Új privát üzeneted érkezett!

Rambóka!

Köszi a tanácsokat. Béta-blokkolót szedek mióta 150 volt a pulzusom. Concort. A pánikbegetség nem a fő problémám. Néha előjön, buszon, üzletben, repülőn...ezzel még elvoltam valahogy.
Amiért orvoshoz fordultam..remegés, szédülés, szapora pulzus, elmaradt menstruáció, alhasi fájdalom.
Az érdekes, hogy a pánikbetegség is anyagcsere-zavar. Ezt nem gondoltam volna. Azt hittem szimplán pszichés.
babancs
 
 



Jó reggelt, sziasztok!

A hólyaghurut problémához szerencsére nem tudok hozzászólni, a migrénhez viszont annál inkább. Szerintem olyan nincs, hogy a fáradtság miatt alakul ki, max. a fáradtság fogékonyabbá teszi az embert.
Nekem 16 éves korom óta van migrénem, de egészen 22 éves koromig nem tudtam, hogy mi is ez (erről és a PCO-ról is a neten tájékozódom, éljen a net!). Előtte csak annyit tudtam a migrénről, hogy fejfájás, viszont nálam erősebb volt a hányinger, hányás, hasfájás, hasmenés, ezért nem is gondoltam, hogy én is ebben szenvedek.
A migrénesek kis kézikönyve :D azt írja, hogy ez egy neurokémiai rendellenesség, bizonyos ingerekre az idegrendszer ilyen módon reagál. A leggyakoribb kiváltó ingerek:
- hormonális változások (függetlenül attól, hogy szedsz fogigátlót vagy sem)
- időjárásváltozás (nálam pl. a melegfront)
- bizonyos ételek, italok (bor, sajt, nálam mondjuk ezek nem, de a nátrium-glutamát (E 621) mindig előhozza)
- étkezés kihagyása
- a megszokott életritmustól eltérő események (pl. korábban vagy később kelsz, mint szoktál, vagy utazol)
- bármi különleges meglepetés, izgalom (ez a legrosszabb, hogy az ember lánya még örülni sem örülhet teljes erőbedobással)
- erős napfény
Amióta ezeket tudom, és odafigyelek sikerült lecsökkentenem az évi 30 migrénes rohamot kb. 10-re. Az első két ingert a legnehezebb elkerülni. Olyan is van, hogy a melegfront önmagában nem okoz migrént, de ha aznap pont korábban keltem, vagy nagyon erős a napsütés, akkor puff.
Na, ez egy kicsit hosszú lett, ráadásul off is, de aki szenved tőle, az ezekre a dolgokra figyeljen, aki meg nem, az is tanult valamit : )

Norka, azt álmodtam, hogy megszületett Bogi, de fiú lett :shock: , viszont minden rendben ment.

Espero (45 vagy 46 cn, Kandi táblázata nélkül már nem is tudom :D )
espero
 
 

 
 

Babancs,
én is teljes adaggal kezdtem el szedni a metformint (2x850) januárban, de szerencsére csak hasfájás és egy kis hasmenés volt a mellékhatás. Reméljük te is megúszod ennyivel.
A pánikbetegséggel viszont tényleg nem szabad viccelni. Édesanyám is ebben szenved, gyógyszert szedett kb. két évig, aztán szépen fokozatosan abbahagyta. Tünetmentes volt fél évig, de sajnos elvesztette az állását és azóta visszaesett és újra szednie kell a gyógyszert.
Mindenképp járj utána a dolognak!!!

Nekem még mindig 37 a hőm, fáj a cicim és a hasam is görcsöl. Nem is értem, ha szedek premenst, ezeknek a tüneteknek nem kellene mérséklődniük?? Szerintem nekem eddig soha nem fájt a mellem mensi előtt.......
Ha jól éreztem a peteérést, holnap kell megjönnie. Ha mégsem, mikor érdemes legkorábban tesztelni??? Nem vagyok egy nagy tesztelő, nem értek hozzá......

Köszi Espero
espero
 
 




Jó reggelt! :D

Reggeli testhőmérsékletem: 37,3...de egész éjjel féjt a torkom :(
Jelentem: nincs bajom a metformintól, kicsi szédülést meg hasgörcsöt kivéve. Inkébb azon aggódom, hogy nem fog hatni a napi 2*500 mg. Ja a mellem nekem is fáj, fél éve már, hogy abbahagytam a fogamzásgátlót.
A migrénre visszatérve régen migrénem volt az tuti...olyankor az időjárásváltozástól (hidegfronttól kivoltam), remegtem, zsibbadt mindenem, elment a látásom, halántéki görcs.
Jó ideje ez már nem jelentkezik. Most asszem ún. tenziós fejfájásom van. Ez azt jelenti, ogy beáll totálra a nyakam...mintha kis göb lenne fönt a nyakamban, és szédülök tőle. Csak masszőr tud rajta segíteni. Nemtom mi ez, reuma?? Elég gáz.
Most mehetek hajat mosni, 2 naponta kenyérre lehetne sajna kenni..annyira zsírosodik. Púder nélkül ki sem lépnék az uccára, ragyahegyek...
babancs
 
 


Sziasztok!
Meglepo, mennyi migrenes van koztunk...Sajnos en is...Espero, szepen osszefoglaltad az okokat. Nekem egyetemista koromtol, szinte menetrendszeruen, mensi elott ket nappal van migrenem. Eleinte probaltam tobbet pihenni ilyenkor, de azt vettem eszre, ez nem hoz megoldast. En viszont a hidegfrontra vagyok erzekeny...szoval telen szenvedtem. Szerencsere, amiota itt elunk ez jelentosen lecsokkent, mivel itt gyakorlatilag nincs tel:-)...
Ezen kivul meg az utazasra vagyok erzekeny...Egy nagy idozonas elteressel jaro utazas utan (pl. amerika tulso partja) egy hetig kaba vagyok...Ez biztosan nem normalis, mert a ferjem a munkautazasai utan, ha este tizenegykor is er haza masnap reggel mar friss es ude a munkaban, hiaban hagyott ki egy ejszakat.
Rejo, nekem is ez a modszerem : Quarelin, kola, es pihenes csendes besotetitett szobaban. Ez az egyetlen ami segit!!! Bar amiota szedem a metformin-t szerintem kevesbe jon elo. Mivel itt nem lehet kapni Quarelin-t minden hazamenetelkor bevasarlok belole...alt. 5-6 dobozzal. Az iden is ez volt, ez eddig, tavaly szeptembertol csak egy(!!!) doboz fogyott, ami nalam rekord, mert volt olyan is, hogy hozatnom kelett meg plusszban. Szoval javulo tendencia...
Kavicska, hianyzol a topikrol...remelem jol telik a nyaralas.:)
Kandika, kar hogy Te is ritkan vagy, de megertem....nagyon rendes toled, hogy a tablicskut ilyen frissen tartod:)...
alice27
 
 


Sziasztok,

csak ámulok és bámulok, migrén... szerencsére nem vagyok fejfájós sem, lekopogom gyorsan!
Ha valami nekem nagyon rossz volt (kivéve a fogamzásgátlós időszakot), azok a mensis görcsök. Volt olyan 13 éves koromban, hogy elájultam tőle... :oops: Gyanakodtunk már babacsinálós időszakomban endometriózisra is emiatt, de nem igazolódott be. Egyszerűen nem nagyon csillapít ilyenkor semmi, csak az Analgaticum Forte végbélkúp, ami lórúgás. Érdekes, hogy pl. bizonyos gyógyszer, mint az Algopyrin, vagy a klór szaga, ilyenkor a görcsök alatt hányingert idéz elő.

A következő részt csak 18 éven felülieknek:

Hát kekszeltünk egyet tegnap este, teszt gyanánt. 8) Gyerekek, ne tudjátok meg, mennyit röhögtünk!! Először is, ugye már hónapok óta semmi... aztán apa ujjvizsgálatot tartott, és köszönt Bogi fejének. Megállapította, hogy amit várok tőle, az baromság. De mivel eléggé benne voltunk már a témában, meg hangulatilag is, véghezvittük a lehetetlent, de mondjuk kényelmesebb lett volna, ha apának a kukija 3 centis! :lol:
A spermaanyagban tényleg van valami, ugyanis fél 3-ig vergődtem erős jóslófájások miatt, de abbamaradt. Valószínűleg még nem érett meg a dolog a szüléshez.

Na, ennyi.

Espero, te is marha gyanús vagy. Holnap egy teszt? :wink:

Norka (38+2)
Vendég
 


Babancs!

A remegés, szédülés amennyiben nálad is éhezés esetén ill. kaját követően 1/2-2 órán belül jelentkezik, az inzulinrezisztencia miatt lehet. Az alhasi fájdalmat okozhatják a petefészek ciszták, de ha menstruáció körül érzed akkor lehet, h. endometriózis okozza!!!
A menstruáció elmaradása valszeg a PCO miatt van, de a szapora pulzust szerintem a pánikbetegséged okozza!! Folyamatos stressz is okozhat cikluszavart!!!!!!!
A tenziós fejfájás nem reuma, ugyanúgy a feszültség okozza! A nyakizmok feszülése miatt a felszálló erek nem juttatnak elég vért az agyba, emiatt szédülsz.
" A tenziós fejfájás fenntartásában gyakran van szerepe a stressznek, a mozgásszegény életmódnak. Legfontosabb ezért a rendszeres mozgás, szükség szerint relaxáció, autogen tréning elsajátítása és rendszeres gyakorlása. Szükség lehet gyógyszerekre is, fájdalomcsillapítóként itt is a nem kombinált formákat részesítsük előnyben, mert a gyógyszerekhez való hozzászokás súlyosbíthatja a fejfájást. Tartós eredményt csak a fejfájást fenntartó tényezők felkutatása és lehetőség szerinti kiküszöbölése, de legalábbis megfelelő kezelése hozhat."
Próbáltad már a nyakba tett forró vízbe mártott és kicsavart törölközőt, relaxzenével, görgős masszírozóval kombinálva?
A melegítőpárnán fekve tv-t nézni sem rossz!!!
Ja! A Tecsóban lehet kapni fürdéshez felfújható és kádba tapasztható henger alakú nyakpárnát! Egy nagy kád forróvízzel isteni! Csak ne fújd keményre! Puhán felfüggeszt a nyakadnál, a forróvíz meg ellazítja a nyak- és vállizmokat!
A stressz leküzdésében egyébként a rendszeres masszőrhözjárás is tud segíteni!! ( nem tudom mennyi szerepe volt a dologban, de én a teherbeesésem előtt egy hónapig masszőrhöz jártam, a hüvelykujjam izületi gyulladása miatt, a masszőr meg azt mondta, h. ha már ott vagyok teljesen átmasszíroz :D )

Szerintem lehet, h. éppen a pánikbetegséged a fő probléma!!!!

Norka!

ÍRJ!!!!!!! Mi van veletek????????

Espero!

Várj még egy hetet, akkorra tuti biztos a teszt eredménye!
A Premenst minimum 2-3 hónapig kell szedni, a hatás eléréséig, eleinte a tünetek súlyosbodhatnak ( legalábbis, ha jól emlékszem a haszn. útmutatóra! :) ) Ne add fel!!!

Kavits!!!

Merre vagy??? Még nem értél haza?
rambóka
 
 


Halihó!
Én 13éves koromban :( voltam migrénes,könnyem folyt a fájdalomtól....támogatni kellett :shock: ,hánytam.....nem folytathattam a sportot....kosaraztam versenyszerűen.Következett másfél év Sandomigran nevű drazsé 3x1 szedése.....és jelentem 15éves korom óta,nagyon nagyon ritkán fáj a fejem egy évben kb 3x,de akkor se migrénes!
Na végre valami,amiért lehet engem irigyelni!:) :lol:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Hello csajok!Van itt valaki ?Vagy mindenki ebédel csak nekem kell ilyenkor is dolgozni?Ma vagyok a 31.cn-on és a hőm már 2 napja 37,1 de már előzőnapokban is36,8 volt .Lehetséges hogy PÉ után csak fokozatosan emelkedik a hőmérséklet és nem hirtelen?
Norka!A rendszeres szex a terhesség utolsó heteiben állítólag megkönnyíti a szülést!!!!!!
niki26
 
 


Norka!

Na szembejöttél!
Könnyesre röhögtem magam, ahogy elképzeltelek benneteket!
Nagyon bevállalós a párod, ha rá tudtad venni a dologra!!! :lol:
Bogi ki fogja várni a két hetet, de legalább a dokidat!
Ha jól emlékszem annó a Családineten Sunny is alig bírta kivárni a végét! :D
rambóka
 
 


Niki26!

Mennyi volt a ciklus első felében?( mert ha pl. 36,4-36,5 akkor a 36,8 is egész jó!)
Másrészt hány napja 36,8????
rambóka
 
 


Rambóka!A ciklus első felében altalában36.5 és 36.6 között mozgott!Ezért nem tudom hogy most pontosan mikor is lehetett PÉ-m,mivel van olyan ciklus hogy majd kiszakad a petefészkem 4 napig van mikor nem érzek semmit csak a hőmön látom a változást!Na de kb.2 naponta akcióztunk apával úgyhogy reménykedek!!!
niki26
 
 


Norka27!
Én is könnyesre röhögtem magam a "18 éven felülieknek!" szóló történeten :D
Hol fogsz. szülni?Szép napot mindenkinek! :)
Szilvi
szyszqo
 
 


Szép napot Lányok!

Norka:)
Na látod semmi sem lehetetlen :lol:

Fejfájás--migrén,abból nekem is sok van,inkább volt.
Kb 3 éve mindennap teljesen lezsibbadt hátul a tarkom,hányinger,könyezett a szemem,se jobbra se balra,se fekve,,,semmit nem tudtam csinálni.Elmentem kivizsgáltatni...elkültek Ct-re,és találtak egy S alakú ér"hálót",másnap reggelre kértek mr-e időpontot,de közölte az orvos h attól tart bármikor elpattanhat,semmit nem csinálhatok csak kizárolag szigorú fekvés...másnap mr-en nem látszódott semmi,több órán keresztül konzultáltak......arra jutotak h nem normális h ott van,de attól áll. nem fájhat/na a fejem..kaptam 3féle gyógyit ,fél évig szedtem,azóta jobb ,néha fáj ,de ritkán!
Na ne már h itt is van vmi összefüggés fejfájás---Pco :!: :?:


Jó hétvégét:)
Puszi
Vendég
 


Nem akar senki sem dumcsizni????????
niki26
 
 


Norka!Sok állás,áldogálás segít,Én a szülés elötti napon bazi sokat álltam....férjem 2 foci meccsét,majd 2x főztem (jó pár kaja elkészítésével bibelődtem) egy napon és sokat ugráltam a vendégeknek,akik két turnusban jöttek....hátha ez lesz az utolsó esténk a barátokkal,gyerek nélkül....hát az lett!:):)
Szyszqo Pü-ment!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Niki26! Én itt vagyok,dumáljunk!
Szilvi
szyszqo
 
 


Kandi72! PÜ ment....Szilvi
szyszqo
 
 


Halihó csajok!!! :)

Hazaértünk. :)

Mivel Kecskeméten mindig nyár van (legalább is a múlt héten az volt) és nem volt időnk TVt nézni így az időjósokat sem hallottuk... nem kell mondanom milyen ruhákat tettem be. csini mini rucik, toppocskák, halász badrág stb. Egyetlen csukott cipőm is egy hátul nyitott nyári szandál volt. A párom bőszen felszerelkezve rövid ujjú ingekkel, szandál, ahogy kell...:)
Elindultunk.

A sok év tapasztalata mondathatta volna velünk, hogy Erdélyben minimum 5-10 fokkal hidegebb van, fel kell készülni esőre, szélre, de nem...
Minden elképzelhetőt felülmúlt.
Végig esett. Dörgött villámlott, zuhogott, tépte a fákat a szél, aztán nem dörgött és nem is villámlott, de esett.
Szerencsére a kocsiban nem esett. De állandóan kölcsön cuccban voltunk. Éppen ahol voltunk, ott kaptunk egy egy meleg kötött pulcsit, nadrágot.
Csukott cipőt sajnos nem.
Elmentünk Parajdra a sóbányába, minden normális ember felöltözve hosszúba, bakancs, vagy túra cipő, én csipke blúz, vékony zakó, nyári nadrág, és a fent említett szandál.
De nagyon jó volt :) Végig jártuk a családot.
Minden egyes perc és óra. :)
Teletettem magam kürtős kaláccsal.

Jelentem nőgyógyásznál nem voltam, mert nem sikerült össze hozni és kedvem sem volt hozzá, mert annyira nem érdekelt semmi.
De a hőmet minden reggel kitartóan mértem. :)
A következő hozzászólásommal meg is mutatom a helyzetemet.

Üdv az újaknak. :)

Annyi mindent írtatok az elmúlt egy hlétben, hogy már semmire sem emlékszem, hogy ki mit írt. :)

Azt látom, hogy Norkáék még egyben vannak :)

Csillagfény, Espero teszteljetek!!!! Gyanúsak vagytok nekem :)
Niki26 te is gyanus vagy :)

Ginuska!
Ez nagyon bíztató! :) Két hét múlva lerágjuk magunkta a teszetlés előtt...:)

Rambóka!
Nagyon szépek voltatok.
Furcsa, hogy a menyasszonyi ruha szolonok nincdsenek terhes kismamikra beállva, mert hiszen manapság.... elég gyakori jelenség. :)

Rejóka!
Az nem lehet, hogy még mindig nem tudjuk biztosan, hogy puncie e vagy puncis?????? :)

Kriszta!
Megy a drukk+++++++

Gabika!
Lesz PÉ. Azért a 12 cn-on a 7 mm nem rossz. Nekem 4 volt. :(

Vöcsök!
Miért szedtél te Medrolt????

Babancs!
A pánik betegség lehet pszihés eredetű is. Nagyon is!!!
De lehet kezelni.
Nálunk is volt pánik beteg a családban, komolyan vették a dokik, megfelelő gyógyszeres th-a és életmód váltás segített. Igaz ő akkor még 17 éves volt.

Szilvi! (a Második:) )
Üdv köztünk. Írd meg az adataid Kandika téged is felvesz a táblázatba! :)

Kandika!
Remélem jobban vagy már lelkileg.
Várjuk a helyzetjelentést !!!!

Andem!
Neked is jól állna egy kétcsíkos teszt:)

Na ennyit bírtam kipréselni magamból.

Most feltötjük a képeket a gépre, aztán megcsinálom a görbémet és feldobom közcsodálatra.
PÉt ne várjatok!

Puszika Mindenkinek!

Kavics
(24 cn.)
Vendég
 


Itt a görbém!!! :)

Láttok ti ezen valami értelmeset???

Minden reggel ébredést követően, higanyossal, hüvelyben, 10 percig mérem. !!!!!

Most tornázni fogok, mert ezt a heti zabát.... nem tom, hogy fogom lediétázni :shock:

Kép
Vendég
 


Kavicska!Gondoltam Rád,hogy nem leszel egy csokibarna...hacsak egy szolis örökbe nem fogad a napsütésig:)!A 16.napodon nem lehetett valami?esetleg Pé-elötti?Bár Én bazira nem értek a görbékhez.....na csak egyhez....de az is kiegyenesedik azonnal-ha kell!:) :oops:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Szia Aranykavics! Én lennék a Szilvi2? :D
Ám legyek 8)
Nos köztünk is van úgy kapásból vagy 2 közös...A PCO-sajnos-és a Reumatológia...Én fizioth.assz.(is) vagyok...Szia Kolléganő :lol:
Visszaolvastalak picit,s látom, neked sem ment rögtön a metformin íratás....Most Én is így jártam a héten,de találtam köztetek lányokat,akik rögtön segítettek,így már bízakodóbb lettem...
A táblicskuba majd felíratkozom---de előbb metformin...Babonából
Szió,Szilvi
szyszqo
 
 


Kavicska: hááát... én azért nem adom fel a szurkolást :) (azért jó lehetett az az egy hét szabi...)

Az enyémet a hőmérősbe pakoltam... (na nem mintha lenne rajta látnivaló :) )
Vendég
 


Kavics!

Végre újra köztünk!!!
Hát, egyes orchideáknak hűvösebb napok szükségesek ahhoz h. virágozzanak, remélem te is hasznodra fordítod a fázást!!! :lol:

Netán erdélyi kapcsolataid révén meg tudnád szerezni az eredeti erdélyi kürtőskalács receptjét??????? Nem lennék hálátlan!!!!! :lol:

Ja! Megkérdeznéd, h. mit szabad terhességben hátfájásra használni ( már kencét, mert csak lokálisan szeretném kezelni!!!)??
Az a baj, h. a hiper pocinövekedéstől , a rossz tartástól és amiatt, h. a melleim is eldöntötték, h. nem maradnak le a versenyben, az alapban is fokozott ágyéki és háti lordosisom mostanra iszonyatos hátfájásokat okoz. Minden este beülök egy nagy kád meleg ( sajnos a forróról letiltottak !:cry:)vízbe, de másnap délutánra újra ugyanott tartok! :cry: :cry: :cry:
rambóka
 
 


Jó reggelt!

Tudom, tudom, jogos a kérdés, hogy mit zsonglőrködöm itt kora reggel, de nem bírtam tovább és teszteltem egyet.
Ugye ti is látjátok a nagyon halvány második vonalacskát?????

Espero (?) Kép ugye ott a csik?
espero
 
 


Ja és az előbb lemaradt egy nagy adag szmájli
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
espero
 
 


Espero!!!!!

:) :) :)

Ezt nem hiszem el !!!!!! Én látom a két csíkot!!!! Tutti terhes vagy!!! :) :) :)
Ezt nevezem júniusi pozítiv tesztelésnek :) :) Szavahihető emberke vagy :)

Úúúúúúgy örülök neked!!!! :lol: :lol:
És a metforminnak is!!!!! :)

Remélem ma egész nap net közelben leszel!!!!
És van e ma lehetőséged UHra menni????
Ja tele vagyok kérésekkel, megrohamozták az agyamat a gondolatok :lol: :lol: :lol:

Csajok ez hihetetlen, ennyi Metforminos baba!!!!! Mert hogy az Espero babája is az!!!! Az biztos!!!!

Espero légyszi foglald össze néhány sorba, hogy miken mentél kersztűl, hogy jutottál el a pozítiv tesztig, mint ahogy eddig minden kismama elmondta :)

Csók csajok

Ja hogy én miért vagyok ilyen korán fenn?
Ügyelek! És lecsaptam a gépre :)

Kavics
(25 cn.)
Vendég
 


Espero!!!!

Mi is látjuk a második vonalacskát! :!: :!: :!:

Ott van az a csík, téged már semmi nem ment meg a babásodástól!!!!! :P :lol: :P :lol:

nagyon-nagyon örülök az új babának és kismamának!!!!!

Ali várom, hogy Kandika javítsa a táblát! :lol: :)

Tényleg írdd le legalább ezt a hónapodat pontosan, mi volt, hogy hoztátok össze a babát, mit szedtél!!

Millió puszi!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Espero!

Hány hetes lehetsz?

Lányok, már 47%-osak vagyunk, Esperot is beleszámolva, és én nem csak a terheseket, hanem Okr-t és Kandit is beszámítom a sikeresek csapatába, mert PCO-val egyszer már szültek. Így 17 emberből 8-nak van vagy lesz babája!!!! Az 47%!!

És még csak most "kezdtük" szedni a metformint!!

Kép

Kép
rejo
 
 


Szia espero!
Én is látom ám a csíkot! Gratulálok szívből!Kíváncsi vagyok arra a beszámolóra, hogyan ügyködtetek a babaösszehozatalon az elmúlt időszakban :lol:
Tök jó, hogy egyre többeknek segít a mertformin :D Naggggyon tuttti
Üdv, szép napot, jó pihenést! Szilvi
szyszqo
 
 


Sziasztok!
Espero, oriasi gratula!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szepen latszik a masodik csik!!! Mikor mesz dokihoz?
Kavicska, de jo, hogy ujra vagy... :D
Itt nalunk hetagra sut a nap...ugy nez ki ma delutan strandolas lesz...
Mindekinek jo napot!!!!
alice27
 
 


Sziasztok!

Mintha vki ezt írta volna február környékén:
"A tervem az, hogy most 4 hónapig szedem a metformint, aztán pedig (lelki szemeimmel már látom) júniusban egy pozitiv tesztet tartok a kezemben. Jó terv, mi?? " :lol: :lol: :lol:
Espero, lottózni nem akarsz???
Nagyon nagy gratula!!!!! :D :D :D
( Még jó, h. lemondtad a lapart!!! :lol: )
rambóka
 
 


Sziasztok csajok!!!

Hát nem semmi a csapat ennyi jó hír!!! Tiszta izgalomban vagyok én is a kismamik sikerein(Norka az nlc kismami sem semmi!!!nagy vagy, te érezted és biztattad!és első szuper pé-re jött össze)Norka vagy még?? :) vagy szülsz??

Espero gratula!!!!!!!!! én is kérem a beszámolót!!!!!
Csodakorszak van!!!! szuper :D

Kavics végre! :) jó hogy hazaértél.

Gyönyörűűűűű napot nektek!

Csajok most a hőmet mérem a ciklus elejétől, szinte egyenes 36.6 vonalkám volt és most 36.3 lett pont akkor mértem mikor szoktam(ugye az nem gond hogy még aludtam rá :roll: ?)
Vendég
 


Sziasztok!

Espero grat!!!!!!! Ezek szerint 2*850 mg metformin 5 hónapig és siker? Mást nem szedtél?
Szerintetek kábé mennyi idő mire szedhetek clostyt?
Sógornőm hajnalban megszült. Első babával elvetélt, egy évig nem próbálkozhatott, és most nagyon nagy az öröm 35 évesen sógornőmnek egy kukacossal...
babancs
 
 


Halihó. Vagyok csak közben más elfoglaltságaim is vannak....

Espero újra olvastam a csatlakozásodkor általad írt sorokat. :)

Győzőtt a Metformin :)

Én is átnéztem tüzetesebben a táblázatot és hihetetlen.
Nem beszélve a Már a kismamikról, azok a csajok akik a 30 fölötti cnon vannak, vagy terhességi tüneteik vannak (lásd Espero), vagy volt ebben a ciklusban bizonyított Pé.

Na azért vagyok még ÉN!!! .....

"Optimizmus rulez" Csakegy szerint :)

Norka!
Merre vagy??? Csak nem a szűlőszobában???? :shock: :shock: :?

Aranyosak vagytok lányok, hogy hiányoltatok.

Rambóka!
Megkérdem, hogy hátfájásra ilyenkor mi a legjobb. De talán tornázni kellene. Hátizmokat erősíteni. Ez sokat segítene.
Minden este kérd meg a párod, hogy maszirozzon meg :wink:

Kandika!
Lehet annyi kérésem, hogy tedd a neveket ABC sorrendbe??? :)
Vendég
 


Szia Kavicska!

Én el is felejtettem köszönni neked! :oops:
nem is volt olyan élet ám itt a topicon, míg nem voltál... :roll:

Mindent elfelejtek. kismama elbutulás??? A múltkor odatettem a tojást főni a tűzre. csak víz nem volt a lábasban.

meg elfelejtettem bezárni a lakásajtót.(csak Zsolti ide ne olvasson :shock: )

ma elfelejtettem a délelőtti randit a barátnőmmel. Ez a legcikibb. teljesen ki vagyok bukva magamon. :cry:

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejóka! :)
Azt hiszem Rambóka hasonló memória zavarról számolt be!!! :)
Minden reggel betanult koreográfiát követi. Ha valami kizökkenti, biztosan elfelejt valamit.
De úgy odatenni a tojást főni, hogy nem teszel a fazékba vizet??:... :shock: Ez minden eddigit felülmúl :lol: :lol:

Espero!
Jelentkezni!!! :)

Lányok!
Ez az első ciklusom, hogy az elmúlt két nap kivételével minden nap fájt a cickóm. Egy hete kirügyeztem. Nem akar megszűnni. Már totál beijedtem, hogy a Metformin már nem hat... :? De most mintha megint tisztulnék.

Felállítottam magamnak egy stratégiát. Ha ez a ciklus sikertelen, akkor júliusban mégegyszer megpróbáljuk egy nagyob adag Clostyval. És utánna szeptember közepéig szünet. Csak Metformin és PreMens. Mert augusztusban nyaralás és egyéb izgalmas nyalánkság. Nem lesz lehetőség UHra járni.
Viszont a szeptember még nagyon messze van.
De időnként rámtör a gondolat, hogy mi lenne ha megpróbálnánk majd szeptembertől egy kis hormont??? :?
De igazából a békésebb megoldások híve vagyok. :)

...vagyok....

Andem!
Jelentkezz! Csak nem ügyelsz ma is???
Milyen az új lakás???
Vendég
 


Rambóka!

Ne haragudj a zavarásért így ismeretlenül.
Küldtem pü.- t.
lara26
 
 


Hali lányok!!!

Espero:):)
Óriási Gratula........Ez biza két csíkos :lol: :) :DNagyon boldog és egészséges babvárást kivánok!!!!!!!!!!!!!!
Apa tudja már???Orvoshoz mikor mész????

Kavicska
Szia.Jó h hazaértél már!!

Puszi
Vendég
 


Kavicska!

Most van az első clostys hónapod. Június, július még kettő, az összesen három. Augusztust kihagynád.
Szeptembertől hormon???? Minek?? 3 clostys hónap után feladnád??? Egyrészt sztem összejön a három clostys hónap alatt, ha nem, még ráérsz kitaláélni.

Azt mondtad türelmes vagy! :wink:

Ebben a hónapban volt PÉ-d? Vagy nem tudod, mert nem voltál Uh-n Erdélyben, ugye?

Először egyáltalán azt kéne megnézni, van-e PÉ-d Clostyval.

Norka!
Te tényleg szülsz??? Mert ahogy ismerlek, egy kétcsíkosra már előbújtál volna... :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Halihó!

Rejóka!
Szerintem is Bogi a tegnap előtti kekszelést zokon vette és úgy döntött világra jön. :?
Mert egy kétcsíkost Norka nem hagy ki!! :)

Márcsak arra nem emlékszem, hogy a dokija ma már elérhető e???

Lemaradtam az ebédről, be kellett érjem egy grape fruittal. Hát éhes is vagyok... :?

Kriszta!
Mikor lesz vége ennek a fránya vizsgázásnak??? :roll:

...vagyok...
Vendég
 


Sziasztok!

Norka már engem is izgat :shock: , az Nlc-t m,egnéztem ott 9.40-kor belépett de azóta nem....Norka ha olvasol légyszi írj mert itt megy a nyomozás és találgatás(FBI 2 :D ) vagy jót röhögsz?? :D

A doki azt hiszem mától van.. Kandi te vagy az összekötő ugye??? Tudsz vmit??

Jelentkezzetek!!!!! mindenki!!! Espero!
Vendég
 


Na visszakerestem....4-éig volt a doki Rómában,5. szülésre alkalmas nap már :D :shock:
Vendég
 


Kincsecske!

Folyik a nyomozás... :lol: :lol:

Annyit beszélünk a szülésről, hogy elkezdett görcsölni a méhem. Nem viccelek!!!!

Anno megboldogult diákéveimben is a szülészet gyakorlatot igen nehezen viseltem. Végig valyudtam-valyúdtam-vajudtam-vajúdtam (most hirtelen nem tom, hogy írják helyesen) az összes szülést. Rettenetes volt. :lol: Asszem most is pszihésen elkezdett fájni a méhem :shock: :shock:

Azt mondta Norka, ha Bogi napvilágot látott, akkor megírja Kandinak. Na de addig???? :)

Kincsecske!
Ez a hő süllyedés.... jónak igérkezik :wink: . Mérd továbbra is a hőd. !!! :)
...vagyok...
Vendég
 


Sziasztok lányok,

jól érzitek valami készülődik, csak nem tudom, meddig. :cry:

Tegnap este óta darabokban elment a nyákdugóm (éjjel a padlóra is pottyant a WC-ben egy darab), reggel már világosbarnás volt, azóta semmi. Elmentem sétálni egy nagyot püffedt pofával (szám mint a négeré), másfél órát, jól bekeményedtem, azóta itthon, most meg vízszerű szivárgott belőlem 5 percet, de azóta semmi. Komolyan nem tudom, mi van. A hasam a földet súrolja. Ez a vízszerű folyás nem tudom, mi. Magzatvíz? De akkor annak zubogni kéne kifele. A hangulatom meg elég rapszodikus.

Espero, olvastalak reggel, de akkor nem volt lelkierőm írni, de nagyon gratulálok!!!!

Az NLc-s kismamit 7kincs ismeri, azt hiszem, már ő sem titok, bár nem tudom, megírta-e már a közösbe (nem a PCOS fórumba ír).

Lányok nem haragudjatok most kicsit befele vagyok fordulva, ha megindul egyértelműen a dolog (és ez még napokig tarthat), akkor is üzenek Kandinak!!

pusz Norka
Vendég
 


Norka!

Húúú sztem ez már az....jajjj nagyon izgulok.Gyors könnyű szülést kívánok!!!! És minden a legnagyobb rendben legyen! :wink: és szorítok

Az Nlc-s lánynak már nincs internete,nem tudja bejelenteni,de azt mondta nem titok,akit ér annak mondja, nem a földön jár olyan boldog/ok. :)
Vendég
 


Jujj Norka!

Ez nagyon izgalmas kezd lenni.... :)
Lélekben veled vagyunk. :)

Eddig ahány magzatvíz elfolyást láttam az mind nagy nyomással ürült.
De vízszerű mi más lehetne???

Hasznos tanácsokkal, vagy ötletekkel a már anyuka csajok tudnak segíteni. Sajnos itt teljesen megállt a tudományom. :oops:

Majd a második babánál rutinos leszel... :)

Pussz.

....vagyok....

UI: pszihé ide, vagy oda de a méhem azóta is egyfolytában görcsöl.. Ez már mindig így lesz ha szülésre gondolok. .. :wink:
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: