Sziasztok!
Ági!
Örülök, hogy jól érzed magad. Gondolom, azért más, de legalább többet vagytok együtt, hármasban.
És hogy tervezed? Mikor keresel munkát? Majd csak, ha 3 éves lesz Balu? Vagy beválllatok egy másikat?
Anita2!
Én is kontkatlencsés vagyok, már gimis korom óta. Szemüveget csak estére veszek fel, csak és kizárólag itthonra. Volt már mindenféle lencsém, még a színeset nem próbáltam, de lehet nem is lehetne, mert nekem nagyon rossz a szemem. Ezért is kellett császározni.
Ja, és ne aggódj, mind kiakadunk néha, mert már unjuk az itthonlétet, a házimunkát, a gyereknevelést. Valljuk be őszintén, nem eég változatos. De akik meg már nem tehetik ezt, azok meg ezt sírják vissza. Mi is vissza fogjuk, gondolom. Amúgy én meg téged és melit csodálom, hogy hogy bírjátok 2 ill. 3 gyerekkel, mert én egyelőre el sem tudom képzelni, hogy mit kezdenék többel. Meg hát, így, hogy már biztos, hogy visszamegyek dolgozni, nem is lesz rá alkalmam megtudni, mert Flóra tutira ovis lesz és én rendszeresen szeretném is hordani, mire a tesó megjön. Éppen tegnap beszélgettünk róla a párommal, hogy újra kislányt szeretnénk és már a név is egybehangzóan megvan, Kamilla lenne.A végén lezs egy egész virágoskertünk.
Jolka!
Torna szupi volt, megyünk legközelebb is. Mondjuk 3x2-en voltunk, de legközelebb szerintem többen elszünk, mert mindnekinek mondjuk, hogy érdemes. Sárika volt és Eszti, meg a mamák.
Vajda Tünde gyógytornász tartja. Szakmailag is nagyon ott van, és a gyerkőcök nyelvén is jól ért.
Először bemutatkoztunk, kitöltöttünk egy kérdőívet, utána jöttek a feladatok, amit ő is egy babával (játék) mutatott be. Nem baj, ha a gyerek csak sétál avgy játszik, attól anya még tornázik, aztán előbb-utóbb majd a gyerek is bekapcsolódik, ha látja, hogy csináljuk-ezt mondta ő. A végén pedig vonatoztunk tündérországba, fújt nekik szappanbuborékot és azt kellett elkapni. Na, erre mind nagyon aktívak lettek.
Hangulatos és kellemes egy óra volt.
Flóra az elején tornázott velem, de utána csak szaladgált, de a végén vonatozott és buborékot kergetett.
Legközelebb is megyünk.
Ja, naygon keveset kell emelni őket és csak akkor, ha akarod. Semmi sem kötelező. És a végén volt egy pár gyakrolta vcsak nekünk: tratásjavítás, hátgyakorlat és hasizom.
Ma nem mertük megkockáztatni, pedig akartuk, csak tegnap 2x is eláztunk, úgyhogy elég volt belőle.
Egyébként mindnekinek mondom, hogy tök jó kis csoportok indulnak a Vasutas-ban: callanetics, jóga, baba-mama torna, kismama klub, hastánc (hú, ez engem nagyon érdekel), salsa, stb.
Annamari!
Te találtál végül callanetics-et?
Tündi!
Rég voltál erre, mi van veletek?
Képzeljétek!
Tegnap voltunk vacsorázni. A Krúdy-Vígadóban. Na, nem azért, mintha ilyen jól menne a szekér, csak volt oda (és még maradt is) utalványunk. Annyira jól főznek, mint sehol és most már így értem is, hogy miért olyan rohadt drága.
Na, nem ez a lényeg, hanem, hogy mi úgy szeretünk enni, hogy 18-ig letudjuk, mert már megszoktuk és talán egészségesebb is, mint később, szóval tök egyedül voltunk és a pincérek is csak néztek, mikor 17-kor azt mondtuk, hogy na, akkor mi vacsorázni szeretnénk. Elég muris volt az egész.
Mindenesetre jól éreztük magunkat és a pincéreken sem lepődtünk meg, tkp. már hozzá vagyunk szokva, hogy néhány helyen hülyének néznek bennünket a korai vacsorázásáért.
Ja, a fellépés szuper volt, vittünk nekik ajándékot. De ők is adtak nekünk! Gyereknapon!!
Készítettek nekünk gyertyatartókat, teknőst és halacskákat. Nagyon meghatódtam, könnyeztem is. És van egy kis kedvencem, imádom, legszívesebben hazahoznám. De persze neki isvan anyukája. Így csak össze-vissza puszilgattam
Mit gondoltok:már örökre ilyen pocsék idő lesz?