Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Itt vannak az én képeim is... Kép 1148156604.32.jpg Kép 1148156633.57.jpg Kép 1148156653.49.jpg
bufo
 
 


Köszi Koda!!!!

sIKERÜLT!!!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csné
 
 


sziasztok!szupik a képek de jo mindenkit látni egész alakosan is!irigykedem ám a tali miatt de majd legközelebb én is megyek!
bufo anya szerint kislányod lesz!
na lépek fözni!puszi mindenkinek szép napot!a fagyibol küldhetnétek emailbe :lol:
virág22
 
 

 
 

Szép jó reggel mindenkinek! Bibibi, én még csak most keltem fel! Mint mondtam, őrülten hétalvó vagyok, no de lassacskán jönnek azok az idők, amikor már nem lesz ilyen jó dolgom!

Tegnap este nem tudtam sajnos már jönni, a férjem egész este itt ült a gép előtt. Amióta elmentem, végig este 9-ig fel sem állt. Néha már kiakadok tőle. Mondtam, egyszer kihúzom a telefonkábelt. Úgy várom már, hogy a kis babácska itt ordítson, és lefoglalja apát is! Hátha végre másfelé is terjed majd a figyelme. Mert egyelőre elvakult wow-os lett! :(

A tali szerintem is nagyon jól sikerült, kár, hogy nem tudtunk tovább maradni. És úgy elszaladt az idő!

Bufo, hallod? Virág mamája szerint kislányod lesz! :) Tutira mondták azt a kisfiút?

Ja, és utánanéztem a szülési szabadságnak, annyira kíváncsi voltam rá. Igen, jól sejtettem, ez az a 24 hét, amire jár a TGYÁS, és meg lehet kezdeni a szülés előtt 4 héttel. Erre a fizu 70%-a jár. Ezt akarom minél jobban kitolni. Szóval, részemről marad a rendes szabi, és utána táppénz, ha már tényleg nem bírom. Szerintem szeptember elején elmegyek már pihenni. Viszont a következő babánál érdemes jól átgondolni. Most picit feltartanálak még ezzel.

Tehát, jól értem, hogy kb 2-3 hónapos terhesen (a második babával) érdemes a munkáltatónál kivennem a felgyülemlett szabimat, elmenni táppénzre, esetleg szülési szabadságra (a szülés előtt 4 héttel), de mindezt úgy kell csinálni, hogy meglegyen a 180 nap, igaz? És akkor utána ismét az emelt TGYÁS-t kapod? Ezt mire számolják ki vajon? Na, majd megkérdem a szakértőt is, annyira izgat ez az egész.

Na, megyek, el kezdek főzni, de igyekszem ma többet lenni itt köztetek, már ha a drága férjem is megengedi. Igaz, ma ráparancsoltam, hogy le kell nyírnia a füvet, és még van egy s más feladata! :)
titi_27
 
 


Koda, remélem, már sokkal jobban vagy!!! Bizti elrontottad valamivel a gyomrod! Jaj, bár mástól volna már a hányinger! Hogy áll a hőd? Sikerült még valamit összehozni a pároddal?

Jót derültünk azon, amit írtál, hogy haspók vagyok! :) Hát, igen, tényleg fini volt tegnap a fagyi! :)
titi_27
 
 


Bufo, most írt a Szakértő, hogy a táppénz nem számít bérezett napnak. Akkor viszont nem értem, miért fontos, hogy meg legyen a 180 napod szülésig? Istenem, olyan bonyolult ez!!!
titi_27
 
 


Bufo, most írt a Szakértő, hogy a táppénz nem számít bérezett napnak. Akkor viszont nem értem, miért fontos, hogy meg legyen a 180 napod szülésig? Istenem, olyan bonyolult ez!!! Vagy meg lesz táppénz nélkül is a 180 napod?
titi_27
 
 


Titi

Bérezett napnak nem, de munkaviszonynak igen. Ez nekem azért fontos mert a gyed és a gyes alatt fizetésnélküli szabin van az ember. A 180 nap a tgyás miatt fontos, mert így azt a jelenlegi besorolás szerint kapom, és nem az akkori szerint amikor még Dávid előtt dolgoztam.
bufo
 
 


Sziasztok lanyok!

Na,vegre sikerult bejutnom,egeszen megvaltozott a Babanet.

Nem vesztem el am,megvagyok,csakhat idom az nem sok van,ami vegul is jo,igy gyorsabban telnek a napok. :?

Orulok,hogy jol sikerult a tali,kar hogy nem lehettem ott.Nekunk a csaladdal ez a kedvenc helyunk,imadom a fagyijukat,sot az erdei gyumolcstortajuk is finom es a profiteroles.

Jol neztek mindannyian ki! :)

Koda!

Remelem mar jobban vagy,helyreallt a gyomrod!

One!

Megneztem,nagyon tetszik a hazikotok,es a kert is,es hogy akacerdod is van a telek vegebe,az a csucs!Ilyen lenne almaim telke.
Azert a kislanyodat se hagyjuk ki,o is edi! :)

En meg mindig jovok-megyek,ugy nez ki ,hogy talaltam egy telket,nem almaim telke,de legalabb ures,es a kornyeken szep hazak vannak.Csak ide kocsi kell.

Ujabban mar azon filozom,hogy kesobb legfeljebb kicsit kijjebb lehetne koltozni,videken keresni egy jo nagy telket,mert Budapesten nem lehet talalni ilyet +megfizethetetlen. :cry:

Amugy a dokim szerint egy hettel vagyok elobbre a terhessegben masaallah mint a szamitasok szerint,most november 2. a kiirt idopont.

MEglett az integralt teszt eredmenye is,jo lett,vagyis negativ,igy nem all szandekomban amniocintezist csinalni.Ugy izgultam.

Ja,azt irtam ugye,hogy egyenlore ugy nez ki,hogy kisfiunk lesz masaallah,de meg nem 100%,bar egyertelmuen latszott ott neki valami a labacskai kozott.

Na,nem jut eszembe semmi izgi,megprobalok tobbet jonni.

Virag!

Most akkor mi van???Probaltam visszaolvasni,baba???Drukkolok neked!

Kicsijuci!

Megvagyok, a jovo het huzos meg,de utana tenyleg kellene talizni,legalabb egy orara.

Tovabbi szep estet nektek!

momo
momo35
 
 


Sziasztok!

Hű, a tegnapi tali szerintem is jó volt.

Ági!
Köszi a címet, meg fogom nézni, hátha tényleg jó lenne Zsoltikának ez a játszóház.

Bufo!
Jujj, olyan csúnya kövér vagyok a fényképeiden. Nem lehetne valahogyan retusálni engem? Mindenki olyan csini, én meg csúnya, kövér, brü-hü-hü.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Ja, küldöm én is a képeimet:
Kép 1144037537.79.jpg


Kép 1148231857.79.jpg

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


sziasztok,

Hát, én ma megint csináltam egy negatív tesztet! Olyan hülye p..csa vagyok, hogy beleéltem magam, most meg jól kiborultam apának...

Kép 1148235838.66.gif

Mesi, ne bolondozz, te is csini vagy!!! Láttad a hurkát a hasamon??? És nekem még babu sincs a pocimban... :(
Jók lettek a képeid!! :)
csné
 
 


Lányok,
nagyon jók a képek. Még mindig itt szenvedek a szakdolival:(:(:(
És pont a kedvenc fagyizómban??? Ott eddig nem tudtam olyat rendelni, amit sikerült volna megennem, akkora adagokat adnak. Egyikőtök sem duci, kövér. Majd legközelebb én is a képeken leszek és senki nem érzi, hogy rosszul nézne ki:):):)
Tényleg apás tali is jó lenne...

Lányok,
tudomásul kell vennem, hogy picilánykám nem akar szopizni, meg egyátalán anyatejet enni. Anyu azt mondta én is 3 hónaposan döntöttem úgy, hogy elég volt. Szóval, kapott erre fel almát. meg is volt sértve rendesen. rögtön követelte sajna a tápit. cicimet be sem kapja, anyatejet se cumis üvegből, se kiskanállal sehogy sem hajlandó:(:(

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Jó reggelt!

Ma szépen süt a nap, így sokkal jobb kedvem van. Ki is használjuk az időt jó sokat leszünk levegőn.

Zseppy
Kitartást a szakdoli miatt, már nem hiszem, hogy sok kell hozzá.
A szopi miatt nem hívsz fel egy szoptatási tanácsadót, lehet, hogy csak átmeneti a nem cicizés. Biztos tud jó tanácsot adni.

Csné
Sajnálom a negatív tesztet. :(
Amíg nem jön meg addig van remény, a tesztek is tévedhetnek.

Mesi
Szerintem nem vagy kövér a képen, nyugodj meg!

Momo
Gratula a leendő kisfiúhoz! Úgy látom nálunk a fiús kismamák vannak többségben. :)
Ügyesen a telekvásárlással.

Zsuzsa
bufo
 
 


Jó reggelt!

Ma szépen süt a nap, így sokkal jobb kedvem van. Ki is használjuk az időt jó sokat leszünk levegőn.

Zseppy
Kitartást a szakdoli miatt, már nem hiszem, hogy sok kell hozzá.
A szopi miatt nem hívsz fel egy szoptatási tanácsadót, lehet, hogy csak átmeneti a nem cicizés. Biztos tud jó tanácsot adni.

Csné
Sajnálom a negatív tesztet. :(
Amíg nem jön meg addig van remény, a tesztek is tévedhetnek.

Mesi
Szerintem nem vagy kövér a képen, nyugodj meg!

Momo
Gratula a leendő kisfiúhoz! Úgy látom nálunk a fiús kismamák vannak többségben. :)
Ügyesen a telekvásárlással.

Zsuzsa
bufo
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, a gyomrom már jobban van. Remélem így is marad!

Ági!
Nagyon szomorú vagyok a teszt miatt. De ha jól számoltam a pé-det, akkor korai volt még tesztelni! Én még nem adnám fel. Ha nem jön meg, 1 hét múlva ismétlés!
nagyon szorítok neked!
Az én helyzetem sem túl biztató. Tegnap szépen felment a hőm, mára viszont ugyan úgy visszaesett, mint ami volt......szóval lehet, hogy a gyógyszer sem hatott :cry:

Titi!
Tényleg ilyen nagy a pocid vagy csak a kép csalóka? és nem azt mondom, hogy kövér vagy :lol: , hanem azt, hogy a pocid nagy!

Kép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Kép 1148280927.78.gif

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Kodaaaaaa, eszerint most lesz peteérésed!!! És látom, volt akció is, de jóóóó!!! Mindent bele!!! Még egy holnapi, és ha felmegy a hőd, akkor joggal várhatjuk a meg nem jövő mensit!!! :) Úgy drukkolok!!!
Ari vagy, hát, igen, növöget már a pocim. De reggel még olyan mini, aztán amint eszem egy picit, úgy nézek ki, mint más 6 hónaposan.

Bufo, még egy gyors kérdés. Ha nincs meg a 180 nap bérezett nap, akkor nem éled fel a szerződés szerinti bérem, amivel eljöttem az első babával tgyás-ra és gyedre, hanem max a minimálbér kétszerese, igaz? Ja, lehet, hogy megoldottam... maximum lehet a minimálbér kétszerese. Mondjuk nekem nem oszt, nem szoroz, a bruttóm jóval több, mint ez az összeg... de legalább a szabi, meg a táppénz alatt az ember többet kapna, mintha az előző gyerkőccel gyeden marad. Szar ügy, hogy az embernek így kell okoskodnia, mikor mivel jár jobban!

Zseppy, mikor kell leadnod a szakdogád? Mindent bele, úgyis kész lesz időben!!! A cici miatt pedig tényleg lehet, hogy jó volna tanácsot kérni. A védőnő mit mond rá?

Ági, nyugi, Te is babás leszel!! Kitartás!!! Legalább már késik! Nekem sosem késett, de mielőtt összejött volna a baba, előző hónapban 5 napot késett!!! Ezt valahogy jó jelnek ítéltem meg. Úgyhogy szerintem ne aggódj, lehet, hogy amúgy is korai volt még tesztelni. Ha később volt a peteérésed, lehet, hogy még nem mutatja ki a teszt. Azóta nem is barnázol?
titi_27
 
 


Sziasztok!

A hőm leesett 36,5. :(
De még nem jött meg, és nem is érzem :)
Már kisírtam magam, de jól vagyok, addig bízom amíg nem jön meg.

Anita
péknéanita
 
 


Lányok,
Védőnéni azt mondja, hogy ha ennyire nem akar cicizni kénytelenek vagyunk tudomásul venni.:(:(:( És írtam LLL-éknek, de bocsánat a szóért, basznak válaszolni. kb. 1 hónapja írtam nekik és semmi reakció.... Szóval ennyit LLL-ékről. És ők verik a mellüket, higy mindenkinek tudnak segíteni.
Már apa is azt mondja ne erőltessem. De ma éjszaka becsaptam. zóval félálomban megevett kb. 200ml anyatejet...:):):) Szóval éjszaka én nyertem.

Szakdoli, már le kellett volna adnom pénteken, de kaptam haladékot holnapig. És már tényleg alig van hátra valami. a nehezén túl vagyok:):):):)

Anita,
szerintem is korai volt még tesztelni, muszáj legalább azt megvárni, hogy egy napot késsen:(:(:(

Lányok,
Én úgy tudom, hogy ami után fizetsz egbizt-et, meg nyugdíjjárulékot az mind beleszámít a TGYÁS-ba. És ezeket még a táppénzedből is vonják egy jó darabig (talán 90 nap után nem). A TGYÁs-ból viszont ezeket nem vonják, csak az adóelőleget...

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Végre sikerült belépnem. Olyan lassú néha. Tegnap este se tudtam jönni, mert nálunk nem volt babanet. Reggel még sikerült elolvasnom, amiket írtatok, de utánna nem engedett válaszolni.
Tücsi!

Szerintem se vagy kövér a képeken, inkább rajtam van egy kis felesleg, de majd szülés után leadjuk. Ne izgul. Legalábbis remélem, hogy sikerül majd lefogynom. De most a baba a legfontosabb.
Jók lettek a zoknik?
Sikerült visszaaltatnod a kisfiad reggel? Adtál neki valamit inni?

Zsuzsa, Titi!
A baba ruhákat is megnéztétek a boltban? Nem láttatok valami vagány ruhát kislányoknak, mivel esküvőre készülödünk?

Ági!
Nincs igazad a fölös kilókat illetően, a képen se lehet látni. Mondjuk szerintem mindenki egy kicsit elégedetlen magával szemben.
A teszt meg lehet tényleg korán volt még. Tudod,amíg nincs meg addig van remény.Kitartás!

Zseppy!
Drukkolok a szakdoli miatt. Biztos sikerül időben leadnod.
Nálunk is úgy volt ,hogy a Rezi nem akart szopizni. igaz akkor már 10 hónapos volt. Még 1 hónapig szenvedtem vele, de utánna abbahagytuk.
Remélem nálatok csak átmeneti, és megoldódik. Kérdezz utánna, ha tudsz.

Koda!
Ne add fel. Mérd a hőd, és akciózzatok. Hányadik napnál is vagy?

Anita!
Nagyon sajnálom, hogy a hőd leesett, de azért még ne add fel.

Momo!
Annyira jó, hogy újra itt vagy. köszi a sok dícséretet.Remélem sikerül megfelelő telket találnotok.
Mondjuk tényleg úgy van, ahogy írtad. A mi telkünk se volt drága, ezért vettünk kettőt, mert amúgy nagyon kicsi lett volna egy. A pesti árviszonyok mellett biztos nem sikerült volna ilyen telket szereznünk.
Azért gyere gyakrabban.

Juci!
Merre vagy? Már rég jelentkeztél.

Rimár!
Veletek mi újság? Sikerült már kitakarítanotok?

Virág!
Mozgolódásokat érzél még?

Na mostmár befejezem, de ma még jövök
Gyöngyi
oné
 
 


Sziasztok!

Végre sikerült belépnem. Olyan lassú néha. Tegnap este se tudtam jönni, mert nálunk nem volt babanet. Reggel még sikerült elolvasnom, amiket írtatok, de utánna nem engedett válaszolni.
Tücsi!

Szerintem se vagy kövér a képeken, inkább rajtam van egy kis felesleg, de majd szülés után leadjuk. Ne izgul. Legalábbis remélem, hogy sikerül majd lefogynom. De most a baba a legfontosabb.
Jók lettek a zoknik?
Sikerült visszaaltatnod a kisfiad reggel? Adtál neki valamit inni?

Zsuzsa, Titi!
A baba ruhákat is megnéztétek a boltban? Nem láttatok valami vagány ruhát kislányoknak, mivel esküvőre készülödünk?

Ági!
Nincs igazad a fölös kilókat illetően, a képen se lehet látni. Mondjuk szerintem mindenki egy kicsit elégedetlen magával szemben.
A teszt meg lehet tényleg korán volt még. Tudod,amíg nincs meg addig van remény.Kitartás!

Zseppy!
Drukkolok a szakdoli miatt. Biztos sikerül időben leadnod.
Nálunk is úgy volt ,hogy a Rezi nem akart szopizni. igaz akkor már 10 hónapos volt. Még 1 hónapig szenvedtem vele, de utánna abbahagytuk.
Remélem nálatok csak átmeneti, és megoldódik. Kérdezz utánna, ha tudsz.

Koda!
Ne add fel. Mérd a hőd, és akciózzatok. Hányadik napnál is vagy?

Anita!
Nagyon sajnálom, hogy a hőd leesett, de azért még ne add fel.

Momo!
Annyira jó, hogy újra itt vagy. köszi a sok dícséretet.Remélem sikerül megfelelő telket találnotok.
Mondjuk tényleg úgy van, ahogy írtad. A mi telkünk se volt drága, ezért vettünk kettőt, mert amúgy nagyon kicsi lett volna egy. A pesti árviszonyok mellett biztos nem sikerült volna ilyen telket szereznünk.
Azért gyere gyakrabban.

Juci!
Merre vagy? Már rég jelentkeztél.

Rimár!
Veletek mi újság? Sikerült már kitakarítanotok?

Virág!
Mozgolódásokat érzél még?

Na mostmár befejezem, de ma még jövök
Gyöngyi
oné
 
 


Zseppy!

Most látom csak, hogy már írtál. Ez az új net, egy kicsit lassú. Vagy csak nekem?
Mit ajánlott a védőnő? Akkor áttáértek a tápszerre? Lehehogy éjszakánként még bebírod csapni egy darabig. Drukkolok!


Gyöngyi
oné
 
 


sziasztok csajok!
igen még érzem a mozgásokat!anya még szombatig marad én meg jövöhét szerdán megyek haza dokihoz!

koda meggyogyultál?szupi a görbe akcio akkcio akcio!

anita ez a teszt tuti korai volt és nem elkeseredni mert ez a honap 99%hogy sikerült!

zsepy akkor legalább éjjel probáld átvágni a kiscsajszit!ha nem megy akkor meg ne eröltesd!ö érzi mit szeretne enni!biztos ugy gondolja hogy már nagylány a cicihez!:)

puszi mindenkinek
virág22
 
 


sziasztok csajok!
igen még érzem a mozgásokat!anya még szombatig marad én meg jövöhét szerdán megyek haza dokihoz!

koda meggyogyultál?szupi a görbe akcio akkcio akcio!

anita ez a teszt tuti korai volt és nem elkeseredni mert ez a honap 99%hogy sikerült!

zsepy akkor legalább éjjel probáld átvágni a kiscsajszit!ha nem megy akkor meg ne eröltesd!ö érzi mit szeretne enni!biztos ugy gondolja hogy már nagylány a cicihez!:)

puszi mindenkinek
virág22
 
 


sziasztok csajok!
igen még érzem a mozgásokat!anya még szombatig marad én meg jövöhét szerdán megyek haza dokihoz!

koda meggyogyultál?szupi a görbe akcio akkcio akcio!

anita ez a teszt tuti korai volt és nem elkeseredni mert ez a honap 99%hogy sikerült!

zsepy akkor legalább éjjel probáld átvágni a kiscsajszit!ha nem megy akkor meg ne eröltesd!ö érzi mit szeretne enni!biztos ugy gondolja hogy már nagylány a cicihez!:)

puszi mindenkinek
virág22
 
 


Oné
A gyerekruhákat nem néztük meg. Így nem tudom milyenek vannak.
Nekem is szörnyű lassú a babanet. Perceket kell várni mire bejön, ez eddig nem így volt. :(

Virág
Én nem bírnám ki hogy még 1 hetet várjak. Nagyon drukkolok,neked.

Koda
A görbe egész jónak tűnk. :)
Ha jobban vagy tessék ráugrani a párodra.

Titi
Igen én így tudom, ahogy most leírtad. De kérdezz utánna a ti gazdaságisotoknak is lehet, hogy ő tud valami mást is amit mi nem.
Részemről mindenképpen jobb a szabi és a táppénz, mint a 25800Ft gyes.

Zseppy
Az jó ha éjszaka elfogadja a cicit, akkor olyan nagy gáz nincs. Lehet, hogy most van nála az ominózus szopási sztrájk amit ha elég kiartó vagy le tudok küzdeni. Én drukkolok! Ha viszont úgy érzed, hogy belefáradtál akkor inkább hagyd, mert csak magadat készíted ki.

Zsuzsa
bufo
 
 


Oné
A gyerekruhákat nem néztük meg. Így nem tudom milyenek vannak.
Nekem is szörnyű lassú a babanet. Perceket kell várni mire bejön, ez eddig nem így volt. :(

Virág
Én nem bírnám ki hogy még 1 hetet várjak. Nagyon drukkolok,neked.

Koda
A görbe egész jónak tűnk. :)
Ha jobban vagy tessék ráugrani a párodra.

Titi
Igen én így tudom, ahogy most leírtad. De kérdezz utánna a ti gazdaságisotoknak is lehet, hogy ő tud valami mást is amit mi nem.
Részemről mindenképpen jobb a szabi és a táppénz, mint a 25800Ft gyes.

Zseppy
Az jó ha éjszaka elfogadja a cicit, akkor olyan nagy gáz nincs. Lehet, hogy most van nála az ominózus szopási sztrájk amit ha elég kiartó vagy le tudok küzdeni. Én drukkolok! Ha viszont úgy érzed, hogy belefáradtál akkor inkább hagyd, mert csak magadat készíted ki.

Zsuzsa
bufo
 
 


Sziasztok!

Jaj én is elsírom a bánatomat.
Elmentem délelőtt Uh-ra, hogy tüszőt mérjenek. Hát nem volt mit mérni.....pontosabban volt, csak az egy szép nagy ciszta volt a jobb petefészkemben, ami eddig is ott volt...A bal meg PCO-s lett. (policisztás). Mikor rengeteg sok pár milis ciszta van ott. Ezekből persze már semmi nem lehet. Rosszabb esetben műtét a vége, esetleg valamilyen hormon kezelés. Úgyhogy most min a két petefészkem tönkre van menve.
A dokimhoz is visszamnetem, egyenlőre ő sem tud mit mondani. Most meg kell várni a hónap végét. meg azt mondta, vigyem el neki 1 hét múlva a görbémet, hogy megnézhesse. Elvihetem neki, de minek.......

Később jövök, csak ezt gyorsan leírtam.....

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Oné
A gyerekruhákat nem néztük meg. Így nem tudom milyenek vannak.
Nekem is szörnyű lassú a babanet. Perceket kell várni mire bejön, ez eddig nem így volt. :(

Virág
Én nem bírnám ki hogy még 1 hetet várjak. Nagyon drukkolok,neked.

Koda
A görbe egész jónak tűnk. :)
Ha jobban vagy tessék ráugrani a párodra.

Titi
Igen én így tudom, ahogy most leírtad. De kérdezz utánna a ti gazdaságisotoknak is lehet, hogy ő tud valami mást is amit mi nem.
Részemről mindenképpen jobb a szabi és a táppénz, mint a 25800Ft gyes.

Zseppy
Az jó ha éjszaka elfogadja a cicit, akkor olyan nagy gáz nincs. Lehet, hogy most van nála az ominózus szopási sztrájk amit ha elég kiartó vagy le tudok küzdeni. Én drukkolok! Ha viszont úgy érzed, hogy belefáradtál akkor inkább hagyd, mert csak magadat készíted ki.

Zsuzsa
bufo
 
 


Koda

Nagyon sajnálom! :(
Pco-val is lehet baba. Fel a fejjel adnak rá újabb gyógyszert. Igaz ez nem túl bíztató, de nincs veszve semmi. Annyi, hogy így több idő kell a következő babához. Tudom ez a legnehezebb.

Most látom jó sokszor ment el az üzim. Nem szándékosan.

Zsuzsa
bufo
 
 


Koda,
Én PCO-s voltam (vagyok). Párommal esküszünk a testgyertyára! Szerintünk az segített! Ha gondolod megírom mit és hogyan.:):):)

Lányok,
sajnos a kezdetektől küszködünk, illetve kb. 10 napos kora óta. Akkor sajnos "felszakadt" a sebem és elkezdett szivárogni, ami miatt egy ideig nem is volt mit ennie ciciből:(:(:( Szóval ezért mondja már Párom is, hogy eleget nyüstöltem magam. azért még egy pár hétig biztos küzdök, hátha sikerül még azért valami:):):):)

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok! :D


Koda!
Annyira sajnálom :( , de ne add fel. Akkor a Closty nem is írják már fel, nem? :?: Ahogy Bufo is írt, összefog jönni a kistesó Marcinak, csak idő kérdése. Tudom könnyű ezt nekem írni, de te is tudod, hogy nekünk is majdnem 1 évre rá sikerült csak a babó.
Ne izgulj, fogunk mi még együtt babázni.

Én is bocsi, amiért 2x ment el az üzenetem, de nagyon lassú a gép.
Csináltam egy vonalzót is, ami persze eltünt valahová.
Na majd megkeresem.
Este jövök, mert angolra megyünk.
Addig írjatok sokat! :!:
Gyöngyi :)
:) :) :)

Kép

Kép
oné
 
 


Húú.. most meg begyorsult a babanet. Rögtön elment az üzenetem, és még a vonalzó is meglett.

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Túl vagyok a szülinapozáson. :)
Zsolti tegnap volt 5 éves, Anna ma 1 éves, de a tegnapom nagy rohanás volt. Átfedéssel jöttek a rokonok, de alig bírtam.
Szerencsére a nagyján túl is vagyunk.

Most rohanok, a képek, jók lettek.

Siszi.
sziszike1000
 
 


Sziszike!

Nagyon Boldog Szülinapot a gyerekeidnek. Nem is tudtam, hogy most van.

Kép

Kép
oné
 
 


Itt vagyok, csak az előbb drága férjem kitúrt.

Zseppy!
Igen, érdekel a dolog! most már minden :lol: örülök, hogy élő példaként vagy előttem. Bár azt is mondják, mostanában könnyen ráhúzzák az embel lányára a PCO jelzőt.......
A szopizást sajnálom. Én Marcival 1 hónapig küzdöttem, mikor 5 hónapos volt. Aztán ő nyert. Neki is a tápszer volt a menő. Imádta, itta is sokáig. Nekem amúgy reggelente még sokáig elfogadta a cicit, de napközben már nem. Aztán egyszer csak a reggel sem kellett.

Zsuzsa!
Köszi a biztatást, próbálok kitartani. csak néha úgy belefárad az ember.

Anita!
Nangyon sajnálom. Úgy látom te sem vagy jobb paszban. neked legalább lett szép görbéd. Engem már ez is vígasztalna......

Gyöngyi!
Nem tudom, mi lesz a következő lépés. 1 hét múlva kell visszamennem a dokihoz a görbémmel együtt. Akkor majd megbeszéljük. Ha lesz mit egyáltalán.

Ági!
megvan a szabásminta. Elkezdem lassan, hátha belenő az a pocak :wink:

Gyöngyi!
Ha megkaptad a felsőt, majd jelezd már légyszi. Úgy a hét közepére, vége felé várd.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Jaj, Koda, én rögtön úgy megijedtem, mikor olvastam, de akkor ezek szerint nem is kell annyira ijedezni?! Akkor most egy hétig izgalomhegyek, és utána mész vissza... gondolom, alig várod már!

Bufo, igen, meg fogom beszélni mindenféleképpen a könyvelőnkkel, meg majd a főnökasszonyommal is ezt az egészet. Azért nem baj, ha az ember érdeklődik, hisz senki nem fogja megmondani, mivel járnánk jobban. Ezt az utat nekünk kell végigjárnunk!

Lányok, én nem fogok tudni már ma jönni, mindjárt megyünk haza, aztán otthon már úgysem fogok tudni géphez férni. De holnap mindenképpen jövök!
titi_27
 
 


Sziasztok,

Koda,
annyira sajnálom... :( Ez most annyira nem jött neked jókor! Próbáld ki azt a testgyertyát, hátha! Én is ettől félek ám! Múltkor azt mondta az egyik doki, hogy én ne is próbáljam csak úgy abbahagyni a gyógyszert, mert akkor bármikor visszajöhet a ciszta...
Örülök, hogy megvan a szabásminta, remélem hamar szükségem lesz rá!

Képzeljétek, nekem meg a kisfőnököm ma mondta, hogy már hónapok óta 3-man kellene lennünk az irodába (4-en vagyunk), naponta szólnak neki, hogy valakit rugjon ki, de ő arra hivatkozik, hogy én bármikor terhes lehetek...
Apa persze ezt úgy értelmezte, hogy engem fognak kirugni, úgyhogy most jól belémverte az ideget! Az most nem hiányozna, akkor lőttek a babának :cry:

Anita,
abból még lehet bármi... Bizzunk!!!! :D

Nekem ma reggel 36.4 volt csak a hőm, és fáj a hasam...
Viszont holnap megyek a családtervezőbe a vérleletekért, meg apa "minta" eredményéért.... Kiváncsi leszek! Ja, meg genetikára is megyek :)

Puszi
csné
 
 


Ágikám!
Akkor ez neked sem a hónapod. :? Remélem a családtervezőbe mondnak valami biztatót, mert már nagyon ránkférne. :roll:

Nekem van egy újabb jóhírem. Előjött a régi kedves gombás hüvelyfertőzésem délután. Már úgy sem tudtam, hogy mi hiányzik. Kép
Így ha akarnék se tudnék apával együtt lenni. Pedig még kellet volna legalább egyszer, mert ugye a remény hal meg utoljára, de így már totál minegy.....

Titikém!
Nincs semmi izaglom egy hétig, mert már nincs miért izgulnom. Ha visszamegyek a dokihoz, akkor is csak ráéz a görbémre aztán ennyi. Így, hogy ilyen-olyan cisztáim vannak, semmit sem tud csinálni velem. Valószínűleg csak úgy leszek magamnak a jövő hónapban. Vagy azután is. Így cisztásan semmire sem megy velem meg a gyógyszerekkel. És ez a jobbik eset. A rosszabbikra gondolni sem merek, hogy műtét vagy ilyesmi..... :cry:

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!végre sikerült lekicsinyitenem a képeket!meg ma csináltunk a hasamrol is meg rakok fel a boszi anyumrol!
holnap már irok mindenkinek bövebben!bocsi hogy most kevesebbet vagyok meg csak belesek de hát élvezem hogy itt anya! Kép

Kép

Kép Kép

jóéjt mindenkinek sok puszi
virág22
 
 


Sziasztok Jó reggelt!

Nagyon sajnálom Ági és Koda, hogy nem úgy alakulnak a dolgaitok, ahogy szeretnétek.
Koda, nem is érezted a pé-t, tudod nekem rettenetesen görcsölt a hasam a 15. nap.

Hála az égnek egy kicsit bizakodó vagyok megint. A hőm visszaállt 36,8 -ra. :) :) :) :) :) :) :)
Nagyon bízom benne, hogy sikerült. A cickóim nagyon fájnak két oldalt. Rettenetesen érzékenyek lettek. :) Remélem ez jó jel.

Virág: szerintem igen babagyanús a kinézeted!!! Jó nagy a pocid, tényleg mint egy kismamának. Reméljük az vagy. Különben az én anyukám is nagy boszi, meg szokott érezni dolgokat, most azt érzi, hogy összejött a baba. Hát kiváncsi vagyok, nem nagyon szokott tévedni.

Később még jövök! :)
Anita
péknéanita
 
 


Koda,
Hát akkor az instrukciók. irány gyógynövénybolt, herbária stb. gerániumos testgyertyát kell kérni. aztán két naponta akció: 1. eveszel minden ékszert magadról 2. a köldököd alatt kb 5 centivel kell majd égetni 3. készítsetek oda ollót, meg egy tál vizet 4. a jobb testgyertyáknak az alján van géz darab, ha nincs teszel 5 centivel a köldököd alá (ahol égetni fogod) 5. apa meggyújtja és oda teszi a géz darabra 6. időnként le kell vágni belőle, hogy a csonk ne a hasadra essen 7. Te az egész alatt csak relaxálsz...

Általában be van jelölve, hogy meddig kell leégetni a gyertyát. Ha végeztetek, javaslom a végét vágjátok szét a gyertyának. lesz benne trutyi, ne ijedj meg. én azért néztem meg mindig, mert látszik a változás. mi ezt 2 hónapig csináltuk és a másodikban jött össze Enci baba.

Virág,
Ez nekem gyanús ez a has...

még jövö majd

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


sziasztok!

Ennyi rossz hírt: Koda, Ági: nagyon sajnálom. De azért nagyon-nagyon drukkolok nektek továbbra is!

Anita!
Remek, hogy visszaszállt a hőd! Mikor is tesztelsz?

Virág!
Ez a poci szerintem több, mint gyanús. Tipikusan kismamis szerintem. De jó lenne. Neked is mennek a drukkok.

Gyöngyi!
Köszi kérdésed, de szerencsére azóta Zsoltika megint kb fél 7-ig alszik, akkor meg már nem bánom, hogy felkel. Este egyébként kicsit több vizet teszek a tápszerébe, lehet, hogy ez a titka.
Holnap doki? Én is holnap megyek.

Koda!
Mielőtt összejött volna most a baba, én is testgyertyáztam Zseppy tanácsára, úgyhogy hajrá!!!!


Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mesi!
Csütörtöknél előbb nem szándékozom megcsinálni addig bármi lehet. A múlt hónapban is 32. napra jött meg duphaston mellett és csütörtökön még így is csak 31. nap lesz. De nagyon bizakodó vagyok.
A melleim szét mennek! :)

Anita
péknéanita
 
 


Sziasztok lányok!

Virág, ez őrületes!!! Amúgy hízékony alkat vagy? És súlyban hogy állsz? Lehet valami oka annak, - ha nincs baba - hogy így meghíztál? De ez tényleg hihetetlenül babás poci! Hisz gömbölyű! Virág, ez tiszta misztikus! :) Mikor mész jövő héten a dokihoz? Vagyis mikor jösz haza? Tényleg itthon melyik városban leszel?

Anita, ez jó hír, de jó volna!!! Már csak 2 nap van a teszti!!! Drukkolok!

Koda, szegénykém! De most mi a további teendő a cisztákkal? Nem lehet semmit csinálni? Azok maguktól fognak elűtnni???

Ági, ez azért iszonyú. Épp erről beszélek, hogy az embernek itt kell stresszelnie, vajon vissza tud-e menni majd dolgozni, és mivel hogy járunk jobban?! Szörnyű! Szegénykém! Azért ez a főnöködtől is szemétség! Gondolom pasi az illető! Mert bele se gondolt abba, ez mennyire rá tudja nyomni a bélyegét a babaprojektetekre! Azért ne streszeld magad, ha tudod, hogy rúghatna ki csak úgy?! Megteheti??? És miért pont téged? Talán tényleg csak azt akarja nyomni, hogy légy terhes! Persze, mintha Te nem ezt akarnád... ilyenek ezek a főnökök. Nekem azért látom, szerencsém van nagyon! De csak nyugi, mert ha idegeskedsz, akkor tényleg nem fog könnyen jönni a baba. Kíváncsian várom az eredményeidet a családtervezőből!!!
titi_27
 
 


sziasztok!
titi szerdán megyek dokihoz Komáromba!hát nem tudom a hizással hogy állok de mg ilyen hirtelen sose volt!és két naponta egy kilo van rajtam pluszba igy folytatom elérem a 100at:(
gyöngyi kislányos a hasad anya szerint!
huh anita ez tök jo hoyg visszaállt a höd mondom adok neked 99.99%ot ebbe a honapba mert most itt a te honapod!
koda ági nem feladni ám a reményt itt vagyok én nektek élö példa még 3év után se adtam fel és ha most sincs baba akkor is ugyanugy minden eröbedobással ráhajtok hogy legyen!
tücsi várom a holnapi beszámolod!amugy nincs rosszulét meg ilyesmi?
zsepy éjjel sikerült becsapni kis királylányt?
rimar mostanába olyan keveset jön miért?:(
cupicicával mi van?még mindig éretségi van?
sziszike nagyon sok boldog születésnapot kivánok a gyerekeidnek! Kép

puszi mindenkinek
virág22
 
 


Virág, és most hanyadik cn-on is vagy?
titi_27
 
 


titi! 30.
virág22
 
 


Sziasztok lányok!
Először is nagyon irígy vagyok a találkozó miatt!Jó lett volna ott lenni, de majd legközelebb.Remélem, az adácsi összejön és ott tudunk találkozni!Ott Bazsi is jól érezné magát.

Koda!
Hogy vagy ?Sajnálom, ami veled történik!Tiszta rémálom, hogy ennyi rossz dolog össze tud jönni!Te mindig ilyen beteges voltál?Úgy értem, gyerekkorodban is gyakran elértek ilyen-olyan bajok?Vagy csak mostanában?Mi lehet az oka?Nem szoktál meditálni vagy esetleg agykontrollal foglalkozni?Segítene.Remélem, hamarosan rendbejössz!

Gyöngyi!
Köszi a kérdést.Ja, sikerült kitakarítani nagy nehezen.Drága kis férjem sokat segített úgyhogy aránylag hamar túl lettünk rajta.Azért még egy-két dolog hátra van.

Virág!
Komolyan mondom, úgy várom már hogy eljuss dokihoz, mintha én mennék!Ha erre a pocira azt mondja bárki, hogy nincs benne baba, azt nem hiszem el!Ez már akkora ami legalább 4-5 hónapos babának felel meg!Hú de izgulok érted!

Tegnap napoztam egy kicsit, és olyan jól esett!Teljesen feltöltött a nap!Még barnultam is picit.Azt hiszem, ma is megyek egy pár percet.Kell a D-vitamin :)

Lányok!
Ajánlhatnátok fiú neveket.Ugyanis még gőzünk sincs hogy mi legyen a fiatalúr neve!

rimar
rimar
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: