Sziasztok
Jajj de jó volt bekukkantani, olyan szép képeket nézegethettem
Márti
Nagyon szép Aysa, és hogy szalad az idő, bennem még mindig a kicsi kép van meg, meg mikor ujságolod hogy már szépen beszél "törökül"
:)
Tejre különböző időket szoktak mondani, de az általánosságban elfogadott hogy fél évig marad meg a minősége, utána már nem igazán hasznos odaadni a babónak.
Ami meg a 8 és fél fogú, még mindig szopizó lányodat érinti, semmi baja nem lesz hogy még nem eszik meg egy egész grillcsirkét, vagy nem rohangál egy szál kolbásszal a kezében. annyit eszik amennyi neki szükséges, az anyatejből még mindig sok sok vitamint meg kap. Nyugtasd meg anyukádat hogy mire érettségizni megy talán nem fog szopizni
Jutka
Ügyesek vagytok az utazással
Amit meg a csajsziról irtál, az annyira jellemző sajnos mostanában
olyan közömbösek tudnak lenni hogy az már fáj az embernek... áhhh... aztán meg ha ő kerül hasonló helyzetbe tuti fel lesz háborodva... Anno velünk is volt egy hasonló, mikor még Pepe pocibaba volt és Danival mentünk Győrbe vonattal, totál teltház, ülőhely egy szál se, felcihelődtünk a vonatra, a kutyának nem jutott eszébe hogy átadja a helyet, ráadásul pont akkor karbabát játszott Dani, csak ugy volt hajlandó elleni ha felvettem. Amikor kicsit bezsongott az agyam, ugy fél óra állás után, pocakosan és karomon a fiammal, jó hangosan megjegyeztem, hogy mennyi bunkó ember létezik, nah akkor egy majd hatvanéves nő felállt és átadta nekem a helyet, de a huszévesek meg csak néztek mereven kifelé az ablakon... no comment... egyet viszont megtanultam egy életre, ha valamit szeretnék akkor inkább kinyitom a szám, mintsem magamban puffogjak, hogy milyen közömbösek az emberek, igy mindig van aki segit felrakni vagy levenni a babakocsit, valamint elég gyorsan ülőhelyhez jutunk.
Anid
gratula a kész babaszobához, jó ilyenkor megpihenni benne egy kicsit és élvezni az alkotás végeredményét
Brik
Köszönjük szépen a dicséretet
Prücsök
Kitartás, rendes a minimanód hogy megvárja amig a dokid kibulizza magát
Lilló
Mi használtunk infacolt, de nálunk nem igazán hatot, szerintem babája válogatja, a geep water hatásosabb volt, de azt csak egy hónapos kor után adható. Van egy homeos bogyesz probáljátok ki, remélem segit a pukimanók és kakamanók munkájában.
COLOCYNTHIS 9CH és napi 2x5 szemet kell beadni, tudod felodani elötte, kb felóra mire elolvad...
Remélem a szalag jó lett igy
Kgiulia
Anyósom már jobban van, megmütötték, plasztikázták a karját. Ami meg a nem akart megijeszteni minket gondolat érint, éppen ma beszéltgettünk a témáról sogornőmmel és arra a megállapitásra jutottunk, hogy több mint valószinű sokkot kapott, amikor történt és még mindig nem lábalt ki belőle egészen, talán ez is közrejátszott abban, hogy nem szólt senkinek a családban.
Szépen elindult a hegesedés, talán kedden hazaengedik, de kötözésre vissza kell járnia.
Sára
várom majd a kajcsiról a véleményt, mármint tetszett vagy sem a gyerköcnek
Kgk
Nálunk is sokszor csinálta ezt Dani is, hogy szaladgált majd jött egy két kortyot szopizni. Nyáron még jobban kell majd figyelni a meleg miatt a megfelől folyadék bevitelre, főleg ahol már megkezdődött a hozzátápi és nem csak anyatej van.
Rég raktál fel képet Botiról .
Pirus
Nagyon édi Szabika, és élőben még szebb. Igazi kis pasi
Mi volt a szájsebészeten? Szerdán megyek egyre a dokinénihez.
Timi
Milyen kiterjesztésben menti le a gép a centit? Tudod itt a jpg támogatja csak a rendszer, lehet hogy csak át kell irni és máris mehet fel.
Gratula a nagyfiadnak, nagyon ügyik voltak. Drukkolok hogy sikerüljön elintézni az utlevelet. Fent Bp a Belügyben nem probáltátok meg, ott van szuper gyorsitott ügyintézés is.
Rita
Nekem is küldhetsz képet Mátéról
Nálunk hála apa csak annyit kért, hogy róla ne nagyon tegyek fel képet, manókról mehet. Mivel magamról is rühellem a képeket igy tiszteletben tartom az ő kérését is, és amennyire lehet őt se reklámozom
Csaszival kapcsolatban azt tudom mondani, hogy idő kell neki, mire hasonló lesz mint régen, mert ugyanolyan soha nem lesz. Sőt még elképzelhető hogy frontérzékeny lesz a hegg , az elhalványuláshoz is sok idő kell, szal kitartás.
Mivel már nagyon szép idő van időnként, igy a két hetes babót már simán kiviheted sétálni, levegőzni, Pepét én is vittem kifelé mihelyt 0 fok fölött volt a levegő hőmérséklete.
Gabek
Nagyon édi ebben a kis sapekben Gergő, olyan igazi kismanós
A nagykönyvekben azt szokták mondani a baba evésére hogy a súlyához hasonlitva kell nézni: vagyis ha 2kilo 85 deka, akkor 2,85*150ml amit kéne ennie egy napra elosztva, de ez nagykönyv, igy ahány baba annyi szokás.. a fejlődésnél az igazi nézés hogy legalább 150gramm legyen egy héten az elején, de legfontosabb hogy legyen elég pisis és kakis pelus, és hogy látszódjon hogy a babó jól érzi magát. Sogornőméknél is bő két héttel elöbb jött a baba, 2800 grammal, haza 2560 al adták, szopiztatta, de csak nem akart hizni, mivel kevés volt amit ki tudott szopizni, mert gyengécske volt, igy adtam nekik plusz tejet, mostmár 100-150 eket eszik és 5és fél hetesen 3450 gramm lett végre, vagyis beindult. Amugy a kis sullyal született babók az elején kicsit lassabban gyarapodnak, de utána mint a gyorsvonat behozzák a társaikat
A haskötő csaszi után igen hasznos, segit a könnyebb mozgásban, és kevésbé fáj a seb, mert kisebb terhelést kap.
Huncut
Nálunk is jobban nyügi, ha kint fuj a szél, vagy frontok jönnek mennek. Ők még sokkal érzékenyebben reagálnak az ilyenek változásokra. Pl nálunk ha pocsék idő van akkor sokkal többet alszanak a fiuk.
Nagyon tetszik ez a hormonos ráfógos dolog, ugy mint a nesquick kakaónál, igyál még egyet és fogd rá a nyuszira, ha nem tudod mért történik a dolog a szervezetedben, ne aggódj egyszerűen fogd rá a hormonokra
Na ma megkopasztotta az apja a fiamat, klasz nyári hajviselete lett a kölöknek
a végét már nagyon nem akarta szegénykém kivárni, de sikerült kicsit megzsarolni, hogy előbb megkapja a gyereknapi ajándékát, igy sikerült befejezni a hajvágást. Utána a gyerek másfél órát játszott a fürdőkádban az uj szerzeményével: kapott egy pancsolós tálcát, amin minden fajta vizes dolgok vannak, szal lehet bőszen öntögetni, amit ő nagyon imád. Ugy kellett kiszedni őt a kádból mert már a bőre olyan volt mint egy öregasszonyé
Hu Indigo és Trouse nagyon eltüntek, elképzelhető hogy valamelyikük már babázik?
Tali: Nekem jó a hétközbeni nap is, szal gyorsan szavazzatok hogy hétvége vagy hétköznap, és délelött vagy inkább délután.
Másik ötlet: mi lenne ha csinálnánk egy olyan táblázatot saját magunknak, szal nem ide nyilvánosba, hanem egymás közöttire, amiben meg lenne mindenki cime, telcsiszáma, elérhetősége, persze csak aki meg akarja adni?
Minden minimanónak boldog gyereknapot, sok sok ajándékkal és jó programokkal.
puszi
Ági és a fiúk