Új privát üzeneted érkezett!

Kedves Unique!
Még jó hogy nem kapcsoltam ki rögtön!
Köszi a drukkot, remélem minden jó lesz!
Milyen nagy már a Hercegnőd! Olyan figyelmes a képeken!
Milyen furcsa, nemrég még Bébi is ilyen pici volt. Hihetetlen, hogy rohan a z idő!
Remélem a poci tényleg jobban lesz! Az evés kb. 3 hónapos kor körül áll be, addigra ugyanis rájön, hogy nemcsak az evés az egyetlen elfoglaltság a világon :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Jó reggelt,

változatlanul elbűvölve és "irigykedve" nézegetem a babafotókat. :lol:
Emlékeztek, amikor Unique már szülés előtt volt, és hasonlót mondott, hogy irigykedik? Akkor Zsebi rákoppintott az orrára. Vagy valami hasonló. Hát én már tökre megértem az érzéseit. :?

Nincs semmi, nem is eszem szinte, de másznak fel a kg-k egyik napról a másikra, szerintem ez víz (már 13,5 kg). Az arcom is kezd felpüffedni a szemem körül. Rém szarok tudnak lenni ezek az utolsó hetek. Bogibaba annyira keveset mozdul, hogy a párommal kell hallgattatnom a szívecskéjét... :shock:
Tegnap is felnyaltam az egész házat, hátha... de csak egy jó erős derékfájást hoztam össze magamnak.

Melcsi, gondolok ma rád, hogy sikeres legyen a punkció.

Ez a Farkaslány nem szívat minket? :shock: :lol:

Norka (38+1)
Vendég
 


Norka!
Még egyben? Nyugi, már tutira nem tart sokáig!
Ez a hülye idő tutira neked dolgozik!

Unique!
Utólag is boldog névnapot!

Melcsi!
Drukkolok!

Velünk minden OK, de a pasik egyre több foglalkozást igényelnek, úgyhogy ritkán vagyok erre, bocsi!

Kép
stella9
 
 

 
 

Unique!
Meseszép a kislányod/otok. És ezek a rucik? Nagyon csinik.

Judit!

Nagyon gyanús vagy. :wink:

A holnapi taliról rakjatok ám fel képeket, légyszi.

Timi
latimi
 
 


Szasztok,

Unique,

Laura nagyon komoly, de nagyon helyes a képeken :) Hogy tudod 'szoktatni' Laurát a három óránkénti evésre ?? Engem is érdekelne...mikor ébren van mi is másfél óránként, óránként szopizunk....először örültem, mert mindenki azt mondta hogy akkor több tej termelődik, de mostmár rájöttem, hogy az óránként 40 az háromóránként 120...tehát pont ugyanott tartunk....
Nálunk az éjszakai szopizás változatlan, de akkor legalább jól eszik és a tejem is jó, igy nem bánom (persze kivéve mikor hajnalban óránként ébred) Már egy pár hete bevetettük a cumit nyűgösebb időszakokra, de nem mindig jön be, van amikor sugárban köpi ki és csak a cici kell neki....szóval várom az ötleteket...

Melcsi,
Remélem jól sikerült ma a leszívás :):) Gondoltam rád délelőtt.....
A tejci helyzet változatlan nálunk, mindig kb egy 100-assal az igények alatt vagyok....már 700-akat eszünk naponta, tejci pedig 550-600 körül mozog, bár már nem mérem minden nap....egy hete beálltam arra hogy 5-6 óra között kap egy adag tápszert, a többi cici....lehet hogy lehetne csökkenteni a tápot, de az elmúlt napokban nem volt rá energiám....
A lába szépen javul, de még igy is 6 hét van hátra.legközelebb már csak 3 hét múlva kell mennünk, 2 x 1,5 óra szabadat kaptunk, az utolsó három hétre pedig 2 x2 órát fogunk kapni...persze ezeket én kicsit rugalmasan kezelem....eddig is volt már az 1 óra helyett kettő, most a másfélből is lesz 2,5 néha :)....

Persze a tegnapi maraton után mikor este fél hatkor beauldt Máté, éjjel 11-kor ébredt, és utána is reggel kilencig aludtunk 2 etetéssel, ma pedig szintén egész nap alszik....kivéve az anyóséknál töltött ebédet, ahol kipihenten tudta magát produkálni:):) Nagyokat mosolygott, gőgicsélt és kiabált :) Nagyon jó képek készültek, majd apa felpakolja őket az oldalra pár napon belül....

Norka,
Mikor is mondták a 7-10 napot, hét elején ? Vészesen közeledik a nagy nap :) Tudod, nekem sem volt semmi tünetem, órák alatt változott meg a helyzet !! Remélem már minden pakkod az ajtó mellett van ! Nagyon izgi :)

Farkasok, Lara,
Nem tudom született-e ötlet, de az Eurocafé tényleg lehetne megoldás ha nincs jobb. Belül is elég nagy hely, vasárnap délután biztos nincs tele, tehát nem lesz füst. van csapolt sör, enni is lehet ha akar valaki... A Victor Hugo utcában van, a Pannónia-Kárpát utca közötti szakaszán, a Lehel tértől 3. sarok a Pannónia utca...szóljatok ha jó, vagy ha van jobb hely...
Addig is ime a helyről a pesti est ajánlása...

http://www.est.hu/cikk.php?cikkid=30177


Kriszta
kriszta71
 
 


Kriszta, én még nem lehetek okos, csak most estem át a Suttogó titkai c. kiképzésen, és abban azt mondja, hogy a fejlődési ugrások kivételével, már egy újszülött baba sem éhezhet meg 2 óránkéntnál gyakrabban, de a 3-3,5 óra a normál később, fél éves korig. Ha ennél gyakrabban kér cicit, akkor az csak vigasztalódás, de valójában nem éhes. Nálad ténylegesen szopik is Máté mindig, vagy csak cumizik? :shock:
A megoldást én sem tudom, csak azt, hogy a végén a könyv írója már a problémamegoldás fejezetbe utalta az ilyen kisbaba "átnevelését", mondván, hogy helyre lehet ezt még hozni, annál könnyebb, minél kisebb... ha nem kapja meg a cicit Máté, akkor ordít?

Hajjaj, már előre látom, milyen tanácstalan leszek én is...

Megjártuk a kórházat, ugyanis Bogi elfelejtett ma felébredni! Tiszta para voltam! Végül 12 fele beestünk, NST. Hát túlzottan ott sem produkálta magát, de legalább sikerült felébreszteni, a fájásgörbém alapból picit magasabb, állandó 30%, ez néha felment 40-50%-re, de mint tudjuk ez nem sokhoz elég. Anyám azt mondja, Bogi készülődik és azért ilyen, de minden napot majd ezzel kezdünk most, hogy Boci boci tarkával sem tudjuk felkelteni? :shock: :? Hát izgi.
Vendég
 


Lányok, köszi a drukkokat!
3 petesejtem lett, a többiben nem volt. Holnap 11-kor telefonálhatok. Az uj jelszó: megtermékenyülés, osztódás :!: :!: :!: Remélem, legalább 2 megtermékenyül majd!
Kedves Norka!
Rémes tud lenni, ha nem mozdul, de már nincs sok helye! 1x mi is rohantunk, aztán persze ott elkezdett fickándozni! :lol: Szerintem a viz az arcodon annak a jele, hogy nincs messze a nagy nap! Használd ki valamelyik frontot, van bőven! :lol:
Kriszta, Máté már gőgicsél? Hogy megy az idő! Nagyon szerencsés vagy, hogy ilyen kevés pótlás kell! Bár nagyon fárasztó, de szerintem pár hét és kialakul valami rendszerféle Nálatok is!
Jó talizást, kérünk képeket!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Norka,

Azt a könyvet én is kiolvastam, kétszer is:) Még a Madarászban ajánlották:) Te aztán előre olvasol !! Sajnos azonban ott nagyon szépen vannak a tanácsok leírva, példákkal, meg minden, ennek ellenére mégis van ilyen.....Máté eszik is, de mivel ilyen gyakran kér enni, ezért egyszerre keveset eszik, illetve kevés bír termelődni...és igen, ha nem kap cicit, akkor keservesen sír....persze időnként a cumival ki lehet cselezni, illetve ha valami érdekességgel elterelem a figyelmét, de egyelőre csak 10-20 percekre lehet lekötni ...

Csak hogy összezavarjalak, ha a La Leche ligát olvasod (lll.hu) ott egész mást írnak (szoptasd ahányszor kér...illetve minél gyakrabban, annál több tejed lesz) és ezerféle füzetet, meg újságot kapsz majd mikor szülsz, az is mind tele van jó tanácsokkal és megfigyelésekkel...szóval igazából neked kell kitapasztalni hogy Bogival hogy megy :)

Ma Máté is sokat aludt, Bogi odabenn nyilván ugyanúgy érzi a frontokat...és mivel ezekből jut bőven, előbb utóbb ki is fog bújni az egyikkel :)

Kriszta
kriszta71
 
 


Kriszta :) nálunk is uez volt pár napig, ha ébren volt, egyfolytában enni akart. A sírást pedig én sem bírom hallgatni. Ettől az állandó kajálástól lett aztán a kaki bajunk is, mire a doki néni azt mondta, hogy amikor ébren van, egyfolytában foglalkozni kell vele, hogy eltereljük a figyelmét. Azóta iylenkor Kaláka szól jó hangosan, amire táncolunk, hol kézben, hol csak úgy, hogy ő fekszik mi meg "rángatjuk", vagy kivisszük a kertbe, sétálok vele a házban és egyfolytában beszélek, cumi, egy kis kamilla tea. Ezeket variáljuk, jobban mondva variáltuk, ugyanis néhány napja, elkezdte érdekelni a világ és most már el van magában is, nézelődik, zenét hallgat. Minden gyerek más, de hátha nektek is bejön vmelyik. Persze, ha valóban nagyon éhes, semi sem vígasztalja meg, de ez most már 2,5-4 óránként történik. Éjjel is már csak egyszer ébred kajálni, persze 4-5 között már kukorékol. Olvastad a Dr. Gaál Éva (MAdarász u. Kh.) Aludj velem c. könyvét? NAgyon sok jó tanács van benne. Nem csak az alvásról az etetésről is, ugyanis a kettő nagyon szorosan összefügg. Vékony kis könyv, ajánlom figyelmedbe. NEkünk és másoknak is már segített.

Norka:) majd hamarosan te is tapasztalatból beszélsz, és tök igaz, hogy mindenkinek más jön be, az elején én is abszolút igény szerint szoptattam, mostanára alakult ki vmiféle rendszer, ami még elég instabil, de már kezd felállni. De már aludni is tudok, este 10-hajnal 2-3-ig.
Kiborított engem is ha nem mozgott egy darabig, de már meg voltakl a trükkjeim, hogy megmozdítsam. Utált bizonyos fekvési pozíciókat, a huzatot vagy a gáztűzhely melletti nagy hőt. Szerintem is ez annak a jele, hogy készülődik kifelé.

Melcsi :D :D :D

Unique :) ezt irígylem tőletek a legjobban, hogy a kishercegnődnek iylen jó az alvókája, nagy kincs. NAgyon szép, tényleg olyan komolyan tud nézni, kíváncsi vagyok a mosolyára :D . Mostanában sikerül tudatosan megmosolyogtatnuk Hannát, de lefotózni még elég nehéz a pillanatot. Jövőhéten visszük UH-ra, ti voltatok? Jún. végén pedig ortopédiára. Ezek úgy tudom csak ajánlott vizsgálatok, jó lesz túl lenni rajtuk.
renoka
 
 


Sziasztok,

Köszi mindenkinek a dícséreteket! :)

Kedves Melcsi :)
Köszönöm Laura dícséretét! Igen, tényleg nagyon komoly és okos kislány Laura. nagyon sokat nézelődik már, rengeteget kell vele foglalkozni napközben. Nagyon igényli. Már kezdi tartani a kis fejét, és imádja, ha járkálok vele a lakásban, hogy nézelődhet. És már visszamosolyog ránk, ha mosolygunk rá. Olyan édes!
Sokat gondoltam Rád tegnap és ma. Örömmel olvasom, hogy három szép petikétek volt :) legyen mindháromból kis virág! :wink: Ezt kívánom! :)
Tényleg gyorsan repül az idő... Nekem olyan, mintha még csak most szültem volna... Pedig milyen rég volt már... 8 hete :)
Ez a pocifájás náunk olyan, hogy egyszer van, máskor meg nincs. Talán már kezd múlni... (kopp-kopp). Már nem az egyetlen elfoglaltsága a kajálás amikor fenn van (nem is bírnám, hiszen akkor eész nap enne...). Sokkal jobban érdekli a nagyvilág. Imád sétálni (mindennap viszem, hacsak nem esik az eső). Nagyon édes! Már azért is sír, hogy foglalkozzunk vele. Igényli. Iszonyat sokat fejlődik pár nap alatt is!

FarkasokJudit :)
MIVANVELED???????????????? :?: :?: :?: :?: :?:

Norka :)
Tényleg így van ez: " a túlsó part mindig zöldebb" - valahogy így. Terhesség alatt: "de jó, aki már a 20.,21.,25,27,30,35,38,stb. héten van". majd: "de jó, ő már megszült", majd " de jó, neki már nagyobb a gyermeke, tud aludni"... nem lesz vége, ígérem... :shock:
A nagyfokú vizesedés a közeli szülés jele. Én a szülésem napján lettem iszuonyúan vizes. Mamám meg is ijedt tőle. :(
Drukkolok Érted!

Stella :)
Köszönöm a jókívánságot! :) Elhiszem, hogy sokat kell a pasikkal foglalkoznod, én egy lánnyal alig bírok :roll:
Csak dobj képet, már az is elég ilyenkor!

Timi :)
Köszi, aranyos vagy! Nagy műgonddal válogatom a rucikat :) Úgy látszik, nem eredménytelenül :)

Kriszta :)
Azért az az 550-600 g nem kevés ám... Iszol laktoherb teát? nekem az nagyon bevált. Érezhető a hatása, amikor iszom.
ha több tejcsit szeretnék, egyszerűen 1-2 napig megemelem a filter adagot, és több lesz, majd arra beáll.
Most úgy szopizunk, hogy minden szopinál mindkét ciciből. Eddig úgy csináltam, hogy egy szopi, egy cici. Most is kb. elég lenne neki egy cici/szopi, de így sokkal több tejem lesz.
Ja, nekünk sem pikk-pakk ment a 3 óra ám. Sokat sírt. De totál kikészültem az 1-1,5 óránkénti szopitól. Idegileg is meg fizikailag is. Ígyhát megpróbáltam sokat leköteni a figyelmét közben és persze sokszor hagytuk sírni. Ha kitart a 3 órát, akkor már lesz ios annyira éhes, hogy nem cicizik, hanem 10-15 perca alatt leszívja ami neki kell és utána büfi, majd nézelődik és mosolyog+gügyög. Párszor kell csak szenvedni vele. ha mindig óránként mellre teszed, sosem lesz annyira éhes, hogy annyit egyen, hogy 3 órára elég legyen neki. Ki kell böjtölni, szerintem. Az elején nehéz, és szívtelennek is tűnik. De muszáj, és ez nemcsak az én érdekem, hanem a babáé is, hogy kiegyensúlyozott mamija legyen. Nem azt mondom, hogy hagytuk napokat üvölteni Laurát, de néha néha muszáj kicsit hagyni. Nagyon követelőzők tudnak ám lenni, ha hagyjuk magunkat :oops:
Laura amúgy nagyon jó gyerek, nem is panaszkodhatok rá igazán. ma pl. 9 órát aludt egyhuzamban, szopi nélkül. Este 23.30-tól reggel 8.30-ig. Ez aztán a döfi!!! (persze ennek az az ára, hogy este kidönt minket apával, mert annyit eszik, hogy így bírja ki ilyen sokáig, de megéri :D )
Na nem okoskodom tovább...

Renoka :)
Melyik UH? A Koponya és hasi? na arra én nem viszem el, úgy döntöttem. Van beutalóm, meg minden, de én nem teszem ki ennek a lányom az tuti. Szerintem fölösleges. Mert ha van valami, úgysem tudnak vele sokmindent kezdeni. Csípőszűrésre meg mi 4 hetente járunk már 2 hetes kora óta, az én csecsemőkori csípőproblémám miatt, az már nekünk rutin :( Egyelőre nem volt baj, remélem, ezek után sem lesz.
Hát, az alvókánk jó, az igaz, de már annyira érdeklődik, hogy alig tudom lekötni egész nap. És persze más nem jó neki, csak az anyja. Ki érti ezt? :twisted:
Mi is mosolygunk már egymásra, sőt, már beszélünk is egymással. Eddig szókincsünk: aaaaaaaaaa, öööööööööööö, eeeeeeeeeee, ééééééééééééééé, búúúúúúúúúú. lesz ez még így se! :P
Olyan édi, ha gügyögünk neki, visszagügyög. nektek is csainálja ezt Hanna?

na azt hiszem itt az ideje eldugulnom és mennem a maratoni szopira :shock:

Puszi mindenkinek!

KépKép
unique
 
 


Sziasztok Lányok!
2 sejtecskénk megtermékenyült, és lehet hogy holnapra a 3. is meg fog. Kedden rakják vissza őket. :D :D :D
Látod Renoka amint öregszik, hirtelen kitágul a világ, és már nemcsak Te érdekled meg a cicid. Hamarosan olyan is lesz, hogy nem ér rá szopizni mert annyira érdekli valami más éppen! :lol:
Kedves Kriszta, ez Nálatok is hamarosan bekövetkezik.
Azért nem szeretem ezeket a kiadványokat,és főleg a Kismama magazint, mert olyan jó tanácsokat tudnak adni, aztán a zéletben sokszor nem valósithatók meg. Én nem veszem szentirásnak őket, bár el szoktam olvasni. De még 2 testvér is más, nemhogy a könyv meg a saját gyereked.
Végül taliztatok? Milyen volt?
Azt nem is irtam, pedig irigykedhettek :lol: rám is, ugyanis mi az első naptól végigaludtuk az éjszakákat. Persze kezdetben kb éjféltől reggel 6-1/2 7-ig, aztán szépen elkezdett nyulni az éjszaka, mostmár kb. 4 hónapja a Barátok közt-öt már békében nézzük, és reggel 8 körül boldog gőgicséléssel ébred. Sirni nem szokott. :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok!

Tali megvolt tegnap, nagyon jól éreztük magunkat. Később teszek fel képeket, Andor gyerek most nem nagyon hagy levegőhöz jutni, most csak egy mondat erejéig ugrottam be...

Unique,
nem akarok beledumálni, de az uh nem egy tragédia a gyerek számára, Andor szépen végigcsodálta az egészet, nem sírt és csak pár perc az egész. Viszont itt vették észre, hogy el volt záródva a bal oldali húgyvezetéke, és emiatt a veséje a többszörösére volt duzzadva és alig működött. Ha nem viszem el és ezt nem veszik észre, nem műtik meg, lehet, hogy már nem is működne az egyik veséje. És ez egy életre szóló probléma lett volna, szemben ezzel a kb. 5 perces vizsgálattal. Én megragadtam eddig minden olyan lehetőséget, amelyek bizonyossággal meggyőznek iarról, hogy a gyerekem egészséges. Bocs, hogy belekotyogtam, de nem bírtam ki...

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Látom, magam vagyok :lol:

Szóval a tali:

Mi egy kicsit késtünk, mert Andor gyerek jól bealudta magát délután, úgyhogy mire leértünk, már mindenki ott volt. Máté kishavernak saját ágyikója is volt, hála a söröző jópofa kialakításának. Bár sokáig nem élvezhette ezt a kis kuckót, mert az 5-kor kezdődő nyugdíjas ismerkedési est (ez később dizsivé alakult :shock: :lol: ) miatt átszorultunk a billiárd részbe. De a tüneményes kispasi nagyon jól viselte magát, nézelődött, nagyokat csodálkozott a világra szép csendben. Andor tekert jobbra-balra, kezdetnek kiborított egy korsó sört, aztán a felszolgáló lánnyal ismerkedett - a fiúk nagy örömére :wink: -, megcsodálta a bárpultot belülről is, aztán Farkaskomával és apájával nyomatta a billiárdot. Szóval nagyon-nagyon jól éreztük magunkat, köszi mindenkinek :!:

Néhány kép a taliról, további fotókkal Farkas-family tud szolgálni:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Kisajátítom a topikot :lol:

Még valami eszembe jutott. Egy kedves barátnőm eladná a hordozókendőjét, engem kért meg, hogy tegyem fel a netre. Ha valamelyikőtöket érdekelné, akkor természetesen ti elsőbbséget élveztek az idegenekkel szemben :wink:
Szóval megkímélt, jó állapotban van, L-es méretű, tehát átlagos testalkatú apukák (nem Larapapa) is tudják benne hordozni a manót. 4000 Ft az ára.

Bocsi az offért!

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!

Irigykedve nézem a képeket.
Kár, hogy kimaradtunk ebből a jó kis összejövetelből. A legközelebbin tutira ott leszünk.

Timi
latimi
 
 


Most nekem is csak egy fél percem van.
Tündériek a srácok, tök jól el voltak a felnőttek világában.

Lara :) egyetértek veled, én is kímélem még a babámat a külvilágtól, de éppen a ti esetetek hatására, feltétlenül elmegyünk a vizsgálatra. Megértem Unique-t is, nem kellemes a kórházban várakozni, de az UH valóban nem fáj és ahogy mondod, minden, ami amellett szól, hogy a babám egészséges: nagyon fontos!!! Tudjunk időben cselekedni, ha bármit találnak, amitől Isten őrizzen, de van ilyen.

Unique :) majd szerdán referálok, hogy Hanna, hogy viselte a vizsgálatot. A csípőszűrésre mi jún. végén megyünk. HAnna még csak próbálkozik a gügyögéssel, nem mindig jön ki hang a torkán :P . Figyel ránk és mosolyog is, de van, hogy érdekesebbet lát az arcunknál és akkor azt bámulja. Huncutnak már most huncut, hunyorog a szemével, nagyokat pislant és kinéz ránk a szempillái alól. Igazi csajszi. Apukája totál bele van zúgva :D

Melcsi :D 2 v. 3???

FArkasné, gyanús vagy 8) :idea:

Kriszta, már lement rólad minden kilo, jól nézel ki :D
r.
renoka
 
 


Judit!

Egyre gyanúsabb vagy. Most már itt lenne az ideje, hogy nyilatkozz! Már szétizgulom az agyam.
Már nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi van. :shock:

Timi
latimi
 
 


Sziasztok!

Judit, tényleg, meddig kell még várni? Azt néztem a fotón, hogy előtted nincs alkohol, csak valami shake... :lol:

Nevetek, hogy a "kispasik" milyen hamar kapnak a legényéletből (kocsma, biliárd)!! De így kell ezt, csak tökösen! :wink:

Velem annyi van, hogy tegnap este óta potyog belőlem ez-az! Csak gondoltam szólok, hogy ne érjen titeket váratlanul, ha eltűnök, de Kandi a PCO-s topikból írni fog ide. Bár a szülésznő most hűtött le, hogy ez még semmi, elszarozhatunk itt napokat. Tegnap este óta nyákos cuccok jöttek több darabban, ma délután bepisilés-szerű dolog hirtelen felálláskor (vízszerű folyások, de nem folyamatosan szivárog). Nálam semmi sem tankönyvi. :shock: :? Most akkor ez nyákdugó, vagy van-e köze a magzatvízhez, a fene se tudja. Nem is baj, az a lényeg, hogy valamik potyognak, amelyek eddig nem! :lol:

Norka (38+3)
Vendég
 


Norka :)
Ez nem tréfa!!! Ez a bepisilés-szerű dolog lehet magzatvíz is, és akkor meg irány a kórház! Amennyit én olvastam, legalábbis. Dokidat hívd fel, szerintem.
A véres cuccok a nyákdugó. Olyan nyákos.

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok Lányok!
Kedves Unique!
Olyan jó olvasni, amiket Lauráról irsz! Milyen nagykislány, hogy már igy érdekli a világ és beszélgetni is tud! Egyébként igazad van, szerintem is kell valami napirendet alakitani, az összevissza etetést nem nagyon lehet birni idegileg, hát ne tudj megfőzni 1 főzeléket, mert nem tudhatod mikor kell ugrani?! Azért ezt is mérlegelni kell bizonyos kor után.
Miért félsz a vizsgálattól?
FakasJudit, mi van Veled?
A tali látom jól sikerült, ha befogadtok, legközelebb csatlakoznék. A kisfiuk igen hamar bele fognak tanulni a férfidolgokba :lol:
Holnap 1/2 12-re megyünk vissza a bébinekvalókért. Kettő szabályosan osztódik, a harmadik sajnos nem csinált semmit. A-Ha is lesz, mindkettőt megvágják. Szóval holnap ujra babát várok majd :D
Két hétig valszeg minden alkalmat megragadok a fekvésre, ezért nem biztos hogy jelentkezem. Két hét mulva-remélem jó hirekkel- jövök mindenképpen!
Sziasztok!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kriszta :)
nem hiszem :D 1 óra alatt felérünk, a pasik meg már nem kicsik, akármikor tudunk jönni :D
Ha Bp.másik felén laknánk, akkor si ennyi idő lenne :D
meg amúgy is nekünk Bp ettől még megmarad mint melóhely, így heti 2-3 alkalommal amúgy is jövünk.

Unique :)
gyönyörű ez a lányka :D
A koponya és a hasi UHnak nagyon sok értelme van. Vannak olyan rejtett betegségek, amiket kiszűrnek vele, és sok simán gyógyszeresen kezelhető... szerintem felelőtlenség kihagyni.

Melcsi :)
Drukkolunk! :)

Magunkról: pasikkal minden OK... én meg megint babavágyas vagyok, és agyalok, hogy mikor legyen a köv. lombik...
komolyan akár holnap mennék... hülye vagyok, mi? van két 19 hónapos fiam és én meg még bevállalnék akár 2-t is :D :D :D

Irigy-irigy a tali miatt.

Farkasék Juditja :)
Nagyon-nagyon csini vagy... nagyon sokat fogytál, ugye? Mert látszik :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok!

Aranyosak a talis képek, biztosan jól éreztétek magatokat. Remélem Farkasok is feteszik a fotókat nemsokára.

Nóri!
Gondolok Rád. Talán épp szülsz... és hamarosan meglátod Bogit. Remélem, hamar megtudjuk. :D

Judit!
Nem sürgetésképpen... de már tényleg mondhatnál valamit. :roll:
Azért persze megértem én... és drukkolok!

Fanni
fanni73
 
 


Lányok, éjjel már nem aludtam. Negyedóránként-20 percenként voltak fájásaim, aztán reggel megint bugyogott belőlem valami, lettek 7-8 percesek is, most megint belassult, rendkívüli összevisszaság van. Nem bírtuk tovább a bizonytalanságot, és vettünk egy magzatvíz szivárgás tesztet, amit Rejo javasolt, és tényleg a magzatvíz jön belőlem, totál kék lett egyből a teszt....

Drukkot kérek, majd üzenek!! Remélem nem küldenek haza!

Norka (38+4)
Vendég
 


Norka,
drukkok mennek, de ugye már a kórházban vagy :?: :?: :?: :!: :!:
Nemsokára találkozol Bogival :D
Szurkolok ezerrel, pusz:

Lara

KépKép
lara77
 
 


Nóri :lol:
Majdnem jól sejtettem! Drukkolok!
Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Snorikám,
Jól van, én pont mára gondoltam ki a hölgyet! Remélem bent fogtak és már tolod a királylányt kifelé!

CSütörtök hölgyeim, nekem sem egyszerű!

Tali szuper, és mindenkit sok szeretettel várunk a következőre!Miniemberek nagyon bírták a társaságot, Zoli nagyon cuki, de hát ilyennek is képzeltem, Zoli kicserélem a képet a pénztárcámban vagy csináltatok egy kulcstartós változatot! Szóval Zolink beillik a csapatba, Kriszta egy igazi anyatigrincs és Máté irtó cuki baba, Jól viselte a szocializálódás első akadályát és Zolit is sikeresen meggyőztük, hogy innia kell! Kriszta na megállított a rendőr?
Lara,
Andor egy bűbáj, nagyon társasági baba, és rohan az idő, nem véletlen, hogy az ember több gyereket szeretne, mert néha azt hiszi lemaradt valamiről nem is értem, hogy a pasik hogy bírják azt, hogy csak reggel-este látják a poronytukat.

Timkém,
Mi lett a vizsgákkal?

Uniqeu,
Hát ez a bébi! Beszarok milyen édi, jelzem még mindig a dalia férjedre hasonlít! Rengeteget változott az arcocskája!

Puszi Farkasok J
farkasok
 
 


Sziasztok:)

Jó lehetett a tali, kár hogy nem tudtam elmenni. Bár én sem voltam rossz helyen, céges kiránduláson voltam a nem is olyan meleg Tunéziában, a részleteket megtaláljátok a Dévasi topikban (már ha érdekel valakit).
Most képtelen vagyok írni mindenkinek, mert a rendes afrikai szuvenírt hazahoztam (láz és fosás), de jelzem, hogy a Laura gyönyörű, Farkaslány nekem is nagyon gyanús (én már álmodtam is vele pocakosat), Melcsinek drukkolok és várom a híreket Norkáról.
Azt hiszem dióhéjjban ennyi.
Puszik

wish
 
 


Sziasztok Lyányaim,

Köszönet az ezer meg ezer dícséretért, amivel elhalmoztátok kislányom! :)

Kedves Melcsi :)
Hogy vagy amikor épp nem fekszel? Remélem, minden rendben és nem viselt meg a dolog... :)
Drukkolok ám nagyon! Még pár nap, és eldől minden! 8)
Irigykedni nem irigykedek, mert Laura hasonlóan jó alvó, mint e Te Pörid volt. :) Most már a 8-9 óránál tart, egyhuzamban. Utána meg ha jól bepapil, akkor ér rá tud húzni egy újabb 3-4-et. Szóval 12 óra megvan, és ezt én is maxira kihasználom, alszom vele együtt. :)
Már várom azt az időt, amikor elfelejti a cicizést... :P

Lara, Orsi :)
Jól van, ho. Beparáztattaok ám rendesen az UH-val... Csak a Söfibe lehet menni vagy máshol is csinálnak ilyet? :) Ok, bejelentkezem, de csak kb. július elejére, akkor már 3 hónapos lesz. :)
Addig nem szívesen viszem emberek közé.
Szupik lettek a képek a taliról! Fájt a szívem, hogy nem lehettem ott! Látszik, milyen jól éreztétek magatokat!

Kriszta :)
Mizujs, még mindig óránkénti cicizés megy? :roll:

Judit :)
Csütörtök???? Addig belepistulok a türelmetlenségbe... :cry:

Wish :)
nem semmi, ahogy halmozod az élvezeteket, Tunézia, majd nászút... Jobbulást kívánok, azért biztos szupi lehetett a túra! :)

Dobok egy friss képet lánykámról, most elhalmozlak benneteket, ha már olyan ritkán jövök :)

Kép


Kép

Puszi

KépKép
unique
 
 


Unique :)
nem para, hanem elővigyázatosság :D amit lehet szűrjünk azért ki :D
szerintem semmi baja nem lesz, ha emberek közé viszed, amúgy is nyár lesz :D - legalábbis nagyon remélem - .

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


és gyönyörű ez a lány!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Icsilya!

Felvettelek az msn-re!
Lépj már be légyszíves, lenne pár kérdésem hozzád.

Köszi!

Crys
crys74
 
 


Judit!

A vizsgám akkora karó lett, hogy ihaj. Azt mondta a banya, hogy túl sokat írtunk, és ez szerinte puskagyanús. Így mindenkit megbuktatott. Meg szerinte a levelezősök hülyék. nem így mondta, de ez volt a lényege.
Le van sz...a.

Izgulunk ám érted, drukkolunk ezerrel.


Timi
latimi
 
 



GRATULÁLUNK NEKIK!!![/b ]

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Szasztok,

Bocs, hogy a tali óta csak most, de mindig van valami...:)

Norka,
Gratula Bogihoz !!! Elég nagy súly a centikhez képest :) Kis vasgyúró lehet...kíváncsi vagyok a 6 óra részleteire, na és persze képeket akarunk !!

A tali nagyon klassz volt, el is határoztam hogy többet kellene jönni-menni...itthon nem tudom annyira lefoglalni Mátét, és csak iszonyúan sajnálom magamat... A kocsmában legalább volt egy csomó új dolog, meg új ember :):):) Judit tényleg nagyon sokat fogyott és tök jól néz ki !!! Csütörtök meg már mindgyá itt van :)

Andor gyönyörű és nagyon csibész, rögtön nyúlt a sörér.... kis idő múlva tudják egymást kergetni majd:):)

Ime a képek....ja, és nem állítottak meg, de legközelebb azért viszek jogsit is :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Unique,

Az UH egyáltalán nem fáj a gyerkőcöknek, max 2 perc, és nem kell várni....bár nekünk megcsinálták amikor amúgy is ott voltunk, de egy barátnőm is volt, és időpontra ment, senki nem volt előtte...viszont amint Lara is írja, nagyon sok mindent ki lehet vele szűrni !!! Szerintem igy 2 hónaposan már lehet velük emberek között közlekedni....persze óvatosan, nem tömegben, stb de ne halaszd sokáig szerintem sem....

Laktoherbet sajna folyamatosan iszom, igaz csak napi 2 filterrel 1 litert, de nem sokat változtat a helyzeten. lehet hogy majd megint beiktatok egy homeos 4 napos kúrát... Ma mondt a védőnő hogy már 850-et kellene ennünk....én még a 750-re gyúrtam...lehet hogy ezért akar mindig enni ?? Mostanában már nem mérem naponta, pláne ebben a hidegben...mikor lesz már nyár ???

Renoka,
Hát a rendszer továbbra is vár ránk, de igyekszem...a lekötős dolgot ismerem, csakhát 2 órán át nem könnyű, a lakásban kb 30 perc alatt mindent kivégzünk....Halász Juditot hallgatunk, de nem nagyon köti le, én viszont egész jól tudom már a szöveget. Az ágy feletti forgó az nagyon bejön, de max napi 2 x 5 perc. Na mindegy, ha javul az idő majd sokat leszünk úton, az tutira segít.

Máté rengeteget gügyög és mosolyog, különösen apával, általában reggel 6-kor és este 7-kor tetszik neki a világ, de ha jobb napja van, akkor napközben is előadjuk a sikongatós gőgicsélőst....főleg a gőőő és a lááá megy jól :)

Na jó, megyek aludni, mert a tegnapi éjszaka is csak 4 órát sikerült 4 részletben :(

Kriszta
kriszta71
 
 


Norka :P
Gratulálok!

Kriszta :twisted:
Akkor is irigyellek :wink:

Legközelebb szeretnék én is menni a talira... "Apával" együtt

Puszi mindenkinek,
Fanni
fanni73
 
 


Norka

gratulálok a kislányodhoz!!!
zsuzsi73
 
 


Norka!

Gratulálok.

Kép


Timi
latimi
 
 


Sziasztok,

Norka :)
Hatalmas gratula Bogihoz!!! Mesélj majd ha tudsz, milyen volt a szülés, és persze várjuk a képeket! (ezt mondani sem kell...) :)

Kriszta :)
Nagyon édes Máté! Olyan komolyan néz! :)
Hát, én laktoherb téren kicsit brutálisabb vagyok: napi 4 filtert iszom, kb. 1 liter vízzel. És a legjobb a hatásfoka annak, amit este beáztatok és reggel iszom. Jól kiázik. Nekem bejött ez a mennyiség. Legalábbis (kopp-kopp) még bírom a tejmennyiséggel. Eszel sok-sok levest is?
Bejelentkeztem UH-ra, júli 14-re kaptunk időpontot. Az már pont jó lesz, akkor már 3 hónapos koron túl leszünk.
Nem attól félek, hogy fájni fog neki (tudom, hogy nem), csak nem tartom túl idillinek ennyi féle vizsgálatra vinni szegénykémet (talán káros valamennyire neki, de ezt még nem lehet tudni persze ilyenkor), pláne, hogy én is felnőttem mindezek nélkül. No mindegy. Szerintem mostanában agyon paráztatják az ember lányát ezekkel a vizsgálatokkal :(

Reno :?:

Almodo :?: - rég nem jártál felénk...

Puszi

KépKép
unique
 
 


Kedves Bogi! :P

Isten hozott a nagyvilágban! Pusziljuk az anyukádat is :D
Norka remélem hamarosan hazamentek és jelentkezel! Jó kis születési dátum :shock: :lol:


Unique :D
először is dicsekszem, a kislányunk nagyon tündér módon viselkedett az UH alatt, nagy kerek szemekkel figyelt, egy hangja nem volt. (megjegyzem minden gyerek üvöltött, de inkább az öltözés-vetkőzés miatt, célszerű nagyon könnyen levehető ruhát adni rá, mondjuk a nejlon harisnyát nem ajánlom :)
2 perci tartott az egész, mindent megnézett a doktornő és hála Istennek, makk egészséges a baba
Vidd el Laurát, tényleg megnyugtató. Voltak 7 hetes babával is.

Melcsi :D Fekszel? Emesével is feküdtél?
Puszilunk

Szevasz Timi :D , hogy vagy???

Orsi :D képet kérek a fiúkról, ha van 1 perced

Kriszta :D , na, kellett nekünk emlegetni, Hani 2 napja nem kakilt, tegnap este olyan sírást levágott, hogy égnek állt a hajunk. Nagyon édes a kis Máté!
r.
renoka
 
 



Renoka!
Köszönöm, jól vagyok/unk. Figyelmesen olvasgatom irományaitokat, hogy mik a tapasztalataitok a bébiellátással kapcsolatban (etetés, öltöztetés, levegőztetés, stb).


Norka!
Gyönyörű a kislányotok. Mégegyszer gratulálok. :lol:

Timi
latimi
 
 


Nóri :)
Nagyon édes a pici!
Kíváncsian várom a beszámolót!
Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Norka :)
gyönyörű ez a baba!!!!

Farkasék Juditja :)
nem ma jönnél hírekkel?

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok!!!

Gondoljunk Juditunkra!!!! Méhen kívüli terhessége van, most műtik. Alapvetően jól tartja magát, de csak úgy tud túllenni rajta, ha SOK-SOK pozitív gondolatot kap tőlünk!!!!

Judit!! Nagyon szeretünk!!!!
lkt
 
 


Judit! Krisztián!
Nem tudom mit mondjak... csak talán hogy tudom, mit éreztek és hogy millió gyógypuszit küldök a sebzett lelketekre!
Fanni :cry:
fanni73
 
 


Judit,

Ezt nem hiszem el....nem lehet, hogy igy járjál :(:(....nagyon gondolok rátok, sok energiát küldök+++++++++++++++++++++++++++++++++++. jelentkezz ha túl vagy rajta, remélem azért még megmarad ez a petevezetőd és legközelebb sikerül tényleg !!

Kriszta
kriszta71
 
 


Farkaslány, nem is tudom. már ötödjére törlöm ki, amit írtam. Veled vagyunk, nagyon szorítunk, ez biztos. Ezenkívül az is biztos, hogy te is anya leszel. TUDOM. Sajog a szívem, mert nagyon sorstársamnak érezlek, erős lány vagy, megyünk tovább előre. A fene egye meg.






Norka :P , gyönyörű lányod lett, nem is újszülöttnek néz ki, jól tápláltad már odabent is. Na és az a ruha, kérem, fehér csipke gallér, nem kispályás ez a Bogi.

Sajnálom, de most nincs kedvem írni, csak rázom a fejem.

r.
renoka
 
 


Drága Farkasfalka!!!!
Nagyon-nagyon sok erőt Nektek.... egyszerűen írni sem tudok mit.
Hiszem, hogy mindenki 1ről 2re fog jutni, és nagyon drukkolok addig!

puszi Nektek és sok-sok ölelés!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Lányok!
Csak 1 gyors bekukk.
Farkascsalád, nagyon szomoruan olvastam a hireket Rólatok! Küldöm én is a + energiákat, és tudom, hogy egyszer Nektek is sikerülni fog.
Norka kedves!
Gratulálok a hatalmas és gyönyörü Bogi kisasszonyodhoz, sok boldogságot, és jó egészséget kivánok Nektek!
Magamról: 1 db 10 sejtes és 1 db 6 sejtes petike került vissza, és most mondogatjuk nekik Pörivel, hogy kapaszkodjatok, kapaszkodjatok! Remélem meghallják, mindent megteszek.
Fekszem amennyit tudok, kis családom segit Pörit emelgetni. Vele is feküdtem, nekem remélem ez válik be.
Kedves Orsi!
Tökéletesen megértelek a vágyad miatt, látod én is akarok még szülni 2 gyerek után!
Most megyek vissza az ágyikóba!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: