Sziasztok!
Van egy kis időm, itt vagyok anyuéknál Érden és lepasszoltam a bőgőmasinát egy kicsit
Üdv Juci! Lehet már tudni hogy kit rejt a pocak? De jó neked, én úgy szerettem pocakos lenni! Bár a vége az már nagy nyügi volt, türelmetlen voltam, de azért szuper volt!
Képzeljétek, el vagyok ájulva Annától, este 9-kor evett (igaz 1 órán keresztül) és csak hajnali 4-kor kelt újra, majd aludt tovább fél 8-ig. Otthon ilyet miért nem produkál? Mondjuk irtó jó meleg volt a szobában, mert ott fürdettünk este, biztos ez is rátett az alvásra. Úgyhogy most kipihent vagyok, aludtam 6 órát!
Az a baj hogy hosszabb alvás után a szervezetem annyira meglepődik, hogy már nem tudok visszaaludni, tiszta fittnek érzem magam. Az eddigi 3-4 óra alvások után nem csodálom hogy sokként éri a szervezetemet a pihenés!
És ha minden igaz akkor jövő héten lesz elektromos hintánk! Beáéké! Remélem áldani fogom a nevét és bejön a csajszinak!
Az aranyparton egyébként irtó jó volt, csak persze a kis terrorista megérezte hogy nem megy a babakocsi a popsija alatt és felébredt. Így nem voltunk túl sokat, de a babák nagyon-nagyon édesek voltak!!!! Már nagyon várom hogy én is tudjak kommunikálni Kannussal. Így is egyre jobban figyelget és többet van már fent. Tegnap kaptunk tőle két igazi mosolyt, hát azóta is teljesen el vagyunk alélva ha erre gondolunk!
Kár hogy ilyen ramaty idő van, pedig most úgy lenne kedvem sétálni.
A másik: hallottam, hogy vannak tejérzékeny babák, így hétfő óta nem eszem tejterméket, és úgy tűnik hogy egy kicsit jobb a csajszinak. Nekem már kevésbé, olyan sok mindenben van tejpor
Főleg az édességekben, még a Cerbona müzliben is van.
Na eldugulok, jó sokat csacsogtam
Puszi Nektek, vigyázzatok magatokra és a babócákra!
Eszti+Kannus
P.S: tök szupi az új oldal, Tündi hogyan tudtál olyan szuper csíkot varázsolni ami kiírja hogy Zitus mennyi idős? Plusz a képet hogy tudtátok odavarázsolni a jobb szélre?