Új privát üzeneted érkezett!

Szia Kriszti:

Elmentem az emailcímed, aztán ha lesz meghívód az iwiwen, ott is találkozhatunk(most osztogattak meghívókat) :D
Én is útiköltséges papírral járkálok, azzal nincs is gond, de azért kényelmesebb kocsival, főleg amikor mínusz fokok vannak. Sajnos az én párom nem tud cserélni, mert folyamatosban dolgozik, így sokat járok egyedül. Már tudom az utat Pesten, nem tévedek el, nem vészes, én már olyan sokat feljárok, hogy megszoktam.
Majd küldök emailt.
Sziasztok
Jó utat!
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek!

Kellemes semmittevéssel telt a hétvége. Kedvesemnél minden rendben. Alvás, pisi, evés, alvás, pisi, ......

Jövő hét kedd UH. :)

Már nagyon várjuk....
mot

Csajok!

Hol van a Délinél a gyógyszertár??? Utroért kell mennem....
mot

Mot :)
Az Alkotás úton a Délivel szemben.
nviki
Budapest III. kerület

Jó reggelt!

Mot drága a délinél pályaudvarnál a 61es villamos megállójánál van a gyógyszertár. Érzelmi hullámok? Elpityeredés akár egy reklámon is? :)

Zsókuci akkor mégis csak éreztem valamit. Nagyon helyes ha legalább felismered, és nem húzod tovább a fogdokit sem. Én is megyek :( már előre félek :)

macika mennek ma a drukkok neked, ügyes legyél :)

Share, Kriszti és Zsókuci nem tudom mitől lehet ez a görcs, de elég rémisztő be kell, hogy valljam. Tegnap reggelre semmi, napközben sem, aztán ahogy hazaértünk este 7 körül akkor megint el kezdett...:( Én is abban reménykedem ez attól van, hogy esetleg ott bent helyezkednek a dolgok, vagy még arra gondoltam mostanság mondja, hogy kifordul a köldöm...lehet az lesz az. Azért voltak olyan paráim, hogy most vetélek el :(
Meglátom mi lesz ma, ha ma is, akkor holnap hívom a dokit.

Jajjj azt hiszem ost éreztem Nikit :) :) :) :) igeeeeennn ez ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ lesz :) :) :) elpityeredtem :) hívom Zo-t :)
Mintha belülről megcsikiztek volna :) :) :)

Mindenkinek további szép napot :)

Kép
Kép
chesti

Köszönöm

:)
mot

Chesi Drága :)

:) Nagyon gratula, vigyázzatok magatokra!

Bizony-bizony Kedvesem könnyen elérzékenyül bármin. De a fő tünet az az, hogy a délutáni szundit is képes megszakítani egy pisivel és simán visszaalszik. Éjszaka ugyanez! :)

Tök jó!
mot

Mot :) ,
A te párod dolgozik?

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki :)

Nem, nem. Betegállományban van. És marad is szerintem.

Te?
mot

Tünetek? Mesélj, hogy vagytok???
mot

Én dolgozom, de az álomkórral küzdök keményen nap mint nap.
Otthon még csak-csak, mert ugye bármikor bárhol elalszom, de idebent borzasztó nehéz. 2 óra után már kész vagyok.
Amúgy néha fájogat a hasam, múlt pénteken volt egy hosszabb görcsöm, de elmúlt az is. Pisilek én is sokat.
Ja, meg kiderült ma reggel mikor már jöttünk befelé kocsival, hogy "búvár" kávét ittam, szerencsére pont meg tudtunk állni egy susnyás mellett.
No, röviden ennyi, holnap megyek UH-ra :P

Hali
Viki
nviki
Budapest III. kerület

Nagyon szorítok!!!! :)
mot

Mot :wink:
Köszi, az jó lesz!

Ria:-(

Chestimami :lol:
Jól vagy? S tényleg megmozdult?
De jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó :wink:
nviki
Budapest III. kerület

Drágáim :)

Rámtört egy kis para.....olyan messze van az a fránya kedd...

Hiába kérdeztük - amit mindenki kérdez - W. dokit, hogy minden okés-e, mondta a tök logikus választ, hogy ez még "csak" egy petezsák.....

Viki, te már kaptál képet???
mot

Chesti!

Ilyet még csak le se írj,hogy a vetélésre gondolsz!Te ilyet nem tehetsz! :lol: Nem lehet, hogy sokat sétáltál, és manókának még az megeröltető?

Most érkeztünk meg a BMC-ből, kész bolondokháza ami ott volt....pedig 1/2 8-ra ott voltunk.

Sajnos 13-ára előjegyeztek laparra.
Mindegy, csak legyek túl rajta, aztán szeretném követni példádat, és érezni ahogy rugdos, mocorog....

Pihenj sokat, és ne gondolj butaságokra!
Vendég

Miféle petezsák? Már egy embrió volt mikor beültették. Hú, de nem értek én ehhez.

Holnap lesz az első UH, talán kapok képet.
Miért ti nem kaptatok?
nviki
Budapest III. kerület

" az utolsó mezesztől számított 32. naptól az 1-5 mm átmérőjű petezsák, a 36. naptól a szikhólyag és az 1-2 mm nagyságú embrío, valamint annak szívműködése kimutatható..."

Petezsákra számíts Te is!!!! :)
mot

Én holnap az utolsó mensim első napjától számított 42.napon leszek, úgyhogy... :wink:

Hali
nviki
Budapest III. kerület

Szerintem azért bőven lehet néhány nap eltolódás (hiszen mindannyian mások vagyunk), de a lényeg, hogy 7-8 hét környékén lehet látni valamit a petezsákban+szívhang....

Ezért izgulok.....

Nagyon szorítok ám Neked is.... :)

Amikor megmondták a vérvétele alapján, hogy sikerült, azt hittem, hogy majd az UH után enyhe nyugalom lesz.....de most izgulok igazán....
mot

Mot,:)

Azt nem mondom, hogy ne izgulj, mert én is izgulok, de biztos minden rendben lesz, no.
nviki
Budapest III. kerület

Holnap jelentkezz!!!!!

Szorítok!!!

Minden rendben lesz!!!!

mot

Macika68: :lol: ??????????????????????

Nika30 :wink:
Holnapra mennek a drukkok! :)
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok Csajok!

Én is szerencsésen hazaértem BMC-ből.
Képzeljétek úgy felpörögtek az események, hogy csak na. Volt 1 db 19-es tüszőm, este repesztő, szerdán meg már inszem. Ki hitte volna? Azt hittem majd hétvégén talán lesz valami, erre szerda. Ami azt jelenti, hogy májusban ez lesz nekem a 2. inszem, szép mi? Ezt csináljátok utánam! :D
Örülök, hogy végre történik valami.
Majd még jelentkezem!
Esperanza Kép
esperanza

Jó reggelt Mindenkinek!

mot

Tegnap kiálltam a sort a délinél utróért, majd kedvesen közölték, hogy hiánycikk... :(

Felhívtam Százhalombattán a gyógyszertárat és félre is tettek 5 dobozzal....:)
mot

Esperanza! Tényleg jó, hogy történik veled valami, és felpörögtek az események.
Drukkolok a szerdai inszemhez!
edua

Sziasztok Csajok!

Mi van veletek? Sehol senki?
Chesti, Ria, Brigii, Zsókuci.....stb. :roll:
esperanza

Sziasztok!
Ma voltam a BMC-ben Szűcs doktornál, nagyon rendes volt!
Jövő csürörtökön megy a párom sperma vizsgálatra és azt szeretném megkérdezni, hogy hogy zajlik ez? Nyilván ott kell produkálni, de mégis nagyon kínos?
Esperanza, nem láthattalak ma? Nem te ültél a pároddal a tv mellett dél körül?
adri23

Sziasztok!
Esperanza :)
Itt vagyok,csak ma már dolgozó nő lettem újból.Mennek ám a drukkok ezerrel holnapra!!!!!!!!!!!Este megyek szurira az ügyeletre dupla ló adagot fogok kapni,remélem ettől az adagtól már 2 tüszőcském lesz.
Nika
Szorítottam ma neked nagyon,remélem jó hírrel jösz majd!!!!!!!!!!
ria75

Adri.
Valami hasonmás lehetett, én ma nem voltam a BMC-ben, de holnap megyek. :D
esperanza

Na, halihó! :lol:
Itt vagyok, de még mindig lefoglalnak a vizsgák.Még 3-om van és kész vagyok. :shock: :shock: :shock: Mindenkinek folyamatosan mennek a drukkok!!! :D :D
Esperanza!Ti sem szórakoztok, jó hogy ilyen jól mennek a dolgok. :lol:Akkor ti holnap mentek is inszemre?Sok sikert!!!!Hajrá a kismamáknak is,na meg mindenkinek bármilye fázisban is legyen.Érzem hamarosan sok kismama lesz még itt nálunk!!!. :D :D Kata!MI újság(Macika)??? :D Ma nem nika volt tesztelni???Hol vagy nika???
Zsókuci!Te drága annyit gondolok rád,nagyon szoritok neked, hogy minnél előbb indulhass a baba programmal!!! :lol: :lol: Kitartás!!!
Puszi mindenkinek:Brigi
brigii

Na, mi van lányok merre vagytok?? :roll: :roll:
Vagy meccset néztek, vagy alszotok. :lol: :lol:
brigii

Jó reggelt Mindenkinek!

Adri! :)

A mintaadás egy külön szobában történik, " kultúrált" körülmények között. Újság, kényelmes kanapé biztosítva.... :) Szóval nem gáz!!!!

Hol vagytok?

Viki? Mi újság???
Chesti???
Nika???

mot

Jóóóóóóóóóóó reggelt Mindenkinek!

Tegnap voltam UH-n, kettő db szikhólyag :lol: volt felfedezhető a monitoron. Az egyik nagyobb, neki már szívhangja is van :D , a másik valamivel kissebb, de én bízom benne, hogy utoléri a másikat. :wink:
A doki azt mondta most is, hogy inkább egy lesz az.
Már most alig várom a 13-át, akkor lesz a következő UH.
No, ennyit rólam.

Macikáról, Nikáról nincs semmi hír????
nviki
Budapest III. kerület

Viki!!! :)

Hurrrááááá!!!!!!!!!!!!!!
mot

Hány milisek?????

Szikhólyag??? Az micsoda???
mot

Mot,
köszi a választ!
Szerinted bemehetek a férjemmel? Nem szeretném, hogy ő ott egyedül az újságokkal... :)
adri23

Mot :lol:

Szerintem ilyenkor 1-2 mm-esek lehetnek.

A szikhólyagról hétfőn Te írtál nekem egy idézetet valahonnan.
Az az ami a 36. naptól látható és benne van az 1-2 mm-es embrió és már szívverés is van. :lol:
nviki
Budapest III. kerület

Adri :)

Nincs értelme bemenni....steril körülmények között, kézmosás után kell mintát produkálni.....tilos segédeszközt hasznáni..:)
mot

Meséld el légyszi mit mondott W. doki...számolgatok össze-vissza....tudom, hogy hülyeség, de nagyon várom a keddet....54 napos lesz a picúr....38 naposan volt 6,1 mm-es petezsák...
mot

Mot,

Igazából annyit mondott, hogy valószínű 1 lesz szerinte, de ebben nem értünk egyet, mindegy.
Nem is nagyon beszélt hetekről meg napokról meg mm-ekről,
én számoltam ki tudományosan a 6 hetet.
Annyit tudok, hogy most innentől kezdve a 13-a miatt lehet izgulni.
Megkérdeztem tőle a terhes kiskönyvet, mire majdhogynem kiröhögött, hogy mi a francot akarok még túl korán van ahhoz.
Úgyhogy igazából nagyon sok információval nem gazdagodtam, majd körülnézek a neten.

Hali
nviki
Budapest III. kerület

Köszi Drága :)

Ne nagyon kutass, mert csak belehülyülsz....én is leállítom magam....kedden megyünk és kész....:)
mot

Sziasztok lányok!

Hát gartulálok Viki :) ügyes vagy, nagy élmény volt látni ugye? :) :) A terhes könyvet akkor kapod majd ha innen elküldenek a zárójelentéssel, bemész a védőnőhőz és Ő ad majd neked, de az tényleg messze van még, vagyis már nem annyira :)
Abból sem tudsz majd meg sok mindent :)
Itt egy web cim, hétről hétre leirja hol tartasz, én ebből okosodtam :)

http://mama-baba.freeweb.hu/hetrolhetre1.html

Esperanza sok sok drukk neked mára :)

Mot :) Csak igy tovább, sok sok babusgatás a párodnak, és vigyázzanak magukra :)

Nika mi van veled? Tegnap teszt volt neked, szoritottam érted. :)

Búcsúzni jöttem amúgy, már rég meg kellett volna tennem, csak nagyon megszerettelek titeket. Most azonban már hogy van 4 kismamánk, :) és beindult a babaeső nyugodt szivvel engedlek el titeket. Segitsétek egymást, és támogassátok azokat akiknek szükségük van rá. Mindenkinek sok sok erőt, kitartást kívánok, és persze minnél több dobogó szivecskét a táblázatban. Apropó táblázat, kellene egy jelentkező akik ezekután átveszi. Átküldeném akár emilben is az excel táblázatot, ha kell.

Puszillak titeket, nagyon vigyázatok magatokra, és mindig gondoljatok arra, itt mindannyian hősők vagytok. :)

Eszti és Niki :)

Kép
Kép
chesti

Chesi!!!!! :)

De miért ?????????????????? NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Azért néha benézel??????????????????????
mot

Hát ez nem volt egy aktív nap....
mot

Chesti!!! :roll: :roll:
:roll:Ezt nem gondoltad komolyan???
Miért hoztad ezt a döntést??Nem leszel már gépközelben?
Azért néha írjál nekünk, ha tényleg úgy döntenél, hogy elbúcsúzol tölünk. :( :( :( Jó pihenést, és egy nagy ölelés Nikinek is!!!!
Még nincs vége ezzel!!!
Hol van mindenki?? :?: :?: :shock: :shock:
Üdv.Brigi
brigii

Már régebben is meg kellett volna tennem, addig maradni akartam amig erőt tudtam adni nektek a sikerben bízva, dehát most már 4 kismami is van akik segitik majd a többieket :) Többen mondták (nem itt), hogy már nekem nem itt a helyem, nekem már nagyon messzi az amiken Ti átmentek. Tudom, hogy nem vagytok irigyek, de mégis igaz lehet az, hogy amik velem történnek már az nektek talán mégiscsak fájdalmat okoz. Én nem akarlak titeket bántani, ahhoz már nagyon megszerettelek titeket. Persze jövök még, és olvasni is foglak titeket, de már háttérben, nem ilyen aktivan.
Azt azért elmondom :) Niki rendben van, AFP eredmény tökéletes, és igy félidőben még csak 3,5 kilót híztam :)

Brigii drága stimu elindult nálad sok sikert, és ha most a szurik kicsit csípnek is, hidd el lesz ez még jobb is :)

Mot apuka és anyuka :) ahogy irtam persze figyelemmel kísérlek majd titeket is, vigyázz magatokra :)
chesti

Sziasztok!
Chesti
Szomoruan olvastam döntésedet,én nagyon örülnék ha maradnál,sok erőt adtál és adsz nekünk.Én örömmel olvasom Nikivel kapcsolatos érzéseidet,egyeltalán nem rossz hogy nekem még nem jött össze,te meg már a kis mocorgoról írsz.Gondold még át! :cry:
Esperanza
Gondoltam ma rátok ezerrel!!!!!Most sikerülni fog!
Nika??????????
ria75

Chesti:
:( :( :(
Azért nézz be hozzánk többször. Én átvállalnám a táblázatot, csak baromira nem értek hozzá, sajnos.

Lányok:
Túléltem a mai napot, minden oké volt, június 16-án teszt.
Remélem ez most sikerül. :D
Röpke 2 óra várakozás után megkaptuk a zárót :roll:

Nviki:
Gratulálok!
esperanza

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy zavarlak benneteket, szeretném megkérdezni, hogy a BMC-ben adnak e a transzfer előtt hüvelykupot, pl: Clion-t? illetve a punkció után pár napig antibiotikumot?

Segítségeteket köszönöm.

Mindenkinek nagyon drukkolok mielőbbi babásodást kívánok
gumimaci

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?