Új privát üzeneted érkezett!

Rambóka,

please help, csütörtökön van időpontom fogkőleszedésre, jövő héten meg az uccsó amalgám tömésemet cserélnék ki.
Ha bemondom, hogy babás vagyok, akkor nem kapok érzéstelenítőt? Vagy van valami spec. bababarát eljárás?
Vagy esetleg most hagyjam az egészet? Panaszom nincs, a töméscserét is csak én erőltettem.

Köszi Espero
espero
 
 


Sziasztok!

Ma totál végem van..olyan migrénem van. Bementem a váróba a háziorvoshoz, jó sokan voltak, majd szédelegve odébb álltam. Elvittem a postára a csekkeket, ott már az ájulás környékezett...valahogy hazavánszorogtam. Hasmenés ezerrel, hányinger, a fejem majdnem szétszakad, görcsöl a hasam, a derekam leszakad. Itt legalább merek paraszkodni :D , ne haragudjatok rám ezért.

Rambóka!

Reggel ittam egy fél pohár kólát. Már nem is kávézom. Amúgy meg a feles kizárt, hogy jó a migrénre. Migrén esetén agyi értágulat van, azért jó rá a kávé, a bomba, a kóla, mert ezeknek érszűkítő hatásuk van. Éjjel én sem aludtam semmit, szerintem azért vagyok ilyen cudar állapotban.
babancs
 
 


Espero: terhesen töméscserét NE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egy cserével sokkal több higanyt viszel be a szervezetedbe, mintha simán bent hagynád... lórugásszerű lenne... nem véletlen, hogy sokan (Rambóka valszeg nem:) egy amalgámtöméscsere után méregtelenítő kúrát írnak elő.... (ld. természetgyógyászok meg a neten is találtam olyan fogorvost is..)... én nem kockáztatnék a helyedben!!!!!!!!!!!!!! (ld. ha kell, akkor kell... de csak a csere miatt NE!)
Vendég
 

 
 

Babancs,

migrén esetén nekem is a kóla segít. Egyébként soha nem iszom, csak akkor. A felest nem próbáltam még, de a kávétól nekem rosszabb szokott lenni.
A Quarelin is csak akkor enyhíti a fájdalmat, ha időben veszem be, amikor még csak sejtem, hogy rosszul leszek. Ezt pedig nehéz eltalálni.
Jobbulást neked! Én ilyenkor már attól is boldog vagyok, ha nem kell sehova mennem, fekhetek otthon a sötét szobában egy lavór társaságában, hidegvizes borogatással a fejemen és a pocimon.

Most viszont (lekopogom) teljesen jól vagyok. A munkahelyemen szoktam reggelizni, ébredéstől számítva ez kábé két óra. Ma reggel viszont már az ágyból kikelve ennem kellett, a zuhanyig sem jutottam el. :D

Espero
espero
 
 


Ezek a frontok kikészítenek. Ti hogy vagytok vele? Ittbent majdnem megfagytam, kimentem, ott meg majdnem gutát kaptam, olyan meleg lett. Éjszaka meg fűtűnk, mert a férjem nagyon fázik :D :D
Sajna ha migrénem van akkor is tenni kell a dolgokat, nem vonhatom ki magamat a forgalomból. Mi lesz ha terhes leszek? :wink:
babancs
 
 


babancs: hát... veszélyeztetett terhesség betegállománnyal? :)

(ha megengedhetnénk anyagilag, valszeg én is azt csinálnám...)
Vendég
 


babancs: hát... veszélyeztetett terhesség betegállománnyal? :)

(ha megengedhetnénk anyagilag, valszeg én is azt csinálnám...)
Vendég
 


Csakegy!

Jó is lenne. De ahhoz egyszer hivatalosan el kell vetélni nem?
Vagy csak le kell fizetni a dokikat? Úgy tudom arra a nőgyógyásznak és a házidokinak is rá kell bólintania.
Hú vissza kéne mennem a házidokihoz..ahhoz, aki totál hülyére vett, mikor az inzulinrezisztenciát megemlítettem. Most meg megmutatom neki a merckforminos dobozt. Nem szoktam orvosokkal szemtelenkedni, de ennek a dokinőnek múltkor visszaszóltam. Hatalmas cigivel a szájában (miközben fújja ráma füstöt) mindig azt mondja: Önnek pszichés problémája van! Ha gondolja menjen haza pihenni, kiírom.
Csak azért járok hozzá, mert könnyen kiír, és nincs nála senki :lol:
Lehet pénzt kéne adni neki..nemtom ez mennyire divat. Pesten adtok pénzt a házidokinak, hogy úgymond normális legyen? :D
babancs
 
 


Hát az enyémnek nem kell... (a fia a csoporttársam volt az egyetemen)... és én is csak azért járok hozzá, mert könnyen kiír :)

Szerintem PCO-val (ld. IR) simán kiír veszélyeztetettnek... + idegi alapon :)

igazából mindenkit kiírnak aki azt mondja, hogy olyan stresszes a munkája, hogy az veszélyezteti a babát...


(leszakad a mellem... iszonyúan fáj... és most az egész... tök kellemetlen... ha meg hozzáérek, még rosszabb... hát ha ez PÉ lesz/volt akkor jippiii mert nemsokára meg fog jönni... nagyon remélem... )
Vendég
 


Olyan nagy és kemény a hasam, mintha szét akarna robbanni.
Tudnám miért. :?:
babancs
 
 


Espero!

Ha nem okoz problémát a fogad ( nem érzékeny hidegre- melegre- ráharapásra), akkor szerintem hagyd békén!
Tényleg az amalgámeltávolítás alatt a legnagyobb a szervezet higanyterhelése(főleg a fogorvosodé!!! :lol: ), de ezen semmilyen méregtelenítéssel nem nagyon tudsz változtatni (meg terhesség alatt ne nagyon méregteleníts, inkább igyál sokat és táplálkozz változatosan! Már persze, ha a hányingertől tudsz! :lol: )!
Ha azonban problémát okoz inkább cseréltesd ki, mert a terhesség során a megváltozott immunrendszer miatt a kül. gyulladások hajlamosak fellobbanni! Nehogy aztán pont ez a fogad okozzon gondot! Ha a legcsekélyebb kétséged van ( pl. kicsit érzékeny), inkább szólj a dokinak, majd ő eldönti!!!
Reméljük a dokid elég modern ahhoz, h. ún. exhaustort (nagyporszívó :D ) használjon, ez elszívja a keletkező higanygőzöket, a fúrás után/során meg ha úgy érzed, h. tele van a torkod inkább öblíts, mint hogy lenyeld az amalgámtörmeléket (bár inkább a higanygőz az ami veszélyes, nem a kötött, szilárd amalgám!)!
A fogkőleszedés viszont nagyon jó ötlet! Ügyelj rá, h. ne csak az alsó-első fogaid nyelv felőli oldaláról szedjék le, hanem az összes fogadat nézzék át és tisztítsák le! Meg az sem árt, ha utána szépen ki is polírozzák, így később képződik újra!
Az UH-os fogkőeltávolítás nincs káros hatással a babára, és ált. nem fáj annyira, h. érzésteleníteni kelljen miatta, de ha neked fáj, akkor inkább kérj érzéstelenítőt!
Ha a dokidnak van, akkor lehetőleg Ultracaint v. Septanestet (lényegében ugyanaz!).
Mellékelek néhány netről levett infót a megnyugtatásodra:

"Lidocain terhesség és szoptatás alatti alkalmazása:

Patkányokon végzett reprodukciós kísérletekben az emberi adag 66 -szorosát alkalmazva nem mutatott magzatkárosító hatást de ezen eredmények nem mindig prediktívek a humán reakciókra. Terhes nők bevonásával adekvát és jól kontrollált vizsgálatok eddig nem történtek. A lidocain átjut a placentán. Terhességben csak a haszon/kockázat gondos mérlegelésével lehet alkalmazni különösen az első trimeszterben. Az anyatejbe kis mennyiségben jut át. Ez gyakorlatilag nem jelent kockázatot a csecsemő számára de szoptatás esetén fokozott óvatosság szükséges.

Igaz-e, hogy a terhesség alatt veszélyes a fogröntgenezés és a helyi érzéstelenítés?

Nem igaz. Ha csak ez tart vissza minket, bátran felkereshetjük fogorvosunkat. Rejtett fogbetegség feltárásakor vagy néhány sürgős esetben káros következmények nélkül alkalmazható a röntgensugár. Nos, ami a helyi érzéstelenítést illeti, ugyanez elmondható. Sőt, a fájdalom nélküli kezelés megóvja az anyát és természetesen a babát is a fölösleges stresszhatástól. Az egyetlen gond, hogy az első két hónapban gyakori émelygés miatt egyesek rosszul tűrik a lokális érzéstelenítést. A foghúzást azonban (hacsak nem ez az egyedüli megoldás) nem tanácsoljuk senkinek.
A terhesség alatti fogászati kezelés a legtöbb rendelőben nem rutinszerű, az orvosok gyakran félnek, hiszen sem röntgenezni, sem hosszasan, több ülésben kezelni nem szerencsés. Gyakran az érzéstelenítésben is bizonytalanok, bár a helyi érzéstelenítés a magzatra nincsen káros hatással. Ellenjavallott azonban bizonyos gyógyszerek, antibiotikumok alkalmazása.

Az Ultracain a terhesség alatt végzett műtéti beavatkozások során kíméletes helyi érzéstelenítőnek számít. Kisebb mértékben jut át a méhlepényen, mint más helyi érzéstelenítő szerek. 3 állatfajon, magas adagokkal elvégzett vizsgálatokban sem a terhességre, sem a magzatok fejlődésére nem fejtett ki káros hatást. Az emberen, terhesség alatt történő alkalmazás során sem várható a sem a terhességre, sem a magzatra kifejtett káros hatás, mivel az emberen a helyi érzéstelenítéshez szokásosan alkalmazott adagok alacsonyabbak a teratológiai kísérletekben alkalmazott adagoknál. "

Egyébként a fogászati kezelések szempontjából a 2. trimeszter a legideálisabb:
-ilyenkorra ált. elmúlik a hányinger
-a kismama is kevésbé aggódik a fejl. rendell.-ek miatt
- még nem olyan méretű a poci, h. ne lehessen fekve kezelni a kismamát (később a hanyattfekvés miatt nyomás alá kerülhetnek a nagyerek, ami rosszullétet eredményezhet!)
-a 3. trimeszter végén már nem szabad alkalmazni egy csomó gyógyszert, amit ilyenkor még nyugodtan lehet (pl. Aspirin!)!

Szóval ne izgulj, mondd meg nyugodtan h. babát vársz!

(Mondjuk mi mindig meg szoktuk kérdezni!
Mostanában - h. az asszisztensnőm is babát vár- a "nem " válasz esetén azt szoktuk felelni, h. " Na, akkor ön ebben a szobában az egyetlen!" :lol: :lol: :lol:)
rambóka
 
 


babancs: nem lehet, hogy volt egy jó kis PÉ-d és amiatt? Nekem a PÉ után szokott hordóhasam lenni (a progeszterontól)... vagyis a premens szedése előtt akkor volt... tesztelni nem akarsz? Megnyugodnál.

Hányinger stb. a metformintól is lehet...
Vendég
 


Köszi a tanácsokat csakegy!

Egyelőre várom a férjemet, hogy hazajöjjön..nem nagyon merek egyedül kimozdulni. Délután kint voltam, 2 sarkot mentem és úgy kiszáradtam, cserepes lett a szám, alig bírtam nyelni. Lehet , hogy amiket bevettem gyógyszereket reggel, ütik egymást nemtom, nem vagyok orvos. De a hasfájás biztos nem attól van.
Férjem ideges lesz, ha megtudja, hogy tesztet akarok venni. Már egy csomó pénzt kidobtam rá tök feleslegesen, nem tudtam hogy PCO-s vagyok. De hát próbálkozunk a babával, bármikor bejöhet.
De most mitől lenne peteérés? Szinte kizártnak tartom..
UH-val és a korai terhesség is kimutatható?
babancs
 
 


Nóra!

Maradj, és írogass. Engem kifejezetten érdekel ez a pajzsmirigyes dolog, akár az is lehet, nálam is van ilyen gond (volt már a családban pm probléma)

Ezt már írtam neked, ilyen alapon én sem vagyok PCO-s, nem vagyok-voltam elhízva, soha nem vetéltem, egyetlen tünetem a cisztás petefészkekről az UH, de olyan gyorsan teherbe estem, hogy ki se tudták vizsgálni mitől vannak ott.
Tudod Rambóka bemásolt ide valamit, hogy mindenki PCO-snak számít, akinek az UH kimutatja.

Azt nem tudod, pajzsmirigyproblémák is tudnak csúnya pattanásokat okozni??

Rambóka, hála az égnek Dominak nagyon ritkán van fülfájása, eddig 1X-2X volt, és reggelre el is múlik. Most még antibiót se kapott rá, csak a fülébe valami gyógyszert. Az a nagy szerencsénk, hogy időben kivetettük az orrmanduláját. Ezzel megelőztük az állandó fülgyuszikat.
Megkaptad az SMS-met, a számomat?


Gyerekek és totál ki vagyok ettől az időtől, állandóan keményedek, doki már fel is emelte a gyógyszer adagomat, próbálok sokat pihenni, de nagyon gáz.

Babancs, migrénesek fel a fejjel, terhesség alatt eltűnik ez is!!!!
Elvileg doki bármikor kiír egy terhest, ha arra panaszkodsz, hogy fáradt vagy és rosszul vagy. nem kell hozzá minimum egy vetélés, én az első terhességemmel is veszélyeztetett voltam. A házidokim szerint terhesekkel nem packázik az OEP.

gyerekek segítsetek. Már megint totál kezdenek jönni az államra és nyakamra a csúnya, vörös, gyulladt pattanások. Domival is terhesség alatt iszonyú csúnya volt a bőrőm, szüléskor a legcsúnyább. Majd teszek fel képeket, Frankestein hozzám képest elsőbálos kislány ilyenkor.

Mitől lehet????? kezd kijönni az IR-em, terhesség rásegít?? vagy csak egyszerűen terhességi hormonok?? vagy pajzsmirigy???
Mit csináljak, igyak kecskeruta teát? nem akarok bányarém lenni!!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo!

Egyik ismerősöm is tiszta pattanás, bár ő még a terhesség elején van. Az utcán meg láttam egy kb. 8 hónapos (eléggé túlsúlyos) kismamát borzasztóan ki volt rügyezve az arca :lol:
Terhesség alatt megváltoznak a hormonok, szerintem nem kell ilyenkor a pattanásokkal foglalkozni. Metformint szedsz? Elvileg lehet terhesség alatt is.
Nekem is az állam, meg a nyakam az állam alatt tiszta ragya. A kozmetikus azt mondta ez a terület jelzi, ha nőgyógyászati problémák vannak.
Én azt hittem a megemelkedett tesztoszteron szint okozza a pattikat, de Rejo akkor nálad ez nem lehet.
Van valami ProActív nevű készítmény, tévében reklámozták, csak elég drága. A csomag tartalmaz nappali, éjszakai krémet, arclemosót, és tonikot. Azt hirdetik, hogy megszünteti a pattanásokat. Kamillát tartalmaz, különleges az elkészítési módja.
Fent van neten is. Ismeri valaki?[/url]
babancs
 
 


babancs
 
 


Rejo!

Ne pánikolj! Nekem is előjön időnként néhány aztán megdöglenek, de a vörös folt még sokáig megmarad! :cry:
Svédcsepp javít rajta!!!!
Kecskerutát lehet terhesség alatt inni?
Én nem vagyok benne biztos! Azt nem tejserkentésre isszák a kismamák? Akkor viszont vhogy a prolaktintermelést serkenti, azt meg most nem kellene! De kérdezd meg Csakegyet, ő biztos tudja!

Telszámot megkaptam, akkor pénteken tali!!!A pontos időpontot majd telefonon megdumáljuk!!!
Ja! Tudsz róla, h. vasárnap a Vásárcsarnokban Bababörze (Pécsen!)? Ha itt lesztek még, akkor szólj apának, h. hozzonmagával jelentős pénzmagot, mert most bevásárolsz!!! :D

Ma én is itthon maradtam, mert a hétvégén sajnos az aranyerem eldurvult, meg egész éjjel nem aludtam semmit, leszakad a derekam, én is keménykedek, úgyhogy ma itthon döglök egész nap!!!
Utálom!
Mi lesz velem a gyerekkel?????? :shock: :shock: :shock:
Nem bírom a bezártságot!!!!!!
Még jó, hogy itt vagytok nekem ti!!!!
Most megyek ázom egyet az ülőfürdőmben!
rambóka
 
 


Rambóka, nagyon köszönöm a cikket!

Üdv mindenkinek, Norkának a távolból is drukkolás, holnapután jelentkezem.
cs
csillagfény
 
 


Csillagfény gratulálok Neked is!de jó!!!!
Kép
Norka Nekem nem üzent,akkor biztos mással tudósít!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Lányok! Sziasztok!
Most estem be az ajtón és máris nekiültem a gépnek.

Gabika ma felhívott telefonon, hogy találtak nála egy nagy Petikét. Olyan boldog voltam ettől a hírtől, hogy a kollegák ferde szemmel néztek rám, hogy mitől mosolygok állandóan. Aztán asszem én hívtam, és közölte, hogy Csillagfény is babás és Norka szül!!!
Gyerekek!
MI FOLYIK ITT????

Ez döbbenet!!! :)

Csillagfény!!!!! Hatalmas gratula!!!! Most mondjam azt, hogy tuttam én???? :lol: :lol: :lol: Nem mondom :lol:

Espero!
Ahogy olvastam a sorokat pont arra gondoltam, hogy teljesen elterelődőtt rólad a figyelem. :lol: Aztán láttam, hogy te is ezt írtad :) :lol: :lol:

Babancs!
"Reggeli mellé bedöntöttem egy kis Kefalgint a migrénre, Concort a szívemre, Merckformint a totális regenerálódásért, C-vitamint az egészségért (ez nem is olyan sok) Ja és mindezt kólával lendítettem le." Ezeken a sorokon hülyére röhögtem magam.

Rambóka!
Biztosan front van. Ma iszonyú forgalom volt a kórházban.
Az éjszaka én sem sokat aludtam. Mondjuk ügyeltem is, de amikor aludhattam volna, akkor csak forgolódtam.
Tegnap estére már olyan intenzív lett a hasfájásom, társulva egy kis derékfájással, hogy alig bírtam elaludni. Már fájdalom csillapítón gondolkodtam.
Ma is fájt, derék is , has is. De mostmár nem fáj.

Úgyhogy ilyen fájós időket élünk. Migrén, meg hascsikarás, meg egyéb nyalánkság.

Lányok!!!!
Akkor jövőhéten találka!!!!!


Norka!!!!
Beszív, jó mély levegőt............................ és most NYOM!!!! Mintha kakálna!!! Még, még, még, még, még, ne hagyd abba!!!! ............................................ Jó most pihenésvan. Jó mély lélegzetet. ..... ez az.... :)
Kb ilyen. De ha az ember maga a főszereplő, akkor nemsokra emlékszik már. Sőt az sem nagyon zavarja, hogy egy csoport egyetemista nebuló lesi a lyukat. :lol: :lol:

Norka! Lélekben veled vagyunk!!!

Csók csajok!!!!

Gabika!
Mindent bele!!!
Vendég
 


Itt a hőgörbém!!! Nagyon kacskaringós a vége felé. Minden második nap 36,5-öt mérek. Hihetetlen. :)
Úgyhogy nem én leszek a következő babás ebben a hónapban :)

Kép
Vendég
 


Aranykavics!

Én meg minden nap 37,3-at! És minden reggel olyan izzadtan ébredek. Ez már tuti klimax :roll:
babancs
 
 


Te Babancs!

Néztek már nálad pajzsmirigy hormonokat???
A megemelkedett alaphőmérséklet, 150-es pulzus ennek is lehet a jele!!!!
Nézesd meg újra lécci-lécci!!!!
rambóka
 
 


Szia Rambóka!

Örülök, hogy ma te is pihentél!! Bolond idő van.

Ez nagyon jó tipp, a bababörze, bundazsákot szeretnék venni elsősorban, de most milyen színűt vegyek????? Kéket vagy pirosat????

Van Pécsen 4D UH??? El kéne mennem sürgősen, ha a picinek akarok nagyobb dolgokat vásáni.

Kavicska!
Háááát. Igen. ebben a hónapban nem vesztettél semmit asszem az Uh kihagyásával. Sztem nem volt Pé-d. te hogy látod?
Köv. hónapban emeltek a closty adagon?

Kép

Kép
rejo
 
 


ja színre mondhatod, hogy sárgát, vagy fehéret vagy zöldet, de ha nekem most lányom lesz, és rózsaszínbe és ciklámenbe akarom öltöztetni!!!

Úgyis egy csomó kéket és zöldet és barnát örököl majd a bátyjától!

Kép

Kép
rejo
 
 


Babancs: tesztelj :) Amíg nem tesztelsz, állandóan azon pörög majd az agyad, hogy nem vagy-e esetleg terhes... és egyre több és több olyan jelet találsz majd ami arra utal, hogy igen...

aztán ki tudja... lehet, hogy tényleg? :) :) (ha meg nem, akkor legalább tudni fogod... bár tény, hogy ha esetleg pont most volt PÉ-d akkor nem mutat ki semmit a teszt... még)

Nézed egyébként valahogy, hogy volt-e PÉ-d? Nem emlékszem...
csakegysokadnick
 
 


érdekes megállapításra jutottam egyébként... nekem a Metformin mellett állandó SAVANYÚ-igényem van...

legtöbbször azt hiszem, hogy édesség... de nem.. nekem savanyú kell...

tapasztalt valaki még hasonlót? (és ez nem új megállapítás, mert már vagy 2 hónapja rohamokban előjön :) de mintha Kavicska is ilyen lett volna, úgy rákattant az eperre... :) )
csakegysokadnick
 
 


Rambóka!

Nemtom most megnézik-e a pajzsmirigyet is. Múlt pénteken vettek vért, még nem tudom az eredményt. 2 évvel ezelőtt megmézték, akkor rendben volt a pajzsmirigyem, bár szervileg meg van nagyobbodva.

Csakegysokadnick!

Vettem tesztet, holnap megnézem..bár ezek a 700 ft-os vackok nemtom mennyire megbízhatóak. Már várom az 1 csíkot. :evil:
Előttem a DM-ben egy 16 éves srác vette azt a Clearblue vagynemtommianeve drága tesztet. Van ezek között valami különbség?
babancs
 
 


Csakegysokadnick!

Én zabálom az epret!!
És állítólag a leheleten is érezni lehet a metformint. Legalábbis a férjem ezt mondta.
babancs
 
 


:) hát én ma benyomtam egy adag epret és hozzá egy halom kivit :)
csakegysokadnick
 
 


nekem is van egy clearblue-m és utólag olvastam, hogy az marha érzéketlen vagymi... tehát csak jó sokára mutatja ki a terhességet... (hehe:) nekem van itthon egy zsák neten vettem, van egy 700 Ft-os DM-esem és egy Clearblue-m... csak azért szurkolok, nehogy lejárjon a szavatosságuk :) )
csakegysokadnick
 
 


Kellett mondanod csakegysokadnick! Úgy megkívántam a kivit, hogy csak na!! Olyan régen ettem.
babancs
 
 


Csakegy!
Kérdezd meg Gabikát,már hülyét kapott néha tőlem....hogy tuti terhes vagyok,mert kilószámra zabáltam a kovászos uborkát....jó f.hagymásat....na meg minden féle savanyút....de Én mindig szerettem...de volt egy idő,hogy ha nem ettem savanyút egy nap....meg voltam zavarodva!Ma lejebb hagyott ez,de még mindig vannak felindulásaim.-és Én se szeretem a csokit,de volt néha,hogy megkivántam! :lol:
A CB teszt 50-es érzékenységű,ami azt jelenti,hogy Pé-után csak legkorábban...a 13 .napon mutatja ki....vagyis ezen a napon kb.:33-91 lehet a Hcg....na most ha Neked csak 40!akkor tévessen negatív eredményt mutathat!
....na eldugulok....

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandika!

Semmi hír??????
Nagyon izgulunk!!!!!!! :roll:
rambóka
 
 


Csakegy!

Nálad az eper a savanyúak családjába tarozik???? Én édesnek sorolom, és állandó lelkifurdim van, mert napi egy kilót megeszek cirka egy hónapja. (néha cukorral megszórva :oops: )

Norka a medilabot és a clearbluet ajánlotta annak idején, mint a legmegbízhatóbb teszteket.

Kép

Kép
rejo
 
 


Hát nemtom, ha délben benyomták Norkának az oxitocint, akkor má sztem meg kell lennie a babának, csak nincs ereje SMS-t írni, meg más a fontossági sorrend most...

Remélem nem császározzák meg.

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!

már én is nagyon izgulok!!nézem a topikokat sorban hogy hol jelenik meg a HÍR :!: :) sztem vagy 50ember várakozik Bogira sőt bizti több, kedvelt csajszi már most


Ella te mérsz hőt????mennyi??? drukk a csodás pé-hez!!!!
Vendég
 


Most nagyon gyors leszek, aztán mars tanulni!!!!! :?

Rejóka!
Tuttira fogalmam sincs, hogy lett volna e PÉ vagy sem. Ezt két dolog fogja kideríteni.
1. ha teherbe esek :shock:
2. ha megjön a havim 30-35 napra

A következő ciklusban 4x1 Closty lesz/nap. Ettől be fogok indulni :lol: :lol:

De türelem tornaterem!!!
Mindegyikünk csendesen csendesen sorrakerül :)

Babancs!
Igaza van Rambókának! Tényleg utánna kellene nézni a pajzsmirigy hormonoknak. 2 év az rég volt.

Csakegy!
Ma is betermeltem egy fél kila epret, aztán utánna küldtem egy fél kila vízizű májusi cseresznyét. Kissé műanyag íze volt, mint télen a paradicsomnak. De azért az ízlelő bimbóim beleremegtek a gyönyörűségbe :lol: :lol:
DE a savanyút én is nagyon szeretem. gyerekkoromban ittam az ecetet és a tintát. :shock:

Kandika!
Mikor tesztelsz??? Mostmár rajtad a topik szeme :) Te vagy a "legidősebb" ciklusú csajszi :)


Na most én is eldugulok. :)

Várom Norka felől a híreket!!!!Meg zakkanok az izgalomtól :)

Csók csajok.

kavics
(26 cn.)
Vendég
 


Semmi hír,de ha lesz,azonnal írom,mert be van kapcsolva a gép foly. és a telcsim a gépnél.....de az is lehet,hogy nem is üzen Nekem :( ,majd mással esetleg.
Oxitocin után Én kb. 3óra múlva már megszültem....de ez attól is függ,kinek hogy adják be....na meg két egyforma szülés sincs! :oops:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kavicska,semmi tünetem...se cickó semmi,tuti üres vagyok....de azért csütörtökön tesztelek,mert abba akarom hagyni a duphastont!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 




éljen! Norka szuper vagy!!
Vendég
 



hipp hipp hurrá!! legyetek ilyen boldogok mindíg és még kb 2*éld át ezt a csodát!!!
Vendég
 


Na éreztem én, h. rá kell kérdeznem!!!! :lol:

Norka!

Nagyon ügyi voltál!
Gratulálunk (anyu is!!!!)!
rambóka
 
 


Norka!!

Itt is óriási gratula!!!!! Legyetek nagyon szép család!!!
lkt
 
 


Norka!

Gratulálok! Sok boldogságot és jó egészséget kívánok!
babancs
 
 


Majdnem 4 kg-os gyerek! Nem semmi! Nem lehetett könnyű világra hozni. Norka jól megszenvedhetett érte.
babancs
 
 


Norka!!!!
Gratulálok!!!!


Kandika felhívott, hogy közölje a hírt :) Nem úsztam meg könnyek nélkül :)

Nagyon sok boldogságot. És még annyi babát amennyit szeretnél/szeretnétek :)

Kavics

Kandika! Nagyon köszönöm :)
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: