Új privát üzeneted érkezett!

ÚÚÚ, Serfi, akkor te sem panaszkodhatsz Hancika alvókájára! :)

Edó, tök kiakadtam ezen a bőrgyógyin, kerüld el messze, amúgy meg semmi köze ahhoz, hogy meddig szoptatsz, és miért.... :shock:
Azért ne add fel, van jó bőrgyógyász is, bár kevés... :)
Gratula az ügyes nagyfiadhoz!

Kata, én már annyira izgulok, majd mindennap gondolok rátok, hogy már nagyon nemsokára itt van, hogy jön a kiscsajszi. Annyira izgi. Hogy bírod az utolsó heteket? Nekem az utolsó 3 volt nagyon nehéz, bár érdekes, de már alig emlékszem rá. :roll:

Nálunk volt egy kis riadalom, persze csak én voltam az, aki felfújta a dolgot, mert Bencének egy hete hót zöld a kakija, meg egyszer valami kis icipici pirosas dzsuvát is láttam benne. Na persze azonnal tesómat hívtam, meg a dokinéninket, mind a ketten uazt mondták persze, hogy nyugi, ha amúgy a gyerek jól van, akkor nem lehet semmi dráma. A zöld kakit fogadjam el, a pirosas trutyi pedig lehet sokmindentől, főleg attól, hogy még fejlődik a bélrendszere. Meg nem iszom most tejet, mert még lehet allergiás reakció is. Azért ma beadtunk egy mintát a Lászlóba, ez fog igazán megnyugtatni, hogy minden ok.
Amúgy Benyókám marha jól van, szóval semmi tünet amúgy. :)

Na hát velünk ez történt. :roll:

Diám, kitartást kívánok nektek a takonykórhoz, és remélem minél hamarabb rendbe jöttök. Ha már jól vagytok és Bence kakijáról is kiderül, hogy okés, akkor majd megint meglátogatunk, de én viszek ebédet!!!! :)

Mi hétvégén lemegyünk a Balcsira, már nagyon várom, remélem jó lesz, bár hát milyen lenne ott a jó levegőn, madárcsicsergésben...??? :)

Puszi nektek
Vendég
 


Eszti! Én is tuti megijedtem volna. Mikorra lesz eredmény? Remélem gyorsan.

Kép
edó75
 
 


Csajok, eltűnt amit írtam, most nagyon mérges vagyok. :twisted: :evil: Majd jövök még.
babszy
 
 

 
 

Hétfőre lesz eredmény, de ma már megint sárgát kakilt, olyan igazi szép aranysárgát. :shock: Ki érti ezt?
Pár napja adom neki a Normaflore-t, ez ilyen természetes flórát tartalmaz, lehet, hogy hatott, vagy csak egyszerűen semmi baja sincs. :lol:
Most már 4 gyerekorvost is meginterjúvoltam, sőt anyukákat is, akiknek volt ilyen, és mindenki megnyugtatott, hogy ez nem abnormális egyáltalán, sőt a legtöbben észre sem veszik, mert annyira minimális és hát ugye ki szeret a kakiban turkálni... :roll:

Na mindegy, bocs, hogy ezzel indítottam reggel, remélem már reggeliztetek :lol: :lol:

Ma megyek a melóhelyemre, kíváncsi leszek, mi a helyzet bent (semmi jó, ahogy hallom).

Kép
Vendég
 


Eszi :) , szerintem még a kórházban a gepárdoknak is volt zöld kakijuk. Ez lehet szerintem attól is, hogy nem emészti meg rendesen, nem kell neki. Reméljük nem tejallergia, de az nem árt ha kicsit mellőzöd a tejet.
Én is lájtosan iszok csak, eleinte egyáltalán. Nálunk a Zsombi volt tele ragyával és kicsit félek, nehogy neki is tejallergia legyen. Az unokatesóméknak is van gyanú, de ott a babát tesztelték is, de állítólag nem is lehet 100% ban megmondani.
Azért a tejmentes diéta nagyon durva, a kakaóscsigától a marhahúsig semmit nem lehet enni....
De semmi baj nem lesz, tuti.

Ha már itt tartunk, a Panna szerintem azért nem hízik mert többet kakil, mint amennyit megeszik :D :D :D . (mellesleg ma zöld volt - de az a tegnapi spenóttól :D )

Gyertek, vagy megyünk, persze. Csak kilábalunk a takonyból. Remélem már a héten. Ma is aludtak végig, ez jó.

Csak mondja már meg Seriff :) asszonyság, hogy a túróba alszik egy gyerek 9-ig???? Nálunk fél hét a max. Tök mindegy mikor fekszik....

Kép
diane
 
 


Hi,

Eszti, nyugi,nem lesz gond! De sztem, hétfőn ,legkésőbb, 100%-ban megnyugszol Te is! Hogy olvas a kis hurki ujjacskákkal, ennivaló! Tényleg,mi lett a Punch-csal?

Bogo, ne légy mérges, inkább mesélj hogy van Bali?Hogy alszik mostanság?

Edó, és a cicik hogy bírják?

Gepárd-lány jobban van?És a kis fognyűvő? És a dramaturgia? Vb-várás, sztem gáz, a Roland Garros nem-bár így, h a kedvencem elég korán búcsúzott....Viszont éljen a Plázs :roll: !

Kata, KáposztásBlanka ficánkol ezerrel? Már meg sem merem kérdezni, h esetleg holnap du otthon lesztek-e? :wink: Még persze nem tudom, h Gy-nek jó-e :) .

Ancsa, kedves, h küldtél Napocskát, de mikor jön a meleg? Vagy ezt Onyuthától kérdezzük :twisted: ?

Kép
seriff
 
 


Serfi :) még akartam mondani, hogy én továbbra sem merek adni ilyen duettes finomságokat a gepárdoknak, de megkóstoltam és nagyon ízlett :D :D , vettem is magamnak párat. Csoki helyett :oops:
Ja és most van egy új, nem tudom láttad-e már, a gyümiimádó nyelvnyújtogatós csajodnak. A gepárdok csak úgy falják. Hippes alma-szőlő rizzsel a neve.
diane
 
 


Kíváncsi leszek, nálunk hogy megy majd a hozzátáplálás. Augusztusban kezdjük, ha majd visszajöttünk a nyaralásból, akkor tölti be a 6 hót. Azért örülök, hogy akkor pont lesz alma is, meg barack is, talán még meggy is. Aztán meg majd leshetek, ha nem eszi. :lol:
Azon gondolkoztam, de lehet, hogy ez hülyeség, kíváncsi vagyok. Hogy ugye azt mondják, hogy előbb szopi és utána kell adni neki gyümit.

Nahát magamból kiindulva, nem gáz, hogy tejre a gyümi megy???? :roll:
Mert nekem ez a kettő valahogy nem jön össze, vagy ez más??
Vendég
 


Az olvasó Benyó nagyon cuki!!!! Nekünk is megvan az összes ilyen könyv :lol:

Serfike, ki a kedvenced????
Gepárdlány javulgat, de nem százas, egész nap rajtam van, ha távoznék, zokon veszi. Még orrszívunk, vitaminozunk.
Mondjuk szerintem a plázs sokkal gázabb :!: :!: mint a vb :!: :lol:, legalább más példát mondanál :lol:

Egyébként olyan cukik. Ha az egyikkel játszom, bohóckodom, a másik csak nézi és ugyanúgy nevet ahogy a másik. Nincs semmi sírás (még), féltékenykedés csak az az őszinte kacagás és szeretet, tisztaság ami a szemükben van. De jó lenne ha ez örökre így maradna!!!! :)
diane
 
 


Kápsztás Blanka :lol: :lol: , már várjuk mi is!!!!

Katus, akkor, hogy legyen? Mikor adjuk vissza a dolgokat?
Ezek vannak itt, mondd, ha kihagytam valamit:

- kád, állvány
- légzésfigyelő
- hordozó
- sterilizáló

plusz találtam még ezt, azt, majd eldöntöd.

Hogy bírod? De legalább nincs 40 fok, ez jó, nem???
diane
 
 


A Panci az asztal alatt van, ki sem tudom venni. Ott röhög a sarokban :lol:
Már nagyon szépen mászik a Zsombi is, ha van kedve...

Dramaturgra akarok menni szeptembertől :) , fognyűvő jól van, most egy zsepis zacskót rágcsál és hatalmasakat kurjongat örömében!!!
diane
 
 


Dia! Ez tök jó hogy az ikrek nem féltékenykednek! Ősztől meg suliba jársz?

Serif, hát a cickók kissé meg vannak nyúzva :? hát ez van.

Eszti! Én tavaly lefagyasztottam meggyet :) Én két cicizés közben kóstoltattam Petivel először gyümit, és inkább cicizés előtt adtam, mint utána, de ez a gyümi meg tejci együtt nekem is furi volt, de végülis turmix :lol:

Kép
edó75
 
 


Hát, öööö nem tudom, ma csak fél9-ig aludt.Nem olyan régóta csinálja ám, és csak itthon,vagyis a hétvégi másholalvásnál fél8, 8-kor ébred, nyilván mi is túl hangosan aludtunk.

Dia, hát volt,mikor Gepárdkák is 9-9ig aludtak.... :wink: meg Ők legalább egész éjjel!
Bagdatis(na lehet nem jól írom a nevét) a kedvencem.
Képzeld már gyümiimádómnak nem kell az üveges kaja, csak,amit mi eszünk, mindegy, h zsemle(májkrémes-Dini májas), tészta, hús, répa vagy mi-kivéve a cukkinit, azt tegnap is kiköpte, na meg a danone activia-élemben először ettem , hát nem kikunyerálta a kezemből, és bevágta a felét :lol: ! Úgyhogy asszem leállok a Hipp szponzorálásával :lol: .

Edó, cicit úgy értettem, h a nem szopit hogy bírják?

Eszti, hát igazából asszem 2 kaja közt félidőben "kell" először kóstoltani, na ez nálunk nem jött be, így aztán maradt a cici előtti, aztán rá a tejcsi.Tény, h eleinte napi 3-4 kaki simán volt, sőt néha most is.

Kép
seriff
 
 


Áhh, nálunk most megint napi 4-5 kaki van, meg zöld is, nem értem, hogy ennyit eszik ez a gyerök, na de mindegy, örülök azért. Pedig most már "csak" 3 óránként eszik kb., szóval nem is sűrűn, dehát úgy látszik, akkor sokat.

Okszi, akkor majd két kaja között próbáljuk, bár a turmix is fincsi tulajdonképpen. :lol: :lol:

Csoki
Vendég
 


Helló csajok! :)

Látom volt téma bőven.

Zöld kakitól én is megijedek mindig, pedig tényleg nem jelent feltétlenül rosszat. Én akkor csináltam ekkora parát mikor 3kanál alma után zöld lett a kaki. És világosítottak fel, h igen ettől zöld lesz. Eszti, amíg nincs rosszabb szaga, nem bűzös addig tényleg valószínű minden okés. És érezni fogod, amikor ez lesz. Teljesen más szag :shock:

Kép

Kép
tikata
 
 


Jövök ám még csak dolog van!!!

Kép

Kép
tikata
 
 


? :?:

Kép
seriff
 
 


Seriff! Jaaaa :shock: :lol: Egész jól igazából este már régóta mondom neki hogy csak picit cicizünk és tente és pici cici után lecuppant róla és mutatott az ágyába hogy tente, szóval ez nem volt annyira vészes, a reggelire viszont kiváncsi leszek. :)

Kép
edó75
 
 


Írtam és eltünt!! :twisted: :twisted:
Az újra íráshoz meg már fáradt leszek, de holnap biztos tudok majd írni.

Jóéjt!! :)

Kép

Kép
tikata
 
 


Hi,

30 nap,vagyis csak 29 már, az nagyon kevés,mindjárt előbújik Blanci a káposztásból! :lol:

Dia, mióta mászik Zsombi?Én lemaradtam a kúszásnál :oops: , beindult ez is a fogaival együtt?

Edó,akkor nem durranak szét reggelre a cickók, jóvanna gondoltam én, csak azért mégis,valahogy értetlen vagyok :roll: !

Eszti,ma Balcsi,vagy holnap? Mi volt a mhelyeden? Punch?

Ancsa?

Bogo, Te úgy bemérgelted Magad tegnap, h azóta sem jöttél :( ?

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!

valóban bemérgeltem magam, de nem ezért nem jöttem, takarítottunk a belvárosi kéróban kisfiammal. No meg bkv-ztunk is nem túl nagy sikerrel. :evil:
Ma elpályázunk Vászolyba, holnap fergeteges szülinapi mulatság lesz, a szűk családdal. :) Bali megkapta a kisvonatot, amit kinézett a játékboltban, ott helyben közölte, hogy "tetszik, fizet", de sajnos ki kellett ábrándítanom. Egyre határozottabb az akarata mostanában, azon fílózom, hogy lehetne kordában tartani.
Viszont 2 napja egy nyikk nélkül alszik éjszaka, édibogár.

Edó, ez már a vége, mármint a szopinak, készülj fel te is az elválasztódásra lelkiekben, mert egy darabig biztos hiányozni fog. Bali nál is a reggeli cici volt az utolsó, aztán egyszer elmentünk anyukámékhoz, és ott annyi érdekes dolog volt, hogy el tudtam terelni a figyelmét, és onnantól kezdve következetesen nem engedtem szopizni, pedig még hetekig kérte, de ami a lényeg nem üvöltve. Még most is néha eszébe jut, és akkor kapok egy-egy puszit a cickókra. :D Még a Diáén is elgondolkozott a múltkor, be is ült az ölébe. :shock: :D

Serif, hétalvó Hanna így belejött az evésbe, látod ennek is eljött az ideje. Tök jó, örülök!!

Kata, már én is úgy várom ezt a bilibe csinálós dolgot, eddig csak pisi volt, az is este. Mondjuk annyira nem vagyok lelkes a témában, mondhatjuk lusta. Bár ez a bugyi pelenka határozottabban megkönnyíti a dolgot. Káposztás csajszi fér még?

na pusz mindenkinek, majd jelentkezem Vászolyból is.
babszy
 
 


Sziasztok!

Hogy telt a hétvége?

Balázsnak nagyon boldog szülinapot!!!!! Jó pihenést nektek! Végre jó idő lesz! Elgondolkodott a Dia cicijén? Édes lehetett!!!

Eszti! Milyen volt a Balcsin?

Katus! Hogy vagy?

Kép
edó75
 
 


Sziasztok,

Boguska, milyen volt a családi ünneplés?

Edó, hogy halad a ház? Régen tettél képet róla! :)

Kata, jól vagy?

Többiek?

Ááá, mi nem mentünk le a Balcsira, mert szar időt jósoltak, és hát fagyoskodni nem éri meg lemenni.
Azért tegnap lenéztünk, mert úgyis mentünk Peti szüleihez, de csak egy picit megálltunk.
Talán most hétvégén, ha nyár lenne végre, ugye.... :shock:

Na, tök negatív lett a kakitenyésztés, szóval megnyugodhatunk, bár sejtettem én, mert naggggyyyon nem tűnik betegnek Benyókám. Igaz, hogy dől a nyála, de jókedvű nagyon, nagyokat hancúrozunk!

Tolok pár képet, ezek Balcsin készültek tegnap.

Csók és írjatok sokat!

Kép

Kép
Vendég
 


Akkor szerencsére az eredmény is igazolta, hogy Bencus jól van, és ez a képeken is látszik!!!! Tündér! :D

Ami a házat illeti, haladhatna gyorsabban is :?

Kép

Kép
edó75
 
 


Hi, csajok káposztásBlanka óriásira nővesztette Anyája hasát! :lol: Pénteken láttuk, Pety és Hanna "együtt"játszottak.

Kata, volt ma már bölcsi?

Edó, viccelsz, sztem tök jól halad a ház, legalábbis pár hete még csak a váza volt!

Eszti, szépek vagytok! Tuti, h Benyó makkegészséges, mindjárt kijön a fogacskája is :D !

Gepárdék?

Ancsa?

Bogo, meddig maradtok Vászolyban?

Kép
seriff
 
 


Helló csajok!

Olyan édes fiús ez a Bence!! :P És még mindig tiszta apja! :D Eszti, szerintem hétvégén nyári idő lesz. Basszus már annak kell lennie, hisz júni közepe van!!! A teremburáját!! :evil: :D

Bár a Dia jól írta, nekem spec annyira nem hiányzik a kánikula, de kívánom mindenkinek ott ahol szeretné, és amikor nyaralni megy. Ez ami most van, nekem tökéletes 23-25 fok, napos felhős :D

Hannáék itt voltak pénteken, a kiscsaj édesen bejárta az egész lakást. Nagyon ügyesen, folyamatosan megy már. Peti egész kedves volt vele, még azt is megengedte, h játszon néhány játékával a Hanna, és ez nála nagy dolog ám. :wink:

Edó, ez a ház mindjárt kész, és nagyon szép lesz!!! Én nem gondoltam, h már így álltok. És belül mi folyik? gépészet, elektromos, vagy esetleg már vakolnak, aljzatolnak? kíváncsi vagyok nagyon! :shock: Én annyit agyalok már a házunkon. Próbálom megálmodni milyenek legyenek a szobák, fürdik, konyha stb.

Bogiék remélem még Vászolyban vannak ebben az időben!

Mi elég nehéz napokon vagyunk túl :cry: :cry: Petinek :cry: "helyretették" a kukiját, mert kicsit le volt tapadva. Ez sem lehetett kellemes, de ami utána jött az még gázabb. Minden egyes pisilés kész tortúra volt. Serifék kis ízelítőt kaptak is belőle pénteken. Az éjszakáink is elég brutálisak voltak. Reggelente az apjával, mint két holdkórós járkáltunk. Persze szegény gyerek is hót nyűgös volt az alvatlanságtól. De szerencsére már kezdünk kimászni belőle. Pisilés már nem fáj, csak most ott tartunk, h nem hajlandó csak pelusba pisilni :( Fél a bilitől, azt hiszi, abba fáj. Na szép, ennyit az én majdnem szobatiszta gyerekemről! :cry: Kezdhetjük elölről.

Kép

Kép
tikata
 
 


Helló csajok!

Olyan édes fiús ez a Bence!! :P És még mindig tiszta apja! :D Eszti, szerintem hétvégén nyári idő lesz. Basszus már annak kell lennie, hisz júni közepe van!!! A teremburáját!! :evil: :D

Bár a Dia jól írta, nekem spec annyira nem hiányzik a kánikula, de kívánom mindenkinek ott ahol szeretné, és amikor nyaralni megy. Ez ami most van, nekem tökéletes 23-25 fok, napos felhős :D

Hannáék itt voltak pénteken, a kiscsaj édesen bejárta az egész lakást. Nagyon ügyesen, folyamatosan megy már. Peti egész kedves volt vele, még azt is megengedte, h játszon néhány játékával a Hanna, és ez nála nagy dolog ám. :wink:

Edó, ez a ház mindjárt kész, és nagyon szép lesz!!! Én nem gondoltam, h már így álltok. És belül mi folyik? gépészet, elektromos, vagy esetleg már vakolnak, aljzatolnak? kíváncsi vagyok nagyon! :shock: Én annyit agyalok már a házunkon. Próbálom megálmodni milyenek legyenek a szobák, fürdik, konyha stb.

Bogiék remélem még Vászolyban vannak ebben az időben!

Mi elég nehéz napokon vagyunk túl :cry: :cry: Petinek :cry: "helyretették" a kukiját, mert kicsit le volt tapadva. Ez sem lehetett kellemes, de ami utána jött az még gázabb. Minden egyes pisilés kész tortúra volt. Serifék kis ízelítőt kaptak is belőle pénteken. Az éjszakáink is elég brutálisak voltak. Reggelente az apjával, mint két holdkórós járkáltunk. Persze szegény gyerek is hót nyűgös volt az alvatlanságtól. De szerencsére már kezdünk kimászni belőle. Pisilés már nem fáj, csak most ott tartunk, h nem hajlandó csak pelusba pisilni :( Fél a bilitől, azt hiszi, abba fáj. Na szép, ennyit az én majdnem szobatiszta gyerekemről! :cry: Kezdhetjük elölről.

Kép

Kép
tikata
 
 


Szivat ez a babanet. Gondoltam elküldöm, mielőtt elvész.

Eszti, örülök, h jó lett a kakiminta. Megnyugtató. Nekünk is le van adva ma egy pisi minta. Remélem jó lesz!! Biztos mondták már, de a fogzás hasmenéssel is járhat (nekünk volt), illetve csúnya lesz a popsija, kiütéses. Ezektől se íjedj meg, ha Bencének tényleg jön a foga, és nyálzik nagyon.

Köszönöm kérdéseteket, jól vagyok. Szombaton voltam az első ctg-n, ami jó lett. Szülésznő szerint 5perces fájásaim is voltak, de én csak néha éreztem keményedést. Pénteken megyek újra.
Nyűgös vagyok nagyon, és türelmetlen. De persze a cél érdekében mindent!! :D :D

Dia, azért hívtalak, mert tesóm tegnap elég hülyén állt a dolgokhoz, meg a nyomtató sem volt otthon jó, így kérnélek, h küld már el a képeket az én címemre is. Józsi holnap és szerdán is megy Pestre, megpróbálja már elintézni. Köszi! :D

Megyek mosni, Picilány ruhákat :D :D

Kép

Kép
tikata
 
 


Gepárdmama, van még egy jumbovonalkód :lol: ! Kéthetente tudok Neked egyet gyűjteni, kb.Persze most is elfeljtettem odaadni Katának....

Kata, Pety jobban van,azért? Bölcsi?

Kép
seriff
 
 


Ja, miután pénteken hazajöttünk Tőletek, még ithon volt egy fél grillcsirke, amit ugye le kellett pusztítani, mert sz-n elutaztunk, így aztán kettecskén nekiestek, hmm elfogyott. Aztán egész éjjel szenvedett Gy, h kidurran, annyit evett :roll: .

Kép
seriff
 
 


ÚÚÚ, Edó, asszem itt sokan irigykednek, hogy ilyen "lassan" haladtok! Ecsém, ez a ház nagyon faja lesz! Majd kíváncsi leszek, hogy lesztek megelégedve a könnyűszerkezetessel. Hátha egyszer majd mi is már majd itt tartunk.... :roll:

Kata, minilányruhákat mosni de jóóóóóó lehet. :)

Serfike, nem látunk képeket a nagylányodról járás közben??? :)

Mi ma az Orczy kertben voltunk egész délután, az István kórházas lányokkal, nagyon jó volt megint. Egészen hihetetlen, hogy az Üllői út mellett ilyen klassz zöld van.

Na mennem is kell, puszi, még írok majd
Vendég
 


Hi,

Eszti, annyira K.O.-k vagyunk,h szombaton nem vittük el egyáltalán a fényképezőt, pedig meseszép helyen volt az esküvő és a lagzi is, Vác fölött Szokolyán ill. Királyréten.Láttunk nyuszit, őzikét, lovat,halat, királylányt ( :lol: ).....
De ma megint megyünk hintázni,és viszem a fényképezőt. Amúgy egyre nehezebb jó képet csinálni,na meg én nem vagyok túl profi, szóval mindig belemozdul...
Az Orczy kert biztosan gyönyörű,és végre az idő is az volt tegnap is, reméljük ma is! Hétvégére megint jó idő lesz,igazi nyár-csak előtte csüt. péntek esős.
Mesélj, h miket csinál Benyó!

Edó, Peti szeret még teregetni?

Kép
seriff
 
 


Dia, akartam kérdezni, hogy sikerült a Bosch nap? És a vasárnapi party?

Kép
seriff
 
 


Ú, Serfi, az a Királyrét és környéke nagyon szép. Tudnék ott élni, az hóttutifix. :)

Annyira jó idő volt tegnap, hogy Benyókám reggelig horpasztott, megtette a jó levegő a hatását.

Most hétvégén viszont már tuti megyünk Balcsira, hacsak az időjósok megint meg nem tréfálnak, és megint pont hétvégére lesz szar idő, de ebbe már inkább bele sem gondolok. :shock:

Serfike, hát Benyókám nagyon fog mostanában, finomodtak a mozdulatai, már nem csapkod, hanem szépen nyúl, fog, forgat, két kézzel nyomkod, talán ez az, ami nagyobb változás. Nagyon fordulna, szerintem heteken belül sikerülni fog, a múltkor már valahogy hasra tornázta magát, mert egyszer Peti kérdezi, hogy te tetted hasra a gyereket? Mondom, én nem, aszittem te voltál. Kiderült, hogy magától sikerült, és a karja még picit be volt akadva. De azért még csak ez az egy volt. :)

Mingyá megin oltás, de aztán egy jó darabig szerencsére nem is hallunk felőle. Fogzás van, jön a nyála, de a kedve nagyon jó, szóval nem nyűgös és nem fáj neki. Egyelőre.... :roll: Remélem így is marad.

Ma meg a Margitszigetre megyünk egész délutánra, egy lánnyal, aki itt lakik nem messze, és neki két hónapos a kisfia.

Próbálok minden napra programot szervezni, mert így gyorsan eltelik a nap, és Bencének is sokkal jobb, ha levegőn van.

Vasárnap én is grillcsirkét ettem.

Ja, és ettem epret, és semmi nyoma nem lett Bencén, szóval néha lehet, hogy fogok vétkezni. :)

Na puszi, és írjatok sokat, mire jövök!
Vendég
 


Eszti, tudom gáz, de belenéztem a másik topicba,és meglestem a képeiteket,nagyon szépek vagytok Benyóval!

Ügyi, h már így forogna, hát igen,az első talán véletlen, de lassan tudatosul az! :D

Kép
seriff
 
 


Szasztok!
Egy jó csomó idő volt, míg végigolvastam az elmúlt napok termését, tök jó! Sokat írtatok!
Én megint elmaradtam, mert futunk 1000 felé, gyerekek a sörözővel sok a tennivaló, mi is csak most jövünk rája :)
De azért tök jó.

Remélem, már tényleg minden gyerek okés, se zöld kaki, se takony, se kiütés.

Serfi, küldtem napot, most jön a meleg! :)

Helyes, sétáljatok sokat, amíg az idő engedi, mert erre az idei nyárra sem lehet számítani, ahogy látom. De azért optimista vagyok! :)

Megyek is, mert dolog van, aztán meg bevásárlás, aztán meg várom a férjecskémet, mert megint elutazott :( de végre jön haza!!!!:)

Jók legyetek! Puszi!
anniecoe
 
 


Serfikém, jól tetted, ha megnézted, nincs ott semmi titkos. Az egyik lány nagyon profi iparművész, és fotós is, ő szokott nagyon jó képeket csinálni. :)

Ancsa, jó hogy má jöttél, én azért nem felejtem azt a sört, amire meghívtál? Mikor nyittok? Vagy már megnyitottatok? Eljöhetnél valamikor munka után, ha ráérsz! :)

Ma meg egész nap a parkban voltunk, jól ki is szívott a levegő, már alig várom, hogy mindezt Balatonon tegyük meg.

Gepárdok, merre vagytok?

Többiek?
Vendég
 


Eszti, nem is kell azt a sört elfelejteni! :) Kedden nyitottunk, végre valahára. Viszont szép idő is lett ennek megfelelően!
Remélem, már valamikor eljutok megint hozzátok egy short visitre :)

Balaton ... 8) tök jók voltak az ott töltött napok még megboldogult ifjú korunkban, király helyen van a kecótok, meghát a feeling ....
azé a Trabant nevű szórakozóhelyre még ne vidd Benyót :wink:
anniecoe
 
 


Ancsa, nincs is má olyan.....De azért akkor jó volt, hogy ott volt... :lol:
És igen, amúgy meg tök változatlan arrafelé minden, ezt nagyon szeretem, mert amúgy minden olyan gyorsan változik az ember körül, jó hogy van még egy pár olyan hely, ami marad a régi. :)

És mi lesz a nyaralás? Mindenki? Ki hova megy??
Vendég
 


Jó reggelt!

Sorry, ha nem tűnök a házzal kapcsolatban lelkesnek, de már csak egy hónap van (szerződés szerint) hátra és még van mit csinálni! Igazából megvan a váz és kívülről be van borítva OSB-vel meg cseréppel, meg bent vannak a nyílászárók..., jaa meg az elektromos kábelek. Szóval még sok mindent kell csinálni: külső belső hőszigetelés, gipszkartonozás, gépészet, aljzatolás........sóval sok! :cry:

Kata! Nagyon sajnálom Petit!! Remélem akkor már minden okés!Úgy hallottam töbféle megoldás is van a probléma megoldására, félek a Petinek is kell majd vmit csinálni :?

Serif! Már nem nagyon segít a teregetésnél, de a porszívót kiveszi a kezemből és takarít :lol:

Kép
edó75
 
 


Sziasztok!

Eszti, micsoda helyek, Trabant-király lehetett :lol: ! Én a múltkor az All that she wants hallgatása közben(rádió) nosztalgiáztam :wink: ....
Benyó ma is olyan jót aludt?

Hannácska elromlott, 7-kor már kukorékolt(na jó, sírva ébredt :( ), most meg kábelezik vmit,meg olvas.

Kata, Gepárdmama, Bogo minden okés Veletek?

Edó, ha esetleg már nincs mit takarítani Nálatok, küldheted Petit ide is porszívózni! :D

Kép
seriff
 
 


Sziasztok!!

Sajnos Peti vizelet mintája nagyon rossz lett. :cry: Szegénykémnek valószínű e miatt is fájhatott a pisilés. Kapott rá gyógyszert. Fájdalom szerencsére elmúlt, de az én már majdnem szobatiszta gyerekem megint csak pelusba hajlandó kakilni, pisilni. :( Bízok a nyárban, és a sok szolnokon töltendő időben, hátha a fák "locsolása" vissza hozza a szobatisztaságot. Kedden kell kontroll vizeletet vinnünk.

Tegnap enyém Peti is sokat porszívózott. Szétmorzsálta a kölesgolyókat, de utána tök ügyesen összeporszívózta a morzsaporszívóval. Ebbe annyira belejött, h a kezébe adtam a rendes porszívó csövét is, és elég szépen összeporszívózott. Én mutattam neki merre menjen, és ő nagy élvezettel csinálta :D . Mindenkinek jó volt :D

Kép

Kép
tikata
 
 


Kata, és mitől rossz a vizelet mintája? Van benne baci? Vagy miért?
Szegényke. :( Mikor lesztek Szolnokon?

És még mondják, hogy nincs gyerekmunka...... :lol: :lol:

Serfi, és a járós kép???
Vendég
 


Kata, óh, de sajnálom,na majd lehet,h pénteken,ha otthon lesztek,meg mi is,akkor felvidítjuk Petyát! Akkor kell visszamenni a bicajboltba...De lehet,h megyünk Bp-re du,még nem tudom....
Te jól vagy? Gyerekmunka :lol: :lol: :lol: !

Eszti, nincs,csak egy hintázós,profil.Tegyem fel?

Kép
seriff
 
 


Hámégjóhogy...:)
Vendég
 


na jól van,lekicsinyítettem: Kép

Kép
seriff
 
 


Eccerűen nem bírtam fotózni is,meg a nyomában is járni :roll: !

Kép
seriff
 
 


Mondjuk ezt megértem... :lol:
Vendég
 


lilypie meg nem frissíti a napokat

Kép
seriff
 
 


Serfi, frissíti az!! :D Mindig az aktuálist mutatja, nekem legalábbis. Szerintem neked is.

Ezekszerint az új játszótér kafi? Kiscsaj édes a hintában nagyon! :P Nálunk nagy kedvenc a hinta, meg a csúszda!

A vizelete volt 4+-is (ez talán a gyulladást jelenti), a következő nap (tegnap), már "csak" 3-os, és sok volt benne az fvs (fehérvértest?), ami szintén nem jó :cry: :cry:

serfikém, megint le kell rázzalak, :) de holnap du megyünk szolnokra, peti szombat délutánig ott lesz, mi pénteken pestre megyünk, kórházba ctg-re. Eszti, a te kérdésedre is válaszoltam. 2in1. Nagyon megy ez az állapot most nekem :lol: :lol:
Vasárnap valószínű at home leszünk.

Eszti, a vonalzód előtt édesebbnél-édesebb bencus képek vannak!! :D

Bogiék ezek szerint vászolyban? kafi lehet ott ebben az időben.

Kép

Kép
tikata
 
 

Vissza: Errõl - arról

Jegyzetfüzet: