Sziasztok
Epres Lányok
Van aki ezt mondja, van aki azt. Egy lényeg van benne, ki kell probálni, kis mennyiségben, ha nem okoz gondot akkor lehet enni, nah ne egy két kilós tálnak üljetek neki
Szal kis mennyiségben
Akiknél a családban van allergiás esetleg azoknál jobb azért ezt mellőzni. A tejnél is hasonló az alap állás. Sok hasfájós babónál az elfogyasztott tehéntej a hibás.
Lilló
a hámozás nem segit a dolgon igazán, akkor már jobb a paszirozás dolog, ami felfogja a kis magokat. Anno Daninak is azt csináltam hogy a málnát paszirozva adtam neki (málnalevet ivott) .
Köszönöm neked itt is a gyors segitséget, nagyon rendes vagy
Joe
Jajj nagyon örülök, hogy taliztunk ma. Amugy ne hari a gyors jöttem láttam és már ott se voltam miatt, de hát a mai napunk ilyen folyton menős volt. Neked is nagyon szépen köszönöm a felajánlást és a segitséget
Dorka
aranyos vagy, de a lányok már segitenek és hála az égnek, még bonuszként közel is lakunk.
Nagyon ügyin vásároltál, én a Tescoban szoktam ilyen hibás csomagolásu pampers jumbo pelust venni 3500helyett 2500 ért
Prücsök
Mennek a drukkok ezerrel. Jó varrogatást, olyan jó mikor elkészül és lehet benne gyönyörködni. Sajnos Dani meleltt manapság nem jut sok időm rá, pedig nem lenne nagy kunszt összedobni egy két apróságot.
Gabek
Üdv otthon. Rázodj csak bele az anyaszerepbe (bár nem egy két hét, hanem évek
) Ilyenkor tényleg a legjobb akkor alukálni egy kicsit mikor a pici is alszik, délben én is igy teszek sokszor a két pandurral együtt hunyok kicsit.
Képeket nagyon várjuk és a szülitörténetet is ha van időd rá.
Angyalka
Nagyon szivesen a segitséget, ha tudok nagyon szivesen bármikor.
Anid
Összefoglalás, hu probálkozzunk: Rita Mátéja megérkezett közénk, sőt már haza is engedték őket, a finiselő mamik meg már tükön ülnek
Kgiulia
Nah pontosan ugy jártál ahogy én is, napokig probálkoztam, puffogtam , majd a barátnőm felvilágositott
. Mondjuk hála mostmár eszébejutott a babanetnek is, és irt mindenkinek emailt a változásról.
Homeos bogyot megprobáltuk, sőt most fogunk egy ujra váltani, serkentette, de még mindig nem elég csak az ő teje a manónak, ezért kell a pótlás. Szoptanitból kapja, igy szopik is mellette, szal attól még nő is tejmennyiség.
Nálunk meg folyton történik valami
anyósom két napja leforrázta magát forrozsirral, de csak tegnap este vallotta be, annyira sikerült neki, hgoy másod és harmadfoku égése lett a karján és a lábán. Be is került vele az István égési osztályára, ahol ma megmütötték
. Nem tudok napirendre térni felette hogy mért nem szólt, sőt még tegnap el is ment melozni igy..... áhhhh...
Most menek és hunyok egyet, holnap jönnek a burkolok és csinálják a fürdőszobát, hétvégére lesz szép fürdőnk végre. Jah meg reggel szegény Pepét viszem oltatni
puszi
Ági és a fiúk