Új privát üzeneted érkezett!

Mir, ráadásul nem is figyelsz.

Azt már 2 hete megbeszéltük itt a topikon, hogy amennyiben a TV-re kerülne a műsor, nem arról kellene hogy szóljon, hogy metformint akarunk.

És a műsor csak úgy jönne létre, hogy lenne benne orvos megszólaló. Nem betegek skandálnak benne, és nem metforminért - ez bőven meghaladja az Aktív kereteit.

A PCOS-ról szólna, a felismerés és megelőzés fontosságáról, az IR-rel való kapcsolatáról. A meddőség mint olyan következmény. Minden tizedik nőt érinti.

Kitapossák maguknak az utat a nők? Aligha. Hány %-uknak van Netjük? És ha van is? Itt van a topikindító Emeseanyu, eljutott odáig, hogy metformint kap, erre a háziorvosa lebeszélte róla.

De tudjátok mit, ha mindenki így gondolkozik, hogy ez egy állóvíz és ne is bolygassuk, mert minden csoda 3 napig tart úgyis, akkor az egésznek valóban semmi értelme, és én sem töröm magam totál feleslegesen ezen.
(Milyen csoda?? Az, hogy elmondjuk: a PCOS lényege micsoda? Eszem megáll!)
Vendég
 


mir: én hiszek abban, hogy működni fog a "lázadás"...

csak kellenek olyan emberek akik ezt fel merik vállalni.... én nem merem...
csakegysokadnick
 
 


Csakegy!

A Főnököd egy igazi kretén...........
Az enyém is ezt csinálta csak más vonultban

részvét

innen tényleg az a legjobb, ha elrobbantasz babázni

Ámen
mir
 
 

 
 

Norka: Lakatos dokit nem érted el? Szerintem marha sokat tud a PCO-ról és az IR-ről ráadásul ha jól sejtem szerepelni is szeret :D
csakegysokadnick
 
 


az lehet, hogy én nem figyelek de te sem!!!!!!!!!!

itt nem mindenki gondolja így csak ÉN! de ezért nem hiszem, hogy ezt a stílust érdemlem.-mert más platformon vagyok

igen kitapossák, ha valaki hall róla, akkor érdeklődik keres tovább olvas, kutat.----mint én, mint te

uccsó sorod nem is értem........

azt hiszem én búcsuzom, nekem erre nincs szükségem


a többiektől elnézést a zavargásért, tőled Norka azt hiszem nem kell kérnem.

(mellesleg, ha újságíró vagy ezt neked tudnod kell, hogy így működik a legtöbbje, és ha már kritikának vetted, amit többszőr írtam, hogy nem az, akkor azt viselned kell sokkal finomabban és úrinő módjára, hisz te vagy a "nép hangja")

Sziasztok!!! Akik még nem babásak azoknak mielőbbi babásodást kívánok! Örültem Nektek!

MIR
mir
 
 


Nick: azt hiszem a Népszabis csaj ment rá Lakatosra, az a baj, hogy nincs mailje.

Mir,

szóval most még el is zavarsz a picsába? Szép. :(
Hát nem tudom, ezt érdemeltem-e. "Norka majd segít!" Most meg robbantsak el.
Vendég
 


Naaa... léccci.... ne veszekedjetek....

mir csak elmondta a véleményét, nem akart bántani... és az is biztos, hogy ő is elismeri, hogy a legtöbben innen MIATTAD tudunk egyáltalán a metforminról... (én speciel igen...) csak hát ezen a fránya neten olyan hülyén jönnek le néha a dolgok... és ez visszafelé is igaz!

Szóval ... minek veszekedni, ha verekedni is lehet :D
csakegysokadnick
 
 


Mir!

Azért gondolj bele, te lehet, hogy ügyes és okos vagy, tudsz angolul, utána néztél ennek a dolognak. De mi van azokkal a nőkkel, akik pl. egy borsodi faluban tanítónősködnek, vagy bárhol máshol élnek az országban, és nincs ilyen önérvényesítő képességük-lehetőségük??
ha nincs akkora szerencséjük, hogy valami iszonyú jó doki kezébe kerülnek, akkor nekik annyi. Műtik és hormonozzák őket.

Norka én annyiban tudnék segíteni, és ezzel vállalnám is a szereplést, hogy egy egyetemvárosban (Pécs) a Megyei Kórházban (ahova az egész megye betegei érkeznek) gondolkodás nélkül egy darab UH lelet alapján műtik a nőket, MÉG HA NEM AKARNAK ÉPPEN AKKOR BABÁT AKKOR IS!!!!
Hogy olyanokat mondanak diplomás orvosok pusztán jóindulatból, hogy maga meddő hölgyem, műtét nélkül BIZTOS nem fog teherbe esni. És élete végéig ilyen marad a petefészke.

Én mindkettőt megcáfoltam, második hónapban teherbe estem Diane után.

És Mir gondolj bele, hogy minden nagy változást EGY ember indít el!! A folyamat kibontakozásához persze több ember kell, orvosok meg konferenciák, de hidd el, őket soha nem fogja annyira motiválni a gyógyítás miatti változtatás vágya, mint egy gyereket akaró PCO-s nőt!!

Szar ez a világ, de higgy magadban és az ember erejében, tudom nagy szavak, de nem csak ez az egy aktívos riport lesz!!! lesznek újságcikkek - Norka gondolkodtál a női pletykalapokon, kiskegyed, nők Lapja stb?? (mert a Figyelő azért elég szűk szegmense a női olvasótábornak:)) - és ha lassan is, de beindul valami!!
rejo
 
 


Rejo: van egy Dr. Papp nevű doki a XVI. kerületi SZTK-ban... na az a doki UH NÉLKÜL!!!!!! is azonnal műtétre küldött volna! Egy huszonsokadik napi vérvétel hormoneredményei alapján!!!! (és lelet nélkül Bromocriptint szedetett velem!!!!)

Na ez a durva...
csakegysokadnick
 
 


Mir!

na ne má!!! ne csináljátok ezt!!

Két terhes kismami, az egyik kora, a másik a végén, tombolnak a hormonok, mindenki ingerült!!:) ja és még front is van!!

Mir!
Még egy NAGYON érdekes dolog jutott eszembe.

Mikor elkezdtem a PCO után kutatni angol oldalakon, eljutottam az IR-hez. És ott volt a története, hogy ki jött rá a PCO-IR összefüggésre!!! (nem orvos)meg lehetne filmesíteni a történetet!!

10-12 éve történt az uSA-ban, egy katonanő gyereket akart. És nem jött neki össze sehogyan sem. Kiderültek a ciszták a petefészkében, de nem tudtak vele mit kezdeni.Már fel is adta a dolgot, és elkezdett cudarul hízni. Ami egy katonanőnél nagy gond, megfenyegették, ha nem fogy le, kirúgják az állásából. A férje elhagyta.
És elekzdett kutatni a neten, nem lehet-e összefüggés a hízása, a cisztás petefészke és a gyermektelensége között. És rájött, hogy az IR okozza ezt az egészet. Aztán született spontán egy fia, de metformin nélkül. A NEVE is ott szerepelt annak az amerikai meddőségi központnak az oldalán. meg egy csomó helyen, ahol rá hivatkoztak!!!

Ott van a neve mindenütt!!!
Ennél bíztatóbbat és szivet melengetőbbet nem tudok neked most írni.

ne csináljátok ezt csajok!!
rejo
 
 


Lányok, sehol senki?

vagy csak nekem nem jönnek le az új hsz-ek? Nekem szokott ilyet csinálni a babanet.
rejo
 
 


Lányok!!!

Teljesen megfagyott a hangulat.

Mit is fűzhetnék hozzá?

Ha babás lennék bevállalnám(bár nem lenne könnyű) (Norkának megírtam) de így nem vagyok ideális alany.

MIR!
Teljesen világos, hogy nem akarsz TVben közszereplést vállalni. Van ilyen. Nem te vagy az első aki nem vállalná (vállalja) be. ezért senki nem bánt, vagy bántana.
De ami a hozzászólásod második részét illeti... nagyon mellbevágott.

Ez az egész PCOs ügy lassan egy Csapat szívügye. Az egésznek Norka a kezdeményezője, a munka oroszlánrészét ő felvállalta fel.
Részben újságírói vénája miatt részben mert van benne önzetlenség. (manapság ritka dolog a felebaráti szeretet) Aki minden követ megmozgat (ott), hogy kiderítse miért ennyire akadályozott A Metformin alkalmazása PCOban. Miért a netről kell megtudni egy nőnek, hogy létezik Metformin a világon??? És hogy egyáltalán mi is az a PCO???
Orvosok, tvsek, újságírok nagyon sok PCOs nő állt az ügy mellé.
És akkor azt mondod, hogy minden csoda 3 napig tart???
Ez az egész egy esemény sorozat. Ez mégcsak a kezdet.
De ezt Norka is tudja, hogy egyedül nem lehet végigcsinálni, főleg úgy, hogy a baba mindjárt kipottyan... :)

Szóval MIR! :) Láthatod, mindenki önzetlenül örült a babásodásodnak.
Örülünk annak, hogy mégegy Metforminos baba fogant (mert te mesélted el, hogy az eddigi stimuk nem hoztak eredményt), de ha nem érzed alkalmasnak magad arra hogy felvállald, akkor ne értékeld le más(ok) hónapokon keresztül tartó munkáját.
És igenis segíteni kell azon PCOs nőknek, akiknek nincs lehetőségük az internethez, vagy ha van is, de nem tudnak angolul. Mert ez a többség... És a világ nem olyan közömbös, mint ahogy gondolod.

Utolsó gondolat: ne csak arról szóljon minden hír, hogy X.Y hol nyaralt és milyen szőrnyűség történt a nagyvilágban.
Beszéljünk rólunk, PCOsokról, tudja meg az érintett, hogy van REMÉNY!!! Mert a nők 7-15%-át érinti ez a betegség. Megkeseríti az életét. Boldogtalanná teszi!!!

Egyébként nem ez az első csetepaté a topikban.
Ha úgy gondolod, hogy többet nem írsz.. akkor nagyon sok sikert kívánok a vizsgáidhoz és boldog 9 hónapot, aztán pedig nagyon sok évet kívánok :)

De tudnod kell, hogy te is egy bizonyíték vagy arra, hogy a Metformin hat!!!!

Kavics
(13 cn.)
Vendég
 


Kavics: Nálad most mi a helyzet? Elvesztem egy kicsit...

(nálam az, hogy ma LH teszteltem... és beleképzeltem a tesztbe egy iszonyú pici és alig látható második csíkot... 1-2 nap és kiderül, képzelődtem-e... mert látni éppen csak akkor látszik, ha látni akarom :D )

12.cn.
csakegysokadnick
 
 


Aranykavics! Olyan embert is keresünk, akinek még nincs pocaklakója. Szánd rá Magad és dobj egy e-mailt nekem a mauka73@freemail.hu címre! Minden segítséget szívesen veszünk!!!

Bár én nem ide szoktam irogatni, szeretnék Norka mellett kiállni. Ha annak idején nem olvasok a terheléses inzulinvizsgálatról és a metforminról, eszembe sem jutott volna harcolni érte. Hiszem azt, hogy igenis, kell a TV nyílvánossága ahhoz, hogy minden érintetthez eljusson az információ.

A férjem megkérdezte, hogy miért jó, hogy ma már a 25. telefonbeszélgetésemet intézem. Azt mondtam, hogy nem nekem jó, hanem annak, aki végre megtudja, hogy mi az a betegség, amitől szenved és megkapja végre a megfelelő gyógymódot rá. Ha csak 1 nőn segítettünk, már megérte!
mauka
 
 


mauka: már így is rentgeteg nőn segítettetek... RAJTAM IS!!!!!!!!

Én a metformin előtt bőszen ittam a cickát és a palástfüvet ami ugyan csinált mensit, de 45-60 napra és a PÉ sem volt valószínű... most meg rendbejöttek a hormonjaim és ki tudok menni az utcára alapozó és korrektül nélkül is :D

(bár nekem nem akar babapopsi lenni a bőröm.... mindig vannak iszonyú pici ragyáim... és néha nagyok is... de ez teljesen elviselhet...)
csakegysokadnick
 
 


Csakegy!!!
Ejha!!! :)
Lesssssz. PÉ!!!! Neked!!!!

Én nem érzek semmit.
Most az én arcom sem babapopsi, van néhány példány az arcomon, de teljesen szép még így is. :?

Mondtam, jövő héten megszervezek a szabdság alatt egy UHt.
Reményt adott, amit írtatok, hogy kezdetben elég késői napon volt PÉtek. :)

Mindenképpen értesítelek titeket, folyamatosan!!! :)

Egyébként tényleg szaralak a főnököd. Ilyen terror alatt van a nők nagy része. Micsoda diszkrimináció!!! és be sem tudod bizonyítani.
Ilyen szempontból mázlim van. :)
Olyan orvos hiány van, hogy ezért nem rugnának ki:)
Mindenki tudja, hogy tervezzük a babát. :) Elfogadták. Ennyi. :)

De majd szeretném látni a társaság arcát, amikor bejelentem, hogy babaás vagyok és nem ügyelek többet :shock: :shock: Mókás lesz :?

Még vagyok....:)
Vendég
 


Kavics!

Ma nem volt erőm választ írni a leveledre, de ami késik nem múlik!:) Holnap írok!

Én is ezt akartam írni, amit Mauka, hogy kell egy olyan nő is, aki még csak küzdd a babáért! Andem, Kavicska, Kandika??

A gyerek bőg, hasa keményedik, hidegfront van.

Lányok én olyan béna vagyok, hogy a FRANCBA kell a vonalzót betenni de a hsz-eim alá?????

megszerkesztettem a vonalzókat, de nem tudom ide betenni, egy múszali és számítástechnikai antitalentum vagyok, apa meg leszarja a piti bénázásaimat. A vírusírtásban segít.
eg ha komoly baj van. De ilyenkor elzavar.
rejo
 
 


na mármint Domi bőg, és az én hasam keményedik.:9
rejo
 
 


Ja és emotikonokat se tudok betenni. Béna vagyok. valaki segítseeeen már!!
rejo
 
 


:D már kezdtem csodálkozni :D

Na engem úgy látom a férjem ma már nem fog felhívni... nem, is várok többet... még benyomom a maradék cickafark teát aztán tényleg szunya... (fú... még van fél bödönnel... grrrr...)
csakegysokadnick
 
 


emotikon: hagyjál szünetet előtte is és utána is...
csakegysokadnick
 
 


Jipiii... na hívott a párom... péntek hajnalban ér majd csak haza :(
csakegysokadnick
 
 


jó éjt mindenkinek... húúúzok aludni :D
csakegysokadnick
 
 


Csakegy!!!
Én az ásványvizet nyelem, hogy ne száradjak ki :)
Mindig csak erőlködöm. VÍZ!!! grr... :) Tudod ettől szép a nő :lol:

Rejóka!
Értem én, hogy villanymotor csak azt nem értem mi hajcsa! :lol: Szóval nem teljesen volt világos, hogy kinek a hasa??? :lol: :lol:

Az emotikonokra rá kell kattintani és beteszi magától. Ott ahol van a kurzor (? így hivják a villógó vonalat?). Én is egy számítógép zseni vagyok :lol: :lol:

Maukának ment mail.

Kandika, hogy állsz PÉileg???? Jajj annyira kíváncsi vagyok.

Lassan vissza kellene vonulni. De még vagyok.

Andem!
Merre vagy???
Vendég
 


na megyek aludni.

Imádom a fiamat. Úgy nézem ahogy nő, egyre jobban.

ma reggel reggelinél megkérdezte, ízlik-e a Kistesónak a vajas-lekváros kenyér. Mondtam hogy igen.

Azt kérdezte:"Anya, mindent megteszel, hogy Kistesó jól érezze magát?"

Hát ezt nem lehet kibírni.

Most este bőgött mint a záporeső. nem merte elárulni miért. De olyan szivettépően, hogy csak na. Aztán kibökte, hogy véletlenül eltörte a kulcstartót, amit apák napjára apának csinált az óvodában. Hosszasan nyugtattuk, hogy nincs semmi baj, meg lehet ragasztani, nem is fog látszani. Akkor megnyugodott.
Olyan jó, hogy ilyen kis érzékeny és tisztaszívű! :D

Csakegy köszi, emotikon már megy! :D

Segítene valaki még a vonalzóban?

Holnap UH!!! Juhééééé!

Jóccakát!
rejo
 
 


Sziasztok!

Jó éjt mindenkinek!!!

Rejóka!
Részletes beszámolót kérünk Kistesóról :)

Csók

Kavics
(13 cn.)
Vendég
 


Sziasztok,
Na, vegre en is idetalaltam :lol: ...Erkezik az ejszakai muszak :wink:
Okr, nagyon drukkolok a felvetelihez!!! Nagyon jo szakmad lesz, itt legalabbis nagyon keresett a diplomas apolo. (Persze itt nemcsak korhazban lehet vele dolgozni, hanem onalloan, mint vallalkozo, ami csaladanyaknak idealis...hatha otthon is lesz egyszer ilyesmi...vagy mar van is, csak en nem tudok rola)
Kavicska, Csakegy,...drukkolok a pé-hez!
Latom, hogy a tv szereples-hez nincs jelentkezo...sajnos. :cry: ...Valahol ertheto, hiszen mar beszeltunk rola, es kiderult, hogy legtobbunknel meg a csalad sem igazan tudja...eleg intim tema. Nem konnyu igy felvallalni, hogy egy esetleges riport kapcsan az osszes kollega, szomszedok, tavoli ismerosok...stb. szoval mindenki megtudja. Rolam tavaly volt egy cikk az itteni Nepszabadsag szeru ujsagban, feloldalnyi, nagy fotoval. Az egesz nagyon pozitiv volt (olyan kulfoldinek voltam beallitva aki jol beilleszkedett, es hasznara van az orszagnak) :lol: Hat hihetetlen, masnap mar a pektol kezdve a portasig mindenki megszolitott, es gratulalt...Na, es nem csak nekem, hanem a ferjemnek is, pedig rola egy szo sem volt a riportban. Annyira, hogy pl. azon a hetvegen volt hajosvizsgaja, es a vizsgaztato is gratulalt neki. Ket het utan mar kicsit elegunk volt...Ja, es egy hetre ra (pont beteg voltam) kijott a teve is a mhelyre, a kolleganom meselte micsoda felhajtas volt. Meg felhivtak persze mas ujsagok is...Most is, ha visszagondolok ra, alig birom elhinni, hogy ez az egy kis cikk micsoda viszhangot csinalt a kornyezetemben.
Tenyleg, norka, miert nem lehet a riportot satirozott arccal kesziteni?
Rejo, tunderi aranyos a kisfiad!!! :) jo kis beszolasai vannak...
Kandika, koszi a tablazatvezetest...most onnan neztem ki, hanyadik napon vagyok, uanis nem homerozok most, es kicsit elvesztettem a fonalat. De szerencsere van tablicskunk:)
Mindenkinek jo ejszakat!!!
Alice27
(10 cn.)
alice27
 
 


Sziasztok!
Befutottam......
Na hát végig olvastam a mai napot..nem túl jó élmény volt!

Norka
Sajna beszari vagyok és egy ilyen volumenü dologtól kezem-lábam összeakadna a hangom elcsuklana....viccet félretéve :) hasonló dolgok miatt mint a többiek teljesen elzárkozok,nálunk még a család se tudja...!Elhiszem h szarul érint az ügy,mert mikor előjött h kisfilm stb.. nagyon örültünk...és sztem beszélhetek mindenki nevébe most is örülönk,h ezzel csomó nő fogja megtudni a M,segiteni fog rajtuk és babások lesznek...amire mi is vágyunk,,,csak a nyilvánosság Nagy Úr!

Igazából kb ennyit szerettem volna!
jó éjszakát!
Vendég
 


.............
bangi
 
 


sziasztok!

rég írtam, de itt jártam már ésolvaslak is benneteket!

Olvastam a puskaporos hangulatról.

Hát.........én Mir mellé állok!!!!

Szerintem Mir arra akart rávilágítani, hogy bizony elképzelhető, hogy kisebb hullámot ver az egész.

A csodát szerintem meg képletesen értette, hisz ez egy kifejezés.

Meg van a véleménye, a külviágról, na és.

Másik meg Norka tényleg van egy bicskanyitogató stílusod, mondjuk ezt anno én is megtapasztaltam. Bizony el kell fogadni másokat , úgy ahogyan téged is itt elfogadnak, és nem kiforgatni a dolgokat.

Természetesen az ügy valóban fontos és égető és szükséges is tenni annak érdekében, hogy tudják ezt a nők.

De ezt senki sem vitatta!
bangi
 
 


Jó reggelt,

aludtam egyet az egészre.

Mir, a legfőbb problémát az okozta nálam (ami kiverte a biztosítékot), hogy "innen a legjobb, ha elrobbantasz babázni". Csak néztem, néztem, oda-visszaolvastam, és sehogy sem értettem. Tegnap kb. 11 óra fele esett le, hogy - valószínűleg - ezt még Csakegynek írtad a munkahelyi problémájára, de a tagolásból eredően és az előző szóváltás miatt (én írtam, hogy "jobb lesz, ha abbahagyom") azt hittem, nekem szánod.

Másfelől: lányok, én teljesen megértem, ha valaki ódzkodik a nyilvánosságtól, és erőszakkal nem is kértem erre senkit!! Sőt, ilyen elvárásom sincsen!!

Teljesen tisztában vagyok vele, hogy ez egy kényes téma, babavárás, betegség stb.


Viszont azt engedjétek meg nekem, hogy hadd csinálhassam ezt, hiszen értetek teszem - és nem biztos, hogy jó az elbizonytalanítás. Nem magamért teszem már. Nem akarok itt szent és egyéb szerepben tetszelegni, de azért akkor, amikor látom a sikereket, netán metforminos baba jelenti be az érkezését olyan nőnél, akinek addig nem sikerült összehozni a babát, az az öröm mindent megér számomra. Lehet, hogy nem vagyok normális? Privátban már ezt is megkaptam.

Azt is higgyétek el, hogy 1 hónapja csinálom a levelezésemet, és sokkal többen érdeklődnek az ügy iránt, mint innen látszik. Ezért egy kicsit megdöbbentő számomra éppen az egyes érintettektől eredő fanyalgás és a közömbösség feltételezése. Nem így van, nem jól látjátok. Ti megpróbáltátok? Folytattok párbeszédet? Eddig akit - pl.csak orvost - megszólítottam, 90%-ban komolyan vettek, nem ráztak le, megadták a mobilt vagy válaszoltak mailre. Ez érdektelenség, hadoválás? A Népszabis újságírónő azonnal, akkor hétvégén jött és hallgatott. Nézzétek meg, Petrányi, Rácz, Ács, Kőrösi harcról beszél és buzdít. Ne csináljátok ezt...

Felmerülhet a kérdés, miért erőszakoskodom én itt, és miért nem szerepelek én. Én már egyszer leírtam, és emiatt tehetetlennek is érzem magam, de a hallássérülésem miatt nem vagyok kameraképes, mert nem tiszta a beszédem. Ennyi. Én boldogan beszélnék. Lehet, meg is próbálom, vállalva azt, hogy "lekevernek a pultról", mert nem leszek jól érthető. Meglátjuk.

A bicskanyitogató stílusomért pedig elnézést, úrinő se voltam soha. Csak egy törtető, erőszakos némber, aki megpróbált tenni a dolgokért, és ez az élet sok területén igaz volt eddig is rám.

Norka (36+6)
Vendég
 


Sziasztok!

Norka, tök jó, hogy harcolni akarsz. Szerintem a bicskanyitogató stílus nem baj, főleg nem ha jó ügyért harcolsz. nekem is adhatnál belőle egy kicsit :-)

Más: csajhok, én nem tudom mi van velem. Kirügyeztem, tele vagyok pattanással, és csupa zsír a hajam. Eddig 2 napot kibírt hajmosás után, most már csak egyetm. Mi a szösz ez?

Csakegy, mit dolgozol? Borzasztó lehet.

cs
csillagfény
 
 



Sziasztok! :)

Andika
Köszi a táblát!

Alice
Itt nincs vmi nagy keletje,és a munkakör uaz,mint nélküle,de (psszt! )nem akarok M.O-n megöregedni.Egyre jobban kiábrándulok kis hazámból :cry: Bocsi mindenkitől,aki nem! :oops:
Hol dolgozol,hogy éjszakára jársz?

Norka
Szégyenlem,de én sem merem vállalni a szereplést :oops: Egyrészt,mert a család sem tud a PCO-s gondjaimról,sőtt arról sem,hogy babát tervezünk(anyu dobna egy hátast,ha tudná,mert szte egy gyerek is sok-nincs is tesóm)
A másik pedig,hogy vizsga után megyek Pestre munkát keresni,GYED utánra,egy 4 órást.Ha kiderül a baba téma,nem fognak felvenni. :(
Meg aztán én nem voltam IR vizsgálaton,"csak" felírta a dokim a metformint .
Egyébként itt a kórházban használják a PCO kezelésére.(Mondjuk a Dokim Amerikában dolgozott pár évet.)

A vitához hozzászólni annyit tudok,hogy Norka hozzáállása a dologhoz nagyon dícséretes,és minden önzőségtől mentes.Megtehette volna,hogy megtartja magának a dolgot,és örül kismama mivoltának,de inkább segít,ahol tud.
Másrészt Mir-t is megértem,biztosan tapasztalja hogyan mennek itt a dolgok(M.O-n),és ebből indult ki.
DE csajok,mindegyikünk érdeke uaz,mégha a közszereplést nem is mindenki vállalja,tartsunk ki egymás mellett!!! :!:


Rólam:Tegnap estétől pecsételgetek :?: Nem is értem,hiszen ma még csak 27 cn.Lehet az akció gyorsított a folyamaton :oops: :?:

KépKép

KépKép
okr
 
 


Nna, akkor minden rendben van!

Norka letisztázta a dolgokat, volt félreértés is, Mir gyere vissza!!
kell a jó metforminos baba példa a később jövőknek is!

Kandika!
betennéd a nevem mellé a Pécs mellé a Bp. is ahogy volt? 12 éve itt élek, nem tagadhatom meg ezt a lakóhelyem sem...
Köszönjük a minden napos frissitést! Látom nálad ez is napi rutin lett, mint valami munka! :)

Norka, azért annyira vészes nem lehet a beszéded, bár nem ismerlek, de ezt abból gondolom, hogy tanítottál. Szóval ez ne legyen akadály! :)

Okr!
ha benézel, segítesz vonalzót betenni? Sokba fog ez nekem kerülni Zsoltinál, ha nem ... :wink:
remélem , ha vége a szóbeli vizsgádnak megint leszel rendesen úgy mint rég, mert ez a kevéske belőled nem elég.

Rambóka, nálad meg alig várom, hogy ne dolgozz már végre, nem is értem, hogy bírod, hátha akkor többet leszel te is!
Jún. 7-én megyünk Pécsre egy hétre. Összefutunk egy fagyira?
rejo
 
 


Rejo, te sem tudod Rambóka elérhetőségét? Nagyon kellene, Mauka nem tudja elérni Szekszárdon, mert csak hétfő-szerda közt dolgozik ott.
Vendég
 


Okr!

Sziiiiiaaa!

Miért keresel Pesten munkát? Azt mondtad otthon két állás is van, az egyik a férjed helyénél, a másik ahol GYES előtt voltál?
rejo
 
 


Fúha... az ember elmegy aludni és nem győz visszaolvasni :D

Kavics: izé... én szó szerint számolom, mennyit iszok egy nap... különbe leállnék 2-3 decinél... így meg általában le szoktam nyomni a 2 litert....

Norka: "innen a legjobb, ha elrobbantasz babázni" ... izé... ez tényleg nekem szólt :)

csillagfény: hát közgazdász vagyok... nem véletlen, hogy nálunk nincs értéke az embernek... mindent csak a bevételekben mérnek... néha nagyon bánom, hogy ezt a szakmát választottam... (ráadásul meg se fizetik... de ez már az én hülyeségem, mert a ffiak mind dobbantani szoktak innen amikor rájönnek, hogy máshol minimum 1,5* ennyit keresnének... a nők meg maradnak és kivárnak, mert 30 körül gyerek nélkül semmi értelme ugrálni...)

Ja... ilyen még nem volt. Tegnap éjjel arra ébredtem, hogy iszonyú hányingerem van... negyed órán át a WC előtt dekkoltam, mert nagyon jöhetnéke volt...de a végén egy edénnyel elvonultam aludni... mostanra elmúlt. Hülye kérdés: lehet ez esetleg PÉ előszele? (gyomorrontásnak nem az, mert se hasmenésem se semmim nincs...)
Vendég
 


Norka, emilcímét tudom csak. kell? vagy ez benne van a profiljában?
rejo
 
 


Az megvan, írtam is, de szét van szedve a gépe. A fene egye meg... :?
Vendég
 


Rejo
A vonlzód URL kódját másold be,a profilod aláírás rublikába.
Azért,Pest,mert itt nincs 4 órás.Azt,meg szemétségnek tartanám,hogy valaki elől elfoglaljak egy egész idős állást,mikor csak 4 hónapot fogok dolgozni.Tudod,utánna költözünk !
Meg aztán talán Adának isjobb lenne így!

KépKép

KépKép
okr
 
 


Munkahelyén nem tudják megadni a mobilját?
rejo
 
 


Okr!

nem tudom, hova költöztök????

Kösz a vonalzót, megpróbálom! De előbb még megvárom az esti Uh-t, hogy tudjam fiúsat vagy lányosat csináljak! :)

És az utazási idő nem dobja meg nagyon a munkaidődet?
rejo
 
 


na most elment, vagy nem??

Okr!

Kösz a vonalzót, megpróbálom, de csak este csinálom meg az UH után, hogy tudjam fiús kell vagy lányos!

Hova költöztök????

Az utazási idő nem dobja meg nagyon anégy órás munkaidődet? vag yösszevovod a négy órákat?
rejo
 
 


Rejo
Debrecenbe költözünk.
Háát,a munka úgy van(legalábbis ahol Ada előtt dolgoztam,így volt),havi 8-9X12 óra jelenti a 4 órás munkát.Sztem ez elfogadható,bár a pénz nem sok,de a semmitől jobb :D

KépKép

KépKép
okr
 
 


Rambóka, te kis cseles, és mit csinálsz csütörtökön meg pénteken?? mert nem topicozol sokkal többet!! :wink:
rejo
 
 


Miért mentek Debrecenbe?

Apa ott kap tuti állást? vagy mert közelebb lesztek anyóshoz? :wink:
rejo
 
 


Rejo

A szakvizsga előtti gyakorlattömeget kell ott töltenie apának.Persze anyós is közelebb lesz! :oops:

Este mindenképp csinálj vonalzót,mert furdal a kíváncsiság a baba nemét illetően! :) Én fiúra tippelek,de biztosan csak azért mert a nagytesó fiú :oops:
Te hogy érzed???

KépKép

KépKép
okr
 
 


Rejo

A szakvizsga előtti gyakorlattömeget kell ott töltenie apának.Persze anyós is közelebb lesz! :oops:

Este mindenképp csinálj vonalzót,mert furdal a kíváncsiság a baba nemét illetően! :) Én fiúra tippelek,de biztosan csak azért mert a nagytesó fiú :oops:
Te hogy érzed???

KépKép

KépKép
okr
 
 


No,szép!Kétszer ment el!
Pedig azt hittem egyszer sem küldi! :oops:

KépKép

KépKép
okr
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: