Sziasztok Lányok!
Pogi: most néztem Gergő honlapját, hát valami kis tünemény a május 24-én készült képen, ahol éppen pelenkázod. Annyira édes
. Gondolom Te sem bírsz betelni a látványával.
Pilchard: lehet, hogy a Te pocid nehezebben húzódik vissza, hiszen a babád is nagy volt. Nem hordasz haskötőt(szorítót), hogy könnyebben visszahúzódjon? Bár lehet, hogy csak Te túlzod el a pociddal kapcsolatos dolgokat
.
Ezt csak azért kérdezem, mert Én is ma voltam éppen egy gyógyászati cikkeket forgalmazó üzletben és kérdeztem, hogy van-e nekik ilyen, de a nőci mondta, hogy most még nekem nem érdemes hordanom, ha nem érzem, hogy húz a hasam, de ha megszültem, akkor utána küldjem be a férjecskémet és ő hozza be a kórházba utánam, hogy ezzel is segítsük a has regenerálódását.
Ma voltam a 32. heti vérvételen. Azt hittem, hogy majd vasat néznek, meg a szokásos dolgokat, erre kiderült, hogy cukrot...
Na Én reggel banánnal indítottam, utána egy szendvicset fogyasztottam el őszilével, úgyhogy adtam a cukornak...
...
Mindegy, a nővér mondta, hogy ránézésre nem úgy nézek ki, mint akinek túl sok gondja lenne a cukorral.
Jövő héten amikor megyek dokibácsihoz majd kiderül.
Encus: kérdezted, hogy mire vagyok kiírva, mert nem találtál a táblázatban. 2006. július 25-re vagyok kiírva, egy nappal elöbb, mint Te.
Képzeljétek: nővéremnek most hétvégén 3-án lesz az esküvője. Már nagyon várjuk, de lehet, hogy nem volt egy túl jó választás, hihetetlen pocsék idő van. Mindent meg lehet szervezni, csak az időjárást nem lehet befolyásolni. Azért Én reménykedem
.
Bocs, ha kicsit összevisszaság, amit írtam, de ami éppen eszembe jutott azt megosztottam veletek.
Üdv.:
Eni