az udvarba a mentős kapun? Mennyi kérdés! Kezdem furcsállni, hogy általában mindenki odaér időben :P

Sziszi, Méri: mi az, hogy "macis"??? (Amúgy nekünk tuti nem kell párologtató, inkább folyton szellőztetnünk kell, hogy a régi falak közt ne párásodjunk túl- régebben volt penészünk is, azt most szerencsére sakkban tartjuk már egy ideje.)


Szép hétkezdést holnap reggelre mindenkinek!

Zsolka
zsolka
 
 


Sziasztok!

Zsolka, szerintem próbálgassatok még alternatívákat, mert az Üllői-Hungária a lehető legrosszabb választás. Én Pestlőrincről fogok menni és mi biztos, hogy kerülő úton megyünk, hacsak nem éjszaka közepén szülünk :lol: Kőbányáról elmehetnétek az Örs felé és vagy az Éles saroknál kell elmenni (majd megnézem térképen melyik út) vagy a Nagy Lajosnál mentek és onnan balra. Ha meg a Kerepesire kerültök, akkor a Róna utcán kellene kikötnötök, az elmegy a kórház új épülete előtt és ott be lehet fordulni a Korong utcába, és leparkolni a kórház közvetlen sarkánál. Egy pár lépést csak meg tudunk tenni a kórház bejáratáig. Bár én még nem szültem, nem tudom, hogy megy ez....

Lányok, köszönöm a gratulációt, de én most már nem mondom tutira se azt, hogy fiú, se azt, hogy lány, mert mi van ha tényleg csak a sarka volt? :lol: :lol: :lol:
Majd meglátjuk, ha kibújik :lol:

Üdv.
Ildi
mildiko
 
 


Sziasztok!

Hauser márkája van a macisnak és a legjobb!!
Ionizációs hidegpárásító!!!
Nyáron is kell, ez attól függ, ha taknyos a pici, miért ne. Mi ált. este szoktuk bekapcsolni, amíg alszanak!

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Lányok!

Ez az NST eleg vicces volt, nagyon edes volt, ahogy vert a kis szive! A szuleszno meg rogton nagyon kedves volt es szimpatikus! Ez tok jo tapasztalat! Kb. egy honap mulva lesz szuloszoban, na ez nem olyan rossz kilatas! O is Ilona, mint az anyukam!

Szoritsatok, holnap vizsgazom! Kicsit kavar van a suliban, a szerdai csoportot is attetek keddre, igy most 16 ember helyett 30-an vizsgazunk egy nap. Erdekes! nem tudom mi lesz, remelem nem varjak el, hogy vegiguljem az egesz napot!!!
Meg tanulok!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Sziasztok!

Nikike ! Drukkolunk holnapra !! A válasz privim átment multkor ??
Mert tegnap megkaptam megint a tiedet . :lol:


Zsolka ! Még próbálkozzatok , de most első olvasásra nemértem ezt az alternatív útvonalat , majd még átolvasom, hátha betudom tájolni magamnak, ha eszembejut valami jó még akkor írom. :lol:

Tündi(Cc67) !! Hogy vagy ? Pihengetel !!! Puszi nektek külön is , vigyázzatok magatokra !! :lol:

Puszi mindenkinek , Kati

További gyönyörű napsütést !! :lol:

Jaj ! Lufi !!! Ti jól vagytok ?? Biztos minden rendben, csak kicsit fáratt vagy még ! Kitartást neked is !! Bár már szívesen olvasnánk valamit rólatok !!
:lol:
kati16
 
 


Kati!

Igen megkaptam, de akkor valamit nem jol csinaltam, mert valaszoltam ra, de nem a regi szoveget akartam elkuldeni!
Na mindegy, mostmar nem fontos!

csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


Nikike !


Ok. Köszi.

Még egyszer kéz és lábtörést , holnapra !!


Puszka , Kati
kati16
 
 


Sziasztok!

Megvagyok, pihizek!

Nikike: megy a drukk :lol:

A finiselőknek is :P :P

Ma szülinapozunk, a fiam 16 éves lett!! :lol: Juj, de öregecske vagyok :lol:

Még 1X köszi, hogy szorítottatok nekem :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Szia Tündi!

A gyerek csak fiatalít. :)

Bolodg születésnapot neki!!
Kép

Hogy ünnepeltétek meg?

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Nem nagy banzáj, mindig annyi nagy lufi ahány évesek /ezt kiszokták lukasztgatni, mi meg számoljuk...1,2,3.../megterítve+torta+gyerekpezsgő+ajándék+mi 4-en+bébi a pocakba :lol: :P :lol:

köszi a jó kivánságot :lol:

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok Lánykák! :D

Zsolka, nem ám, teljesen fogható volt a poén! :D :D

Mi biztos, hogy fogunk venni párásítót, mert én állandóan kiszáradok éjjelente!! :?

Én politika-témában kezdek kiábrándulni. Eddig mindig úgy voltam vele, hogy fontos, hogy elmenjen az ember szavazni, de ahogy telnek-múlnak az évek, egyre inkább rájövök, hogy teljesen felesleges... Bárki is van kormányon, a 4 év letelte előtt közvetlenül szédületes osztogatásba kezdenek, majd az aktuálisan esedékes választások után közlik, hogy jahhh kérem, ezt így nem lehet. Pártirányultságtól függetlenül az összes politikust elküldeném egy jó kis magyar "átlagmunkahelyre" dolgozni néhány hónapra, aztán okoskodjanak, és szakadjanak már ki a finom kis burokból, ami őket körbeveszi. Egytől egyig. :evil: :evil:

Tündi, szurkolok az eredményhez, remélem, minden rendben lesz!!!!!!!! :roll: :D

Kép
frusi
 
 


Tündi, boldog szülinapot a nagyfiúnak!!!! :D :D

Kép
frusi
 
 


Nikike, kitartás! Ma még egy kis tanulás, aztán holnap leveszed a vizsgabizottságot a lábáról!!! :D :D :D

Kép
frusi
 
 


Sziasztok !

Tündi ! Örülök, hogy jelentkeztél !

Nagyon sok Boldog Születésnapot a NAGY FIADNAK !! Kép

Úr Isten 16 éves !! Nem szégyelli magát ,így megnőni !!

De ne félj nem mi öregszünk , csak ők !! :lol:

Puszka , további jó bulizást !!

Kati
kati16
 
 


Sziasztok!

MAr megint itt! Sajna nem megy mar annyira a seggeles ekkora pocakkal! :P
Kosz a drukkot, igyekszem megszolgalni holnap, Frusi, nehogy engem kapjanak le a 10 kormomrol a nagy izgalom miatt.

Tundi! Meg hogy nem nagy banzaj! 16 lufi kipukkantasa nem kis melo, meg a szomszedok rosszra gondolnak! :P Boldog szulinapot Neki!

Tudod az "oregecskedo" (viccnek szanom) noket nagyon feldobjak a fiatalabb fiuk! Jovore mar mentek egyutt bulizni es mindenki csak azt fogja mondogatni: nedd man milyen fiatal palija van a csajnak!!! :lol:
Szeritnem ez jo, mar varom, hogy ekkora legyen a fiam, tuti egyszer kiprobalom!!! :wink: Eleg bolond vagyok hozza, hogy megcsinaljam! Meg legalabb megnezem mifele csajoknak csapja a szelet!

Tovabbi szep napot!
csok

Üdv: Nikike

Kép
nikike
 
 


[quote="nikike"]
írta:
nikikeSzeritnem ez jo, mar varom, hogy ekkora legyen a fiam, tuti egyszer kiprobalom!!! :wink: Eleg bolond vagyok hozza, hogy megcsinaljam! Meg legalabb megnezem mifele csajoknak csapja a szelet!


Húúú, erről az jut eszembe, hogy amíg még a szüleimmel laktam, és anyukám tudta, hogy randizni megyek, minden "elsőrandi" alkalmával, várható hazaérkezésem időpontjában kinnt lógott az ablakban, hogy lássa, milyen pasival kavarok... :lol: :D :D ...állítólag már az ő anyukája is ezt csinálta... :D :D lehet, hogy ez akkor családi örökség??? szegény Lilluska..... :D :D :D

Kép
frusi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?