Új privát üzeneted érkezett!

Farkasék Juditja Kép
én is a lavírozás pártján vagyok, nem mondanék semmit... felesleges Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


UniqueKép te jó ég, elfelejtettem a fülbevalósat, most alszik, de a jövő héten teszek fel specially for you. Laura cuki, látom már beszélni tanul! Jó neked, hogy házhoz mennek a szép rucik, pár hét múlva én is megyek bevásárlókörútra bébivel.
OrsiKép hát igen, ikrekkel min. ketten kelletek a csavargáshoz, de talán ez az egyetlen hátrányaKép Imádnivalóak együtt a tesók!
NorkaKép nekem nem volt jóslóm, biztos menziszerű. Megkérdezhetem eddig hol tartasz kg-ügyileg?
FarkasasszonyKép tessék szedni a cuccot, amiről beszéltek, mindent ki kell próbálni!!!

MA megismétlik a Gólyamesét a Dunán, azt hiszem fél nyolckor.

puszi
reno
3 hetes Hannáról fürdés utáni kép, szopizik, mert nagyon éhes

Kép
Kép
renoka
 
 


Renóka, tünemény!Kép Jaj, már én is úgy várom!!

Eddig 11 kg-nál járok, a dokim most először mondta azt, hogy jól állok... végülis ez a 35.hét. Pedig zabálok ám, már nem fogom vissza magam, nem is lehet...
s_norka
 
 

 
 

Judit!

Ha minden igaz, akkor a 141-ek vagyunk. Halad szépen. Azt az A betűs bogyót pedig tessék szedni. És ha pont ez kell ahhoz, hogy sikerüljön összehozni a lurkót? Irgum-burgum.

Renoka!
Hanna még mindig gyönyörű.

Norka!
Óvatosan az ablakpucolással.

Timi
latimi
 
 


Timi, neked van infód róla, hogyan lett Renócáéknak a kis Miklóska (ha jól emlékszem a nevére a drága kiskölyöknek)?? Kifúrja az oldalamat a kíváncsiság. Kép

Tök jó, emlékszem 1 éve döntöttek az öf-ról, és már anyuka lett Sünireni!!

Timi, nálatok is ketyeg az óra... és 140., nem 141. Kép Kép, szülés utáni napokban felhívjuk ám Nikinozsot. Kép
s_norka
 
 


Norka!
Sajnos én sem tudok többet. Néhány napig nem volt bekapcsolva még a telcsijük sem. Nikinozso csak a sokadik próbálkozás után tudott vele beszélni.
Az internetjük bedöglött. A Süniéknél lesz öris tali. Gondolom ott majd bemutatják majd a lurkót. Mi oda nem tudunk menni, mert pont lagziban leszünk.

Szerintem Tegyeszes baba. Ha gólyahíres lenne, azt már Nikinozso jelezte volna.

Már egyre izgatottabb vagyok, hogy mikor kapunk babát. Körülöttünk mindenkinél jön a baba. Mondtam is az Iminek: csak mi vagyunk ilyen balfékek? Néha sajnos én is padlón vagyok. De amikor megtudom, hogy megint csökkent a sorszám, akkor egy kicsit jobb kedvem van.
Nehéz időszak ez a "babakihordás".

Timi
latimi
 
 


TimiKép türelem, babát terem!!!!!! addig is élvezd a "terhességet", mert utána "szinte" minden energiádra szükség lesz a bébihez!

NorkaKép 11kg az jó, nekem is kb. ennyi lett a 37.hétre ( a végén már nem mertem mérlegre állni). De ebből 10 már lement, a maradék 5kg, amit le szeretnék adni, még lombik alatt tapadt rám.

Hanna nevében is köszönöm a bókot, tényleg szép kislány, de higgyétek el,az életben még szebb(komolyan), a mosolya pedig elszédít. Jövök még fotókkal, jövő héten.

reno
renoka
 
 


Orsi!
Csodálatos a kisfiad. Dobjál a másikról is egy frisset és betesezm a táblába ott már olyan régi van. Kép

Lara!
Ha neked van időd dobhatnál egy szembe képet te is és a táblába ott nézhetnék a szép szőke hercegedet.
A töltötpaprikás képek nem semmik. Kép

Reno!
Haladunk a guru nénivel akartam is kezdeni, de nem még féltem a firssen felépített váramat hogy megint kártyavárként omlik össze. Bízom és remélem hogy lesz hamarosan bátorságom elkezdeni és akkor mi is sikerrel járunk.
Nagyon tüneményes a kislányod. Kép

Renóca!
Könnyek szöktek a szemebe a híreket olvasva. Nagyon nagyon sok boldogságot örömteli percet kívánok nektek. Várjuk a képeket és az élménybeszámolót. Kép
Annyira megérdemelted már. Kép

Unique!
Annyira szépséges a kislányod. Kép

Timi!
Nem vagytok balfékek hamarosna nálatok is kopogtat a gólya még egy kis türelem. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


jah, Mátéról is kép Kép

Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Hát mi van veled?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló
 
 


Sziasztok Lányok !

Hát szombat óta ide is eljutok végre Kép
Igaz a gólyás hír, kisbabát várok KépKépKép
Még most sem hiszem el, olyan felfoghatatlan ez így 4 év után , de remélem a boldogságom a 20-i UH után még teljesebb lesz Kép

Judit ! Nagyon helyes, tessék csak kikényszeríteni az Adimetet ! Hidd el, Norka nem hiába nyüstöl téged is. Kép Jó lenne, ha Te lennél a következő spontán kismami Kép

Unique, Renoka : annyira szépségesek a lányok !
Olyan édesek !!!

Orsi : eszméletlen szép szeme van Levinek, hú, hallod, a csajok reszketni fognak a nézésétől KépKép
Máté sem piskóta, nagy nőcsábász fiaid lesznek ..!

Timikém : ne mondjál már ilyet, még hogy balfékek.. KépKép Szépen haladtok, egyenesen előre Kép A vége biztosan egyre nehezebb, de nem maradtok baba nélkül, ez tuti Kép Puszillak !

mniki
 
 


Máté a mind1 csak nő legyen kategória, minden vadidegen nőhöz megy a parkban Kép tök barátkozós alkat Kép

Kagyló Kép
megvagyunk, semmi extra, megesz a sok meló Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Orsi!
Köszi a képet a következőnél már benne lesznek a srácok. Kép

Almodó!
Meg lehet tudni a szülés várható időpontját hogy a táblázatba beletegyem? Esetleg nevetek van már?


Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok Lányok!
Mindenkinek nagy gratula a szépen fejlődő és gyönyörü bébikhez!
Kedves Unique!
Igen, látom a foltokat, kell 1-2 hét mig elmulnak. Azt hiszem csak a tej a problémás, a tejtermék nem.
Lányok, ugy látszik, romlik a memóriám. Igaz, a fiam már mondta ezt... Szóval ma voltunk Krizsánál, 12-én kezdjük az injekciózást. Suprefact, majd Gonal-F lesz. Teljesen összekevertem a gyógyszereket, mikor irtam vkinek, hogy milyeneket kapok. Bocs. A Gonal-F egy tollféle patronosban van most, nem ugy kell szivogatni mint ezelőtt. Nagyon felvillanyozott, hogy elkezdjük ujból. Furcsa, hogy itt van velem Bébi, imádom is, de mindig arra gondolok, hogy hamarosan talán adhatok Neki kistestvért. Mátéval imádják persze egymást, de Õk ketten már játszótársak nem lehetnek sajnos. Hát kell még 1-2 kicsi.
Nem voltam szerencsés az együttcsavargás terén Bébivel. 2 hónapos volt, mikor próbálkoztam a Corával, de nem tetszett Neki a vásárlás. Azóta nem is voltunk bevásárló központban, de mondtam már Neki, hogy még a beültetés előtt ujból próbálkozunk. Igaz, én is utálok ilyen helyekre menni, lehet hogy örökölte a hozzáállásomat. Jobban szeret sétálni, a természetben gyönyörködik.
Melcsi

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 


Snorka, druszám Timi, Kavicska!
Örökbefogadással kapcsolatban lenne néhány kérédésem, mert végre tegnap nagy nap volt kis családom életében, és a férjem előhozakodot az indítsuk el az örökbefogadást témával. Végre!!! Madarat lehetett velem fogatni, mert így biztosan látom a fényt az alagút végén. Igazán megkönnyebbülve érzem magam.
A Tegyesszel már beszéltem, oda küldöm a levelet.
Norka, jól emlékszem, Ti Ágacskás tanfolyamon voltatok? Amiről nagyon jókat meséltél.
Azt válasszuk vagy a Tegyeszest?
A tegyeszhez való bejelentkezéstől mennyi idő mire behívnak a pszichológushoz illetve mennyi idő mire kijönnek környezettanulmányra?
Nektek mennyi idő telt el a Tegysezhez való bejelntkezés és a határozat kézhezkapása között?
Még egy utolsó kérdés: a Gólyahírhez mikor lehet bejelentkezni? Meg kell várni a határozatot vagy már korábban?

Olvaslak ám benneteket rendszeresen, egyik baba szebb, mint a másik!!! Gratulálok a csöppségekhez!! Icsilya a Te srácaid meg már igazi nagyfiúk.
lkt
 
 


Halihó Lkt (Timi)!

Oda jelentkezz be tanfolyamra, ahol hamarabb indítják. Persze a körny. tanulmány és pszichodoki vizsgálata után.
Mi tavaly decemberben adtuk be a jelentkezési lapunkat a Gólyahírhez, és akkor még nem rendelkeztünk határozattal, így is kaptunk sorszámot. Amikor elvégeztétek a tanfolyamot, már másnap jelentkezzetek be nyugodtan. Ha nem rendelkeztek a kitöltendő papírokkal, akkor telcsis egyeztetés után küldenek.
Ti most magas sorszámot kaptok majd. Ettől nem kell megijedni. Mi 199-cel kezdtünk, és most már a 141-kek vagyunk. De lehet, hogy már 140, mert vhol járt a gólya.

A bejelentkezéstől 1 hétre környezettanulmány,2 hétre mentünk kitölteni a tesztet, ezután 1 hét múlva pedig a tanácsadásra (pszichodoki cseszegetés).
Utána pedig a tanfolyam. Ez az egész macera úgy általában másfél hónap alatt lezajlik.

Timi
latimi
 
 


Timi,

én magam nagyon Ágacska párti vagyok! Ugyanis ide bármikor lehet menni, nem kell hozzá elkezdeni a Tegyesz-t sem. Az élményeimet olvashatod itt: http://www.lombikbaba.com/index.php?option=com_content&task=view&id=551&Itemid=7 3

Van honlapjuk, felhívhatod őket, mikor lesz legközelebb tanfolyam. Szerintem ez gyorsabb, mintha a Tegyeszesre mész, nekünk legalábbis az volt. Csak a gond az, hogy ki kell rá venni 3 szabadnapot.

A többi ugyanaz, amit Timi mondott, elég gyorsan megy minden, csak akkor kell seggbe rugdosni a hivatalt, amikor már elvileg minden megvan egybe, csak ülnek az aktán és nem küldik át gyorsan a gyámhivatalba, a területileg illetékeshez, amely meghozza a döntést. Nekünk ez így a határozatig 4 hónap volt. De közben már be lehet jelentkezni a Gólyahírhez.
s_norka
 
 


előirat: kaptam képet Süniék kisfiáról, Latimi nem tudom a privát e-mailed így nem tudom elküldeni, a többiből meg nem ismerem fel

Snorikám-szakérts!
Ha minden jól megy ma felírja a háziorvosom. Képzeld el, hogy tegnap beszéltem dr Tímeával és mondta, hogy jó, kérdeztem hogy milyen kiszerelés van és mennyit, erre mondta egy fajta, és szépen hozzászokva tegyem magam 3x1-re. Erre ma kiderül hogy van belőle 500 és 850mg-os, na felhívom a doki nénit, hogy akkor melyiket, erre mondja, hogy szerinte az rajtam nem fog javítani, mert igazából nem vagyok PCO-s. Mondta igazából nem javasolja, mondtam jó.
Erre megírtam a háziorvosomnak, hogy akkor 500mg-os és a te javaslatodra napi 1000mg lesz, tehát max 2*1. Még jó hogy ennyire bátrak, ez szeintem nem árthat, mivel az egész inzulinos vizsgálat akkor volt amikor csináltam a 90napos diétát és nem kifejezetten ettem szénhidrátot, illetve minden 4. napon, szóval ha ennyi evéssel ezt produkáltam akkor szerintem lehetne több is. A stressztől is lehet zavarom –vagy nem- szóval az meg van. Na mindegy én elkezdem! Nem találom hogy Mnikinek mennyi volt a szintje és mennyit szedett, te emlékszel?
Kérdés az, hogy szerinted a következő ciklustól csak vagy akár most is, még ebből a ciklusból van 8 napom és rendesen mocorog a hasam, szóval mi legyen.

Hajneszunk jól bekapta a legyet!

Na megszűnök Farkasok J

Kép
farkasok
 
 


Farkaslány, osztán ha te is bekapod a legyet, mi lesz?? Dokinő majd revideál, remélem. Hihi. Kép

Mniki brutál volt. Neki felment 80-as magasságokba, 120 percesnél asszem 40-50-nél maradt, de ő már a másik véglet (ráadásul nagyon vékony...). A PCO-soknál ez szokott lenni, hogy éhgyomri még gyakran jó, aztán a 120 perces meg 30-50 közt lebeg. Hát igen, ha még diétáztál is... egyébként már nem is tudom, honnan jött az ötlet, hogy csináld meg az IR-mérést?? Valaki csak mondta a PCO-gyanút. A laparnál volt??
Szerintem elég a 2*500 mg, mert kifejezett IR-nél szoktak 850 mg-osakat felírni. Ja, és csak cikluskezdettel kezdd.
A felépítése úgy legyen, hogy egy hétig este fél szem vacsi után, utána héten már reggel is fél szem, utána este egészre kerekíted, utána reggel is, tehát 4 hét alatt jutsz el a teljes adagig. Különben f.sás lesz a vége, de nagyon.

Norka
s_norka
 
 


Farkasok, csak egy gyors válasz Kép Csak úgy emlékezetből
Inzulinom éhgyomri norm volt. 30 p: 72, 60p: 100
90p: 91 és 120p: 87,7
Szval nekem magas volt.

3x1 500 mg-os Adimetet szedtem február végétől.

mniki
 
 


Na, nem voltam érthető. Én aszondom legyél óvatos, elég sztem az 1000 mg egyelőre, azért ez nem gumicukor. De ha nagyon jól tolerálod, akkor ráér 1 hónap múlva gondolni az emelésre, most úgyis fokozatosan kell bevezetni, aztán meg lehet szükség se lesz már rá...

Ja, emellett nem lehet csinálni drasztikus diétát. Sőt, rendszeresen be kell vinni a szénhidrát adagjaidat, kis mennyiségekben.
s_norka
 
 


Judit!

Email: latimi@invitel.hu Küldd el légyszi a képet.

Timi
latimi
 
 


Jól van lányok akkor jövő héten megkezdem Adimet pályafutásomat - persze csak akkor ha most nem kaptam be a legyet-, és a jó Isten mentsen meg mindenkit tőlem, mert én terhes leszek.

Snorcsi,
Olvastam a cikkeket amit a Kaális topikra csatoltál, nincs mit rajta gondolkodni, amúgy meg örökletes a dolog, drága jó nagymamám pedig nem gyengén volt cukros és teljesen ugyanazt a génállományt hordozom - már ami a testfelépítést és az egész mentalitásomat illeti-.
Én csak isteníteni foglak, mert biztos segít.
Úgy látom megint akad egy-két renintens odaát.

puszi Farkasok J

Kép
farkasok
 
 


Judit!

Köszi. Nagyon szép kisfiú.

Norka!
Én is elolvastam a cikkeket. Nagyon profin írtál le mindent. Te annyira ügyi vagy.

Timi
latimi
 
 


Norka, Timi!

Nagyon-nagyon köszönöm a kimerítő választ. Már meg is írtam a levelet a Tegyesznek. Meg az Ágacskás időpontokat is megnéztem. Akár még az is belefér, hogy a május végén indulóba megpróbálunk bekerülni.
Norka! A részletes élménybeszámolót a tanfiról különösen köszönöm, majd elolvastataom a férjemmel is.
Egyelőre a Gólyamesét próbálom megszerezni, és megmutatni neki.
lkt
 
 


Wish!
Holnaphoz pont egy hónapra lesz a nagy nap. Én nagyon kíváncsi vagyok ám rátok remélem látunk fotot. Kép Hogy haladtok összeáll már a kép?

Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szasztok csajok,

Jópár napja nem voltam, lefoglalt a szopi KépKépKép De komolyan, mikor nem eszünk vagy altatunk, akkor vagy sétálunk, vagy én is alszom, vagy mosok-vasalok,rendet rakok....a gép elé nem is ültem már vagy 4 napja....de lesz ez még máskéntKép

Mniki,
Ez fantasztikus hír, nagyon-nagyon örülök !!!!! Egyből felhívtam anyukámat is, nem baj ?
Olyan izgi, ennyi idő és lombik után spontán sikerült, csak a gyógyszer kellett ! Kár hogy ezek a dolgok előbb nem derültek ki, de jobb később...Nagyon vigyázz magadra, remélem egy ideig a melót is hanyagolni tudod majd KépKép

Lara,
Olyan jó hogy újra köztünk vagyKép Hihetetlen hogy Andor igy kiszőkült, tüneményes Kép

Orsi,
A te szőke és barna hercegeid is angyalok Kép Vagy inkább kisördögök ?Kép
A baba-mama tornára én is nagyon készültem 6 hetes kortól...sajnos azt hiszem őszre kell halasztani...kengyelben tornázni elég nehéz...

Reno,
Hanna nagyon cuki, már ilyen ügyesen szopja az ujját ??? Máté még csak az egész öklét próbálja bekapni, az ujját nem találta meg...Én nem tudom eldönteni hogy cumi vagy ujjacska legyen...Már vettem egy cumit hogy vész esetére legyen, de még nem adtam oda...bár látom Stelláéknál is cumi van...
És a törcsis kép, csak nem H&M-es zsiráfos ?? nekünk is van olyan KépKépKép

Unique,
Laura továbbra is kishercegnőKép
Nektek szeretik a gyerkőcök az autósülést ? Nálunk utálja Máté, az 5 perces autós utakat az ortopéd orvoshoz végigüvölti, igy a közös kiruccanást egyelőre kihagyjuk...bár én nem is vagyok híve hogy ilyen csöppségekkel menjek bevásárolni. Nem hiszem hogy a Cora vagy a Westend az a stimuláció amire nekik most szükségük van KépKép
De ez egyéni vélemény persze.

Judit,
Rajta az AdimettelKépKép De lehet hogy már el sem kell kezdened ?

Süni-Renóca,
Nagyon sok boldogságot Miklóshoz, végre teljesült az álmotok és lakó költözik a csodaszép gyerekszobába KépKépKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


hmmm.... hát nem angyalok Kép
nem azok a fenekükön ülős típusok Kép

egyébként elmesélek Nektek valamit. Van egy barátosném a 2. lombikból született babája, és maradt még neki 4 fagyis... első fagyis transzfer nem sikerült, és most a második 2-es csapatól IKREKet vár!!! Kép Kép
olyan jó ilyet is hallani.

mi most a spontánra gyúrunk Kép

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


NorkaKép
Mi az email címed? Kérdeznék, de nem akarom szétoffolni a topikot.

ZsebikeKép
Mához egy hónap Kép Nem állt még össze minden, de ebben én is ludas vagyok, mert nem hajtom túl a dolgokat. Azért ha most így kellene összeházasodni nagy baj már akkor sem lenne, de mégis csak jó lenne egy fotós és némi virág Kép Azt hiszem, minden más megvan.

KrisztaKép
Azért nekem nem tűnik olyan rossznak ez a napirend Kép Együtt vagy Mátéval és ez a lényeg!

NikiKép
GratulálokKép

SüniKép
Jó lenne ha tudnál jönni és beszámolnál mindenről Kép

Mindenkinek puszi Kép

wish
 
 


Wish, itt vala: sari.nora@axelero.hu

Majd írok, csak Norka most se ül a kis seggén!
s_norka
 
 


Sziasztok !

Kriszta : dehogy baj Kép csak arra is kérd meg légyszi, hogy ez egyelőre nem publikus.. ha érted mire gondolok.. Kép Kép Köszi !! Hivatalossá még a család körében is csak kb. 1 hónap múlva tesszük ..
Egyébként be szoktam nézni "hozzátok", Zoli tehetne fel újabb képeket Mátéról KépKép Imádom ezt a kisfickót, olyan tünemény Kép Gratulálok a szopihoz, Orsi megmondta, hogy a végén le se fogod tudni vakarni a ciciről Kép

Judit ! Norkánk biztosan elmondta már, de az ismétlés soha nem árt alapon.. Kép kérlek, hogy csak óvatosan napi 1/2 szemmel kezdd el a gyógyszert, nehogy kikészülj. Kép
Még szép, hogy terhes leszel !! Kép Nagyon várjuk, mikor jelented be a zebrákat !Kép

Wish Kép köszönöm szépen !! Húúú, de izgi lesz Neked 1 hónap múlva.. Kép

mniki
 
 


Wish!
Akkor azért a legnehezebben túl vagytok a virág pikk pakk megy a fotos még nehéz dió de ügyi lány vagy és megoldod. Kép

Kép
Kép

Kriszta!
Örülök,hogy jól vagytok. Ha van egy kis időd megdobhatnál mindket egy firss képpel kíváncsi vagyok mennyit változot a herceged. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Wish Kép
a mi fotósunk szuper volt és ingyen odaadta a negatívokat is. Itt meg tudod nézni a munkáit és az elérhetőségeit:
www.edenstudio.hu

Kriszta,
örülök, hogy sikerült összerázódnotok a kispasival, most már megy minden, mint a karikacsapás Kép

Mniki,
csak halkan: nagy-nagy gratula a zebrához KépKépKép

Húúúú, Orsi,
akkor a barátosnéd története alapján minket is ikerveszély fenyeget??? Andor mellett ez kész öngyilkosság lenne, de ha ketten jönnének, nem állunk az útjukba.Kép De most jól beijedtem!!!

Zsebi,
dobok majd új képet, csak most nagy gépváltások vannak itthon, azt sem tudom, mit hol találok.

Farkasok Juditja,
akkor mondjatok valami időpontot, mi meg megpróbálunk igazodni hozzátok.

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok,

Segítség !! Tegnap elkezdett rettentően becsomósodni a bal mellem, gondoltam sebaj, majd Máté jól kiszívja...de nem tudta, ezért ma hajnalra már az egész bal oldala (a hónalj felőli) teljesen bedurrant, már piros is-ami a mellgyulladás jele- de még nem vagyok lázas...Próbálkoztam fejni, de eddig kb 2 x 10 ml jött, az is cseppenként...nagyon fáj, de azt kibírnám, csak nehogy igazán gyulladás legyen...MIT CSINÁLJAK ? Masszírozom is, de látszólag hatástalanul...most reggel már kétszer szopizott belőle Máté, de ő is csak 20-30akat tudott kiszívni, és látszólag nem a gyulladt oldaláról...persze ez is pont hétvégén történik, nehogy felhívhassam a védőnőt...
Tanácsokat várok !

Mniki,
SZólok anyunak hogy ne reklámozza ! Nagyon vigyázz magatokraKép
Képek vannak újak, csak apának fel kell töltenie az oldalra....már egy-két igazi félmosolyt is kaptunk Mátétól tegnap/ma reggel, de ez még nincs dokumentálva Kép

Most megyek tovább masszírozni, de jövök később Kép
Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Szasztok,
Mégis megoldottuk a csomókatKépKép Ügyes gyerek ez a MátéKép Persze kellett hozzá találnom egy új és igen kényelmetlen pozíciót, de nagyon megérte Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


MnikiKép
Miket látok itt? Hatalmas gratula Neked! És spontán, ennyi idő után! Annyira örülök mindig amikor ilyenek történnek! Puszi Nektek! Kép

KrisztaKép
Én ugyanezt javasoltam volna, másik pozícióKép Nálunk is volt ilyesmi az elején... Azóta nem tudok annyira gyorsan termelni, hogy a lányom totál ne tudja leüríteni, annyit eszik. Dehát végülis ezért vagyunk Kép
Amikor hazajöttünk a kh-ból és Laura még nem tudott rendese szopizni, na akkor volt nekem is ilyen. Anyum masszírozta ki nekem. Úgy fájt, hogy üvölteni tudtam volna... lefejtük szépen. Kétszemélyes meló. Egyik ember masszírozza lefele, a másik pedig pumpálja a szívógépet Kép
Örülök, hogy megoldódott! Máté tényleg ügyes!
Autósülés: még nem vetettük be. bevallom, nekünk van mózeskosár a babakocsin, azt tesszük a kocsiba, vettünk hozzá autós rögzítő övet, így biztonságos. És abban gyönyörűen bealszik a kocsiban Kép
Most már vittem sétálni is többször és igaz, nem egyből, de bealszik a kocsiban is. Tegnap 1 órát voltunk távol, védőnénihez és dokihoz sétáltunk, odafele hallgatta a kutyák ugatását és a madarak csiripelését, hazafele meg aludt. És ott sem ordított! nagyon büszke voltam rá!

WishKép
Olyan szép nap lesz, meglásd! Nekem életem eddig egyik legszebb napja volt az esküvőnk. Persze azóta volt már szebb is Kép Fantasztikus érzés, hogy minden az ember lánya körül forog. És olyankor még az ég is kékebb, hidd el! Kép

RneoKép
Képzeld, mindjárt letelik a határidőd a fülbevalós képre Kép

Köszönjük a dícséreteket!

MelcsiKép
Akkor mostantól extra drukkokat küldök Nektek! Írd meg, bármit is érzel, jó? Kép

FarkaslányKép
Nnna... Hol az a légy, kinn van még? Kép Annyit gondolok Rád!

NorkaKép
Nem szeretnélek paráztatni, de lassan itt az idő... Kép

OrsiKép
Nagyon édesek a fiúk! Látszik, igazi kis haramiák Kép Nem is tudom, melyiknek adjam majd Laurát, melyikhez illik a laginkább Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique
 
 


UniqueKép TUDTAM, hogy nem felejted el, most jutottam ide, hoztam néhány képet.

KrisztaKép örülök, hogy megoldódott a cici-téma, Máté kiscsávó megoldotta ezt is! Igen, H&M-es a fürdőlepedő, van még néhány zsiráfos balhénkKép

Felteszem a képeket és megyek, mert a cicáimat is el kell látnom, még tanulom az időm beosztását!

reno
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Mindenkinek napsütéses vidám szombatot kívánok!
renoka
 
 


RenokaKép
NANÁ, hogy NEM!!! Kép Köszönöm szépen! Hanna imádnivalóan gyönyörű! Látszik, hogfy mindenhol jó, de legjobb Anyánálés Apánál... Nálunk ugyanez a pálya Kép Ja, egy dolog még ennél is jobb: Anyánál, szopi után Kép
És nagyon jól áll neki a fülbevaló. Bevallom, én maradtam a gyáva nyuszik táborában, és úgy döntöttem, a férjem mellé állok és nem lyukasztunk Kép Majd később, ha a leányzó is úgy akarja és az anyja sem sajnálja már... Szerintem majd ha egyszer kihúzza majd nálam a gyufát, elviszem Kép Kép Majd megtudja, ki a főnök Kép Kép
Időbeosztás: hmmm... Én azt a kb. 1-2 órát osztom be, amit hagy nekem Laura nappal Kép

Puszi

Unique

KépKép
unique
 
 


Reno!
Gyönyörű a kislányotok! Ez a harisnyás szerkó nem semmi. Kép Kép Kép

Minden kedves kismamától várjuk a képeket. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Köszönöm szépen a bókokat, szerintem is nagyon cuki, a harisnya kicsit hosszú még rá...
Csak a félreértések elkerülése végett: MINDENHOL AZ APUKÁJA FOGJA, a szőrös mellkas nem a terhességem alatt felhalmozott hormonok mellékhatása, szóval az a papa testeKép
UniqueKép ti tudjátok, de később nagyobb lesz az üvöltés, (tesóm nagyobbik lánya), most 1/2 perc alatt túl voltunk rajta, én is sírtam, mert sajnáltam, de jobb most túl lenni rajta.
ZsebikeKép örülök, hogy tetszettünk!!
reno
renoka
 
 


Sziasztok!
Gondolom nem haragszotok, hogy így eltűntemKép.
Tegnap volt egy hete, hogy hazajöttünk Miklóskával. Június 6-tól lesz papíron is a mi kisfiúnk, képeket majd akkor tehetek fel ide. Most még próbaidősökKép vagyunk.
Gyönyörűek csemetéitek.Kép
Szeretném megköszönni mindannyiótoknak a sok támogatást, szeretet, drukkolást a nehéz napokon.
Mindenkinek sok boldogságot kívánok!

ölel mindenkit: Süni

Bemásolom ide amit az örökbebabás topikon írtam, "rövid történetünket":
Hol is kezdjem történetünket A levél felbontásától a hazaérkezésig naplót vezettem. Kb. 25 oldal lett.
Sajnos amióta hazaértünk nem tudtam írni, de holnap megpróbálom pótolni ha nem is olyan részletességgel.
Április 21-én,
pénteken (Gólyahíres tali előtti nap)levelet kaptunk a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei TEGYESZ-től, hogy van egy 13 hónapos kislegény, aki szülőkre vár. A megyében nem tudták örökbe adni, így az országos listán a mi nevünk merült fel elsőként. 5 napon belül jeleznünk kell, hogy szeretnénk-e többet tudni róla.
Április 24-én
Robi felhívta őket, ahol egy nagyon kedves hölggyel megbeszélte, hogy kedden ott leszünk.
Április 25.
Korán reggel indultunk, mert 9-re Nyíregyházán kellett lennünk. Egész úton alig beszélgettünk, visszafelé annál inkább. A TEGYESZ-nél elmondtak Miklóskáról mindent és megmutatták a képét. Nagyon kicsinek tűnt (utóbb kiderült, hogy a kép még novemberben készült). Gyönyörű arcocskája arra bíztatott minket, hogy látogassuk meg. Az ügyintéző hölggyel kb. 25km-t utaztunk egy községbe, ahol egy nagyon kedves, 3 gyermekes családban nevelték születése óta. Szerelem volt első látásra. Ahogy beléptünk az ajtón szinte szárnyalt a nevelőmama karjában, mintha csak azt mondta volna. Jó, hogy végre itt vagytok! Mosolygott, kacagott nagyokat. A nevelőmami szerint olyan dolgokat is megmutatott, amit addig nem tudott. Amikor visszaértünk a kocsiban maradtunk Robival, hogy megbeszéljük a választ. Én csak zokogtam. Hihetetlennek tűnt, hogy mindez velünk történik. Igent mondtunk.
Megbeszéltük, hogy pénteken visszautazunk és kezdjük a barátkozást.
Még aznap átköltöztettük a számítógépet a mi szobánkba, aminek az lett az eredménye, hogy este már nem tudtam veletek beszélni. Repültek a napok. Csomagolás, takarítás, papírok beszerzése, közben anyák-napja az óviban.
Április 28.
Miklóska aznap volt 13 hónapos. Munka után indultunk. Sóstófürdőn a Blaha Panzióban szálltunk meg. (Ajánlom mindenkinek- nagyon kedves emberek a tulajok és az alkalmazottak is).
Április 29.
10-re mentünk a családhoz. Előtte még elmentünk vásárolni, vettünk egy "karika-tornyot" Miklóskának. Nagyon örült neki, azóta is szívesen játszik vele. Nagyon barátságos volt, de ha kiment a nevelőmami nyöszörgött és volt, hogy sírt utána. A nevelőmami és fia voltak csak otthon, a másik két gyerkőc a nagyinál hétvégézett, a férje dolgozott. Meghívott minket ebédre és megvárhattuk, amíg Miklóska felébred. Sokat játszottunk. Ahogy néztük egyre jobban beleszerettünk. Az ölemben jól eljátszott Robival. Néha megfordult, hogy megnézze ki is tartja, olyankor kicsit meglepődött.
Április 30.
Túrórudit vittunk kicsi fiúnknak. Nagyon szereti. Hangodan kiabál, hamm-hamm- nyamm-nyamm!, ha nem adom elég gyorsan. Ezen a napon szinte természetesnek vette, hogy vele vagyunk. Ebédeltünk és utána együtt elmentünk Tokajba. Miklóska és a nevelőmami velünk jöttek, a férje és kisfia külön. Ki sem akart szállni a kezünkből csak amikor már nagyon elfáradt. Közben sokat beszélgettünk szokásairól, eddigi kis életéről.
Május 1.
A nevelőcsaláddal közösen elmentünk szalonnát sütni. Indulás előtt még szereztünk egy kis sérülést a fejünkre. Megcsúszott a keze és beütötte egy kisautóba, volt nagy sírás-rívás. A nevelőmami már nem jött velünk, hanem a kisfia ült mellettünk az autóban. Repültek az órák. Próbáltunk minden pillanatot bevésni. Visszafelé elaludt az autóban, kicsit meglepődött mikor felébredt, de nem sírt. A panzióban aznap elmondtuk, hogy miért is utaztunk oda. Nagyon kedvesen fogadták. Megtörtént az első peluscsere Sétáltunk a parkban, közben eleredt az eső. Az ernyőtől kicsit megriadt, talán akkor látott először. Sajnos a babakocsit nem vittük magunkkal, így egy hétig kézben vittük a nagylegényt. Cipőcskéje sem volt, és járni sem tudott még. Az Apa szót már mondta, persze a nevelőapukának. Az utolsó nap azonban már Robinak szólt
Május 2.
Reggel a gyámhivatalban kezdtünk. Leadtuk a papírokat. Kicsit másképp értelmezte a megyei és a városi (ahova Miklóska tartozik) gyámhivatal az előírásokat, de segítőkészek voltak. Délelőtt csak 2 órát lehettünk fiacskánkkal, mert délután a Nyíregyházától ellenkező irányba 25 km-re fekvő városba kellett mennünk jegyzőkönyvet felvenni. Megkérdezték mi lesz a neve. Mi először a Benedek vagy a Bence első néven gondolkodtunk. De mivel Miklósként ismertük meg, így zártuk a szívünkbe Miklós maradt. Nagyon elcsodálkoztak a hivatalban. Az ügyintéző azt mondta ő még nem találkozott olyan házaspárral aki meghagyta volna a gyerkőc nevét, mindenki tett legalább mellé még egyet. Délelőtt elvittük autózni. Öröm volt minden perc, mosoly, tapsolás, sikítás, kacagás Robi este hazautazott a környezettanulmány és munka miatt.
Május 3.
Délelőtt a nevelőmami elhozta hozzám a panzióba. Nagyon izgultam. Délutánig kettesben voltunk. Ez volt a "főpróba", nagyon izgultam. Sokat sétáltam vele, mindent nagyon megnézett. Szinte kattogott a kis agya, ahogy a sok újdonság, információ raktározódott. Hintáztunk, talán életében először. Olyan csodálatos dolog megmutatni neki a világot. Nagyon megörült Robinak délután. Az emeleti hosszú folyosón fáradhatatlanul másztunk és sikítoztunk ide-oda. Szerencsére a panzióban keddtől már csak mi voltunk Este hazavittük és vásároltunk pár ruhácskát, amiben hazahoztuk.
Május 4. csütörtök
Délelőtt megérkezett a környezettanulmányunk, délután pedig meghozták a hazabocsátó határozatot. Ha jól érzi magát velünk egész nap és éjszaka is, pénteken meghetünk. Hát így volt. Reggel vettünk neki cipőcskét. Elmentünk a Nyíregyházi vadasparkba. Mint egy kis szivacs, vagy inkább pórszívó. Tátott szájjal figyelte az állatok minden mozdulatát, sikítozott nekik. Az oroszlánketrecnél le akart menni a földre. Letettem és megtörténtek anya kezét fogva az első bizonytalan lépések. Ma már egyedül feláll és kapaszkodva menetel, közben pakol. Csupa boldogság ez a gyerek, a MI GYERMEKÜNK, még mindig hihetetlen. Olyan kedvesek voltak a panzióban, lesték minden óhajunk. Este (ők ajánlották fel), hogy a másik szobában a kádban (mert a miénkben csak zuhany volt) megfüröszthetjük Miklóskát. Imád fürödni, közben anyát és apát is benedvesíti. Mivel külön szobához szokott meg sem mertünk moccanni, mert nyikorgott az ágy. Én alig aludtam, néztem azt a csöppséget, aki már több mint egy éve várt ránk. Leköltöztem a kiságy mellé és figyeltem, hogy szuszizik.
Május 5. péntek
Reggel mosollyal ébredt. A gyámhivatalban átvettük a határozat másolatát, majd elbúcsúztunk a nevelőmamitól. A felnőttek sírtak, Miklóska pedig elégedetten ült az autósülésben, Az úton sokat aludt, de nagyon elfáradt. Itthon a papa-mama, sógornőm nagy örömmel várták.

Hát így lettünk mi 2 hét alatt APA és ANYA, igazi CSALÁD!

Nagyon jól eszik. Nagyon kevés dolgot nem szeret. Napról-napra ügyesebb. Ma már egész nap pápázott, persze csak Apának és nekem. Reggel kicsúszott a száján az ajtó "ató", a videóbanyulkálás során megtanulta a nemet és már sok halandzsaszava is van. Sok mindent be kell pótolnia, megmutatjuk neki a világot és nekiadjuk

Edina kívánsága (hogy "koraszülés" legyen) bejött.5-én jöttünk haza, 10-én lett volna határozatunk 9 hónaposKép
süni_renóca
 
 


RenócaKép kellett nekem benéznem, most itt bőgök, mint egy kisgyerek... nagyon meghatottál...
Grtaulálok a kisfiatokhoz, micsoda boldogság lehet neki, hgy végre hazatalált.
r.
renoka
 
 


Renóca Kép
annyira szép, ahogy ezt leírtad!!! Sok-sok boldogságot kívánok Nektek!!!!

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Sünirenóca, könnybe lábadt az én szemem is! Hát akkor végre ti is teljes család lettetek, és Miklósra csak rátok várt... Kép
Nagyon várom majd az első közös képeiteket! Kép

Renóka, tünemény a kislány. Õszintén szólva, az én fülemben is megfordult, hogy kéne fülbevaló (nagyon-nagyon helyesen mutat Hannán), de eléggé elvhű vagyok, és ragaszkodom ahhoz, hogy Bogi akarja ezt majd saját magától, amikor már azt is tudja, hogy esetleg kellemetlen lesz berakatni. Ha akarja, én kézen fogom és elkísérem. Mit csináljak? Így neveltek... Kép Ugyanígy egy szót se szólok, ha tiniként átszúratja az orrát. Nem tehetem. Kép (Apám is elviselte a részemről.)

Holnap megint NST, nagyon kíváncsi vagyok. Tegnap reggel óta takarítási láz folytatódott, szegény páromat is befogtam, nagyon morgott. Aztán hajnalban rámjött a hasmenés, de a bélgörcs izgatta a méhemet, ezért aztán 12-15 perces fájásszerűségek jöttek 5-fél8 között... hát képzelhetitek hogy betojtam... felkeltem, tettem-vettem, azóta semmi, mint akit elvágtak. Csak halkan súgom, csodálkoznék, ha ugyanúgy C2000-es lenne a méhszáj, mint 2 hete. Bár nekem mindegy, egyrészről türelmetlen is vagyok ugyan, de másrészről tudom, nem szabad sietni, csak ha Bogi is úgy akarja.

Teszek fel képet a babaszobáról. Én is rajta vagyok az egyiken, gondolnátok, hogy ez a has 102 centis?? Nem is értem, miért így jövök le a fotón, mint egy 24 hetes terhes. Kép

pusz Norka (35-36)

Kép

Kép
s_norka
 
 


Sziasztok,

Süni,
Nagyon megható a történeted, nagyon -nagyon sok boldogságot kívánok Miklóskához KépKépKép Aztán ha majd kicsit lesz időd, szívesen látnánk képeket rólatok abban a gyönyörű babaszobábanKép

Norka,
Nagyon szép pocid van, egyáltalán nem 24 hetesnek néz ki KépAzért csak lassan a takarítással, még jó lenne 2 hetet kihúznotok egyben, nem ? A szoba úgy látom már kész van, nagyon helyesek ezek a képek Kép

Unique,
Szerencsés vagy hogy volt aki segítsen masszírozni Kép Sajnos azóta a csomó vándorol, ma reggelre volt a mellem alsó részén, aztán délután a jobb oldalon...szörnyű, bár egyik sem volt olyan nagy mint tegnap...Szerencsére eddig Máté mindet ki tudta robbantani, én meg forgok körülötte mint a ringlispil hogy minden irányból szívja a cicit...Egyfelől vicces, másrészt meg idegesítő, ez már így marad ?? Majd megkérdezem a védőnőt...

Nekem azt mondták hogy a mózeskosarat nem fogadják el az autóban szabályosnak...Ezért mi direkt nem is vettünk. mostmár mindegy, remélem hamarosan megbarátkozunk a hordozóval....jövő hétvégére tervezünk egy utat a telekre, Nagymarosra, az sajna 1 óra az autóban..

Újabb dilemma --- Máté képzeljétek már 2 napja nem kakilt...a könyvben azt olvasom hogy ez 'normális' anyatejes babáknál, csak nálunk eddig szinte minden pelusban volt kaki, most meg semmi...mindet feldolgozza, vagy hova teszi ? Aggasztó, de egyelőre eszik továbbra is, és nem is üvölt, remélem minden rendben és hamarosan megérkezik az újabb adag...

Ma szuper békés napunk volt, remélem az éjszaka is az lesz, apa ma éjszakás, egyedül vagyunk...

Zsebi és mindenki,
Újabb sztárfotókat tettünk fel a weboldalra www.tzo.fw.hu Kép

Renoka,
Hanna továbbra is csodaszép hajasbaba, a harisnyája és a fülbevalója meg dögös Kép
Nekünk is van még zsiráfos szerkónk, pl. sapkák, meg rugi is, 62 méret, nem tudom fogjuk-e tudni hordaniKép

Azt hiszem Máté kezdi kinőni az 56-os méretet, ugye a 62-es jó lesz legalább 2 hónapig ? Megszakad a szivem ha azt a sok helyes rugit mind hiába vettem Kép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


SüniKép
Nagyon meghatódtam én is a naplódon! Köszönöm, hogy megosztottad velünk. Kép
Hatalmas boldogságot kívánok a kis Miklóshoz! Kép

KrisztaKép
Lehet, hogy nem fogadják el szabályosnak, de legalább olyan masszívan van rögzítve, mint a hordozó. És egy pár hetes kisbabát nem fogok félig ülve szállítani... Kép Nem tesz túl jót a gerincének hosszabb időn keresztül. Kép Marad nálunk a móeskosár.
Szerintem ha sokat fejed és sokat teszed rá Mátét (főleg ez utóbbi), akkor elmúlik hamar a csomósodás. 1x kell rendese kiszedni belőle. De ami viszont jó jel, hogy szerintem nő a tejmennyiséged, ezért van ez. Úgyhogy csak hadd szopizzon a kisfiú. Mindent bele!!! Kép
Az nem olyan jó hr, hogy nem volt kaki 2 napja... Kérdezz rá a védőnéninél is! Szegénykém meg fogja szenvedni, amikor elindul...

RenoKép
Tényleg gyönyörű Hanna, mindig megcsodálom! Kép

NorkaKép
Lassan Te is finishelsz ám Kép Ki fog tudósítani? Nagyon tetszik a babaszoba! Honnan szerváltad a faliképeket? Kép

Dobok pár mai képet a drágámról:


Kép
Kép
Kép
Kép
Kép


Puszi

Unique

KépKép
unique
 
 


Unique Kép
a mózeskosár hordozó téma nem játék.
az ülés 10ed annyira nem gond, mint az, hogy a baba feje a mózeskosárban nincs rögzítve, és simán eltöri a nyakát egy ütközésnél.
Hacsak nem spéci öves mózeskosaratok van, akkor felelőtlenség így vinni a babát.
másrész a baba a hordozóban nem ül, megfelelően van kialakítva a gerincének, és ha egy pelust teszel a legalsó pontjára, akkor még kevésbé ül.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Kriszta Kép
Máté rendszeresen 7-10 naponta kakilt. Normális.

Orsi
KépKépKép
icsilya
 
 


Norka!

Látom, már mindent gondosan előkészítettetek. Nagyon szép a szoba.

Ha kislányt kapunk majd, mi sem rakatunk be neki fülbevalót.

Timi
latimi
 
 


Sziasztok Lányok!
Süni!
A naplódon elsirtam magam. Mennyire várhattátok ezt a kisfiut! Nagyon jó egészséget és sok boldogságot kivánok Hozzá, neveljétek olyan szeretettel, mint ahogy leirtad a Vele töltött első napokat. Még mindig sirok. Mennyire várhattad!
Kedves Norka!
Gyönyörü a bébiszoba, és a pocakod is szép! Látom birja a tetkó!
Kedves Unique!
köszi a drukkot, az igazi majd akkor lesz, ha megjön, utána indul csak a muri.
Ugy adjuk be most, hogy Bébit magam mellé fektetem, mig Dezső ügyködik, fogjuk egymás kezét, és igy nem is fáj, mert ha Ránézek, látom hogy megér minden fájdalmat egy ilyen szép végeredmény!
A lánykád nagyot nőtt, látom mulnak a foltok is! Olyan szép ahogy oldalra hatja a kis fejét!
Renoka!
Nagyon szép igy fülvbevalóval a Bébid. Na meg a harisnya!
Rajtunk sajnos nem marad ilyen szép egyenesen a szoknya, folyton felcsuszik a hasára, mert nem tud disztingválni, ugy ficánkol mintha rugi lenne Rajta.
Melcsi

[url=http://lilypie.com]KépKép[/url
melcsi1967
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: