Új privát üzeneted érkezett!

Brigi!

Volt időm visszaolvasni, szóval válaszolok a kérédseidre, ami még elmaradt:

A Szt. Jánosba csináltatom, és ha minden igaz a szülészet nőgyógy. főorvosa fogja csinálni Dr. Balogh.
Aranyos emberke, voltam nála, és kedves, elmagyarázott mindent...
Mondtam, minél hamarabb akarom, és már a következő ciklusra tette, ami most lesz 13-án. Vagyis a műtét.

Az altatással kapcsolatban inkább attól félek, hogy vmit elszámolnak, és nem kelek föl...bár akkor azt én már nem tudom meg...

mi kedden hajnalban indulunk, és ha valamelyikötök csütörtökön jön a BMC-be délután jövök haza, vagyis -remélem- jön értem a párom...szívesen elhozunk benneteket!
Vendég

Kriszti:
Én meg itt uncsizom a Spárban, a tömeg lement, sehol egy lélek, de már csak 1 órát kell kibírnom, valahogy talán túlélem. :D
esperanza

Sziasztok! :)

Köszönöm a válaszokat, akkor még sem én vagyok a hülye :)
Na majd szólok a dokinak, ne érdekelje a beültetésem :)
Köszönjük jól vagyunk :) Niki 30 deka, és lecseszett a doki hogy híztam 4kg-ot :)

Viki hát az lehet hogy +- 2 hét, csak nem mindegy októbertől vagy novembertől számoljam e :)

Mindenkinek puszi ebben a ramaty időben is :)
chesti

Esperanza,

remélem már otthon olvasod e sorokat!
A nap hőse vagy!
Hisz dolgoztál! :lol:

Nekem pedig majd szétmegy a fejem, olyan rossz is a közérzetem...
szerintem ez az idő, és persze az előbb ettem még ma először...lehet az is baj. Kávét sem ittam. Megyek is főzök egyet, éjjel hátha nem tudok aludni.
Vendég

Kép Kép

alakul...csak túl távol lett
Vendég

bocsi lányok, csak gyakorlom a táblázat készítést :oops:
Vendég

Kép Kép

Chesti,

SIKERÜLT!!!!!!!!!!! :lol:
Csak addig csináltam, míg rájöttem....
Kép
Vendég

Szia Kriszti!

Nem semmi vagy, látom nem adod fel, de megérte, jó lett a tábla!!!
És köszi az elismerést a mai napra, azt hiszem ezt te is megérdemled! :D
esperanza

Sziasztok lányok!

Szép vasárnapi napot mindenkinek!

Sajnos én dolgozom, de szerencsére nem nyűgösek a betegek, eddig(még csak 2 órája vagyok itt), remélem ilyen lesz az egész nap.....

Esperanza,

kicsit el van még csúszva, majd a következő jobb lesz, de megszenvedtem érte....Tegnap reggel 10 órától "tanított " Chesti, és este 9-re már sikerült is ilyen formát öltenie....
Nem volt egyszerű dolog.
Dolgozol ma?
Ha nem, pihenj sokat, hisz holnap már munkanap! :cry:
Vendég

Sziasztok!
Ma nem dolgozom, épp főzök.
Mindenkinek jó hétvégét, szép esőmentes vasárnapot! :D
esperanza

Sziasztok! :)

Kriszti,
nagyon ügyi vagy! :)

Mindenkinek küldök babatapit, babanövesztőt, meg mindent, amit kell! :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ - osszátok be, kinek amire szüksége van! :)

Velünk nincs semmi különös, jelenleg a 46.cn-on vagyok, de mint tudjátok nálam ez sajnos megszokott. Tegnap, meg tegnapelőtt kissé elbizonytalanodtam, hogy nem-e babó van a dologban, mert van néhány furcsaság, ami nem sűrűn szokott lenni, de mára lenyugtattam magam, hogy biztos, csak bebeszéltem magamnak.
Persze a biztonság kedvéért holnap veszek egy tesztet, és kedden tesztelek egyet, de kötve hiszem, hogy 8 év védekezés nélküli szerelemből most sikerült volna spontán...:(:D

Remélem ti jól vagytok, és hamarosan mindenki neve mellett ott fog a kis szivecske dobogni - ezzel nem kis munkát adva Krisztinek, az új tábla-felelősünknek :lol:

Millió puszi, további gyönyörű vasárnapot mindenkinek! :)

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci! :)

Köszönöm kedves szavaid.....Az igazság az, hogy volt, és van egy jó tanárom....(Chesti)!

Remélem olyan jól ellátom a feladatot, mint Chesti. Igyekezni fogok!

Puszi mindenkinek
Vendég

Ria:
Mi van veled? Jelentkezz! Volt inszem? Mikor tesztelsz?
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek!

Délután nőgyógyász!

Holnap igérem teszek fel képeket!!!!!
mot

Sziasztok,

Kriszti,
Ügyi vagy tábla ügyben!
Átírsz engem: UH június 13., holnap leszek 8 hetes :wink:

Köszi

Mot :)
Várom a képeket!!!!!!
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok!

Rég nem jártam erre... Viki, Mot, Dedina, Szuszi gratulálok!!!! :P

Nem bírom magamban tartani, ma voltam vérvételen, hcg: 196,6!!!

Chestikém, sajnálom ha nem leszel, de megértem a döntésedet. Bár nem tudom elhinni, hogy valaki szándékosan akart megbántani... Úgy gondolom, hogy persze borzasztóan örül az ember, ha azt mondják neki, hogy SIKERÜLT, meg enélkül nem is lehetne, de innen még nagyon messzi az út addig, hogy egy egészséges kisprücsök meg is szülessen. Ezért neked ugyanannyi drukk jár, mint mindenki másnak. A KISLÁNYhoz külön gratulálok, MEGMONDTAM!!!

A terhességi hetet az utolsó menstruáció első napjától számolják, 28 napos ciklust és 14. napon történt peteérést feltételezve. Nálunk ez kicsit más, mert pontosan tudjuk a peteérés (punkció) napját, vagyis nálunk a terhesség első napja a punkció napja -2 hét.

Zsókuci, mi van veled?????

Espranza, Ria, mennek a drukkok!!! Meg mindenkinek, akinek kell.
Legyetek jók lányok, nem fogok gyakran jönni, de azért néha benézek.

Puszi
lucia1

NViki!:)
Átírlak, és holnap hajnalban teszek fel egy táblázatot, mert aztán 2-3 napíg nem leszek.
Gratula a 8 héthez!

Lucia!

Akkor téged is javítalak, és nagyon nagy gratula!!

Remélem sokan követjük a példádat!
További szép pocakosodást!

Esperanza!

Remélem nem unod nagyon magad, már nem sok van hátra....
Megittam azt a löttyöt, amit kellett, (persze a wc felett, mert iszonyat íze volt), de még semmi hatása...Remélem nem éjsazka gondolja úgy, hogy beindul, mert akkor még annyi picit sem tudnék pihenni, mint egyébként...

További szép napot mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!
Elöszőr is köszi mindenkinek a drukkokat,8-án meg csinálták az inszemet,26-án megyek tesztelésre.
Kriszti
Nagyon ügyi vagy a táblás dologba,gondolod meg ha lesz egy kis időd engem is átjavíthanál,hogy 4. inszem meg a dátumokat.
Lucia
Nagy nagy gratula,öröm volt olvasni!!!! :D
Esperanza
Hogy érzed magad,jól vagy?Fogsz tesztelni?Szerintem most fogok én is,de még messze van majd meg látom addig.
ria75

Lucia :) Hát ennyire eltününk, drukkolni nem is tudunk már csak az öröm hirrel jössz? :) Jól belehúztatok :) Nagyon nagy gratula :)
Nem engem bántottak meg, valószinű félreértetted, én nem akarok senkiben sem rossz érzéseket kelteni, ezért húzodtam háttérbe, de azért persze követem a fejleményeket :)
Igen megmondtad kislány lett :)

Esperanza mindjárt itt a péntek :) Szoritok értetek :) Mennek a babatapik :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ria neked is mennek a babatapik, vigyázz magatokra :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mindenkinek további kellemes napot :)
chesti

Ria!

Javítalak téged is!:)
Remélem a következő javításom már szivecske lesz!

Tudom, nem ide tartozik de nagyon éhes vagyok....Dél óta nem ehetek, és nem tudom, hogy fogom kibírni honap délutáníg!!! :( :( :(
Ráadásul most csinálom páromnak a babgulyást, és olyan illatok vannak a lakásban, hogy csak na..... :lol:

Hamarosan le is fekszem aludni, hátha jobban telik az idő!

Szép estét mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Lucia drága,
hát ilyen örömhírrel jöttél!!! Millió gratula!! Nagyon rád fért már ez a nagyon-nagyon jó hír :D :D :D :D :D
Köszönöm kérdésed, megvagyok, jelenleg állunk a projekttel, de gondolom olvastad...

Viki,
neked is gratulálok, hogy már a 8.hétben jársz! :D

Ria,
mennek a babatapik ++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Chesti: millió puszi! :)

Nekem a tüneteim még mindig megvannak :shock: - erről Chestinek meséltem többet a hétvégén - elég érdekesek :oops:
Vettem tesztet, ott lapul a táskámban. Már kicsit néha attól félek, hogy kezdek bedilizni, és csak bebeszélem magamnak ezeket a dolgokat, de csaknem :roll: De szerintem ez majd holnap reggel kiderül. A 47. cn.-on vagyok, úgyhogy ha van odabent valaki, akkor tuti kimutatja a teszt, ugye?
Hogy mik a jelek? Hányinger, húslevest-ehetnék, csokit-ehetnék, fáradékonyság, és már a cigi sem megy, ahogy ment (nem esik jól) - mondjuk, ez persze nem is baj :D, ja és úgy fáj a csípőm is - szóval egyre érdekesebb a történet. Amúgy azért eléggé meglepne, ha 8 év védekezés után, most lenne spontán babó...

Szerintetek ez mi lehet? És ha nem babó, akkor meg mitől lehetnek ezek a dolgok? :shock:

Na mindegy, please drukkoljatok azért, hátha... :oops: :)
Délutános vagyok holnap, úgyhogy mindenképpen megírom még délelőtt a teszt eredményét.

Mindenkinek szépséges álmokat, legyetek jók!

Puszka!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!

Remélem holnap jó hírekkel , pozitív eredménnyel jössz!
Csodák mindig is voltak, és lesznek is, és tessék hinni benne!

Én nagyon drukkolok neked, nektek!
Vendég

Kép Kép

Puszi mindenkinek, és további szép napot!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti drága,
aranyos vagy, köszönöm szépen a drukkokat! :)
Sajnos negatív lett a teszt....:(
Annyira nem bánkódom, mert valahol tudtam hogy nem sikerült, bár néha megvoltam róla győződve, hogy attól vannak a tünetek.

Na mindegy, ez van, marad a kijelölt, nekünk szánt út - csak legyen gyümölcse :)

Szép napot mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!
Zsókuci,
nagyon sajnálom, sajnos a múlt hónapban én is produkáltam hozzád hasonló tüneteket és nekem is megjött! :(
De ne adjuk fel! :D
Képzeljétek, nem tudtam elmenni a 3. napi vérvételre a BMC-be, annyira görcsölt a hasam, meg véreztem, hogy nem bírtam menni sehova, csak nyűglődni otthon! :(
Mostmár jobban vagyok, csak így most ugrott egy hónapom, mert gondolom a 20.napi vizsgálatra nem mehetek, ha a 3. napin nem voltam, igaz???
Csütörtökön telefonálok be, hogy milyenek a férjem kiskatonái!
Úgy izgulunk! :D
Mindenkit puszilok!
Adri
adri23

Sziasztok!
Aki nem ismerne NVIKI férje volnék.
Ma voltunk UH-n és IKREK!!!
Mindenkinek további kitartást!
üdv
ui:alig férek a börömbe
wolves

Wolves
HURRÁ!!! :D
Veletek örülünk a dupla örömnek!
Gratulálunk!
adri23

Viki, gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lányok, most eléggé megijedtem, ha 122-es hcg-vel ikrek, akkor a 196-os hcg-vel 3as ikrek????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Betojnék.... Bár Kanyo drnő azt mondta, hogy a hcg szint nem feltétlenül függ össze a babák számával. Nekünk ő mondta meg az eredményt is, mert Konc dr nem volt. Na mindegy, UH jövő héten pénteken lesz, akkor lesz Konc dr. Mérges lesz rám, ha hárman lesznek, én akartam 3 babát visszakapni, ő csak 2-t rakott volna magától vissza. HÁÁÁÁÁÁTTTTTTTTTTT.. Lányok félek!

Zsókuci, nagyon sajnálom, pedig gondoltam rátok nagyon. :( Mikor lesz hsg??? Továbbra sem értem, hogy ha úgyis lombik, miért kell hsg.

Még volna egy kérdésem. Van valakinek maradék Utrogestan? Úgy tűnik, teljes hiánycikk, ma körbetelefonáltam kb. 30 gyógyszertárat, 3-nak volt, összesen 3 doboz. Ezzel kb. 10 napot bírok ki, és legkorábban június végére igérik, hogy lesz. Előre is köszi.
lucia1

Kriszti, köszönöm a táblázatot! Ügyes vagy!!! Ha jól olvastam ma műtenek/műtöttek. Remélem már túlvagy rajta....
lucia1

Sziasztok!

Köszönöm lányok, hogy drukkoltatok, aranyosak vagytok! :)

Adri,
sajnálom, hogy nem tudtál vérvételre menni :(
Igen, szerintem ilyenkor tolódik egy héttel :(
Örülök, hogy már jobban vagy!

Wolves, Niki:
Nagyon gratulálok az ikrekhez!!!!!!!!!!!! :):):):):):):) Hurrá!!!! :D

Lucia drága,
szerintem sem törvényszerű, hogy ha magas a hcg, akkor 3-as ikrek, nyugi :), de ha mégis, háááát.... :lol: :roll:
A HSG-t én sem értem, de úgy tudom, mindenkinek kell, akár lombik, akár nem... remélem egyszer eljutok eddig a vizsgálatig...
Amúgy, én az egyik volt kolléganőmtől, (aki szintén a BMC-be járt, és lombikos volt, a Wiegandt-nál, és már van egy kislánya is :)) kaptam 2 doboz Ultrogestant - ha hazamegyek, megnézem, hogy nem-e járt még le a szavatossága, és ha ez segít, szívesen odaadom Neked!

Kriszti: gondolok rád ++++++++++++++++++++++++++ :)

Chesti: puszka!! :)

Mot, Szuszi, Viki, Lucia: mennek a babanövesztők:
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Este még írok Lucia, hogy mi a helyzet a gyógyival, ha hazaértem.

Puszika mindenkinek! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Viki&Wolves
Nagyon gratulálok,hu ez nagyon jó!!!!!!!!!!Én is iker babákat "szeretnék",bár a jelenlegi helyzetembe örülnék ha egy bébi is sikerülne.
Zsókuci
Pedig biztam benne hogy 2 csikos lesz a teszted,de azért ne szomorkodj lesz az még 2 csikos.Mondom én.........,de én se adtam és adom fel.
Kriszti
Már biztos tul vagy a mütéten,remélem jól vagy!
Lucia
Hát ez nekem is eszembe jutott ma ilyen magas hcg-vel,én is 3-ra tippeltem,de ez nem törvényszerű,nemsokára ugyis kiderül,de ezen ne idegeskedj!!!!!Én is ma utrogestanért telefonálgattam,meg rohangáltam,nálunk se lehet kapni,én is csak orál utrot kaptam,de nekem azt mondta a Zeke jó az is,még van egy pár napra hüvelyi aztán jön szájon át szedhető.Sajna én nem tudok neked segiteni.
Adri
Remélem azért most már jobban vagy.Egy ilyen görcs miatt még egy hónapot várni,de szenya ez a görcs!!!!
ria75

Lucia:
Én is már visszafogtam az Utrót, de így is csak holnapra lesz, aztán utána semmi. Nincs egy gyógyszertárban sem, Pestet is hívtam, de ott sincs sehol, remélem nem lesz gáz, pénteken meg úgyis megyek Pestre, aztán majd kitalál valamit a dokikám. De lehet hogy megjön, aztán már nem is kell. :(
Mindenesetre reménykedek, de megint nem érzek semmit, nem tudom sikerült-e az inszem.
Mindenkinek drukkolok!
esperanza

Sziasztok!

Lucia!
Megnéztem, 2006.júliusig jó az Utro, úgyhogy írd meg, hogy kell-e, és, ha igen, akkor mikor/hol tudnám odaadni neked!
Kérlek, akkor is írj, ha nem kell!

Köszi, amúgy mailt is írtam a biztonság kedvéért! Kép

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Mindenkinkek!

Eltűnök egy napra és mi minden történik!!!

Viki :)

Hurrrááááá!!!!

Lucia :)

Hurrráááá!!!

Voltunk nőgyógyásznál, hasi uh-val megmutatta a picúrt, de mivel elég "gagyi" számunkra az ultrahang gépezete, pénteken megyünk a battai rendelőbe ott király uh van. Ma megy kedvesem vérvétel+vizelet.

Júl 6. terhesgondozó....

Kellemes napot mindenkinek!
mot

Sziasztok Csajok és Mot! :lol:
Újra itt vagyok.
Tegnap voltunk UH-n, mint azt párom már megírta, besz@rás :lol: , ezek ketten vannak. Kicsit betojtam, hogy mit fogok velük kezdeni, ha egyszerre "produkálnak" mindent :wink: , de majd csak megoldjuk valahogy. A lényeg az, hogy az egyik 13mm a másik 16mm és jó a szívhangjuk is, így minden rendben van. A doki azt mondta nem kell visszamenjek kontrollra, kiadta az összes papíromat és "elkergetett". Dolgozhatok amíg birok. :lol:

Lucia :lol:
Gratula! Nem semmi az a 196!!!!!
Utrót még a múltkor lehetett kapni a Vörösváry úti gyógyszertárban /III. kerület/ . Próbáld meg ott, ha nincs túl messze neked. A doki mondta, hogy a szájon át szedhetőt is lehet kúpként lehet használni, így tök mindegy melyiket kapod.

Köszönöm szépen a gratulációkat Mindenkinek!
Kívánom, hogy legyetek olyan boldogok mint mi! :lol:

Puszi
nviki
Budapest III. kerület

Lucia :lol:
Itt van még némi info:
Óbuda Gyógyszertár
Cím: III. ker. 1032 Budapest Vörösvári út 84.
Egyéb: Hétköznap: 8:00 - 20:00
Szombat: 7:30 - 13:00
Tel: (1) 368-6430, (1) 388-6142

Hívd fel!
nviki
Budapest III. kerület

Viki!
Ezer gartula nektek :) Már ideje volt egy ikres kismaminak is lennie köztünk. :) Hidd el az ikrek nagyon aranyosak tudnak lenni, együtt gügyörésznek, nem unatkoznak, mindig lefoglalják egymást :) Az ikres barátnőm azt mondta épp ezért könnyű neki. :) Szóval ne félj felkészülsz rájuk :)

Lucia 3as ikrek :) Háát na az a nem semmi :) Sok sikert nektek :) Most azért nagyobb intenzitást várunk tőled, irogass mi van veletek :)

Mot :) UH képet kérünk, de gyorsan :)

Zsókuci puszi :)

Ria remélem Ti is jól vagytok :)

Adri hát úgy néz ki lemaradtál erről a hónapról, mert a 21. napit nem fogják megcsinálni jól tudtad. Tudom miről beszélsz, nekem is voltak néha olyan görcseim, hogy vécére alig tudtam kimenni.. Lehet felfáztál. Vigyázz magadra ebben a hónapban, csalóka az idő.

Esperanza olyanra nem is gondolunk, hogy nem sikerült, csak pozitivan :)

Puszi mindenkinek, és további szép napot mindenkinek :)
chesti

Óriási gratura még egyszer!!! Dolgozni?? Nekem azt mondta a doki, hogy a 20 hétig no meló, utánna majd eldönti a kedvesem akar-e!!!!!

Kép holnap drágáim!!!!!
mot

Sziasztok lányok/fiúk!

Köszönöm szépen még egyszer a gratulációkat.

Zsókuci, mail ment, köszi az Utrót. Most ott tartok, hogy mindenkitől kaptam, és lássuk csak, összesen lesz 10 doboz. Az kb. 1 hónapig elég. Aztán majd csak lesz vmi. De azért felhívom a Vörösvári úti gyógyszertárt is, köszönöm Viki.

Tegnap kicsit Interneteztem és hála Istennek meg is nyugodtam, kicsi a valószínűsége a 3as ikreknek. Találtam Konc tanárúrék egyik cikkét is, ők 135-150 közé teszik a határt az egyes és a kettes terhesség közé. Egy másik angol cikkben pedig 200as hcg mellett 60% 1-es terhességet mondanak, 40% 2-est. Hármasikrek 300-as hcg felett vannak, de még azok is zömében 2-es ikrek. Szóval 1 vagy 2, de nagyon remélem hogy ezúttal Uh-on látszanak.

Viki, még egyszer nagy gratula!!! Én sem dolgozom, 12. hétig biztosan nem. Vissza sem mennék. Nem hiányzik hogy összeszedjek valamint. Na meg az ügyeletek sem különösebben... :lol: :lol:

Chesti, igyekszem szorgalmasabb lenni. Megígérem.

Mindenkinek szép napot!
lucia1

Mot :lol:
Nem értem :cry: mi lehet az oka, hogy nekem azt mondta lehet dolgozni a párodnak meg nem? Mit dolgozik a párod? Én irodában dolgozom, mint pénzügyes.

Lucia :)
Köszi,köszi,köszi

Chesti:)
Köszönöm a nyugtatgatást. Jól esett :)
nviki
Budapest III. kerület

Fotó ????
mot

Mot:)
Nem válaszolsz???

Fotót nemtom hogy kell felrakni :cry:
nviki
Budapest III. kerület

Viki!

Talán az esetlegesen felmerülő stesszhelyzet fölösleges kockázat....nem tudjuk...kedvesem is irodában dolgozik....

A fotó a gépeden van már?????
mot

Nem, a kezemben van :) Hi-hi-hi
nviki
Budapest III. kerület

Tessék sürgősen beszkennelni!!! :)

Elmaradt a mai vér+vizelet, mert ellenanyag vizsgálatos beutalót csak a doki adhat. Jövő hét lesz belőle. De pénteken friss fotók!!!!!
mot

Sziasztok Csajok!

Háát ma reggel teszteltem, de sajnos negatív lett :( , szóval most sem sikerült. Most egy kis pihit tartok, és majd július végén folytatom a 4. inszemet. Azt hiszem most egy darabig nem jelentkezem ide a babanetre, ne haragudjatok. Ha már jobban leszek, jövök, meg megyünk nemsokára nyaralni is.
Mindenkinek sok sikert és kitartást!
esperanza

Chesti, :)
igazad lett, felfáztam!
Úgyhogy most 10 napig Klion kúpot kell használnom, már megőrülök ezektől a görcsöktől, remélem a következő hónapra rendbe jövök!
Mot, Viki :)
izgalommal várjuk a képeket!
Szép napot mindenkinek!:)
adri23

Esperanza :)

Sajnálom, de feladni TILOS!!!!

Jó nyaralás, majd azalatt spontán összejön!!! :)

Kép
mot

Mot:)

Megpróbálom valahogy megoldani.

Esperanza :cry:
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Látom, megérte jelentkezni. Babaeső!! Csajok, ez fantasztikus! :lol: Jó átlagot produkálunk a BMC-nek. :wink:
Mármint, azok, akiknek sikerül. 8) Gratulálok mindenkinek!

Nekem is megvolt az 1. inszem májusban. Holnap kell menni a BMC-be, de ma - elveimmel ellenkezve - csináltam tesztet (fogyóban az utro, és mint tudjuk hiánycikk, gondoltam, ne pazaroljam).
Negatív lett. Ha ma megjönne - már vannak jelei, akár holnap a stimut is kezdhetjük.

NEm tudom, mikor tudok legközelebb jönni. Azért igyekszem olvasgatni, mi van veletek.

Esperanza, pihend ki magad, hátha nem is lesz szükség a 4. inszemre. Most jól fel van tuningolva a szervezeted hormonálisan.

Legyenek szép napjaitok! :P
share

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?