Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Mindjárt indulok a BMC-be tüszőnézőbe. Kérek szépen drukkokat. :? Kíváncsi vagyok mit produkálta stimu nélkül.
Jók legyetek! 8)
share

Ria drága :) :) édes eleged van a turóból? :) Nem kell mondanod, azóta rá sem tudok nézni, meglátom rosszul
vagyok tőle :) Hát nézd én miután kiderült, hogy sikerült,
és még mindig nem múlt el a túl stimu hatása, igy eredmény hirdetés után is ha jól emlékszem 2-3 hétig kellett még ennem...bbrrrrrrr :?
Szóval ameddig birod, és nem hánysz tőle :D
Gondolom nem voltam túl biztató :) Addig is kapod a babatapikat :) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++

Share mennek a drukkok :) gyere mesélj majd mit produkáltál :D

macika ha ugy gondolod maradsz velünk, drukkolnánk érted is :) szivesen felvinnélek táblázatba, ha adod az adatokat :)

Mot,Viki,Dedina, Szuszi nektek mennek a babanövesztők :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Dedina majd add meg pontosan mikor volt az utolsó mensid első napja, hogy tudjalak táblázatban követni :)

További kellemes szép napot mindenkinek :)

Kép

Kép
Kép
chesti

Chesti,

Kivennéd az 5+1-et?
No, nem mintha nem tetszene, de benéztem a dátumot, mert 04.18. volt az utsó első napja, a másik pedig, hogy várjuk meg az UH eredményét.
Köszi 8)

Esperanza :P
Akkor nem te vagy az akire gondoltam, ő Kata volt, de megdöbbentő a hasonlóság.

Share :wink:
Drukk, drukk, drukk.......................

Ria :lol:
Mindjárt péntek van!
Babatapik: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mot????????????????????????????
Mi van veletek??????????????????????

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Dedina, Szuszi :)
Ti, hogy érzitek magatokat?
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!
Chesti
Igazándiból még nem unom a turót,csak a hasmenés aggaszt egy kicsit,de azért vettem ma is,és meg is fogom enni.Képzeld írtózatosan fáj a derekam,most is azt sem tudom hogy üljek,mondjuk nekem szét van nyílva a csigolyám,lehet azért is fáj. :D
Share
Persze hogy drukkolunk ezerrel!!!!!!!!!!!!
Viki
Köszi a babatapikat,remélem használni fognak!Már csak 3-at kell aludni,és meg tudom az eredményt!Jól vagytok?Nem sokára mész ultrahangra,és láthatod a kis csöppséget. :D
ria75

Ria:
Te nem dolgozol, már megint? Laza vagy? :D
esperanza

Esperanza
Nem már megint,hanem még mindig.Mondtam hogy betegállományba vagyok mert bu..ó volt a fönököm,és nekem most nyugalomra van szükségem,nem az Ő klimaxos hisztijére.Meg a párom sem engedte hogy menjek itthon vagyok csak nyugiba.Nem vagyok laza csak ez van.Érted?
ria75

Mot :) mi újság?

Lányok megjöttem a tüsző nézőból, Tanár úr szerint nem valami fényes balooldalon semmi, jobb oldalon 2 db13,5 mm és 1 db 13 mm, nyálkahártya 6,5 mm. Egyik se tetszik neki, nyálkahártya nagyon vékony, tüszőkről meg ne is beszéljünk, felemelte a puregont 125 egységről 200-ra, holnap ismét kell mennem UH-ra, elkenődtem hogy nem fog sikerülni :(

Barbi
zbarbi

Barbi
Ne kenődjél el a 200 egység biztos megteszi hatását,bizzál benne!!!!!!!!
ria75

Viki oks, kicsit szétszórt vagyok :) Akkor 6 hetes vagy, de visszairtam uh máj. 30-ra, de minden rendben lesz :D

Barbi
az tuti hogy a 200 megfog dobni téged :D én 175-tel kaptam a végén, 100-125-150-175, igy mentünk feljebb.

Ria
hasmenésem nekem az elevittől volt, meg a sok folyadék és rostos étel is rátett. Hűű komoly dolog az a csigolya, nem is mondtad.

Kép
chesti

Halihó Drágáim!

Tegnap megvolt az első UH. W. doki konferencián volt és utána még lenyomott 1-2 beavatkozást is, szóval 2 órát vártunk. De megérte!!!!
1 db 6 mm-es petezsák van a pocimban. Szóval van egy pocaklakónk!!!!!!!!!!!!!!! Bent volt a drága férjecském is és képet is adott róla W. doki. Ez is olyan megható, mint amikor az embriókat mutatják meg. Igazából még semmi baba formája nincs, de mégis a tudat, hogy megtörtént a csoda!
Következő UH június 6-án lesz.

Mindenkinek akinek kell mennek a babatapik és a babanövesztők :) ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Chesti
A hasmenés akkor teljesen normális? Én is az elevitre és a rostos ételekre meg a bő folyadékra tippeltem. Igaz nekem valamikor meg székrekedésem van az elevittől. Hol ez hol az. Így nem unatkozom! Kicsit ciki, de nekem elég gyakran van alhasi görcsöm, amit mindig szelek követnek. Tegnap W. doki azt mondta, hogy az elevitet hanyagoljam 1-2 napig, mert a használati utasításban benne van, hogy bélrendszeri problémákat okozhat.

Lányok, ti kaptatok a kis fagyibabá(k)ról valami papírkát?
mot

Mot :P
Örülök az örömötöknek nagyon-nagyon és gratulálok a picihez!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki Drága
Köszönjük a gratulációt!!!!! Én is gartulálok a Ti pocaklakótokhoz vagy pocaklakóitokhoz! Várod már az UH-t, mint állat? Péntek?
Úgy érzem mindig várni fogunk valamit! Mi most a június 6-ra vagyunk ráállva!

Bevallom babonás vagyok, még olyan picike (5 hét 4 nap). Csak azoknak beszélek róla, akik tudták, hogy miben veszünk részt. Nem is merek olvasni babás dolgokat sem.
Az a furcsa, hogy az eddig történtekre hittem azt, hogy ez a kritukus pont. pl: érjenek a petikék, sokat tudjanak leszívni, termékenyüljenek meg, eredményhirdetés, első Uh. Most meg úgy érzem, hogy az elkövetkező 2-4-6 hét, amig 8-10-12 hetes nem lesz a pici pocaklakó az a kritikus. Remélem értitek mire gondolok.
mot

Mot :)

Ja, ja, ja várom már nagyon!!!! Jövőhét kedd, még egy hetet ki kell bírni.:(
A munkahelyemen már mindenki tudja, mert ugye beszóltam, hogy sikerült, és gyorsan terjednek a hírek. Persze én mondogatom, hogy várjuk csak meg azt az UH-t. Már kérdezték, hogy neveket nézegettem-e? Ezt egy olyan kolléganőm kérdezte, aki 3 héten belül megszül.
Nem nézegettem sem neveket, sem babaruhákat. Majd ráérünk még arra.
Szerintem egész addig fogunk csak izgulni és várni mindig valamire, míg elő nem bújik a kicsi, utána meg persze tovább, éppen hogy csak addig amíg élünk.... :wink:
nviki
Budapest III. kerület

Mot,
én is Nagyon gratulálok! :D
Szorítottam érted nagyon!
Puszi!
adri23

Zbarbi, :lol:
Ne keseredj el, 1-2 nap alatt rengeteget tudnak nőni!
:wink:
nviki
Budapest III. kerület

Mot :D szívből gratulálok neked!

Barbi
zbarbi

Zbarbi:
Én meg aggódtam a múltkor, hogy hogyan fognak megnőni a tüszők, ugyanis 50 egységtől semmi nem történt, aztán 75-tel már lett egy 18-as. Szóval az a brutál adag amit te kapsz, tuti jó lesz!
Ria:
Persze csak vicceltem a lazasággal, örülök, hogy pihensz, a bunkó főnököd meg szívjon gázt!

Mindenkinek drukk!
esperanza

Mot,Szuszi,Dedina,Chesti :D

Borzasztó életbevágó kérdés következik:
Az első 8 hétben nem szabad szexelni? :oops:
Mert én már azt sem tudom mi az :cry:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Mot drága :D gratulálok az aggódás szerintem bennünk marad, mindig a következő lépésért izgulhatunk. Én pl csüt megyek AFP, izgulok az eredmények miatt is, de már alig várom, hogy lássam mozog, és rendben van :)

Viki átérzem hidd el. Én elárum a 12. hétig no sex. :D Voltak húzós esték. Szóval szerintem rendezkedj be egy darabig az önmegtartoztatásra :)

Kép
chesti

Chesti :)
Inkább ne válaszoltál volna :cry:
Persze hülyéskedek, hogyne bírnám ki, a babáért mindent, asszem ez a legkevesebb :D
nviki
Budapest III. kerület

Lányok, köszönöm szépen a bíztatást, igazából azért vagyok szomorú hogy a 125 se kevés de a 200 már ló rugás,kíváncsi vagyok hogy egy nap alatt mennyit fog nőni.Holnap minden kiderül. Kédezhetnék mégegyget puregonnal a nyálkahártya is vastagszik? Rengetteg vízet iszok és tej termékeket eszem van valami más módszer amivel sikerrel járnék(pl: aspirin C)

Köszönöm Barbi
zbarbi

Lányok!
Egy kérdéssel fordulok hozzátok, őszinte válaszokat várok! Már aki tud.

Az utóbbi időben elég lesújtó híreket hallottam az inszeminációkkal kapcsolatban, szeretném megkérdezni, hogy nektek van-e olyan ismerősötök akinél minden rendben volt. Tehát: kapta a tüszőnövesztő szurit, kapott repesztőt...ilyesmi, és a baba megfogant, és meg is tapadt, és meg is született, és persze egészséges lett?
Azért kérdezem mindezt, mert azt hallottam (lehet, hogy csak rémisztgetés) hogy az inszeminációs eljárásoknál nagyon sok esetben nem fejlődik ki a magzat, elhal, leáll a szívhang, vagy nincs szívhang, esetleg méhenkívüli. Ebből mi az igazság, és mennyi az esély?
Eddig azt hittem az inszeminációnál nagyobb az esély, mint a lombiknál, de egyre jobban úgy érzem, hogy nem.
Várom válaszaitokat!
Köszönöm
esperanza

Sziasztok!

Mot,
nagyon gratulálok Nektek én is! :):):)

Ria, Nika
nektek mennek a babatapik: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Mot, Viki, Dedina, Szuszi,
menne mindenkinek a babanövesztők:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++:)

Barbi!
Nyugi, meglátod minden rendben lesz! Mindenképpen írj holnap, hogy mi volt!
Mennek a drukkok neked is: ++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Esperanza,
sajnos én erre nem tudok neked válaszolni :( De én nem hiszem hogy ilyen rossz eredmények lennének. Körülnéztél már más topikban ezzel kapcsolatosan?

Velem nincs semmi extra, a 27.cn-on vagyok, de ki tudja megint hány napos lesz...
Majd kiderül :lol:

Vigyázzatok magatokra! Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Esperanza,

a Dévais topikban van egy lány - Duddu -, akinek elsőre sikerült az inszemje! És ha jól vettem ki a soraiból ikreket vár!!! :):):)
Szép nagy már a pocója :)
Nézd meg Te is!

Nyugi drága!

Puszika!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:
Felvettelek ám ismerősnek az iwiwen. :D
esperanza

Esperanza,
ismerlek! :) Szóval visszaigazoltam végre! :)

Puszi mindenkinek!
Jó éjt! :)

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok Csajok!

Mindenkinek szép napot!

Brigii:
Tanulsz még? Mikor lesz vége a vizsgáidnak?

Ria:
Mennek a drukkok, remélem pénteken azért összefutunk a BMC-ben.

Zsókuci:
Aranyos vagy a fotókon (iwiw) és köszi az infót a másik fórummal kapcsolatban, elolvasgattam, és kicsit megnyugodtam. :D
esperanza

Jóóóóóóóóó reggelt Kívánok Mindenkinek!
Kép [/img]
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok lányok,asszonyok! :lol: :lol: :lol:
Esperanza! Sajna még 5 vizsgám van,elvileg ha elsőre mindegyik sikerül ,akkor júni 10-én végzek is velük.
Csajok holnap kezdem a 2-ik lombikot decapeptylel! :D :D
Nagyon jó hírt kaptam egy kedves barátnőmtől,aki szintén BMC-s, és szintén a Zeke doki bácsihoz jár.Szóval most volt a 4-ik lombikja,és végre sikerült neki, :lol: :lol: sőt ikrei lesznek!Nagyon örültem nekik,ezek a jó hírek mindig jól jönnek! :lol: :lol: :lol:
Viki!Jó ez a kép nagyon!
Esperanza:Mikor kezditek a következő inszemet?
Mindenkinek szép napot, és jó pihenést kívánok,na és persze minden kismamának jó egészséget!! :D :D :D
Kata drága merre vagy??? :roll: :roll: :roll:
Üdv:Brigi :D
brigii

Jó reggelt :)

Kicsit átalakitottam a táblázatot :) ha valakinek van még ötlete mi kéne szóljon. :) Sajna képek igy kiszorultak a méret miatt.

Kép Kép
chesti

Drága Brigikém:
Kicsit le vagy maradva, már elkezdtük a 3. inszemet, és ha minden oké, jövőhéten pénteken inszem. :D
Drukkolok nektek is!
Puszi
Esperanza
esperanza

SZIASZTOK!

Megjöttem a BMC-ből, 8mm lett a nyálkahártya egy nap alatt :lol: ,a tüszők is elindultak a legnagyob 16mm és 2-3 db 13-15mm közötiek és több 11 mm, doki szerint már alakul, délután kell telefonálni a hormon értékem miatt és attól teszi függővé tanárúr hogy marad-e a 200 egység vagy változtatni kell-e rajta. Sokkal jobb kedvem lett kezdek bíznia dologba!

Esperenza :) én csak a saját tapasztalataimat tudom leírni meg amit bent hallottam a lányoktól,sajnos egyetértek a véleményeddel sokkal nagyobb az esélye a méhen kívülinek mint a lombiknál viszont a magzat elhalás ugyan olyan arányban van.A sikerességi arány ha jól tudom akkor kb. 25-30% a lombiknál és kb. 10-15% az inszemnél.

Barbi
zbarbi

Sziasztok!
Esperanza
Remélem hogy összefutunk pénteken,még nem tudom mikor indulunk.Nehéz kibírni ezt a nem tesztelést,már majdnem elcsábultam,de erős leszek,és kibírom,márcsak 2-őt kell aludni. :roll:
Viki
Édes ez a kis gyerek!
Brigi
Na ez tök jó hír,hogy a barátnődnek sikrült!Neked is fog!!!!! :D
Chesti
Jó a táblázat,nekem legalábbis tetszik.
ria75

Chesti :)
Köszi, hogy kijavítottál a táblázatban! 8)
Az AFP eredményét mikor tudod meg?

Ria75 :D
Már csak kettőt kell aludni?
Milyen gyorsan repül az idő!
Drukkolok neked! :wink:

Zbarbi :lol:
Látod, mondtam, hogy pikk-pakk megnőnek!

Dedina,Szuszi 8)
Veletek mi van?
nviki
Budapest III. kerület

Esperanza: tényleg le vagyok maradva.Akkor én eddig mit olvastam?Lehet, hogy nem is ezt a topikot? :oops: :?: :roll:
Hajrá a pénteki inszemhez, de nagyon!! :lol:
Ria neked meg a JÓÓÓ eredményért szúrkolunk!!! :lol:
Üdv.Brigi :D
brigii

Lányok ha a 7 napon 390/ösztradion szintem az jó vagy rossz?

Köszönöm Barbi
zbarbi

Csajok!
2 ismerősöm is terhes lett, szóval hajrá, hurrá, előre!
MINDENKINEK MENNEK A DRUKKOK, AZT SZERETNÉM HA AZ EGÉSZ TÁBLÁZAT PIROS SZÍVECSKÉKKEL LENNE TELE!!! :lol:
esperanza

Esperanza :)
Nagyon szépen köszönöm az érdeklődést!! :) Annyira jólesett!! Nagyon aranyos vagy!!!

Kép
Pénteken lesz ha minden igaz az inszem, de ehez még apának is lesz egy-két szava. :) Mármint nála is mindennek jónak kell lennie!!! :wink:

Kép
Kép
kiscsillag

Zbarbi,
Én nem tudom mi az az ösztradion szint :(

Kiscsillag* :)
..... és péntekre a nap is kisüt! 8)

Mot :)
Meddig kell használni az utrot?
nviki
Budapest III. kerület

Szia Esperanza!

Az inszemmel kapcsolatban szeretnélek biztatni.
Rendszeresen olvaslak benneteket, és szívből drukkolok mindenkinek, hogy minél előbb mindannyian babásodjatok. Mi három évet vártunk a csodára, de megérte.
Végül a BMC-ben kötöttünk ki, ahol a szokásos kivizsgálások és miegymás után az első inszem sikeres volt. Az inszem okt. 5-én volt, tehát még nem született meg a kisfiam, de már a 36. hátben járunk. Semmi probléma nem volt a terhességemmel, minden nagyon simán és természetesen zajlott eddig. A picikém szépen és egyenletesen fejlődik, mindig a megfelelő mértékben nő és hízik. Gyönyörűen és sokat mozog, igazi kis rosszcsont. Neke sem volt semmi r problémám, nem vizesedik a lábam, nem ég a gyormrom, jó a vérnyomásom, jó a testsúlyom. Szóval minden a legnagyobb rendben volt és van.
Bízom benne, hogy pár hét múlva egy egészséges gyerkőccel térünk majd haza a szülőszobából.
Szóval azt akarom mondani, hogy semmiképpen se hagyd, hogy a statisztikák befolyásoljanak, csak a pillanatra és a várható eredményre koncentrálj. Pusztán azért, mert inszem segítségével fogan meg valaki, nem biztos, hogy problémás lesz a terhesség.

Szorítok, hogy sikerüljön!

Ági
agnesm

Sziasztok!

Bocsi, hogy máris így eltűntem, de most végzek a Gábor Dénes Főiskolán, és muszáj a szakdolimat írnom, és ez minden erőmet elveszi!

Nem tudjátok véletlenül meddig kell használni az ultrogestant?? Annyira arra figyeltem, hogy a gyógyszert hogyan kell szedni, hogy nem emlékszem mit mondott a doki ezekkel a hüvelygolyókkal kapcsolatban!!!

Chesti!

Köszönöm a vígasztalást, remélem, hogy csak bebeszélem magamnak a rossz előjeleket!
Igen, szeretnék a táblázatba bekerülni, Székesfehérvári vagyok, 37 éves, a Zeke doktorhoz járunk, és május 18-án volt az első fagyi babás beültetésem. Most hétfőn (máj. 29) kell mennem vérvételre. Ha kell még valamilyen adat, légyszí írd meg.

Ria75!

Nagyon izgulok értetek!! Remélem minden rendben lesz! Már nekem is eszembe jutott, hogy veszek egy tesztet, de aztán lebeszéltem magam.

Brigi!

Örülök, hogy sikerült felvennünk a kapcsolatot. Izgulok, hogy sikerüljenek a vizsgáid!!!! Mikor kell legközelebb menned????

Mindenkinek sok sikert!!!!!!!! :D :D :D :D
macika68

Sziasztok!
Ági
Örülök hogy meg osztottad velünk sikeredet,ez most tesztelés előtt jól esett.Jó hallani pozitiv történeteket.Azt esetleg meg kérdezhetném tőled hogy mit éreztél tesztelés körüli napokba,tudom mindenkinél más,de én akkor is szeretném tudni,ha nem probléma.További öröm teli pocakosodást és gyönyörű egészséges kisbabát kivánok Neked!
Macika
De jó hogy Te is Zekés vagy!Én is nagyon szorítok Neked,és ne tesztelj,én már kétszer csalodtam,azért döntöttem most ugy hogy meg várom mit mond az orvos,az a biztos!
Kiscsillag
Jó hallani rólad!
ria75

Agnesm:
Köszönöm a bíztató szavakat, reméltem hogy jelentkezik valaki akinek sikerült és minden rendben ment. Hálás köszönet neked, most tényleg jobb a kedvem, de szerintem Riának is a kedvében jártál. Szóval köszönjük, és sok sikert a szüléshez! :D
esperanza

Kiscsillag:
Jó hogy idetaláltál hozzánk, drukkolok az inszemhez, és majd jelentkezz mi van veled! :lol:
esperanza

Drága Eszti! :D

Névnapod alkalmából szívből kívánom az élet valamennyi örömét és boldogságát!!!!
Küldtem neked valamit, remélem megkapod!!!
Puszi!!!
manda

Mindenkinek drukk és ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok!!! :lol:
manda

Sziasztok!

Ria,
kérdezted mi volt a tesztelés előtti napokban. Nekem csupán a mellem jelezte, hogy valami készülődik odabent. Ez persze nem volt biztos jel, mert mensi előtt is fáj és megduzzad az ember lányának a melle. Igazából akkor kezdtem el izgulni, hogy vajon sikerült -e, amikor kocsival mentünk vhová és a mellem minden egyes döccenőnél jelezte, hogy mindjárt "leszakad".
Egyébként azt javaslom, hogy ne teszteljetek, mert úgy sokkal könnyebb az ember fejéből kisöpörni a kételyt, és belesúlykolni, hogy igenis sikerült. Én úgy mentem oda, hogy elhatároztam, hogy ennek most sikerülnie kell, és minden este úgy aludtam el, hogy arra gondoltam, hogy valaki beköltözött a testembe, most éppen megtapad, fejlődik stb.
Ez persze nem volt ilyen egyszerű, hosszú utat jártam be mentálisan is, mire így tudtam hozzáállni, de meggyőződésem, hogy ez segített. Nekem a lelki erőt és a hitet furcsa módon egy spec. masszázs segített megtalálni. Szóval arra buzdítalak benneteket, hogy ne csak a testi tüneteket próbáljátok megoldani, mert sok esetben a gondolatok és a lelkiállapot is közre játszik a problémák kialakulásában. Írom én mindezt úgy, hogy engem mindenki egy olyan embernek ismer, aki két lábbal áll a földön és maximálisan realista.

Macika,

az Utrogestant a terhesség első 12 hetében kell szedni (vagy használni), illetve ha nem sikerült (ne haragudj, nem tudom, hogy éppen hol tartasz), akkor amíg vérzés nem jelentkezik. Tudomásom szerint indokolt esetben (erről az előzmények ismeretében az orvos dönt) elképzelhető az is, hogy pár héttel az átlagostól (12 hét) tovább van szükség utrogestanra, egészen addig, amíg a méhlepény el nem jut abba fejlődési szakaszba, hogy biztosan átveszi a sárgatest szerepét a terhesség megtartásában. Ez általában a 14. hét környéke, de természetesen mindenkinél egyéni a fejlődés üteme.

Esperanza,

nagyon örülök, ha tényleg tudtam akár csak egy kicsit is segíteni, és várom, hogy azt olvashassam, hogy az erőfeszítéseidet siker koronázza! Csak ne keseredj el, ez nagyon fontos, és mindig csak az adott dologra koncentrálj. Ne gondold tovább, és ne nézz vissza.

Üdv. mindenkinek!

Ági
agnesm

Drága Chesti!

Tegnap nem tudtam jönni, de nem felejtettelek ám el: :)

Kép

Tehát:

Nagyon-nagyon-nagyon boldogságos Névnapot kívánok Neked!
:)

Millió puszika! :)

Kép

Kép
zsókuci

Mindenkinek:

Kép

Legyen mindenkinek szép napja! :)

Puszi!

Kép

Kép
zsókuci