Új privát üzeneted érkezett!

Angel!

Végre!
De örülök, hogy pozitív élmény volt!!!
Ha van időd, mesélj bővebben.
Mi az a chlamydia teszt? Bocsi, de ebben tudatlan vagyok.

Reni!
Reggel rögtön gyere, úgy izgulok!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica :)

Hú, mire vagy kiváncsi konkrétan?
Annyire tele van a fejem, hogy csak kavarog benne minden! :shock:

A Chlamydia nemi úton terjedő élősködő. Sajnos gyakran tünetmentes, de okozhat folyást, gyulladást és sajnos meddőséget is.
A kimutatásához külön vizsgálat kell, citológiával vett kenettel nem nézik alapból. Vérből is ki lehet mutatni.
angel37

Angel!

Hát arra például, hogy hogy folyt le maga a beszélgetés. Beültetek és kérdezgetett a doki, vagy leleteket mutattatok? Felvázolta a lehetséges alternatívákat, vagy egyből azt mondta, hogy így és így kell? Szóval ilyenekre gondoltam. :)

A válaszod már csak holnap reggel fogom olvasni, mert zárnom kell.
(Remélem egy + teszt képe fogad, ugye Reni? :D )

Sok puszi:

Kép
Kép
Kép
vica1982

A recepción elkérték a személyinket, TAJ kártyánkat, és nyitottak egy dossziét.
Beültünk, először kérdezgetett a doki, és írta a dolgokat (volt-e örökletes betegség a családban, van-e már gyereke valamelyikünknek stb.), megnézte az eddigi eredményeket is. Apa eredményét elfogadták, HSG, régebbi zárójelentésem is volt. Ja, és odaadtuk a közjegyzős nyilatkozatot is! :lol:
A hormon alapján lehet majd eldönteni, hogy miféle kezelés kell majd nekem (ettől függ az ár is).
Lesz majd egy UH, és aztán kezdhetjük is!
Annyi, hogy a doki júliusban szabadságon lesz.
angel37

Sziasztok!

Ági!
Hatalmas gratula a hatalmas Petikéhez! Remélem gyorsan gyógyulsz, és hamar tudsz jönni. Császár miatt.. :(

Emma!
Laparral én is így jártam...

Angel!
Jó ez az előrelépés!

Kamilla!
Én sem kaptam képet... :(
moni

Reni!

Hírek?????

Angel!

Akkor ezért kezditek csak augusztusban?
A köv ciklusban lesz a vérvétel ugye? Nagyon szorítok, hogy minél előbb bebabásodj. :D

Vajon Ági mikor tud jelentkezni? Olyan kíváncsi vagyok a kis Petire. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Megcsináltam a tesztet,de semmi.Nem vagyok szomorú,majd csak ha megjön,de akkor is kicsit.Szerdán tutira elmegyek dokihoz ha addig nem törtlnik semmi.Ő már látni fogja ha van ott vki vagy vmi.
Ne sajnáljatok,mert még nincs miért.Köszönöm
breni

Reni!

Akkor :( a negatív tesztért, és :) , hogy még nem jött meg, tehát akármi lehet.
Szorítok, hogy szerdán lásson a doki valaKIt. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

De lökött vagyok. Most látom, hogy ez a Lilipie ticker frissíti magát, tehát nem kell minden nap újat csinálnom.
Uhh, de égő :oops:

Kép
Kép
Kép
vica1982

Reni
Tetszik a hozzáállásod.... Én is próbálom magamnak ezt mondogatni, hogy szuper, ha van vmi, de nem tragédia, ha nincs.
29. napom van, ma veszek tesztet, és ha esetleg semmi, holnap reggel megcsinálom..............
emma1976

sziasztok.

Potter agi.Gratulalok petikehez:)sok sok boldogsagot:)

tobbieknek pedig mielobbi babasodast:)

Kép
monyoka

Reni!
Varjuk a szerdat nagyon!!! :) +++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vica!
Csaszarnal legalabb egy het mire kiengedik oket! :(

Lanyok!
Adjatok nekem tanacsot,legyszi!!
Szeretnenk venni egy digitalis fenykepezogepet!Az Olympus FE-115 tipusut neztuk ki!Van ilyen valamelyikotoknek??Meg azt szeretnem megkerdezni hogy vajon minden tipusban van olyan hogy a datumot rairja?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!
Én sajnos nem tudok segíteni,bár mi is most szeretnénk venni,de annyira nem értünk hozzá hogy fogalmam sincs hogy lesz ebből valami. :lol:
Szerinted lehetek még terhes attól hogy nem mutatta ki a teszt?
Van itt valaki aki tud ilyenről hogy nem mutatta ki de terhes volt?
Bocs hogy megint ez a téma,de nagyon érdekelne.
Csajok!Veletek mi újság?
Emma!Drukkolok nagyon hogy legalább te láss 2 csíkot.
breni

Pihike!
Lattam hogy itt voltal!!!MI UJSAG????????????HOGY VAGY????????????????????????

Kép
Kép
ancsa81

Reni!
Persze hogy lehetsz!!!!Ha jol emlekszem Okr-nak volt hogy nem mutatta ki Adat a teszt!
Meg mindig nem erzel semmit?

Kép
Kép
ancsa81

Nem hiszem el, most írom harmadjára!

Angel, Kamilla! Hosszú boldog termékeny házasságot kívánok Nektek!!!

Ági, egy hős vagy, gratulálok! Sok boldogságot és minden jót Neketek!

Reni, nagyon-nagyon szorítok!

Lányok én nem érzek semmit. Sőt a lelkem mélyén azt érzem, hogy nem vagyok babás! Nagyon pocsék hét áll mögöttem. Anyukámnak be kellett feküdnie a kórházba és az államvizsga miatt is tök feszült voltam. Párommal is összebalhéztam, mert sötétnek láttam mindent és azt kívántam, hogy ne legyen inkább baba. Előkerestem egy megmaradt doboz fogigátló tablettát is. szóval tiszta depi. Mostmár lassan túl vagyok rajta. De nagyon aggódok anyukámért. Szóval a körülmények nincsenek meg a beágyazódáshoz. Bocsánat a negatívoskodásért. Átbőgtem két teljes napot. Minden kijött belőlem. De hamar visszajön az életkedvem. Mindenesetre nagyon gondolkozok mondjuk egy kineziológuson.

Sok puszi mindenkinek!
pihi

Ancsa!A hasam egy nagyon nagyon picit furcsa de nem tudom elmondani milyen érzés.Meg a fejem furcsa a héten.Olyan mintha nem lennék tiszta agyilag.Vagy nem aludtam volna egész héten.De nem így van.
Én is látlak PIHI.Miért nem jösz egy kicsit?
breni

Pihi!
Sajnalom anyukadat!Miert kellett befekudni-e?
Sajnos a korulmenyek nagyon sokszor nem adottak ahhoz hogy az ember kielvezhesse azt amit szeretne!Latod Moninak is pont most jott ez a betegseg! :(
Azert bizzunk benne hogy ott van az a baboca! :D Mikor derul ki?Drukkolok nagyon++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

ancsa en is belekotyogok :D
nekunk nikon gepunk van.A datumot mikor fenykepezunk akkor kiirja de ha elohivatjak a kepet akkor mar nincs rajta.
meg egy ket fontos dolog bar lehet hogy ezeket mar tudod.
Azt tudni kell hogy az aksik hamar lemerulnek.Ajanlatos beszerezni meg egy csomag tartalek aksit meg toltot.Ha hosszabb utra mentek akkor feltolteni ket garniturat(4 aksi) escserelni ha merul.
nekunk eskuvo kozben lemerult es nam, volt nalunk tartalek:(
a masik hogy mi azt hittuk hogy az arban benne van a memoria kartya.hat nagy meglepetes volt hogy nincs benne.
azt meg kulon kellet venni,erre is erdemes rakerdezni.mi most ezer kepet tudunk tarolni a memon.
meg azt sem art megkerdezni ghogy van-e vele osszekoto kabel a szamitogeppel.
bocs hogy okoskodok,de hatha segitettem valamit

Kép
monyoka

Köszönöm Ancsa!

Találtak egy vérrögöt az ereiben. Ami elzárhat bármit. Most minimum egy hétig még az ágyról sem szálhat le a kórházban. Ágytál és stb......., szegénykém nézheti a plafont egész nap!!! És én naygon-nagyon messze vagyok! De nem akarja, hogy odautazzak. Nagyon fontos neki, hogy az államvizsgám sikerüljön. Hát azért én hazamegyek majd jövő héten.
az a baj, hogy tanulni meg nem bírok szinte semmit. :( :(

Örülök, hogy tesódékkal végülis minden oké! :)

Nekem jövő hét szombaton kellene tesztelnem, de addig biztosan megjön. Nincs most rendben a lelkem. Persze nagyon boldog lennék ha mégsem.
pihi

Monyoka!
Koszonom a valaszod!! :)
Akkor nincs rajta olyan beallitas hogy rajta maradjon a datum?Azert a Nikon eleg nagy marka ahhoz hogy ne lehessen beallitani?Az aksi dolgot azt tudom mert volt nalunk kolcson gep es nem gyoztuk elemmel! :(
Elvileg benne van a csomagban a kabel,de felirom hogy megkerdezzem!!A memoria kartya is elvileg!Arrol lelehet torolni a kepeket ha megtelik vagy ujat kell venni?Vagy ilyen csak a regebbi gepeknel volt?

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa, nekünk Olympus gépünk van, írok privit, ne itt OFFoljuk szét a topikot, jó?

Tényleg erre nem is gonoltam, hogy császárnál nem azonnal jöhetnek haza.

Pihi!
Nagyon sajnálom, de jó úton jársz, kijött minden rossz, hogy átadja helyét a jónak. Felk a fejjel. :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

SZiasztok!

Reni,
:( :) Más topicon olvastam olyat, hogy valakinek csak sokára mutatta ki a teszt! :wink: Sőt egy olyat is tudok, ahol 8. héten jelent meg a csík! :shock:

Vica,
köszi a drukkot! :D
Ticker! :mrgreen: Nyugi, én is szoktam hasnolókat alakítani! :lol:

Pihi,
Nagyon sajnálom anyukádat! :cry:
És azt is, hogy te is el vagy keseredve.
De sztem azért ne írd le ezt a hónapot! Hátha mégis! :)
angel37

ancsa biztos valahogy be lehet allitani a datumot,de oszinten szolva engem nem izgat.Az is igaz hogy meg nem hivattunk elo rola kepet.Raviszuk a kompuerre es onnan meg megirjuk cd-re.lehet hogy rairja ha rendes kepet csinaltatsz,nem tudom.
A memoria kartyara erdemes rakerdezni,meg arra hogy hany mbit-os
ha nics a geppe memoria kartya akkor kb 60 kep fer ra.De azt meg is tudod nezni ha kezdbe adjak a gepet akkor van rajta egy pici ajto.azt ha kinyotod akkor ott kell hogy legyen egy csip amelyik ugy nez ki kb mint egy telefoncsip.
azt nem kell tobbet cserelni.teljesen letorolheto,meg fenykepezes kozben is torolgetheted a nem sikerult kepeket.

Kép
monyoka

Vica:) Köszönöm!

És örömmel olvastam, hogy kijelöltétek az útat! Már csak a megnyugvás is eredményt hozhat!
pihi

Reni!
Egy bnőmnek is már 3 hete késett, és az UH végül kimutatta a babát (aki most másfél éves kislány), és akkor poénból csinált még 2 tesztet, és abból csak az egyik lett +.
Szóval fel a fejjel! :)

Kép
Kép
Kép
vica1982

Anitak!!!
Kép
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Kép
Kép
ancsa81

Monyoka!
Koszonom megegyszer a segitseged!!! :D

Vica!
Varom!Koszonom!!! :D

Kép
Kép
ancsa81

Pihi!
Nagyon sajnálom az anyukádat és persze téged is hogy így összejöttek a dolgok.Nagyon nagy erőt kívánok neked hogy rendbe jöjjön az életed.Anyukádnak pedig a lehető legjobbakat.
Lányok!Köszi a bíztatást,ez jól esik.Más nem tudok tenni csak reménykedem.
breni

Pihi!
NEM FOG MEGJONNI!!!!!!! :)
Egy het utan csinalnak neki valamit?
Mikor lesz a vizsgad?

Kép
Kép
ancsa81

egy hétig mionden nap reggel este injekciót kap, hogy felhigítsák a vérét, aztán gyógyszer. Nekem szombaton lesz az államvizsgám. Pont mikor tesztelnem kéne.
pihi

Sziasztok!! :D

Ancsa!!! :lol:

Köszi a névnapi köszöntést!!!

Nekünk Olympus gépünk van,és nagyon jó!!!!!Ki írja a dátumot,szerintem egy nagyon tuti gép.Nagyon szép képeket csinál.Memória kártya nem volt hozá azt külön kellett venni,vagy csak kicsi volt és vettünk nagyobbat??Ezt nem tudom pontosan,erre kérdezzetek .
csanita

Pihi!
Akkor nagyon sok erot kivanok neked!!!

Anita!
:D Koszonom!!!

Kép
Kép
ancsa81

anita!

Boldog névnapot!:)
pihi

Anita!

Csatlakozom Pihikéhez!

Boldog névnapot!!!

Kép
Kép
Kép
vica1982

Boldog névnapot minden Anitának.
breni

Jó hétvégét mindenkinek.
breni

Jó hosszú hétvégét mindenkinek!

Holnap lesz valaki 8-12-ig? Nekem ugyanis melóznom kell még akkor. :?

Puszkó: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Sziasztok!
Én többnyire csak olvaslak benneteket, és így próbálok erőt meríteni, de azért most szeretném leírni, hogy ma kellett volna megjönnie és még semmi. ?
Láttam Breni írását, és nagyon igaza van, hogy így áll a dolgokhoz!
Én is próbálok pozitív lenni, nem elkeseredni.
Legközelebb csak kedden tudok tesztet venni, persze csak akkor, ha addig nem jön meg. Nekem nem szokott késni és most azért egy kicsit bevallom, izgulok! :?
Kellemes hétvégét mindenkinek!
ficek

Sziasztok!
Megvettuk tegnap a gepet! :D Meg tanulgatom hogy kell kezelni! :oops: Eddig szenvedtem hogy kepszerkeszto programot talaljak hozza!Ugy nez ki hogy sikerult!KOSZONOM A SEGITSEGET MINDENKINEK!!!!
Az elso kepem:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!

Ez szuper!!!! Ugye milyen szép képeket csinál?

Nekem egy tök jó kis képszerkesztő progim van, ingyen letölthető ingyen:
www.irfanwiew.com

Meglátod hamar belejössz, aztán majd küldöd ide a sok-sok képet!

Mi lene, ha tennél fel egy friss képet magatokról? Úgy hármasban? Hm? :)

Minden jót, és szép hétvégét Mindenkinek!

Puszkó: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982

Elcsesztem a linket, bocsi!!!!

Helyesen:

www.irfanview.com

Kép
Kép
Kép
vica1982

Vica!
Nagyon szep kepeket csinal! :D Csak Marcit nem tudom rendesen lekapni,mert allandoan mozog! :roll:
Megvan nekem is az infranwiew csak en nem tudom hasznalni :oops: :oops: :oops: !Nem nagyon tudok angolul!
Most talaltam egy jonak tunot!Igaz az is angol,de csak a mereteket kell beirni azt meg en is ertem! :? PIXresizer a neve!
Sok-sok kep?Ahogy ismerem magam biztos hogy sokat fogok felrakni! :lol:
Frisset nem tudok egyenlore mert apa meg dolgozik! :( Meg en sem vagyok tul fotogen :oops: Majd ugyeskedem valamit!
En is kivanok mindenkinek kellemes hetveget! :D

Kép
Kép
ancsa81

En is!Rolad lestem hogy kell irni! :oops: Ennyi az angol tudasom! :oops: :(

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok! :)

Minden Anitának boldog névnapot!
lara26

Sziasztok!!

Elöször is :

Boldog névnapot minden Anitának!!

Kép

Angel!!!

De örülök, hogy pozitív élmény volt!!! Remélem hamar jön az a baba :D

Kamilla!!!

Még mindig nem kaptam esküvös képet :cry: !!!

Ági!!
Alig várom ,h hazaengedjenek a korházbol és megozd velünk az örömödet és mesélj majd a babádról :)

Betti!

Rajtad a topic szeme :) !!!

Sziasztok!!

Kép
Vendég

Potter

Nagy Gratulaa kishapsihoz.Jó egészséget és sok tejet kívánok.
Ja és addig pihenj amíg csak tudsz, mert Marci mellett már 2-t hónapja nem lehet pihizni.Használd ki, hogy csak eszik,alszik,pisil és egyebek.

Kép
Kép
incike

Sziasztok!!!!

ÁGI!!!
NAGYON NAGYON GRATULÁLOK PETIHEZ!!!!! SOK SOK TEJCSIT? ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!
Nagyon nagy hős vagy!! 15 óra nem semmi! Mielőbbi hazatérést!!!

Lara! :D
NAgyon drukkolok az inszemhez!!!

Betti! :D
Mit mondott a doki? Mennyire vagy tág? Hogy állsz?

Vica! :D
Örülök, hogy jól sikerült a túra. Nem csodálom, hogy nem tudtál lekatani a babatémáról :(

KATA!!! :D
Láttam, hogy itt voltál! Ezek szerint olvasol bennünket!!! Mi van Veled????? Mesélj!!!!

Angel! :D
Jó hallani, hogy ilyen jó benyomásotok volt!! És tök jó, hogy elfogadták az eredményeket! NAgyon drukkolok a továbbiakhoz!!!!

Pihi! :D
Nem jó hallani, hogy min mentél keresztül. SOk sok erőt kíánok Neked! Mikor van az államvizsga?

Szép kis hétvége elé neézünk :( idáig jól tartotta magát nálunk az idő, de most elkezdett csöpögni. úgy néz ki benti programokat kell kitalálni.

Bea

Kép
Kép
beuka

ÁGI GRATULÁLOK! Sok boldogságot, és egészséget kívánok az egész családnak!

Emma, olvastam, h. endoval műtöttek. Tavaly műtöttek engem is cisztával, a doki szerint csokoládé ciszta volt. A szövettan az endot nem igazolta vissza (ezt a doki telefonon mondta), most kaptam kézbe a tavalyi szövettanomat, mely szerint endo gyanum van. A prolaktin szintem volt magas,és 2,5 hónapig Danovalt szedtem. Neked a laparnál vették észre az endot, vagy voltak azt megelőzően tüneteid is? Most teljesen össze vagyok zavarodva, mert szerintem az endot a szövettan igazolja vagy van, vagy nincs, gyanu a műtét előtt van, vagy rosszul gondolom?
odett

HAJNI!
LEGYSZI JELENTKEZZ!!!!!!!!!
Erdekel hogy mi van veletek!!!

Szia Odett!
Mi ujsag?Megbantottalak??? :(

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X