Sziasztok Lányok!
Milyen szép mércéket fejlesztettetek! És a Te képed is nagyon szép, Rabkri!
Kedves Rabkri, szerintem az ülésnél igaza volt a férjednek, de a sótartónál nem. A veszélyes és tilos dolgokat nagyon meg kell jegyezni a gyereknek, a kis balesetek meg felnőttel is előfordulnak, nem?
Nálunk is elcsattant 1-2 pofon régebben, olyankor nekem is kés forgott a szivemben, de sajnos igazat kellett adnom Dezsőnek. Inkább kimentem olyankor és az ajtó mögött sirtam, de éreztem, hogy nem láthatja azt Máté, hogy nincs egyetértés kettőnk között az Ő ügyében. És persze tudtam, hogy jogos volt, csak fájt.
Nem tudom mit fogok csinálni Pörivel, ha ilyen előfordul...
Kedves Fanny!
Kérlek várj, amig megirjuk, hogy milyen volt a tali
Azért nehogy azt hidd, hogy ez olyan macerás és esélytelen, talán nagyon sarkitva fogalmaztam. Én ugyanis elhatároztam még az elején, hogy nyerni megyek oda, és sikerült is, és most is menni fog, remélem már most!
Kedves Mandula!
Azért nem vagyok ilyen rosszindulatú, ilyen hideget nem akartam, be kellett füteni!
. A kutyukat tényleg nagyon macerás ilyenkor sétáltatni.
Kedves Paga!
Akkor viszünk borocskákat!
Kedves Ancsi!
Sajnálom, hogy nem tudtok eljönni, örültem volna, ha megismerhetlek!
Bébim ma reggel nagyon komolyan hallgatta, amit elmeséltem Neki a holnapi napról. Azt hiszem ért mindent. Ugy fogja a kezem az injekció alatt, mintha lelket akarna önteni belém.
Este, bucsuzáskor mondtam Neki, hogy holnap reggel Máté fogja reggeliztetni, és Vele lesz, mig hazaérünk. Megsimogatta az arcomat, még mondott is valami biztatót, biztosan érti a helyzetet.
Olyan édesek voltak, a pelenkázón Bébi a falhoz koppantotta a rágókáját, mire Máté visszakopogott a falon. Először meglepődött Bébi, majd ujra odakoppantott, Máté vissza, és ez igy ment még vagy 2-3x.
Ma este meg, miután megrágcsálta, odadugta az én számhoz is, hátha nekem is jót tesz!
Lányok, mára befejezem. Remélem holnap estére kimegy a kóma belőlem, és megirom majd, hogy mennyi sejtecske van.
Jó éjszakát mindenkinek!