Új privát üzeneted érkezett!

Ági :)
Köszi az infót. Titkon remélem azért, hogy Zsu fertőzés miatt nyílt ki, mert ha ilyen fokú kinyílást a súly okoz, akkor ahogy nőnek a babák ez még nagyon sok problémát felvethet, a varrás ellenére is.
de a lényeg, hogy jól vannak!
Sok fekvés, és minden rendben lesz!

TImi :)
az fhb téma nem tudom, mire volt... de mi építkeznénk... és hitel után nézek... lehet, hogy tudnátok nekem is segíteni?

kellemes napot mindenkinek

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!

Minden téren tudunk segíteni.(építkezés, lakásvásárlás, személyi hitel). És a lényeg, nekünk senki nem fizet egy fillért sem a szolgáltatásért. Este 7 óra felé az Imit ideültetem a gép elé, hogy majd megadja a lakáshiteles email címet. Majdbiztosan elkéri priviben a telcsiszámodat, úgy mégis könnyebb kérdéseket feltenni, és mindjárt meg is tudja mondani, hogy mik a lehetőségek, mire kell odafigyelni, stb.

Timi
latimi
 
 


írtam privit.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 

 
 

Snori,
Na én biztos nem hőmérőzök, jövő héten lesz bekukucs ha addig nem jön meg, akkor többet tudunk, ja és babonából nem tesztelünk, csak a spontán izgalom. EGyéb tüneteim nincsenek.
Szerdán okosabbak leszünk!
Farkasok J
farkasok
 
 


Judit:)
Remélem csápolás volt odabenn Koncerten nem voltatok mostanában? :lol:

wish
 
 


Orsi!

kapcsold be légyszi a telcsit, mert csak üzirögzítő jelentkezik.
latimi
 
 


Szasztok,

Zsuzskának nagyon -nagyon sok kitartást kívánok és minden nap gondolni fogok rájuk !! Szorítok hogy minden rendben legyen legalább a 30, hétig. Biztos nagyon nehéz lesz végig feküdni, de a végeredmény megéri :O

Lara,
Hááááát, te olyan ügyes tali szervező voltál :O:O Szuper hogy megtaláltátok álmaitok lakását !! Remélem minden össze is jön, és karira beköltözhettek :O

Norka,
Közeleg a nagy nap, ne siettesd (nekem sem kellett volna) jöjjön csak a kiírt idejében, vagy kicsit utána ha akar:) Benn maradni tuti nem fog :) Azért már izgulok, mert tudom hogy te kis sajtkukac vagy, nem tudsz a fenekeden ülni :O:O

Unique,
Először én is utáltam, de minden héttel nagyobbak lesznek a tökik, és egyre jobban fogják bírni, csak kitartás....
A nagymarosi túránk egész jól sikerült, 1 óra oda és vissza, végig aludta a kismanó, sőt visszafelé még nézegetett is, nem sírt egyáltalán....Ami a legjobb volt, az egész napot tulajdonképp végigaludta, a szopizásokat kivéve - és nem is mértem mennyit evett....micsoda megkönnyebbülés :):)

4540 gr volt tegnap Máté, a barátnőm 5 nappal idősebb fia már 5080.... pedig mi is már tokásak és combosak vagyunk....
Mindjárt eljön a 2. hónap vége...hihetetlen....
Na megyek, lefekszem...

Kriszta
kriszta71
 
 


Sziasztok,

Farkaslány :)
Mi is az a "bekukucs"? :) UH? Tudod, anno én is a gyógyszerre fogtam... :twisted:

Kriszta :)
Hááát... Lehet, hogy napról napra jobb lesz a hordozó, de most nagyon ilyen: :evil:
Egyébként azt én is észrevettem, hogy levegőzés után sokkal jobban alszik Laura és jobb az étvágya is!
Tegnap egész nap fenn volt, alig bírtam vele, ma meg alszik. Úgy látszik, front érzékeny :x
Ez viszont tök jó a ciciknek: tegnap óránként szopi, megindul nagy nehezen beáll erre a ritmusra, majd ma parlanon heverünk 2-3 óránként :cry:
Na most ezt kövesse le a tejtermelés. :cry: Tudom, lehetne fejni, de arra meg nincs érkezésem. És ha pont utána kel fel??? :shock:

Norka, sokat gondolok Rád!

Reno :)
Merre jársz Hannával éppen?


Pussz
Unique

KépKép
unique
 
 


Kriszta!

Máté súlya tökéletes.

Már nagyon várom a talit, hogy gyönyörködhessek a babákban, halljam a szép és megható élménybeszámolókat.

Örülök, hogy mindenki jól van. :lol:

Timi
latimi
 
 


Timi,
benne vagyunk a taliban, sétában, kávézásban :) Jún. 12-én adjuk át a lakást a vevőnek és 13-án kell vinnem Andort a kórházba izotópos vizsgálatra és uh-ra még a műtét miatt. Tehát 14. után már teljesen szabadok vagyunk, a melón kívül nincsenek kötelességeink. Strandra is mehetünk ám :)
Nagyon köszönjük a nadrágot Andornak, épp most fogynak el a vett és örökölt cuccok, úgyhogy remélem jó meleg nyár lesz és elég lesz a pelus :lol:
Hitel ügyben köszi a felajánlást, de unokatesóméknak is hiteles cégük van, intéznek mindent.

Kriszta,
akkor megszervezem, mindjárt készítek egy táblát és jelölgetünk :)
Máté súlya teljesen jó, más gyerek tudod, hogy nem viszonyítási alap. Andor 2 hónaposan 5750 gr volt, de hát ő 4 kg-val született. Ha havonta megfelelően gyarapszik, nincs semmi gond :wink:

Lara

Andor:

Kép

Kép

Kép

Kép
lara77
 
 


Lara!
A strandolásban is benne vagyunk.
Látom, nagyon ízlik neki a lábacskája. Annyira jó nézni a fotókat, mindig mosolyog.

Kriszta!
Két babát sosem szabad összehasonlítani. Mindegyik más súllyal születik, nem egyforma mennyiségű kaját eszik.
A hasonlítgatásokkal az ember őrületbe tudja magát kergetni. A nők - saját magamból kindulva - nagyon fantáziadúsak,állandóan tudják keresni a miérteket.

Pusszantom a babákat.
Timi
latimi
 
 


Lara!
A kicsi fiad nagyon aranyos! Olyan szép, ahogy Apáján alszik!
Kriszta!
Sose hasonlitsd össze a gyerekeket, még a sajátokat se lehet! A lényeg, hogy szépen egyenletesen fejlődik, az arcán, a viselkedésén meglátszik hogy minden oké, hidd el!
Már 2 hónapos lesz? Hogy repül az idő!
Unique!
Csak hordozóban tedd kocsiba!
Hogy csináltad azt a babás aláirást? Már odataláltam erre a lilibabyre, csináltam is magunknak, de hogy tudom ide tölteni?
Melcsi
melcsi1967
 
 


Sziasztok Lányok!
Lara!
Milyen aranyos kicsi fiad van! Olyan szép ahogy Apája vállán alszik.
Kriszta!
Nem szabad hasonlitgatni, a gyerekek nem egyformák. Még a saját 2-3 sem, nemhogy a másé! Az a fontos, hogy szépen fejlődjön, az arca, a viselkedése tükrözi, ha minden rendben! Hogy megy az idő. már majdnem 2 hónapos?
Unique!
Szokjátok csak a hordozót, nem szabad mózesben kocsiba tenni! Tényleg sokkal jobb, ha levegőn van, mindjárt más az éjszaka, meg minden. Kertes házban laktok, vagy sétálni kell vinni? Mi napi 4-5 órát kint vagyunk.
Hogy csinálod ezt a baba-aláirást? Már eljutottam erre a lilibaby cimre, csináltam is magunknak, de hogy tudom ide aláirásnak beilleszteni?
Melcsi
melcsi1967
 
 


Lara :)

Tüneményes Andor! Timivel egyetértek: tényleg imádja a lábát, úgy látszik, nagyon fiiinom! :roll:
Mikor lesz tali??? És hol??? (izgatott lettem :P )

Melcsi :)
Pedig a mózeskosár is rögzítve volt és volt benne biztonsági öv is, meg fejtámasz is... De ha nem, nem :(
Végre egyszer én tudok Neked segíteni! Amikor elkészíted a Lilypie.com-on a vonalzódat, akkor felhoz a képernyőn három karakterkódot. Ebből a középsőt kell bemásolni a profilodba az aláíráshoz és már megy is a buli :lol:
Kertesházban lakunk, de sajna új építésű, és a fák még nem nőttek meg, így nem nagyon van árnyék, így napközben nem tudom őfelségét kitenni. Dokink azt mondta, dupla árnyék kell neki. Napernyő + még valami. A ház árnyéka pedig úgy du. 4 körül ér a teraszunkra, addig elöl, az utcafronton van árnyékunk, de az nem jó, mert ott laknak a malamutjaink (2), tehát oda mégsem tehetem ki. Így marad a séta, illetve du. 4 után a kiülés. A fűbe meg nem merem kitenni a bogarak + felfázás miatt. Jó kis parás mami vagyok :oops:
Tényleg: mi van, ha megcsípi valami????
Sokszor van boongie-ban. Ez az a szerkentyű, ami mozog magától, amikor a kicsi is mozog benne. ha meg nem mozog, a kütyü sem mozog. Szépen elvan benne sokszor nézelődik, meg minden. Már nagyon figyel. És visszamosolyog rám! Na ez a legnagyobb szám eddig! :wink:

Pussz

KépKép
unique
 
 


Melcsi :)
Az ide töltés, most nézem csak:
bemész a profilodba és ott van egy olyan szövegész kihagyva, hogy "Aláírás". Oda kell bemásolni, vagy beírni még esetleg mást is, amit szeretnél. Majd bepipálod alább, hogy aláírás mindig látsszon. És akkor mindig megjelenik. És nem kell beírni mindig külön, hogy "Melcsi" aláírásként :shock:
És képet is tölthetsz fel aláírásnak.

KépKép
unique
 
 


Melcsi,

Most nézem csak, Te itt laksz Érden?? Közel vagyunk... Én Biatorbágyon 8)

KépKép
unique
 
 


Halihó!

Az új sorszámunk 135. :lol:

Timi
latimi
 
 


Lara,

Andor minden héten szebb kiscsávó lesz :):) Annyira hasonlít rád a pofija, a termete meg ezek szerint apáé :):):) Igyekszem nem izgulni Máté súlya miatt, és nem fogok hasonlítgatni, igérem:)
Nagyon klassz lenne ha megszerveznéd a talit, nekünk egyelőre bármelyik időpont jó, bár mi is szeretnénk a telekre menni júniusban, ha jó idő lesz, meg persze ha Máté is jól bírja majd, de egyelőre nincs semmi konkrétum....várom a táblát :) Bocs hogy igy rádtestáltam ezt a szép feladatot :) de te már profi vagy benne :)

Unique,

Nálunk is ilyenek a napok, egy nap nemalvás, cicin lógás óránként, másnap egész nap szunya...ma inkább az utóbbi volt....ilyen időben legszívesebben én is egész nap aludnék :):)

Csak hogy mindig történjen valami, Mátén kijött valamiféle allergia, csupa hólyagos pati a feje, tarkója és a nyaka körül....tegnap megnézte a védőnő is...persze csak találgat hogy mitől lehet, de most éppen tehéntej szüneten vagyok :( Szerencsére anyósom gyógyszerész, és van egy jó bőrgyógyász ismerőse is, igy ma már szállította is a patikai krémet amivel kenni kell...remélem hamar elmúlik. Szerencsére Mátét nem zavarja, nem kapargatja az arcát.

Hű, bekukkantottam a másik Kaális topikba, már egy csomó embert nem is ismerek..... 2 hónap kihagyás és ennyire megváltozik a világ ....

Latimi,
Én is várom már a talit, olyan jó lesz ennyi babával összejönni :) Igaz hogy a mieink még nem túlságosan kommunikatívak, bár minden nap egyre többet tudnak :):)

Kriszta
kriszta71
 
 


Kedves Unique!
Biatorbágyon laktok? Uj lakópark? Ott lakik az egyik alkalmazottunk is.
Még ne tedd le a füre, nem mozog még annyit, nehogy megfázzon!
Na megvan az a karakter, de hogy tudom idemásolni? Én olyan béna vagyok még ilyenekhez, "bezzeg az én időmben" még szépirást tanultunk, nem billentyüzetet!
Kérlek ha van időd, ird le ezt a másolást, nagyon szeretném!

A hormoneredményem alapján tegnap elkezdtük a Gonal-F adagolását, jövő hétfőn UH. Nemsokára beültetés... Várom nagyon, de van bennem 1 kis tétovázás, hogy nem tul korai-e mégis. Emese napról napra többet tud, olyan jó átélni a fejlődését, és ha összejön, már nem fogok teljes erőből Rá koncentrálni. Viszont az esélyeim fogynak, tehát ha kistestvért akarunk, tényleg cselekednünk kell. Már itt állok a kapuban, és most kezdek bizonytalankodni!
Kedves Latimi!
Látom Ti is haladtok a szülővé válás felé!
Melcsi

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Sziasztok!

Én is előkerültem, napokig nem találtalak benneteket, aztán amikor végre meglettetek, mindig csak bekukkantásnyi időm volt.
Hanna szorgalmasan ébred éjszaka 2X és hajnal 5-6 között kel. Képzelhetitek mennyit alszom, de sebaj, ez is elmúlik egyszer. Most durmol éppen, de délben éhes lesz, nincs sok időm.

Unique, mi voltunk bevásárolni és benéztünk egy kertipartira is. Ezenkívül 2 naponta Közért, fagyizó stb. Fekszik a babakocsiban, mi baja lehet? Szerintem nyugodtan sétálgass vele a kerten kívül is, látogatókat én is csak 3 hét múlva fogadok először. Nyíik az értelme, megnéz dolgokat és mintha időnként tudatosan mosolyogna. Most kedden volt 6 hetes, súlya 4,960kg. Kicsit sok, de ez van.

Megpróbálok lépeket biggyeszteni nektek. Lépnem kell, puszi
[img]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1148547652.2.jpg
Kép [/img]
Kép
Kép
renoka
 
 


Sziasztok Csajok!

Andor köszöni a dícséreteket :D

Csak egy pár pillanatom van dobozolás közben, mert a kiscsávó már ébredezik. Mivel mi jún. 10-én költözünk, így csak a jövő hétvégén lenne alkalmas a tali számunkra. Nem tudom, hogy nektek ez jó lenne-e? Ha nem, akkor is szívesen megszervezem, de akkor már nem tudunk menni.

Szóval akkor első körben egy kis közvélemény kutatás: jövő hét szombat (06.03) ill. vasárnap (06.04) kinek jó?

Na robogok, mert pasika már dörömböl a falon :)

Lara
lara77
 
 


Nekünk egész június nem jó, de nem haragszom ám meg, ha nélkülünk taliztok :)

wish
 
 


Sziasztok,

Lara,

Nekünk vasárnap jobb lenne, mert Zoli szombaton éjszakás, akkor már 6-kor elindul dolgozni, futás lenne az egész...

Wish,
Wow, már csak két az esküvőig !!! Templomi is lesz ? Képeket akarok !!! Hova lesz a nászút végül ?

Renoka,
Hanna nagyon gyorsan nő, olyan édes, csajszis :):) A közértben elfértek a babakocsival ? Én csak a zöldségesig jutottam vele...de továbbra sem pártolom a nagy bevásárlóközpontokat/ hipermarketeket, nem szerencsés annyi idegen ember közé vinni piciket, bármit összeszedhet.....Ugyanakkor mi már 2 hetes kora óta fogadunk látogatókat itthon.....hát ízlések és pofonok.....


Kiütéseink nem javultak, holnap újra ellátogatunk a Madarászba, ezúttal a bőrgyógyászhoz (ő legalább ismerős:)

Melcsi,
Na nehogy a cél előtt bizonytalanodj már el :) Az igaz hogy kevesebb időd lesz a két babóval egyszerre, de ez másokkal is megesett....és az idő sajnos tényleg ellenünk dolgozik....Nagyon drukkolok neked !

Kriszta
kriszta71
 
 


Kedves Kriszta!
Köszi a biztatást, én is ezt mondogatom magamnak.
Olyan furcsa, persze hogy akarom, de nem agyalok folyton ezen, mint Pöri előtt. Beadjuk az injekciókat, közben fogom Pöri kezét, aztán felkelek az ágyról és folytatjuk az életünket tovább. Biztos azért, mert leköt 1 kicsit Bébi.
Renoka, de jó hogy megvagy! Micsoda nagykislány ez a Hannácska! És milyen szép szőke hajzattal rendelkezik!
Kedves Wish, szóval bekötik a fejed! Jól meggondoltad? :lol: Szép hosszu nászutra mentek?

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Kriszta :)
Templomi nem lesz, csak polgári. Képek még sokára lesznek szerintem, mert hétfőn elmegyünk nászútra és csak két hét múlva jövünk haza. De ha meglesznek, akkor majd teszek fel.
A nászút itt lesz: www.lapirogue.com

Melcsi:)
Jól meggondoltam hát :) Mondhatni muszáj, vagy itt az ideje, vagy ilyesmik :)

wish
 
 


Hú, Wish, nem férünk el a kofferban??? :lol:
Érezzétek nagyon jól magatokat :D :wink:

Lefoglalóztuk a házat :D , most jön csak a neheze (hitel). De remélem leküzdünk minden nehézséget, és a novemberi tali már nálunk lesz. Úgyis minden talit én szervezek :lol:

Kriszta,
vettem a vasárnapot.

TÖBBIEK??? 06.03 VAGY 06.04 KINEK JÓ MÉG???

Lassan induluk a telekre, csak vasárnap leszek legközelebb.

Lara[/b]
lara77
 
 


Ó Wish, nagyon sok boldogságot kivánok! És pár gyereket is hozzá!
Kár hogy tulsulyos vagyok, a kofferba én is beugranék szivesen! :lol:
Kedves Kriszta!
Ha 71-es vagy, lassan érdekelt lehetsz 1 másik topicban is, 36 éven felüliek a cime. Nagyon jó és érdekes beszélgetéseket szoktunk ott folytatni a lányokkal, soknak van kisgyereke köztünk, és 3 pedig várandós, mind igy 4o felé járunk. Ha érdekel, olvasgass bele!

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Zsuzsa most van a szuloszoban.
Elfolyt a magzatviz meg kell szuknie oket. :(
rozsagi
 
 


:cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Zsu :cry: :cry: :cry:

Potyognak könnyeim értetek :cry: :cry: :cry:
almodo
 
 


Lanyok :cry:
Nem talalok szavakat...
Egyszeruen nincs isten ha ezt megengedi...
En en nem is tudom, ne haragudjatok, de teljesen ki vagyok Zsuzsa miatt, csak Ti erzitek ezt at...
SAJNALOM :cry:
rozsagi
 
 


Nem tudok mit írni.... nagyon-nagyon sok erőt kívánok nekik a jövőhöz, ha bármiben tudunk segíteni, akkor jelentkezz Te vagy Ő!
:( :( :( :( :(

tényleg nem tudok mit írni a döbbenettől!!!!

:( :( :( :( :( :( :(

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Zsu, megszakad a szívem. Nem tudok mit írni.
renoka
 
 


Zsu,

Erre nincsenek szavak :(:(:( Borzasztó.....nincs igazság.
Nagyon sok erőt kívánok és küldök ++++++++++++++++++++++ a felépüléshez.

Kriszta
kriszta71
 
 


Melcsi,

Köszi, de ne öregíts kérlek :):) Még csak 35 leszek augusztusban :):)
Na jó, azért nem sértődöm meg, különben régebben olvasgattam már a topicot, de mostanában sajna nincs sok időm....talán mire én is 36 leszek és a kistesóra gyúrunk majd, akkor :):)

Kriszta
kriszta71
 
 


Wish,

Nem semmi nászút lesz :):):) Megadjátok a módját....erre érdemes volt várni ennyi évet :):) Kaphatunk majd giccses tengerparti pálmafás képet is?? Itt idén nyáron sem lesz nyár attól félek :( legalább képen lássunk :)

Kriszta
kriszta71
 
 


Elkoszonni jottem. Holnap hazajohet Zsuzsa, es elobb utobb talan irni is tud majd..
Sajnos lejart a hirvivo szerepem, ui nincs hir... :cry:
Udv mindenkinek es koszonom, hogy segitetek Neki...
rozsagi
 
 


Add át Zsuzsának, hogy nagyon sokat gondolunk rájuk, és nagyon-nagyon sok erőt küldünk. Amikor jónak látja, pedig szeretettel várjuk vissza!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok,

Bocsánat a sok szünetért. Most két napja nincs jó passzban Laura, picit levegős lett és nem tudja kinyomni, így sok a sírás-rívás :( Reméljük, nemsokára jobb lesz. Elképzelni sem tudom, mit ehettem :evil:

Melcsi :)
Nem felejtettem el a kérdésedet: a Lilypie-ra felmész, megcsinálod a vonalzót. Amikor készen van a legvégén feljön három ablak, három karakterkészlettel. Ebből a középsőt Ctrl+C-vel kimásolod onnan (kijelölöd és megnyomod a Ctrl+C két gombot), majd eljössz a profilodba és ahol feltöltötted magadnak a kis képet a neved mellé, ott az "Aláírás" ablakba a "Melcsi" aláírás alá bemásolod (Ctrl+V két gombot nyomsz, és oda teszi magától). Majd a profilban benyomod, hogy "Elküld" és ezzel elmenti magának. Próbáld meg! Szólj, ha elakadsz! :) Segítek! :)
Hidd el, hogy így, hogy nem gondolsz állandóan a második picire, sokkal könnyebb lesz! :) Még a gyógyik beadása is!
Ja, és igen, az új lakóparkban lakunk, családi ház kerttel. nagyon szeretünk itt lenni. Mondjuk a férjem idevalósi, biatorbágyi, ezért jöttünk ide lakni, de így egyszerű, mert anyósomék kb. 4 utcányira laknak, anyuék pedig kb. 10 percre :)


Zsu :( :( :( :(
Én sem tudok mit írni, de amikor benéztem és láttam, írni sem volt kedvem... Ilyen egyszerűen nincs :cry: :cry: :cry: Ha jobban leszel, gyere vissza hozzánk, mi itt mindig szívesen látunk, meleg szívvel!

Reno-mano :)
Gyönyörű a lányod! Fantasztikusak ezek a kis ruhácskák, honnan szerzed? Ez a kis kék egybeszoknya nagyon bejött nekem. Hol veszed ezeket az egybeszoknyákat (ruhácskákat)? Én most vettem a lányomnak tegnap a Cora-ban két farmer ruhát, Rajtad felbuzdulva! Megzabálom! És olyan jól lehet ezeket a bodykkal variálni!
Ja, és hogy rakod bele a babakocsiba? Lefekteted? Mózeskosár? Hordozó? Csak simán az ülésre, döntve???? Ez fontos!!! (nekem)

Wish:)
Gyönyörű helyre mentek nászútra! Ez igen! 8) Félpanzió? ALL Inclusive? Hadd legyek irigy és kíváncsi :P

Kriszta:)
Ne izgulj Máté súlya miatt! Laura sem egy óriás baba, most szerdán volt 4.350g. És tegnap volt 7 hetes. Szóval nem mérvadó. hetente hízunk 160-190 g-ot és ez a lényeg. A többi nem számít. Ha eszik, kakil, pukizik és alszik eleget, akkor nagy baj nem lehet :)
Ha nem ihatsz tehéntejet, azért kecsketejet ihatsz, nem?
Jobbak lettek Máté kiütései?

Lara :)
Milyen volt a hétvégi kiruccanás?
Jövő hétvége nekünk nem biztos, hogy jó. Most lesz a névnapi ünneplés nálunk :) Még nem tudom, egyszerre lesz-e meg hogy pontosan mikor :) Ez a lányunktól is függ :)
Hol lesz???


Norka :)
2in1??????????????????????????

Farkaslány :)
Mizu Veled???????

Ha valakit kihagytam, ezer bocsánat érte, nem szándékos, csak totál szita az agyam mostanság. Nem is tudom, mitől lehet :shock:

Puszi

Már kéne képet is cserélnem, meg feltennem is újakat, pláne, ha nem lennék állandóan időzavarban....

KépKép
unique
 
 


Unique, 2in1...

Szülés előtti depi létezik? Nálam kőkemény... :(
Vendég
 


Norka :)
Hogyne létezne... Szülés előtti változat és szülés utáni változata is van, ne aggódj! Nálam a szülés utáni keményebb :shock:

KépKép
unique
 
 


Ja, olyan, amikor csak úgy, spontán elkezdek bőgni ok nélkül... :roll:

KépKép
unique
 
 


Unique :)
az infacol szuszpenziót próbáltátok már?
annak pont az a lényege, hogy összeköti a kis buborékokat, mert a nagyok már könnyebben távoznak.
Nekünk Levinél elég jól működött.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Lányok, az, hogy kemény hangulat kilengéseink vannak, szerintem tök normális,a hormonjaink játéka mellett. Én depiszerűséget akkor éreztem, amikor nem sikerült a 2. lombik, most azt mondom, hogy senkivel nem cserélnék, annyira jó életem van, itt van ez a csöpp gyönyörűség, imádom, egészség legyen!!!!!

Unique:) drága, hova mit teszek??? 6 személyes autóm van, ha kiveszek egy ülést, nyitott állapotban befér a babakocsi. A gyerek a hordozóban ül, amíg autózunk, aztán kiveszem belőle és lefektetem a babakocsiba. De ez eddig még csak kétszer fordult elő, még én sem szívesen járkákok vele, de ide muszáj volt mennem (esküvői ruhát próbáltam :D ).
Másik: angol ruhás turiból vettem a ruhát, néha benézek és irtó jó cuccok vannak olcsón. Szerencsére meg tudnám venni az újat is, de sajnos itthon nincsenek ilyen vagány és minőségi holmik. Most vettem neki a C&A-ban pamut pizsiket, de mást nem találtam, ami tetszett volna. Pár hét múlva kimegyünk SCS-be, nyári rucikért. Amúgy én imádom a sima nadrágokat egy vagány pólóval, alatta pedig rövid ujju bodyval. Holland rokonoktól kaptunk ilyen szerkókat, ők azon csodálkoztak, hogy mi ilyen egyberészeseket (tipegő) adunk a bébikre.
Ne izgulj, ha másfél-2napig nem kakál, először én is kikészültem, mert közben annyit nyög a gyerek, rossz hallgatni. Adjál neki egy kis kamilla teát (éppen csak lógasd bele a filtert, pár szem kristálycukor), segíteni fog. Én pedig szedem az Espumisan gyönygyöt, rajtam keresztül jut el a babába és rengeteg rostos baracklevet iszom. Így tudtam rendezni a kakilást. Ja és szerezz be szélcsövet, a legvégső esetre. De ezt csak ha muszáj, én is utálom.
Norka:) lassan itt az idő, becsomagoltál már? Tudod én még az utolsó nap is csak 80%-ban voltam készen, így amikor bent fogtak a kórházban, a műtét előtti beöntés után :oops: adtam a mamámnak telefonon az instrukciókat...

Wish:), volt szerencsém Mauritiuson járni, gyönyörű a tenger, a szállodából nem nagyon érdemes kimenni, cukornád cukornád hátán. Adok egy házifeladatot is, Miért pusztultak ki a szigeten a dodók??? Nagyon jó nászutat kívánok!!!!

Zsu, nagyon sokat gondolok rád.

reno
renoka
 
 


Orsi:)
Tudom-tudom... van is itthon vésztartalékunk Infacol-ból :) Csak amikor elolvastam, hogy mégiscsak gyógyszer alapanyag van benne (bár tudom, olvastam azt is, h nem szívódik fel), akkor döntöttük el Apával, hogy kicsit óvatosan és csak akkor, ha már nem bírjuk :wink:
De azért köszönöm! :)

Renoka:)
Köszi, igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy a babakocsiban, amikor pl. a Corába elindul az ember lánya, akkor külön kell csomagolni a babakocsi mellé a mózeskosarat is (a hordozóban ül az autóban), vagy elég, ha a babakocsi van szimplán, és annak le lehet ugye hajtani az ülését fekvőbe. Bocsi, ha hülyén fogalmaztam! :oops: Tegnap voltunk vele a Corában, hát mit mondjak: Apa kombi autója tele volt a babacuccokkal: babakocsi, autósülés a gyerekkel, mózeskosár. Majd amikor kiszálltunk, a mózeskosárba tettem Laurát, azzal sétálgattam vele. na nem volt egy leányálom a pakolás... Erre gondoltam.
Tényleg fantasztikusak ezek a kis ruhák, ennivalók! Most már én is réjöttem, hogy jobbak, mint a rugi. Úgyhogy rugi már csak akkor van, ha hideg van (pl. most brrrr...) :x
Laurára még az 56-os méretek simán jók, nem tudom, ezek a számozások kicsit furik :roll: Igaz, 1-2 ruci már ippeghogy rámegy belőlük, de még kihasználom :oops:
C&A sajna kicsit messzebb van tőlünk, az újonnan megnyíltban (Campona) pedig megszűntek az egész kicsiknek a rucik. Van egy csomó nyári rucink minden méretben, olyan édesek (SCS-ben nagyon szépek vannak, bár saját szememmel látnám már...), csak lenne már NYÁR!!!!!!!! :shock:
Irigyellek, hogy belevágsz az útba az SCS-be... Nekem nincs merszem Laurával. (szülői féltés, zárójel bezárva)
Na ja... Hollandia.... :twisted:
A baracklét ma kipróbáltam, hátha segít. Barackot is eszem, hátha... kamilla: most azon gondolkodtunk (tudod, Laura kapott egy hetesen Kamilla homeós bogyót pont pocifájásra), hogy esetleg megismételjük a Kamilla homeós bogyót (megint 1db). De most úgy tűnik, kicsit megnyugodott. Az este mindig egy lutri: ilyenkor erősebb neki a dolog, sajna. De azért nem annyira vészes, rajtam megnyugszik, csakhát én azt sem szeretem, ha egyáltalán sír.
És így van: első az egészség! :wink:

Puszi

KépKép
unique
 
 


Unique :)
tudod, hogy mennyire gyógyszerellenes vagyok :D de az infacol még nálam is átment a rostán. Ballasztanyagok vannak benne. Szerintem próbáljátok ki!

Reno :)
6 személyes? fiat vagy honda? :D
én is 6 személyessel nyomom :) és tényleg akármi elfér bele :)

babakocsi-hordozó-bevásárlás :) mi hordozóval mentünk tovább, kocsit sosem vittünk. A hordozót keresztben rá lehet tenni a bevásárlókocsira és irány a vásárlás :D

nem kell ezeket túlbonyolítani :D

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sziasztok Anyukák, Kismamák és Leendő Anyukák!

Remélem emlékeztek még rám és kicsi fiamra, Danira. Ma lett 1 éves és ezt szeretném Veletek is megosztani. Azt nem tudom ígérni, hogy mindennap itt leszek, de igyekszem majd írni is és nem csak olvani, mint eddig tettem. Kép
woodi
 
 


Woodi :)
hogy ne emlékeznénk?
hogy vagytok? bővebben írjál magatokról!!!!
gyönyörű a fiacskád.

hol vettél ilyen előkét? nekünk 2 van, de ezeket szeretem a legjobban, viszont mostanában nem kapok.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


icsilya írta:hol vettél ilyen előkét? nekünk 2 van, de ezeket szeretem a legjobban, viszont mostanában nem kapok.


Itt nálunk a Mini Manóban (lásd bal oldalon a hirdetésüket) sikerült vennem ezt. Borsos ára volt (de 2000 alatt), bár megérte.

Mit is írhatnék? Tán azt, hogy Dani kicsit késik mindennel a nagykönyv szerint. Még csak 2 és fél foga van, bár ezzel is jól el tudja majszolni/tépni a kiflit. Sajnos a legutóbbi megfázása óta, mikor kanalas orvosságot kapott, nem eszi meg a kanállal adható kajákat, így a főzelékeket sem csak ha elvonom mással a figyelmét. :( Nincs ötleted, hogyan vegyem rá újra a kanalas evésre? A kézzel megfogható kajákat megeszi, de nem adhatok neki állandóa főtt répát, zöldséget, krumplit, húst, kenyeret. Valami tartalmasabb is kellene néha. Még nem megy, de már áll, asztal mellett oldalaz, négykézláb viszont "fut". Sokat gagyarászik, a mama szót már tudatosan használja bár az első szava a lámpa volt de csak így: ámp. Imádja a kábeleket rángatni, a műszaki cuccokat (rádió, tv, videó, stb) csavargatni és a tv távirányítót ugyanúgy rátartja a tv-re, mint mi. Tündéri ez a mozdulata. :lol: Az alvással problémáink vannak, talán most veszek egy nagy levegőt és megpróbálunk valamit. Súlyát, hosszát most nem tudom, mert csak 6-án megyünk tanácsadásra, majd akkor.

Puszilok mindenkit és ha mehetünk mi is a talira, akkor nekünk a vasárnap lenne a jó.
woodi
 
 


Hogyan lehet a profilt megváltoztatni????? Segítsetek!


Kedves Zsu! Ismeretlenül is megrendítő és szívfájdító ami veled történt. Mikor olvastam a híreket kicsit bele is haltam, belegondolva, ha mindez velem történt volna. Elképzelhetetlenül fájhat mindez neked és sajnos vígaszt senki nem tud neked igazán nyújtani. A neheze most jön, mikor magadra maradsz a bánatoddal. Remélem sikerül talpra állnod és tudd én is sokat gondolok rád. Kívánom, hogy hamarosan legyen egy kis lény, aki kissé enyhíti majd ezt a fájdalmadat. Ölellek szeretettel: Woodi
woodi
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: