Sziasztok
Rita
Jó volt olvasni a szülitörténeted, köszönöm hogy megosztottad velünk. Máté meg csodálatos babóca, nagyon szép:)
Joe
Örülök, hogy sikerült összehoznunk a segitséget Gabeknek
Gratula Boti fordulásához, ügyik vagytok. Pepe nagy feneke miatt még nem nagyon forgolódik, bár hiányozni nem hiányzik
, csak Dani ennyi idősen olyan volt már mint motolla
, bár ő utált hason lenni és az nagyon ösztönözte hogy hátra kerüljön, ha ronda banyája anyája hasra rakta, viszont Pepe hason alszik a legjobbat, igy nincs mi ösztönözze:)
Timi
ezt ök jó hir hogy sikerült, tényleg jól jön ha van a tarsolyban egy megfelelő ismerős:)
Lenne egy nagy kérdésem, van egy másik topicban egy lányzó, aki főleg lelki támogatót keres a tápszer miatt, másodszorra se sikerült neki igazán a szopi és eléggé el van keseredve miatta, nem lenne esetleg kedved neki leirni a tapasztalataid?? Nyitott is egy topicot a 2006 tavaszi babások topic alá, egy tápszerest.
Gyerköcnek jó utat és nagyon jó időt, ne ilyen pocsékot.
Titti
Halkan hogy senki meg ne hallja
nagy gratula az uj lakóhoz
Prücsök
Drukkok mennek ezerrel, bár ezt már szerintem csak akkor fogod olvasni amikor hazajöttetek:) Patot meg ki lehet birni, volt benne részem párszor, a lényeg mindig az volt hogy hogy áll hozzá az ember lánya, lazán kell venni:)
Jutka
a hőstől azért messze állok, csak probálkozom
amugy ez az időjárás engem is kiakaszt, azigaz hogy én is utálom a 40 fokot, de folyton vizben totyogást is nagyon.... Tavaly is irtó pocsék nyarunk volt, de ugy látszik ez álladósulni fog,... hát tesszük szépen tönkre a környezetünk, az meg igy áll rajtunk bosszut.
Angyalka:)
Megértem a fiad, nálunk detto a helyzet. Homokozóba ilyenkor lehetetlenség kiengedni őket, még ha vizálló ruciba is öltöztetné az ember az se volna elég... A buszozás nekünk is nagy sláger, meg a villamos
Márti
Táblázatot javitottam az adataiddal és mindenkinek elküldtem
Kajcsival kapcsolatban nem tudom hogy probáltad e az üvegeseket, vagy csak olyat adsz neki amit te föztél??
Nálunk az elején még ette amit csináltam neki, aztán csak az üvegesek kellettek, aztán szépen vegyes lett.
Például szerette a paradicsomos tésztát: azt csináltam hogy kifőztem durumlisztes spagettit, paradicsomot meghámoztam, kimagoztam, kockára vágtam, egy kis olivaolajon megpuhitottam, tettem rá kakukkfüvet, bazsalikomot (leheletnyit) majd ezzel a paradicsomos öntettel kicsit összemixeltem a tésztát. Dani ezt pl imádta, sőt mai napig a milánói makaronit is szereti.
De probáld ki a tejberizst amit ajánlottam Sárának
A danonimot is imádta Dani. Hirtelen ennyi jutott eszembe, ha már mindenen tul vagy akkor bocsi
Mesa
Nagyon front érzékenyek még a babók, szinte jobbak mint azidőjárás jelentés, elég csak megfigyelni őket és máris tudhatjuk milyen idő jön másnap.
Sára
Örülök, hgoy bejött az ötlet. Azt gondolom tudod hogy egyfajta kajcsit több napig is érdemes nekik adni, hogy szokják az izeket. Szal ők nem unják három, négy napig is ugyanazt enni
Gabek
Remélem sikerül a hozzápótlás és elindul minimanó súlya szépen felfelé. Kitartás, pihenés, nyugi ezek nagyon fontosak mind kettőtőknek. Küldök majd még tejserkentési tanácsokat emailban neked. Bármi kérdésed merül fel és bizonytalan vagy, hivj fel nyugodtan, mindig be vagyok kapcsolva és nem zavarsz
Lilló
Mikor jó neked a héten a randi a tejecskéért?
Ma voltunk meglátogatni a nagyit, szegénynek a lába még nagyon fáj, a keze viszont már elég szép, talán hétvégén hazaengedik. Jó szomi volt hogy ezt történt vele, de az unokák látványa azért feldobta egy kicsit
Talival kapcsolatban azért jó volna elgondolkodni egy zárt részen is, mert ha ilyen pocsék marad az idő egész nyárra, akkor nagyon bizonytalan lesz a szabadtéri találkozó.
Aki beszeretne kerülni még a zárt táblicskuba, amely a személyes adatainkat tartalmazza, az irjon nekem mailt a paramétereivel, babanetes nick, rendes neve, cime, telcsiszáma
puszi
Ági és a fiúk