Sziasztok!
Most csak beugrottam,elmentek a vendégek,és egy kicsit beleolvastam.Holnap írok részletesen,csak Manó,neked szeretnék pár sort írni.Tényleg haragszol???
Elsunnyoghattam volna,hogy bevárom a rossz időt,és arra fogom,vagy ígérhettem volna,aztán valamire ráfogom,valamit kitalálok,de az nem az én stílusom....Láttam,itt a többiekkel mit csinálnak a hátuk mögött a dokik,akikről bármi rosszat próbálnak itt mondani az anyukák.Nem véleményeket,bár azt is szabadna,egyszerűen csak tényeket.Tudom,hogy rólam is meglehet a vélemény a szabad szám miatt,már láttam is visszajelzést,egyszerűen duzzogásnak tartom,nagyképűségnek....Mindegy,csak én erre nem voltam ott kíváncsi.Tudom,hogy nem mentem volna oda,és veletek taliztunk volna,de tudod,elég pár megvető pillantás,és el van cseszve a jó hangulat.De ez csak az egyik része.És nem ez volt a fő ok,hogy nem mentünk.Én először ezt egy Máv-os talinak tudtam be,utána láttam csak,hogy ez gyermeknapon van,és ott fönt nem csak a Mávos buli lesz,hanem gyermeknapi buli is mindenkinek.Én ezt nem tudtam,azt hittem,ez egy saját bulijuk.És mi hetek óta gyermeknapra a Városligetet vagy a Millenáris parkot terveztük,más családokkal.Barátnőm családjával,akikkel ritkán talizunk,bár a legjobb barátnőm.Nekünk gyermeknapra nem volt a Vár betervezve.Ne haragudj rám ezért kérlek,tudod Te is,nem ellenetek történt,csak egyszerűen én másokkal gyermeknapoztam volna,ha jó idő lett volna,és máshol,mi a ligetbe szeretünk kijárni.De ezt csak azért írom le,mert megtudtam ,hogy pont gyermeknapon lett volna a talink.Ha nem gyermeknapon lett volna,akkor sem mentem volna,több mint valószínű,írtam miért,mindenkit meg lehet írni,bár ki tudja,talán az utolsó pillanatban kihúzott volna a szívem utánatok.Szeretlek benneteket,tudod,hogy nem kedv kérdése lett volna,vagy nem lustaság...Csak gondoltam leírom,hogy tisztázzuk,mert már taliztunk,ismerjük egymást kicsit jobban mint a többiek,és nem akartam,hogy haragudj