Új privát üzeneted érkezett!

Norka!

Én is ebben bízom! Ezen akórházi UH-n Dominak már centire lemérték ilyenkor a fütyijét. :wink:

Hogy zeng-bong ez a topic? Ez az egyetlen topic, mai nem untat. :)

Kép

Kép
rejo
 
 


Kavicska
Jó utat!Helyettem is csodáld meg a Király-hágót! :)

Kincs
Ha nem lesz baba,bizony rettegjetek,mert jövök! :D Azt nem tudom még hová,de megyek! :oops:

Rejo
Szerintem is punis! :D A csajok tudják ennyi ideig dugdosni,milyük is van! :D
Amúgy én is megint lányt szeretnék!Sok cofizás,körömlakk,és csini szoknyácskák hmmm.......

Csakegy
Sztem próbálj meg kicsit lazítani!Semmi teszt,csak apával hancúr,amikor jólesik! :D

Ella
Akkor már csak be kell jelentkezz,és my chart.Ott pedig enter data,és beírod a hődet ,ponttal elválsztva (pl. 36.6),meg alá az időpontot.Ha ezzel megvagy,majd továbblépünk.Jó?

Norka
A védőnéni mondott vmi hasznosat?
Egy bennem nagyon megragadt,és azóta is mondom mindenkinek(nálam bevált)terhesség,és szopi ideje alatt KÖTELEZŐ a melltartó!!!!!!!Így szép marad a kebel! :)

Amúgy mi is elég mediterrán stílusban élünk :oops: :twisted:
Ja,és a pecsét elmúlt!(kop-kop-kop)

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okr: hát a hancúr az most nehezen menne mert a párom most épp külföldön van :) Talán holnap :)

viszont az több, mint érdekes ami veled ma történt (hő le, pecsét... ) valami azt súgja, hogy a holnapi nap érdekes dolgokat tartogat :)
csakegysokadnick
 
 

 
 

Csakegy
Akkor majd ha hazajön,akció kedv szerint :oops:

A pecsét tegnap aztán lett,hogy együttvoltunk apával.Most rettegek,nehogy méhszájsebem legyen :x Az ember mindig a legrosszabbra gondol :cry:
Asszem a jövő héten irány rákszűrésre.Már egy éve nem voltam,időszerű is! :roll:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Rejoka
Jó nagy munkája volt akkor Dominak :) ...elképzeltem..,ari lehetet! :D


Kavicska
Azért jelentkezz be néha,oxi?Kellemes pihikét!!!
Honnan tudták meg a barátaid???

Kincs:)
Szia!Ne aggódj a pattik miatt,mensizel..ilyenkor sztem normális!Pl.most én is kipattogtam,de ezt észrevettem h piri után előjönnek és kb 1hét múlva visszahúzodnaK h miért??
Vendég
 


Okrisz
Köszike :D ..csinálom!
Vendég
 


Okrisz
Na beirkálgattam,de megállt a tudomány,h kel elmenteni???
Bocsi ha fárasztó vagyok! :oops:
Vendég
 


Jó rájöttem h h müködik....most az a problémám h 2* van 1 cn,h tudom az egyiket átirni??
SOS
Vendég
 


Na kész vagyok sikerült jól felhúzni magam...nem lesz fertilitym eldöntöttem :D :twisted:
Jó éjszakát!
Vendég
 


Sziasztok!

Már megvonási tüneteim voltak!!!!! :evil:
Na volt itt minden, amióta nem voltam!!!

Csajok! Szerintem kéne egy profi meteorológus, aki ilyen heveny frontoknál egyszerűen letiltja a topicot! Sokkal egyszerűbb volna az élet !:D

Így utólag nekem az a véleményem, h. ezt a problémát nem kell szégyellni, egyikünk sem tehet róla! Ha vki sajnálni akar, ám tegye!
Én is sajnálom mindazokat, akiket megműtenek PCO-val! :(
Pont emiatt gondolom úgy, h. mi akik birtokában vagyunk a tudásnak, h. van másik lehetőség is, egyben kötelesek vagyunk ezt megosztani másokkal, akiknek nincs lehetőségük más úton megtudni!

Szerintem az is rossz ötlet, h. a család nem tud róla, úgyis folyton kérdezgetnek, h. mikor lesz baba, nem? Így legalább békénhagynak, mert tudják, h. neked fáj, ha megkérdezik!!!!!
Egy csomó dolgot rövidre lehet zárni vele!!!!!

Azt megértem, ha vki a munkahelye miatt nem meri vállalni, h. babaprojekten dolgozik, de a családra és a környezetre szerintem él a Mir által megfogalmazott 3 napos csoda!(Gondolom mindenki járt már úgy, h. a hajfestése/ szájtetkója/ szemöldökszedése stb. nem egészen úgy sikerült, ahogy elképzelte. Vagy kinőtt az orra hegyén egy hatalmas ragya!!! Hány napig volt központi kérdés?????? :lol: ) Az ember mindig tragikusabban fogja fel a dolgokat, mint amilyenek azok valójában!!!!!!

Én minden további nélkül benne vagyok a tv-s ötletben, bár már elmondtam h. menekülök minden elől, ami kép rögzítésére alkalmas!!! De azthiszem rajtunk kívül senki nem fogja megtenni!
Kérek mindenkit, h. akinek nem jelent munkahelyi problémát az segítsen. Max megkérjük a tvseket, h. aki nem szeretné annak ne látszódjon az arca!!!
Az a probléma, h. én nem vagyok tipikus "meddő":
-Szabályos ciklusaim voltak
-1 éven belül összejött Mütyűrke
-nem volt kiugró hormoneltérésem
Emiatt a műsort néző nőgyógyászok egyből rám fogják sütni, h. " Ez nem is PCO-s!" ( ezt már itt is megkaptam :cry: )
De a PCO jelenlegi ( Rotterdami kritériumok) meghatározása szerint a policisztás ováriumok mellett, anovuláció VAGY hiperandrogén tünetek szükségesek/elegendőek a diagnózis felállításához! Csak a nőgyógyászok többsége nem éppen naprakész PCO ügyben! :evil:
Szóval aki tud segíteni az most ne hátráljon meg, most Norkának van szüksége ránk!!!!!!


Csakegy!

Próbáld meg este bevenni a Premenst, nekem a Bromót is este kellet szednem meg a Premenst is, mert így nem kóvályogtam tőle!!!! Mindkettő az agyalapi mirigy prolaktintermelését befolyásolja.

Aki kérdezte az ülőfürdőt:

Azthiszem az indexen vhol az elején volt róla szó!
Talán félkád vízbe 1 kiló só, de nem biztos inkább nézd meg!!!!
Meg van Erdélyben egy fürdőváros, ahova régebben a meddő nők jártak, de sajnos nem jut eszembe a neve! :oops: Kavics segíts!!!

Rejo!

Tuti h. lányod lesz!!!!! A kukac ilyenkorra már felismerhető!!!! :D
Talit egyeztessünk!!!!!!!!
rambóka
 
 


Rambóka: gondolod, hogy az üt ki most engem ennyire, hogy reggel dupla premenst szedek???? Mondjuk nagyjából akkor kezdődött el az egész... Azt hittem viszont, hogy a premens akkor hat, ha éhgyomorra veszi be az ember... ezek szerint tök mindegy...

Akkor holnaptól este fogom szedni :)

Köszi!
csakegysokadnick
 
 


Csakegy!

Úgy is próbálhatod, h. este 1, reggel 1, ha eddig a reggeli 1 nem ütött ki!
Csak mások írták, h. ők a Bromótól voltak ugyanígy ki, és nekem is ezért javasolta estére ezeket a dokim!

Vki érdeklődött, h. mi a fenét is csinálok én csüt.-pénteken, hogy akkor sem vagyok többet a topicon!

Hát kedveskéim én csüt.- pénteken a 9 hónap kötelező rezidensi törzsképzésemet töltöm, ami csak azután derült ki ( mármint, h. muszáj! :evil: ), miután már megegyeztünk Szekszárdon, a kihelyezett képzési helyemen! Addig szó sem volt róla!!! :evil:
Így viszont az ottani főnököm nem örült, amikor meghallotta, h. engem még 9 hónapra itt akarnak fogni a Fogászati klinikán, úgyhogy kiegyeztünk a 2 napokban történő " letöltésben"( Így viszont 90 hétig, majdnem 2 évig ide vagyok kötve!!!! :evil: ).
Ezért aztán meló:
- H-K-SZ: Szekszárd autóval ( párom visz, mostmár ő is a cégnél van! :) ) 8,30-17,00 , Este 6-ra érünk haza!
- CS-P: Pécs Fog. Klin. 8,00-14,00 du. rohangászás, ügyintézés.
Ezért vagyok csak este itt!!! :cry:
rambóka
 
 


Sziasztok!

Na megint kidobott az ágy a pisi miatt.

Rambóka, én kérdeztem mit csinálsz a hét második felében, nem tudtram, hogy így le vagy terhelve. Én nem is értem hogy bírod így terhesen, én már rég kidőltem volna. Azért vigyázz magadra!
(Amikor Pécsen dolgozol, akár be is ugorhatok hozzád fogorvosi kezelésre???)

Akkor neked a hétévge jobb lenne a talira? Vagy csüt.-péntek du? Mi szerdán este megyünk Pécsre, jun. 7.-én. Írdd meg lécci neked melyik nap jó, nekem tökmindegy! Én alkalmazkodom! Csütörtökön du 4-től érek rá, pénteken du. kettőtől, mert anya addigra ér haza, hogy vigyázzon Domira. Hétvégén mindegy.

Norka!
Még egyszer mondom, nekem nem jelent munkahelyi problémát a nyilvánoság, szívesen segítek ha nem találtok elég embert, de én is azt tudom csak mondani, mint Rambóka, én sem vagyok tipikus PCO-s. (szabályos ciklusok, terhességek, nem metformint szedtem hanem Dianét) Akár mondhatjuk is rám, hogy nem vagyok PCO-s, de a pécsi nőgyógyászok nagyon jól ismerhetik ezeket a Rotterdami kritériumokat, mikor elhatározzák, kit műtenek meg azonnali hatállyal PCO-val. :evil:


(Remélem azóta már ott is változott a helyzet, én tervezek visszamenni a két üvöltözős, bunkó, műteni akaró,"maga biztos hogy meddő"címkéző dokihoz, és megkérdezni, változott-e valamit a protokoll a Megyei Kórházban. Meg jól az orruk alá dugni a pocakomat. nem sokra megyek vele, már valszeg nem is emlékeznek rám, de a lelkivilágomnak jót tenne.)

na eszem, meg visszafekszem! :)

Kép

Kép
rejo
 
 


Okr!

Fő számítástechnikai tanácsadónk! :D (Te pályát tévesztettél! :D )

Köszi a vonalzós segítséget!

Már csak egy kérdés: az normális, így működik egy vonalzó, hogy visszamenőleg is mindig kijavítja a hsz-ben magát? Nézem a tegnapi csütörtöki hsz-ben is 19+1 lettem ma reggelre, pedig ez a mai nap, tegnap csütörtökön 19. voltam. Valamit nem jól állítottam be?

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!!! :)
Van egy csöppinke időm... :)

Rambóka!
Végre köztünk.
Örülök, hogy felvállaltad a TVét. Én megírtam Norkának, hogy ha babás lennék tényleg, nagyon szívesen bevállalnám, de így nem érzem magam hitelesnek. Ha lesz mégegy ilyen lehetőség és én már babás vagyok, megyek!!!

Hogy érthetőbb legyek.

Nekem anno 8-ikból kilencedikbe felvételizni kellett. Általánosban mindig is jótanulónak számítottam.
A felvételim nem sikerült.
Nem akarom ecsetelni, hogy a családom egy része (nem a szülők és nagyszülők) és a finom rokonság hogyan reagálta le a történteket. Szegény fogyatékos!!! Ey buta, sikertelen, szerencsétlennek tartottak. Aki nem képes arra, hogy egy felvételi vizsgát könnyen vegyen. (Ősszel már sikerült, úgyhogy eltudtam kezdeni a gimit.) Én akkor összetörtem, egy világ dőlt össze bennem. 14 évesen azt hiszem elég rendes kiképzés volt az élettől.
Aztán bekerültem középiskolába. Faluról városba. Semmi problémám nem volt továbbra is a jótanulók közé tartoztam.
De hogy mi leszek ha nagy leszek???
Volt aki azt mondta, hogy jó lenne ha orvos lennék, de oda csak a zsenik jutnak be!!!! És nem én!! Mondták a szemembe (rokonok!!!) Én meg elhittem.
Aztán 12 osztály előtt eldöntöttem, hogy orvos leszek. Egy évem volt, hogy felkészüljek.
A fizika tanárnőm megkérdezte, hogy tudom e hogy két év kell, hogy valaki bejusson??? Mondtam tudom, de nekem elég lesz egy év!!!!! (Ilyen tanárok is vannak, pedig az osztályból talán nekem ment a legjobban a fizika).
Kemény egy év volt a 12-ik. És a nyár....!
Reggel 6-kor kelltem és este 9ig tanultam. Kisebb nagyon megszakításokkal. Rengeteg hajam elhullt, két hónapig nem volt menstruációm a stressz miatt...
A környezetem nem hitte, hogy egy falusi lány, akinek nincs protekciója be tud jutni egy orvosi egyetemre. Persze akik szerettek és ismertek azok nagyon szorítottak. Mellettem álltak.
Kezdetben el sem mertem mondani, hogy hova felvételizek, mert szégyeltem, hogy pont én oda!!!! Aztán a szüleim azt mondták, hogy fiam!!! A döntést fel kell vállalni!!!
Sikerült a felvételim!!! Sőt éppencsak lecsúsztam az ösztöndíjról.
És attól kezdve az önbizalmam helyre tevődött.
Az ellendrukkerek megkérdőjelezték az orvosi egyetem hitelességét, hogy én bejutottam. Sőt volt aki biztos volt abban, hogy a szüleim egy rakás pénzt fizettek. És ezt a szemembe mondták!!! De már nem érdekelt :) (Az egytem alatt szinte végig ösztőndíjam volt, voltam évfolyam harmadik is..:) de ez már annyira meg sem hatott :) )
És ezért van az, hogy felvállalom a véleményem, és sok embernek elmondtam már a PCOt. Részben, mert nekem így könnyebb, részben mert a nyavalyával a harcot méghatározottabban fel lehet folytatni.!
A családot inkább lelki okokból kíméltük. De mostmár ők sem ússzák meg :)
Egyszóval, ezért nem szeretem ha valaki kishitű, én is voltam kishitű, de bebizonyítottam magamnak, hogy akaraterő!!! Kitartás!!! És hit!!! És oriási akadályokat lehet legyőzni.

Az akaraterőmre vagyok a legbüszkébb!!!!!
Időnként a családom megriad tőlem, hogy túlságosan sokat várok magamtól. De ez így van jól. Ha anno 14 évesen ez nem így tőrténik. talán nem is lennék orvos....




Hogy ki az igazi PCOS??? Hát ha az eredi Stein-Leventhal syndromat vesszük egyikünk sem fér bele a képbe!!!!
De ha a Rotterdami kritériumokat mindegyikünk beleesik. :(


Szováta!!!! (Medve tó) Az a város, ahol meddő nőket sós-iszapos hüvelyi pakolással gyógyítottak (gyógyítanak). Sokaknak segít, sokaknak nem. Attól függ kivel mi a gond. De hogy hogyan hat ez a só???? Ez mindenre jó!!!
Az adria vizétől teljesen elmúltak a korpáim. Nem kellett semmi korpásodás elleni sampont használni. Csillogott a hajam, gyönyörű volt tőle. Valamit tud a tengeri só:) Bár a Szovátai só nem tengeri. :)

Sok puszika.
Rohanok melóba. !!!
Vendég
 



Sziasztok!

Kavicska, te sem vagy semmi. Nem is tudtam, hogy Te is orvos vagy. Milyen orvos? Mennyi orvos van itt köztünk!

Köszi a diabetikus olvasnivalókat!

Pco a családban? Így konkrétan a család nálunk sem tud róla. Én a betegséget inkább körülírom. Nincs rendesen mensi, nem stimmelnek a hormonjaim, stb... Ez a név a legtöbb embernek úgysem mond semmit, és max csak hülyeségeket hallott róla.

Meg biztos családonként változó. Nekem volt sokkal durvább is a családban, mint a pco, és azt is elfogadták. Viszont ha valami alapkonfliktushelyzet van, azt nagyon kiélezheti. Nem?

Sziasztok!

cs
csillagfény
 
 


Sziasztok,

Kavicska, meghatodva olvastam a torteneted...Tudod, jopar orvos ismerosunk van, de hozzad hasonlot egyet sem ismerek. :lol: Legtobbszor ugy valtak orvossa, hogy mar a szulok, rokonsag is az...Vagy ha veletlenul nem ez a helyzet, akkor is, ugymond jolszitualt csaladba volt szerencsejuk szuletni. De egy kis falubol, ugy, hogy nincs pozitiv tamogatas a tagabb csaladban...na, erre peldat meg nem lattam eddig. Szoval csak gratulalni tudok, es jo nyaralast. :D

Ramboka, de jo, hogy ujra vagy :lol: Lattam a fenykepeket, es pontosan ilyennek kepzeltelek... :D Az idobeosztasod eleg suru, tenyleg en sem ertem hogy birod ezt a tempot?

Mindenkinek tovabbi jo napot!!!
alice27
 
 


Sziasztok!

Ella
Bocsi,de tegnap leragadtam a TV előtt. :) Néztem a Házon kívül-t.Elég érdekes volt :(
Szóval mi a gond?Kétszer van 1 cn?
Ha jössz,segítek!

Rejo
Teljesen normális,ha a vonalzód változik visszamenőleg!!! :D

Kavicska
Szuper,hogy nem adtad fel!!!! :D
Kellemes szabit,és jó utat,és vigyázz a madaraktól! :D

Rambóka
Hűha!Jól olvastam,még 2 év? :o Hogy fogod a baba mellett csinálni?Vagy lehet halasztani?
Jajj,nagyon vigyázz,hogy ne hajtsd túl magad!


Én a családot,azért is nem avatom be,mert ,bár utánna nemigen néznének,de ha ecsetelném a betegség lényegét,rögtön nyilvánvaló lenne az öröklés,hiszen apu cukorbeteg.Nem akarok neki lelkiismeretfurdalást okozni.
Meg persze a babatervről sem tudnak!Majd ha jön,bejelentjük,és kész!
Na,meg minket nem szekálnak vele,mikor lesz tesó :) Anyu így is mondta már "reméli okosabb vagyok annál,mint mégegy gyerek szülni". Anyós meg nem szól bele,elfogadja,hogy ahogy akarjuk,úgy csináljuk. 8)

KépKép

KépKép
okr
 
 


Dobok egy görbét:(ha már lekicsítettem)
Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Csak beugrok, mert rámjött piacolhatnék meg a kétféle főzhetnék! Holnap fent lesz anyu meg öcsém is jön élete nagy szerelmével, szalonnát sütünk. Seggemen megülni már megint nem tudok! :wink:

Van a riportba végül 3 metes kismama (velem együtt), a nem babásat még hajkurásszuk, bár ott is körvonalazódik egy, csak hát nem biztos.

Kavicska, a sztoridat olvasván, az jutott eszembe, hogy mi PCO-sok nem afféle pitbull típusok vagyunk??? :shock:

Okr-Kriszta, hoppala, mit látnak a szemeim?? Volt egy kis beágyazódásos pötyizésünk meg hőcsökkenésünk? Hát nagyon kíváncsi leszek a folytatásra... remélem a takarításőrület nem vesz elő téged úgy pár hónapig!!!! :lol:

MIR, hogy állsz a vizsgával, valutakígyóra hanyast kaptál? Verebed él még? (Ha nem él, nem akarom tudni, mert akkor sírok.)

Rambóka, ami a frontokat illeti, igazad van, és képzeld, aznap még az öcsém is kiakasztott teljesen, tehát a fiúk is becsavarodnak ilyenkor. Hogy én elhanyagoltam ŐT a terhességem alatt: "még semennyi pocakod nem volt, mikor már kijelentetted, hogy te nem fogsz utazgatni azért, hogy találkozgassunk". :shock: :? Hát esküszöm, nem normális, magyaráztam neki, hogy Terbutalinon éltem meg feküdtem, de ezt nem fogja fel. Pasik. :(

Norka (37+0 - Bogi mától érett babának minősül!)
Vendég
 


Sziasztok!

Megint bepofátlankodok ide. Magas férfihormonok miatt kutakodtam a neten, és ezt találtam.
Nem tudom eldönteni, hogy ennek mennyi az igazságtartalma:

www.vitalitas.hu/olvasosarok/online/oh/2000/36/2.htm

Amit kihámoztam belőle: kis súllyal születetteknek nagyobb
az esélyük hormonzavarra, vagy anyagcsere zavarra? (ergo PCO-ra???)

Nem világos számomra, meg lehet hogy ez egy újabb "zöldség".

Látom volt esemény, és remélem hogy lesz is! :) Mir nickneve nem békét jelent? :)
Norka ma jutott eszembe, hogy nem egy olyan riportot láttam már, ahol a riportalany nem beszélt, csak mutatták ahogy nyilatkozik, és a riporter mondta el a történetét.
Sajnos én azon ritka esetek egyike vagyok, akinél nem csináltak terheléses vizsgálatokat, és mégis kap metformint.

Csakegy! Ez a kajalás a metformin mellett tényleg nem vicc! Nem az lehet Neked a gondod, hogy állandó telt-érzeted van, és ezért nem kívánod a kaját? Egy hete ezzel küzdök. :(

Okriszti már a Hőmérősbe is küldtem drukkot, de itt megteszem! :) Hátha jobban hat!

Egy rejtőzködő Bee
beebeey
 
 


Bee: jaja... ma is jó, ha az ebédem felét meg tudtam enni... komolyan... mostanában alig vagyok éhes és ha mégis, akkor sem bírok sokat enni... (fogyni viszont nem fogyok a sok köztes nasi miatt :) igaz, nem is szeretnék... )

egyébként inzulint szerintem nálam se néztek... (vagy ha igen, akkor arról nem tudok... a belgyógyászom nem mondta, miket kért le az első körben én meg hülye fejjel nem néztem meg...)
Vendég
 


Mindenkinek nagyon köszönöm a drukkokat!!!!

Bee
A cikket szuper,hogy beraktad! :) Apát rögtön rá is uszítom,mert ,bár ő férfi,de kis súllyal született.(1700 gr)
Nekem is insulin,és terhelés nélkül írta fel a dokim a metformint.

Norka
Sztem megrémült a tesód,hogy mostantól már nemcsak az ő "kis anyucija" leszel! :P
Kellemes főzőcskét!Én ma almalevest,és sült husit gyártottam krumplival.
Szuper,hogy alakul a riport!!!!Gratula,és kitartás!!!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Lányok, mi ez a pangás?

OKrisztike még egyet hadd kérdezzek, hogyan lehet ezeket a csúnya írásokat eltűntetni a vonalzóim felett? Töröljem ki a profilban? Akkor nem tűnik el az egész vonalzó?

Kép

Kép
rejo
 
 


Rejo
Azt,amit itt szövegként jelenít meg a babanet nyugodtan kitörölheted a vonalzódból.Asszem az [img]-től[/img]-ig

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Kriszta!

Hálistennek a 2. év végénél tartok!
Elvileg augusztus végén járna le, de úgy tervezem, h. ha nem jön közbe semmi, akkor Szekszárdon július utolsó két hetétől szabin leszek és a Vizer doktor szerint már nem is megyek vissza ( mostmár szerintem sem, mert egész egyszerűen fizikailag nem férek hozzá a beteghez!!!! :D ).
A Pécsi klinikán fennmaradó nyolc napomat ( 2 nap/ 4 hét) meg vagy egyben "ledolgozom" ( már most is kímélnek mint a hímestojást! :oops: ), v. kiveszem szabiban v. táppénzen ( ezek anyagi és egyéb vonzatával még nem vagyok tisztában) augusztus elején. És akkor végre szabad vagyok!!!!!!!!! :P
Szakvizsga meg majd vmikor a 2. gyerek után! ( Fő az optimizmus!!!! :lol: )



Én is úgy gondolom, h. az a kis hőingadozás vmi beágyazódás akarna lenni!!!!! :)
rambóka
 
 


Köszi!

A logójukat asszem nem tudom kitörölni, pl. a TickerFactory.com az maradni fog, ugye?

De így már szép lett!

Köszi még egyszer, te kis informatikai zseni! :) (Ebből kéne vizsgáznod! :) )

Kiváncsi vagyok mi lesz veled ebben a hónapban, nagyon ígéretes minden. Most hogy vizsgáztál, mással fpglalkoztál...Ilyenkor a legesélyesebb! :P

Kép

Kép
rejo
 
 


Szia Rambóka!

Mit szólsz az időpont-ötletemre?

Kép

Kép
rejo
 
 


Találtam egy szuper vonalzós helyet,az elefánt helyébe képet lehet feltölteni,de még nem tudom miért nem sikerül.
Most lépek,mert fürdés lesz :wink:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok :)

De jó... már én is tudok ilyet :)

Kép
andem
 
 


Rejo!

Bocs, h. nem válaszoltam, de bennhagytam a határidőnaplómat és tudom, h. akkortájt fodrászhoz megyek, de nem tudom pontosan, h. mikor. Holnap bemegyek érte, úgyhogy este már meg tudom mondani!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rambóka 2009.07.05 16:00-kor.
rambóka
 
 


Andem, mint új felhasználó!!!! :lol:

Üdv közöttünk!!!!


Kavits!

Tudod mit sütök????
Gyümölcstortát!!!!!!!
És milyen gyümölcsből???????
Naná, h. eper!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:


Ja, szerintem Mir is harcos típus!!!!! ( neve ellenére :lol: )
rambóka
 
 


Rambóka!

Mikor jártál a POTE-ra? Én 1994-től 2000-ig... 9-es csoport. A fogász akkoriban a 10-es volt...

Kép
andem
 
 


Ramboka, most olvastam a torteneted...hat, nem gyozom csodalkozni, hogy volt erod hat ev utan felvetelire keszulni. En emlekszem, hogy erettsegi elott azt gondoltam, ha elsore nem sikerul a felveteli, akkor tobbet nem probalom...szoval elore feladtam gondolatban. Ujrakezdeni, tobb ev utan...nem semmi, csak gratulalni tudok neked is!!!! :lol: (A parom is Nagy Lajosos volt annakidejen....ja, de persze nem a Nevko-ba jart altalanosba, hanem valami angol nyelvube.)
Jo, hogy irtad a kotetlen munkaidot, mert en azt gondoltam, hogy ez azt jelenti, hogy akkor mesz-jossz, amikor akarsz, felteve ha ledolgozod a napi nyolc orat...de ezek szerint teljesen mas a valos ertelmezese. Jovore lesz tiz eve, hogy itt elunk, ugyhogy hosszu evek ota magyarul eleg keveset kommunikalok a mindennapokban , es ez sajnos meg is latszik... :cry:

Itt ugylatszik csaknem mindenki kuzdo tipus... :lol:

Okr, te is felvetelire tanulsz, pedig azt irtad, hogy a diploma utan sem becsulik meg jobban a szakmat (amit en nem ertek miert van igy?), de nagy batorsag kell, hogy csalad melett belevagj a tanulasba....Azert az teljesen mas most, ezer dologgal az ember hatan, mint fiatalon, szabadon, gondtalanul....szoval en nagyon becsulom azt, aki bele mer vagni ennek ellenere.
alice27
 
 


Andem!

Te is itt végeztél???
Kicsi a világ!!!
Akkor ismered a rémek nagy részét ( Tima, Csernus, Lázár, Hartmann, Vértes nővérek, stb.) :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rambóka 2009.07.05 16:02-kor.
rambóka
 
 


Kandi, látom itt vagy! Mondj már magadról valamit!! Volt pé-d, hogy érzed??

Kriszta, és neked mi a helyzet? Ugye nem takarítasz?

Rambóka, én csak a Közgázos rémeket ismerem... (statek tanszék, Száz tanár úr...) :P

Na megyek takarítani
Vendég
 




Nem jön át a privi, már más is jelezte! :(
Vendég
 


Norka: mikor végeztél a Közgázon? Én 2003-ban ha jól emlékszem :)
csakegysokadnick
 
 


Én is... :lol:

(de ez már passzív félév volt a vez-szerv-kontrollingon, mert akkor már 8 órásban dolgoztam. Te?)
Vendég
 


Infog.
csakegysokadnick
 
 


Tényleg milyen kicsi a világ!

Én is a a Nagy Lajosba jártam, kémiára. Alice akkor a te férjed is pécsi?

Rambóka szerintem a mi időnkben nagyon jó suli volt, jó tanári karral, csak a papok utána lezüllesztették.

nekem a kémiát a Kromek, fizikát a Győrkőné tanította, ma is olyan penge vagyok belőlük, hogy bármikor korrepetálhatnám. Földrajzot a Kulcsár már ott egyetemi szinten tanította nekünk, első két évben nem is nagyon tanultam semmi újat az egyetemen. Töriből Ulrich és Matta, az ókór szigorlatomon gimis tudással mentem át, igaz kettesre, de utálom azt a kort!

Én is Nevkóba jártam alsóba, még szerencse, hogy negyedikben kiválogatott a TÁSI, és a felsőt már ott jártam. Hát igen, az élethez kell egy kis szerencse is.

Nálunk a gimiben a 29 fős osztályból 15-t vettek fel azonnal az orvosira.(a kémia miatt) Én Kavicskának már meséltem, mekkora dillemmát okozott, hogy orvosira menjek, vagy oda, amit imádok csinálni, tanulni és érdekfeszítő számomra, földrajzra.

Nálunk a gimis osztály összetétele is tök normális volt, semmi orvos és ügyvédgyerekek, érték volt a tanulás.
Mérges is vagyok, mit csináltak a Lajosból.

Viszont ezt főleg Kavicska neked írom, az a baj velünk, hogy szerintem is, itt mindenki küzdős típus, maximalista, megszokta az életben, hogy kemény munkával, akarattal minden elérhető. Csak csinálni kell, gyűrni, dolgozni, akarni és bármit elérhetünk.

Csak a terhességet nem. Itt lehetsz akármennyire harcedzett, nem elég, ha keményen "dolgozol" érte, mint egy felvételiért. Ezt nem lehet munkával megszerezni, pedig mi ahhoz vagyunk szokva. És itt megáll a tudományunk.

talán itt más képpeséget kell elsajátítanunk az élettől? Egy kis befeléfordulást, befogadást, szemlélődést, a küzdés és akarás más módon való értelmezését?

Kandika, tényleg nem írsz mostanában. Mi van veled?

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!
Csak gyors írás,mert nagyon nyűgi a gyerek :twisted:

Háát,ma 36,9-t mértem,és délben visszatért a pecsételés is :( A melleim szörnyen fájnak :o
Viszont nem bírtam magammal teszteltem reggel(tudom,korai is lehetett ):negatív :(
Tudtam is,de úúúúgy csábított a teszt............ :oops:
Norka_takarítani semmi kedvem,döglődöm :D ,most is szundiztam egy "kötelezőt" a Forma 1 edzésén. :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Kép

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okrisz
Ne már olyan szép volt a hőd...de amig nincs piri,bármi lehet!
Jaa fertility,igen szóval 21-én jött meg bejelölöm 1cn,22. is az 1 cn-t jelöli be,nem tudom miért de két 1 cn-t csinál?a többit nagyon szépen megtudom csinálni,de azt???? :twisted: :)
Szerinted mitől van???

Puszi
Vendég
 


Alice
Magam miatt akarok fősulira menni. :D

Ella
Nem tudom,mi lehet a gond :oops: Próbáld meg az egyiket törölni,hátha!
Esetleg,ha felrakod ide a görbédet,megnézzük,mi nem stimmel.
Painben lekicsinyíted,és uitt elmented"másként" JPG formátumban.

KépKép

KépKép
okr
 
 


1148756672.3.ppt

Sikerült! :lol: :) :D :oops:
Vendég
 


Skacok... :) :roll: 8)

Ma reggel 2 tizedet esett a hőm és az LH tesztem napok óta ma a legerősebb... ma már egyértelmű a két csík... még ha nem is erős a 2. (bár az nekem soha a büdösben nem volt még erős... még akkor sem, ha megvolt a PÉ-m...)

Lécci szurkoljatok :)

15.cn.

kb. 5 nap múlva kiderül, hogy ez PÉ volt-e... (azért nem holnap, mert a legutóbbi ciklusban is csak a PÉ utáni 4. - 5. nap körül ment fel magasabbra...) 8)
csakegysokadnick
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: