Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Tücsi!
Látom már kívánod a kajákat. Annyi féléről írtatok, hogy én is megéheztem.

Bufo!
Hát elég rossz napja lehet a dokinak, ha ezért beutalót írt. Akkor tuti mi is kaptunk volna, meg még egy páran biztos. Nekem is szokott hisztizni a dokinál. Múltkor olyan jól eljátszott a rendelőben, hogy nem akart bemenni, már majdnem az ajtóban sírt. Láttam is a dokin, hogy meg van lepődve, hogyha már most ilyen, akkor mi lesz később a vizsgálatnál. Végül elég jól tűrte, csak a száját nem akarta kinyitni, hogy megnézzék a torkát.
Szerintem emiatt ne izgulj.

Koda!
Jobban vagytok már? Elvitted Marcit a dokihoz. A Rezi, és én is még mindig köhögünk. Lassan két hete. Nem tudom mikor lesz már vége, de ilyen még nem volt. Igaz inkább csak alváskor jön rá a köhögés, de olyankor meg nem bír elaludni vagy visszaaludni.

Anita!
Nagyon szorítok nektek. A hőd szerintem is elég magas. Nekem is így kezdődött.

Virág!
Merre vagy?

Ági, Juci!
Hol vannak a képek?

Lányok, akkor ki kéne találni, hogy hol legyen a találkozó. Mi biztos kocsival megyünk, de még nem beszéltem a párommal. Lehethogy csak odavisz, és elmegy utánna az egyik barátjához. Még nem tudom, hogy lesz, de remélem odatalálok majd.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Anita, én a 28. napon teszteltem először, akkor is még csak halvány két csíkos lett. Szerintem várj a ciklus végéig, azelőtt ne tesztelj. Én csináltam a 24. napon is, és tök negatív lett. Kitartás, valahogy tereld el a figyelmed, tudom, baromi nehéz, de ügyes vagy Te! Kép

Bufo, ez elég durva! Ezért elküldeni ideggyógyászhoz?! Szegénykém! Gondolom, nem viszed el, ugye?

Még én sem tudom a részleteket, hogy fogok menni, de lányok én mindenképpen azt javaslom, hogy az Árpád híd felöli bejáratnál találkozzunk valahol, és így aki kocsival jön, annak sem kell túl sokat gyalogolnia.

KépKép
titi_27
 
 


Koda!
Igen, szedek egy gyógyszert a pajzsmirigyemre, de szerencsére ennek az adagját is felére csökkentette már a doki. Hetente megyek vérkép és süllyedés vérvételre (a karom, mint egy narkósé, mert mindig a jobb karomat szúrják, mondván, hogy a balon nincs véna. De akkor szülésnél a kanült, hogyan tudták 3x is betenni a bal karomba?), szóval ha megvan az eredmény,fel kell hívnom a dokit a mobilján, megmondani az eredményt, és így változtatja az adagomat. Ha most a fele adaggal is szépen csökken a süllyedésem, akkor lehet, hogy csütörtöktől egyáltalán nem kell szednem. De jó is lenne. Hormonellenőrzéses vérvételre meg jövő szerdán megyek. Egyébként azt mondta a genetikus, hogy ez a gyógyszer nem zavarja a babát, csak a szülés előtt 6 héttel hagyjam abba, mert nálam vérzékenységet okozhat, de mondtam neki, hogy
1. addig nem is akarom szedni
2. tuti császár lesz, így mindegy.
Nőgyógyászhoz is jövő szerdán megyek.

Képzeljétek, hogy jártam a sütivel! Megcsinálom (ami ugye Zsolti mellett magában sem kis teljesítmény), kiszedem a sütőből, felvágom, belekóstolnék, és pfúj! Szerintem romlott volt a túró. Mehet ki a szemétbe az egész!
ÉS képzeljétek a fáradságon és a néha fellépő rossz szájízen kívül semmi panaszom nincsen! Teljesen el fogok hízni, mert így tudok enni!

Anita!
Én most Gabriel tesztet csináltam a 28.napon, ami pozitív lett. De nem is tudom ez mitől függ, mert Zsoltika nekem csak a 42.napon lett pozitív tesz, pedig a 15.napon volt pé-m akkor is. Beágyazódásnál én úgy tudom, lehet pici fájdalom. Ha holnap még egy picit magasabbra ugrik a hőd, akkor tuti az volt. Helyzetjelentést majd kérek!

Senki nem viszi a gyerkőcöt a talira? Akkor én se vigyem Zsotyeszt? Látom a sziget két végéről fogunk közelíteni. Hol legyen a tali? Én tényleg nem tudom, hova tudunk ott menni, jó lenne leülni valahova dumcsizni, nem? Picit a kullancsoktól is féltem Zsoltit, 1 év alatt nem lehet beoltatni. Kép
Találkozzunk szerintem a Hotel bejáratánál, ott, ha jól emlékszem, van egy kis halastavacska is. Legalábbis gimis koromban volt, oda jártunk tesiórán futni.
Titi! Szerintem Te is szállj fel a Nyugatinál a 26-os buszra, és akkor nem kell annyit gyalogolnod. Szerintem úgyis fogunk egy csomót sétálni.
Egyéb ötlet?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

 
 

Kép
Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Szerintem, én se viszem a Rezit, mivel nekünk előbb kell elindulnunk itthonról (ugye, aki nem Pesti). Az én drágám, meg délután aludni szokott. Még nem fordult elő, hogy kihagytunk volna egy alvást(na jó talán 1X), de akkor is olyan nyűgös volt egész nap. Az meg nem lenne jó, mert akkor nem is tudnék veletek beszélgetni.
Sajnos, én nem nagyon ismerem a Margitszigetet, de majd utánna járok, hogy merre lehet a Hotel.
Még elég fiatal koromban voltam ott egyszer, akkor is a strandon, de már annyira nem emlékszem.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Akkor maradjon annyiban, hogy szombaton 15.00-kor a Hotel előtt. Majd én is megkeresem! Te jó ég, hogy fogjuk egymást megismerni?! Mesi, nyugodtan hozd Zsoltikát, és szerintem mindenki más, aki tudja/szeretné, hozza a gyerkőcöt!!!

Mesi, olyan jó, úgy örülök, hogy jól vagy, és hogy minden rendben van!

Milyen fura, már 15+4 vagyok, hogy szaladnak a napok?!

KépKép
titi_27
 
 


Juci, nagyon várom már a képeket! Szerintem az én hasam sem lesz kicsit, bár most mintha megállt volna! Bár, már nem lepődöm meg magamon, szerintem én nem látom a folyamatos változást. A lényeg, hogy a 12. héten kezdett el nőni a hasam, és akkor nagynak tűnt, ami most már nem is olyan nagy. Már megint kezdek parázni, vajon nő-e odabent a baba. Tuti, hogy szerdán megkérem a dokit, csináljunk UH-t!

Na, én búcsúzom mára, holnap jövök!

Pusszantás mindenkinek!

KépKép
titi_27
 
 


CSNÉ ÁGI Üzenete:


Gyöngyi,
a talira a párom nem jön, mert pont akkor lesz focimeccse! Kép De én Vivit mindenképp akarom vinni, és jó lenne, ha lennének még gyerkőcök ott!

Este felrakom a képet, amit csináltunk Sopronban! Kép

Anita,
mi is voltunk tegnap a fürdőben, de szerinem nagyon rossz volt, hogy fiatalokkal nem is találkoztunk Kép
De a víz jó volt! Kép

Virág!!!
Mi újság??? Kép

Juci,
Remélem épségben hazaértetek este!!!

Puszi,
Ági

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok,

Csak gyorsan végigfutottam a leveleken...

A kép:
Kép
(a másikon úgy vigyorgunk, hogy nem merem felrakni Kép)

Amugy meg Juci, te legyél büszke a pocidra!
...én viszont behúzhattam volna a hasam... Kép
Ari amit irtál, Karcsinak el se mondom, mert elbízza magát Kép Kép

Anita, nagyon drukkolok!

Zsuzsa, ne tulajdoníts jelentőséget a doki beutalójának. Én biztos elmennék az orvoshoz, (mindig úgy voltam vele, hogy veszíteni valóm nincs vele), de ne adj sokat a véleményükre!!!
Az én lányom 2 és fél éves koráig folyamatosan fenn volt éjszaka, hisztizett az orvosnál (meg máshol) és nem gondolom, hogy baja lenne!

Tücsök, hozd Zsotyeszt!!!!!!!!!, mert ha senki nem hoz gyereket, akkor én nem is megyek. Kép Vivivel én leszek, de ő akkor akar menni, ha babázhat! És a fiad úgyis nagyon tetszett neki képről (ahol hintázik)!!! Kép

Koda, remélem hamar tudok pocit produkálni a felsőbe!!! (Bár a képet megnézed, már most növesztem Kép) Amugy meg úgy igazságos, hogy előbb te legyél terhes, mert régebb óta próbálkozol! Kép
Úgyhogy csak utánad!

Csajok, azt az Adácsi talit össze kéne szervezni! Szerintem az apáknak is jót tenne! Kép

A pocisok vigyázzanak magukra! És aki nem pocis az is! ...Virág te külön kategóriába esel, igy te is vigyázz magadra/magatokra!
Pusza,
Ági
csné
 
 


Sziasztok!

Én már megint csak rossz hírekkel tudok jönni. Marcit levittem nagy vidáman a dokihoz, hogy a köhögésére adjon neki gyógyszert. Nem is volt senki előttünk, tök jókedűek voltun. Na nem sokáig. Gyanúsan sokáig hallgatta a szívét. Kiderült miért: szívzöreje van Marcinak. Azt hittem, összeesek, mikor meghallottam. Kaptunk beutalót a kardiológiára. Persze megint várhatok 1 hónapot, mert annyian vannak. Eddig soha nem volt zöreje, nem tudom, mi lehet ez. Nem a köhögéssel van összefüggésbe, ezt a doki mondta. Szerinte nem komoly, de én totál kivagyok.......Ráadásul anyukáméknál is baj van, amiatt is tiszta ideg vagyok. Tuti nem megyünk hétvégén, most élni sincs kedvem.

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Nagyon aranyosak vagytok, hogy nyugtattok a doki miatt. Már nem is aggasztom magam. Még nem döntöttem elviszem e. Lehet, hogy Áginak igaza van egy próbát megér.

Ági
Jó a kép!
Nem tudom miért én hosszú hajúnak gondoltalak. De jó látni a tali miatt, hogy megismerjük egymást.

Juci
Hát nem nagyon van időd unatkozni. Jó kis program így egy napra.
Apukádnak gyors gyógyulást!
Aranyos a pocakod az Ági által felrakott képen.

Mindenkinek szép estét!
Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda

Ne legyél ideges, nem hiszem hogy komoly baj lenne. Dávidnak is van. Két pici lyukkal a szívén született( ez okozta a zörejt). Nekünk fél évente kell járnunk kontrolra. De most már nem találtak semmit. Az esetek 90% az ilyen problémák 6éves korra elmúlnak. Nyugodj meg, ha komolyabb lenne akkor azt észre lehet venni. Nagyon fáradékony, gyenge lenne, nem fejlődne úgy mint a kortársai, kékülne .Ezek a legjellemzőbb tünetek. Tehát fel a fejjel. Csinálnak egy uh vizsgálatot és akkor minden kiderül, addig pedig ne rágd magad rajta.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Koda,

Én szintén lyukas szivvel születtem mint ahogy Bufo is irta Dávidról. Élek, nincs semmi bajom, szültem... Ahogy elnézem Bufo is elég járatos ebben: én is lilultam és mindig kicsi súlyú voltam, sírásnál elájultam. MOstanra észre sem veszik, mert kinőttem, már csak sejthető a hangokból...
És ez még korántsem biztos, hogy a fiadnak van valami! Lázas betegségnél is lehet szivzörej! viszont ha pedig tényleg van valami, hidd el jobb, ha folyamatos vizsgálatokra mentek, mintha egyszer csak baj lenne! Amugy a nagy bajt már tényleg észre vették volna!
Nekem Vivim is szívbeteg, de semmi különöset nem kell csinálni vele, tornázhat is!!! Csak bizatni tudlak, hogy ne idegeskedj, hidd el nem lesz baj!
Tudom, nem könnyű, de Nyugi!!!

Ági
csné
 
 


Koda,
Egyáltalán ne aggódj szerintem se! Nekem szívritmus zavarom van (ezért is volt többek közöö mindkettő csaszi). Fiamnál már kb. 10 hónapos korában észrevették a szívzörejt. Aztán megint 2 éves kora körül. És minden egyes alkalommal, ha megfázik, vagy lázas sokkal erőteljesebb, mint egyébként. Nekünk doki néni azt mondta, hogy ugyan nincs összefüggésben, de megfázás, vagy láz esetén előforsul, hogy "erősödik". Szóval egyébként nekünk is ezeket mondták, hogy erre figyeljünk: nem hízik, hidegek a végtagjai, a szája környéke lilul. Tényleg ne izgulj, csinálnak egy EKG-t, maximum egy szívuh-t. a gyerkőcnek egyik sem fog fájni. Egyébként hova mentek?? Mi a Klinikáknál voltunk, ha jól emlékszem Kovács Erzsébetnél. Ott nagyon jó a vizsgáló, mert tele van játékkalKépKépKépészre sem vette a gyerkőc.

Lányok,
még nem biztos, de lehet szombaton nem tudunk menni. Ha végzek addigra a szakdolimmal, akkor megyünk, de hétfőn legkésőbb le kell adnomKépKépKép

Juci,
olyan szép formás hasid van. nagyon jól áll!

Virág,
szerintem sem biztos van értelme a tesztnek. inkább menj el dokihoz. nem tudom mennyibe kerül az uh, de lehet még az sem kell majd hozzá, mert már tuti kitapintható. Főleg, ha keményedik!!!Csinálj már valamit légyszi, mert megöl a kíváncsiságKépKépKépKép

Tücsi,
A csaszinál különösen fontos a süllyedés, úgyhogy tényleg próbáld majd meg abba hagyni addigra a gyogyit. Mert a végén még altatni fognakKépKépKép

Bufo,
hasonló miatt mi most nevelési tanácsadóba járunk. egy szerencsénk van, a gyerkőc imádja, és csak egyedül vele foglalkoznak amikor visszükKépKépKép viszont állítólag már most rengeteget fejlődött. Nálunk az volt a problem, hogy nem rajzolt doki néninek emberkét, mivel megmutatta dokinő más gyerekek mit rajzoltak, és Õ rögtön felmérte még nem tudna ilyeneket rajzolniKépKép

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Lányok!
Köszi a nyugtatást, de nem vagyok az. Itt Miskolcon kb. 1 hónap a várakozásiu idő. Nem tudtok segíteni, hogy ha Pestre mennénk, akkor kb. mikora kapnánk időpontot EKG-ra? Felmehetünk egyáltalán ? Barátnőm aki itt lakik, sajnos már jártas ebben. Neki az első kislánya szívbeteg volt, 10 hónapot élt. Õk mindíg Pestre jártak. A második gyerekük is sajnos szívproblémás.(szerencsére nem súlyos). Õ mondta, hogy ide miskolcra nem szadad menni.....Ezért gondolom, hogy mi is felmehetnénk. Kórházat, rendelőt tudnátok ajánlani nekem? Esetleg telefonszámot?

Később jövök még, csak ezt meg akartam kérdezni.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!
Ne aggódj Koda, a fiamnak is van szívzöreje és nincs vele problémája. Sőt ha megnyugtat nekem is van, és gyereket szültem és még akarok is, még táncolok is vele. A szívzörej nem súlyos. Lehet összetéveszted a szívbillentyű zavarral. Na az már súlyosabb. A szívbetegség sem keverendő ide. Ezt általában a gyerekek elnövik iskolás korukra.
Ha megnyugtat vidd el Pestre, hamarabb megtudod, hogy nem is kellett volna annyira aggódni.Kép

Nekem megint 36,8 a hőm. Lehet, hogy igazatok volt és tegnapo kezdett beágyazódni. Jaja, bárcsak így lenneKép! Nagyon örülnék.

Virág!!!!! TESZTELTÉL??????????Kép

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Most kaptam a hírt, hogy holnap és holnapután nem lesz társalgó. Mi lesz velünkKép?
Anita (22 cn)

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Koda!
Nekünk is el kellett vinni a Rezit Pestre, mert nála is szívzörejt állapítottak meg. A Baross utcába voltunk egy öreg bácsinál, majd megnézem, hogy megvan-e a száma. A Rezi akkor 6 hónapos volt, és azt mondta vigyük vissza fél év múlva. Sajnos azóta nem jártunk ott, de most, hogy írtad, szerintem én is elmegyek vele a dokihoz.
Nekem is azt modták, hogy idővel kinövi, és nagyon sok kisgyereknél előfordul.

Anita!
Már nagyon várom a jövőhetet, miattad. A hőd jól alakul. honnan tudod, hogy nem lesz babanet?
Tényleg mi lesz velünk?

Virág!
Remélem anyukád már ott van nálatok,de azért valami jelet adhatnál magadról!

Képzeljétek, én még mindig elég rosszul vagyok. Nem kapok az orromon levegőt, és néha köhögök is. Nem tudom ez a nátha mikor fog már elmúlni. Nincs valami szuper tipettek.
Reggel voltam vérvételen is. Péntekre lesz eredmény.

Ja, sajnálom, hogy a képeket nem tudtam feltenni, de a férjem bennthagyta a gépét a cégnél. Persze most először, mert idáig mindig haza hozta, csak most tárgyaláson volt, és sietett haza.
Délután babazsúr lesz nálunk, de azért megpróbálom, majd felrakni a képeket.

Ági, Juci!
Nagyon szuper a kép. A nevetősset is feltehetnétek. Juci, tényleg nagyon édes a pocakod.

Majd még jövök, csak vár a házimunka.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Gyöngyi!
E-mail- ben írták meg a címemre. Én mindig kérem a híreket, és most ez jött.

Hol vagytok többiek? Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


LÁNYOK!ROSSZUL OLVASTATÁTOK EL,SZERDA ESTE 10 ÓRÁTÓL CSÜTÖRTÖK REGGEL 6-IG NEM LESZ BABANET.
BOCSI HOGY BELESZÓLOK,CSAK AZÉRT ÍRTAM HOGY NE AGGÓDJATOK.ÉN IS MEGKAPTAM!

Kép
breni
 
 


Ja bocsi, lehet nem figyeltem az időpontot, csak a dátumotKép !!! Mégegyszer bocsi!!!
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Anita!

Megnéztem én is az emailt.Nekem is küldték, hogy nem lesz, de Breni jól írta, hogy estétől-reggelig szünetel csak.
Én se tudom, hogy hol vannak a többiek. Nekem is el kellene mennem a boltba, de annyira nincs kedvem.
már csak a felmosás maradt, és kész vagyok. Na meg persze az ebéd utánni romeltakarítás.

Jaj, Koda megyek és megnézem a telefonszámot.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok csajok!Bocsi hogy tegnap nem jöttem de sütöttem egész nap anyának!Nem teszteltem és nem is fogok mert képzelödöm csak szerintem!Anya este jön és holnap hajnalba ér ide majd ö megmondja hogy dagadt vagyok vagy terhes!Ezért nem akartam beirni nektek hogy mit éreztem mert tudtam hogy izgulni fogtok értem és ha most mégsincs baba akkor az már tök égö hogy halucinálok!

Kicsijuci mekkora hasad van váooo aranyos vagy!
Ági hát én nem ilyennek képzeltelek!Rövidebb barna hajunak!de nagyon szimpi vagynekem!de várom már hogy én is mindenkivel talizhassak!
Anita tetszik a höd és nagyon reménykedem!
Koda egy kivizsgálásra vidd el a kisfiad nem árt az ovatosság de ne aggodj nem lesz semmi gond!
Bufo hát ez a doki valo az ideggyogyászhoz!az én fiam 4éves de ha külön szobájába alszik mindig átjön hozzánk éjjel!ne foglalkozz ezzel a hülyével!
Gyöngyi jobban vagytok már?Várom ám a képeket a kishercegnöröl meg a bulirol!
Csajok még ma rakjatok képet hogy holnap anya megtudja nézni a pocikat és tudjon josolni!
Két nap nélkületek?meghalokKép
puszi mindenkinek!
Héj a kismamák tünnek el?mindenki itt fog hagyni minket?rimar,cupi,eszterke,sziszike többiek merre vannak?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Koda!

SEMMELWEIS EGYETEM
I. sz. Gyermekgyógyászati Klinika
1083 Budapest, VIII. Bókay J. u. 53.
Levélcím:1476 Bp., Pf.181.
Tel.: 334-3186/2620

Mi is kardiológiai vizsgálaton voltunk, és nagyon aranyos volt a doki. A Rezi akkor olyan fáradt volt, hogy majdnem végigaludta a vizsgálatott.(Na jó, csak 6 hónapos volt.
A doki neve pedig: Dr Kelemen József (Egyetemi adjunktus)
A lelet végén van még két szám a doki neve mellett:
334 3186/2666, 2607

Remélem sikerrel jársz.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Virág!
Én már küldöm is a ma reggel (7+6 hét) készült képeket anyukádnak. Bár nemigen látszik semmi a kövérségemen kívül.

Tényleg sok kismama eltűnt: Krumpibogár, User, stb. De azért sem szedem ki őket a táblából, hogy lássák, hogy visszavárjuk őket.

Koda!
Én csak drukkolni tudok, hogy Marcinak ne legyen komoly baja.

Sziszike (vagy bárki más, akit érdekel: lehet reklámozni Kép )!
Nem tudom, hogyan kell privit írni, de ha érdekelnek a lakás részletei:
2+1/2 szoba, 70nm, Zugló, Örstől gyalog 10 percre, 2004-ben épült, földszint, 10 nm terasz, parketta, fa konyhabútor, a paneles rész és a családi házas rész határán van.

Mesi

Ja, a képek:
Kép

Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Koda,
Én még a Debreceni klinikáról hallottam jókat gyerek kardiológia terén... Sajnos itt Pesten is szerintem sokat kell várni. Én májusban kértem időpontot és július közepére kaptamKépKépKép

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok lányok!

Itt vagyok ám én is, csak reggel 9-re már a Metroba mentünk egy kolleganővel tárgyalni. Szóval, most értem be. Kép

Virág, igyekszem én is feltenni újabb fotót este, hátha anyukád tud mondani valamit! Tényleg engem is megöl a kíváncsiság, vajon tényleg baba van-e. És szerintem ez egyáltalán nem égő, nem halucinálsz, csak figyelsz a tested jeleire. Ez egyáltalán nem baj, még ha nincs baba, akkor is tök normális. És mi azért vagyunk itt egymásnak, hogy ilyenkor is veled izguljunk!

Koda, remélem, semmi baj nem lesz, úgy megijedtem, de látod, a lányok is azt írják, ez előfordul. Inkább tényleg vidd el, ha tudod, itt Pesten valakihez. 1 hónap?! Jézusom, ki bírja azt kivárni?! Nagyon szorítok! Meglátod, nem lesz semmi gond!

Juci, de édi pocid van!!! Olyan jó, hogy most már gyakrabban tesztek fel képeket lányok. És ez másoknak is szól, tessék fotókkal elhalmozni ezt a topikot!

Tényleg, a fórumszünet csak holnap este 20-től csütörtök reggel 6-ig tart, én sajnos akkor már nem is tudok géphez férni, engem nagyon így nem érint.

Zseppy, hátha mégis jól haladsz a szakdogáddal, és akkor el fogsz tudni jönni a talira. Így van miért még jobban hajtani! Kép

Már nagyon várom a szombatot!!! És úgy néz ki, szuper időnk lesz!!!

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok lányok!
Már nagyon hiányoztatok!Ki ne szedjezek a táblából, itt vagyok, itt vagyok!
Az történt, hogy a múlt hétre el kellett költöznöm itthonról.Még mindig csinálják a fürdőszobát és se fürödni se wc-zni nem tudok, már pedig aki kismama, az tudja, hogy 2-3 óránként muszáj pisilni.Jobbnak láttuk, ha olyan helyen vagyok, ahol mindez megvan.Remélem, ezen a héten már befejezik!Ráadásul iszonyú kavarások vannak.Egy céggel csináltatjuk, kértünk árajánlatot meg minden és rájuk bíztuk, hogy nekünk semmivel ne kelljen foglalkozni, ők megcsinálják, mi meg fizetünk.De nem így van ám!Szarul rendelték meg a csempéket meg a járólapot és egyszerűen a felénél elfogyott.Így megállt a munka.A boltból nem adták ki a kádat, mondván, hogy a cég tartozik nekik és amíg nem fizetnek, addig nincs kádunk!Mi közöm nekem ehhez?teljesen kiakadtam!De a vége az lett, hogy átutaltunk 200EFt-ot a cégnek, csk hogy folytathassák a munkát.Jó mi?
Szóval rendesen vigyáznom kell, hogy ne idegesítsem magam halálra!Én még ilyen béna céggel nem találkoztam!
Na mindegy.Úgyse tudok mit csinálni!Most itthon vagyok, ezért tudok írni.
rimar
 
 


Látom, sokmindenről lemaradtam.
Sziszi!
Hogy van Anna?Hogy derült ki?Fájt a hasa?Remélem mielőbb megoldódik!

Virág!
Jó ilyen hírre visszatérni!Nagyon izgulok értetek!De csinálj már valamit, hogy kiderüljön!Bele lehet őrűlni ebbe a bizonytalanságba!

Zseppy!
Én is beugrottam az egy éves Enci babának!Gondolkodtam is, hogy ennyire hülye lennék?Mit hagytam ki?De aztán leesett.A fotóitok viszont nagyon aranyosak!Ahogy alszik az olyan tündér.Látszik rajta, hogy kiegyensúlyozott baba.Nagyon irígyellek, már én is babáznék!

Anita!
Érted is nagyon izgulok!A teszttel én is várnék a mensi kimaradásáig, hogy biztosabb legyen.A hasfájás viszont jó jel, az elején nekem is volt, meg szúrkálódás féle is.
rimar
 
 


Csajok csináltam tesztet!mondtam én hogy bolond vagyok ennél negativabb nem is lehetne!Képez van pedig már megint beleéltem magam!hülye vagyok és kész!de ez volt az utolso teszt az tuti!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Tücsök!
Örülök, hogy nem lett baj!Dehát ezt mi tudtukKép
Nagyon jó az új tábla, okos ötlet!

Juci!
Ez nálunk is így alakult ki, hogy reggel és este dumálunk a babóvalKépSőt a férjem is csatlakozott hozzánk, ma éppen ő kapott két nagyobb rúgást.Meg is lepődött.Pedig én mondogattam neki hogy nagyokat rúg, de nem hitte el.Kép

Koda!
Csak nem Felsőtárkányban voltatok?Találkozhattunk volna!Én itt lakom mellette, ráadásul Egerben is minden nap bent vagyok szinte!Pár hete voltunk mi is a vasúton, de mi visszafelé gyalogoltunk, jól el is fáradtam.Mondjuk mi rendszeresen járunk arra, többször egy évben.
A szívzörej miatt pedig ne aggódd túl magad!Tudom, hogy ezt könnyű mondani, de a lányoknak igaza van.Ki fogja nőni, nyugi!Vidd el vizsgálatra és utána megnyugszol.

rimar
rimar
 
 


Sziasztok!

Virág!
Lehethogy már túl vagy a első trimeszteren, és akkor már nem mutatja ki a teszt. Szerintem itt a babaneten olvastam erről valahol. Majd megpróbálom megkeresni.
Anyukád majd holnap úgyis megmondja.

Koda!
Most,hogy olvasom, amit Zseppy írt, mintha minket is csak 1 hónap múlva fogadtak. Azért kérdezd meg.

Rimár!
Már akartam kérdezni, hogy merre vagy! Sajnálom a fürdőszoba ügyet, de ne izgulj majd kész lesz, és akkor örülhettek. A vállakozónak meg ezek után nem kéne fizetni!!!!

Na majd csak este leszek, és remélem a képeket sikerül feltenem.
Addig is jók legyetek!
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Egy ötlet: vigyek a talira valami rágcsálnivalót?
Zsotyát lehet, hogy mégsem viszem, bár még nem tudom. Ha senkinél nem lesz gyerkőc, uncsi lenne neki. Meg ő nem bír annyit a babakocsiban ülni. Pedig vennék neki egy lufit Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


Sziasztok!

Mesi:a mail címem a profilomban. Árat is, képeket is küldj. kösziKép
Rimar: az UH-on derült ki a vesekő. Nem fájt a hasa, nem vettem semmit észre. Hugyúti fertőzés miatt néztük meg a mája mekkora. Ekkor látta meg a doki, nagyon félek, de remélem sikeresen túl leszünk ezen is.

Sziszike

Kép
sziszike1000
 
 


Koda,
mi a Madarász kórházba járunk, de szerintem ott se adnak 1 hónapnál hamarabb időpontot Kép
Mindenesetre ha szeretnéd megkeresem a nevet és a telefonszámot! Talán érdemes egy próbát tenni és felhívni akár mindegyiket!

Mesi,
Vivi majd elszórakoztatja Zsotyeszt, igérem!!!! Kép

Majd még jövök...
Puszi,
Ági
csné
 
 


Végre eljutottam ma fogorvoshoz, elkéreckedtem hamarabb, úgyhogy betömettem egyetlen lukas fogam, és még beestem az EKG-ra is. Úgyhogy egyre közelebb kerülök a célhoz! Holnap pedig dokiiii!!!

Mesi, hozd el Zsoltikát, légyszi-légyszi!!! Ági is hozza Vivit, és lányok, aki jön, és tudja, az feltétlen hozza el a babót!!!

Virág, aztán nem elkeseredni!!! Az igazság az, hogy most nem kerültünk közelebb a megoldáshoz. Igaza lehet Gyöngyinek is, hisz lehet, hogy már késő volt tesztelni. A fenébe! De tényleg az is lehet, hogy nincs baba?! Kép Szegénykém, az őrületbe kergetünk, és ez a bizonytalanság is Téged! De még máig sem értem, az a teszt a múltkor hogy lett pozitív, ha nincs baba? És a jelek... Bár eljutnál végre dokihoz! De talán anyukád majd mond valami okosat.

A fotót még ma este igyekszem feltenni, csak a kábel bent maradt a munkahelyemen, de a férjem hozza haza, ha el nem felejti.

Juci, nagyon vigyázz magadra, ne hajtsd túl magad! Úgy látom, Te is ilyen pörgős kis csaj vagy, akárcsak én. Én sem tudom leállítani magam, aztán tegnap jól ki is borultam. Nem is panaszkodtam el magam nektek reggel. De lehet, hogy csak a hormonok dolgoznak, az tény, hogy egész este bőgtem, de hogy mitől? Pedig már azért nagyjából magához tért a rend a lakásban, csak érzékenyen érint, hogy a férjuram egész este a számítógép billentyűjét püfölgeti, ahelyett, hogy engem szeretgetne. Na, nem mintha nem tenné azt gyakran, de akkor is! Kép Szóval, tegnap semmi sem volt jó.

Lányok, képzeljétek, jut eszembe, a drága férjem teljesen elzárkózik a szextől. A múltkor elolvastam neki Virág vicces hozzászólását - miszerint a gyerek a kukit bögdösésnek éli meg -, és úgy megragadt benne, hogy mikor mondom neki, hogy na... vagy próbálkozom, mindig megnyomja a homlokom, hogy ez jó volna Neked? Kellett nekem elolvasnom. De olyan édes volt!

Szóval, böjtölünk. Na de meddig? Most akkor legalább egy évig? Mert gondolom egy szülés után nem fogok akarni nagyon a szexre gondolni sem. Nekem azért hiányzik.

Na, jó bőlére engedtem a mondanivalóm, de itthonról azért sokkal nyugisabb, mint bentről a munkahelyemről.

Este még igyekszem a fotókat feltenni, de ha nem, akkor reggel mindenféleképpen!

KépKép
titi_27
 
 


Titi!mond meg a drága férjednek hogy kivánod és ez ugyanolyan mint a kaja hogyha kivánod enned kell mert az a jo a babának!ha a sexet megvonja töled az se lesz jo a babokádnak!ugyhogy nyugodtan lehet sexelni mond meg neki hogy mi szülés elött három nappal is akcioztunk(igaz mi azért hogy jöjjön a baba) de amugy egész kilenc honap alatt tök kivántam és sokkal jobb volt terhesen mint simán!

oné!remélem igazad van hogy ezért negativ a teszt!ma ugy mentem a tesztért hoyg tuti pozitiv lesz!nem vagyok elkenödve mert egész nap mocorog a hasam!mintha lenne baba és azt jelezné hogy hahó itt vagyok ám ne szomorkodj!ugyhogy ennyi mozgás után nem adom fel

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, igen, igyekszem meggyőzni őt. Milyen fura, mocorog a hasad?! Ha baba lenne, szerinted most mennyi lehetnél? Bár igazán (ha menstruáltál folyamatosan, igaz ritkán) nehéz megsaccolni. Juj, egyre jobban beleélem én is magam a babádba!

Tudod, azért az a mondatod mindig itt van a fejemben, hogy Te csak akkor fogod elhinni hogy baba van, ha el kezd nőni a hasad, és mozogni fog a baba. Talán most jött el ez az idő!

KépKép
titi_27
 
 


Virág, felteszem a fotókat. Szerinted jók lesznek?

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi,
De gyönyörű a te pocid is!!! Kép))
ÉN is akarok!!!!!!

Virág,
ahogy elnézlek nem nagyon kételkedsz a dologban! Kép Mikor tudsz orvoshoz menni majd? Legalább hogy azt mondják, igen vagy nem!?!
Olyan izgi! Főleg, hogy érzed mocorogni! Ezek szerint ez az érzés már rendszeressé vált?
Kép


Én jobb híján felraknám nektek a görbémet Kép Nagyon gáz, várom a véleményeteket!
Kép
A 21., 22., és a 23.napon fájt a hasam. Eddig 28 napos volt egy ciklusom. Szerintem nagyon felborult Kép
csné
 
 


Titi!hát ha a tesztet nézem meg hogy mocorog akkor most vagyok a 19.héten!és minden passzol a hirtelen hizás a teszt a mocorgás minden ha baba van!

Ági!Hát nem tudom valahogy nem merem elhinni már ennyi csalodás után de a mozgások meg egyre gyakoribbak!honap végén megyünk haza egy két napra akkor elmegyek dokihoz!
hasam alapján a férjem is azt mondja baba van!egy kicsit nagyobb a hasam mint titié!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág,
Nem mondod, hogy nagyobb is a hasad a Titiénél?!!!? (nem raksz fel képet??)
Akkor tényleg nem nagyon lehet más! Kép
Minnél hamarabb gyertek haza, hogy lásson azért orvos! Nagyon drukkolok! Kép
csné
 
 


Virág,
A HCG a sárgatest hormon (ha jól tudom). szóval az meg a 12.hétig "termelődik", mert utána már nem küzd a szervezeted a baba ellen. Szóval már a Te hormonjaid tartják meg a terhességet. Szóval irány a doki. a hasad hogyan néz ki? mert azért ekkora terhesség legalább egy pici dudornak látszik a hasad alsó részén. Ha pedig ezt a férjed is látja, akkor miről beszélünk? szóval menj el dokihoz!!!!!

Nekem ismerős mondta, hogy ők innen Pestről hordják a gyereket debrecenbe kardiológiára.

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Most végeztem a képfeltöltéssel. Jó sokat raktam fel, bocsi. Én elég bénán nézek ki rajtuk. Raktam fel a csúszdáról is, és a házunkról is, mivel megigértem múltkor
Itt megtudjátok nézni:

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9620&page=3

Holnap jövök, de mostmár alszom.
Szép álmokat, és jó éjt mindenkinek.
Puszi:Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Jó reggelt!

Ilyen se volt még, hogy én zártam a napot, és reggel is én kezdek először.
Merre vagytok?
Amúgy csak gyorsan bekukkantok, mert a Rezi már fennt van, de még pizsiben.
Majd még jövök.

Gyöngyi

Kép

Kép
oné
 
 


Sziasztok!

Nézegettem az új lakásokat, 0%-tól, önerő nélkül lehet megvenni, csak azt nem mondják, hogy ez mibe kerül..Kép
Kb 500.000, amit saját zsebből kell finanszírozni és havonta, amit fizetni kellene, az horror.
Még egy kis bibi,a nevemen és hugom nevén van a nagyszülők lakása, amin amíg élnek lakhatási jog van(nem így hívják),szóval nem ehet eladni, de a bank, úgy veszi tulajdonos vagyok, így nincs kedvező hitel sem. Kép
Kész ez a rendszer.
Körkérdés:Nektek, hogy jött össze a lakás?

Kép
sziszike1000
 
 


sziasztok!

Sziszike: Én nem tudok neked mit mondani. A férjed nevére nem lehetne igénybe venni. És a SZOCPOL?
Azt nem vehettek igénybe?
Én 1 évet kint dolgoztam eladóként németbe ott gyűjtöttem össze a lakásra való egy részét, így volt önerőm, a többi hitel. Most ki van adva albérletbe, így fedezi a költségeimet. A férjem házában lakunk most, amit láttál az esküvői képeken is. Sokat nem tudok hozzászólni a témához?
A babával mi a helyzet? A férjed elfogadta a hírt?

Lányok ma a hőm tragédia 36,6. Kép
Tegnap este nagyon hányingerem volt, abba aludtam bele. A melleim is fájdogálnak a hónaljam felőli oldalon. Szerintetek??????

Virág: Megjött már anyukád? Õ mit mondott? Szorítok, hogy jók legyenek a sejtéseid!!!!

Oné: Nagyon szép a házatok és a kertetek. Tündéri a kislányod. Én is ilyet szeretnék már. Kép

Titi: Egész jól gömbölyödsz már. Remélem mesélsz, mi volt a dokinál.

Egyenlőre ennyi: Akit kifelejtettem bocsi, kellemes napot mindenkinek. Nálunk szakad az eső!
Nálatok?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Jó reggelt mindenkinek!

Oné
Nagyon jók a képek! Gyönyörű szép a ház és a kertetek. Gondolom nem kis munkába telik, hogy így nézzen ki.

Virág
Ez már nem semmi. Annyira kíváncsi vagyok. Sehogy nem tudsz dokihoz menni hamarabb, csak itthon? Rakj fel képet a hasadról.

Titi
Egészen babás már a pocakod.Kép Már nem lehet a hízásra fogni.
A férjedet pedig győzd meg, hogy nem kopogtat a baba fején, hiszen még ahhoz kicsike és nem is a feje van ott. Másik az én dokim mindig azt mondja ami jó a mamának az jó a babának. Ne hagyd magad lerázni, mert lesz még olyan amikor úgysem lehet.

Juci
Úgy látom nem nagyon tudsz pihenni egy kicsit sem. Vigyázz ne hajtsd túl magad!

Koda
Mi ide járunk Dáviddal kardiológiára:
Szent Rókus Kórház
Gyermekkardiológii
1085, Budapest, Gyulai Pál u.2
tel:061-235-65-78
Dr Kováts Ákos

Csúnya esős idő van. Ma be leszünk zárva a lakásba úgy látom.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a hozzászólást meg a címeket! Aranyosak vagytok! Látom nektek is megvan a magatok baja......

Viszont felvettek az oviba. Tegnap már kint volt a névsor. Szerencsére sok kis barátját is felvették, így nem egyedül fog menni odaKép

ZsuzsaKép
Nálunk is zuhog, nem is tudom, hogy mit fogok csinálni Marcival egész nap....Kép

GyöngyiKép
Gyönyörű, fantasztikus házatok van! És a játszótér! Gábor is megnézte a házatokat és mint építész is nagyon elismerően nyilatkozott. Õ persze egyből szakmai szemmel nézte, minden kis apró részletre kitérveKép
Na és Rezi! Tényleg nagyon nagy lány. Többnek néz ki, mint 2 éves.
Úgy gondoltam, hogy a felsődet felviszem, ha mentünk volna. Viszont tuti nem megyünk, így akkor feladom postán. Rendben?


Virág!
Ma is mocorgott a hasad? Nem csak bélmozgásokat érzel? Kép

ÁgiKép
Még nincs meg most se a szabásmintaKép Péntekre ígérték.
A görbéden látszik, hogy volt peteérés. Szépen fent is maradt. A mai adat mennyi volt? Jó lenne azt is látni hozzá. Nem csodálkoznék, ha baba lenne a dologban. Főleg így, ha 28 napos ciklusaid vannak! KépKép
Akkor szervezzük az adácsi találkozót? Milyen adatok kellenek? Hol kell kezdeni? Részemről 3 fő lenne.

MesiKép
Miért mondod, hogy dagi vagy?????? Semmi jelét nem látom így a képenKép
Jól vagy amúgy?

TitiKép
Nagggggyon szép a pocidKép Jó az a nadrág rajtadKép Csini!
Kedves férjeddel meg beszélgess el szépen, hogy kicsit többet segítsen, mert te már egyre kevésbé fogod bírni a hajtást. Egyszer majd azt veszi észre, nem lesz tiszta zoknijaKép

Juci!
Nekem nagyon tetszik a pocid, hogy mondhtasz olyat, hogy bálna vagy! Nagyon aranyosak vagytok a képen! Megnéztem volna azt a vigyorgósat isKép


Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Titi!
Igaz, én nem vagyok boszi, de ránézésre fiút mondanék.

Nem válaszolt senki a talis felvetésemre. Szóval: rágicsa?

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: