Új privát üzeneted érkezett!

Na, a védőnő bejelentkezett ide 10-re, de egyelőre sehol...

Rejo, Mauka intézi a telefonokat, mert ugye nekem ez sem megy igazán... :? de neki is nagyon havazós napja van. Mondtam neki most, kérdezzen rá a mobilra a munkahelyen, ha van valakinek mentő ötlete még, szívesen fogadom. :D

Bicskanyitogató Norka úgy döntött, megpróbálja a riportot, aztán maximum nem leszek kameraképes. De a lelkiismeretem így tiszta, ha már elindítottam az ügyet.

Mir, mássz elő, lehet hogy te haragszol rám, de én rád nem haragszom, csak szomorú voltam tegnap este nagyon.

(Kicsit rossz emlékem van. Táborban voltunk kb. 10-12 évesen, túlélő verseny. Jött valami lehetetlen feladat, az utolsó, le voltunk maradva, és 50% volt, hogy meg tudjuk csinálni. Én voltam a legnagyobb agitátor, rávettem a csapatot, hogy csináljuk meg, de volt egy fiú, aki ült, és nem akart segíteni, de elkezdte mondani, hogy nincs értelme, minek. Nem azért voltam miatta szomorú, mert el volt fáradva, hanem mert kishitű volt és nem biztatott minket. Mellesleg tényleg nem sikerült a feladat. )

Okr-Kriszta, nem szoktál te pecsételni. Vagy igen? Minden olyan dolog, ami nem szokásos, gyanakvásra adhat okot. :wink:
Vendég
 


Norka
A védőnőd terepszemlét tart? :D

Sajnos szoktam pecsételni :( általában 1 napig,aztán megjön rendesen.
Abban mindenesetre egyre biztosabb vagyok,hogy júniusban sikerül!!!!!Még akkor is,ha vizsga napján lesz p.é-m! :D

KépKép

KépKép
okr
 
 


Okr!

Akkor átmenetileg költöztök csak Debrecenbe? Vagy ott is maradtok?

na ezt a hozzáállást már szeretem!! :D Hogy juniusban biztos sikerülni fog! Sztem is!! :P

Kavicska meg van győződve róla, hogy lány lesz. Én nagyon lányt akarok, de Domi miatt fiúnak is nagyon örülnék (Domi nagyon kisfiút szeretne)

Nekem még a legelején, 4+2 lehettem, és nagyon beteg voltam, 38 fokos láz, vírus, hányás, hasmenés, bevillant, hogy ezt csak egy lánymagzat bírja ki...

meg egyszer azt álmodtam, hogy Rambókának fia lesz, nekem meg lányom. Az álom első fele már bevált...
rejo
 
 

 
 

Skacok... hülye kérdés azokhoz akik már régebb óta szedik a metformint:

lehetnek mélypontok a szedése közben? Én egész konkrétan az álomkórra gondolok. Kb. 2-3 hete hiába alszok akármennyit, olyan vagyok, mint akit agyoncsaptak. Rosszabb, mint amikor elkezdtem szedni....

A másik meg amit ma már kérdeztem, a hányinger. Még soha nem tapasztaltam eddig, hogy éjjel arra ébredtem volna, hogy én biza mindjárt hányok... nekem ez a kettő úgy tűnik, hogy valahogy összefügg egymással...

A ma éjszakai hányingerre még ráfogtam, hogy talán mert ideje lenne már a PÉ-nek, de a 2-3 hete (inkább 2... lényegében amióta megjött) tartó álomkóros állapotot egyszerűen csak a Metforminnal tudom magyarázni....

de azt már február 9-e óta szedem....

(ja... a dupla adag premens ugye nem okozhat ilyen tüneteket?)

Előre is köszi a tippeket...

nem tudom mit tudnék tenni, hogy ez elmúljon.. így dolgozni se lehet... (uramatyám... mi lesz itt, ha terhes leszek? múltkor is azon filóztam, hogy ilyen álomkórral nem lehet gyereket nevelni :( )
Vendég
 


Sziasztok!

Most haragszom magamra, hogy viszajöttem, :lol: mert mindig következetes vagyok, de ezt majd le rendezem magammal. :twisted:

ez azért van amit írtál Norka, hogy miért is nem te vállalod......
ez úgy átrendezett bennem pár dolgot.

Norka!

Akkor sem haragudtam és most sem haragszom.
Jó amit csinálsz és csináld is végig, csak óvni kívátalak téged, hogy görényvilágban élünk és ne legyél ki, ha nem úgy alakul minden ahogy kéne.
A többi meg nemis lényeg csak zanzásítás............

Elhiszem, hogy rosszul esett, de én nem az a kisfiú vagyok aki ott ül és hitetlenkedik (sosem a hitemmel volt a baj, hanem talán az előítélet megannyi kútba fúllt nemes dolog miatt) és visszahúzni akar, ennek bizonyításául csak annyit kerestem neked egy pco-st, aki remélem vélaszol is, metformint szed és terhes lett. Ő jó alany lenne szerintem, minden tekintetben.

Mir
mir
 
 


Mir, jer ide a keblemre.

Görényvilág: TUDOM. Én most őszinteségi rohamban szenvedek, de ezt megosztom veletek. 80%-os halláscsökkenésem van, és a dokikat becsaptam 2,5 éves koromig. Anyám tudta, hogy nem hallok. 2,5 éves voltam, amikor a pécsi klinikán (előtte megjártuk a debrecenit is) diagnosztizálták, 1980-at írtunk. Ja előtte még kivették az orrmandulámat, hátha az okozta a dugulást, amiért nem hallok (az összefüggést azóta sem értjük!)
Azt mondták, olyan szintű lemaradásban vagyok, miután tündérnyelven beszéltem, hogy képtelenség, hogy normál suliba járjak majd. Megtörtént, 6 évesen szakfelügyelő előtt bebizonyítottam, hogy alkalmas vagyok rá, miután akkor már felolvastam neki a szövegértékelés papírka tanároknak szóló részét, ami alapján engem minősíteni kellett.
Aztán az iskola igazgatóhelyettes nője azt mondta 4-5.osztályos koromban, hogy majd mehetek szakmunkás képzőbe, oda talán felvesznek, ekkora hátránnyal. Aztán 8.-os koromban jóindulatúan többen javasolták, hogy bár kitűnő vagyok, menjek vallásos gimibe, ott majd nem bántanak. Dacból elmentem egy versenyistállóba, matekra. Vittem a dicséretes bizit vissza az általánosba egy beszélgetésre, és az isk.ig.hely. nő azt mondta, hogy ez egy "jó gyenge suli lehet, hogy csupa ötöst kapok", vagy "kivételeznek velem".
A fiúknak sokáig nem kellettem. Bár a fenekemet a legjobbnak minősítették az osztályban, és tetszettem kettőnek különösen, egyik sem merte felvállalni, hogy velem járjon, csak mert ez olyan ciki. (Végül az egyik az exvőlegényem lett. )

És így tovább, így tovább. Sokszor ütköztem falnak. Három munkahelyem volt már, végül lettem szabadúszó. Látjátok, hogyan szocializálódtam. A harcok nem megtörtek engem, hanem konfrontatív személyiséggé neveltek.

De azt azért láthatjátok, hogy azért rakás szeretet van bennem. :D A többi meg le van szarva. Nem bántani akarok én senkit, téged sem, Bangi.

Egysokadnick: bizony az álomkór és a hozzászokási fázis után előtörő hányinger a metformin miatt másoknál is tapasztalható. :( Olvasom az NLC-n. Nem tudom, mi lehet az oka, de az egyik csajjal kitapasztalgattuk, hogy nem rendesen viszi be a szénhidrát mennyiséget, nem következetesen eszik, és ez borít mindent. Nem lehet, hogy nálad is ez a bibi most?
Vendég
 


Norka:

Nem semmi a történeted! Nem akarod megírni ? :) Megkockáztatom, hogy nagy sikere lenne... igazi Happy End :D

Metformin: izé... aszondod, kevés a bevitt szénhidrát? Vagy sok... nem tudom... Jellemzően az van (mondjuk marha régóta), hogy reggel beveszem a premenst + folsavat, megiszom a gyógyteát... és jön a hányinger... ami csak akkor múlik el, ha eszek rá valamit... na ez a valami jellemzően 1-2 kifli szokott lenni melóba menet... a melóbaérkezés után capuccino (miniadag, max. 1/2 deci tejjel...) és elkezdem inni a vizet... 11:45-12 körül meg ebéd.. de akkro még nem vagyok éhes, így elég sokszor csak egy kis adag levest eszek... aztán délután 2-3 alma... hazafelé ha már nagyon kopog a szemem megint eszek valami szemetet (fornetti stb.).. de mostanában leszokófélben vagyok erről... aztán hazamegyek és este a férjemmel normálisan kajálok (néha meleget - ha főz valamit:) néha hideget - egy kis teljes kiörlésű házi sütésű kenyér sok-sok zöldséggel...

Hát nagyjából ez a helyzet....

Normálisan (korábban) reggelire megettem egy nagy adag leforrázott zabkorpát (olyan, mint a tejbegríz) és nem ettem fehér kenyeret... csak mostanában valahogy szükségem van a gyors cukorra...

Szóval lehet, hogy ez a baj?

de mit tudnék ezzel kezdeni? Képtelen vagyok többet enni.... tésztát és hasonlókat sem eszek a melóban (mert fehérlisztből van és elég bűnözés nekem a reggeli kifli és a néha bepotyogó nasik... mint pl. ma is egy csomó teasüti és pogácsa ami egy tegnapi rendezvényről maradt)

Megköszönném az összes tippet!!! (ja... CH értékekkel semmire se megyek sajna... konkrét dolgok kellenének...)
Vendég
 


Egysokadnick!

igen a szénhidrát bevitel fontos, bár én nem szedtem oly rég óta, de a kajálás nagyon fontos. Nálam mindig volt pl. szőlőcukero, amint indult az émelygés bumm bevettem egyet, akkor nekem ugyanis esni kezdett a cukrom. A fáradság az volt nekem is, de alább hagyott.

de mondok egy jobbat: akkor is ez a tünet, ha valaki........... :lol:
mir
 
 


Sziasztok!

Mindig nagyon érdekes olvasni sorsokat. Nagyon klassz, hogy megtaláltad a társad, és a saját utad Norka!
Engem mindig bezárkózottá tesz, ha történik valami rossz, és nehezen tudsok harcolni másokkal. Lehet, hogy lelki oldalról ez is közrejátszik?

Mi az a következetes evés és rendes szénhidrátbevitel?

Egyébként az édességrohamaim nekem is csökkentek, hétköznap alig eszem, fele annyit, mint előtt, hétvégén azért pótolom, de nem fogytam semmit. :x

Sziasztok!

Azért egy mosolyt is :)
csillagfény
 
 


Norkának!


Kép
mir
 
 


mir: de akkor legalább tudja az ember, hogy mitől émelyeg :D

Én tegnap mézes pótkávéval próbáltam lelőni az ólmos fáradtságom... és ha jobban belegondolok, kicsit sikerült is...

Az viszont engem is érdekelne, hogy mi is az a következetes evés és rendes szénhidrátbevitel...

Példával please...

(szombaton megyek egy konferenciára és ott lesz egy dietetikus is de nem tudom, hogy tudok-e majd vele erről beszélni...)
Vendég
 


Szerintem legalább ugyanolyan jól hallasz, mint ő! :lol:


Kép
mir
 
 


Csakegy!

most nem látom a táblát és nem tudom, hol tartasz, csak, hát pco nál tudjuk , hogy 1+1=3, és gondoltam hátha az :P

de jót nevetnék, mi meg itt étkezési tanácsokkal szolgálunk :lol:

Na húzok tanulni holnap Unios szak-vizsga, és ki fogan vágni...
mir
 
 


mir: hát kizárt dolog... most a 13.cn-en vagyok és épp azt várom, hogy PÉ-m legyen :D
Vendég
 


aha :(
akkor igen.

mész uh ra? vagy hőmérő a mérő?
mir
 
 


Ja... és azért zavar ez a szitu, mert az előző ciklusban egyáltalán nem voltam fáradt... aztán megjött és azóta mint akit agyoncsaptak...
Vendég
 


Sziaszok!

Norka!
Kitartást! Én is hasonló típusú amazon vagyok. Örülök, hogy mindig talpra állsz!!

Csakegy!
Rengeteget tanultam a mostani szénhidrát "mentes" diétámról és a viszonylag egyenletes kalóriabevitelről. Eleinte elkezdtem magamnak főzöcskézni és számolgatni, hát hamar feladtam. Viszont (nem akarom népszerűsíteni, mert nem érdekem), a Gastroyal házhozszállító cégnél van egy szénhidrát szegény menü, ahol 3*-i étkezést hoznak ki (reggeli, ebéd, vacsi), kb 1000kcal, és nagyon finom. Tele friss salikkal és zsírszegény húsokkal. Mondjuk kiegészítőként járok piacra gyümölcsért, de alapvetően ez élég és változatos. Csak egy tipp, hátha segítek vele.

Csilla!
Én is ismerek egy belgyógyász doktornőt, aki kínában tanult akupunktúrát és talpmasszázzsal a lánya foglalkozik. Egyszer már segítettek rajtam is ciklus ügyben. Mindenkinek tudom ajánlani. Ha valaki hisz ebben szólon és szívesen megadom az elérhetőségét.


Amúgy meglettek a ciklus végi vérvétel eredmények:
Progreszteron 5,1
SHBG 157 18-115
Szerintem egyik eredmény sem igazán jó. Bár az alacson progi szintet ha jól tudom lehet pótolni. Az emelkedett SHBG mire utal? Tudja valaki?

Köszönöm,
Nóra
nóra1
 
 


mir: hőmérő és LH teszt... az LH tesztem tegnap iszonyú halványan csíkos lett... de olyan halványan, hogy az nem is számít... de ma is tesztelek... és holnap is:) A hő pedig utólag fogja megmutatni, hogy tényleg volt-e PÉ-m... (bár remélem előtte is... az előzőnél előtte elég szépen bezuhant a hőm :D )
Vendég
 


Na, akkor béke legyen, gyerekek. :wink: Szerintem is.

Én nagyon jól hallok amúgy. Zongoráztam is pianínón! Most ezt adjátok össze! (belső zenei hallás) 8)

(Csak vicceltem, a Zongoriskola 2.füzetéig jutottam csak el, az alap kétkezesekig.)

Csakegy, az evésrended borzasztó. Szerintem te úgy behypózol, mint az állat, és csodálkozol az ólmos álmosságon??

Akkor beteszek neked ide valamit:

http://www.diet.hu/portal/downloads/09_ ... _dieta.pdf

Ebben megtalálod az elveket.

"Fontos azonban annak ismerete, hogy elővigyázatossági okokból eredően metformin-t szedőknek nem szabad a napi szénhidrátbevitelt 100 gramm alá csökkenteniük. Ez azt jelenti, hogy csak háromszor étkezők esetében reggel legalább 30-35, délben 45-50, vacsorára 25-30 gramm szénhidrátot el kell fogyasztani! Minthogy ez meglehetősen alacsony energia felvételt is jelent egyben, ennél betegeink általában több szénhidrátot fogyasztanak (pl. 30-50-50 gr napszakos elosztásban 130 gr szénhidrát, 1200-1300 Kcal energia felvételt biztosítunk. Ugyanez öt alkalomra elosztva 30-15-45-15-25 gr szénhidrát fogyasztását jelentheti.)"

Ezt írtam be az NLC-re tegnap, amikor erről volt szó pont.
Vendég
 


Nóra még neked annyit, hogy a te hormonképed nem igazán tipikus... az igen, hogy a progi nem magas, bár nem tudom, milyen mértékegységben van és a feltételezett pé után hány nappal készült?

De az vicces, hogy az SHBG szinted magas, ez azt sejteti, hogy a DHEA-S-od meg a tesztoszteronod inkább alacsonyabb. Mennyire van igazam? Ha ez a helyzet, a libidód sem lehet túl magas. De ez épphogy nem jellemző a PCO-sokra, a tankönyv szerint, aztán tudja isten!
Vendég
 


Na de mennyi az a 20-30-40-50g szénhidrát?

Hát skacok... én nem tudom, hogy tudnám ezt követni... komolyan... én nem tudok ennyit enni...

(a hypózásnak mi a jele? Olyan nagyon ritkán van csak, hogy szédelgek... de olyankor mindig szoktam enni vagy valami mézes cuccot inni...)
Vendég
 


Norka!
Otthon hagytam a teljes leletet, csak azt jegyeztem meg, amit gondoltam, hogy nem normális. Holnap behozom.
Valamelyik nap megállapítottuk a lányokkal, hogy nem valószínű a PCO, mert két egymást követő hónapban spontán 14 napra PÉ-m volt. Tehát nem biztos, hogy a tankönyv rossz :) , nekem vannak valamitől cisztáim, csak az okát nem tudom még :) , remélem hamarosan ez is kiderül.

Nóra
nóra1
 
 


Sziasztok!

Norka, Mir,...annyira orulok, hogy el van asva a csatabard, es szent a beke :D

Okr, nem dolgozom ejszakai muszakban, csak ejszakai bagoly vagyok, es mindig akkor jovok, amikor mindenki aludni ter...Kar, hogy otthon nem keresett a diplomas apolo, engem kicsit meglep...itt szerintem Te hamarabb talalnal allast, mint a ferjed orvoskent.

Csakegy, nagyon egyetertek a kozgazdas szakmaval kapcsolatban...Ha megegyszer kezdhetnem, biztosan nem a kozgaz-ra mentem volna...Na, mondjuk vegul igy is mernok lett belolem, de talan ugy gyorsabb lett volna...

Norka, megerintett a torteneted...orulok, hogy vegul ilyen jol alakult minden. :lol:

Rejo, varjuk a hireket!!! Mar nagyon kivancsi vagyok...en lanyra tippelek!!!

Nalunk most megint hosszu hetvege van,... negy napig, matol kezdodoen lablogatas...(Jezus mennybementelet unneljuk...ez komoly!!!).
alice27
 
 


Csakegy, igaz ez a cukrosoknak már hasraütésre megy, mert ők megtanulták.

Itt van egy CH tábla:

http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html

Például egy pogácsában 25 g CH van, egy zsömlében-kifliben 20-30 g CH, egy nagy vastag szelet fehér kenyérben akár 50 g is.

Szerintem ezt egyfajta minimumként kell felfogni, hogy ENNYIT be kell vinni részletekben, ha valaki szedi ezt a vackot.

Aztán hogy még nagyobb legyen a káosz, a GI index az megint egy más tészta, nekünk erre kell odafigyelni. Mert az egy dolog, hogy szénhidrátot eszel (és ugye erre van egy minimum), de nem mindegy, hogy gyorsat vagy lassút.

Én elismerem, hogy nem egyszerű, de a cukros ismerősömön látom, hogy a kisujjukból rázzák már ki a dolgot, tehát valszeg vannak benne olyan szabályok, ami alapján gyorsan rögzül a dolog.
Vendég
 


Köszi:)

A pászkának 80... az jó:) Azt tárolok mindig a fiókomban :)

viszont az előírt szénhidrátmennyiséget nem tudom, hogy fogom bevinni...

valszeg visszaállok a reggeli zabkorpára...
Vendég
 


Sziasztok!

Benéztem, hogy áll a csata...... :D

örömmel látom lányok a békét ennél jobban nem is rendezhettétek volna vagy akár úgy is mondhatnám "úrinő" módjára rendztétek kettőtök ügyét! :D

Szép napot mindőtöknek
bangi
 
 


Norka ! Behalt a freemail, de még el tudtam olvasni a második emiledet :wink: majd írok pár sort, ha megjavul...

Csakegy : az éjszakai hányinger teljesen normális jelensége a gyogyónak, nekem is gyakran volt. Kitartás !!

mniki
 
 


Csakegy
Éjszaka simán hypozhatsz,főleg ,ha lightos a vacsid.
Nálam mindig hányingerrel kezdődik,majd szédülök,végül ugrálnak a fekete pontok a szemem előtt. :x

Norka
Csak csodálni tudlak,mennyi erőd,és kitartásod van! :)
Magamat is a kitartó emberek közé szoktam sorolni,de asszem nekem ennyi megpróbáltatás után nem ment volna. :oops:

Örülök,hogy világbéke van!!!! :D :D :D

Rejo
Úgy másfél év lesz,aztán jövünk vissza.Muszály! :(
UH-ról részletes beszámolót,és képet kérünk! :)

Ella
Sikerült a fertyn regisztrálni?

KépKép

KépKép
okr
 
 


Sziasztok!

Minding le vagyok maradva egy lépéssel, de azért követem az eseményeket. Örülök, hogy már lecsendesedtek az indulatok.....
Norka szerintem már nagyon beleélte magát, hogy Mir boldogan fog nyilatkozni a tévében, ezért vette annyira zokon a visszautasítást. Egyébként én is nyuszi vagyok, főleg azért, mert nekem sem tudnak erről az egész dologról sem a családomban, sem a munkahelyemen.
A család elől csak azért titkolom, mert nem akarom, hogy ezen görcsöljenek, hogy most összejön vagy nem és azt sem szeretném, ha állandóan erről faggatnának. :?

Valaki kérdezte a minap, hogy tesztelek-e? 36 cn-nél tartok, de nem sok értelmét látom tesztelni, mert a mai hőm az 36.6, pár napja pedig csak 36.2 volt. Nyaralás alatt viszont egyáltalán nem mértem. Egyébként érzésből azt mondanám, hogy ha valamikor, akkor ezen a héten volt pém. :lol:

Mir, ugye te irtad a sós ülőfürdős trükköt?? Érdekelne, hogy:
Mennyi vízben? Mennyi és milyen só? És hogy mennyi ideig?

Köszi Espero (36 cn)
espero
 
 


(Espero csak halkan súgva, hogy nem éltem bele magam semmibe... félreérted. :lol: Nem ez volt a baj Mir részéről, de a témát már lezártuk. :wink: )
Vendég
 


(Norka, okés, nem bolygatom a témát :) )
Abban viszont mindenki egyetért itt a topikon, hogy milyen jó, hogy ilyen sok hittel, kitartással és szeretettel hinted az igét. Nagy szükség van Rád. Köszönjük!)

Megérkezett már a védőnő?
espero
 
 


Csakegy,
miért nem eszel inkább többször kevesebbet?? Én szinte egész nap eszek, a főétkezések közt is: joghurt, mandula, mogyoró, alma, répa, banán.....
Neked egyébként a cickafark nem növeli az éhségérzetedet? Nekem muszáj ennem utána.
espero
 
 


espero: hát eszek én :) azért is van nálam pászka... csak ha sokat iszok (és azt kéne) akkor nem vagyok éhes... vagy egyszerűen nem bírok enni... de inni viszont minimum 2 litert kell egy nap... szóval nem könnyű...

nekem a cickától simán hányingerem lesz... de már kezdem érteni, miért nincs olyankor amikor mézet is rakok bele... lehet, hogy mézes teával fogom a jövőben kezdeni a napot... (a mandula viszont jó ötlet... most, hogy írtad, meg is kívántam azonnal :D )
Vendég
 


A munkahelyi szekrényem úgy néz ki mint egy kamra. :D
Nálam is van mindig pászka, meg még puffasztott bioköles, buláta, 4 komponensű pehelymix és hasonló éhségpusztító anyagok.

És tudjátok mi a röhej? Látom a munkatársaimon, hogy azt gondolják nem vagyok normális, amikor ilyeneket eszek. Azt viszont természetesnek veszik, ha valaki egész nap csak csokit zabál és 10 percenként megy a ház elé cigizni.
Hát ilyen világban élünk.......
espero
 
 


:) engem is hülyének szoktak nézni... csak annyi a szerencsém, hogy az egyik kollégám hasonló megszállott, így nem olyan durva a helyzet... (a pászkámra - bio tönköly- meg többen is rá szoktak járni :) )
Vendég
 


Fú... most olvastam... meg kell osztanom veletek :lol:

"Nagyon boldog ember voltam. Már több mint egy éve jártunk imádott barátnőmmel és el is határoztuk, hogy összeházasodunk. Csak egy dolog aggasztott! A gönyörűszép húga.

Jövendőbeli sógornőm 22 éves volt, nagyon szűk miniszoknyákban járt és legtöbbször melltartó nélkül. Rendszeresen lehajolt mikor a közelemben volt, s így mindig csodálatos látvány tárult elém. Biztosan szándékos volt, mert sosem csinálta más előtt. Egy napon, a húgica hívott és megkért, hogy menjek át leellenőrizni az esküvői meghívókat. Egyedül volt, mikor megérkeztem és azt suttogta, hogy olyan vágyat érez irántam, amit nem tudott leküzdeni. Azt mondta, szeretne velem szeretkezni, csak egyszer mielőtt megházasodom és elkötelezem magam a nővére mellett. Nos hát.. teljesen lesokkolt a dolog, s egy szót sem tudtam kinyögni. Azt mondta:
- Felmegyek a hálószobámba és ha szeretnél még egy utolsó őrült, vad kitörést, akkor gyere és tégy magadévá!"
Meredten figyeltem, ahogy felmegy a lépcsőn. Mikor felért, lehúzta a bugyiját és ledobta rám a lépcső aljára. Egy pillanatig ott álltam, majd megfordultam és kivágtattam a bejárati ajtóhoz. Kinyitottam, majd a kocsimhoz rohantam.
Körös körül ott álldogált az egész jövendőbeli családom, mind tapsolva! Apósjelöltem könnyes szemekkel ölelt át és mondta:
- Nagyon örülünk, hogy átmentél a kis tesztünkön! Nem is akarhatnánk nálad jobb férfit a lányunknak. Üdvözlünk a családban!"

A történet tanulsága: Mindig a kocsiban tartsd az óvszert!

***
Egy nap Petike megkérdezte apukáját, hogy kaphatna-e egy mountain-bike-ot születésnapjára.
Az apa így szólt:
- Petikém, most vettünk fel három millió forint kölcsönt a házra, sajnos, nincs most pénzünk biciklire. Várj Karácsonyig.
Eljött a Karácsony, Petike megint rákérdezett.
- Sajnos még mindig sok a tartozásunk, talán majd máskor...
Két nappal késobb Petike nagy bőröndöt cipelve kilép a házból.
Az apja megkérdezi:
- Miért mész el kisfiam, nem szeretsz már minket?
- Tegnap, mikor elmentem a szobátok ajtaja előtt, hallottam, hogy azt mondod, hogy elmész, és anya megkért, hogy várd meg, mert mindjárt ő is elmegy.
Hát dögöljek meg, ha én itt maradok ekkora tartozással!!!
Vendég
 


Lányok:)de jó h szent a béke! :) :) :)

Csakegy :D
Nagyon jók voltak :mrgreen: !Köszike!! :D
Nálam is néha előfordul h rosszul vagyok,ált. akkor ha nem iszok elég folyadékot a M után,v nem eszek rendessen....vigyázz ezekre,na meg a tea is kimarhatja a gyomrod,próbáld ki h nem iszol pár napig,hátha?!

Okrisz
Igen regisztráltattam már magam,de tovább nem jutottam....igy csináltam magamnak excelbe egy táblit abba vezetem :D jó lett :)

Kavicska:)
Mizújság veled??

ANdika! :)
Este várlak..remélem lesz időd!:)

Rejoka
Este várunk a hirekkel!:)

Bocsi akit kihagytam!!
Puszi
Vendég
 


Sziasztok!

Újra müxik!!!!!!!! De jó!!! Már megvonási tüneteim voltak!!!! :cry:
Most lerohanok lakózüllésre( Gyűlés), oszt majd jövök!!!
rambóka
 
 


Rambóka kérlek azonnal írd meg nekem a mobilos elérhetőséged, nagyon fontos lenne!!!!
Vendég
 


Aláíráspróba! :P
rejo
 
 


Eddig nem jó. talán most?

Kép

Kép
rejo
 
 


Na szóval, voltunk, jó volt, most fogom megnézni a videót.

Nem volt egyértelmű!!!! :?

A szonográfus csaj azt mondta, hogy inkább lányos.

de addig nem szeretnek semmi konkrétat mondani, amíg nem látják biztosra a dolgot.

A doki jövő héten megint meg fog Uh-zni. Hátha majd ő!

Sztem lány, de nem merem magam beleélni.

Remélem elég uniszexre sikerült Kistesó vonalzója.

Domi maga választotta ki a sajátját, tegnap másfél óra és most egy rövid órácska alatt. :lol:

Végigpróbáltuk szinte az összes vonalzót az összes figurával három weboldalon. :lol:

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok! :)

Sajnos nagyon kevés időm van írni, mert csomagolnom kell. Holnap végre utazunk szabadságra :)

Lányok annyira szeretem, hogy ilyenek vagytok. :) Ugyan időnként túlteng a tesztoszteron... :lol: :lol: :lol: Dehát a PCOban illik is :)

Mir!
Az topikos szereplésem legelején én is kaptam hideget, meleget. Többek közt Norkától, Kanditól és talán Rambókától is. Volt olyan pillanat, hogy eldöntöttem soha többet nem írok ide. Aztán ... mégis itt vagyok. :)

Ma beszéltem telefonon az egyik barátnőmmel és kiderült, hogy a régi "barátok" közül már mindenki tudja, hogy PCOm van. :shock: Elég érdekes... Igazából nem is az a gond, hogy tudják, hanem ahogy lereagálják. "Szegény M! Hallottad??? PCOs, hogy küzködik, hogy babája legyen." És olyan mondja ezt, akivel egy szót nem váltaottam a problémámról. :shock: Egykissé furcsa volt, de aztán arra gondoltam, hogyha egyszer már többen tudják, mint TE a Férjed és az Orvosod, onnan kezdve nincs titok többé.... Mindenki tudni fogja.

Nálunk sem tudja még a család. A párom eléggé tiltakozik, hogy megmondjuk, mert igazából nem akarja őket terhelni ilyennel. De én nem akarok több szerepjátszást. Sajnáljanak!!
Ha valaki úgy érzi, hogy sajnálatra méltó vagyok :shock: és sajnálnia kell :shock: akkor ne fogja vissza magát :lol: :lol: (itt nem feltétlenül a családra gondolok)

...vagyok...
Kavics csomagol

Ma sem ettem epret!!! :( Ez borzasztó!
Vendég
 


hihi:) én Rambókával vesztem össze állandóan... meg egyszer még valakivel... és olyankor nem is jöttem jó sokáig... :D Aztán csak visszakeveredtem :D
csakegysokadnick
 
 


Kavicska, jó utat! :wink:

Rejo, szerintem kislány, mert ilyenkor már a fütyit azért szokták látni!

Ez a topik csak zeng-bong, kb. mint egy olasz család. Gondolom, hogy egyesek mennyire irtózhatnak ettől... :roll:
Rajtam a szomszédok már csak röhögnek, én itthon se fogom vissza magam...

(Ja, a védőnő nyomatta itt másfél óráig végül! Jaj szegény fejemnek.)
Vendég
 


Sziasztok!

Örülök hogy minden rendben :) Norka tényleg rengeteget melózol,és van értelme az biztos,én is nektek köszönhetem a metformot :wink: Ha belevágsz a riportba sok sikert :wink: :!:

Nekem szintén az a szitu mint a Többieknél, a család sem tudja és senki,(ja csak orvosok)és nem is szándékozom róla beszélni csak NEKTEK :D

Rejo kivánncsi vagyok ki lakik benn?

Okr 4 hónap,de jó itt is akarsz dolgozni ,ja! babázni júliusi foganás! :wink:

Kavics JÓ UTAT ÉREZZÉTEK JÓL MAGATOKAT :!: És jelentkezzz majd!!!

Szép estét.-- nem tudom mit akartam még..mert a férjem kéri a gépet és sietek ...pá..
Vendég
 


Kavics, csomagolj ám metformint is!
Előbb-utóbb a családodhoz is eljut így a hír, nem? Akkor meg már jobb, ha tőled tudják meg. :shock:
Én azért nem mondtam el otthon, mert nem akartam, hogy folyton erre emlékeztessenek. Két unokaöcsém is született az elmúlt 3 hónapban, így is kapok eleget, hogy "kedveskéim, ti mikor szánjátok már rá magatokat" :)

Vagy melegfront van, vagy meg fog jönni, de kezdődő migrénem van, azt hiszem.

Espero, hidegvizes borogatással a fején
espero
 
 


Sziasztok!

Csak bekukk, hogy tudjátok...olvasgatlak benneteket.

De ma valahogy nem vagyok képben...szülői értekezletem volt és sok gond a melóban. Majd holnap ujra benézek.

Kavicska! Jó utat!

Szép estét nektek. pá

Gina
Vendég
 


Kavicska!

Én helyetted is ettem epret ma is, tegnap is! :D

mail ment.

Kép

Kép
rejo
 
 


LH teszteltem... hát ez nem sötétedik :( Nem tudom, mikor lesz PÉ-m... de nem a 14. napon az tuti :(

(nem tudom, hogy az az alig látható folt a csík helyén képzelgés-e... de az tuti, hogy tegnap is csak ennyi látszott... mondjuk a nyákom is gagyi, úgyhogy kell még neki néhány nap asszem... :( )

csak már kezdtem beleélni magam egy 14. - 15. napi PÉ-be... :oops:
csakegysokadnick
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: