Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Titi
Nagyon boldog szülinapot! Kép

Virág
Ne idegesítsd magad az apósod miatt, nem éri meg. Különben is holnap már itt vagy és látod a kicsi fiadat és dokihoz is el tudsz menni. Már nagyon várom mi lesz a vizsgálat eredménye.

Momo
Nyudodtan sírjál csak, ettől hátha kicsit jobb. Tudom nem könnyű egyedül lenni, ráadásul a hormonok is dolgoznak. Ügyes vagy a telekkel és a többi mindennel is.

Anita
Remélem az elkövetkező időben sikerül betartani amit elhatároztatok. Hátha ez tényleg meghozza a sikert. :) Nagyon szorítok nektek. Remélem azért még jössz közénk!

Sziszi
Jobbulást a pici lánynak! Neked kitartást mindenhez. Gondolom nem könnyű, de minden rendbe jön. :)

Hétvégén jó nagy társasággal voltunk, 9 felnőtt 3 gyerek. Bográcsos főzés és hasonlók. Nagyon jól éreztük magunkat, csak az idő lehetett vona jobb.

Megyek mert sajnos van mit csinálnom. Vásárlás, ebéd...
Bocsi ha kihagytam valakit, de annyit írtatok péntek óta, hogy ennyit tudam megjegyezni.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy így eltűntem, de 2 hét múlva lesz még 1 konferenciám, és meg kellett rá csinálnom az anyagot.

Titi!
Sok Boldogot!
Kép

Anita!
Annyira sajnálom! Pedig úgy drukkoltam nektek! Nem akarok hülyeséget beszálni, de én lehet, hogy elmennék egy másik dokihoz is. Nem lehet, hogy progeszteron gyengeséged van, azért nem marad meg a baba? Vagy túl vékony a méhnyálkahártya, és nem tud rendesen beágyazódni? Erre jó a napi 1 szem bébiaszpirin és a napi 1 nagy doboz joghurt. Próbáld ki, kérlek. Úgy szeretnék segíteni.

Zsepy!
Ne aggódj, Zsoltit én is csak 3 hónapos koráig tudtam szoptatni. Az LLL-el egyébként én is megpróbáltam felvenni a kapcsolatot, de tojtak válaszolni, pedig még a kérdőívjüket is kitöltöttem és elküldtem nekik.

Virág!
Drukkolok neked is. Ezek szerint jössz Pestre pénteken? Tali? Fagyi? Hmm?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok lányok!!!

Olyan aranyosak vagytok, nagyon-nagyon köszönöm a sok-sok köszöntést, tisztára meghatódtam!!! És attól is, hogy tegnap olyan emberek köszöntöttek fel, akikről nekem fogalmam sincs, mikor van az ő szülinapjuk. Vajon honnan tudják az enyémet?!

Zseppy, nagyon jó volt minden!!! :) Tegnap átjöttek az anyósomék, és olyan szuper volt minden, igaz csak gyors látogatás volt, de ez így volt tökéletes. És kaptam két bárszékre egy "utalványt"! :):):) Imádom a hasznos ajándékokat, és madarat lehetett volna fogatni velem tegnap ezzel a meglepivel. Ja, és ráadásként hétvégén még megajándékoztak bennünket egy kapucsengővel! :) Úgy örültem nekik!!!

Csak a drága férjem lett beteg. Megy a hasa... volt dokinál is, állítólag valami vírus, úgyhogy mondták is, ne nagyon menjek közel hozzá, nehogy összeszedjem. Lehet, hogy felelőtlen vagyok, de én úgy gondolom, attól, hogy nem puszilom meg, ugyanúgy elkaphatom. Könnyen megy ez sajnos. :( Azért igyekszem vigyázni.

Momo, akkor mi nagyon együtt várandósozunk! :) Én ha mindent jól számolok - bár már nem tudom pontosan - ma vagyok 17+6 napos! :) De a doki szerint csak 17+5!!! :):):) Nyugi, nekem sincs nagy hasam, vagyis legalábbis én szerintem nincs, mások már rögtön látják. De a nagy mozgásokat még én sem érzem. Nagyon ritkán egy kis vibrálódást és szúrkálódást érzek. Például tegnap este akkorát sikítottam, mert egy hatalmasat éreztem, de azon kívül például most 2-3 napig szinte semmit. Néha én is izgulok, vajon jól van-e odabent.

Ha minden jól megy, 14-én fogok menni UH-ra, és akkor találkozom a szülésznővel is! Már most kedvelem, remélem, személyesen is meg lesz a kölcsönös szimpátia.

Mesi, már nagyon hiányoltalak ám én is! Tényleg olyan ügyi vagy, hogy ennyi mindent tudsz csinálni egyszerre. De Neked van igazad, ha bírod, nagyon szuper, hogy megcsinálod!

Virág, akkor ezek szerint holnap indultok. Már csak néhány nap és kiderül végre a rejtély! Én is nagyon drukkolok érted. Tudsz majd valahonnan írni nekünk? Mert én biztos megőrülök, ha addig nem hallunk felőled, amíg haza nem érsz! Esetleg nem dobnál egy sms-t az eredményről? Én meg megírnám a lányoknak. Na jó, tudom, nem illene... majd Te elújságolod, csak biztos a többiek is ugyanolyan kíváncsiak, mint én! Nagyon szorítok érted!

Momo, én is kölcsönkaptam ezt a videokazit, csak az a gond, hogy nincs videónk! :( Én most épp kismamatornát keresgélnék itt a közelben, de egyszerűen elkeserítő. Sehol semmi! Ahol volna, ott napközben. De hova menjenek a dolgozó kismamák??? A Szent Imrében is volna, de ott is fél 5-től. Én meg fél 6-ig dolgozom. Ezek szerint marad az elhízás???

Ma reggel ráálltam a mérlegre... bár ne tettem volna! :( Igaz én az elején nem hánytam, úgyhogy fogyni sajnos nem fogytam. De már 5 kg plusznál járok. Mi lesz így a végén?! Ha kicsit többet eszem, amit ne úgy képzeljetek el, hogy degeszre eszem magam, és egész nap eszem, hanem rendesen reggeli/ebéd/uzsi/vacsi, akkor már jönnek a kilók. Hihetetlen. Ahhoz, hogy ne hízzak, szerintem csak salátán kellene élnem, meg max főzeléken. De annyira szeretem a zsömlét, felvágottat, paradicsomot, most vonjam meg magamtól?! :( Úgyhogy most épp ezzel vagyok elfoglalva.

Na, jó kisregényt írtam... és az a probléma, hogy még bírnék, de egyszerűen meg fogtok unni, és nem fogjátok elolvasni, úgyhogy nem írok többet! :)
titi_27
 
 

 
 

Sziasztok!

Itt vagyok én is. Semmi érdekesség sincs nálam. Még mindig szenvedek ettől a gombás fertőzéstől. Már magamra kentem egy tubus krémet. Ez most kissé makacsabb, mint lenni szokott.
A dokihoz vissza kéne mennem a görbémmel, de csak tolom magam előtt a dolgot. Napok óta nem alszom rendesen ettől a fertőzéstől, így mire oda jutok, hogy megmérjem a hőmet, már rendegeteget izegetem-mozogtam, felkeltem. Persze, hogy így kicsit magasabb hőt kapok. Még a fertiliti is bejelölte, hogy van pé-m. :lol: (UH kizárta....) De ha lett volna is, mindegy, mert nem tudtunk együtt lenni, így lényegtelen.

Titikém:)
Istenke éltessen sokáig! Én egy ajándékot kívánok: problémamentes, szép terhességet és minden jót!:)

Virág:)
Nagyon drukkolok, hogy eljuss a dokihoz. Mondjanak már végre valamit!

Zseppy:)
Képzeld! Elmentem megnézni a gyertyát. Nagy nehezen találtam is, de sajna nem lehetett darabra kapni. Csak egész csomaggal, az meg 2000 forint volt. Ki szerettem volna próbálni egy darabbal. Sajna most nem volt ennyi felesleges pénzünk. (főleg úgy, hogy előtte megvettem az aloét.....)De lehet, hogy megveszem kicsit később.

Anita:)
Kívánom, hogy hozzon sikekert az elképzelésetek! lassan már én is erre hajlok. Hagyom ezt a sok gyógyszert, kivizsgálást, uh-ot.......

Juci:)
Nálad minden oké? Jól vagytok? nem írtál mostanában kisregényt :lol:

Gyöngyi:)
Mikor javul már meg a géped? :) Jó lenne, mert mutatni akarok valamit.
Meg akkor többet is írnál:)
A feslőről meg annyit, hogy ezek már nagyon nagy pocakhoz vannak méretezve. Majd meglátod, ha már hatalmas pocid lesz, milyen jó lesz felvenni ezt a kényelmes felsőt:)

Ági:)
Neked mindjárt elküldöm a mai termést, amit olvasgathatsz a munkahelyeden:)

Rimar:)
Tudtál beszélni a dokiddal?

Momo:)
Köszönöm neked is a köszöntést, így utólag is! Vigyázz magatokra:) És nagyon gratulálok neked, mint újdonsült telektulajdonosnak! :lol:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Kodaaaaaaaa!!!

De jó hallani felőled! És nagyon köszike a köszöntést! Én szégyenlem magam, de már nem is emlékszem, én vajon köszöntöttelek-e Téged. :( Ha nem, akkor bocsika, és utólag is hatalmas puszikát küldök!

Ez a francos gombás fertőzés... nekem is szokott lenni, és annyira utálom!!! Az állandó viszketéstől általában majd' megőrülök. Mivel kúrálod magad? Hogy mindig van valami nálatok, szegénykém! Remélem, hamarosan elmúlik már. Tényleg, már majd' egy hete tart?
titi_27
 
 


Koda

Jaj szegénykém még mindig nem múlt el a fertőzés. :(
Milyen krémet használsz? Nem lenne jobb a hüvelykúp, hátha az gyorsabban hat?
Ha megnyugtat nálunk sincs semmi különös. Mennek a napok a szokásos menetrendben.

Titi
Milyen aranyosak a férjed szülei. Jó kis meglepit kaptál.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


sziasztok!
na ma megint kibalhéztam magam a drága aposommal ahogy hazavisszük egyböl el lesz felejtve soha többet nem fogok vele talizni meg köszönni neki meg semmi!UTÁLOM!!

momo!hát igen én is igy vagyok vele hogy mindenért berágok!anya erre is mondta a multhéten hogy biztos terhes vagyok mert hiszizek mindenért!hát ez van ezt teszik a hormonok!nekem szülés után b egy évig még volt ilyen hogy mindenért haraptam!

tücsi!nem tudom mi lesz még a pestel!mert férjem azt akarja tbányára menjünk magánrendelésre másik dokihoz!de ö nekem nem olyan szimpi mint a sajátom!a sajátomnak mindent eltudok mondani meg mindent megtudok vele beszélni!
de ha megyek pestre egy talit naná hogy nem hagyok ki!amugy is már gondoltam rá hogy szolok a pestieknek hogy talizzunk!fagyiii??na azt sem lehet kihagyni:)

titi!de aranyos vagy hogy igy aggodsz értem!de ti lesztek az elsök akik megtudjátok az eredményt!mert ahogy végeztem a dokinál gépelé ülök!ugy szeretnék jo hireket hozni nektek!de kezdek beparázni hogy halucinálok!tavaly is volt ilyen de akkor nem ilyen volt a hasam meg nem több napig éreztem a mozgást!

holnap semmiképp nem érünk haza a rendelésre mert drága apos berakott még magának az üzlettársával kettöre egy vásárlást!
ugyhogy még holnap délelött is jövök hozzátok dumcsizni!

koda nem lehet hogy a vizetek nem jo?mert nekem is volt ilyen!és a dokim azt mondta hogy ez attol van hogy a viz nem megfelelö amibe fürödtem éés ettöl a szervezetem igy reagál!nem strandvizre gondolok hanem sima csap viz!

zsepy most szültél ugyhogy ne aggodalmaskodj még a feleslegen föleg nem császár után!nekem egy évre rá ment le a hasam de ugy hogy 65kilorol 47re fogytam!
most meg már 69kilo vagyok!szörnyü!!!
de ha nem vagyok terhes akkor nekiállok egy tök jo diétának!13nap kemény de hatásos mert férjem megcsinálta és utánna 3évig nem hizod vissza a felesleget!majd szülés után mindenkinek közzéteszem akit érdekel!

bufo és te hogy érzed magad?mert irsz mindenkinek de magadrol nem!jol vagy?minden oké otthon?

cupi merre van?nem tudjátok?

kicsijuci!nincs mit olvasnom hol vannak a kisregények?hogy vagy?kisnuncis jol érzi magát a pocidba?:)

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Na,mit szoltok,mar masodsor jovok.meg van negyedoram indulasig,beugrok Anyukam munkahelyere,viszek neki CDket.

ZSeppy!

Igen,meg csak par honapja szultel+nem is az elso,gondolom joval tovabb tart mig viszahuzodik a pocak.
Jogara ket hely van,en a Padma jogastudiot neztem ki,ez az Ors Vezer ternel van,itt delelott,illetve eleg kora reggel is vannak orak...es van a Brendon.Azt hiszem mind a ket helyen egy alkalom 15oo Ft,masfel ora.Eloszor en nem vennek berletet,kiprobalom.Itthon jogazgatok,tobb mint egy eve kezdtem,csak sok olyan gyakorlat van amit nem lehet vagy nem tudok mar csinalni.

Tudod mi hianyzik a legjobban??Az hogy egy oriasit hasizmozzak es kimerulesig fussak..ezt imadtam regen...most meg ugye nem lehet,nem is merem.Pedig ha hallgatnek a tanulmanyaimra akkor meg lehetne ket harom hetig hasizmoznom,de inkabb nem kockatatok. :?

Bufo!

Es tobbiek,koszi a dicseretet,en is elvezem hogy intezkedem,haladok a dolgokkal,bar meg rengeteg minden van.Csak a kivitelezoknel ugy erzem hogy nem vesznek eleg komolyan,...ezt mintha irtam volna.Az egyik megjegyezte,hogy a kovetkezo meetingre talan hozzam el a ferjem es vele jobban meg tudnanak beszelni dolgokat.Hahaha... :lol: :lol: :roll: Mondtam,hogy en bonyolitok mindent,ettol egy kicsit lelombozodtak.

Virag!

Tenyleg kitartas,mar ccsak napok,orak kerdese es kiderul,en is nagyon varom mar...Kis kivancsi fancsi vagyok mi? :lol:

Koda!

En megint csak azt tudom irni,hogy melzebbre kellene asni,hogy mi lehet e sok fizikai tunet mogott a igazi kivalto ok.
A gombas fertozes nekem is volt most mult honapban...szedtem a kupot(gusztustalan),most megitn visszajott valami,de mivel nem viszketek,egek,szurok,gondolom ez csak a normalis...megvarom a dokit.Babat nagyon nem zavarja azt olvastam,legfelljebb a megis gombas,akkor szules elott celszeru kikuralni,hogy ne kaphassa el.

Na,kit hagytam ki???ROhanok...na,nem rohanok,csak ugy kenyelmesen gyaloglok,addig is edzek.

Titi!

Tenyleg tok egy idoben vagyunk akkor most masaallah,te is nov. 2ra vagy kiirva??Bar ehet,hogy a kov. vizitnel mar mas lesz az idoopont,en 13an megyek dokihoz.

A hizastol en is rettegek,es egyszeruen en se tudom megtenni,hogy nem eszek,olyankor nem csak ehes vagyok hanem meg faj is a gyomrom,igyhat nem marad mas hatra es eszek....lesz ami lesz,remelem nem gurulok ki a ferjem ele a repterre. :lol:

Talan az edzesekkel sikerul kordaba tartani.

Na,puszi nektek!
Odafele levadaszok valami ebedre valot is. :P
momo35
 
 


Koda

Velünk minden rendben. Nem történik semmi különös, mennek a szokásos hétköznapok. A férjemmel a helyzet egészen jó, de nem tudom mit hoz a jövő, most per pillanat ennek örülök.
Egy kicsit jobban fáradok most ezzel a terhességgel mint Dáviddal. Ha tehetem pihenek napközben is. Jövő héten megyek a vércukros vérvételre akkor leszek a 24. héten. Nagyon nem várom, mert nem lehet reggelizni és az számomra katasztrófa.


Zseppy
Ne aggódj mire a lánykád 1 éves lesz minden visszaáll a kilók terén. Különben meg ha a párodnak így is tetszel akkor meg nincs semmi gond.

Virág
Szerintem mi mindanyian jobban izgulunk a doki miatt mint te. Nagyon kíváncsi vagyok, Úgy hogy jól teszed ha rögtön értesítessz minket. :)
Meddig leszel itthon?

Momo
Ne aggódj lesz még lehetőséged szaladni. Ha a kicsi meglesz és már jár akkor futhatsz majd utánna eleget. :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Momo, elvileg november 3-ra vagyok kiírva. Nem tudom hogy jött ez ki a dokinak, de szerintem úgysem lesz pontosan ez a nap. De jó, akkor együtt izgulhatunk! :)

Virág, de ari vagy, nagyon fogom várni, hogy gyere. Jó sokat híztál akkor. Reméljük, tényleg baba van, és attól. A diétát pedig majd tessék megírni, mert biztos jól fog jönni!

Koda, közben eszembe jutott, nekem a Pevaryl hüvelykúp segített, a krém már nem. Az tényleg 3 nap alatt rendbe tette!
titi_27
 
 


Kép

Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Mesi, nekem 4. cn van ma. Köszi!

nincs semmi baj ám, csak olvaslak ma benneteket, nincs kedvem írni.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok lányok!

Olyan izgatott vagyok ma megyek 4d-re este 6 órára.Remélem ez a kislegény ugyanilyen aktiv lesz ott is mint az utobbi 2 napban.Éjjel megállás nélkül rugdosott.
Kezdek aggodni a sulyom miatt már 3 kilonál járok.Pedig nem eszem többet mint szoktam.

Momo: Mikor lányom meglett azt mondtam bárcsak megtanulna járni, na de aztán eljött az a nap is.Hát hamar lementek a kilóim.
Tina
Vendég
 


Sziasztok!

Köszi az izgulást. :)

Agyilag is fárasztó volt ez a mai nap.
6órát voltunk ott a Heim Pál-ba.
D.e. röntgen 3 db, vérvétel, majd, d.u. pisiltetés.
A vérvétel miatt haragszom, mert 3 *szúrták meg, nem találta el a vénát, majd a vér csöpögött mindenfele..utánn beadott valami szérumot(jódos..), amit kicsit mellé adott, púpos lett a keze.:(
Azt mondták, majd estére lehúzódik.
D.u.2 fele már hatalmas volt mindkét keze, kitalálták-ödémásodik-allergiás reakció. Nem kicsit ijedtem meg!
Most CA pezsitablettát kap.
A röntgen egész jó lett, de jhét csütörtökön mondanak többet UH után.
A vizelet zacsiba nem ment, kértem megint steril bilit és sikeredet és negatív. :D
Kicsit nyugodtabb vagyok, holnap reggel megyek a dokimhoz 8:30-ra és kérek új időpontot UH-ra nekem.
12.hetes, miatt sűrgűs.
Csütörtökön meg a védőnővel találkozom.
Lassan megint fogok járni futni, a dokim szerint lehet. Már alig várom!

Anna egész jól van, de a mai nap mindkettőnknek hosszú volt, még a szoptatást sem hagyták.
Tejtermékeket nem fogyaszt Anna, de szoptatom. :)
Abból nem engedünk!
Most ennyi, majd holnap doki után írok!

Sziszi.
sziszike1000
 
 


Sziszi,
szerintem a nővér volt béna. nem hiszem el, hogy nem tudta levenni elsőre. egyilyen picilányt ennyire megkínozni. viszont az jó, ha a vizelet negatív lett.

Virág,
kérném a fogyókúrát. Persze a Páromnak így vagyok jó, csak én nem érzem magam már jól. Jól értem, hogy jössz Pestre is?? Mikor lesz fagyi tali? akár az Árkádban megint!!!!!! LÁNYOK!!!!! Pénteken ki meddig dolgozik? És Te Virág mikor érsz rá???

Ja, én anyósommal vagyok hadi lábon...

Koda,
Azért ha jársz más gyógynövényes felé, vagy akár gyógyszertár felé kérdezgess, mert lehet egyes csomagolásban is kapni! Mondjuk, ha egyzser veszel majd 10-t látod, hogy hamar elfogy. várjál megnézem van-e még itthon...
van még itthon 2 küld el a címed és feladom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Koda!
Sajnálom, hogy még mindig nem vagy jól. A gépem a héten már tuti nem lesz jó, mert a párom most a vizsgájára koncentrál, pedig már annyira várom. Főleg most, hogy rossz az idő, tudnék jönni. Igaz a hetem nagyon zsúfolt, mert a hétvégén lesz nálunk a Búcsú, és most készülnöm kell rá. Jönnek a vendégek megint!
A csomagot nem felejtettem el, de csak jövőhéten tudom feladni.

Momo!
Köszönöm a címet. Holnap szerintem telefonálok is nekük.
A baba miatt ne izgulj, majd rúg akkorákat nemsokára, hogy el se hiszed.


Titi!
Örülök, hogy jól sikerült a szülinap. Na de annak jobban, hogy a baba már így mozog, hogy sikítozol is. A vírussal meg vigyázz!!!

Bufo!
Már épp akartalak keresni. Azt hittem valami baj van. Örülök, hogy minden rendben. Magadról tényleg írhatnál többet. A fáradság nálam is jelentkezik, de szerintem azért is mert alacsony a vérnyomásom. A terheléses vércukorvizsgálatot én se tudom, hogy bírom majd ki, mert a reggeli nálam is mindig az első. Főleg nekem még Pestre is fel kell mennem. Kész rém álom, de tudod a baba érdekében mindent ki kell bírni.

Virág!
Jaj, már nagyon várom a hétvégét, mert addigra mindent megtudunk.
Remélem sikerül a találkát összehoznotok.

Zseppy!
Ha tényleg lesz találka, akkor vigyetek fényképezőt feltétlen.

Sziszike!
Hát nem volt könnyű napotok. Akkor ügyes volt a kislányod. Szegénykémet még meg is kínozták. Remélem már jól van a keze.
Azért meg külön gratula hogy ilyen kicsin sikerült pisilni, sőt örülök, hogy negatív lett.

Mesi!
már én is hiányoltalak. Mikor mész a 12 heti Uh-ra?

Sajnos mennem kell altatni, de holnap jövök. Megpróbálok délben is jönni, mert a párom hazajön akkor úgyis tanulni.
Olyan rossz, hogy csak este tudok jönni.
Nem tudja valaki, hogy a Brendon meddig van nyitva hétközben? Most nyílt egy az M5 bevezető (az hiszem soroksári út) szakaszán az Brico mellett, ahol van 4d is.

Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Oné

A Brendon h-p 10-19-ig, sz-v 9-18-ig van nyitva.
Magamról azért írok ritkábban , mert nem igazán történik mostanában semmi különös. Holnap lesz egy kis változatoság , mert életem első szülői értekezletére megyek az oviba ahová felvették Dávidot. Én már tartottam egy párat, de szülőként most megyek először.
A pocaklakóval minden rendben szépen mocorog, már Dávidnak is rugdosott.

Sziszi
Jó mozgalmas napotok volt. Szegény pici lánykát rendesen megkínozták. Az viszont jó, hogy a vizelet negatív. Az uh-ra kaptál másik időpontot, mikor mégy? Kíváncsian várom tényleg kislány e.

Mesi
Köszi a táblát! Kész vagy a konferencia anyagával?

Zseppy
Én is, én is szeretnék fagyit!!! Bár nem tudm pénteken el tudok e szabadulni. Ha mégis összejönne és én nem tudok menni akkor egyetek helyettem is. Persze képeket is kérünk! :D

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Vérvétel: sztem is a nővér volt a béna, de akkor is haragszom!!
Szegény Anna. :(
A keze lejjebb ment, de még púpos szegénykémnek.
CA pezsitablettát itatok vele, megvárom,míg a szénsav kimegy belőle és úgy kapja.

Ma d.e. megyek a nőgyógyászomhoz, s kiderül utánna mikorra adnak UH-ra időpontot, de sztem a héten még, mert 12 hetet betöltöttem.
Nem hiszem, hogy kiderülne fiú vagy kislány, Annát is 6 hónaposan mondták csak meg..ami még 3 hónapnyira van..de nem számít mikor tudom meg. A lényeg azt lássam, tudjam egészséges a babám! Már nagyon várom őt, s nagyon szeretem a tudatot, hogy ő van nekünk. :)

Majd mesélek, d.u.!

Sziszike.
sziszike1000
 
 


sziasztok!

Jaj, de izgi, Virág lassan elindul!

Gyöngyi!
Én június 15-én megyek a 12.heti UH-ra, pont ma töltöttem be a 10.hetet. Most Zsolti alszik, de ha felébred, én is hívom az integrált teszt miatt a telcsiszámot időpontot kérni oda is. Meg Zsoltinak is kell a gasztroenterológiára.

Bufo!
Köszi kérdésed, kész lettem a konferenciára, már csak azt nem tudom, hogyan fogom megszervezni azt a napot. Egész nap ott kéne lennem, de nincs Zsoltira egész napos felügyeletem, délután mennem kéne a pajzsmirigy ambulanciára is, majd vissza a Kongresszusi Központba befejezni a konferenciát, közben Zsoltit alvócuccostul leszállítani anyuákhoz, mert aznap ott alszik, mert mi koncertre megyünk este. Közben jön a bátyám is, aki nálunk akar aludni a koncert után. Hááát, nem tudom még hogyan lesz.

Zsepy!
A pénteki Virágos talit én vetettem fel, mondjuk az Árkád fagyizó nekem nagyon bejött. Én gyerkőc nélkül kb fél 5-kor érek rá, apjuk addigra ér haza. Nem tudom, Virág egyáltalán tényleg jön-e Pestre, meg ráér-e pont akkor.

Bufo!
Neked is jó lenne a péntek?
Jönne még valaki más is?

Momo!
Neked még nem is gratuláltam a telekhez. Bevallom őszintén, picit irígy is vagyok, nekünk még mindig nem sikerült eladni a lakást. De tök jó, hogy ti sinen vagytok! :lol:

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


sziasztok!még nem indultam el,de már pakolok is!szerintem a pénteki talibol nem lesz semmi!majd még jelentkezem!most mennem kell pakolni mert lassan indulunk!puszi mindenkinek vigyázatok magatokra!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, nagyon jó utat, és ha tudsz, jelentkezz minél hamarabb! Én eléggé tele vagyok a héten, de ha Virág, Te ráérsz pénteken valahol Pesten, akkor feltétlen szabaddá teszem magam!

Zseppy, én általában 5-ig dolgozom pénteken.

Képzeljétek, hogy jártam! Vettem Garnier önbarnító testápolót, és bekentem magam vele. Reggelre tiszta kiütéses lett a nyakam, meg a mellem alatt. Most itt pánikolok! Este úgyis megyek a dokihoz, mert kapok tőle beutalót a toxoplazmózis vérvételre, majd megkérdem, de biztos nem lesz semmi gond a babával! Legalábbis remélem, nem akarok felelőtlen anyuka lenni.

Amúgy végre ismét haladunk otthon, ma csinálják a külső ablakpárkányainkat! :)

Na, futok dolgozni, ezernyi a munkám.

Ja, még egy fontos dolog, legalábbis számomra. Tegnap megvettük életem első kismamanadrágját. Voltunk a Brendonban, hát, horrorisztikus árak vannak, egy nadrág úgy 15-20.000 Ft, úgyhogy ott is hagytam a ruhákat, de legalább szétnéztünk. Aztán az Europarkban a Babaházban találtam egy fekete kicsit elegánsabb nacit. Csak még fel kell varratnom az alját, mert jó hosszú. :(:)
titi_27
 
 


Sziasztok!

Remélem nem baj ha egy kicsit dicsekedek a fiammal.a tegnapi ultrahang óta el vagyok varázsolva.Hát még a lányom.ö is bejött és azota csak arrol folyik a téma nála.

Tegnap én is voltam párommal brendonban amikor megláttam egy édes kis bodyt 7100-ért gyorsan lemontam a vásárlásról.pofátlanság.
Kép Marvin 22 hetes
Kép Marvin 22 hetes
Vendég
 


Hali!

Tina!

Dicsekedjel nyugodtan,nagyon edi a babad!!! :)

Mesi!

Koszi.Azert sinen meg nem vagyunk,mert a lakast el kellene adni.A ferjem nem erti,hogy azert itt nem ugy megy hogy piff,paff,puff es el is kellt,es en ugy nem nagyon merek belevagni az epitkezesbe,hogy nincs meg a teljes osszeg..Most azt mondta,hogy ne aruljam meg,elvezzuk,hiszen o meg csak nem is latta a lakast.Hat,majd megbeszeljuk a dolgokat.

Holnap hazhoz jon egy kivitelzo,ajanlva van.Mikor meghallotta hogy babat varok ,azt mondta,hogy akkor inkabb o jojjon mintsem en buszozzak.Ez igy nekem nagyon kenyelmes. :lol:

Sziszi!

Szegeny picurka,de remelem minden ok lesz a vegen,es akkor megnyugodhatsz!

Titi!

Mi is voltunk a Brendonban,tenyleg dragak a cuccok,bar a vegen en vettem egy farmert mert amiket eddig pro baltam ugy logtak hatul mint tehenen a gatya.Ennek legalabb jo a szabasa.
AHol jok a kismama cuccok ,szerintem a C&A.Van egy masik is a Terez koruton,a 2 in one,de az se olcso.
En nem merek onbarnitos testapolot se hasznalni,szeritnem az is felszivodik...igy maradok hofeherke. :cry:

Ma a Baby Outletben voltunk a hugommal,itt vannak jo aron is dolgok.Igaz nem nez ki valami szepen,es eleg kupi van,de lehet jokat talalni.Kis bodykat talaltam 499ert,es Brendon cuccok is voltak fel aron.Volt kismama melltarto is 1000Ft korul,de az pici mellueknek jo csak,a nagyobbak mar rendes aron voltak.

Ja.es megvettem elso bebi ujszulott zoknimat,kis csikos,olyan pici,hihetetlen.Emlekszem a hugom babaja(Ja,Berillnek hivjak,szerintem olyan szep es ritka nev,nem?)mikor megszuletett,olyan picike volt hogy az ujszulott zokni terdig ert neki. :P

Na,ennyi.
Ma lustabb delutanom van,kiporszivoztam,most nekiallok zoldbabfozeleket csinalni es aztan almodozok az uj Lakaskulturaval.

Nem is mondtam,tegnap este akkorat fagyiztam az Arkadban anyukammal,meg jo,hogy nyulik hasban a nadrag.Negy gomboc tejszinhabbal,sot meg rendeltunk etcsokis profiterolest is .Merlegre mondanom se kell,hogy ma reggel nem alltam. :lol:

Koda!

Megvagy,javulgatsz???

Ja,nem tudom ki kerdezte,hogy hol van Juci,ezen a heten Horvatorszagban nyaralnak.

Puszi
momo35
 
 


Sziasztok!

Hát a páromat elengedtem boltba egyedül erre visszajött a tegnap Brendonban kinézett bébi hordozoval.Kivételessen tényleg nagyon jo árban volt és olyan büszkén hozta..
A védönöm ma ajánlott valami baby diszkontot a lehel térnél a piacnál hallott róla már valaki?

Momo35 :
Köszönöm a kisfiam nevében is. :D Baby Outlet? az hol vanpontossan??
Vendég
 


Szia Titi,

Bocsi, kicsit megkésve, de azért
nagyon boldog születésnapot!

Kép
csné
 
 


Sziasztok!

Tina!
Nyugodtan büszkélkedj, szerintem is édes a kisfiad.
Én úgy tudom az outlet a Mega toys helyén van. De biztos Momo leírja neked pontosan.

Tényleg valaki volt már abban a Brendonban ami most nyílt a Buy-Way bevásárlóparkban az M5 beezető szakaszánál? Az érdekelne, hogy kiscipőket is árulnak-e? Sajnos még nem sikerült vennem a Rezinek a búcsúra, sehol se lehet most kapni a méretére normálisat.

Momo!
A C&A -ban tényleg jók a kismama ruhák, de még nem mertem venni, majd nyáron, mielőtt nyaralni mennenk.
Igaz még nincs meg hová megyünk, de a párom most nézett ki egy helyet Sopronban.
Juci!
majd mesélhetsz nekem Sopronról, ha hazaértél.

Virág!
Gyere ha tudsz. Már nagyon várom a fejleményeket.

Mesi!
Sikerült bejelentkeznek? mikor mész vérvételre? Nekem nem sikerült még telefonálnom. Nem is tudom érdemes-e, mert a múlheti Uh szerint ma kezdem a 14 hetet. Szóval mégiscsak a mensi szerint kell számolnom, akkor viszont már tényleg nem tudom mikorra akar a doki kiírni. Nem akarom, hogy a mensi alapján írjon ki, mert ha addig nem születik meg a baba, akkor megint befektett egy hétre. pedig biztos csúszni fogok megint.

Koda!
Sikerült már időpontot kérni a dokihoz, akit a barátnőd ajánlott?

Bufo!
Majd mesélj a szülőíről, mert nemsokára már én is mehetek majd. Na jó az még 1 év, de akkor is érdekel.
Tényleg a kisfiad már szobatiszta? Sajnos nekünk még nem akar összejönni, de nem is akarom erőltetni. Mondjuk, ha ilyen lesz a nyár, akkor nem tudom mikor szaladozhat majd kint bugyiban.

Képzeljétek pénteken még ovis ballagásra is kell mennem. A cég ahol dolgozom, minden alkalommal (karácsony, gyereknap, ballagás, farsang) támogatja az ovit valami kis ajándékkal. Mivel anyósom szokta intézni, megkért, hogy kísérjem el megint átadni,mert sokan vannak. Tavaly is voltam, és olyan megható volt. képzeljétek még az ovisok is sírtak.

Ági!
Mi a helyzet veled, Már rég írtál magadról. Méred a hőd? Hogy áll?

Sziszi!
Hogy van a kicsi lányod? Sikerül időpontot kérned az Uh-ra.

Na regényem végére értem. majd holnap jövök. Remélem akkor többet írtok, mert ma nem volt valami nagy a felhozatal.
Vigyázzatok magatokra.
puszka:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Na, elvittem a párom Guns N' Roses koncertre, úgyhogy most egyedül vagyok. Bementem az Árkádba vacsizni, jó kis főzeléket ettem, és eszembe jutottatok, hogy nem rég itt taliztunk! :)

Képzeljétek, tisztára úgy érzem, hogy mindjárt széthasad a hasam. Biztos nő, legalábbis láthatóan növekszik. Végülis holnap kezdem a 18. hetet, talán nem kellene csodálkoznom rajta. De őszintén bevallom, nem egy kellemes érzés! :(

Kaptam ma a nőgyógyász asszisztensétől beutalót a toxoplazmózis vizsgálatra, olyan kedves volt a hölgy! Szóval, pénteken vérvétel, és van időpontom 19. heti UH-ra is, június 14-re. Elvileg jövő hétre pedig meg lesz az AFP eredménye is. Szóval, szépen haladunk a bébi érkezése felé. Hihetetlen, hogy szalad az idő!!!
titi_27
 
 


Ági, köszike a köszöntést!!! :) Ari vagy!

Oné, nem tudom sajna, kis cipőket nem néztem a Brendonban. Amúgy mi ott voltunk Soroksáron, mivel ez közel van ide Kispesthez.

Voltam ma a C&A-ban, de sajnos egy nadrág sem volt rám jó. Viszont találtam egy boltot, és megleptem még magam egy farmerral. A Bartók Béla körúton van, a kismama.hu-n meg tudjátok nézni, van több üzletük is. Középkategóriájú árai vannak, viszont marha jók a cuccok! Ja, és még a legjobbat nem is mondtam! Ma voltam az Auchanban is, és 2.500 Ft-ért találtam egy nadrágot, ami jó is rám, úgyhogy nem volt szívem ott hagyni. Szóval, már van 3 kismamanacim... úgyhogy erre a hónapra kiköltekeztem!!!
titi_27
 
 


Sziasztok!

Tegnap cseresznyét szedtünk, abban a jó szeles időben. Már múlt évben sem sikerült enni belőle mert, leérett mire mi le tudtuk volna szedni.
Tegnap voltam az ovvis szülőin is.2 óra hosszú volt.
Estére pedig olyan fáradt voltam, hogy nem volt erőm gép elé ülni.

Oné
Elmondták mi a házirend nagyvonalakban. Mit kell vinni és tudni a szeptemberi kezdésre( szobatisztaság, kanállal egyedül evés, pohárból ivás,szólni tudni ha valamit szeretne). Mikor lesz a beszoktatás, hogy megy az ebédbefizetés, milyen ruha legyen a benti csomagban. Jelet is kellet választani. Dávid jele a lufi lesz, ezt nem túl bonyolult belerajzolni a cuccaiba. Volt kisrepülő meg hasonló nehéz figurák amit szerintem nehéz belerakni a dolgaiba.

Titi
Na már nagyon előre haladtál az időpontokkal. Az AFP miatt ne izgulj nem lesz gond vele.
Na végre neked is van igazi kismama nacid. :)
A bartókon és is jártam ott vetten a kismama felsőimet. Az árak pedig jobbak mint máshol.

Tina
Nagyom szuperek a képek, dicsekedj csak nyugodtan velük. Irígy vagyok és még nem voltam ilyen sokdimenziós Uh-on egyszer sem.

Virág
Remélem jó volt az utad hazáig. Jelentkezz ha tudsz!

Mono
Ügyesen a kivitelezővel, ne hagyd magad becsapni. Szeretnek jó negy árakat mondani és ha az ember nincs résen jó sokat kivesznek a zsebéből.

Tücsi
Kitartást a konferenciás napra, nem lesz egyszerű kivitelezni, hogy mindenhová odaérj. Sok sikert!

Nemsokára indulunk a tücsökzenére így délelőtt már nem tudok jönni, de még később benézek.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Keddre kaptam időpontot..akkor fogok csak a dokihoz is menni, mert ma Zsolti 10:30ig van itthon, holnap meg megyek vele kirándulni..bár 0 kedvem a sok szülővel beszélgetni, de max. félre húzódok, most ilyen a hangulatom sajna.
Van ott egy pár nagyon pofátlan szülő, őket szeretném kerülni, de menni fog..igyekszem. :wink:
Zsoltikámért meg holnapra kedvet is csinálok magamnak.

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Jo reggelt!

Csak par szo.
Tina!

A Babyoutlet tenyleg a regi Megatoys helyen van a Soroksari u.160 alatt.Nem szep,de lehet vadaszni par dologra.Itt is jo cipok vannak piciknek.

Gyongyi!

En csak azt tudom,hogy a Vaci uti Brendonban voltak kiscipok,igaz nagyon dragak voltak,gondolom akkor a tobbiben is vannak.

Titi!

Nekem is feszul mar neha is a hasam,kenegetem is boszen,nem szeretnek csikokat ra,bar ez joreszt genetika.

Na,megyek,mert eloszor varom a Tmobilos tereromero emberket,mert szorakozik az internet,aztan meg a kivitelezot,kivancsi leszek mit mond.

Szep napot mindenkinek! :D
momo35
 
 


Úgy el vagyok keseredve, mert a tegnap vett fari, folyamatosan csúszik le a fenekemről hátul. Szerintem bő a dereka. Alapból vékony a derekam, szenvedtem is annak idején mindig a nadrág vásárlásakkor, lehet, hogy nem kellett volna úgy elhamarkodni a vásárlást. Csak már nagyon kellett valami! :( Mindegy, úgyis változik az ember alkata/mérete még, talán később jobb lesz!

Ma nem nagyon leszek, mert meetingünk van egész nap, de este megpróbálok benézni.

Bufo, cseresznye?! Már van? Gondolom akkor ettél jó sokat!
titi_27
 
 


Sziasztok!

tudom, már jó rég lógok vele, de itt a vecsési bolt címe:
Vecsés, Lőrinci u. 120.
Időpontot kell kérni, hogy otthon legyenek:
06-20-952-5876

Nagyon szupi babakocsik, hordozók, kiságyak, fürcsi cuccok, kezdő rucicsomagok, játékok, stb. vannak nagyker áron. Pl mi a sokfunkciós babakocsit 32000 Ft-ért vettük, a pelusozós kiságyt meg azt hiszem 16000 Ft-ért.

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Lányok,
hát én nem is sejtettem, hogy még pénteken is ilyen sokáig dolgoztok:(:(:( Azt hiszem pofátlanság azt kérni, hogy akkor találkozzunk, legalábbis nem hétköznap.

Koda,
küld el mélben a címedet és küldöm is a gyertyákat. Vettem ilyen kipárnázott borítékot, remélem abban kibírja:):):)
Mi lenne, ha vennél egy kis cickafark fürdőt? Tudod hogy kell csinálni? Egy teljes csomag teát megfőzöl kb. 2 liter vízben és hagyod egésznap állni. Este meg beleöntöd a fürdővizedbe. Viszont utána ki kell mosni rendesen a kádat. Ez jó a felfázásra is...

Titi, Momo
próbáljatok meg Ti is lazítani, ha ennyire feszül. Fürdő vagy MgneB6 szerintem segítene a feszülésen. Nem tudom szeditek-e. A magneB6 maximális adagja 3*2. De majd arra figyeljetek, hogy a 36.hét után csak, ha a doki is mondja, mert annyira ellazítja az izmokat, hogy elindulhat a baba...

Momo,
nem irigyellek. Én lakásfelújítást csináltam nem terhesen, viszont sajna itt laktunk addig. Szóval, ha ez a kivitelező ilyen rendinek tűnik becsüld ám meg:):):):)

Bufo,
Nem szemtelenség megkérdezni, hogy rendeződtek-e a dolgok?

Lányok,
én még a Bocskai úton tudok egy jó kis bababoltot. VAnnak olcsóbb (de j minőségű) és drágább (márkásabb) dolgok is. A kosztolányitól kell még kifele sétálni az m7-es felé egy picit. ez nem nagy bolt.
Én úgy tudom a baby outlet a Brendonhoz tartozik valamilyen formában, tehát ott is márkás dolgokat lehet ám kapni.

Tina,
milyen szép babód van :P :P :P Nagyfiam nézte is és azt mondta szerinte az Ő kistesója van ott:):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy, én nagyjából leálltam mindenféle vitaminnal, helyette állandóan gyümölcsöt eszem. Viszont heti egy Elevitet azért beveszek, és néha egy Magne B6-ot is, ami épp most fogyott el. Érdemes szerinted szedni tovább a Magne B6-ot? Mert akkor veszek még. Amúgy nem akartam.

A vérvételi leleten a védőnő szerint már kevesebb a Vasam, mint a múltkorin, lehet, hogy az Elevit abbahagyása miatt. Majd meglátjuk, a doki mit mond 2 hét múlva. Akkor megyek ugyanis hozzá.

Annyira jó, hogy ennyi jó tanácsot adtok lányok, köszi Zseppy! Szerintem amúgy a tegnapi feszülés a sok kajcsi miatt volt. Olyan finom főzeléket vacsiztam, és akkor nem tűnt soknak, de így utólag... talán többször kellene inkább kevesebbet ennem, de így munka mellett nehéz beosztani az időt.

Amúgy nekem pénteken egyáltalán nem késő munka után a tali, csak kicsit zsufik a heteim mostanában. De nagyon szívesen megyek bármikor talizni veletek!!!
titi_27
 
 


Sziasztok:)

Zseppy!
Jaj de aranyos vagy! Igauán küldenél nekem egyet? nagyon köszönöm!
A cickarafarkot inkább nem próbálom, mert abban a hónapban lett cisztám, mikor ezt ittam, meg ülőfürdőt vettem:( A ciszta azóta is megvan. Lassan 4 hónapja:(
A címemet küldöm:) puszi-puszi!

Na majd jövök a többiekhez is, csak elfő a borsólevesen:)

Még valami. Nekem tegnap megjött, 25 napra......jó mi? Vagyis inkább ilyen barna valami maszatolás.....A closty eléggé bekavart. Ráadásul a dokit csak holnap tudom elérni, akkor van rendelése. Az már a 3. nap lesz, nem tudom mit akar csinálni velem........Azért elmegyek hozzá. Szerintem ez a hónap kimarad. Na mindegy. Én már egy rendes peteérésnek is örülnék:-)
De a fertőzés elmúlt, ahogy megjött. Ez hogy függ össze.......De régebben megfigyeltem, hogy volt ilyen. Megjött, a fertőzés elmúlt. Hmmm....

Mesi!
2 cn. javítsd légyszíves:)

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Zseppy!

Bocsi, most látom, hogy tele van az előző írásom hibákkal :lol: Remélem el tudod olvasni. Meg a többiek is :lol:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Na újra itt vagyok!

Titi
A gatya miatt ne aggódj, nekem is mindig csúszkál a fenekemen a kismamafarmer. Szerintem ez ilyen szabású. Én nem tudtam vele mit kezdeni így indig húzgáltam.
A vasad pedig csökkenni fog erre számíthatsz minde kismama kicsit vashiányos. Es nem igazán nagy gond ha mellette jó a vaskötő kapacitás.

Zseppy
Egyenlőre jónak tűnik kettőnk között minden. De azért nekem még fenntartásaim vannak. Nem tudom mikor tudom ezt az egészet elfelejteni néha úgy érzem soha nem fog menni. Figyelmes velem nem tudok most rosszat mondani rá. Nagyon bízom benne nem döntöttem rosszul hogy megbocsájtottam neki.

Koda
Most akkor rendesen megjött vagy csak olyan mintha? Ez jó vagy nagyon roszz a te szempontodból? A fertőzés legalább elmúlt annak lehet örülni. Kíványcsi vagyok mit mond a doki.

Sziszi
Nem csúszol ki az időből keddig?
Sok sikert a kiránduláshoz.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Bufo, rájöttem ám, hogy tényleg a dereka a bő a nacinak, úgyhogy be is jelentkeztem a varrónőhöz hétfőre, beveszi egy kicsit a derekát. Úgy talán jobb lesz a helyzet. Engem sajna nagyon idegesít ez a fel-le huzigálás. Lehet, hogy kantárosat kellett volna vennem inkább?!

Lányok, olyan fáradt vagyok! Pedig van meghívónk a Viva Cometre, és a kollegák közül többen mennek is, de nekem egyszerűen nincs kedvem. :(
titi_27
 
 


Sziaszok!

Az előbb írtam egy regényt, de a gép lefagyott, így elszállt az üzenet. :( :( :(
Most nagyon mérges vagyok. Irgum-Burgum :!: :!: :!:
Sajnos már nincs időm újra begépelni, de majd holnap jövök.
Addig vigyázzatok magatokra.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Koda,
Márcsak holnap tudom feladni, de akkor tutti:):):) Örömmel teszem. Én még a megfázást is úgy vettem észre, hogy hirtelen elmúlik, amikor megjön.

Lányok,
holnap már Virág is jelentkezni fog :P :P :P

Titi,
Szerintem MagneB6-ot vegyél még, inkább legyen otthon. Engem azért okosítottak ki belőle, mert állítólag a bétablokkoló (szívritmus és vérnyomás) gyogyik is magnéziumosak és oda kellett emiatt figyelnem. Ha nagyon görcsölnél fincsi fürdi és magneb6. ha még erre sem múlik (kb.1 óra) irány a kórház. A keményedés is görcsölés...
Férjed kivárta a koncertet???
Egyél céklát, meg májacskát hátha javul a vasad.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy, megfogadom a tanácsod. Ma este is eszembe jutottál, be is feküdtem egy jó kád vízbe, és tényleg jót tesz. Tegnap ebédre pedig májat ettem!!! :) Igyekszem mindent a lehető legjobban csinálni! Köszike még egyszer az erernyi jó tanácsot!

Tényleg, holnap már talán jelentkezik Virág!!! Húúú, de izgulok! Vajon milyen eredménnyel jön hozzánk? Őszintén bevallom, nagyon meglepődnék, ha nem volna baba. Olyan szép formás babás pocija van, és valahogy minden egybevág.

Oné, igen, rendszeresen nekem is szokott ilyet csinálni nem csak a gép, hanem a fórum, hogy nem küldi el az üzit. Azóta, hogy egy jó hosszú kisregényem elszállt, mindig, küldés előtt gyorsan az egész szöveget kijelölöm, CTRL C - kimásolom magyarul a vágólapra -, és így nem bosszankodom utólag. :)
titi_27
 
 


Sziasztok!

Virág
Ne felejtsd el megírni mi volt a dokinál! Már nagyon izgulok. Remélem babás hírekkel jössz. :)

Titi
A fürdő tényleg jót tesz. Én is szoktam ha nehéznek érzem a pocakomat.

Már nagyon kellene takarítani, de valahogy nincs kedvem hozzá. :( Szeretnék egy varázspálcát amivel egy csapás alatt minden kész.

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt lányok!

Merre jártok?!

Bufo, igen, ezzel a takarítással én is hasonlóan vagyok! Nálunk csinálták szerdán az ablakpárkányokat, és azóta nem volt energiám összetakarítani. Jó lesz ez a három napos hétvége. Valahogy most nem bánom, hogy nem fog hétágra sütni a nap, legalább lesz kedvem odabent haladni a házimunkával. Legalábbis nagyobb, mintha kint dög meleg volna!
titi_27
 
 


Sziasztok:)

Zsuzsa!
Igen, most már rendesen megjött. Fájt is a hasam rendesen tegnap.
És hogy jó vagy nem jó ez nekem? Végül is mindegy, mert tudtam, hogy meg fog jönni. Inkább az zavar, hogy 25 napra jött meg. Ezt kissé korainak tartom. Különösen így, hogy szedtem a clostyt. Majd ma 3-ra megyek az orvosomhoz és mondom neki a dolgokat. majd mesélek, mit mondott.

Titi!
A nadrág derekát csak úgy vegyétek be, hogy aztán ki is tudjátok engedni:-) Nem sokáid fog az a naci csószkálni. 4 hét múlva csak nézni fogsz, hogy elkezd nőni a hasad:)
Gondoltam ám rád tegnap, mikor rendesen megjött és fájt a hasam nagyon de nagyon. Kb ilyen a szülés, csak 10-szer fájdalmasabb. Somolyogtam magamban, hogy ti még nem tudjátok, mi vár rátok pár hónap múlva:)

Zseppy:)
Bár mikor is feladod, én nagyon megköszönöm! Mivel tartozok érte??????


Anita!
Nagyon sok boldogságot kívánok névnapod alkalmából!!!!!!!!


Kép[/url]

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda, majd gyere, és mindenképp meséld el, mit mondott a doki!

A naci pedig nem a hasamnál bő, hanem lejjebb csípőben. Hihetetlen, hogy a sima nacijaim nem jönnek rám, már csípőben, combban sem. Oda is hízok?! :(

Szóval, somolyogtál!!! :) Te már tudod, mit fogok végigélni a szüléskor! Érdekes, hogy mindig is rettegtem tőle, de most hogy már közeledünk az időhöz, valahogy megszűnt a félelmem. Valahogy érzem, hogy elláttok majd sok jó tanáccsal, jó lesz a hely, a szülésznő, a doki, és így sokkal könnyebb lesz. Bízom benne, hogy jól gondolom!

Képzeljétek, most olyan boldog vagyok!!! Végre, de nagyon nehezen találtam kismamatornát itt a közelben, ami este 18.00-tól van, nem napközben! És ráadásul 200 Ft a belépőjegy. Azon kívül pedig 19.15-ös kezdéssel találtam a Campona mellett víz alatti kismamatornát is. Igaz, az 1.500 Ft, de úgy döntöttem, hogy el fogok menni. Még júniusban tartanak, aztán júli-aug. szünet. Végre, fogok tudni mozogni!!! :)

Jut eszembe, most fogok menni a laborba, elvileg mára ígérték az AFP eredményt, és reggel voltam vérvételen is, a toxoplazmózis miatt. Ha lesz eredmény, jövök vele én is!
titi_27
 
 


Sziasztok!
Itt vagyok ám én is, csak egyenlőre olvaslak titeket, mert lemaradtam.
Képzeljétek!Egy órája keltem fel!Nem is szoktam ennyit aludni.Lehet hogy eza sz.r idő teszi.Már nagyon unom.Nem lehet semmit csinálni.
Na megyek elolvaslak benneteket aztán jövök.
JA!Képzeljétek, már kb másfél hete naponta megeszek legalább egy kiló epret és anyu azt mondta hogy állítólag zsírégető.És tényleg fogytam vagy másfél kilót!Egyébként mindent ugyanúgy eszek.
Na... menjek már!

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa: milyen időpontból nem futok ki??
16hetes a fontos, ez nem számít, hogy kések majd 1 hetet. :)

Kép

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Csak gyors bekukk, mert nincs sok időm.
Koda, köszi a jókívánságot. Nagyon ari vagy, hogy gondolsz rám. :D

Tegnap beszéltem a dokimmal, az ügyben, hogy megjött. Arra jutottunk, hogy most függőbe hagyjuk a dolgot erre a hónapra és megpróbálok másra koncentrálni, állítólag a nők 90%- ának pszihés oka van, hogy nem jön össze a bébi. Hát megpróbálom feledni a dolgokat, de megegyeztünk, ha ez se hozza meg a várva várt babót, akkor júliusba néz egy pé-t UH- n. Hogy egyáltalán van-e?!

Ennyi! Most próbálok feledni!!!! :D Remélem sikerül.

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Titi!
Szerintem ne izguld túl magad a kilók miatt!20 kilóig azért ne kússzon fel, de fogadd el hogy természetes velejárója pár kiló plussz a terhességnek.Ebből fog a szervezeted energiát nyerni amikor majd szoptatsz.Hidd el, a természet ezt nagyon bölcsen kifundálta :)
Gratula a nadrágokhoz.Én még mindig itt a babaneten megismert varrónővel varratok és nagyon meg vagyok vele elégedve.már a negyedik nacit is megvettem és egy tündéri felsőt is.És nem is drágák.

Koda!
Remélem, már jobban vagy.Már nagyon várom hogy te is olyan hírekkel gyere közénk, hogy rúg a baba a pocidan!
Igen, sikerült beszélnem a dokival.Tulajdonképpen egy picit már megnyugodtam az afp miatt, merthogy nagyon későn lett levéve, de azért megbeszéltük a dokival, hogy kedden elmegyünk a MOM parkba és csinálnak egy részletes UH-ot.Azt hiszem csak utána fogok igazán megnyugodni.

Sziszi!
Szegénykém!Nagyon sajnálom a pici lányt, hogy ilyen béna kezekbe került!Nem tudom, ilyen pici gyereknél miért nem a legprofibb szúrja meg?Azért remélem, nem marad neki rossz emlék!

Tina!
Gratulálok a babához, nagyon aranyos!Jó hogy tettél fel képet!
Én még mindig nem tudom elhinni, hogy nekem is van egy "ilyenem" a pocimban!Hihetetlen!Kis csoda.

rimar
rimar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: