Új privát üzeneted érkezett!

Woodi :)
legfelső sor. Segédletek legördülő menüsor... Profil.
köszi a minimanós infót

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

Woodi,
Nagyon aranyos Danika :):) Utólag is Boldog Szülinapot neki !!Ahogy a tapasztaltaktól hallottuk, nem kell a gyerekeket a nagykönyvhöz hasonlítani :):)
De jó lenne ha tudnál jönni a talira :) Bár még nem tudjuk hol lesz...
Nekünk is van ilyen belebújós előkénk, nagyon praktikusnak tűnik, bár még messze van az idő, mikor mi is használni fogjuk:)

Unique,
Az infacolt nekem is több ismerősöm szedi, mindenkinek bejött eddig....még a gripe water-t javasolta egy lány a kórházban, az nem gyógyszer, de hatásos...
Szerencsére Máté kiütései szépen múlnak, már csak ha simogatom az arcát, akkor érzem a 'rücsköket', de nem látszik.....keddig mindenképp tartom még a tejtermék diétát, aztán meglátom mit mond a védőnő...Biztos ihatnék kecsketejet, csakhát én a tejet magában nem szeretem, csak kakaó formájában, ami szintén tilos....na meg a túró, joghurt tejföl stb is mind tehéntejből vannak....valahogy azt gondolom hogy nem ez lehetett a baj, hamarosan kiderül....

Bzsuzska,
Nagyon várunk ide vissza, és bármiben segítünk, öntsd ki nekünk a bánatod.....bár gondolom kell egy kis idő amíg beszélni tudsz róla.....beleborzongok mindig ha rád gondolok......annyira nehéz....

Kriszta
kriszta71
 
 


Woodi :) gratulálok Danika szülinapjához, nagyon szép, édes kiskölyök!

Orsi :) egyik sem, C8, ha ismered (francia). Jó nagy és sajna nem automata, terhesen automatával jártam, jól megszoktam... Apuka rögeszméje volt, ha meg van a baba, jó nagy autóval kell járnom. Igaza volt. Kóficok hogy vannak? Tényleg, van nekik vmi kedvenc zeneCD-jük? Én most Halász Jutkát és a Kalákát nyomatom :D

Unique :) aha, értem már. Ott mentünk el egymás mellett, hogy nekünk 2 részes babakocsink van, tehát a csecsemős része csak fekvő, majd később az lekerül és jön a nagylányos ülős, dönthetős. Viszont nekünk nincs mózeskosraunk. Igazából uolyan, mint egy mózeskosár, csak nagyobb és kerekei vannak. A Coraba menet még nem voltunk ilyen okosak, hordozóban vittük be, a végére (max. 30percig voltunk) sírni kezdett, úgy láttam nem kényelmes neki sem, szóval én sem rajongok a hordozóért, de tény, hogy autóban ez a biztonságos. Ha kivesszük a kocsiból, zsupsz bele a babakocsiba. El tudom képzelni, ahogy ti is elindultok otthonról. A SCS azért még odébb van, bár nincs messze, de én is itthon érzem magam biztonságban, egyenlőre. Én is azt érzem , amit te, minden percért kár, amit nem a babával tölthetek, nem tudok vele betelni. A mamámra hagytam itthon 1 órára, amikor vásárolni mentem (persze neki), de úgy siettem haza, mint még soha. Szerencsére nagyon jó baba, csak a hasa-kaki miatt sír néha vagy ha éhes, csak úgy sosem balhézik.

Kriszta :) Hannán is vannak pici pöttyök a tejemtől jobban mondva a benne lévő hormonjaimtól, doki néni szerint nem kell csinálnom vele semmit. Mátén milyenek voltak a kiütések? MA jön hozzánk a doktor néni, remélem babámnak lesz kedve fixálni a szemével, mert 1 hete nem csinálta. Persze rám jött a frász, pedig tudom, hogy lát. Utána is olvastam, alig 6 hetesen még nem kell hogy mindig kövesse a tárgyakat. Követi, ha kedve van, de nem minden esetben. Nálatok ez hogy ment? Uniuqe?

Holnap lesz 7 hetes, 2 hét múlva oltás. Parázok tőle, eddig még talán csak 3X láttam könnyeket a szemében.

legyen mindenkinek nagyon szép napja, és reménykedjünk, hogy mindenkinek jó jön ezután

reno
renoka
 
 

 
 

Renoka :)
no, az már busz :D :D de az 7 személyes is tud lenni, nem??
azért a párod is elég aggódos lehet, ha ekkora autót ad 2 személy alá :) :)

mindenféle zenét hallgatunk, nincs semmi kiemelt.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu drága ! :( :( :( A szívem szakad meg..
Borzasztó igazságtalan az élet
Nagyon sokat gondolok Rátok és kívánom, hogy túl tudd magad tenni ezen az iszonyú veszteségen ...

mniki
 
 


Orsi :) ja, de a miénk ilyen szuper kényelmes foteles, ez a 6 személyes változat.A párom egyáltalán nem aggódós fajta, sőt néha dühítően könnyelmű (vagyis olyan pasis), ezt a közlekedés témát viszont nagyon komolyan veszi. Régóta akartunk ilyen nagyobb autót, ha itt van a szűkebb famíliám még ebben sem férünk el :D. Három gyereket szeretnénk, nem tudom mit hoz az élet.

Niki :) már a 9. hétben vagy, szuper, hogy vagy? Hányinger és társai?
r.
renoka
 
 


Zsu!
Egész hétvégén szinte csak Te jártál a fejemben!
Nem tudom, hogyan lehet ilyen kemény dolgokat megélni és feldolgozni!
Ha neked úgy könnyebb, gyere és beszéld ki magadból!

Woodi!
Boldog szülinapot Danikának!

Kép
stella9
 
 


Stella :)
4 gyereketek van??? :D :D :D :D :D

Reno :)
mindent értek :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lara,
Nekünk jó szombat és vasárnap is! Feltétlen megyünk akárhova szervezed is!
Bocs hogy nem írtam de hosszú történet.
puszi J
farkasok
 
 


Sziasztok!

Még abszolút kezdő vagyok a topicban, a lombikban már nem.
Szerencsére van már egy gyönyörű, 22 hónapos, kislányunk, Lili. :D
Mostanság határoztuk el, hogy belevágunk a kistesóba. A napokban kell mennem a 3-dik napos vérvételre és 13-án egyéb vizsgálatokra.
Pár oldalt visszaolvastam, de nem tudom pontosan ki jár hasonló cipőben.
A babák gyönyörűek, olyan jó látni Őket.
Üdvözlet Mindenkinek!

Erika

Kép

Kép
lilijudit
 
 


Zsu!
Nem nagyon tudok mit írni. Nagyon sajnálom,ami veletek történt. Kegyetlenség a sorstól. Ha bármiben tudok segíteni, csak szólj.

Woodi :)
Jó nagyot nőtt Danika, el sem hiszem, hogy már egy éves. Nagyon jó, hogy jelentkeztél :) Írjál magatokról gyakrabban.

wish
 
 


Orsi!
:lol: :lol:
Te is nagyon éber vagy! Velem ellentétben!!! De már korrigáltam :lol: !

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!

Itthon vagyok! Nem nagyon tudok semmit írni csak hogy nagyon köszönöm a hozzászólásokat! Nem is gondoltam hogy ennyien aggódtok értem! Jól esett! Majd egyszer lehet hogy jelentkezem!

Zsu :(
bzsuska
 
 


Sziasztok Lányok!
Kedves Zsuzska!
Mélyen átérzem ami Veled történt, és bár sokáig nem fogsz tudni másra gondolni, megnyugvást egy ujabb terhesség jelent majd, melynek végén hazaviszed a babádat. De csak akkor szabad belefogni, ha tényleg ujra pozitiv vagy, ezt tudom magamról. Én 22 hetesen vesztettem el a babámat, hasonló körülmények között.
Nagyon sajnálom :( :( :( , nem tudok mást irni, megsirattam a babáidat. Ha nagyon buskomor lennél, érdemes felkeresni valamilyen szakrendelést.
Kedves Lilijudit!
Végre 1 igazi sorstárs!
Az én Bébim 6 és fél hónapos, és most készülünk a következő beültetésre. Kb. szombaton lesz a leszivás a doktorom szerint.
A sietség azért van, mert 39 éves leszek, és van 1 méretes miómám, amit nem lehet kivenni. Ezért csak a minimális időt vártuk ki.
Asszonyok!
Ugy néz ki, legalább 7 petesejtem van, de olan magasan vannak a petefészkeim, hogy szoktak meglepetést okozni, lehet tehát még ott több is. Nagyon fáj, amikor UH-z, de nem látja teljesen. Csütörtökön megyünk legközelebb, nagyjából szombat lesz a mi napunk. Már nagyon várom. :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Zsu, gyere, amikor szükséged van ránk.

Melcsi, drukkolok neked! Én is kis korkülönbséget szeretnék a gyerekek között, de te aztán bevállalós vagy! Nekem a doki min. 12 hónap kihagyást kért a császár miatt. Ezt lealkudtam 10-re :)

ORSI!!! Te beadattad az agyhártyagyulladás elleni védőoltást? Mia véleményed? Többi mama?


reno
renoka
 
 


Renoka!
Az én dokim 16-18 hónapot mondott a két szülés között, szintén császár, és a következő is az lesz biztosan. Épp 16 hónap lesz, ha sikerül, és mint irtam, nyerni megyek a Kaáliba! Nincs több időm, és ha megint összejön, még 1-et meg szeretnénk próbálni, tehát 3 kicsit szeretnénk, 1 nagy pedig már van. Igy lennénk mi nagycsaládosok, ahogy terveztük 19 évvel ezelőtt :D
Tehát muszáj bevállalni, ha már megvan nekünk ez a jó Krizsa doktor, nehogy már érje valami, amilyen tulhajszolt. Minden nő hozzá akar járni. Igaz, jól tud gyereket csinálni :lol: :lol:
Kedves Unique!
Az utmutatásod alapján sikerült,bár hozzáteszem, hogy bementem a Bbcode-ba, és ott láttam, hogy be kell irni 2 [code] közé. Na ezt nem tettem eddig.
Remélem, látjátok, milyen stilszerüek vagyunk, Bébivel ugyanis uszni járunk, és már majdnem olyan ügyes, mint a képen látható bálnácska. De nem olyan kövér :lol:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Unique kedves, mostmár csak azt ird meg, hogy lehetne eltüntetni azt az url irást a kép után, mert látom, hogy attól lesz szélesebb az irásom.

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Zsu,
aggódtunk érted, és továbbra is sokat fogunk rád gondolni. És ha úgy érzed, jelentkezz, mindig szeretettel várunk.

Tali:
eddgi jelentkezések alapján, inkább a vasárnap lesz a nyerő. Akik jönnek:
Kriszta, Máté (Máté-apu???)
Farkasok Juditja és Koma
Lara, Larapapa és Andor gyerek
Többiek?
Helyszín: Larapapa és Farkaskoma konzultációja alapján Tranzit.

Unique,
nektek jó névnapozást a hétvégére :)

Woodi,
Danikának boldog szülinapot! :):):) Gyere sűrűbben! Talira jöttök?

Lilijudit,
üdv a topikon. Mi majdnem hasonló cipőben járunk, augusztusra terveztük a tesót (Andor 9 hónapos), de végül a lakásvásárlás miatt egy kicsit későbbre halasztjuk.

Renoka,
Andor megkapta, a kötelezővel együtt beadták. Nekünk javasolta a dokinéni, 2-3 ezer körül van darabja, 2* oltják. Mire vagy kíváncsi?

Lara
lara77
 
 


Sziasztok,

hát asszem nálam a tali kimarad! :lol:

Írtam tegnapelőtt ide, de elszállt mindenestül, és kicsit dühbe gurultam. Most nem nagyon van erőm újra egyenként mindenkinek írogatni, remélem elnézitek nekem... :oops:

Voltunk ma kórházban, NST, UH és kézi vizsgálat. Még nem szülünk. A bentiek szerint (szülésznő, dokim) kb. 7-10 napom lehet hátra, ennyit látnak valószínűnek. Mondjuk nekem fogalmam sincs, hogy ezeket a dolgokat honnan veszik, hiszen csak ha a papírosokat nézem, akkor a méhszáj 4 hete 2000-es, az NST meg most nem mutatott semmit. Ugyanakkor a szülésznőm szerint a múlt héthez képest leszállt a pocakom eléggé, a dokim szerint a baba megtett a szülőcsatornában nem kicsi utat lefelé, nagyon lent van már, emiatt nem is számít elhúzódó és nehéz szülésre. A fene érti, hogy van ez! :shock: De azért a méhszájnak ki kell még tágulnia, nem, hát akkor...?
Félek, hogy Bogika bent csak röhög és jól megtréfál mindenkit! Egyébként bocika sem lesz, várhatóan 3,5 kg-os lesz max. mire kibújik, normalizálódtak a méretei. Már azért féltem, hogy ki kell préselnem egy nagyobbacska gyereket... :oops:

Csatolok egy szörnyedelem képet, nem kell megijedni, ez pár napos, és akkor voltam egy kicsit depike. Nem az arcom a lényeg. :wink:
Pociátmérő: 104 cm, súlyban +12,5 kg... azért örülök, hogy már nem mérlegelnek! :?

Lara, azért neked annyit hadd írjak, mert ezt mindig elmulasztom közölni, hogy a fiad látványosan rád ütött! :shock: :lol: Érdekes, hogy ezek a pindurok mennyi változáson mennek keresztül 1 év alatt, és a végére mennyire kiforrnak vonásaikat tekintve!

Farkaslány, privit írtam ősrégen, meg tudod nézni? Bár már nem aktuális, végülis lassan kiderül, aminek kíváncsi vagyok.

Lányok, még egy kérdés, ha már jut eszembe: igaz, hogy a pici babáknak az első 1-2 hónapban kékes szemük van kivétel nélkül?

Norka (37+4)


Kép
Vendég
 


Norka :D édes a pocakod, kár, hogy nem bugyis képet csináltál (mint régen), talán egy-két apuka is benézne... Most már tényleg nincs sok hátra, kitartás, nagyon jó babázni, csak az alvásból nem jut elég, ezért mondom: aludj és pihenj addig is, amennyit tudsz.
Mi babánknak sötétkék a szeme, állítólag a sötét szeműek ilyenkorra besötétednek, a világos még változhat. Mi mindketten zöldszeműek vagyunk, nem tudom mit hoztunk össze, így marad vagy bezöldül?

Lara :D de jó, hogy írtál. Az van, hogy mindenki mást mond. Az én gyerekdokim a saját unokáját is beoltotta 2 hónaposan, a szomszédom gyerekorvosa nem ajánlja 1 éves kor előtt. Sőt a védőnőm sem. Az ára kicsit felment azóta, és úgy emlékszem azt mondta a dokim, hogy 3X kell beadni. De egyáltalán nem dilemmáztál a beadatásán? Én attól félek, hogy nem túl harmatos még a baba hozzá? Andor hogy viselte? Nem lázasodott be? Azt is mondta a doki, hogy egyik lábába kapja a kötelezőt, a másikba ezt az agyasat. Minden érdekel, amit tudsz a témáról. Én nem megyek talizni, de nektek jó szórakozást!

Kriszta, Melcsi, Unique ti beadtátok?
r.
renoka
 
 


Sziasztok!

Gratulálok Melcsi, bátrak vagytok és már a finisben. Szorítok nagyon! Mi lesz, ha esetleg ikrek? Akkor is vállaltok még?
A korom engem is sürget (37), de én egy jó darabig nem éreztem magam felkészültnek lelkileg, hogy újra belevágjunk. De nagyon bizom benne, hogy sikerülni fog.
Miért biztos a császár?

Norka irigyellek, hogy nemsokára babázhatsz! :D Hol fogsz szülni?

Lara megértem, hogy a költözés miatt vártok, Lili 8 hetes volt mikor költöztünk, egy rémálom volt.

Nekünk a doktor nénink nem javasolta az agyhártya ellenit, azt mondta, hogy nincs annyit közösségben és én sem szerettem volna feleslegesen szuratni. Mindig úgy sajnáltam, amikor oltották :oops:

Segítség!!! Hogy kell képet feltölteni? Köszi

Erika

Kép

Kép
lilijudit
 
 


Lara!
Sajnos nem tudunk menni a talira. Majd gondolunk rátok.

Woodi!
Danikának boldog szülinapot!

Timi
latimi
 
 


Bocs, de nem követtem az eseményeket....
Tali dátum???

Renoka :)
hát még nem... de be fogom. Most a kullancs ellenit kapják.
A bárányhimlővel vívódom még mindig... mert sokminden szól ellene.
ha tudnám, hogy oltás után elkapják a betegséget, akkor beadatnám azonnal... de így még agyalok.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Renoka!
Csak a kötelezőt adattam be, illetve Máténak a kullancsot. Még nem tudom hogy be kéne-e adatni.
Lara!
Nem tudok menni, leszivás- visszarakás lesz a hétvégén. Mindenkinek jó talizást!
Erika!
A császár azért biztos, mert a Tétényiben csak akkor lehet császár után sima szülés, ha aláirod. Aztán van 1 miómám, öreg és lombikos vagyok, tehát minden ellenem szól.
Bébi azért lett császáros a többi mellett, mert sarokülésben próbált a világra törekedni, közben meg kiderült, hogy a köldökzsinór 2x a nyakára volt tekeredve. De nem kezdtem el szülni.
A férjem titokban abban reménykedik, hogy ikrek lesznek, amitől én nagyon félnék, mert már volt 1 vetélésem, 22 hetesen, és tudom, hogy ikrekkel sokkal nagyobb a kockázat. De vállalnám, persze. Mi sok gyereket szerettünk volna, és az ikrek közelebb is vinne ehhez a zálomhoz :D .
Aztán még 1 ikerpár, és már meg is lenne a 6 gyerekünk :lol:
Norka!
Szép pocakot növesztett Neked ez a Bogi lány! :D

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Szasztok,

Lara,
Mátépapa is jön :) Egyedül nem boldogulok az autóval és a gyerekkel egyszerre :) Legalábbis a múltkor már rábólintott :)
A Tranzit az ahol utoljára voltunk, ugye ?

Renoka,
Mi még kicsit halasszuk az oltás dolgot. Hétvégén lesz Máté 2 hónapos a naptár szerint, és csak jövő kedden beszélem meg a védőnővel, hogy legyenek az oltások, igy valszínűleg a rákövetkező kedd lesz a nagy nap....Most a kiütésekre foghatom azt hogy még nem szeretnénk megkapni....
Agyhártyagyulladás elleni ? Hát most még biztos nem adatok be semmit ami nem kötelező...olyan pici még Máté, majd esetleg később...

A sima tejkiütés az más, nekünk is volt eddig, egy-két pötty itt-ott, ami 1 nap alatt elmúlt...ezek az allergiásak kicsit hólyagosak voltak, és tényleg tele volt velük az arcocska, a tarkója és a nyaka körül a mellkasa....nem téveszthető össze, egyből feltűnik hogy ez valami más....holnaptól elkezdem újra bevezetni a tejtermékeket. Joghurttal kezdek, szorítsatok !

Norka,
Szép a pocid, kicsit tényleg depis voltál, remélem már jobban vagy :) Nem tudom honnan veszik a 7-10 napot ?? Ahogy itt jönnek mennek a frontok, szerintem akármelyik nap jöhet Bogi....azért persze jó lenne ha még azt az 1 hetet kihúzná, nagyon izgulok, hogy milyen lesz neked a szülés....melyik kórházban szülsz ?

Latimi,
Miért nem tudtok jönni ??

Melcsi,
Hú, milyen gyorsan peregnek az események, már szombaton punkció, drukkok mennek ezerrel ++++++++++++++:)

Lilijudit,
Nektek is sok sikert a kistesóhoz, mi is minél hamarabb bele szeretnénk vágni, bár az első évben a spontánban reménykedünk :)

Kriszta
kriszta71
 
 


Kriszta!

Azért nem tudunk menni, mrt szombaton is vizsgázom, meg kedden is. Vmennyit tanulni is kellene.
majd a következő talin biztos ott leszünk.

Timi
latimi
 
 


Orsi :)
06.04. vasárnap, Tranzit. Eddigi jelentkezők: Kriszta+Máté+Mátépapi, Farkaskoma+Judit és a teljes Lara-family.

Norka :)
Tényleg nagyon megváltozott a pasika, ahhoz képest, hogy születésekor tiszta aptya volt. Nagyon röpül ám az idő, te is látni fogod. Alig hoztuk csak ki a kórházból, most meg éppen kirámolja a cipősszekrényt. És még mindig alig fogtam fel, hogy gyerekünk van :shock: :D

Lilijudit,
Melléklet feltöltése, tallózásnál kiválasztod. Nem lehet nagyobb 600x600 pixelnél és 250kB-nál.
Nemcsak a költözés, de az anyagiak is közrejátszanak. Andornál az első 3 hónapot ágyhoz kötve töltöttem, és ezt jó borsos hiteltörlesztés mellett nem tehetem meg. Egy kicsit rendbejövünk és utána. Persze a telken "csövezve" nem egy leányálom a lombik :lol:

Timi,
szomorú vagyok. Viszont nemsokára leköltözünk és akkor áll a tali. Mondjuk ilyen időben a strandot kihagyhatjuk :lol:

na kitört a balhé, mennem kell...

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!

Naná, hogy talizunk. Csak legyen jó idő a nyáron.

Timi

Pusszantom a babákat.
latimi
 
 


Lara :)
hova költöztök le???

Sajnos mi sem tudunk akkor menni :cry: :cry: anyósékhoz jelentkeztünk már jó előre be így a pünkösdi napokra :twisted:
next time is the best time

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok :o

Örömmel látom, milyen szépek a babócák. Andor már nem is babóca persze, hanem kis pasi :P

Norka :P
Nagyon szép a pocid!

Zsuska :shock:
Döbbenten olvastam ami Veled történt.
Valójában azt hittem, nem történhet szörnyűbb senkivel, mint velem anno, de mégis. Nincs rá szó, mennyire sajnálom.

Judit :roll:
Mi a helyzet? Csak nem ???

Timi :lol:
Hányadikok vagytok?

Lányok!
Süni Miklóskájáról került fel fotó valamikor? Nézzek vissza?
Köszi!

Puszi mindenkinek!
Fanni
fanni73
 
 


Orsikám,
Sorry, de az ikrek kimaradtak! Nade ők meg már nem is kis pasik, hanem srácok :P
Olvastam valamikor, hogy megvan a telek... de ott elvesztettem a fonalat. Mostmár el is vagytok költözve?
Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Fanni!

Már a 135-ikek vagyunk. Széped haladunk a cél felé.
Gyakrabban is benézhetnél, persze ha réársz. Mi van veled / veletek?

Timi
latimi
 
 


Szia Timi!

Nemrég voltatok 200-nál, így tényleg elég jól haladtok :D

Jól vagyok/unk köszi, Norka javaslatára endokrinológushoz megyek, hátha mégis van valami, aminek oka lehet az, hogy nem esem teherbe. Járok Violához is, ahová Reno járt és Farkaslány jár. Ennél többet úgysem tehetek, szeptemberre beszéltem meg a folytatást a dokimmal, úgyhogy addig csak épp annyit foglalkozom a babásodással, amennyit feltétlenül kell... Sportolok, mert rendbejött a derekam és házikókat, lakásokat nézegetünk, mert úgy tűnik, mostmár tényleg kifizetnek minket az önkormányzati lakásunk vevői. Utazni is fogunk mostanában, Freiburgba megy férjecském 3 hétre dolgozni, s én megyek utána az utolsóra. Azonkívül valami szép helyre szeretnénk majd elutazni júliusban is. Augusztusban pedig megnézzük a Balcsit.
Szóval türelmesre váltottam, de azért remélem, hogy mielőbb bekopogtat hozzánk a gólya :lol:

Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Fanni!

Örülök, hogy minden rendben van. Tudod, a drukk megy ezerrel. Így olvasva, csupa jó helyre mentek a nyáron. Abszolút elfoglaltak lesztek(lakásvásárlás, lakberendezés), teljesen feltöltődtök, nem koncentráltok kimondottan a gyerekgyártásra, így nagyobb esély van a spontán babásodásra.

Sok sikert az új kuckó megtalálásához, megvásárlásához.

Puszi

Timi
latimi
 
 


Köszönöm, Timi :P
Puszi
fanni73
 
 


Fanni :)
szóval megvan a telek, és már a tervezés is a vége felé jár.
Június végén költözünk Almádiba, az építkezés aug. elején indul, ha minden úgy alakul, ahogy azt mi szeretnénk.
Anyuék vendégházában fogunk lakni, amíg a mienk fel nem épül.

huhh... megint nem értettem... miből maradtak ki a pasik? :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi :D

A "babák" dícséretéből, de csak az első levélben maradtak ki, mert pótoltam.

Kívánom, hogy érezzétek jól magatokat Almádiban, legyenek jó szomszédaitok... majd ha a ház elkészül... gondolom jövőre. Ezek szerint a szüleid is a Balcsinál laknak? Mert úgy már mindent értek :P

Puszi,
Fanni
fanni73
 
 


Lányok, mostmár biztos: szombaton lesz leszivás, Krizsa szerint 5 igéretes sejtecske várakozik.
Kedves Renoka!
Gondolkoztam azon, hogy bevállalósnak mondtál. Az a furcsa, hogy vagy 10 évig nem voltam bevállalós, mert egy helyben topogtunk, és nem indultunk el a Kaáliba, hanem vártuk a gólyát, hátha eltéved.
Aztán most, igy a termékenységem utolsó éveiben meg hirtelen tényleg megyek ezerrel a cél érdekében. Lehet hogy ez a kapuzárási pánik :?
Már lehetne csomó gyerekünk. De nekünk majd most lesz, nehogy már unatkozzunk öreg fejjel itthon. Máté már ugyis kezdett nagyon önálló lenni, hétvégén alig látjuk, nyáron szinte nem, nem jön velünk nyaralni, stb, amit csinál 1 kamasz a szüleivel. Egyébként nem panaszkodhatok, rendes, tisztelettudó gyerek, szeret is minket, csak öregek vagyunk Neki :lol:
Most azért eltelik pár év, mire Pörivel is igy járunk, addigra pont meg is öregszünk, illetve nevelgethetjük Máté gyerekeit :lol: :lol: :lol:

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Lara,
Hánykor lesz a tali?

Krisztám,
Végre lesz igazi képem Zoliról és kivehetem a pénztárcás képet! Apró örömök az életben! elvigyem a topikállatot?

Snorikám,
Krisztián most látja hogy tényleg ment üzid privátba. Köszi! Meglehetősen ki voltál nyúvadva a képen de a pockó - már ha lehet még így nevezni- hatalmas. Szép formás királylány lesz!

Drágáim,
Időben fogok mindenről nyilatkozni, háttérben olvasok. Köszi a türelmet, de még egy kicsit bírjátok ki találgatás nélkül!

ui. Snoriról ki izen majd nekünk? Tudom hogy valaki a másik topikból átír de azért szemfülesnek kell lennünk!

Megyek szunyálni mert ki vagyok nyúlva!

Ja legalább a nyári balatoni szállást simán megoldjuk (Lara, Icsilya), előre is köszi.

Farkasok J
farkasok
 
 


Farkasék Juditja :)
a házunkban ki lesz direkt alakítva egy vendégrész :D 4-5 főig kényelmes :)
szóval hajrá!!!!
és én már tűkön... nem találgatok, jó?

Laráék hova költöznek? áruljátok már el :D :D :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Hali!

Sz@r van a palacsintában, mert zárva lesz a Tranzit pünkösd miatt. :( :evil:
Valami más ötlet? :twisted:


üdv
LaraP

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok,

Lara,

Ez szomorú:( Kár hogy ilyen kaki idő van, igy csak beülős helyet tudunk választani....nem valami népes tábor jelentkezett eddig...csak szűk kiscsoportos tali lesz ? Woodi is jön, nem ? Mi van Zsebivel ? Tudom hogy otthon nem jó gépjük, de Farkasék biztos tudnak neki szólni, nem ?
Töröm a fejem a helyszínen....eddig csak a hozzánk közel eső Eurocafé(Viktor Hugo utca)jutott eszembe, de az nektek járgány nélkül nem túl praktikus, és nem tudom mennyire bababarát...

Latimi,
Értem, akkor megbocsátok :):)

Farkaslány,
Lemaradtam valamiről, amiről találgatni lehet ?? Hétvégén elárulod ? Hozhatod a topikállatot, anyóst nem sikerült meggyőzni az utángyártásról:( ha nem felejtem el, mi is visszük....de hova is ?

Norka,
Már június van :)

Fanni,
Ezer éve nem hallottam rólad....sok sikert a lakáskereséshez:) Legalább ez leköti a figyelmeteket és jön a babó spontán őszig majd meglátod :)

Melcsi,
Szombatra sok kalappal :) Nekem is 5 petim volt, és 1 Máté lett belőle :) Bár neked van már 1 Mátéd :)
Várjuk a híreket :)

Orsi,

Ha ti is Balcsira költöztök, hogy lesz ebből következő tali ?

Kriszta
kriszta71
 
 


Sziasztok!

Az előző hsz-t Papa írta :lol:

Kriszta,

Szóval a tranzit tök jó lett volna, mert már az egész nem dohányzó. Na mindegy...

Woodit ma felhívom.

Az utazás végülis nem gond, sokat jövünk-megyünk Andorral. Mi is törjük még a buksinkat. Mikor kajcsizik Máté gyerek?

Talisok,
2 körül jó lenne?


Orsi,
eladtuk a kérót, nyárra leköltözünk a nyaralóba (Velencére), aztán albérlet és nov. 30-án adják át az új lakást a 17. kerben.

Unique,
ne haragudj, elsiklottam a kérdésed felett, bocsi. Jó volt a hétvége, Andornak tetszett a hinta, játszott kint a kertben, abban a 1/2 órában, amíg jó idő volt.


Renoka,
Andor 8 és 9 hósan kapta a kötelezőkkel együtt (a műtét miatt nálunk késtek a kötelezők, most meg újra kell oltani a megromlott oltások miatt :( ) Így nálunk az oltások száma már szinte tök mindegy... Mondjuk én nem bizonytalankodtam, megkérdeztem a dokit, hogy mit javasol, ezt mondta, mi meg beadattuk. Rákérdeztem, hogy van-e még valami, amit érdemes, de 1 éves kor alatt mást nem ajánlott. Andor nem lázasodott be, jól viselte, de mivel a kötelezővel együtt kapta, amúgy sem tudtam volna eldönteni, hogy melyik a hunyó a bajban.

Norka,
a szemszín kérdésre visszatérve: Andor is kék szemmel született, mostanra zöldes-szürkés lett, mint az enyém, de vannnak benne barna foltok is (apjától). Szóval kutya tudja milyen lesz. :)

Lara

KépKép
lara77
 
 


Szevasztok!

Lecsípek az ebédidőmből, hogy írhassak pár sort. A kislányom hajnal óta, most aludt el, most kezdte érdekelni a világ és egész délelőtt nézelődött :P
Melcsi :) részemről minden elismerésem, hogy belevágtok, pláne, most, hogy már tudom mit jelent egy kisbabát ellátni (0-24). de nem hiszem, hogy létezik ennél csodásabb elfoglaltság. Mit szeretnél jobban, ha kislány vagy kisfiú lenne a következő????

Lara :) köszi a szuri infot. Én is csak azért bizonytalanodtam el, mert az én dokim most akarta beadni a 2 hónapos kötelezővel az első részét. Túl korainak találtam. Egyébként 3x kell ismételni, szóval akkor Andor öcsémnek, még egy van hátra. Szegény, én úgy sajnálom őket, nem tudom, hogy viselem majd két hét múlva a "mi" oltásunkat.

FarkasJudit :)Nem kérdezek semmit :D :D :D

Fanni :) tényleg jó sűrű a programod, szerencsére, a háttérben meg készül a baba :D Kicsit jobban állsz már a Violával? Én nagyon drukkolok érted.

Kriszta :) Mi van veletek? Te mennyit vagy levegőn Mátéval? Én 2X viszem ki Hannát minden nap, bár a mai első kör úgy néz ki elmarad...

Na, megyek. Még jó, hogy június van 8)
r.
renoka
 
 


Nekünk jó a 2 óra!
Amennyire nagy közösségi helység látogató vagyok így nem nagyon tudok mit javasolni. Így rátok bízzuk magunkat!
Farkasok J
farkasok
 
 


Sziasztok!

Melcsi nagyon drukkolok holnapra, 5 pete az tök jó!

Kriszta egyetértek Veled, én is a spontánban reménykedtem, mert annyi mindenkinek sikerült már, aztán beláttam, hogy nem kellene tovább húzni az időt, ezért belevágtunk.
Azt azért nem bánom, hogy nem 1 év lesz a gyerekek között, az biztos baromi nehéz.

Küldjetek egy kis jó időt, mert vasárnap megyünk nyaralni!
Nem számítottam júniusi őszre.

Erika

Kép

Kép
lilijudit
 
 


Kriszta :)
kocsival :D :D A balcsi nem a világ vége :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

Kavarás van, Zolipapa elfelejtette a talit és beígérkezett anyósékhoz ebédre vasárnap.....még megpróbálom áttenni hétfőre.... ebben a kaki időben nem jár az agyam semmi jó hely nem jut az eszembe gyerekestül....

Orsi,
OK, de gondolom azért kicsit macerásabb megszervezni a 'felugrást'

Lara,
Sajnos nem nagyon van menetrendunk evésre. Azért lehet hogy a 3 óra jobb lenne (ha anyóst halasztani tudjuk) mert 2 körül szokott enni.

Renoka,

Ilyen időben itt gubbasztunk a lakásban...sokszor csak az erkélyre teszem ki a babakocsiban, mert az viszonylag szélvédett, és hidegben is OK....csak esőben nem....de naponta csak 1x, pont elég lecipelni a babakocsit, betuszkolni a liftbe, meg le a lépcsőn...
Persze amikor nem megyünk ki, nem is alszik napközben, csak 2-3 x fél órákat...ma például reggel 9,20-17,30 között összesen 1 órát aludt....végig a kezemben van és másfél óránként cicizik....nem mondom hogy topon vagyok..

Kriszta
kriszta71
 
 


Sziasztok,

Tudom, megint eltűntem... Az elmúlt napokban bejött nálunk a védőnőnk kedvenc szövege: " a szél szelet hoz", Laura picit ismét pocifájós lett a sok szél miatt :( Adtam neki kamillát, azóta jobb neki (kopp-kopp) :)

Lara :)
Köszönöm a jókívánságot! :)
Hát, nem mondom, hogy ez az időjárás az ideális a gyerekeknek a hintázáshoz :cry: Őrület, Laurát téli zsákban viszem sétálni :cry: Még jó, hogy januárban vettünk téliesebb cuccokat is, felkészülve arra, mi lesz, ha márciusban érkezik a nagylány :x

Kedves Melcsi :)
Azt hiszem ott a bibi, hogy nem kell a "(code)" az aláírásba. De most látom, hogy már megoldódott. Kezem-lábam x-ben érted a hétvégén! majd írd meg, milyen volt!

Kriszta :)
Ne aggódj, nálunk is rapszodikus a kajálás. 120-akat eszik (van, amikor többet is), most kezdem rászoktatni arra, hogy ne unalomból egyen, hanem csak ha éhes. Ez egy ördögi kör. Eszik kb. 1 óra múlva, se akkor yilván nem olyan sokat, majd 1 óra múlva megint éhes... Most rászoktatom a 3 óránkéntira nappal. Éjjel szerencsére alszik (na ezt is lekopogom!) 12 órát, 1x kell szopiztatni közben. De amikor ilyen h...ye idő van, akkor nyűgösebb napközben. Sok idő és törődés. Ilyen esőben mi sem megyünk sétálni. Ez horror, ami most van :shock:

Renoka :)
Ilyen esőben is mentek sétálni Hannával????? Hogy bírjátok? Téliesített cuccokban járatom Laurát, de még így is fázom, ha csak rágondolok, hogy ki kellene vinni... Tegnap a szép időben 2 órát sétáltunk, de ma nem akaródzott kimenni... :evil:

Norka :)
Nagyon csöndben vagy... :oops:
Tessék minden nap bejelentkezni, mert különben csak rágom az ujjaimat... :roll: Nagyon szép a pocód!!!
Azt nem tudom, hogy kékes szeme van-e minden babának, Laurának kékes. De az apjának is sötét kékes, úgyhogy ez még lehet bármi :P És Farkasok Juditja szerint is tiszta apja a lányom :roll:

Lilijudit :)
Üdv itt, mi még nem ismerjük egymást! Nem baj, ami késik, nem múlik :wink:

Judit :)
Csöndben vagyok, de nagyon izgulok!!! :?: :?: :?:



Dobok pár képet, igaz, nem mai, de csak pár napja készültek (amikor még jobb idő volt :evil: ):

Kép Kép Kép Kép

Puszi

KépKép
unique
 
 


Sziasztok Lányok!
Renoka!
Nem tudom mit szeretnék. Mig Máté volt egyedül, el se tudtam volna képzelni, hogy lányom legyen, teljesen fiupárti voltam. De mostmár itt van Pöri is :D Dezső fiut szeretne, de én titokban talán lányt, olyan más a természete ujszülött korától egy lánynak. Máté sosem volt ilyen bujós. Egészséges legyen, és LEGYEN, ez a legnagyobb kivánságom. Igazad van, 24 óra az elfoglaltság, de az amit kapunk érte, mindent feledtet, és hosszutávon is igaz ez, már ahogy visszatekintek a Mátéval töltött majdnem 17 évünkre.
Kriszta!
Azért legalább az erkélyre ki kéne tenni mindennap, már csak a békességes alvásokért is! Milyenek az éjszakák? Kaptatok engedményt a kengyellel kapcsolatban? És hogy van a tejügyi ellátottság?
Farkasok Juditja, nem kérdezek semmit, remélem hogy megéri várni :D
Erika, és mindenki, köszi a drukkokat, holnap többet tudok majd mondani. Most el is teszem magam. Jó éjszakát mindenkinek!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: