Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi a sok dícséretet, de tényleg van bőven munka a házzal.Főleg, hogy most mindent egyedül kell csinálnom, mert a férjem a vizsgáira készül. A kert még nincs kész teljesen. Sajnos mivel nincs redőny a házunkon, és nagyon betűz a nap, szeretnék több fákat, hogy árnyék legyen.
Sajnos nálunk is esik, így marad a bezártság.

Titi!
Szerintem is nagyon szép a pocid, és a lányoknak igaza van az együttléteket illetően. Beszéljétek meg. És a babánák tényleg nem lesz semmi baja, sőt az egyik újságban írták, hogy még jó is neki.

Tücsi!
Még, hogy hájas vagy! Látnál engem!

Anita!
Én szorítok, hogy neked is ilyen nunisod legyen. Te meg szoríts, hogy nekünk meg olyan kukisunk legyen mit a ti fiatok is.

Ági!
Tényleg, mennyi a reggeli hőd, és hányadik napnál is tartasz?

Virág!
Várom a jelenkezésed, hogy anyukád mit szolt a pocidhoz.

Koda!
Nekem, jó, ha küldöd a postán. Már nagyon kíváncsi vagyok rá.Nem is tudtam, hogy a férjed építész.
Gratulálok az ovisnak.

Lányok, akkor most ki jön a találkozóra? Momo is régen jeletkezett. Lehethogy nem is tud a találkozóról?

Megyek összedobok valami ebédet.
Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Tücsi!

Oké! Akkor én is viszek valamit.

Titi!
Én viszont inkább lányt jósolok neked, de nemsokára úgyis megtudjuk. Már olyan kíváncsi vagyok, hogy kinek mi lesz. Eddig mindenkinek fiút mondtak, nem?

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Jó reggelt lányok!

Bizony, itt is szakadt az eső, de már elállt, és kezd sütögetni a nap.

Olyan rosszul aludtam az éjjel, kétszer is megszólalt, vagyis el kezdett sípolni az újdonsült riasztónk. Nem tudtam, mit kezdjek vele. Aztán harmadszorra, hál' Istennek nem kezdett neki!

Oné, egyszerűen hihetetlenül gyönyörűséges a házatok, és a kertetek!!! Lélegzet elállító! És milyen hatalmas?! Én is ilyet akarooooooooook!!! Láttad a mienket?! Mi még nem vagyunk készen, annya a munka házzal, hogy hihetetlen! A színetek pedig felettébb tetszik. Nekünk ha minden igaz, jövő hét végefelé kezdenek színezni, és még nincs kiválasztva a színünk. Tudsz valamiről, hogy nektek milyen vakolat lett használva? A szín miatt kérdem. Olyan hatalmas a választék, és nagyon nehéz eltalálni, hogy jó is legyen!
A Rezi pedig egyszerűen cuki kislány! Bocsának kis hölgy! Kép

Mesi, mikor írtál Te olyat, hogy hájas vagy? Hol is van az a hájacska? Én sehol sem találom!

A rágicsa kérdése... én is vinnék valamit, meg plédet, hogy le tudjunk ülni valahol, ha jó idő lesz, akár a fűben, ha van ilyenre lehetőség egyáltalán.

Virág, tényleg tegyél fel fotót kérlek, ha tudsz a pocidról. És anyukád mit mondott???!!! Megöl a kíváncsiság!

KépKép
titi_27
 
 

 
 

titi!fiu!
juci!lány!
tücsi!fiu!
megjött anyukám!
az én hasamat nem tudja eldönteni azt mondta hogy dagadtságra olyan vagyok mintha terhes lennék!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Viráááááááág!!! Úgy izgulok érted!!! Valahogy meg kellene sos-ben oldani, hogy elmenj dokihoz! A végén majd azon kapjuk magunkat, hogy jön az e-mail, elment a magzatvíz, és megszültél! Kép

Fiúúúúú???!!! De jó volna!!! Titkon picit abban reménykedem!!!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!


Köszi a szép szavakat, de ti se panaszkodhatok. Nektek is nagyon szép a házatok, és szerintem jó állna neki ez a szín.
El tudom küldeni a színkódott. Bár nem tudom ti melyik márkát választottátok. Nekünk a Baumittal lett lekenve a szín. Sokat jártunk utánna, mert itt a környékben nem is árulnak Baumit féle színeket, pedig vagy 10-en megálltak már, hogy adjuk meg a kódott. Így szerencsénk is van, mivel itt nem lehet kapni, ezért nem is nagyon van ehhez hasonló szín. A Terranovának is kicsit sötétebb árnyalata van.
Pesten már nem emlékszem, hogy hol néztük meg, de ott lehet kapni.
Na remélem érthető voltam.
Ha kell a kód, akkor elküldöm szívesen.
Mondjuk, nem tudom, hogy a vakolás is számít-e, mert nekünk a Baumittal vakoltak is.
Mondjuk a kőműves biztos tudja.

Virág!
Mostmár tényleg tegyél fel fotókat. Védőnőhöz nem tudsz elmenni, mert ha baba van, akkor már a Doppler készülékkel is lehet hallani a szívverést.


Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


két hét mulva megyek dokihoz ezt már fejenállva is kibirom!anyának memutattam a multkori tesztemet a februárit hát szohoz sem jutott!na mindegy két hét mulva okosabb leszek!puszi mindenkinek majd jövök még délután is!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


két hét mulva megyek dokihoz ezt már fejenállva is kibirom!anyának memutattam a multkori tesztemet a februárit hát szohoz sem jutott!na mindegy két hét mulva okosabb leszek!puszi mindenkinek majd jövök még délután is!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, ez szupi! Hogy sikerül? Kint mész el? Bizti jó drága lesz, és hová mész? Milyen dokihoz? Mesélj már, hogy sikerül megoldani? Úgy drukkolok érted!!! Te vagy valahogy a csapatban a kis kakukktojás, olyan régóta próbálkoztok, és így tudnád meg, hogy baba van... teljesen regénybeillő volna!

Oné, igen, légyszi-légyszi küldd el a kódot! Mi bizonyos Revco típussal fogunk színezni, de összehasonlításként nagyon jó volna! Tudod, mi még azért közel sem vagyunk ilyen jó állapotban. Belül is vannak problémák, de ugyebár az ember mindig utólag okos. Most azért a szocpollal kicsit tudunk tovább haladni, és a felső szint is elkészül talán a következő baba érkezéséig.

Sziszi, sajnos mi is hitelből építkeztünk, de családiból, vagyis munkáltatóiból, úgyhogy így a bankokat kihagytuk. Olyan átverés az egész, jól be tudják húzni az embert a csőbe. Egy évfolyamtársamék most azt hiszem az Erste vagy az FHB banknál vettek fel jelzáloghitelt, bevitték a régi lakásukat és az újat is (amire felvették a hitelt), és így kaptam azt hiszem úgy 10.000.000 körüli összeget. Igaz, jó sok kamatra. Én is a törlesztőrészletek miatt félek a hiteltől. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi!

Oké, akkor délután megkeresem a kódot, és küldöm.
Amúgy nekünk is van rendesen mit törleszteni. Mi a K&H-nál vettük fel a hitelt, és sajnos 20 évig fizethetjük. Mi is 10M vettünk fel, de a szülők is nagyon sokat segítettek. Inkább az mondanám, hogy nekik köszönhetjük a házat.
Titi, tudod idővel, meg lesz minden. Mikor mi beköltöztünk (2003-ban), akkor csak a konyha, a fürdő, és a hálószoba volt berendezve. Igaz a hálóban is csak egy ágy volt. De lassanként haladunk, mindig van valami, amit meg kell csinálni.
Juj, a kajám. Remélem nem égett oda

Kép

Kép
oné
 
 


Lányok!
Most néztem meg a kínai horoszkópot, miszerint a korom és a fogamzási hónap, ami május: KISLÁNY lehet. Feltéve, ha lesz!!!
Jaj, de szeretném.
Virág: Ezt el se hiszem. Remélem, igazad lesz.
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Az előbb, még azt akartam írni, (csak a kaja közbeszólt)a mindig van valamihez, hogy most is gyűjtöttünk egy sütögetőre a nyári lak mellé, de a fűnyíró közbeszólt. Egy régi örökölt fűnyíronk volt, ami felmonda a szolgálatott. Így a sütögető még várat magára.

Virág!
Hát tényleg regénybe illő, ami veled történik. A két hét hamar elmegy, főleg, hogy most ott van anyukád. Szerintem mi már jobban izgulunk érted.
Én úgy érzem, hogy tényleg sikerült nektek. Látod a végén, még nem jösz a télen babázni hozzánk.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


de megyek mindenképp babázni hozzátok csak épp remélem én is babával!köszi csajok hogy igy iozgultok!
titi!dokihoz otthon megyek!kéthét mulva jön aposom és öt kell hazavinni igy beiktatok egy dokilátogatást!
anya egyre jobban elbizonytalanodik!látom mindig a hasamat mustrálja és képzeljétek nem tudja megmondani mim lenne!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, Virág! Jól teszed, tessék elugrani a dokihoz! Egy kis megnyugvás lesz, majd meglátod! Lassan már mi is belédbeszéljük a babát - már ha nincsen, amit egyre kevésbé hiszek én is -.

Oné, hát igen, végülis mi is még csak fél éve költöztünk be, csak most a babácska közbeszól, szerintem a gyed alatt nem fogunk tudni tovább haladni. Igen, a szülőknek sokat köszönhetünk mi is, többek között a telket, a hitelt, és sok apróságot, amit kaptunk a házba.

KépKép
titi_27
 
 


ÁGI ÜZENETE:


Sziasztok,

Hát, én terhes nem vagyok! Biztos amit tuti alapon csináltam reggel tesztet, most délutánra meg megjött... Kép Számítottam rá, igy nagyon nem vagyok elkeseredve Kép Bár a görbémet már nem igazán értem akkor...
Csak azt sajnálom, hogy minden egyes hónappal csökken az esélye, hogy veletek fogok babakocsizni Kép

Anita, szeritnem abból a hőből még bármi is lehet! Hanyadik napon vagy???

Koda, sajnálom hogy nem jössz hétvégén! Kép Jó lett volna téged megismerni. A felső miatt meg ne izgulj, bőven ráérek még ahogy elnézem...
Az Adácsi talira mi is 3-man mennénk!!! Hogy állunk a szabis naptárral???

Puszi,
este még jelentkezem otthonról!

Koda, köszike a közvetítést Kép

Ági

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Koda: Áginak üzenem a 23. napon vagyok! Nagyon sajnálom, hogy megjött nekiKép Ne búsuljon azért ( tudom könnyen lehet ezt mondani), de új hónap új remény....
Köszi:
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Párom elfogadta-e? Hát nem annyira..azt mondta, találjuk ki a lakás kérdést előbb. Most ezen vagyok.Illetve vagyunk.
Az a rossz, ahogy tenek a napok egyre jobban magaménak érzem a kicsit, s ahogy telnek a napok egyre jobban szeretnék egy nagyobb lakást is.
Most próbálok egy másik bankot, s reménykedem. Kép
1,5szobába 3 gyerek+mi..az sok lene.
De biztos megoldódik ez is.
Sziszi.

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Merre vagytok?
Virág!
Meddig is lesz anyukád nálatok? Mert én csak a hétvégén tudok képet felteni a hasamról.

Titi!
Akkor küldöm a kódot: Holiday 3063

Ági!
Sajnálom, hogy megjött. De ne keseredj el a következő hónap biztos sikeres lesz. Mióta is próbálkoztok? Ha jól emlékszem, még nem olyan rég. Szerintem próbáld elterelni a gondolataid a babáról, mert lehet nálad is az van, hogy nagyon görcsösen akarod. Szedsz valami vitamint? Én a férjemmel szedettem az E-vitamin, sőt én is szedtem, meg a folsavat is.

Akkor holnap 8 után jövök, mert addig szünetel a babanet.
Jó éjszakát:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok :D !

Húú :o teljesen új a rendszer. Még nem igazán megy, de remélem sikerül elküldenem az üzit.
Nem sikerült csak úgy belépnem, hogy kisbetűvel írtsm be a nevem.
Majd még jövök, csak felkeltem a kicsi lányomat, mert még mindig alszik.
Gyöngyi :P
oné
 
 


Sziasztok lányok!

Hú, de nehezen léptem be. Minden kis berűvel kell írni. A felhasználónevet és a jelszót is.

Tegnap annyira szerettem volna jönni, de nem tudtam.
A hőm tegnap is és ma 36,8. Remélem, ez elég a babához. Tegnap egésznap szúrkálgatott a hasam alja, estére abból fájfalom lett. Ahogy tapogattam a méhemnél érzetem a fájdalmat.
Kicsit mára náthás lettem és a torkom is fájdogál. Biztosan elkaptam a fiamtól, aki szintén meg van fázva és rettenetesen köhög.

Ma este megy a kicsim az apjához. Képzeljétek a múlt csütörtökön megszületett az öccse ( az apjánál). Teljesen kétség voltam esve., hogy nekem még mindig nincs. Kicsit még pityeregtem is. Fétékeny voltam... :(
De talán most én jövök és cseperedik bennem a kis élet :P

Na még később benézek, remélem addigra már többen itt lesztek.
Anita (25.cn)
péknéanita
 
 


Sziasztok :)
Végre:)

Micsoda új oldal:)

Anita:)
A hőd szuper egy babához, fpleg mivel alacsony a hőd alapból!

Gyöngyi:)
nekem is szoknom kell.....Az előző valahogy simábban ment :lol:

Ági:)
Igen, az E vitamint szerintem is érdemes szedni. Nőgyógyászok szokták ajánlani, jót tesz a hormonoknak. Meg a C vitamin is. 2*1 szem Cetebe naponta.



Képzeljétek! Gabinak eszébe jutott, hogy egyszer tervezett egy főorvosnőnek házat. Gondolta felhívja, hátha tudna intázkedni Marci ügyében a kardiológián. Fel is hívta kedden. 5 perc múlva volt időpontunk mára 1/2 3-ra. Egy nagyon aranyos doktornő fogadott minket.
Nemrég értünk haza. Csinált EKG-t, majd utána szívultrahangot is. Tökéletes lett az eredmény, minden rendben van. A zörejt az okozza, hogy a szíven belül lévő ínhúrt megpengeti a vér és ez ad egy pengő hangot. De ez nem kóros, semmi jelentősége. Nem is kell visszamennük. Amúgy másfél hónap múlva lett volna időpontunk.....

[/img][/quote]
koda
 
 


koda írta:Sziasztok :)
Végre:)

Micsoda új oldal:)

Anita:)
A hőd szuper egy babához, fpleg mivel alacsony a hőd alapból!

Gyöngyi:)
nekem is szoknom kell.....Az előző valahogy simábban ment :lol:

Ági:)
Igen, az E vitamint szerintem is érdemes szedni. Nőgyógyászok szokták ajánlani, jót tesz a hormonoknak. Meg a C vitamin is. 2*1 szem Cetebe naponta.



Képzeljétek! Gabinak eszébe jutott, hogy egyszer tervezett egy főorvosnőnek házat. Gondolta felhívja, hátha tudna intázkedni Marci ügyében a kardiológián. Fel is hívta kedden. 5 perc múlva volt időpontunk tegnapra 1/2 3-ra. Egy nagyon aranyos doktornő fogadott minket.
Csinált EKG-t, majd utána szívultrahangot is egy szuper gépen. Tökéletes lett az eredmény, minden rendben van. A zörejt az okozza, hogy a szíven belül lévő ínhúrt megpengeti a vér és ez ad egy pengő hangot. De ez nem kóros, semmi jelentősége. Ez csak olyan alkati dolog. Nem is kell visszamennük. Amúgy másfél hónap múlva lett volna időpontunk.....

[/img]
[/quote]
koda
 
 


Bocsi lányok, szokom a rendszert :lol:
Azért küldtem el kétszer, mert javítottam az első levelet. Ugyan is azt még tegnp írtam jelen időben, csak ugye nem működött a net. A lényeg a lényeg, hogy tegnap voltunk.
koda
 
 


Jujj, de furcsa!

Koda!
Ügyik vagytok! Örülök, hogy minden rendben van!!! :D :D

Lányok!
Én ma, ha végre eláll az eső elhúzom a csíkot anyuékhoz. Holnap ki jön akkor a talira?

Anita!
Szerintem igaza van Kodának, mivel alacsony volt az alaphőd, esélyes lehetsz!

Mesi
tücsök13
 
 


[/img]http://www.fertilityfriend.com/ttc/calendar_module.php?cd=12
koda
 
 


Hát ez nem jött össze. A görbémet akarom felrakni, de nem tudom......ha valakinek sikerül, ossza meg velem is.
koda
 
 


Kép

Próba
tücsök13
 
 


Kép 1148023349.27.jpg
tücsök13
 
 


Jézusom, ez a furi új design! Már egész este próbáltam írni, és reggel is jó korán keltem, de nem sikerült, reggel fél 7-kor még nem működött az egész! :(

Mindegy, most már itt vagyok! Szóval, képzeljétek, tegnapelőtt voltunk dokinál. Rá is néztünk a babára is, hál' Istennek minden rendben, épp ült és mosolygott! :) Ma reggel pedig már vérvételen voltam, levették az AFP-t, Hepatitis B-t, és vérképet, vizeletet csináltunk. Tegnap viszont simán rámijesztettek a kollegák, hogy ha macskával érintkezem, jó volna azt a bizonyos toxo... izét is megnézetni. Ugyanis Miskolcon van cicánk, és nehogy beteg legyek tőle, meg persze a baba is. De már késő volt, a doktornő csak délután rendel, úgyhogy jövő héten egy ismételt vérvételre szánom el magam. Hát, nagyjából ennyit rólam. A baba mozgását még nem érzem, de már nagyon várom!

Lányok, aki várandós, és az elsőval (Rimar, Juci) mikor mozdult meg nektek először a baba? Tudom, hogy mindenkinél másképp van ez, csak a kíváncsiság furdal!

Koda, úgy örülök, hogy sikerült ilyen ügyesen időpontot szerezni. A fenébe, mit számít az ismeretség?! Örülök, hogy minden rendben van, gondolom, mekkora kő esett le a szívedről!

Mesi, én megyek, csak most azt hallottam, hogy esni fog! És akkor tiszta víz lesz minden. Nem kellene inkább valahol zárt helyen találkozni? Nem tudom, kicsit tanácstalan vagyok. Vagy dél körül pontosítsunk?
titi_27
 
 


Titi!
Tényleg jó lenne, valami fedett helyes "póttalihely". Akkor beülhetnénk valahova?
van esetleg ötleted?
(nekem lenne, de nem akarok önző lenni, hogy ide szervezzem a "szomszédba").

Mesi
tücsök13
 
 


Mesi, nekem a 14. kerület jöhet!!! Szerintem a többieknek sem lesz kifogása!
titi_27
 
 


Hihi, de jó, akkor Árkád? :D

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Mondjuk én szombatra jó időt hallottam. Direkt vettem Zsotyesznek kullancsirtót meg szúnyogirtót (babáknak valót, bio...) Az Árkádban van egy csomó kávézó, stb. Ha gondoljátok. De nyitott vagyok egyéb ötletekre is.

De mikor egyeztessünk. Gyöngyi jön szerintem a legmesszebbről, tőle kéne függővé tenni az utolsó módosítási lehetőség időpontját, nem? Na, ezt jól megírtam.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Persze, akkor Oné dönt! Most néztem a Met-en, hogy záporokat mondanak. Csak attól félek, hogy mi van, ha tényleg bejön?! Azért kérdeztem, egyeztessünk még dél körül? Vagy inkább most módosítsunk? Részemről az Árkád tökéletes, fent a Gelatiban például fantasztikus fagyik vannak. De természetesen, várjuk meg mások véleményét is. Kicsit így sajnos zártabb lenne az egész, de nem tudom, hogy legyen?!

Bufo, Zseppy, Oné, Ági, Rimar - mi a vélemény? Tudtok jönni akkor ugye? Esetleg kihagytam valakit?
titi_27
 
 


Mesiiiii!!!!

Segíts már! Hogy tudtad felrakni a képeket?


Amúgy olyan cuki a kép :lol:
koda
 
 


Sziasztok :D !

Titi, Mesi!
Bár még sose voltam az Árkádban, de nyugodtan szervezhetitek oda. Sajnos még kérdéses, hogy tudunk-e menni. Most értem haza a gyerekorvostól. A Rezi még mindig nagyon köhögött, és a szeme is becsípásodott reggelre. Ráadásul két napja kiütéses a melkasa. Én azt hittem az epertől, amit szerdán adtam neki, de a doki azt mondta, most nagyon sok gyereknél látta.
A szemét csak borogatnom kell, de remélem nem lesz kötőhártygyulladás, viszont a köhögésre kaptunk antibiotikumot. Még jó,hogy csak 3 napig kell adni, mert iszonyat íze van. Már karácsonykor egyszer kapta, és rendesen megszenvedtünk vele. (Sumamed, de állítólag nagyon hatásos)

A férjem meg most megy a fülészetre, mert ő se gyógyult ki még a náthából, ahogy én se.
Képzeljétek, már 2 hete nem érzek semmiféle illatot, pedig a házunk mögötti erdő televan akácfákkal, és ilyenkor annyira jó illat van az egész utcában.
szerintem nekem is el kell mennem a dokihoz, mert már idegesítő ez a nátha. Az orrom állandóan be van dugulva, pedig már gőzöltem is.

Még egy nagy szerencsétlenség ért. Meglettek a vérvételi eredmények, és két értékem nagyon magas. Kettő pedig alacsony.
Az egyik ismerős ápolonő azt mondta, hogy valamim gyulladásban van. Most persze rendesen be vagyok rezelve, mert nem tudom, hogy a babót hogy érinti az én gyulladásom. Bár gondolom, hogy a nátha miatt van, de azért félek. Valaki ért hozzá, mert akkor elküldöm az adatokat?? :?:

Na most rendesen kipanaszkodtam magamat. Bocsi érte, de veletek olyan jól meglehet mindent beszélni.
Na délutánra megmondom, hogy tudunk-e menni, és lehet addigra a dokihoz is eljutok.
Gyöngyi
oné
 
 


talán most sikerül:

Kép 1148028016.84.gif


Gyöngyi!

Küldd az értékeket, megpróbálok utánanézni!
koda
 
 


Oné, szegénykém, gondolom, hogy be vagy parázva! Én most épp a toxoplazmozis vagy mi a fene miatt! Ma délután el is szaladok a körzetihez, kérek másik vérvételre beutalót. (Még jó, hogy ma voltam!)
De nyugi, tuti a megfázás miatt lehet! Voltál már a körzetinél megnézetni? Vagy megnézte valami orvos? Néhány értéknél nekem is volt a múltkor eltérés, de azon valamiért nem izgatom magam. Most az AFP-t is levették, azon is stresszelem magam! Segítsééég, ennyi aggodalom!!! :(

Akkor szerintem legyen az Árkád, de hogy csináljuk? Ha borongós idő van, akkor oda menjünk, egyébként Margit sziget? Vagy telefonáljunk előtte össze?
titi_27
 
 


Na, Koda, akkor időszerű lesz az apukát holnap befogni egy kis szeretgetésre! :)
titi_27
 
 


Bízom benne, hogy szép időtök lesz. Kár, hogy én nem tudok menni.
De azért szorítatok nekem is, úgy döntöttem vasárnap tesztelek egyet. Jaj, már úgy izgulok. :roll:
Koda: Hajrá! :lol:
Anita
péknéanita
 
 


Gyöngyi!

Rezinek meg az egész családnak gyors gyógyulást. Nagyon valószínű, hogy a betegséget miatt voltak a rossz értékek. Mondom, küldd el őket, hátha tudunk segíteni!

Anita:)
Persze, hogy drukkolunk! Mint mindenkinek:)

Titi:)
Háááát nem könnyű apát elkapni :D Álandóandan csak dolgozik :evil:
koda
 
 


GYÖNGYI!

A doktor barátnőm várja az eredményeidet! Megnézi, ha küldöd!
koda
 
 


Szia Koda!

Bocs, hogy csak most írok, de itt volt a védőnő. Persze ő is a rossz eredmények miatt, meg azért is, mert neki is elküldték a leleteket, és azt hitte nekem nincs meg.
Szóval kicsit megnyugtatott, de én nagyon izgulós vagyok.
Akkor az értékek:
Fehérvérsejt 14.40 G/L ++ Referencia érték: 4.00-8.00
Segment 83% ++ 52- 63
Haematokrit 0.355 % - 0.380-0.480
Lymphocyta 15.5% - 20-40

Vizelet fehérje:H.OP
Vizelet üledék: SK
Remélem tényleg csak a nátha miatt van. Közben hazaért a férjem is, és neki meg vírusos füll gyulladása van. Jól állunk, mi.
Gyorsan elmosogatok, és majd még jövök.
Gyöngyi
oné
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a családtervezőnél, de semmit nem tudott szinte nekem mondani..nem erre számítottam. :(
Rossz, így odamenni, hogy nincs semmivel tisztában.

Mjad mesélek, de most Anna megint borogat mennem kell.

Sziszike.
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Titi!
Én a toxoplazmózisról úgy tudom, hogy ha kicsi korodban is volt cicád, tuti átestél már rajta. Nekem mindig is volt cicám, terhesen meg csak nem mentem közel hozzá. De ha gondolod, persze jobb az óvatosság.

Tali:
Akkor hogy lesz?
Mindenesetre, ha Margit szigetezünk, én már megsütöttem a 2 tepsi csokis croissant. Persze az Árkádba ezeket nem vinném (csak elfogy itthon is valahogy :wink: )

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok :D !

Merre vagytok?
Sziszike!
Mi a helyzet veletek? Kitaláltátok, hogy legyen? Amúgy rosszulléteid nincsenek?

Lányok! :!: :!: :!:
Senki sem írt találkozó ügyben! Akkor most hol lesz, és ki jön? Én még mindig nem tudom, hogy sikerül-e mennem. Az Árkád pontosan hol is van? Még nem voltam ott, de akkkor lehet rábeszélem a párom, hogy mennjünk előbb, és akkor még szét is tudnánk nézni, és ő meg beülhet egy filmre, amíg mi beszélgetünk.
Mit szoltok hozzá??? :?: :?: :?: :?:
Remélem könnyű odatalálni? :roll:

Gyöngyi :lol:
oné
 
 


Sziasztok!

Titi!
Én a toxoplazmózisról úgy tudom, hogy ha kicsi korodban is volt cicád, tuti átestél már rajta. Nekem mindig is volt cicám, terhesen meg csak nem mentem közel hozzá. De ha gondolod, persze jobb az óvatosság.

Tali:
Akkor hogy lesz?
Mindenesetre, ha Margit szigetezünk, én már megsütöttem a 2 tepsi csokis croissant. Persze az Árkádba ezeket nem vinném (csak elfogy itthon is valahogy :wink: )

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!
Ma voltunk Uh-on, a férjemmel és örömmel jelentem, hogy fiúnk lesz! :D
Most elolvaslak titeket.

rimar
rimar
 
 


Szia Mesi!

Én se tudom, hol vannak a többiek, de szerintem nagyon lassú most a babanet. Az előbbi üzenetemre is azt hittem, hogy el se ment.
Hogy csináltad ezt a vonalzót? Mindig hozzászolásod után kitesz?

Gyöngyi
oné
 
 


Gyöngyi!

A profilodban aláírásként be lehet tenni BBCode-ot használva.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: