Sziasztok!
Csak nekem lett még lassabb a babanet? Szörnyű, cirka 10 perc alatt lépett be.
Köszi mindenkinek a szülinapi köszöntést, de még csak a névnapom volt (13-án), szülinap 25-én lesz, de a 8 napba így is benne vagytok!!!
Furi, hogy írás közben nem tudok beleolvasni a hozzászólásokba, én mindig puskázni szoktam, hogy miket kérdeztetek, most lebuktam
Kiscsajom új játékot talált magának: beül a hűtő elé és akár egy órán keresztül tologatja a hűtőmágneseket! Szuper, legalább csinálhatom a dolgom.
Kérdés: BCG helye milyen a gyerekeknél? Akinél már teljesen meggyógyult, mikor történt ez? Furának találom, hogy 9 hósan még mindig száraz seb van rajta, bár lehet, hogy ez így van rendjén.
Fogakkal mi hadilábon állunk. Nagyon erős az ínye, alig bírnak áttörni a fogak, mindegyikkel megszenvedünk. Sőt, én azt figyeltem meg, hogy mielőtt végre áttörne egy újabb fog, durván két napig sokat bukik szegénykém.
Szombaton grilleztünk a kertben (anyósoméknál) és adtam a kislánynak mindenféle fincsi zöldséget.
Nagyon tetszett neki, ajánlom mindenkinek, akinek lehetősége van rá.
Ja! Mégegy kérdés! Valaki azt írta, hogy hóna alatt fogva kell a gyereket sétáltatni. Miért? Anna most nagyon rákapott a dologra, már minden mellett lépeget és ha elkapja a kezünket, akkor rögtön járni akar. Én nem szívesen vezetgetem még, mert szerintem korai, de elnyomni sem szeretném az igyekezetét.
Roberta