Új privát üzeneted érkezett!

3 hét?! Az durva! Mármint annyival elszámolni. Amúgy csodálkoztam is, hogy miért kell NST-re menned, mert azt csak 36. héttől kezdik... :shock: A végén még beelőzöd Krisztit?
Mondjuk Lilinek is 4 időponta volt születésre: március 20. (mensi szerint), február 20 (genetikai UH szerint), február 28. és március 4. Ahhoz képest március 1-jén született, de ez nem szempont ugye most, merthogy indított szülésem volt.
Amúgy a 2006. 07. 08. tipikus pasis dátum: ezt nem tudná elfelejteni: 6-7-8. :lol:
Mekkora gyerekeitek lesznek?! Mindenkinek azt mondják, hogy nagy....
Orsi, szerintem pakolj össze... :roll: Mondjuk én is összepakoltam a 37.-en, ahhoz képest papíron a 42. -ig húztuk... :wink:
pedina
 
 


Hát nekem még semmi nincsen bevásárolva kórházi cuccból... Majd kedden. Nem érzem, hogy szülnék. SZerintem olyan 3 hetem még van. Nekem mensi szerint 07.08, Uh szerint eddig volt a 07.20. , főorvos szerint 07.28. Minden program szerint most a mensi alapján 06.30. Szóval én már nem is dátumolom. Majd jön ő!
Nekem a nagy gyerek 4 kilósat jelent, de nem hiszem el, hogy nagy lenne. Nincsen nagy hasam, nem is híztam, semmi. Apja 1,9 én meg 2.2 voltam amikor megszülettünk. Lehet nagyobb lesz, mint ketten együtt.... :D Bár annyira nem vágyom rá, hogy nagy legyen!

Kriszti nem írt vissza nekem, lehet már babázik. Azért remélem valakinek szól, hogy megvan Zsombi!
tokajkincse
 
 


Orsi! nekem sem volt nagy hasam, Lili mégis 3,40 volt. Az olyan átlagoska. :lol:
Csajok! Olvastátok, hallottátok, hogy szar a víz Miskolcon? Inkább ne igyátok szerintem. Én többnyire csak ásványvizet iszom, de basszus a gyerekemet abban fürdetem. És most, X nappal az áradások után jelentik be, hogy fertőzött az víz?!
Eni! Szerintem szegény Feri ettől fosik.... :cry: :cry: Te meg nehogy igyál belőle...A ti környéketek a fertőzött hálózat között van felsorolva... :cry: :cry:
pedina
 
 

 
 

Én is ittam tegnap csapvizet,mert nem volt itthon ásványvíz,de amikor hallottam hívtam is Imit, hogy hozzon egy vagon ásványvizet! :lol: Szerencsére nem sokat ittam, és még egyenlőre nem vettem észre magamon semmit.

Én tök idegbeteg lennék,ha ennyi bizonytalan időpontom lenne.Így sem lehet előre tudni pontosan,végülis ez csak egy tájékoztató időpont. :cry: Jó lenne,ha napra pontosan meg lehetne mondani, és akkor is születnének a gyerekek amikorra ki vannak írva! :mrgreen:
Ráérnénk előtte egy héttel elkezdeni izgulni! :lol: :lol:
editmaci
 
 


Állítólag a gyerekek 5%-a születik aznap, amikorra ki vannak írva. Ennyit az előrejelezhetőségről. :lol:
Edit! Már annyiszor akartam kérdezni! Ti merre laktok? Mi a Szentpéteri kapuban...Ill. a környéken, a rutinpálya előtt.
Lili felfedezte az egyik játékán a tükröt. Egész reggel abba vigyorog, meg magyaráz. :lol:
pedina
 
 


Mi a Király úton lakunk,a Plussal szemben. A Szinvapark is nagyon közel van hozzánk.
Mi is vettünk már egy játszószőnyeget,azon is van több kis tükör,állítólag nagyon szeretik a gyerkőcök; de Lili igazolta is! :lol: :lol: :lol:
Most olvasták a tévében a horoszkópomat, azt mondták, hogy váratlan esemény fog történi, de ennek mindenki fog örülni!!! Remélem ez csak lottónyereményre vonatkozik! :mrgreen:

Edina,léteznek még olyan bodyk,amiknek nem boritékos a válla.Szerintem a gombos vagy a patentos jobb, de olyanokat alíg látni valahol.Ahogy nézegettem nekünk sincs sok belőle! :cry:
editmaci
 
 


Még mindig úgy érzem, hogy nekem van időm! :D
Majd lesz valahogy. Ha eltűnök, akkor tudjátok, hogy szülök! De a férjemet majd kioktatom, hogy hová kell írnia, hogy megszületett a kicsi fia. :P
tokajkincse
 
 


Persze, hogy van, Edit! Ezeket én sem szeretm, mert ha nagy, lecsúszik, ha kicsi, lecsúszik, ha elnyúlt lecsúszik. A Prince Oliverenek a nyaka, az Astiknak a válla patentos. Kicsit drágábbak, de sokkal jobb minőségűek. Én az Astikat a Tégelben, az Prince Olivereket meg a Kabócában szoktam venni. Olyan 800-1000 Ft körül vannak, de szerintem több gyereket is kiszolgálnak.
pedina
 
 


Most röhögni fogtok az elméletemen. Szerintem én sem annyi vagyok, amennyinek az UH látott. Bár mondta Edi, hogy a 12. hét környékén még "korrigálnak". UH szerint ma vagyok pont 6 hetes, de szerintem simán 7+1. Merthogy tudom, mikortól pozitív a tesztem stb. Kétnapos terhességet nem mutatott volna ki a teszt. Hehe. Úgyhogy remélem, minél hamarabb korrigálnak.
Edit, megbeszéltük, válaszoltam email-ben, ő a tesóm, ja. Nagyon izgi. Mostani időjárás alapján NEM AKAROM elhinni, hogy holnapra elromlik. Tényleg a legjobbat akarom tesóméknak, legalább az idő legyen rendben.
Orsi, gratulálok. Ügyes vagy. És látod, Te is elhitetted velem, hogy sikerülni fog. Egyelőre én vagyok a legifjabb; február 2-re vagyok kiírva. Gyerek jól viselkedik, csak émelygek tőle. És nem kell az édes. Ez jó hír, így esküvő előtt :D :oops: :roll:
vbea
 
 


Hát én nem tudom korrigálnak-e, mert nekem folyton azt mondták, hogy a korának megfelelő. Most meg bumm! Anyós szerint tudnom kéne mikor készült. De én nem tudom, mert nem terveztük! :D Lehet, ha végig egy doki visz , akkor jobban megnézegeti, de nekem végülis most lett ez az orvos megfogadva, így lehet jobban foglalkozik velem. Most nézem mi kell a kórházba. Még jó, hogy van lista, mert egy csomó mindent elfelejtenék!

Émelygésre próbáltad már a mandulát/mogyorót? Nekem az jó volt, bár én annyira nem émelyegtem az elején. Most kezdek a szagokra is érzékenyebb lenni! Robit simán kizavartam a töltött káposztával a szobából, mert azt hittem elhányom magam!
tokajkincse
 
 


Nekem émelygés ellen az vált be, hogy reggelente még az ágyban megittam egy jó hideg ivójoghurtot! :roll:
editmaci
 
 


Eni! Írtam mailt.
Émelygésre mandula. Meg gyomorégésre is jó.
Lili fél 6 óta nem evett, viszot a nagy tükrözésbe és csörgőzésbe úgy belefáradt, hogy már megint elaludt :shock: .
Szerintem max. az tudja, hogy mikor "készült" a gyerek, ami havonta egyszer... :oops:
pedina
 
 


ami=aki
Szétdurran a cicim!!!!
pedina
 
 


Tesóm kollégista az Egyetemvárosban,most írt, hogy a fél egyetem a fertőzőn,meg karanténban van,mert ugye szinte mindenkinek megy a hasa,stb. :cry: :cry: :cry:
Azért ez elég gáz a város részéről, nem hiszem, hogy ezt valahogy nem lehetett volna megelőzni, vagy előre szólni az embereknek, hogy vigyázzanak! :shock:
editmaci
 
 


Szasztok!
Miskolcon fertőzözz a víz! Csak forralt vizet használjatok! (coli bacival) V. ásivizet.
Edina! Lilit sem szabad csak forralt vízben fürdetni!
A fertőző teli van hányós-hasmenős betegekkel, már más osztályra helyezik el őket, mert nem férnek.
Csak gyorsan ezt be akartam írni, majd még jövök!
sz.szilvia
 
 


Most olvasom, már tudjátok, nem baj, inkább 2x ....
sz.szilvia
 
 


Olvastam :twisted: Jól fel is húztam magam azon, hogy miért nem lehetett ezt hamarabb mondani. A boon-on van egy cikk, állítólag az NBH is vizsgálja za ügyet, mert túl sok a beteg. Na, még azt találják ki, hogy szándékos mérgezés. Szerintem csak felelőtlen embereknek köszönhető, akit "elfelejtették" ilyen nagy ár- és belvizek után ellenőrizni az ivóvizet...
Szilvi! Honnan lehetsz Te nekem ismerős? Mármint ezen a pici képen úgy tűnik...Kossuth gimi, debreceni egyetem vagy Szentpéteri kapu? : :?: Vagy megyei kórház? Ott dolgoztam.
pedina
 
 


Na, ki lettem okosítva, hála Eninek, de megosztom veletek.
Nem szabad fürdeni, csak zuhanyozni, ez főleg igaz a babákra, mert náluk ez a baci húgyúti fertőzést okozhat, és ők ugye erre különösen fogékonyak. A forralás sem sokat segít, ha már nagyon kell a víz, akkor Neomagnol tablettát kell bele tenni. Úgyhogy Sanyi szerzett egy nagy kannát, és Kazincbarcikáról hoz vizet fürdeni a gyereknek, meg ásványvizet főzni, meg inni....Ja, nem vagyunk teljesen idióták, ott dolgozik. És ne röhögjetek, az vízműnél. Csak ugye Miskolcot nem ők látják el, hanem a Mivíz...Amúgy informatikus :?
pedina
 
 


Sziasztok!

Zsombi még inside, de a doki ma úgy búcsúzott el, hogy a mielőbbi viszontlátásra. Vagy kedden találkozunk az nst-n. :) Egyébként egyre jobbak az eredményeim, ahelyett, ugye, hogy egyre kevésbé lennének jók. :) De már mindenem fáj. A térdembe belenyilall a fájdalom az alhasamból... :)
anittik
 
 


Nem tudom Edina, nem a Kossuthba jártam, a Szentpéteri kapuban laktam, igaz jó pár éve. Viszont a m.kórházba sokat megfordultam (eü-s vagyok), lehet hogy onnan. A DEgyetemre nem, csak a nyíregyházi karára jártam. Ja, a Győri kapuban lakunk.

Köszi az infot, bár csapvizet nem sokat iszom, főztem teát, akkor azt se igyam meg?

Olyan jó idő van, lehet, hogy megyünk sétálni.

A bodykkal nekem is sok gondom volt, ezekkel a hajtott nyakúakkal...

Orsi, hol fogsz szülni? Ki most az orvosod?
sz.szilvia
 
 


Mostmár mennem kell!

Pussz! Kriszti (39+1)
anittik
 
 


Hát ez király! Mármint, hogy a forralás sem segít! :cry: Kaptam egy nagy szatyor sóskát, de most azt sem tudom, hogy mit csináljak vele,mert úgy nem merem eltenni, hogy ezzel a csapvízzel mosom meg! Vagy vegyek hozzá szénsavmenteset és mossam át azzal? :roll: Szegény Imi megint cipekedhet ha jön haza! :lol: :lol: :lol:
editmaci
 
 


Minden jót Kriszti! :D :D :D
editmaci
 
 


Hát Szilvi, én nem innám meg... :cry: Edit! Szerintem ha lemosod forralt vízzel, meg utána lefagysztod, csak megdöglik az a rohadt baktérium, nem? :(
Kriszti, én is így voltam. Az NST-m mindig "tökéletes" volt. Tökéletesen nem szülés előtti állapot. :lol: Majd szorítunk, hogy hamar menjen. Ha ez szempont: nekem sehová se nem nyillalt... :(
pedina
 
 


Nálam a szülés így volt:
Előző este már voltak fájásaim, kb. 10 percesek, egész éjszaka nem aludtam. Néztem az órát végig. Nekem szülésznő ismerőseim vannak, náluk tudakolódtam hogy mi legyen ,pont akkor du. beszéltünk erről. Ezek nem olyan erős fájások voltak (én rosszabra számítottam)jól esett a zuhanyozás akkor. Délelőtt 11 körül mentünk be a kórházba, akkor megvizsgált az orvos , már 3 ujjnyira tágultam, tehá irány a szülőszoba. Én epidurált kértem, amit meg is kaptam hamarosan, nem is éreztem nagyon semmit, de mondom azok a fájások sem voltak nagyon erősek. Burkot repesztettek.
Ami rossz volt, azok a tolófájások. Nekem a baba nagy volt hozzám képest (3550g) nehezen jött ki, az utolsó 1-1,5 óra volt szar, nehezen mozdult tovább. A dokim rá is segített. Úgy hogy csak a vége volt rossz, természetesen addig amíg ki nem bújt. 1/2 5-re lett meg.
Mondjuk én amúgy sem bírom a fájdalmat....
És nekem nagyon jó volt, hogy ott voltak a csajok (szülésznők) ( + a fél szülőszobát ismerem), biztonságba éreztem magam.
Aztán csak néztem a fiamat, és el sem akartam hinni, hogy bennem volt. De tényleg olyan hihetetlen. Majd meglátjátok!
sz.szilvia
 
 


Most beszéltem egy dokival, forralással sem biztos, hogy elpusztul a baktérium!!! Tehát csak palackos vizet!
sz.szilvia
 
 


Ja, azt efelejtettem írni, hogy NST-n 04.18-án voltam, 19-én szültem, 21-re voltam kiírva. És az NST semmit nem jelzett.
sz.szilvia
 
 


Hát akkor sok értelme van minden héten járkálni NST-re! Sőt gondolom a vége felé még gyakrabban! :lol:
editmaci
 
 


Ha túlhorod: NAPONTA! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pedina
 
 


Nézzétek, milyen nagy lányom van:
Kép
pedina
 
 


Na abból én nagyon szeretnék kimaradni! Nem mintha kivánságműsor lenne!!! :) :D :lol:
Nagyon jó ez a szerkó Lilinek!! :lol:
editmaci
 
 


Tudjátok mennyi vizet adnak az egyetemen??? 1 liter/fő!!!! :( :( :(
Ez elég nevetséges,nem?Mit gondoltak ez mire elég?
editmaci
 
 


Szilvi, a Megyeiben fogok szülni végül. Vreczenár Lászlónál. Kezdtem a Diósgyőriben, majd szinte az egészet végigvittem a Semmelweisben és most a Megyei. Majd megismersz, hogy néha kicsit problémás vagyok. :D Ugye, csajok? :lol:

Na, kérdések :?: :
Edit, te a szopipárnát a neten rendelted arról az oldalról, amit írtam? Mert gondolkodom rajta. Utánvéttel kérted vagy banki utalással?

Kell vennem babaának való ollót vagy jó a sima is, ha alkohollal fertőtlenítem?

Hintőpor kell vajon és ha igen, akkor milyen?

A cumisüvegekhez jó az a cumi, ami rajta van vagy kell hozzá venni külön etetőcumit? Ja, és milyen méretet vegyek? Kicsit vagy nagyot? Meg mennyit?

Mi a franc az a gátmasszázsolaj és minek kell? Jó, gondolom minek kell, de kell?

Vegyek eldobható bugyit?

Még jó, hogy vagytok nekem. Férjem itt röhög. Kedvence a szopipárna elnevezés!
:oops:

Szerintem Zsombibi a hétvégén előbújik! :P


Ja, a Tescos bodyknak is patentos a nyaka, bár én is előszedtem az összeset és nekem is olyan, amin nincsen patent.

Aludtam vagy 1.5-2 órát, most meg szabályosan zabáltam egyet. Férjem rámszólt, hogy lusta vagyok ! :evil: Utána meg beszólt, hogy ne most hízzak már meg! :? Megnyakalom mindjárt! :P
tokajkincse
 
 


Szilvi, a Megyeiben fogok szülni végül. Vreczenár Lászlónál. Kezdtem a Diósgyőriben, majd szinte az egészet végigvittem a Semmelweisben és most a Megyei. Majd megismersz, hogy néha kicsit problémás vagyok. :D Ugye, csajok? :lol:

Na, kérdések :?: :
Edit, te a szopipárnát a neten rendelted arról az oldalról, amit írtam? Mert gondolkodom rajta. Utánvéttel kérted vagy banki utalással?

Kell vennem babaának való ollót vagy jó a sima is, ha alkohollal fertőtlenítem?

Hintőpor kell vajon és ha igen, akkor milyen?

A cumisüvegekhez jó az a cumi, ami rajta van vagy kell hozzá venni külön etetőcumit? Ja, és milyen méretet vegyek? Kicsit vagy nagyot? Meg mennyit?

Mi a franc az a gátmasszázsolaj és minek kell? Jó, gondolom minek kell, de kell?

Vegyek eldobható bugyit?

Még jó, hogy vagytok nekem. Férjem itt röhög. Kedvence a szopipárna elnevezés!
:oops:

Szerintem Zsombibi a hétvégén előbújik! :P


Ja, a Tescos bodyknak is patentos a nyaka, bár én is előszedtem az összeset és nekem is olyan, amin nincsen patent.

Aludtam vagy 1.5-2 órát, most meg szabályosan zabáltam egyet. Férjem rámszólt, hogy lusta vagyok ! :evil: Utána meg beszólt, hogy ne most hízzak már meg! :? Megnyakalom mindjárt! :P
tokajkincse
 
 


Arról az oldalról rendeltem,amit te mutattál, és banki átutalással fizettem.Egyik nap megrendeltem,a másik nap már itt volt! :D :D :D Olyan jó rajta aludni! :lol:

Én vettem lekerített végű kisollót,mert amilyen béna vagyok,biztos összeszúrkálnám saját gyerekemet! :lol
:
Eldobható bugyit is vettem egy csomaggal,legalább míg a kórházban vagyok nem kell vele foglalkozni,csak eldobom és kész! :mrgreen:
editmaci
 
 


A gátmasszázsolajat én még nem láttam sehol, de igazándiból nem is nagyon kerestem még eddig. :lol:
editmaci
 
 


Ha megveszem biztosan császárral szülök. :roll: Nem tudom menjek-e vásárolni holnap vagy kedden Robival. Szerinte a gyerekünknek együtt kellene vásárolnunk, de ismerem, hogy a második boltnál már nyivogni fog, hogy ugyanaz van mindenhol, pedig nem is, csak neki pl. minden cumisüveg egyforma... :lol:
tokajkincse
 
 


Szerintem kérdezd meg tőle, hogy van e türelme veled több boltba is bemenni.Ha nincs kedve,akkor bízzon az izlésedben! Mi is rengeteg boltot összejárkáltunk, de szerencsére Imi szeret a gyereknek vásárolgatni.Persze egyébként ő is utál egyik boltból a másikba menni. Igaz sok mindent én is egyedül vettem meg, csak előtte szóltam, hogy ezt vagy azt megakarom venni.A nagyobb beruházásokat úgyis együtt intéztük! :)
editmaci
 
 


Annyira nagy kedve nincsen mászkálni, de ott is szeretne lenni... Csak kocsival nekem is egyszerűbb lenne, mint gyalog meg busszal. Na. majd meglátjuk. Csak itt olyan vacak idő van, esik megint. Holnap nem lenne kedvem megázni. Lehet maradok a seggemen! Ízlésem... Kérdem, milyen kádat vegyünk a gyereknek. Válasz: kéket! Na, nem a színre gondoltam, hanem van több forma, meg ilyesmi. Mintha tőlem kérdezte volna, hogy milyen autót vegyünk. :lol: Mondom a sárga, zöld és narancssárga színekből választhat. Kéket nem veszünk, mert nem szeretem a kék színt. Nem tudom, kell-e kádállvány pl. Mert akkor jó lenne egy helyen megvenni. Vagy felesleges. Ah, lehet magam is ki fogok készülni, nem csak ő. Miért nincsen mindenből kétféle és kész! :roll:
tokajkincse
 
 


Sziasztok! beszereztünk egy vagon ásványvizet, meg simát anyáméktól fürdetéshez. Hordóban... :twisted: :twisted: :twisted:
Orsi! Én nem vettem gyerekollót, a bőrvágóval vágom Lilinek a körmét.
Cumisüveg. szerintem csak egyet vegyél, aztán majd meglátod. Nekünk Aventes van, mert azt nem tudja összszívni, miután cici alakja van, nem alakul ki a mellbimbó-cumi zavar és a levegőztető szelep miatt nem lesz hasfájós a baba a sok levegőnyeléstől. Maga a cumi nem nő, csak minél nagyobb és ügyesebb, annál többlyuk van rajta. Első körben az újszülöttet vedd meg, azok általában egylyukasak. Nekem az Aventes mndenben bejött, de a barátnőm pl. NUk-os cumikat használt, ő azt szerette.
pedina
 
 


Megnéztem az Avent oldalát. Tényleg jó cuccok vannak. Hát azért van aminek nagyon húzós az ára, de pl. a cumisüvegeknek annyira nem. Látod, én nem is gondoltam, hogy ilyenekre is figyelni kell, hogy milyen a cumi kiképzése, ilyesmi. Nagyjából már körvonalazódott mit hol fogok venni és milyet, de a Napsugárban régen voltam pl. Ha holnap nem zaklatlak benneteket, akkor vásárolni mentem! :D
tokajkincse
 
 


Mi is beszereztünk egy csomó ásivizet, marha jó, a hiradóban azt mondták 3-4 napig nem lehet inni csapvizet, de 1 hét is lehet amig kitisztul.

Orsi, a lényeg az, hogy megbízz az orvosodban, ha ehhez az kellett, hogy változtass jól tetted!
Mi is Aventos cumit/üveget hazsnálunk, bár az utóbbit nagyon ritkán, mert én nem teáztatom, 1 v2x volt etetve ebbő, amikor vmi miatt a lefejt tejet kapta, de bevált.
Én nem vettem gátmasszásolajat, bár nekem a gátsebem elég hamar rendbejött, én tudtam rajta ülni, stb. A kórházban én Tena betétet használtam, nekem nagyon bejött. Lehet hozzá kapni a gyógyszertárban hálós nadrágot (nem tudom pontosan hogy hívják) én azt használtam. Nagy mennyiségű lesz a vérzés, készülj fel, és úgy is kellesz mosni fehérneműt/vagy amit viselsz. Ez a hálós nagyon hamar meg is szárad.
Hintőport irnak majd fel a gyerkőcnek, a hajlatokat kell hintőporozni, talán kamillás.
Mindenből csak gyógyszertárit használj, én ezt tudom ajánlani, védőnő barátnőm mondta, hogy a Johnsonos + egyéb cuccoktól fél éves korukra csúnya lesz/lehet a bőrük, vagyis sokat látott már ilyet.
Én sem vettem ollót, csipesszel vágom a körmét, a barátnőm is.

Edina! Szép kis csaj! Gratula! Hogy kell ide képet rakni???
sz.szilvia
 
 


Edina! A profilodba úgy tudsz képet rakni, ha e-mail méretűre tömöríted, aztán a levágásnál úgy csinálod hogy 80x80-as legyen.
sz.szilvia
 
 


Na, csak itthon maradtam. Este úgy döntöttem, hogy nem megyek, mert picit fájt a hasam. Reggel meg menni akartam, de a kedves közölte, hogy mi lenne, ha végre pihennék egy kicsit a sok rohangálás helyett? Majd kedden vásárolunk. Szóval maradtam, de kedden majd rájön, hogy jobb lett volna engen szépen elengedni magam! :D

Meggyőztetek az Aventes üvegről, olyat veszek, de csak egyet. Majd ha szükség lesz rá, akkor veszek többet!

Orsi
tokajkincse
 
 


Cumisüvegre alapesetben nincs szükség, mert elvileg ugye csak szoptatunk. Lili csak fekve szopizik, így ha elmegyünk valahová, nekem sokkal egyszerűbb lefejt tejjel itatni, mi azért üvegezünk néha. De én a mellszívóhoz kaptam 2 komplett cumisüveget. Úgyhogy ha azt akarsz venni, akkor ne vegyél üveget külön, Orsi.
Szilvi, Lili se teázik, ez anyámmal örök harc volt köztünk. Néha, ha nagyon szomjas, megissza, de nem nagyon volt még annyira meleg, hogy teázzon folyton. Amúgy Lili üres kamillateát ivott, ami a két-háromnaponkénti kakikat is kiiktatta. Most is 3 napig semmi, tegnap meg 3-szor is... :oops: Na, szóval újabban kiköpi a teát. Ennek most kifejezetten örülök, bár eddig is ásványvízből csináltam neki. Tegnap csak ráfektettem a füdőlepedőre, és letörölgettem alaposan fürdés címén.
Ja, én soha nem használam nála hintőport, a kórházban is azt utáltam, hogy mindig fülig be voltak vele kenve... :evil: Bár lehet, hogy ha bejönnek a nagy melegek szükség lesz rá, mert elég kis husi, és vannak ráncocskák, amik bepálhatnak...De eddig szerencsére nem volt ilyen gondunk se.
Szilvi! Ti milyen pelust használtok? Nekünk eddig csak a Huggies-zel nem volt baleset.... :cry:
pedina
 
 


Szilvi, ide képet úgy tudsz feltenni, hogy a "melléklet feltöltése" gombra kattintasz. De ehhez is le kell kicsinyíteni, asszem weblap-méretre...
Ja, nekem mennyiségileg nem volt sok a vérzés, de talán azért mert nekem a legvégén csak császár lett, viszont eltartott 6 hétig...
pedina
 
 


Én is úhy gondoltam, ha nagyon meleg lesz akkor teáztatom majd. Amúgy az anyatejjel mindent megkapnak, nincs szükség teára.
Én egyébként csipkebogyóteát tartok itthon, meg vami babateát, ami jó hasfájásra is elvileg. Ez utóbbit anyós-pajtástól kaptuk. Mecsek baby tea.
Nálunk a Pampers vált be, a Liberóból kifoly a cucc. Mást nem próbáltam még. Barátnőmnek is lány van, náluk pedig fordítva volt.
Zsomor már szép tokát növesztett, ezért én használom a hintőport.
Nálunk egy nap többször is van kaki 4-5x is.
sz.szilvia
 
 


Kép Íme Zsombor:
sz.szilvia
 
 


Kép És megint
sz.szilvia
 
 


Kép
tokajkincse
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?