Új privát üzeneted érkezett!

Jóreggelt!

Köszönöm szépen a köszöntőket ,aranyosak vagytok :lol:

Angi,Sok boldogságot kívánunk neked!!! :)

Edit! Nagyon aranyosak a fiúk.

Tényleg jók a kajcsi receptek. Én is jól lementettem,majd biztos jól fog jönni:)

Jajj! ez a csajszi nem hagy írni! igyekszem még visszajönni és becsatlakozni:)
angika
 
 


SZiasztok!

Először is köszönöm szépen a köszöntéseket és Zsanettnak is utólagos boldog névnapot!

Csajok! Mi lenne ha hozzánk jönnétek pénteken? Nem tudok annyira készülni mint múltkor Erika, de innivaló rágcsa lesz a nappalit összepakolom szerintem más nem kell és mégis együtt vagyunk. Vélemény???

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Először is a névnaposoknak gratulálok!!!!

ERIKA:
már be kell íratni a bölcsibe azokat, akik jövőre mennek? Nem is gondoltam volna. Az a baj, hogy még azt sem tudom melyikbe irassam :?

EDIT:
nagyon aranyosak a képek, nekem is a küszöbön alvós tetszik a legjobban. Hallottam már róla, láttam is képet, hogy a babák képesek szinte mindenféle pozicióban elaludni, (pl. kaja közben), de Virág még nem csinált ilyet.
Mondjuk most úgy aludt el, hogy betettem a járókba langyos teával, cumival, de ő felállt, kiabált (beszélgetett), jelezte, hogy nem álmos. Legalábbis így értettem. Aztán bementem egy idő után hozzá, megnéztem a pelust, hátha az a baja, de nem volt benne semmi, így kivettem, hogy még egy kicsit fárasztom. Beleültettem az ölembe, hogy feladjam rá a kisszandit, ő meg közben ivott, egyszer csak hátradőlt és elaludt úgy rajtam! Hát mondom, erről szó sem lehet, betettem a járókába, azóta alszik :D Horkol :D

LOLA:
Köszönöm szépen a recepteket, ki fogjuk próbálni.
Az elején azt hittem soha nem fogja megszokni a darabos kaját, de most már nagyon szépen eszi, bár még elég sokszor rászólok, hogy rágja meg szépen, mert megfullad.

Hál istennek a gyógyszereket szépen beveszi, most az egyiket nem adom neki (Sinecod), mert anyósom szerint hülyeség. Most mondjátok meg mit csináljak? Amit ő mond, vagy amit a doki? Ma már kicsit többet köhögött, az orrát is kellene porszívoznom, de már nagyon nem szereti, pedig amikor "kicsi" volt, akkor nem volt semmi gond vele, tűrte.

RENA:
A szalámikat is szereti, néha veszek neki krinolint, virslit, de főleg párizsit (imádja), csirkemellsonkát, kenőmájast kap, de szereti a lekváros kenyeret is, igaz egyik nap az arcára kente :lol:
Adtam már neki paradicsomot is a kenyér mellé, meg kigyóuborkát is, de állítólag abból nem szabad sokat, csak meglátta az enyémet és kért belőle.

Tényleg nem akar ez a babatali összejönni, igazán jöhetne már egy kis jóidő. Virág meg van bolondulva, hogy nem mehet ki, ha tehetné egész nap kint lenne a kertben.

ANGI:
Szerintem, ha neked nem gond, akkor találkozhatunk nálatok is, tényleg nem tudni mikor lesz egy kicsit melegebb. Én majd akkor hívom meg a társaságot, ha már fent lakunk a háznál. ÚRISTEN remélem még jó sokáig együtt leszünk :lol:

Nekem is lenne egy kérdésem: ti meg szoktátok ünnepelni az apák napját?

Most én is nagyon béna vagyok ehhez az új rendszerhez, azt nem tudom pl. hogyan lehet a saját profilomat megváltoztatni, ha pl. új képet akarok berakni, vagy ha a mércét szeretném feltenni.
Tud valaki segíteni?

Azt hiszem most már abbafejezem, nehogy még eltünjön a végén.

Sziasztok, Hugi
hugodugo
 
 

 
 

Hugi!

A laptetején van egy csík, hogy Társalgó mellette Társaálgás és mellette van olyan hogy Segédletek gördítsd le azt a sávot és ott találod a Profilt ott tudsz változtatni a képen.
A csík pedig kattints rá alamelyikre és akkor feljön az oldal ott választd ki amelyik neked tetszik és azt kell bemásolnod a BBCode-ot a profilba így megjelenik az is automatice :)

Lilla!

Nem tegnap vizsgáztál? Nem hívtál! Minden ment? NEm tudom leírni mi volt utána mert nagyon hosszú inkáb valamelyik este felhívnálak, hogy elmondjam csak a számodat nem tudom :)

A tali még áll!!!!

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


MÉg nem olvastam vissza, csak gyorsan ezt akarom az Angiknak küldeni:

Kép v
lola77
 
 


Angi!

Bemásoltam a kódokat az aláíráshoz, de utólag nem tesz be. Vagy nem oda kell? Marha béna vagyok, meg az időt is sajnálom erre. Csak azért, hogy legyen két csík!

Egyébként aranyos vagy a tali miatt, nekünk jó, de szerintem nem kell készülnöd semmivel.

KépKép
renáta29
 
 


Akkor mégis jó, utólag nem is fontos.
Már csak egy fényképet kell felraknom.

Hugi:
Anyósod is orvos? Gondolom nem, akkor meg honnan tudja. Ő is meghallgatta a gyereket? Mi is adtunk Sinecodot már nekik. Nekünk éjszakára kellett, csillapítja a köhögést, hogy tudjon aludni.

KépKép
renáta29
 
 


Reni!

Neked benn van a csík akkor Te mit szeretnél berakni???


Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok.

Angi
Aranyos vagy hogy így bevállalod.Igaz én már szerveztem programot péntekre de ha jó mindenkinek a tali akkor inkább oda mennék én is.Tehát jó nekünk is.Szóljatok időben mert az Áginak is akkor szólok.Már ő is készült volna a péntekre de írtam neki hogy megint nem tud összejönni.De talán akkor mégis :D .
Ja és szerintem se készülj semmivel.Vagy akkor vHOZZON MINDENKI VALAMIT.(ÜCCSI,RÁGCSA).

Na megyek mert a Timi nem hagy írni
Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Angi!

Ha adsz nekem egy e-mail címet (az enyém: kelig@freemail.hu), megdumálhatnánk ott ezt a telefonálást.
Ne te hívj azért, mert nekem kell valami :D
Valóban tegnap vizsgáztunk, de elvileg meg tudtuk oldani a feladatokat, így nem volt rá szükség, hogy hívjalak. Azért köszi!

Lilla
lillaka
 
 


Szóval akkor CSAJOK!

Pénteken tali nálam aki nem tudná pontosan merre is lakom Turul u. 11. 1/2. ez az újépítésű társasház a Bánhidai ltp-n a kórház mellett a nevem ki van írva a kaputelefonon.
Jaaa az időt még nem is beszéltük! 10? vagy kinek mikor jó? Szerintem az lesz a legjobb ha azt mondom hogy tőlem 9től jöhettek aztán mindenki akkor jön amikor tud, ha jól emlékszem valaki mondta hogy asszem hugi hoyg pont 10kor alszik a Virág de nem bizti ha nem akkor bocsi. Szóval az időpontra kérek szavazásokat.

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Angi!
Én tudom, hogy hol laksz , de mi meg sajna nem tudunk menni :?
Kerti-bulizunk. Majd tornán talizunk. Írtam neked egy mail-t.

Majd csináljatok sok-sok fényképet ám!

Lilla
lillaka
 
 


Sziasztok.

Angi
Akkor írok üzit az Áginak.Remélem el tud jönni.Akkor átszervezem a péntekemet.Lehet hogy jobb is lesz ez így :D .

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok megint.

Angi
Most lehet hogy hülyeséget kérdezek,de ügye nem gond ha nálatok etetem meg a Timit,mert mi 10-kor tízóraizunk :D :oops:

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Angi
köszönjük szépen a meghívást hozzátok,sztem 9-től jó lesz az időpont,mert minden gyerek máskor alszik és így nem marad ki belőle akinek mondjuk 10-től alszik a csemetéje.
Nekünk és Arankáéknak jó,Lritának,Cirmikének,Nórinak,Melindának szólok én.
Jó ötlet,hogy mindenki hozzon magával valamit,neked meg nem kell készülni semmivel,lényeg,hogy együtt legyünk.

Lívia
mi a babaszakácsönyv potos címe?Talira megkérhetlek elhozod,meg szeretném nézni,köszi!
Hátha találok benne Vikinek való recepteket,mert már teljesen tanácstalan vagyok etetés ügyben :cry:
Babakocsink 15900 ft,esővédő 1900,napernyő 3000 ft volt.

Edit
édesek a fiúk a képeken,de a közös képeken nem tudom,hogy ki kicsoda :lol:
Kár,hogy ti nem tudtok jönni,de reméljük,hogy legközelebb jöttök.
A könyv nekem nem igazán tetszett,teljesen más nézeteket vallok altatás terén,de azért köszi,hogy lehetőséget adtál az elolvasására.

Lola
jók a receptek,köszönjük,hamarosan kipróbálom őket.

Hugi
bölcsibe 8-10 hónappal elötte érdemes feliratkozni,mielött vissza mennél dolgozni,mert hamar betelnek a helyek.
Szegény Virág,kár hogy beteg lett,akkor ti most nem is tudtok jönni pénteken,gondolom :cry:
Sok gyógyenergiát küldök neki:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Én nem hallgatnék anyósomra,a doki talán jobban tudja,hogy mit kell adni egy beteg gyereknek,nem?
Apák napját mi is megtartjuk,valami apróságot szoktam venni/könyv,csoki,ing.../


Sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Lívi!

Hülyeséget kérdezel!!! Persze hogy megetetheted!!!

Mikor van apák napja???

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Június 15-én van apák napja.

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Csajok!

Azt elfelejtettem írni, hogy nálunk nincs szőnyeg csak a gyerekszobába a többi helyen parketta és járólap. Lesz leterítve a nappaliba pléd, de úgyis lemásznak róla. Csak hogy így készüljetek ruhaügyileg, amúgy jó idő van nálunk, de mivel már nincs fűtés a padló kicsit hideg. Habár ez is változó valaki azt mondja nem is hideg, hozzatok úgy ruhát, hogy vetkőztetni is lehessen a bébit.

Pussz
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Csak egy-pár sort írok gyorsan, kíváncsi vagyok beteszi-e már a mércémet.

hugodugo
 
 


Igen, ez az!!! Köszönöm a segítséget!!!!!!

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Lrita és Cirmike nem tud jönni holnap.

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors levélkére van időm, mert sajnos a polgármesteriből jött emberkék a csengetéssel felébresztették Virágot, és már nem tudott visszaaludni. Jöttek helyszíni szemlére a nyílászáró-csere pályázat miatt.

RENI:
Anyósom a gyerekosztályon dolgozik, ápolónő. Az az igazság, hogy fogalmam sincs, hogy mit tegyek ilyenkor, ő is orvosok között dolgozik, azt mondja, amikor ott bent a gyerekek kapták ezt a gyógyszert, akkor tüdőgyulladásuk lett, mert elfolytotta a köhögést. Igazándiból Virág nem is nagyon köhög, inkább a torka miatt vittem orvoshoz.

ANGI:
Köszönjük a meghívást, de akkor a babatalira mi nem megyünk, amit nagyon sajnálok, jó lett volna már veletek talizni. De majd legközelebb :)

ERIKA:
Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar be kell iratni a bölcsibe, főleg hogy fogalmam sincs, hogy melyikbe fog járni, azt sem tudom hol fogok dolgozni. Na most nagyon elkeseredtem, mert tudom, hogy nem lesz egyszerű munkát találnom. :(

Most mennem kell, mert Virág kint játszik egyedül a ház előtt (ne aggódjatok a kerítésen belül van), este szerintem tudok jönni.

Addig is jók legyetek, további szép napot!

Sziasztok, Hugi

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Hugi:
Akkor valamennyire mégis érthet hozzá az anyósod. Ha nem köhög, akkor én se értem, hogy minek a Sinecod. Mi csak éjszakára adtuk, amikor nagyon köhögtek, de kaptak köptetőt is. (régebben)


Akkor aki tud jönni, azzal holnap találkozunk Angiéknál.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Az én gyerekeim megkergültek!!!Már régen aludniuk kellene,erre állnak a kiságyban,dumálnak egymásnak,jókat röhögnek rajta és indián üvöltenek. Hát most nem is tudom sírjak vagy nevessek rajtuk?!
Amúgy a Marci beteg,bár ez most nem igazán látszik rajta.Tegnap belázasodott és ennyi.Se nátha,se köhögés,se hasmenés.Láttatok már ilyet? Azért ma levittem dokihoz és szerinte piros a torka.Kaptunk rá antibigyót (Ospen).Csak azért adom be neki,mert hétfőre vendégeket hívtunk.Még nem tudom,megvétózza-e a Marci vagy sem. Ha hatásos a gyógyszer,akkor a dokinéni szerint már jöhetnek hétfőn a vendégek.

Angi!
Mi nem tudunk menni holnap,már az Erikának írtam.Nemcsak a Marci miatt,hanem mert én fodrászhoz megyek,utána meg fogorvoshoz.Szombaton osztálytalira megyek. Hétfőn meg vendégek.Így elég sűrű most a programunk.De remélem,legközelebb tudunk menni.

Erika!
Majd csinálok hétfőn képeket és ha kész,akkor felteszem (ahhoz elő kell hívatni,mert ott cd-re írják)!
Erikának már elújságoltam:jön(ne) a barátnőm a férjével meg a hármasikreikkel (2lány+1fiú),akik 1héttel idősebbek a mieinknél.Szorítsatok,hogy ne legyenek betegek a gyerekek!!!

Lívia!
Akkor kedden viszi a férjem a tápszer a mekibe.Délután 2után ott van kb. este 8-9-ig.Nagy Tamást keressél és ő odaadja.

Edit
edit73
 
 


sziasztok

Edit köszi szépen akkor kedden tutira megyünk valahogy érte.Sajnálom hogy nem tudtok jönni,már úgy találkoztam volna a 3 kis indiánnal,meg persze veled is.Majd legközelebb.

üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Aranka
Nagyon Boldog 30.Születésnapot kívánunk!
Kép Kép Kép


Hugi
nagyon aranyos ez a "csík"a Virágnak :)
ne legyél elkeseredve munka ügyben,biztos találsz kedvedre való munkát.Hol dolgoztál szülés elött?Oda nem vesznek vissza?

Edit
nagyon édesek lehetnek a fiaid ahogy szórakoztatják egymást :lol:
Marcinak jobbulást,szorítunk,hogy minden rendben legyen a babazsúron :lol:
Várjuk majd a képeket.
Biztos nagyon jó lesz annyi gyerekkel,megrendelem nektek a jó időt,hogy kint is tudjanak játszani a lurkók.
Hogy hívják a másik hármasikreket?

Sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Sziasztok!


Először is köszönet mindenkinek a névnapi üdvözletekért.
Mindkét Anginak boldog névnapot kívánok!


A kis betegeknek pedig jobbulást!

Kép

Gangi! Holnapi tali nekünk OK, úgy néz ki. Olyan 10 körül érünk oda. Köszönjük szépen a meghívást.


Nem tudom már ki kérdezte, de igen a párom fent van az IWIWen,
Lampert Zoltán. A Mátéval is vannak fent képek.

Edit,
az tök jó, ha elszórakoztatják egymást az ikrek. Biztos mókásak lehetnek, ahogy gagyognak egymásnak! Kemény munka lehet velük, de gondolom mindenhol ezt hallod :D. Végül is 3szoros öröm is,nem? Én a Mátén minden nap el tudok csodálkozni. :D Minden elismerésem!

Jó éjt mindenkinek!
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Minden névnaposnak és szülinaposnak sok-sok boldogságot kívánok!

Erika!
Natália,Hanna Sára és Benjámin.Érdekes lesz a 2 Benike együtt.Kíváncsi vagyok a gyerekek reakcióira!

Nekem is meg kellen próbálnom ezt a csíkot,mindenki úgy felszerelkezett vele!!!

Edit
edit73
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek el ma beszéltem egy csajjal (7 hónapos terhes) és azt mondta, hogy ő is hallotta, hogy a Sinecod elfolytja a köhögést, ezért torokgyulladást okoz. Pont ezért kell csak este beadni, hogy tudjon aludni a baba, de nem is tudja felköhögni.
Most mindenesetre nem adom neki, nem sokat köhög, ma is csak három kicsit délelőtt, az nem vészes. A többi kapja rendesen.

EDIT:
Nagyon aranyosak lehettek a fiúk a járókában, de szerintem inkább nevess! Így már én is jártam, pont ma. Letettem a kisasszonyt aludni, de persze ő sikongatott, nevetgélt, bementem hozzá, megnéztem van-e valami a bugyiban, nem volt, gondoltam akkor kiteszem még egy kicsit játszani. Feladtam rá a kiscipőt, közben ő hátradölt a mellkasomra, úgy ivott és el is aludt. Aztán mondtam neki, hogy szó sem lehet róla, ment szépen a járókába aludni. Csak aztán jöttek az önkormányzattól helyszini szemlére (ablakcsere) és fel is ébresztették, úgyhogy nem aludt sokat.

Virággal is történt régebben egy olyan, hogy egyetlen egy napig lázas volt, de én nem vittem orvoshoz, de nem is lett belőle baj. Én sem értettem hogy lehet ilyen.

Biztos jó buli lesz majd a 6 gyerekkel együtt, figyeld meg milyen szépen eljátszanak majd. Jó időt kívánok én is nektek, és kérünk majd sok-sok fényképet!

Most mennem kell, van még egy kis dolgom, remélem holnap délelőtt tudok majd megint jönni. (bár nem nagyon lesztek a tali miatt)

Sziasztok

hugodugo
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok, most nem olvasok vissza, csak beugrottam.

Sajnos nem tudunk mégsem menni a talira, mert Benedek köhög. Úgyhogy jó szórakozást, és Anginak pedig köszönjük a meghívást.

Lányok! Nagyon figyeljetek oda, ha a DÓZSAKERTI ERSTE AUTOMATÁBÓL vesztek fel pénzt, mert tegnap valaki leragasztotta egy fém lappal.
Én 9000.- et vettem fel, pittyegett, hgoy vegye el a pénzt, és nem tudtam. Láttam, hgoy valami nem oké. A bizonylat is kijött, hgoy levette a számlámról a pénzt. Még jó, hogy két lány segített, különben ott marad a pénzem. Nem írom le hogyan, de sikerült leszednünk a lapot, rá is volt ragadva a pénzem. Persze hívtuk az Erste Bankot, meg a rendőröket is. Már nem ez volt az első eset, a rendőrök persze így nem csinálnak semmit, pedig a fémlap is megvan, meg az automatán is látszik, hogy végig volt ragasztózva.
Ja, és fényes nappal ragasztja fel az illető.
Sajnálom, aki nem lát jól, és továbbmegy, mert azt hiszi, hogy nem volt pénz az automatában.

Lívi:
Ezért nem is köszöntem tegnap az automatánál. Nagyon ideges voltam, ráadásul mentem kozmetikushoz, jól el is késtem.

Rena

KépKép
renáta29
 
 



KÖSZÖNÖM SZÉPEN :D
smariza
 
 


Sziasztok.

Reni
Semmi gond láttam én is hogy valami gáz van,csak mi meg siettünk haza mert kicsit elnézelődtük az időt aztán a Timinek már rég kajaidő lett volna. Nagyon nem csípem az ilyen jellegű pénzszerzési formát.Hogy lehet valaki ennyire pihentagyú.Még az a szerencse hogy le tudtátok szedni.É tényleg csak a te pénzed volt beleragadva?Mert akkor szerencsére még időben észre lett véve.

Na most gyorsan megyek mert a férjem még egy kicsit néz valamit a gépen mert megy nemsoká vizsgázni. Szorítsatok neki.

Na üdv mindenki majd még jövök
Lívia

Kép
slivia
 
 


Lívi:
Akkor csak az én pénzem volt leragadva, de nem ez volt az első. Szerintem biztos szedett össze magának valamennyi pénzt. Utálom az ilyet, menne el inkább dolgozni. Nem annyira pihentagyú, mert elég jól meg volt csinálva.
Jött mát a férjem is utána, gondoltam, hogy Timi miatt rohantok.
Férjednek szorítunk!

Edit:
Tegnap valami lehetett a kicsikkel, mert Benedek sem akart aludni.
Milyen jó lesz majd, ha nagyobbak is lesznek a gyerekek, biztos jól eljátszanak majd 6-an.

Aranka:
Boldog szülinapot kívánunk!

Angi, Erika:
Zita üdvözöl Titeket, tegnap voltam nála.

Megyünk holnap a Balatonra, és az időtől függ, hogy meddig maradunk. Kirándulni szeretnénk, kisvonatozni, állatkertbe menni. Remélem, azért nem fog esni. Harisnyát, meleg kabátot viszek nekik, rövidnadrág helyett. Jó kis nyarunk van!

Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Rena, kösz hogy szóltál, mert nekem az egyik bankkártyám Erstés, bár még ott a Sétálóban sosem vettem ki, de akkor figyelek majd mindenképpen. Meg máshol is az ilyen szabadon lévő automatáknál!
Mondjuk én eddig is figyeltem, de nem azt a lukat, ahol a pénz jön ki, hanem ahol a bankkártyát dugom be, mert azzal is szoktak variálni valamit!

Mégegyszer köszi! Én biztos bepánikoltam volna a helyedben? A férjed meg otthon a gyerekekkel? És hogy jött le akkor segíteni neked?
lola77
 
 


Ja, elfelejtettem: boldog névnapot Anitának!
lola77
 
 


Sziasztok!

Eszméletlen egy idő van!!! Annyira utálom. Még jó, hogy reggeli előtt kimentünk egy kicsit, most úgyis esik.

Olyan kár, hogy nem tudtunk elmenni a babatalira, remélem sok fényképet csináltatok! Végülis nem fertőző beteg a Virág, de nem is akarom, hogy valaki tőlünk kapja el. Azt hiszem már csak a héten adom neki a gyógyszereket, már nem olyan rekedt a hangja.
Most alszik, úgyhogy mi biztos 10 előtt mentünk volna.

RENA:
Szegény, én tuti pánikba estem volna, na és persze marha ideges is lettem volna. Szerencse, hogy vissza tudtad szerezni a pénzed. Nekem már nincs bankkártyám mióta felvettük a hitelt, oda megy a GYED-em. Nálunk egyszer történt olyan, hogy ok nélkül (nem volt háromszori rossz PIN-kód) elnyelte a masina a kártyát. Az sem kellemes dolog, mert egy csomó idő, mire visszaszerzed.
Jó pihenést, és ami a legfontosabb szép időt a Balatonhoz!

LÍVIA:
Férjednek szorítok én is!!

Meg tudjátok mondani mikortól lehet csapvizet adni a babáknak? Nekem a doktornő az egyéves statuszvizsgálaton azt mondta, hogy most már ne adjak teát a Virágnak, csak ha beteg. Ezt nem értem, nekem állandóan teát iszik, rendes garzonteát, amit kicsit ízesítek. Mondjuk állandóan a szájában van a cumisüveg, lehet hogy ha vizet kapna, akkor nem is kellene neki annyiszor. Még mindig nem szokott át a csőröspohárra, pedig már jó lenne.

Képzeljétek el, tegnap pelenkáztam át, aláraktam a tiszta pelust, felhúzta a térdeit, én meg (NEM ERŐLTETVE) le akartam neki tenni a földre, hogy rá tudjam adni. Valami nagyot kattant, ő meg elkezdett keservesen sírni, csak úgy potyogtak a könnyei. Nagyon megijedtem, mert pont a csípőficamos lába roppant. Aztán kicsit simogattam neki, szép lassan megnyugodott. Még kicsit feküdt az ágyban, aztán lement játszani, akkor a járásán nem látszódott semmi, de nagyon megijedtem. Lehet, hogy a jövő héten elmegyünk Pestre kontrollra.

Tanácsot szeretnék kérni olyan anyukáktól, akinek a csemetéje már kijárta a bölcsit: hogy lehet azt elviselni, hogy szinte egész nap más vigyáz a gyerekemre? Úgy félek, hogy nem bánnak vele rendesen, sokat sír majd és nagyon fogok neki hiányozni. Aztán lehet, hogy nem is fogok neki kelleni, eljátszik majd szépen a többiekkel. Na meg aztán ott van a sok gonosz kisgyerek, amelyikek bántják a többieket. Jaj, de nagyon aggódok mi lesz jövőre......

Most megyek, remélem jó hangulatú a buli (miért ne lenne az), elvileg szombat este tudok jönni, addig is szép napot mindenkinek!!!

Sziasztok

hugodugo
 
 


Lola:
Férjem el akart kísérni a gyerekekkel a kozmetikushoz, csak már indulnom kellett, szóval ők is jöttek le.
Én is láttam már ezt a módszert a tévében, de azért személyesen átélni más. Nagyon bátrak szerintem, mert ott van több bolt is, szemben házak, igaz, nem látszik, hogy pénzt vesz fel, vagy éppen ragaszt valamit.
Egyedül nem jutottam volna semmire, még jó, hogy az a két lány segített.

Hugi:
1 éves kortól nem kell forralni a vizet. A doktornőd arra gondol szerintem, hogy a cukor miatt ne iszogasson állandóan teát. Meg a sima garzon teában van koffein. Mi koffeninmentes teát iszunk, pl. Lipton Csipkebogyó-málna, (nagyon finom), Millford, vagy gyógynövényboltban is biztos van.
Szerintem a csőrös pohár ugyanaz, mint a cumisüveg, nyugodtan próbáld meg rendes pohárból itatni. Nekem Bálint nem használt cumisüveget, fél éves kortól pohárból ivott. Benedeknek van, de pohárból is simán iszik, még egyedül is, ha csak keveset teszek bele. Kicsiket kell kortyoltatni először.

Virág majd megtanulja megvédeni magát a bölcsiben, ne aggódj, a gondozónők meg szakképzettek. Te kocsival fogod hordani? Esetleg körülnézhetnétek olyan bölcsiben, ami közel van, vagy útba esik. Nekem is rossz érzés lesz, hogy be kell őt adni, de hát ilyen világ van, huszonvalahányezer forintból nem jövünk ki mi sem.

Most már jó lenne, ha vasalnék is valamit a "nyaralásra"!

KépKép
renáta29
 
 


Jó volt a tali csak olyan gyorsan elment az idő :( és ráadásul kinn is ocsmány egy idő lett. Remélem Zsaniék nem áztak el nagyon. Teljesen elfelejtettem fényképezni annyira el voltam foglalva :)
Tök jó volt!

Ha ilyen marad az idő márpedig a meterologusok nem mondanak igazi nyarat többször csinálok majd még ilyet, hoyg a sok rágcsa elfogyjon meg innike és persze, hoyg Erika tortájából máskor is falatozzunk Erika! mennyei volt!

Kár hogy a többiek nem tudtak jönni. Reni! Edináék is lenn voltak! Jól el volt Ádi a sok kicsi között :)

Köszönöm szépen hoyg eljöttetek és ilyen ocsmány időt ennyire széppé tettétek!

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Angi
köszönjük mégegyszer a vendéglátást,nagyon jó volt nálatok,csak hamar elrepült az idő :cry:

Íme a mai délelöttről készült fotóalbum:
http://www.karo-comp.hu/fototar/listpic ... Esk%FCv%F6

Oké,megyünk majd máskor is :D
Tortát bármikor szívesen csinálok,persze másmilyet :lol: örülök,hogy ízlett.
Mi is sajnáltuk,hogy a többieknek közbejött és nem lehettek velünk,de majd legközelebb.
Nálunk is lehet majd a nyáron valamikor.
Én őszintén szólva jobban szeretem ezeket a talikat ha háznál vannak megtartva,mert a közöségi házas nem szokott olyan jól sikerülni.
Nagyon tetszett a lakásotok,főleg a Lackó szobájának a fala,nagyon ügyesek vagytok!

Reni
borzasztó,hogy milyen emberek vannak!
Szerencse,hogy így megúsztad,gondolom nagyon ideges voltál,ki ne lenne az ilyen helyzetben.
Benedeknek jobbulást,küldök gyógyenergiát:+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Remélem,hogy jó időtök lesz,szívből kívánjuk!
Képeket majd csináljatok sokat!
MI is elutazunk vasárnap Debrecenbe 6 napra,már úgy várom!
Berci rokonait látogatjuk meg,jót fog tenni egy kis kikapcsolódás.
Képek lesznek :lol:

Lívia
drukkolunk a férjednek,miből vizsgázik?

Hugi
örülök,hogy már jobban van Virág.
Én alapból nem adok inni Vikinek csapvizet,mert sokszor olyan koszos,nem szeretném,hogy idő elött baja legyen a veséjének,jobban bízom az ásványvízben.
Abból pedig olyat adok neki ami nitrát és nitrit mentes.
Teát Viki a mai napig kap,Herbáriás natur csipketeát,nagyon szereti.
Vizet,teát,néha gyümölcslevet kap,persze 50,100%-os gyümölcstartalmút.

Anita
Boldog névnapot kívánunk!
Kép
Megyek mert Viki felébredt :cry:
MIndenkinek további szép napot,sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Bocs,de rosszatmásoltam be a mai fotóalbumról,ez a jó:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9769

Mégegyszer,ne haragudjatok a tévedésemért,köszi,sziasztok:Erika
cseriviola
 
 


Sajnos nem tudom megnézni a képeket, mert azt írja, hogy üres, már vagy 10-szer próbáltam. Ez a babanet.

Sajnálom, hogy nem lehettünk ott, Bálintnak biztos jó lett volna. Benedek nyűgös, délelőtt aludt, amíg Ti taliztatok, most is rajtam lóg. Lehet, hogy nem is megyünk, az idő is rossz, majd meglátjuk.

Hugi:
Én adok néha csapvizet is, de forralom, meg kétféle babavizet szoktam váltogatni.


Edit:
Milyen lett a hajad?



Mindenkinek jó hétvégét!
Sziasztok

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Jók lettek a képek, kár, hogy nem voltunk ott, de majd legközelebb. Nekem is jobban tetszik, ha valaki meg tudja tartani ezeket a talikat, sokkal családiasabbak.

ERIKA:
Milyen tortát sütöttél, azt egyik képen sem láttam.

hugodugo
 
 


Halihó!

Nagggyon jók a képek, ilyenkor nagyon irigykedek ám, a legközelebbire mindenképp megyünk, ha háznál lesz, ha szabadba!
Leginkább a torta izgatta fel a fantáziámat... :lol: :lol: :lol: legalább az ízét áruljátok el!

Angi!
Lackó mászik? Az a konnektoros kép izgi... persze gondolom van benne vakdugó? Te mennyit fogytál, bár még csak képen láttalak, de azért soványabbnak tűnsz!

Lívi!
Te sokat fogytál, tök látszik!

Erika, Vikinek nagyon jól áll a tiszta rózsaszín...

Zsanka, látom Máté tényleg jó húsban van!

És örülök, hogy Áginak is sikerült szólni! Meddig voltatok? Hát igen, ilyen szar időben otthon vánszorog az idő az egy szem lurkóval, de találkán meg elröpül!

Hugi, csatlakozom a Lipton almás és őszibarackos teái is nagyon finomak (a Csipkebogyó-málna is, amit Rena ajánl) és cukor nélkül is édeskés alapízűek! Meg se közelíti a Pick-wick gyümölcsvarázsét például.
Én jóval elmúlt 1,5 éves Soma mikor már nem forraltam a vizet. A csapvízben tényleg sokminden van (bár még mindig kevesebb rossz, mint a mű-, cukrozott lötyikben), szerintem még vegyél neki babavizet inkább. Vagy felforralt-lehűtött limonádét csinálj neki, facsarva bele a citromlét-vitamin miatt!

Mindenkinek kellemes Pünkösdölést, utazóknak jó utat!
lola77
 
 


Helloka,

csak egy gyors kérdés.
Erika,
hozzá tudom tenni a képeidhez az enyémeket, vagy kell csinálnom új fotoalbumot?

köszi
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Viki mióta felébredt,szinte egyfolytában sír,állandóan kézben akar lenni :cry: pedig másfél órát aludt,biztos ettől a rossz időtől ilyen nyűgi vagy már megint a foga miatt :(

Így visszanézve a talis képeket Viki talpig rózsaszínben olyan volt mint a rózsaszín párduc :lol:

Gyümölcstortát készítettem epres pudinggal és tetejére pedig sok friss epret szeleteltem.
Kép tényleg nem készült róla,nem gondoltam volna,hogy hiányolni fogjátok :D
A gyümölcstorta lapnak a receptje közkívánatra:
A sütőt előmelegítem 175 C-on.
nekem kb.26 cm átmérőjű gyüm.torta formám van,azt margarinnal kikenem,de csak az alját,az oldalát nem mert különben nem lesz magas,visszacsúszik a tészta sütés közben,rászórok egy kis zsemlemorzsát,ezt jól eloszlatom a margarinos részen.
5 egész tojást habosra kikeverek 15 dkg kri.cukorral,bele 10 dkg liszt,1/2 sütőpor.
A tésztát beleteszem a formába,majd kb.20 perc alatt készre sütöm.
Ez lyan jó kis recept,hogy hamar megvan és elrontani sem lehet.

Amúgy a tali 10-től kezdődött,de mi 11.45-kor eljöttünk,mert éhesek és álmosak voltak a gyerekek/Iza,Viki,Máté/,többiek még maradtak.

Jó hétvégét mindenkinek,sziasztok:ERika
cseriviola
 
 


Szia Zsanett!

Az én fotóalbumomban már csak 6 hely van :( Hány képed lenne?Add meg az e-mail címedet,mert akkor elküldöm a belépéshez szükséges dolgokat.cseriviola@citromail.hu
Írj,szia:ERika
cseriviola
 
 



Szia Erika,
zsanett.geher@freemail.hu
amúgy kb 40 kép van.
Zsani

Kép

Kép
zsanka
 
 


Zsanett!

Sztem inkább csináljál te is külön albumot,mert nálam csak 6 képnek van helye,de egy új albumba 48 kép elfér.

Szia:ERika
cseriviola
 
 


Sziasztok.
Mi nagyon jól éreztük magunkat ma délelőtt.Sokkal jobb volt tényleg így mintha a közösségi házban lett volna.A Timit utána alig lehetett lelőni.Tök fel volt dobva,aztán nagy nehezen elaludt,és több mint 1 órát aludt,pedig max 30 percet szokott aludni.Még a 2 órás ebéd is el lett halasztav vagy 20 perccel.
Utólag is köszi Angi,nagyon jó ötlet volt.Erika tortája is nagyon finom volt.A képek is tök jók.Nekem a legjobban az Aranka meg az Iza közös képe tetszik.Tök jó lett,szerintem.

Erika
Neked nem fog az esővédőn lévő szegély?Mert nekünk igen.Nem is gondoltam volna így jól összekékezte a Timi takaróját meg a pelusát.Jó mi, gyerekbarát cucc.

Reni
Jó "nyaralást".Remélem az eső kiesi magát és legalább az nem fogja elrontani a pihit.Mi majd júli végén megyünk de csak 3 napra Komáromba.Azért csak 3 napra mert nem tudom a Timi hogy fogja bírni.Ez lesz a teszt nyaralás :) .Remélem addigra lesz valami napsütés is.

Lola
Köszi a fogyival kapcsolatban.Az az igazság hogy még csak 3 kilót fogytam,de mondjuk még kéne 7-et, de már ennek is nagyon örülök.70-ről indultam,hát a célom a 60kg. Nemcsak a forma miatt akarok lefogyni,hanem azért is mert nem érzem magam túl jól így,mivel sokkal jobban izzadok,meg többször fáj a hátam,derekam,ami szerintem e miatt van.

Hugi.
Én teljesen egyetértek veled az aggódás terén.Én is állandóan aggódok mindenféle dolgon,meg hülyeségeket kombinálok.Szerintem ez teljesen normális dolog,pláne első gyereknél.

A férjem egyébként győrbe jár a széchenyi istván egyetemre informatika szakra,és 10 vizsga van folyamatba mindenféle hülyeségből,mint pl lineáris algebra,számtech. architektúra meg ilyenek,ja meg programozás.Ma volt matekon holnap fizikára megy. Tök ki van.

Na jó éjt mindenkinek köszönöm mindenkinek a jó délelőttöt.
Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?