Sziasztok Lányok!
A hétvégén az anyósoméknál voltunk, ezért nem irtam.
Tegnap este pedig NOX KONCERTEN a Ligetben. Ez volt az 5.koncert amire elmentem
. Mondtam is este Dezsőnek, hogy mindig valami sorsdöntő dolog körül megyek NOX-ra, ez nem véletlen!
Az 1. a vetélés után volt. a 2. a sikertelen lombik után. A 3. a mióma mütét után. A 4. Pörivel a pocakomban. Az 5. remélem a következő pocaklakó előtti hajrában.
Isteni volt, végigtapsoltam és énekeltem az egészet! Nagyon-nagyon-nagyon jó hangulatot csináltak, a dalok, a tánc, a zene, minden csucs volt, és látszott rajtuk, hogy mindannyian élvezik, nemcsak 1 munka, amit végig kell csinálni.
Akit érdekel, jun,18-án a Felvonulási téren a Ragyogás turné bucsuelőadása lesz, ingyenes szabadtéri koncert. Én- remélem- nem tudok elmenni.
Ma voltunk az első UH-n, összesen 7 petesejt indult el, ugy tünik, de érhetnek még meglepetések, mert nagyon magasan vannak a petefészkeim, és néha komoly fájdalmat okoz az UH, de a lesziváskor több is lehet. Ugy gondolja a jó Doktorom, hogy kb. szombaton kerül sor a leszivásra, tehát remélem, nem hétfőn, hanem csak kedden rakja vissza, mert ICSI lesz, ez azt jelenti, hogy hosszabban tenyésztik a sejteket, és 3 nap mulva rakják vissza. Csütörtökön megyünk a következő UH-ra, akkor többet tudunk megint.
A lánykám ugy döntött, hogy kimutatja a foga fehérjét, lévén 2 db. van már Neki. Lefektetéskor 2 napig éktelen bömbölésbe kezdett, mint akit nyuznak. Ráadásul tegnap este is előadta Apjának, aki azt se tudta, hogy vigasztalja. Aztán ma délután megint bepróbálkozott, már a lerakás közben rázenditett. Nagyon rossz néven vettem, ezért azonnal közöltem Vele, hogy fejezze be a kiabálást, aludni kell, és kimegyek a szobából, és ha felébred, akkor találkozunk. Amig ki nem jöttem, orditott, majd amikor becsuktam az ajtót, azonnal abbahagyta. Esti lefekvéskor pedig egyáltalán nem vette elő a hisztit. Remélem, ezzel le is zártuk a témát, mivel fél évig ez nem volt Rá jellemző, nehogy már most kezdje el!
Na akkor a válaszok.
Kildó, a fiad kb. az enyémmel felér. De azóta már biztos másképp gondolja, csakugy, mint az enyém.
Nyanyuska!
A többedik terhességnél ez már nem aggasztja a dokikat, nekem a 32. héten nyilt ki. Amig csak a külső van nyitva, addig semmi baj.
Fanny!
Nehogy már feladd!
Amugy a hőt még Máténál mértem. Az ugy volt, hogy elmentünk a Családtervezési Központba, ahol 3 hónap védekezéssel kezdték a gyerekcsinálást. Mérni kellett a hőt, ezért rögtön az 1. hónapban bejött Máté,. persze nem védekeztünk, hiába adtak 1 csomó óvszert. A görbe teljesen szabályosan mutatta az ovulációt, aznap együtt voltunk, és már nem is csökkent a hőm. De ha lemegy, az mutatja, hogy meg fog jönni.
Ancsi!
Ha nem nagyon buslakodik, akkor biztos jól tetted, hogy elvetted Tőle.
Nekem csak Máté cumizott, de kb. 1 éves korában, miután párszor kidobta az ágyából, feltettem a polcra, és mondtam Neki, hogy nem adom oda többet, mivel ugy látom, azért dobálja ki, mert már nem kell Neki. Nem is kérte többet, pár nap mulva odaadta a hugomnak, akit nagyon imádott akkoriban.
Pöri nem szereti a cumit, és az ujját is ritkán szopja, csak elvonná attól, hogy mindent megkóstoljon.
Fanny!
Azt nem irtam a hőmérőzéshez, hogy reggel, felkelés és minden fizikai tevékenység előtt kell, szájban mérni, talán 1 percig, azonos időben, ez fontos!
Na olyan hosszu voltam, hagyok mást is irni.