Új privát üzeneted érkezett!

Norka!
Gratula a gyönyörü kislányhoz!

Melcsi!
Kapaszkodjanak, kapaszkodjanak!!!

Judit!
:cry:
Veled vagyunk!
Kitartás, remélem legközelebb happyend lesz!

Kép
stella9
 
 


Farkaskoma , Judit!

Őszintén sajnálom. A következőnek sikerülnie kell.


Timi
latimi
 
 


Sziasztok,

Bocsánat, hogy ilyen későn.... :(
Szóval este negyed 9-ig Juditnál voltam.
Még csövei voltak, amik nagyon zavarták, de reggel kiveszik őket.

Fizikailag biztosan hamarabb felépül.
Szerencsére "csak" lapar volt megint.

A lényeg röviden:

Amikor késett 2 napot - teszt - pozitív!
Öröm, hisz az átjárharó oldalon előző hónapban nem ért tüsző.
Tehát átvándorolt.
Vasárnap Kaáli vérvétel. HCG Progi rendebn!

1 hét múlva UH, sehol semmi.
De mivel biztos lassabban jöt le, meg a másik oldalról még nagyon kicsi. Öröm. Sárga test a bal (nem átjárható) oldalon.

Judit álmos fáradt, ahogy azt kell.

Ma újra UH, sehol semmi a méhben. HCG 10 000! Valahol lennie kell.

A Kaáliban nem látták, nem találták meg azt a magzatot, amit a Nyírőben egyből, pedig nem lett volna nehéz, már szívhang is volt.

S ez az a momentum, ami szerintem Juditot a legjobban megviselte.

Egyből műtét - 1,5 óra. Fülöp doki csinálta.
Végülis már a petevezető elejében voltak, csak nem értek le, elakadtak. De ennek köszönhetően nem kelett eltávolítani a pv-t.
Csak a végén egy hosszanti vágást kellett ejteni, effektív nagyobb lett a bejárata, de hogy lejjebb mi van nem tudni. Eddig jó volt, hisz a spermák feljutottak, igaz a PSejt nagyobb mint a sperma.


Judit megvan, de ez nagyon durva helyzet, nekem is. Erősnek kell mutatkoznom, de sokszor nem megy, - bocs Judit - .

Szóval reggel még a mennyben, mert hamarosan meglátjuk a jövőnket, aztán néhány óra alatt a pokolban voltunk.


Köszi hogy ennyien gondoltok ránk és tudom őszintén is gondoljátok, bocsánat, de nem ilyen hírt szerettünk volna közölni ma.

Holnap jelentkezem.

Farkaskoma
farkasok
 
 

 
 

Drága Farkaskoma!!!
Add át Juditnak, hogy nagyon sokat gondolunk Rá és persze Rád is! Sok-sok energiát küldök Nektek, és nagyon drukkolok, hogy ha erőt éreztek magatokban a folytatáshoz, akkor legközelebb minden a lehető legjobban alakuljon.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Megjöttem a kórházból.
Judit jobban van, fizikailag.
Fel tud kelni. csövek kiugrottak, sétálgat.
Eszik, iszik, erősödik.

Már nevetgélt is, de ez lehet, hogy csak csak.

Az orvosok egyenlőre biztatnak, nekünk is bíznunk kell.
Egymásban az orvosban is.

Úgy tűnik vasárnap haza jöhet.
Azé kiderült, hogy az a 16x18-as petezsák már megrepesztette a pvezeték elejét, ahol végül fel is vágták, volt már vérveszteség is. :(

Még a Kaálival nem sikerült beszélnem. De mindenképp felhívom Őket. A Dr.nőnek nem valami jó a statisztikája az utóbbi időben. Hallottam volt egy másik méhenkívüli amit nem detektált, ott össze esésig ment a dolog.

Este még benézett Vereczkey is Judithoz. Valamikor fél9 fele.
Ő is megnyugtatta, meg mondta, hogy beszélt a Kabdebóval is a dologról.

Mi vagyunk a kórházban az extra meg az a Kaális jelzővel rendelkező beteg.

Orvosok között megy a susmus, ők nem tudták, hogy én a Judithoz tartozom, ott beszélték előttem. De folyamatosan jönnek az orvosok, hogy van? kérdéssel, ki? tudod a Kaális......

Nagy a hírünk, de megbeszélték, hogy ezt kifele is publikálni fogják, burkoltan. Hogy azt akarják fényezni, hogy Ők milyen tökösek, vagy azt, hogy a Kaáli megin hibázott nem tudom.

Nem is érdekelne, hogy harcolnak, versenyeznek egymással, csak ne én, mi legyünk ennek az áldozatai.

Csók Drágáim!

Este jelentkezem!

Farkaskoma

Ja és köszi köszi a jókívánságokat, nagyon jól esik neki.
És köszi, hogy mellőzitek a látogatását!

Még egy csók!
farkasok
 
 


Farkaskoma, neked is jó nagy lelkierőd van, ez a ti óriási szerencsétek, hogy nagyon ott vagytok egymásnak, kéz a kézben beértek a célba, most már nagyon közel vagytok.
Vereczkei régen Kaális volt és nem éppen békében váltak el, szóval innen a rivalizálás egyik gyökere. A doktornőtől valóban fura, hogy ekkora HCG mellett, nem valószínűsíti a méhenkívülit, pedig gondolom uolyan készülékkel nézte meg Juditot. Pláne, ha már nem csak látszik... Az a véleményem, hogy menjetek át a Nyírőbe Vereczkeihez, presztizs kétdést fog csinálni az ügyetekből. Persze csak, ha jobban megbíztok benne, mint a drnőben.

Mond meg Juditnak, hogy az renben van, hogy randizik a Fülöp dokival, de legközelebb már csak a terhesgondozáson találkozzon vele.

r.
renoka
 
 


Farkaskoma!

Én ezek után tutira nem mennék vissza a Kaáliba, hiszen ekkora hiba elkövetése után az ember nem igazán tud bízni a dokiban.
Ha a Vereczkeiben megbíztok, akkor vele folytassátok.

Az nem baj, ha néha te is "gyengének" látszol, hiszen neked is vannak érzéseid, ez számodra pont akkora lelki megrázkódtatás, mint Juditnak. (Sutyiba lehet bőgni is. A fájdalmat add ki magadból!)

Szerencsére imádjátok egymást, így jobban veszitek az akadályokat. Meglásd, hamarosan ott lesz egy picurka Judit pocakjában.

Vigyázzatok egymásra!

Puszi

Timi
latimi
 
 


Sziasztok,

Az nem állja meg a helyét, hogy a dotornő nem feltételezte a méhen kívülit.
Mondjuk ahhoz nem kell orvosnak lenni, hogy 7 hetesen nuku petezsák a méhben HCG 10000, hogy ez valahol van.
Tehát azt nem értem, hogy mi az hogy Ő nem látja. szívhang mellett.
Meg hüvelyivel nem lehet látni.

Közben beszéltem a Dotornővel.
Tudomásul vette, és beigazolódott a gyanúja, hogy méhen kívüli. ennyi, nem több. Mondtam, hogy 16x18-as petezsák volt a petevezetékben, szívhanggal. Mondom talán erre lesz valami reakciója. Semmi. Nem tudjuk, most nagyon elment a kedvünka Kaálitól, igaz van még 2 fagyink ott, azt azért visszakérjük.

Na megyek Judithoz!

Hajrá angia!

Farkaskoma
farkasok
 
 


Farkaskoma!

Elolvastam a horrortörténetet, már többször is és most is úgy érzem, hogy vagy írok 4 oldalt, vagy inkább nem kommentálom. Az utóbbinál maradtam magammal.

Ölelésem küldöm mindkettőtöknek.

Azért én is visszamennék a fagyibabókért...

Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Farkaskoma,

Örülök hogy a petevezető megmaradt !! Reménykedni pedig muszály :) Előbb persze Juditnak kell felépülni és mindkettőtöknek lelkileg feldolgozni....de tudom hogy menni fog :) aztán hajrá előre.....szerintem maradjatok a spontán irányítottnál, a fagyik még elvannak egy ideig....hát Kováts doktornő most nekem is kicsit csalódást okozott.....pedig eddig mindig korrektnek, hozzáértőnek tűnt....nem is értem.... Nektek egyértelműen a Nyírő fog bejönni-szerintem-bár én nem ismerem az ottani viszonyokat, de próbáljátok ki...a nyáron meg hajrá a spontán sikerért...ennyi lapar után már be kell jönnie ! Addig is legyetek erősek és Juditnak mielőbbi felépülést kívánok !! Te pedig ügyesen támogasd őt tovább, de teljesen emberi hogy megviselt téged is, nyugodtan kimutathatod... attól még f@sza csávó vagy :):) (sőt, ettől igazán)

Kriszta
kriszta71
 
 


:oops: Sziasztok!

Mindenkinek egy hatalmas nagy kalappal!
A doktornőt nem ismerem a statisztikáját sem ismerem.
Mi Krizsa doktorhoz jártunk, és szerintem sokon még, mert ahányszor mentünk jóformán a váróban mindenki rá várt, igaz ennek már egy éve! Én már az injekció sorozat elején kiirattam magam táppénzre, és a munkahelyemet el is felejtettem nagy ívben.
De lehet, hogy bolondul hangzik de én már a petesejtekhez is beszéltem a legelső naptol, ,mindin mondtam nekik, hogy mikor mit csináljanak! Szófogadóak voltak. Szerencsénkre elsőre sikerül! És most a kisszobában ott csicsikál az én drága 4és fél hónapos fiacskám! Imádom de még most is olyan hihetetlen hogy van. Bizzatok beene, hogy sikerül, rengeteget pihenjetek, és beszéljetek hozzá az első pillanattól kezdve (petesejt------ állapottól kezdve) nekem bevált!
És Krizsa doktort csak ajánlani tudom! Ha sikerül a férjemet rábeszélni ami jelenleg kilátástalannak tűnik akkor én jövőre vissza szeretnék mennei! A terhesség sem leányálom, de nem panaszkodom, a lényeg elfeledtet mindent de mindent! még azt az utolsó korházban együtt eltöltött 3 hetet - és a mindennapos tortúrát, hogy jól van-e a bébikém odabent vagy nem! Úgyhogy fel a fejjel mindenki megéri a tortúra - a fájdalom - rosszúllétek minden megéri! És ha sikerül élvezzétek ki minden pillanatát mert az idő repül irdatlan gyorsasággal!
Bizzatok magatokban és a dokitokban is!

Mégegyszer mindenkinek hatalmas nagy kalappal!
erika13
 
 


Erika :)
gratulálok a babádhoz... de nem igazán értem, hogy ezt a litániát miért írtad...
itt mindenki küzd a babáért és hisz, van aki pihen, van aki nem... de azért a siker nem ezeken múlik!!!
(no, meg ugyanígy nem értem a májusi elevites írást sem...)

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is hatalmas gratula Norkának és Bogi babának! Gyönyőrű kislány vagy, kis Bogi, mindannyian csak irígykedünk anyukádra! :)

Farkaskoma, Judit!
Rettentően sajnálom! :( De biztos, hogy legközelebb már minden rendben lesz!!! Csak még egy kis időt kér a babátok!


Velünk minden rendben, tele vagyok energiával, ma értünk haza a nyaralásból. Párom múlt héten közölte, hogy ő egészen július végéig nem tud szabit kivenni, csak és kizárólag ezt a hetet :(. Erre én pénteken megvettem a repülőjegyet ciprusra, éjszaka interneten foglaltunk szállást, és szombat reggel már a repülőn ültünk. A család persze teljesen kikészült, hogy miért kell nekem terhesen ilyeneket csinálni. De én annyira vágytam rá, hogy pocakosan tengerben úszkáljak, és pálmafák között sétáljak a szikrázó napsütésben, hogy muszáj volt. :) :) :) És augusztusban, 34-36 hetesen ezt már nem tehettem volna meg, szóval nem volt más választásunk. És szuper volt. Hálistennek a pocaklakó is élvezte a nyaralást, jókat ficánkolt, semmi probláma nem volt.

Egy kis ízelítő, ma reggel készült!

Kép

puszi mindenkinek :) :) :)

Almodo
(25+6)
almodo
 
 


kedves Almodo!
Én olyan irígy vagyok, hogy nem is tudok mit írni :P Szuper lehetett nektek, a babának is kellett a jó kis napfény.

Nekünk kimarad a nyaralás, majd csak jövő nyáron, szóval én megpukkadok... :oops:

Csinos vagy!

r.
renoka
 
 


Almodo!

Sárgulok az irigységtől. Jól tetted, hogy gyorsan döntöttél, és már utaztatok is.
Mi idén a Balcsira megyünk. Sajnos ott nincsenek pálmafák, de azért jó lesz biztosan.

Timi
latimi
 
 


Almodo,

Én is sárgulok !! Biztos szuper volt !! Mi november elején tervezzük hogy Mátéval együtt egy hétre elmegyünk, és pont Cipruson gondolkozunk...igaz hogy akkor már nem lesz igazán strandidő, de azért még kellemes meleg lesz....remélem összejön...
Neked is milyen csini már a pocakod !! Hogy repül az idő :):):)

Norka,
Azt hiszem Bogibaba képeihez még nem is gratuláltam, csak Farkasék híre kicsit kiakasztott....de gyönyörű baba, már biztos otthon vagytok, vagy hamarosan érkeztek....gondolom mindketten nagyon ügyesek vagytok, hiszen Norka mama olyan felkészült !! (Besárgulásra vigyázni !!)

Mi pénteken és ma is Nagymaroson voltunk, végre jó az idő, igy Máté is újra nagyokat alszik...mostanában éjszaka is istenes volt, majd meglátjuk ma mit produkál az egész napos alvás után :)

Kriszta
kriszta71
 
 


Jaj, és Wishéknél nem most volt az esküvő ?? Mindjárt indulnak a nászútra....de jó nekik :):) Remélem jól sikerült a lagzi !

Kriszta
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Tegnap jöttünk haza, megmondom őszintén, amikor végre géphez jutottam, az első dolgom az volt, hogy megnézzem mi hír Farkasékkal. Többször eszemben voltak a kórházban.Hát erre nem számítottam. :( Nagyon sajnálom, hogy a franc vinné el az egészet! Ugyanakkor az agyam egy rejtett zuga azt súgja, hogy hát ha elvileg zárt petevezetőn át (jól értettem?) majdnem megtörtént a csoda, akkor előbb-utóbb meg is fog!!! Nem szabad feladni! Próbálkozott a természet, tudtok teherbe esni, de ez most elsőre félrement... de össze fog jönni. :!: Annyira tudom!!

Magamról írtam részletesebben más topikban, mivel az energiám most véges, bemásolom ide is, ha nem bánjátok! A szüléstörivel jövök majd később.

Képek is lesznek még, mert Bogi baba nagyon sokat alakult még 6 nap alatt is. Megvallom férfiasan, hogy elfogultság ide vagy oda, de elég szép példányt sikerült összehozni, nem is értem, hogyan! Mire nem jó ez a metformin!

Szóval kicsit elhúzódott a kórház, mert az első 2 napban kicsit hypos volt Bogi. Szegénykémnek mértek 1,9-es cukrot is, na az már durva volt. De aztán beállt, csak nagyon kell figyelni, hogy 2,5 óránként valamit kapjon, ha mást nem, akkor kis cukros vizecskét. Azt mondták, hogy egyébként is előfordul a pár napos újszülötteknél ez a dolog, pláne, ha nem indul be eléggé a tej, de nálunk nagyrészt az örökölt hajlam miatt is van, és ezen a metforminszedés sem segített volna. Hát ez van lányok, jó tudni, hogy erre is figyelnetek kell majd.

Aztán jött az elkerülhetetlen sárgaság, pénteken már narancssárga volt a gyerek, a kis pofijából pedig látványosan fogyott, mert csak aludt, aludt, szopni meg nem akart a sárgaság miatt. Kapott kékfény szolit péntek-szombaton, amit betettek a kiságyába. Ki volt mondva az ukáz, hogy tömni kell mindenáron, hogy gyorsabban múljon a sárgaság. Igen ám, de pénteken fejni is alig tudtam, mert vérzett mindkét mellbimbóm. Vért fejtem. Plusz kezdtem kiakadni. Képzelhetitek. Aztán valahogy az Urtica Urens homeobogyó (tejcsináló elkezdte kifejteni a hatását ekkorra és tiszta tejcsárda lettem. Bogi meg rájött, hogy jó elszórakozni a cicin 40 perceket (ebből kb. 10 percet szívókázott, a többi cumi volt, képzelhetitek szegény mellbimbóimat), utána meg anya lefeji fáradságos munkával a többit, és cuclin keresztül 0 munkával megkapja a többit. Erre úgy rászokott, hogy tegnap már 45-60 ml-ket megivott egyszerre. Mondjuk ez sokat segített a sárgaságon, de én kidőltem. Tamás haza se ment, velem töltötte az éjszakát, mert én fejtem, néha ő is nyomogatta a kézi mellszívót, meg ő etetett cucliból... körbe karikába. A legviccesebb az volt, amikor tegnap reggel Bogi lógott a cicin, én meg majd felfordultam már az éhségtől, erre Tamásom tömte belém a kaját. Láncetetés.
Szerencsére van most segítségem, így most csak funkcionális (tejcsárda) és szeretetadó szerepeimnek kell megfelelni. Ja, mondjuk nem ártana véger egyet vécéznem normálisan, akkora gátmetszésem van, de akkora... De hát láttátok Bogi fejét, az egy normál lyukon nem fér ki. :wink:

Na majd még jelentkezem. pusz Norka

ui: Wish, sok boldogságot kívánok!!!
Vendég
 


"Hát ez van lányok, jó tudni, hogy erre is figyelnetek kell majd. " - ezt a PCO-s lányoknak írtam elsősorban (inzulinprobléma), de Almodonak és Mnikinek is szól itt!
Vendég
 


Sziasztok Lányaim,

Nehogy azt higgyétek ám, hogy eltűntem... Rossz pénz nem vész el. :)
Egyszerűen csak gyűjtöttem az erőt magamban az íráshoz:

Juditom,
Kérek most Tőled extra kitartásokat és erőt!!! Így, hogy személyesen is megismertelek, még közelebb állsz hozzám. Viszont az az egy nagyon jó oldala van ennek, hogy tudom: ilyen aranyos és életrevaló lánynak biztosan lesz babája. Kérlek, ne keseredj el (jobban, mint kell), bár tudom, hogy Te nagyon erős vagy. És szólj, ha bármiben segítehetek!!! Puszillak innen a távolból.
Bocsi, ha hülkyeségeket írtam, egyszerűen egész hétvégén Te jártál a fejemben.. Ennyire vagyok képes...

Norka :)
Nagyon édes Bogi lányzó! Kitartás! Csak Urticát ettél, vagy mást is (tea) a tejcsire? Most már remélem, nem fejed a cicit! Hagyni kell, hadd dolgozzon Bogi! Hamar beáll majd, ne aggódj. Eleinte mindenkinek nehéz ez a dolog. Nem kell hozzá 1-2 hét és úgy fog majd szopizni, mintha erre teremtették volna (bár végülis... :roll: ).
Az a 45-60 ml nem is olyan sok, meglásd, milyen hamar növeli majd a mennyiséget, csak győzd lekövetni, Te kis tejcsárda! :twisted: Ne kenődj el, lesz olya, amikor hirtelen megnő a tejigény, hogy úgy érzed, mint akit kifacsartak, ésépphogy elég lesz neki. Ha elég szorgalmasan fejsz, akkor tutira nagyon sok tejed lesz. Én bevalom őszintén az idő szűke miatt feladtam a fejést. Viszont ha minden alkalommal mindkét cicit odaadod neki, akkor tuti a siker. Hogy alszik Bogi? Mennyit? Mennyi a súlya?
Pihenjetek nagyon sokat! (amikor tudtok :wink: ) Mi mondtuk, hogy addig aludj, amíg terhes vagy!!! :oops:

Kriszta :)
Hogy aludt Máté? Kezd már beállni a cicizés, vagy még mindig óránként kéri? :?:

Almodo :)
Nagyon szép kismami vagy és gyönyörű helyen voltatok! Dobj máskor is képet! Mikor mentek UH-ra? Esetleg 4D?

Erika :)
Csatlakozom Orsihoz, én sem értem, miért írtad, amit írtál. Azért gratulálok a babódhoz! :)

Stella :)
Kép a vasgyúrókról??? Jól vagytok? Jól alszanak már?

Melcsi :)
Mi hír Rólad? Azét kíváncsi vagyok Rád ám nagyon! És drukkolok!!! ++++++++++++++

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok Csajszikák!

Nem tüntem el,csak átalakultam szorgos családapává. :lol:
Figyelemmel kísértem a hozzászólásokat,de válaszolni nem igazán volt időm két ilyen csöppség mellett..... :oops:

Unique!

Kérésed számomra parancs..... :wink:

Jöjjenek hát a képek:
stellapa
 
 


Szevasztok Nyanyák,

Igazán köszönjük a sok gyógyító energiát. Igyekszem hasznosítani őket.

Már a ciklus végén tudtam, hogy lennie kell valaminek mert annyira másképp zajlott minden. Amint tudjátok a baloldalon ért a Closty hatására is tüsző, így igaz a Kaáliban lemondtak rólunk mégis a guru nénivel rágyúrtunk, és az volt életem legjobb meditációja, éreztem , hogy szuper állapotban vagyok. Tovább szuggeráltam a jobboldali petevezetőt, hogy legyen ügyes és valakit kapjon el, és amikor május 17-én ismét voltam meditálni akkor azt mondta guru néni, hogy annyira nyugis a hasi energiám, hogy itt mostanság nem akar megjönni mensi. Ez egy kicsi erőt adott, majd 19-án csináltunk egy tesztet ami kis várakozás után zebrás lett. Határtalanul boldogok voltunk, majd nem bírtam tovább és 21-én vérvételt kértünk a Kaáliban ami igazolta a terhességet. Május 31-én kellett volna menni az első UH-ra de már 29-én ott voltunk, le is csesztek, ekkor láttak valami miniséget amiről azt mondták, hogy talán majd ő lesz, de én láttam egy hasonlót még amiről nem mondták, hogy talán ő lesz. Továbbra is küldtem a pozitív energiát és reménykedtem, hogy jó helyen fészkelte be magát és szépen növöget, lesz szívhang és akkor egy kicsit megnyugszunk. Május 18-tól csak du.1-ig dolgoztam utána jöttem haza, mert nagyon álmos voltam, így minden délután aludtam 3-5 között vagy feküdtem. A 29-i UH felkínálták, hogy vagy 6 vagy 8-án menjünk a következő UH-ra mondtam legyen 8, akkor már 7+2 napos leszek és előtte pont megyek guru nénihez, beszélek a babóval és akkor megnyugszom. Guru néni megerősítette, hogy már előző naptól beszélgethetnénk, mivel már olyan állapotban, ettől egy picit megnyugodtam de még mindig rettegtem, eszembe jutott sorstársaim esete. A 8-i UH-án babát nem találtak- Krisz is érezte baj van mert nem hívják be – drnő szerint a nyálkahártya leválóban, de vegyenek vért, amiből 1 óra múlva kiderült, hogy valahol él valami mert HCG 10.000 felett, baloldal ezerrel dolgozik, hogy életben tartsa. Kérdezték van-e orvosom, mert ha rosszul lennék akkor azonnal irány a kórház. Hát erre mi irány a Nyírő, mert ha valakit engedek hozzám nyúlni az csak Fülöp és Vereczkey dokik lehetnek. Persze a meddősségis nővérek hülyén néztek rám amikor mutattam a Kaális papíromat és a dokikat akartam, majd elszántságomat jutalmazva végül beeresztettek és Vereczkey azonnal megtalálta a húgyhólyag mellett jobb oldalon, rettentő volt hallani a kis szívét ahogy vert és élni akart. 16x18 mm petezsákban, 4mm szikhólyaggal dobogó szívvel csücsült a jobb oldalon a drága. Azonnal hívták Fülöp dokit, hogy intézze a műtétet és készüljön elő. Azonnal híre ment a dolognak az egész nőgyógyászaton, és már mennem kellett a még egy UH-ra ahol megint megvizsgált az osztályvezető főorvos, és ő is megmérte a babát, nézte a szívhangját, furcsállották, hogy nekem nem fáj semmim. Aláírtam a műtétes papírokat, adták a ruhát és már jöttek is értem. A műtét 1,5 órát tartott, én minden papírra ráírtam, hogy a jobb oldali petevezetőt meg kell menteni. Ragaszkodtam még az altatás előtt, hogy csak a Fülöp és Vereczkey műthet. Nagy nehezen elaltattak, és már csak a szobában ébredtem. Sokszor jöttek ellenőrizni, hogy mi van velem. Hál’ istennek nem hánytam az ébredés után, kissé a köhögés kínzott az altatás miatt. Krisztián beszélt a dokival aki elmondta, hogy a jobb oldali petevezető tetején csücsült a baba, onnan kifújták- kibillentették majd mivel kissé márt volt belső vérzésem, mivel kezdett megrepedni a petevezető és hosszanti irányban vágtak rajta egy picit és kifordították. Egyenlőre nem tudni, hogy mennyire átjárható, Fülöp doki javasolt egy átjárhatóságit kb. 2-3 hónap múlva, nem tudom addig hogy kibírni. Az biztos, hogy a Kaáli intézetben befejeztük a pályafutásunkat, a fagyikért visszamegyünk majd amikor a Nyírőben javasolják. A csöveket pénteken kivették, de meglehetősen gyengének érzem magam. Fülöp doki eltávolította még a méhben a terhesség miatt kialakult állapotokat is, hogy a hormonálisan mielőbb visszaálljak, illetve megint televoltam hasnyálmirigy összenövésekkel, illetve letapadásokkal. Találtak valami idegen eredetű daganatot a bal petefészken, amiből vettek mintát, ez csak az óvatosság kedvéért. Mind Fülöp mind Vereczkey doki jöttek látogatni, illetve az osztályos orvosok is mindig ellenőriztek, talán a statisztika végett, de engem ez nem érdekel, törődtek velem, és hiszem hogy gyerekeket csinálnak nekünk tutira.
Lassan a hormonok csillapulnak és már kezdem magam nem terhesnek hinni, így lassan de testileg javulok. Mindketten nehezen viseljük, de túl fogjuk élni. Próbálom kitalálni, hogy mi lehetett a gond, hogy túl nagy volt a pete, a másik két ért tüsző még a baloldalon csücsült ezt sem értem, talán el kellett volna durrantani őket amikor lefújtuk az egész inszemet, vagy a spermium volt túl gyors, vagy később kellett volna szexelnünk, vagy nem kellett volna olyan gyorsan nőnie a
Petezsáknak vagy nem is tudom mi lett volna jó. Az mindenképp megnyugtató hogy tudunk gyereket gyártani, csak még az időzítéssel vagy az iránnyal van gond. Azt már biztosra veszem, hogy a lombikok azért nem sikerültek, mert lelkileg sem voltam rájuk készen illetve a táptalajban nagyon megvastagodtak a membránok és nem tudtak kibújni belőle, nem is értem, hogy miért nem vágják meg őket minden esetben.
Csütörtökön délre megyünk varratszedésre, akkor mindenféleképpen megbeszéljük a továbbiakat, persze minden attól függ hogy mikor rendeződik a ciklusom, már elkezdtem inni a kecskerutafű teát és bízom abban hogy az energia szintem nem romlik és gyorsan segít helyreállítani a rendszert. Már jelentkeztem a guru néninél és hamarosan találkozunk, továbbra is hordom a woo-doo láncomat, és kérdezem hogy ki akarhat nekünk ilyen rosszat. Most 2 hétig itthon leszek, valószínűleg Krisz a hétvégén Angliába utazik tanfolyamra, közben megérkezett anyukám is, aki állandóan takarít, még jó hogy nem hiszem azt hogy koszos típus vagyok, mondtam neki, hogy fejezze be mert így nem tudok pihenni vagy legalábbis egyedül lenni a gondolataimmal. Lehet hogy amíg Krisz nincs itthon hazamegyek vidékre, de ennek egyre kevesebb esélyét látom mivel csendet és nyugalmat, emberek nélküli környezetet akarok magam körül. Ez pedig otthon szerintem nehezen menne, mivel mindenki csak segíteni akarna és a kedvemben akarna járni így nem tudnék egyedül lenni. Talán a kutya és macska miatt mennék haza, meg a kert miatt mert ők szavak nélkül is megértenek. Elég felemelő érzés ez.
Nem nagyon érdekel semmi, csak vagyok és bízom benne, hogy minden nap hamar elfáradok és átalszom ezt a szörnyű időszakot.
A kórházi tartózkodás nem volt rossz, jó fej szobatársakkal kerültem össze az őrzőben, majd mindig látogattam őket, Enigmáék kölcsönadták a kemping TV-jüket így gyorsabban telt az idő, utólagosan is köszönöm nekik, nagyon jót tettek velem.
A vasárnap reggel jöhettem haza, persze Krisz nem hozott pólót így meztelen egy mackófelsőben és egy alsóban jöttem haza, jót nevettünk rajta. Persze délutánra lett hőemelkedésem, és a műtét óta a pulzusom nem megy 85 alá, sőt inkább a 100 körüli értéket nyalogatja. Beszéltünk a házi orvossal aki megnyugtatott hogy a vérveszteség miatt van az egész, és Krisz próbáljon megnyugodni, és nem izgulja szét magát. Szóval most ülök az ágyban és írok nektek, anyukám meg takarít és a kedvemet keresi, és próbál nem tudomást venni arról hogy elsírom magam minden ok nélkül.

Snorikám,
Ehhez bébihez kellett is nyílás, de kit érdekel, ha ilyen masszív kis kölyök. Rendesen etetted és ez kis buckó fej. Áruld már el kire hasonlít mert Tamásról nincs fotóm a pénztárcámban.
Segítségedet kérném, a történetemmel kapcsolatosan és azzal kapcsolatosan hogy mennyi idő kellett neked a ciklus helyreállításához, a lelki épüléshez. Utólagosan is bocsi hogy elvontam a topik figyelmét a bűbájos kis boszorkány megszületéséről. Ügyes voltál és további pozitív aggódást, gyógyuló ciciket és szépen növekedő hercegnőt kívánunk.

Unique,
Ez a gyerek annyira szép, hogy egész nap csak fotóznám.

Mindannyiotoktól várom a tanácsokat, hogy mi tegyek a teljes felépülés gyors bekövetkezéséhez ( kecskerutafű, adimet, premens tabletta-témában.

Puszi Farkasok J
farkasok
 
 


[img]
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép Kép [/img]
stellapa
 
 


Judit!

Meghajolok előtted, hogy a babóca elvesztése után még így tartod magad. Én már belerokkantam volna.

A ciklusod gyorsan fog rendeződni. Emiatt ne aggódj.


Tiszta szívből drukkolok/unk Nektek.

Timi
latimi
 
 


Jó 'stét,

megpróbálok gyorsan reagálni még ide-oda.

Farkasjudit... nagyon nehezet kérdeztél. Nekem a méhenkívüli után nem rendeződött a ciklus igazából, mert ugye ez a fránya PCO nem engedte és az Adimetet is ezután kezdtem szedni. Plusz lekötött az esküvőszervezés, amire talán emlékszel, ha akkor csatlakoztál a topikunkhoz, nem is tudom már. Nem akarsz esetleg újból férjhez menni...? :? Nem tudok mit mondani. Talán arra is emlékszel, hogy a 2.lombik után kiborultam tavaly májusban, és jött a depi, volt egy-két megnyilvánulásom is itt (Kriszta reakciója...). Jött Szendi doki, meg a nyár, eltelt 3 hónap... kellett kettő, mire kifelé láttam a fejemből.
Idefigyelj, én továbbra is azt gondolom, te már nagyon közel vagy a végső, és spontán sikerhez. Csak ez most nem kellett volna... de ez jel, hogy igenis, nem kell ide lombik. Csak induljon már be az a másik petefészecskéd... és jó lesz. Próbállak biztatni!!!

Unique! Csak Urticát szedtem, semmi mást, azt is összevissza meglehetősen. Muszáj fejnem! :shock: Ugyanis egyszerre egy mellből (3-4 óránként) kb. összesen 60-70 ml tejem van máris, nem tudom, ez tipp, de szopi után még jó 40 ml lejön. Ezt Bogi nem szívja már ki, hiszen még mindig sárga. Nem merem éheztetni, inkább odaadom neki a felesleget és még mindig van a hűtőben tartalék egy kicsi. Két ciciből pláne nem szopizunk egyszerre, mert akkor csak az előtejet szívja mindkettőből, és kész a hasfájás. Nekem azt az egyet sem szívja le teljesen. Szóval nem tudom, mi lenne a jó. Próbáltam, hogy "ráhagyom" a mellemre, de olyan feszülés lett belőle, hogy vizesruházni kellett, ez sem járható út.

Még felrakok két fotót, ma készültek. pusz Norka

[img]
http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 406.14.jpg[/img]

Kép

(Bogi arcának alsó fele inkább az enyém, fölső fele apjáé, és az arcformája is. Szóval elég vegyes.)
Vendég
 


Kép


(Hát igen: fülbevaló. Nem győztek az elvek, az apja akarata győzött. )
Vendég
 


Norka!

Gyönyörű kislányotok van. Apás, Anyás fotót is kérünk. (persze, ha van időd, időtök fotózni).

Timi
latimi
 
 


Judit :?
Nekem a küret utáni 9. héten jött meg, de onnantól többé-kevésbé rendszeres volt a ciklusom. Én nem szedtem semmit sem.
Borzasztó, hogy ezt meg kellett élned, és szörnyen kíváncsi vagyok, mit mond erre gurunéni...???
Nekem egyébként az volt a "gyógyszer", hogy visszamentem dolgozni és a munkámra összpontosítottam, nem magamra... már ahogy ment, de könnyebb volt így...
Mihamarabbi testi-lelki felépülést kívánok!

Norka :P
Köszönjük szépen a tanulságos történetet... és nagyon várjuk a szülés leírását! Bogika nagyon szép baba az édes kis duci pofijával!
Voltam az endokrinológusnál! Köszi az ötletet, még várom az eredményt, de tényleg jó dokit ajánlottál :wink:

Stella+Stellapa :D
Tündériek a kissrácok! Nagyon szerencsések vagytok! Nekem tökegyformák :P , pedig ugyebár 2 petéjűek. Nektek nyilván teljesen különbözőnek tűnik a két kisfickó!

Almodo :lol:
Nagyon csini a pocid és látszik, hogy élvezed a terhességet, csak úgy virul az arcod!

Kriszta :)
Hogy vagytok?

Melcsi :!:
Drukkolok!

Puszi mindenkinek!
Fanni
fanni73
 
 


Sziasztok Lányok!
Kedves Stella!
Gyönyörü nagyok lettek ezek a férfipalánták! Szerintem azért nem teljesen egyformák!
Hol volt ez a keresztelő, olyan ismerős a pap.
Kedves Norka!
Gyönyörü kislánykád van! Picit sárga még, jól látom?
Kedves Unique és mindenki!
Köszi a drukkokat, jövő kedden tesztelek, és azt remélem, hogy + lesz, mert nem is lehet más!
Kedves Judit!
Szörnyü történet, megint eszembe juttatta a vetélésemet.
Nekem annyira bent volt az agyamban, hogy minél hamarabb a következőt, hogy 4 hét mulva meg is jött a kaparás után.
De ugy voltam mint Te, csak egyedül akartam lenni, a férjemen kivül nem találkoztam senkivel, 2 hónapig betegácsiban voltam, és utcára sem mentem hetekig. Pegid nem tehettem róla, mégis mintha szégyelltem volna. Nagyon nehezen ment a felépülés lelkileg, emiatt a következő lombik nem is sikerült, de aztán valahogy átbillentem, és meg is lett az eredménye.
Ettől függetlenül, ha csak eszembe jut, bármikor képes vagyok elsirni magamat, pedig itt van a kislányom, aki vigasztalhatna, hiszen ha ez nincs, nem ismerném Őt. És mégis. Ezt nem lehet elfelejteni, csak halványul az emlék az idővel.Ezekben a napokban lehetne 2 éves.
Kivánom, hogy minél hamarabb tuljussál ezen a nehéz időszakon, és a következő próbálkozás sikerrel és Babával járjon. Talán nem ő várakozott Rád...
Nagyon drukkolok Nektek, igy ismeretlenül is. Sok + energiát küldök!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi,
Igyekszek pozitív lenni, igazán sajnálom ami veletek történt, de nem tehetünk semmit, mert vannak eleve elrendelések és bármennyire próbáljuk befolyásolni a sorsunkat teljesen nem lehet.
Bízzunk a keddben, drukkolok Nektek.

Fannikám,
ment privi. Remélem nem várat magára 9 hetet mert begolyózok, én egy sima normál ciklusra számítok max + 1 hét. Majd meglátjuk.

Puszi J
farkasok
 
 


Farkasok : most jutottam ide, és megdöbbenve, nagy-nagy szomorúsággal olvasom mi történt veletek.. :cry:
Judit, most az a legfontosabb, hogy fel tudd dolgozni a baba elvesztését. Lehet, hogy nagyon erősnek érzed magad - kívánom, hogy így legyen - de tapasztalatból mondom, hogy nagyon sok idő eltelik még, míg igazán meg tudsz nyugodni. Nagy segítség lehet most a gurunéni, sajnos én későn ismertem fel, hogy orvosi segítség kéne, akkor már 3 hónapig komoly alvásproblémáim voltak.. Talán fél év múlva éreztem, hogy feldolgoztam az eseményeket, de mind a mai napig sokszor előjönnek azok az érzések, főleg ilyenkor, amikor hasonló sorssal találkozok.. :(
Nekem a lapar után 2 nappal megjött, és talán utána 30 akárhány napra, de mivel soha nem volt rendszeres ciklusom így nem tudok segíteni, hogy utána mennyi idővel áll be újra..
Az biztos, hogy képesek vagytok arra, hogy természetes úton legyen babátok, így én - ne haragudj..-, ezen az úton mennék tovább...
Sok szeretettel gondolok Rátok és nagyon sok erőt kívánok a következő időszakra !!!


Stella : fantasztikus, milyen nagyok már a srácok !

Rólam csak annyit, hogy barnázás elmúlt, csütörtökön megyek újabb UH-ra.

mniki
 
 


Sziasztok Lányok!
Kedves Judit!
Gondolod, hogy ezek a dolgok eleve elrendeltetnek? És ha igen, ki és miért rendezi őket?
Mióta elvetéltem, nem voltam szentmisén, egyszerüen nem tudtam betenni a lábam 1 templomba, mert mindig ugy éreztem, hogy nem tettem én semmi olyat, amiért igy kellene bünhődnöm.
A férjem Velencébe vitt gyógyulni, de tiszta ciki volt, minden templomi látogatás bőgésbe fulladt, szóval a sok müemlékből alig láttam valamit (már ami a templombelsőket illeti). Mindig azon gondolkoztam, hogy ha van Isten, és lát engem, hogy mennyi küzdelem volt az a baba, akkor miért engedte?!
Erre ma sem tudom a választ... Talán Emese, akit nem ismernék...
De lehetne ugy is, hogy ismerném, mert utána született volna.
Én nem mentem elmegyógyászhoz végül, bár ajánlotta a házidokim, hogy van 1 ilyen rendelés vmelyik női klinikán. Csak magamban őröltem, a végén már a férjemnek se beszéltem erről, mert észrevettem hogy mindig elterel. De lehet hogy jobb lett volna elmenni, mert még mindig nem szabadultam ki belőle teljesen.
Szertetettel kivánom, hogy szabadulj a rossz érzésektől minél hamarabb, és fogadj el ezzel kapcsolatban akár szaksegitséget is.
Persze a legjobb az lesz, amikor hazaviszed a Babádat, aki már vár Rád valahol.
Sokat gondolok Rád, és tovább küldöm a + energiákat! :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok Lányok,

Stella :)
Gyönyörűek a fiúk! Hirtelen azt sem tudtam, Laurának melyiket válasszam :D Nagyon büszkék lehettek rájuk! Hogy bírod fizikailag? Mekkorák a legények?
Már a keresztelő is megvolt, ez igen! Mi úgy szeptember környékén tervezzük. Bár még nincs keresztszülő-jelöltünk...

Norka :)
Hihetetlenül szép lány Bogi! Még egyszer hatalmas gratula hozzá!!! Hááát... a gátseb ismerős kérdés. Esetleg bioptron lámpa segít, úgy hallottam. Varratokat már kiszedte a doki? Utána jobb...
Azért annak örülök, hogy elég a tejcid! (sőt!!!) :roll: Vigyázzatok magatokra! Látom, nem sikerült tartanod magad a no fülbevaló elvhez. :) Akkor már csak Laurának nincs. Nem is bánom, mert hiperaktív leányzó Laura és aállandóan hadonászik a kezeivel, többek között rendszeresen ott sertepertél a füle tájékán is...

Melcsi :)
Drukkkk még mindig.... Közel vagyok Hozzád, biztos odaér... :roll: ,

Lányok,
Atóz teljesen normális, hogy Laura reggelre kicsit szürcsög? pedig totál jól van öltöztetve, a szobában éjjel 22-23-24 fok van és mégis... Nem értem.. Pont most, amikor ilyen szép idők vannak! :?
Igazából nem zavarja, kitüsszenti a cuccost belőle, dehát mégis, olyan furi.
MÁSIK kérdésem pelus-ügyi. Ti hogy álltok a melléfolyásokkal? Tegnap 5 ruhát kellett ráadnom (csere-bere) :evil: Kikészülök a mosástól. Libero midi. Pampers midi detto. Van jó tapasztalatotok? Vagy én bénázom el? Mennyire kell szorosra húzni a pocakján a pelust? Én nem húzom totál szorosra, mert akkor nem tudja a pociját teletömni, de lehet, hogy ez a baj???

Puszi és köszönöm!

KépKép
unique
 
 


Nem ér... Mindenki eltűnt... Túl szép idő van, strandon vagytok? :shock: :P :twisted:

KépKép
unique
 
 


Kedves Unique!
Köszi a drukkot, persze hogy hamar ideérnek ebből a közelségből!
A szürcsögésre nem tudok válaszolni, de a pelus engem is kikészitett. Nem tudom észrevetted-e, hogy a Pampersnek nincs hátul gumirozása. Ettől folyik ki. Nekem legjobban a dm-es Babylove vált be, na és éjszakára a Huggies. Libero, Pampers elbujhat a Babylove mögött, és az ára is kedvező, főleg ha van bababónuszod. A pelusdiszkontokban is vannak néha jó pelusok, de van amelyik pocsék(pl. a békás).
Az a legnagyobb baj, hogy az anyatejes kaki elég hig, ezért sem tartja meg jól a pelus. Majd ha kezd hurkásodni(hamarosan), vastagabb lesz a combja és a gumirozás nem enged olyan könnyen.
Nem kell a hasán nagyon beszoritani. Nézd meg a combja körül, hogy a gumi alatti kis fodrok kivül legyenek, ne maradjanak a gumi alatt.
Emese is piszkálja a fülét. Gondoltam én is a fülbevalóra, meg az uszásra is. De a hugom velünk egyidős kisfia is piszkálja, akinek nincs fülbevalója és uszni se jár. A doktornéni oldotta meg a kérdést: a fogukkal kapcsolatos. Figyeld csak meg, lehet hogy már nyálzik is. Ettől persze a foga majd csak 3-4 hónap mulva jön elő, de ezeket a jeleket sokkal előbb lehet már tapasztalni. :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kedves Melcsi :)
Köszönöm a tippet, a Huggies-t kipróbáljuk, csak mivel a Newborn nem vált be (nagyon szorított a lábacskáknál a hurkáknál..), ezért nem is próbáltam eddig a nagyobb méreteket.
A nagyobbak ezek szerint jobbak?
Igen, nyáladzik kicsit, meg levegőbuborékokat fúj. Olyan édes!!!
Most meg éppen beszélget az apjával. Megzabálom!!!
Küldd el nekem az adataidat a Lilypie-hoz, csinálok Neked új vonalzót, hogy ne legyen ilyen széles az irományod!

Puszi

KépKép
unique
 
 


Szasztok,

Farkaslány,

Minden maradék energiám neked küldöm :):) Szerencse hogy ez a gurunéni tartja benned a lelket.....Úgy érzem hogy bármennyire keserű is a szíved a lelked tele van energiákkal, és jó irányba tereled őket...Mindenki annyira érzi itt hogy hamarosan spontán babátok lesz, hogy nem is lehet másképp !! Sok türelmet kívánok a kivárásához !! És kívánom hogy minél előbb visszatérjen a cserfes vicces Farkaslány :):) (Mamádat pedig nyugodtan küldd át hozzánk takarítani, köszi :)

Norka,
Mégegyszer gratula Bogihoz, a kis őszibarack tündérhez :):) Ügyesen csinálod a fejést, tömjed is a drágát amíg sárga, de tényleg egy kis víz is segít...bár ha túlteng a tejci, akkor nyomasd üvegből is neki....hidd el, amikor erőre kap akkor tudni fogja hogy kell cicizni, nem kell félni hogy rászokik az üvegre...a lényeg hogy a sok folyadék kimossa a sárgaságot (én már csak tudom igy utólag :) Szerencse hogy van segítséged, az első két hét után kicsit jobb lesz a dolog.....legalábbis általában :):) Aztán ha már szopizik erősen akkor elfelejtheted a fejést :)

Stella family,
Olyan drágák a fiúk !! Szerintem nem egyformák, a fejformájuk is más, és az arckifejezéseik haláliak !

Unique,
Nekem is van hogy kifolyik a pelusból a pisi...azt hittem én vagyok a béna, illetve hogy a kengyel miatt nem tudom jól feladni Mátéra...A Pampers newborn az szörnyű volt, ott tényleg nincs gumi a derekán, de nekünk a Libero mini bejön, igaz, 2-3 naponta egyszer még most is kifolyik, ez van... Szerencsére a kaki még nem jött ki, igaz azt legtöbbször meghalljuk és igyekszem mihamarabb kivenni... A DM-es babylove pelus is tényleg jó, a kórházban volt olyanunk, de én a Liberonál kötöttem ki. A midi az már nem nagyobb méret ? Nekünk a mini van, 3-6 kg közötti....és én azért igyekszem megszorítani a derekánál...annyira nem tudod hogy az kellemetlen legyen neki...

Sajnos az éjszakáink most az új rendszer szerint álltak be, kelünk 1-kor, 3,30-or, 5-kor stb....ma pl 4,40-kor olyan virágos jókedve volt Máténak, nagyokat kacagott és sikongatott az ágyában vagy 10 percig mielőtt kivettem - és persze enni kért- hogy nem volt szívem haragudni rá a 45 perces alvásért :):) Szóval a reggel 4-7 közötti időszak az elég húzós, de utána 7-10 között be szoktam hozni a lemaradást....már nem vagyok kiakadva, elfogadom és remélem hogy egyszer csak megváltozik a dolog....

Fannikám,
A fentiek szerint jól vagyunk, Máté szépen hízik és mikor ébren van nagyon jókedvű, ez a nemalvásokat is megszépíti.... Remélem hamarosan te is is megtapasztalod végre milyenek is ezek az első hónapok ! Hogy álltok a lakáskereséssel, költözéssel ?

Niki,
Anyutól hallottam hogy véreztél...kicsit meg is ijedtem, de ezek szerint csak barnáztál....remélem nem dolgozol, ugye ? Holnapi UH-hoz drukkolok nagyon !

Melcsi,
Keddre mennek a megadrukkok a teszthez, de úgy látom te úgyis tudod már hogy pozitív :):)

Húú, mi holnap megyünk az oltásra...remélem megússzuk láz nélkül...és holnaphoz már csak 4 hét múlva veszik le a kengyelt :):) Már úúúúgy várom

Kriszta
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy így eltűntem, de megtörtént a költözés. Ma estétől Gárdonyban vagyunk és sajna nincs netünk. Szóval viszonylag ritkán leszek :(

FJudit,
nagyon vigyázz magadra, rengeteget gondolunk Rátok. Nem nagyon akarlak hívni, nem szeretnék zavarni. De azért Peti majd jelentkezik Kománál, hogy tudjuk hogy vagytok. És persze ha gondolod bármikor csörögj rám.

Norka,
gratulálok Bogi babához, tüneményes :D

Stellapa,
gyönyörűek a srácok, rengeteget nőttek!!!

Timi,
lent van a számom, még kb 1 hét, hogy berendezkedjünk, aztán jöhet a buli :lol:

Amint valahol netközelben leszek, ígérem jelentkezem. Ha meg lenne valamilyen szerveződés, légyszi csörizzetek ránk (06709414849).

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!

Már nagyon várom/juk a talit. Ha vmiben kell segíteni, szólj nyugodtan. Gárdony itt van egy köpésre.

Timi
latimi
 
 


Sziasztok Lányok,

Lara :)
Ismerős a költözködés minden bújával és örömével együttt :) Mi 3 éve költözködtünk... :x
Kitartást kívánok! (minden jó, ha jó a vége...)

Kriszta :)
Hát, nem mondom, hogy irigyellek az éjszakákért. Tegnap éjfélkor feküdt le a drágám (kicsit nyűgös volt este), majd reggel 8-kor kelteni kellett, mert mentünk csípő UH-ra (kontroll, minden rendben, I/I-es lett!) így én személy szerint kb. 6 órát aludtam, na egész nap itt kóválygok a lakásban... El sem tudom képzelni, mi lenne, ha éjjel két óránként kellene kelni. Nem lehet valahogyan megrendszabályozni Mátét, hogy éjjel jobban aludjon? Ott alszik éjjel Veletek? vagy már a saját szobájában?

Pelus: a Libero mini nekünk is jó volt, amíg nem nőtt meg Laura. Laura inkébb hosszú baba, nem annyira ducó. Így a mini nekünk kezd lassan már kicsi lenni (5090 g volt tegnap, a mini 6 kg-ig jó elvileg, a midi pedig 4-9 kg-ig jó.). Még nekem is van belőle spájzolt mennyiség, azt még elhasználom, de aztán már újat nem veszünk. Sajna nem mindig hallom, ha kakil, mert sokszor elvan magával és nem lógok ott a nyakán, én is végzem a munkámat. A pisi meg majdnem mindig úgy folyik ki, hogy reggel, amikor ébred, ő kb. 20-25 percet még elvan magával az ágyban, és akkor lerendez egy akkora mozgás versenyt, hogy ihaj, na akkor folyik ki. Alapból ő hason feve alszik egyébként. Ébredéskor fordítjuk át hátra :)
Máté hogy viseli az oltást?

Holnap oltás nekünk is...
Puszi

KépKép
unique
 
 


Norka:) Nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!
anna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
madaran
 
 


Kriszta :)
Én is remélem, hogy hamarosan megtudom 8)
Nézegetünk még csak lakást, pontosabban házat vagy házrészt, de nem vagyunk eléggé felpörögve. Egyébként mi is vidéket nézünk, mert nem akarunk kilógni a topiksorból :wink: Laráék felé félúton megállnánk.
Szombaton utazom Freiburgba, hazahozom az uramat az ösztöndíjból, s ha megjöttünk, jobban ráállunk a témára. Mindkettőre :P
Addig is sok tejcit, alvós és nevetős Mátét kívánok :lol:
Puszi,
Fanni
U.i.: Ha lesz topik tali -és nem a jövő héten-, mennék és a férjecskémet is vinném! Szeretnénk babázni egyet!
fanni73
 
 


Lara,

Jó 'nyaralást' Gárdonyban, ha szerveződik valami úgyis csörgünk :) , semmiképp nem maradsz ki :)

Unique,
Biztos lehetne rendszabályozni, mondjuk sírni hagyni meg ilyesmi, de ez nekem nem nagyon megy...szerintem magától fogja majd alakítani, mikor úgy gondolja.... Nem egy szobában alszunk, mindenki a sajátjában, de az ő szobája a miénkből nyílik, ajtó nyitva, kb 5 méterre van tőlünk.
Oltást egész jól viselte, ugyan kicsit sírt, de inkább azért mert a lábát feszítették, mint a tűszúrás miatt. Utána rögtön elhallgatott, az oltás helye sem pirosodott be, igy nem is borogattam. Egyelőre nincs láza, remélem éjszaka sem lesz...
Nektek holnapra egy kalappal..... Egyébként az éjszakára a cici hogy állt be neked ? Nem feszül pattanásig 8 óra alatt ? Vagy 1-2 nap alatt megszokja ? Én, aki rettenetes nagy alvó vagyok, egész jól megszoktam ezt a ritmust, mindenkinek jut valami nehézség, gondolom....vigasztal hogy tutira ki fogja nőni, ha máskor nem, akkor a szilárd kaja bevezetésekor :)

Fanni,
Igy nyáron nem annyira nagy a választék lakásokból, mindenki nyaral, nem ? Bár ha új házat/sorházat szeretnétek, abból aztán van kínálat.... Jó utat neked Freiburgba, aztán csak pörögjetek fel (mindkét témában :) )

Jövő hét elején mi is Nagymaroson leszünk, csütörtökig, amikor is ortopéd dokihoz vagyunk hivatalosak. Remélem lesz olyan jó idő mint ma volt :)

Kriszta
kriszta71
 
 


Kedves Unique, privi ment, remélem meg is kapod. Nem irtam még soha, igy csak reménykedem, hogy mindent jól csináltam. Jó béna vagyok!
Pont akartam kérdezni, hogy áll Laura a kapcsolat kialakitással?
De látom már beszélget, gondolom már mosoly is van ezerrel. Nyugodt békés baba lehet, ahogy leirod. De többet is irhatnál Róla!
Remélem az oltás nem fogja megviselni. Emese sem volt nyügösebb, bár a dokinéni elővigyázatból rendelt kupot éjszakára. De sose lett lázas.
Igen, megoldás lehet a nagyobb pelus is igy 5 kiló felett.
Na meg a hasonfekvés, amitől ugye elöl lesz tele a pisivel. Nem félsz hason altatni? Mi sose szoktuk, persze mostmár folyton ugy alszik, sőt légzésfigyelőnk is van. Nem mintha kellene, de az ördög nem alszik. Mátéval még nem volt ilyesmi, és folyton felébredtnük, most meg nyugodtan alszunk.
Kedves Kriszta!
Hát Téged nem irigyellek! Ezek a Máték már csak ilyenek, de talán hamar elmulik. Szerencse, hogy ilyen jól viseled az éjszakázást. Én nagyon undok tudok lenni, ha nem alszom eleget, ennélfogva Máté csak 6 hétig csinálta a fesztivált, Pöri pedig egyáltalán nem! :lol:
Szerintem is jobb, ha nem hagyod sirni. Nem mondom, hogy minden apró nyekkenésre ugrani kell, nálunk ha Emese nagy ritkán felébred, mondom Neki, hogy csssss, csssss, és abbahagyja a nyikorgást. De Máté mág pici, biztos azért ébred fel, mert éhes, nem bosszantásból.
Hát nagyon akarom azt a zebrát, de már ott a zabszem. Mert sehol sincs megirva, hogy azért mert Bébi meglett, és eufóriában vagyok még mindig, most is sikerül majd. De azért mégis, miért ne sikerülne? Krizsa doki 43-45% esélyt mondott, és A-HA is volt mindkettőnek.
A 4 hét már ugy elrepül, és elfelejthetitek a kengyelt.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kedves Unique!
Üzentek hogy irtál, de hogy tudom elolvasni? Hiába nyomogatom, nem jeleniti meg.
De látom, leröviditetted. Köszi! :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Melcsi :D , nagyon szorítok keddre, bár gondolom te már ma tudod, hogy mi a helyzet!

Most egy időre elköszönök tőletek, egész nyáron nem leszek netközelben, gondolok rátok. Tegnap láttam legalább 7 gólyát, szugerátam őket, hogy oda pottyantsák a bébiket, ahova kell!!!

Puszi

r.
renoka
 
 


Sajna nincs erőm visszaolasni....

pelustéma: mi mindig huggiest használtunk. Az elején a pampers nagyon nem jött be, ez tűnt a legjobbank.
most huggies van meg a moltex ökopelus...
Máté bőre elég érzékeny, neki ez a kettő a jó.

balesetek nálunk igazán sosem voltak.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Renoka!
Ha még olvasod, köszi a gólyákat, remélem idetalálnak.
Én sose szoktam előre tesztet csinálni, csak a 14.napon, és ezt most is igy fogom tenni. Bár nagyon-nagyon-nagyon izgulok már, és olvastam a fogamzás topicon, hogy mások előre csinálnak, de én nem merek. Mert ha sikerül, akkor hatalmas öröm lesz kedden ugyis, ha meg nem, akkor is még reménykedek addig.
Szerintetek segit az A-HA? Mert mindkettőt megvágták, de Krizsa doki szerint nem javitja a statisztikát. Én pedig a Várva-várt babák-ban azt olvastam, hogy igenis segit. És bizom is benne, bár Emesének nem kellett megvágni, Magától kibujt.
Most azért már nagyon izgulok, és a kezdeti optimizmusom gyomorszoritásba ment át.
Lányok, ki hogy élte meg ezt a két hetet?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok,

Látom mindenki a szabadban van :):)
Nálunk megtörni látszik a jég az alvás terén....Lara, nagyon köszi a tippet :):)
Mátét két napja hajnalban hasra fordítottuk, miután már majdnem 3 órája nem bírtam letenni (02,30-05,30) és apa azt mondta kengyel ide-vagy oda, próbáljuk meg....abban a pillanatban elaludt, reggel 9-ig:) Azóta már két estét átaludtunk igy, a hajnali kaja után egyből hasra, és reggelig megy a szunya :) Remélem nem csak a meleg teszi -kopp, kopp....és mintha a tejem is több lenne, ma megint csak 60 ml tápot evett a drága, persze lehet hogy a nagy melegben nem éhes annyira.... és ma 5430 gr-ot nyomott a mérlegen :)
Holnaptól mi is a telken leszünk a jövő héten. Ugyan csütörtökön bejövünk az ortopéd orvoshoz, de másnap reggel megyünk is vissza, legközelebb vasárnap jövök...

Melcsi,
Én 'szerencsére' otthonról dolgoztam abban a bizonyos két hétben, igy relatív jól bírtam, de megőrültem volna a várakozástól ha valami nem köt le....és nem csináltam tesztet (túl sok negatívat láttam addig) csak vérvételre mentem rögtön...és a pozitív eredmény után még 3 tesztet csináltam, egyrészt hogy olyat is lássak, és megnyugtatásul :):) Keddre ezer drukk megy !!

Orsi,
A Máték ezek szerint érzékeny bőrűek ??? Nálunk is ez a helyzet, csak nem popsi téren hanem a fejünkön....

Mindenkinek szép hetet, legyetek sokat a levegőn, használjuk ki a nyarat, félek nem tart sokáig :)

Kriszta
kriszta71
 
 


Melcsi,
Szerintem biztos hogy javítja a megtapadást, hiszen mint tudjuk a táptalajban a burok megvastagszik, és emiatt nem tud kibújni belőle a kis emberke és így nem lesz megtapadás. Én kifejezetten hiszem, hogy nekünk ez akadályozta a lombikok sikerét, hiszen most természetes úton fogant a baba, és simán megtapadt- igaz az most nem számít hol- a fagyasztott embriket kifejezetten A-HA-zzák pontosan a megvastagodás miatt. Tehát csak pozitív a dolog.

Renókám,
Kellemes pihit mindannyiotoknak!

Kriszta,
Gratula az altatáshoz, pihenjetek jól a telken.

Snorikám,
Mizu veletek? Láncetetés? Mit gondolsz erről az átmegyünk egy másik intézetbe dologról?

puszi Farkasok J
farkasok
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: