Új privát üzeneted érkezett!

Tűzmanó,

Nagyon gratulálok az eljegyzéshez!!
sz_kata
 
 


Sziasztok, Lányok!

Kissé fárasztó napunk volt, szereztünk rokonoktól parafát (padló), nekik maradt 30 nm, azt csak ki kell egészítenünk, és ingyen megkaptuk Kép, viszont Balaton mellé kellett utazni érte. Kirándulásnak szép volt, csak kissé elfáradtunk. Úgyhogy csak röviden:

Melba,
nagy gratula a bébihez Kép Elégedett voltál a Praxissal, ugye? Örülök, hogy jössz az érdi találkára! Kép

Tűzmanó,
neked pedig az eljegyzéshez Kép

Jadey,
jobbulást! Vásárlás: míg a férjem beugrott a postára, én locsolócsőért mentem, és megérkeztem két nyári papuccsal... De csak egy laza megjegyzést tett. (Különben is, épp előbb állt el a zivatar Kép) Nála egyébként magyarázkodás nem válik be, elég jól átlát a szitán Kép

Rejo,
mimipetúnia: gondoltam Kép De így sokkal jobban hangzik. Nagymamámnak én is olyat vettem, ahogy látom, jobban tűri a napot/szárazságot is. Herkules KépKépKép

Melinda,
Marci: édes Kép Muskátlikat ma visszavágtam, azt' meglátjuk... Legalább elbabrálok velük, nem igaz?!

Lányok,
írjátok lécci oda az üzenetetek végére NAGYBETÛVEL, hogy JÖVÖK AZ ÉRDI TALIRA, és akkor én kigyűjtöm, hogy hányan jövünk, és megpróbálok asztalt foglalni a Patakiban, ha egyáltalán lehet. Múltkor voltunk arra, és délután kettőkör elég sokan voltak. Úgyhogy jobb, ha megpróbálom.
Jó az, ha SZERDÁN HÁROM ÓRÁRA kérem az asztalt?

Puszi - Kata

Kép
Ákata
 
 


Sz_Kata,
gratula az orvoshoz Kép És ahhoz is, hogy nincs méhszájgondod KépKép

Macifülke,
örülök, hogy jól vagytok - azért óvatosan a munkával... Sajnálom, hogy nem tudsz jönni... Kép Ház hogy áll?

Kép
Ákata
 
 

 
 

Simigabi:

Mókás lenne, ha egyszerre szülnénkKép Szerintem az Attilának nem anyiraKép

Orsi: Én is gratulálok az eljegyzéshez!!!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Feledékenység-téma: múltkor arra lettem figyelmes, hogy fortyog a leves, amit már egy órája!!! lezártam. Aztán kiderült, hogy mégse... Én is súlyos alkalmi szenlitásban szenvedekKép

Szkata: Már nagyon drukkoltam Neked a doki-mizéria miatt. Na végre!!!

KépKép
Kép
jadey
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.20 08:22-kor.
Vendég
 


Az elintézne szó nem túl jóKép Inkább lerendezneKép

Csak vicc volt.

Jó éjt mindenkinek!!!

KépKép
Kép
jadey
 
 


Szép estét mindenkinek!Kép

Köszönjük szépen mindenkinek a gratulációt!Kép
SimigabiKép Neked külön köszi a gyönyörű csokrot!!

KataKép szuper hogy így megtaláltad az Istvánban a számításaid..és hogy az orvos is pont odapasszol, feltétlen hallgass a megérzéseidre és tuti nem fogsz csalódni!

Most jöttünk haza a barátnőméktől. Õ is állapotos, 5 héttel jár előttem. Bár második baba, hihetetlen hatalmas nagy pocakja lett. Mondta is, hogy első babánál 7 hónaposan volt ekkora mint most 20 hetesen és a fele még hátravan! Vicces, ahogy álltunk a konyhában, főztük a spagettit, és eszméletlen jókat röhögtünk négyesben. 22 éve vagyunk legjobb barátnők azaz gyerekkorunk óta, de mostanra forrt ki annyira ez a kapcsolat hogy olyan felszabadultak vagyunk mint még soha.. Még azon is hullajókat mulattunk hogy tényleg az anyaság kicsit "szalonnává " tesz bennünket, ui. már nem a kiskosztümös, tip-top ruhácskákban feszítünk mint néhány éve, hanem csak föl a kötény, ki a serpenyő be a darált hús..és mégis..most sokkal jobban, sokkal felszabadultabbnak érezzük magunkat mint valaha azelőtt! De ténylég miért van ez? Valóban ennyire megváltoztat minket az élet, az anyaság?

Jó éjszakát mindannyiótoknak!
Holnap reggelizzetek ágyban....én legalábbis ezt tervezem....Kép

Tűzmanó
Vendég
 


Tűzmanó
GRATULÁLOK!
Kép

Gigi 25+1
Vendég
 


Tűzmanó,
én ma már erősen csodálkozom a kiskosztüm-korszakomon... Régen olyan helyen dolgoztam, ahol elvárás volt az "offisz-szerkó" - ahogy egy barátnőm fogalmazott -, aztán lazább helyre kerültem, és boldogan tettem vállfára eme cuccokat. Jött a farmer, a pulcsik... Érdekesek ezek a változások... valahogy a ruhával a séróm is megváltozott... Még a sminkről is leszoktam... (férjem örömére - esküdt rúzsellenség Kép)

Gigi,
te olyan jó képeket vadászol... Honnan?!
Elkészültél a dolgozattal?

Jadey,
bocs, tegnap akartam írni a vizesedésre, csak lemaradt: nekem azt mondta a doki a duzzadó bokámra, hogyha fekvéstől elmúlik, nincs gond, de ha erősen és hirtelen vizesedek (és több napig tart), keressem fel. Nekem aztán - mikor már nem dolgoztam 8 órát ülve naponta - elmúlt a bokaduzzanat. Védőnő aszonta - toxémia megelőzéseképp -, hogy no só, kevés (max. másfél liter) folyadék/nap. Szerintem utóbbi egy marhaság, de erről nem kérdeztem meg az orvost. Ha a lábad duzzad, próbálj meg cipőt váltani és pihentesd! Ja, nekem az is számított, milyen zokni volt rajtam. Ne hordj semmi szűket, ami elszoríthatja a vérkeringést.

Lányok,
tegnap elkészült a dryvit, jövő hét közepe-vége felé lehetne színezni a házat, erre jön az eső Kép Hát káromkodni tudnék...

Kép
Ákata
 
 


Gigi Kép Kép Kép

JadeyKép Csatlakozom Katához..én is az hallottam hogy a pihentetés a kényelmes cipő sokat segít!
Viszont folyadékot főleg most hogy jön a nyár mindenképp igyál sokat, amennyi csak jól esik, mert ha nem iszol eleget, attól leszel rosszul.

KataKép mégiscsak szép időtök lesz, itt nálunk legalábbis gyönyörű!

Legyen nagyon szép napotok!Kép

Tűzmanó (14+3)
Vendég
 


Ákata!

Ilyenkor a guta megüt!!! van még olyan '60-as évekből ittmaradt védőnő aki azt mondja, vizesedésre ne igyon a kismama??? Semmi összefüggés nincs közte. ha nem iszunk, a babának meg magunknak se teszünk jót. megáll az eszem.

Sztem egy kis vizesedés nyári kismamáknál elkerülhetetlen.

Jadey!Én Dominál nem foglakoztam a vizesedéssel, pántos szandál helyett papucsot vettemKép
Mindenen nem izgulhatja halálra magát az emberKép

ÁKata!
JÖVÖK AZ ÉRDI TALIRA, ahogy kértedKép, ha Krisszi is jön és elvisz magávalKép Én nem tudok autót vezetni.

(17+3)

Kép

Kép
rejo
 
 


Sz.Kata,
Örülök a dokiratalálásodnak. Hogy sikerült?
Nem tudom az emailed.Irdd meg h átküldjem a szülési tervet. Ill akit még érdekel, irjon és elküldöm.
Puszi,
Rolex
rolex
 
 


Sziasztok!
JAdey!
Én is vizesedek, egyenlőre kibírható, ha felrakom a lábam, legtöbbször elmúlik vagy csökken. Csak azt nem tudom, mi lesz később.
Egyébként meg természetes dolog. Van akinél nagymértékben jelenik meg, van aki meg sem érzi. Nyári várandósoknál meg egyenesen velejáró.

KAta!
Jól megelőztél, éppen ma akartam szólni, hogy valószínűleg a Pataki felé biciklizünk és lefoglaltatok egy asztalt, elkérem a telcsiszámukat és holnap egyeztetem a létszámot.
Három órát mondok nekik, hétfőn-kedden még az is változhat.
Én biztosan ott leszek
Gyertek minél többen!!!

Nem tudtok Gyulán jó és olcsó panziót???
Jövő hét végére kellene.

Erika
piciri
 
 


Rejo,
a védőnő a toxémia megelőzéseképp mondta a kevés vízfogyasztást (annak velejárója lehet az ödéma), tehát nem a "mezei" vizesedésre. Ezzel együtt én is marhaságnak tartom...

Tűzmanó,
köszi a biztatást (időjárás), bejött, úgyhogy lécci, drukkolj továbbra is Kép Nagyon ki vagyunk számítva, ha egy hetet csúszik a ház színezése, a füvesítés elmarad, és akár egy évet is csúszhatunk Kép Nálunk bonyolult a füvezés a kutyák miatt, két ütemben kell csinálni, és ha a tavaszi elmarad, ősszel tudunk csak kezdeni. Hát ezért fontos a jó idő...

Erika,
én arra gondoltam, hogy holnap délutánig csak körvonalazódik, hányan leszünk, akkor hívom fel őket.

Úgyhogy, csajok, hajrá! Ki jön Érdre?! Kép

Végre jó meleg hétvégénk volt. Remélem, sokan eljutottak közülünk kirándulni, és jól telt ez a két nap Kép

Kép
Ákata
 
 


Rejo,
köszönöm a visszajelzést, felírtalak Kép

Kép
Ákata
 
 


KAta!
Lefoglaltam az asztalt a nevemre 10 főre szerdán 3-tól , van névjegykártyájuk és azt ígértem, hogy ha változik, telefonálok.
Egyébként nagyon kedvesek voltak és rugalmasnak tűntek. Isteni fagyik és sütik vannak!!!
Érdemes jönni!!!

Kata!
Reméljük nem jön majd az eső, ezt a ház színezésre is értem.
Erika
piciri
 
 


Erika,
jaj de jó Kép
Már előre csurog a nyálam egy fagyikehelyre Kép
Eső: reméljük, a szél se tépi le a ház falait Kép

Kép
Ákata
 
 


Kedves Bujka/Melinda/!

Nagyon megtetszet nekem az a szálloda Egerben, ahol voltatok!Írnál nekem róla ,hogy mi a neve,címe,árak stb.Mi is egy kis pihenésre elmennénk pár napra! Nagyon jónak tünik.A e-mail címemre is írhatsz ha akarsz nekem mindegy,nem akarok zavarni!
Előre is köszi az infót.KépKépKép

üdv.Tünde
14-15

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Sziasztok!

Sz_Kata & Rolex
Kata örülök hogy sikerült dokit választani! Kép Megírod majd nekem a nevét, meg az elérhetőségét? Rolex: Nekem is elküldöd majd a szüléstervet?
bettusi@freemail.hu
Előre is köszi.
Bocsi csak ennyire futotta mert futok is tovább.

Üdv. Bettus
25+0

Kép
bettus79
 
 


Sziasztok!

Mostanában kicsit túlzsúfoltra sikerülnek a hétvégék, de azért megpróbálom bepótolni a lemaradást.

Rejo!
Tényleg tündéri a kisfiad, hogy miket ki nem talál. Nálunk van 1-2 jóstehetség az ismerettségi körben, akik már előre tudni vélik, hogy milyen nemű lesz a babánk, holott még mi sem tudjuk Kép De azt hiszem nem is ez a lényeg, mert mindegyiknek édes dumája van.

Melba!
Jól sikerültek a fotók a babuciról. Nálunk azért nem sikerült jó fotót csináltatni a genetikain (2D), mert állandóan izgett-mozgott, tehát nem kifejezetten fotogén alkat. Kép Ilyen szempontból még jobb is, hogy aludt, mert így nem tudott ellenkezni Kép

Jadey!
Elvileg normális a vizesedés, de nem mindegy, hogy milyen mértékben. Nálam még eddig nem kezdődött el (lekopogom), de a baráti körben már több lánynál is előfordult. Pihentesd egy kicsit a lábad, hátha attól jobb lesz.

Tűzmanó!
Gratula az eljegyzéshez! Az esküvő mikorra van tervezve???

Sz_Kata!
Végre sikerült találnod egy jó dokit. Esetleg megosztánád velünk, hogy hívják? A jó benyomás sokat számít, úgyhogy most már megnyugodhatsz.

Rolex!
Milyen szülési tervre gondoltál? Egyébként engem is érdekelne: szehunkukacfreemail.hu. Végül elmentél a koncertre? A doki szerencsére csupa jó dolgot mondott: a méhszáj rendben van, utazhatunk és még a szívecskéjét is meghallgattuk (bár 1-2 percet kellett keresgélniKép ). Ezek szerint úgy néz ki, hogy pénteken irány London és szép lassan felfedezzük a várost Kép
Hogy sikerült a hétvégéd? Mikorra lesz eredmény?

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Halihó,

Én is rohanok, ma kezdődik nálunk a tetőtér beépítés. Most még tele van lommal, úgyhogy képzelhetitek..
Rolex, a mail címem kati_szentgyorgyikukacyahoo.com. A dokit egyébként a szőke, hosszú hajú Erika nevű dúla ajánlotta, már dolgoztak együtt és nagyon meg volt vele elégedve. Remélem, én is meg leszek...Kép
Bettus, küldöm a doki elérhetőségét

Szép napot mindenkinek!
sz_kata
 
 


Gesztenye,

Mivel csak jót írtam a dokiról, talán nem bánja ha bepötyögöm a nevét Kép Dr. Kosztin Árpád
sz_kata
 
 


Napsütéses esőmentes szép hetet mindenkinek!

ÁKata:
Mi a kerítést betonozzuk a héten, úgyhogy nem kéne semmilyen esőcske. Ha nem tudjuk befejezni, nyitva lesz a telkünk...

Egész hétévégén főztem a rokonságnak, akik segítettek a páromnak csinálni a kerítést - kalákában megy a dolog.

Bujka:
A császárral kapcsolatban azt hangsúlyozta a doki, hogy mindkétféle szülésnél alacsony a kockázat bármilyen szövődményre, de ha a kettőt összehasonlítjuk, akkor kapjuk ezeket a számokat. És egyetértek azzal, hogy a fő üzenet, ha csak lehet szüljünk természetes úton.

Jadey:
Én is vizesedek, és nem is múlik el, ha felteszem a lábam akkor se, de eddig a dokim és a védőnő is megnyugtatott, hogy ha a vérnyomásom alacsony és nincs fehérje a vizeletemben akkor ezzel nincs teendő.
Az orvos meg hozzáfűzte, hogy kéászüljek fel előre, most még csak a bokám dagad, de majd a kezem is fog - semmit sem lehet tenni ellene.
De már a nyagon laza zokni helye is meglátszik.

Ja, és az én védőnőm is mondott valamit, hogy azért 2 liternél ne igyak többet. De nem érdekel, úgyis annyit iszom amennyire szomjas vagyok.

Holnap terheléses cukor Kép

Sz_Kata:
Örülök, hogy bejött az orvos.
és mikor mész legközelebb a dokibácsihoz?

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Gesztenye,
hajrá, London Kép Repülővel mentek, ugye? Találkozol majd Izával? (Iza, mi van veled?!)

Dorka,
kerítésbetonozás - jajj... Mi is gondoltunk rá, de irtó nagy a telek, így inkább felszabdalt OSB-lapokat raktunk a hálós kerítés elé (kutya ne ásson alá), aztán majd benádazzuk. Így nem látjuk a szomszéd őserdejét sem Kép Én legszívesebben kőkerítést csináltatnék, de az lenne vagy egymillió forint (sztem).

Drukkolok, hogy ne legyen eső - itt mondjuk éjjel zuhogott...

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok lányok,


Én a téli topicban vagyok, mert dec elejére várjuk a kisbabánkat (még őszi baba is lehet belőleKép), viszont szereném megkérdezni, hogy valaki tervezi-e a Máv kórházba a szülését és milyen dokit ismer ott, akit ajánlana nekem.


Előre is köszönöm a válaszotokat, és jó babavárást nektek is.

Niki

csernusn
 
 


Sziasztok!
Tudom már nagyon rég irtam, de sajnos ahol lakunk a férjemmel még nincs net és csak itthonrol, aszüleimtől tudok irni, most sikerült.
az a legrosszabb, hogy annyi minden történt és ugy elmondtam volna, meg nagyon hiányoztatok. nemtudom legközelebb mikor jövök, de szerdán megprobálok.
leirom röviden mi is történt amiota nem voltam.
Áprolis 24-én voltam a dokinál. Nagyopn aranyos volt, még az is kiderült, hogy megzavartam a szülinapját mikor nála születtem, mert neki is dec. 10-én van. Kiderült sajnos hogy a méhszájam nagyon csunya sebes, gondolom a sok felfázástol. ugyhogy egy "kicsit" elkeseredtem. arra számítottam, hogy majd felhőtlen boldogság lesz, de azért kárpotolt a derága , mert az uh-n integetett nekem Kép azt mondta a doki majd kezelni kell. azon is aggodok hogy hogyan akarja,m ert nehogy vmi baja legyen a babának, remélem vmi egyszerű kup...
aztán meg voltam vérvételeken is meg másnap uh-na szt. Imrébe. kedvesek voltak, mikor csinálta a hüvelyi uh-t bocsánatot kért a kellemetlenségekért, hát -magamban- ez ezzel jár, meg nem olyan kibirhatatlan. meghallgattuk a szivverését, meg részletesen megnéztünk mindent. ugyhogy vele minden rendben szerencsére. mult pénteken meg voltam a háziorvosnál is vérvételen, de még most is lila a vénám. na mind, aztán a hétem meg mehetek az afp-re remélem az jo lesz.
télleg a cukorterheléálses vizsgálat mikor van , melyik héten szokták megcsinálni. remélem még később lesz egy picit.
otthon sok a munka meg nagy a kert is, az előző tulaj enyhén elhanyagolta. már ültettem virágokat, meg ma is fogok.
bocs hogy kicsit sokat irtam, de jo kiirni a dolgokat.
most mennem kell a védőnőhöz.
mindenkinek üdv.
heni

url=http://www.wunschkinder.net]Kép[/url]
hettie
 
 


Ákata!
Igen, repülővel megyünk és az orvos is bíztatott, hogy egy ilyen meghívást nem szabad kihagynunk, meg egyébként is csak 2 és 1/2 óra az út. Azt mondta a doki, hogy maga a repülés nem lehet veszélyes a babára csak ha egyébként is valami baja van, de a leletek alapján minden rendben van vele, így megkaptam az engedélyt a felszállásra Kép

Iza elvileg 23-án fog hazajönni, így lehet, hogy elkerüljük egymást (és ő másik kerületben is lakik). Bár én szívesen találkoznék vele, ha ez megoldható lenne. Mostanában ritkábban jelentkezik, de azért remélem, hogy olvas minket. Ráadásul hamarosan ők is készülhetnek az újabb akciózásra Kép.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Heni,
vércukor: 23-24. héten veszik le a vért hozzá.
Méhszájsebek Kép Biztos vmi gyógyszert (mármint kúpot) kapsz majd rá. Gratula az eddigi jó eredményekhez Kép

Gesztenye,
reméljük, szép időtök lesz Kép Ha időtök engedi, utazzatok el vidékre is, engem jobban megfogott, mint London. A patinás angol kisvárosoknak hihetetlen és egyéni bája van, míg a főváros egy metropolisz. Ezen azt értem, hogy én nagyon szeretem az angol irodalmat, és vmi dickensit vártam Londontól - amit persze nem kaphattam meg. Viszont a kisvárosoktól igen Kép

Kép
Ákata
 
 


Ákata és többiek!
Látom te már voltál Londonban. Nagyon szívesen fogadok még csütörtökig információkat arról, hogy hová érdemes elmenni és mit érdemes megnézni. Bárkitől, aki már járt ott szívesen veszem a tájékoztatást. Egy kicsit tudunk angolul és a térképet is jól olvassuk, így remélhetőleg nem fogunk eltévedni Kép

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Sziasztok!
Remélem hogy mindenkinek jól telt a hétvégéje, és a babócák is szépen nőttek Kép
Voltam ma délelőtt a szemészeten. Kicsit csodálkoztam, mert nem volt semmiféle szembe csöpögtetés, az egész vizsgálat kb. 5 perc volt, először megmérte a dioptriákat, aztán valami kütyüvel belevilágított a szemebe, baromi erős és vakító fénnyel, percekig káprázott utána a szemem. De ki lehetett bírni Kép pár másodperc volt csak. A lényeg, hogy teljesen jók a szemfenekeim Kép és szülhetek természetes úton!!! Kép
Most megint mennem kell, de majd jövök és visszaolvasok! Kép
Pusz,
Mamy (25+0) Kép

Kép
mamy
 
 


Sziasztok!

Kata, ÉN IS MEGYEK AZ ÉRDI TALIRA! Kép És nekem jó a 3 óra.
Köszi a gratulációt. Kép
Drukkolok, hogy esőmentes legyen a hét és ne kelljen ezt a házszínezés dolgot eltolnotok!

Macifülke, kár, hogy nem tudtad felrakni a képet, olyan kíváncsi lennék... Kép De jó, hogy minden rendben Veletek! Kép

Melinda, örülök, hogy jól vagytok! Kép És köszi a kedves szavakat. Kép

Gabi, feledékenységben kezet foghatunk. Kép Én az autóhoz is visszamegyek vagy kétszer, hogy bezártam-e, berisztóztam-e, ... Kép Kívánom, hogy ritkán forduljon elő ilyen késő délutáni elalvás nálatok, mert az ilyen éjszakák elég horrorisztikusak. Kép

Jadey, remélem végleg meggyógyultál mára! Kép Gratula a bevásárláshoz. Kép Szerelmed hogy reagált?
A Praxisban voltatok uh-on? Látod, én meg még ébren nem láttam a picuromat, mindig sikerült bealtatni. Pedig reggel fél hatkor mily aktív tud lenni! Kép Tuti mindig felébredek rá. Kép Vasárnap még apát is felébresztette és fél hétig tartott a műsor. Kép De uh-on ébren még nem láttam... No majd idekinn! Kép
Részvétem a vizesedés miatt. Kép

Rejo, 31-e részemről ok Kép, 3-ra megyek dokihoz és inkább előtte lenne jó. Reménykedek, hogy utána férjecském már nem megy vissza dolgozni, a dokihoz meg mindig hűen elkísér. Kép
És szerdán persze megyek a talira. Kép Ha nincs ki szállítson, majd én besegítek, csak szólj. Kép
Részvétem a több terheléses cukorvizsgálat miatt, de tényleg jobb az elővigyázatosság.

Tűzmanó, gratulálok az eljegyzésetekhez és örülök, hogy igazán szép emlékezetes napra sikerült! Kép
Köszi a gratulációt. Kép Egyébként nekünk 14+5-kor már megmondták 150 %-ra a Praxisban, hogy kisfiú, szóval elég jók az esélyeitek. Kép De majd szurkolok csütörtökön, hogy ne legyen szégyenlős. Kép

Sz_Kata, nagyon örülök, hogy végre megtaláltad a dokidat! Kép Most már megkönnyebbülhetsz, hogy jó kezekben vagy. Kép És tök jó, hogy a méhszájad sem vészes, gondolom leesett a nagy kő a szívedről. Kép
Részvétem a tetőtérbeépítés miatt, legalábbis én nagyon utálom az ilyen rumlikat. Mi júniusban kezdjük a házfelújítást, már most rosszul vagyok tőle. Kép

Gigi, túlélted ezt a dolgozat-témát?

Rolex, szülési terv engem is érdekelne, címem a profilomban. Előre is köszi. Kép

Gesztenye, örülök, hogy utazhattok, remélem minden terveitek szerint alakul majd! Kép

Dorka, nálunk is valahogy hasonlóan megy ez a kerítésépítés, de még sok van hátra. Részvétem a cukorvizsgálat miatt, de gondolj arra, milyen jó lesz Neked holnap délután, mert elmondhatod, hogy túl vagy rajta. Kép

Heni, részvétem a méhszájad miatt, de jó, hogy észrevették, mert biztosan tudnak rajta segíteni. Gondolom valami hüvelykúppal meg antibiotikummal. Jó, hogy a babával minden ok, látod, nem ártott neki a dolog.

Mamy, örülök, hogy rendben van a szemed. Kép Kell valami beutaló a szemészetre?

Nálunk minden ok, ma már jártam a védőnéninél, aki megörvendeztetett azzal, hogy híztam végre két kilót! Kép Ami azért jó, mert eddig még egy dekát sem híztam. Szóval baromira örültem neki. Kép
5-re megyünk szívuh-ra a bébivel, remélem ott is csupa jó híreket kapunk. Szorítsatok nekünk!
És ma vagyunk 20 hetesek! Kép Hogy repül az idő!

Melba

KépKép
melba
 
 


Gesztenye,
sajna, az én úti élményeim tíz évesek, tehát elég elmosódottak. A panoptikum nagyon tetszett, meg a rengeteg múzeum. A királyi palota nagy csalódás volt - főleg, hogy hátulról közelítettük meg, és onnan olyan, mint egy börtön Kép Elöl meg japán turisták lógtak a rácsokon. Oxford nagyon tetszett, meg Canterbury. Voltunk a tengerparton is (Margate), de az kora tavasszal nem volt élmény, inkább szeles és hideg Kép Anyukám többször volt, majd megkérdezem, neki mi tetszett legjobban. Õ nagyon szereti Londont.

Mamy,
nekem ezt a vizsgálatot a szemész minden kontaktlencse-vételnél elvégzi. Igaz, múlt januárban voltam utoljára, mivel azóta csak szemüveget hordok. Holnap viszont megyek... Gratula a jó eredményhez, gondolom, papírt is adott róla. Nekem a védőnő aszonta, hogy kell a papír, különben nem vállalják be a kórházban a természetes szülést. Nem tudom, ez igaz-e, vagy csak a védőnőm túl óvatos - ő pl. ellenzi a hajfestést, -melírozást is terhesen...

Melba,
jaj, de jó, hogy jössz Kép Házfelújítás: mit kell csinálni? Nekünk hátravan még egy festés és a parafaparketta lerakása. Mindez úgy, hogy már bent vannak a bútorok, tehát ki kell vinni őket... Király lesz Kép

Kép
Ákata
 
 


Melba, Kata!
Én is örülök, izgultam nagyon, hogy jó legyen az eredmény, és meglegyen az esélyem a normál szülésre Kép aztán majd az élet úgyis eldönti, hogy melyik módon fogok szülni. Remélem, nem kell majd császározni (bármi más okból).
Igen, kell beutaló, nekem a háziorvosom adta, és a Honvéd kh-ba kellett mennem, először a betegfelvételnél próbáltak szívózni, hogy milyen címen vagyok josogult igénybe venni a Honvéd kh. szolgáltatásait? Dolgozik-e valakim a honvédségnél, stb.? Úgy látszik, ott még működik ez a "rendszer". Bár a férjem nemrég még hivatásos katona volt, szóval azért ismerem a kh-at. Végül persze nem volt semmi gond, simán megvizsgáltak.
Papírt is adtak természetesen (azaz leletet), ráírta a doki hogy a term. szülésnek szemészeti ellenjavallata nincs, ép a szemfenék. Adott egy cetlit is a dioptriákról (sajnos a bal szemem -a rosszabbik - romlott egy felest... Kép) de a szemüveggel végig tudtam olvasni az összes számot a táblán, mely óriási büszkeséggel töltött el Kép
Egyébként én is jártam optikushoz a kontaktlencsém miatt, én kb. egy éve voltam utoljára, mert azóta én is szemüveget hordok Kép valahogy most nem "kívánom" a pepecselést a lencsével... De a nőgyógyászom azt mondta, az optikus nem végezhet ilyen jellegű vizsgálatot, ő csak a szemüveg felírását végzi. Mindenképpen hivatalos szemész orvosi lelet kell, azt fogadják el a szülésnél.
Hát röviden ennyi, még nem olvastam mindent vissza, ezért érdemben hozzászólni nem tudok a többiekhez, de igyekszem ma pótolni. Csak közben annyi teendőm van itthon...
Pusz,
Mamy (25+0)

Kép
mamy
 
 


Mamy!
Hogy mi mennyire tudunk örülni az ilyen jó híreknek Kép Gratula a lehetőséghez, így legalább csak akkor vágnak, ha muszáj.

Jadey!
Mi nők valahogy mindig találunk jó indokot a vásárlásra, de most aztán a pasiknak egy szavuk sem lehet, mert ők próbálnák meg belepréselni magukat a régi ruhájukba ekkora pocival Kép

Ákata!
Előre is köszi a segítséget.

Kedves érdi talisok!
Én is szívesen betársultam volna, de az utazás miatt nincs egy perc szabadidőnk sem, így csak jó szórakozást kívánok a találkához és érezzétek jól magatokat Kép

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


SziasztokKép

MamyKép örülök hogy minden rendben ment a szemészeten!

MelbaKép a Praxis a Kárpát u.? Én csütörtökön megyek, aznap kezdem a 16. hetet..akkor ezek szerint van esély hogy kiderüljön hogy kukis vagy nem kukis?Kép

BorókaKép megy a drukk a terheléses cukorhoz, majd írd meg mi volt.

KataKép less ki az ablakonKép

GesztenyeKép júli 15. Június 9-én megyünk papírokat intézni, mert nem Budapesten tartjuk majd hanem Mosonmagyaróváron, a párom ugyanis ott lakott ill. a szülei még most is ott laknak. Nem akartunk nagy felhajtást csinálni, csak a legszűkebb család lesz...meg is lepődtem hogy mindent (szállás, kaja, torta, szertartás, stb.) ugyanúgy kell csinálni mintha 200-an lennénk..

Izgulok nagyon a csütörtöki UH miatt olyan kíváncsi vagyok milyen a kis manó...

Ti jártok (ill. hova jártok) terhestornára? Én találtam egyet a IV. kerületben, nagyon megtetszett, mert nem csak az izmokat mozgatja, de van benne jóga, légzés és intim torna is. Ja és a 36-38. hét között papás felkészítés. Szóval állítólag teljeskörű. jövő héten megyek először mert csak a 16. hét után vállalnak.

Puszi mindenkinek!

Tűzmanó (14+4)
Vendég
 


Sziasztok!

Jadey!
Bevásárlás Kép Mit szólt a Párod hozzá?
Vizesedést Kata nagyon jól leírta.
Mennyi a felnőtt jegy az állatkertbe? Mert még mozdítható állapotomban, mi is szeretnénk elvinni a Törpét. De figyelünk, hogy mikor menjünk...

Tűzmanó!
Gratulálok az eljegyzésetekhez Kép

Sz_Kata!
Gratu a doki megtalálásához Kép Nagyon jó, hogy a méhszájaddal is minden rendben!!! Kép

Kata!
Parafa ingyen Kép Alapban az jóval drágább, mint a szimpla laminált parketta, ugye?!
Drukk a megkopasztott muskátlikhoz! Kép
Nem biztos, hogy jön az eső, nyugi! Egy csomó esőt mondtak vasárnaptól is, de tök jó idő van Kép DRUKK!

Dorka!
Vizesedés Kép Sajnos Marcinál nekem is volt, pedig Õ téli baba és az sem zárja ki. A lábam még hagyján, de a kezemen nagyon gázos volt, elnyomott valami ideget a duzzadás és még zsibbadt is Kép Szorítok, hogy Neked elviselhető mértékű legyen.

Hettie!
Tényleg régen voltál, de érthető az adott körülmények között.
Méhszáj Kép, de a lényeg, hogy a Babócával minden rendben Kép Az AFP-re megy a drukk. A terheléses cukor majd csak a 24-26. héten lesz, úgyhogy addig még kifújhatod magad Kép
Jó munkát Nektek és vigyázz Magatokra Kép

Iza!
Merre vagy? Ugye, minden rendben Felétek? Puszi Kép

Gesztenye!
De jó Nektek, London Kép Sajnos még nem voltam ott, de biztos nagyon jól fogjátok Magatokat érezni Kép A Picuri még ki sem bújt, de már világot lát Kép

Mamy!
Hajrá természetes út!!! Kép

Melba!
Gratula a 2 kilóhoz Kép Miknek tud örülni az ember lánya? Bezzeg rám most csak úgy röpködnek a kilók, úgyhogy, ha gondolod, majd küldök belőlük Neked is Kép
Nem lesz semmi baj 5-én sem, sőt ismét megnyugtatnak Benneteket és utána csak a pocakod kell növeszteni Kép

Tünde!
Nem csodállom, hogy megtetszett a szálloda, mert tényleg tuti Kép A legtöbb infot (cím, telefon, árak) megtalálod a honlapjukon: www.hotelszentistvan.hu Ha van még kérdésed, akkor nyugodtan kérdezz Kép
Gratula a Pocaklakótokhoz Kép


Minden felújító, beépítő, bontó, festő kismamának és családjának nagyon-nagyon szép, esőmentes hetet kívánok!!!

MeGyÜnK a TaLiRa! Nem vagyok hülye, hogy felemásan írtam, csak nálunk 50% az esélye. Miattunk helyet sem kell foglalni, mivel csak beugrunk egy picit. Remélem még 5 körül is ott talállak Benneteket, mert ahogy Marcikám alvókáját ismerem, 4-ig biztos alszik, aztán uzsi és csak utána tudunk majd indulni, ha az égiek is úgy akarják és nem fog esni az eső.

Mindenkinek sok puszi: Melinda (26+3)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Kép
Kép

M

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Köszönöm Bujka a választ!!!KépKépKép

üdv.Tünde

Puszi,Tündi
KépKép

DORINA 1994.03.26
DÁVID 1990.06.12
ccuncogó67
 
 


Lányok!
Köszi a sok gratulát Kép
Most már csak a terheléses vércukor miatt izgulok, 30-án tudom meg az eredményt... szorítsatok...
Tűzmanó!
Nagyon-nagyon sok boldogságot kívánok Nektek, legalább annyit, mint ami Nekünk jutott Kép
Vizesedés:
Nem akarom elkiabálni, de szerencsére engem még nem talált meg... Most nagy hülyeséget fogok kérdezni, de hogyan lehet észlelni?... mik az első tünetek? Úgy értem, ha "csak" picit vizesedik az ember, az milyen? Én még nem vettem észre semmi ilyesmit, de azért figyelem magam.
Vízivás:
Nagyon érdekes, hol azt hallom hogy nem szabad sokat inni mert attól is lehet a vizesedés, máshol meg azt hogy sokat kell inni, mert tisztítja a veséket, főleg terhesség alatt, stb. Most akkor melyik az igaz?... (Én általában másfél-két liter ásványvizet iszom naponta). Nekem még nem mondta senki, hogy ez sok lenne...
Na, olvasok tovább Kép
Mamy

Kép
mamy
 
 


Tűzmanó!
Bocsi, hogy belekotyogok, de a Praxis nem a Kárpát u-ban van, az egy másik rendelő. Hanem a XI. ker., Bartók Béla út 92-94. IV. em. 20. alatt. (Kosztolányi Dezső térnél)
Mamy

Kép
mamy
 
 


Tűzmanó!
Igen, elég nagy meló az esküvőzés, de bizton állíthatom, hogy megéri Kép. Nekünk tavaly volt 50 fős vacsival és bulival, de ott is mindenre oda kellett figyelni. Majd várjuk ám a fényképeket az ifjú párról!!!
A IV. ker-ben hová fogsz járni tornára és milyen gyakorisággal? Mennyibe kerül? Én elvileg az Istvánba fogok, de ez akár még változhat is, ezért érdeklődöm annyira.

Bujka!
Eleinte nem akartam vállalkozni a repülésre (pont a kicsi miatt), de mivel az orvos is bíztatott (a félidő erre a legjobb időszak) és vendégségbe hívtak (ingyen repülőjegy, szállás, esetleg kaja) hagytam magam elcsábítani Kép. Ráadásul, ha minden jól megy, akkor kint fogjuk ünnepelni a névnapomat és az 1. házassági évfordulónkat is.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


Gesztenye:
Én tavaly novemberben voltam 3 napig Londonban. Tetszett, de a vidéki város Salisbury, amit még megnéztünk az sokkal jobban megragadott.
Londonban a Natioanl Gallery (Nemzeti galéria) a Westminster Abbey és a Parlmanet mellett még a tengeri akvárium is nagyon érdekes (belépő drága).
Közlekedésre pedig kiváló a metró, de tuti biztos eltévedés. Ja, és a Camden Town bolhapiacain szupi dolgokat lehet venni jó áron (ruhák, cipők, ékszerek, könyvek).
Nagyon jó utazást kívánok!!!

Mamy:
Vizesedés első jele: a zokni nyomot hagy a bokád körül jó mélyen, még akkor is, ha laza a gumija.
Meg néha a gyűrüm kényelmetlenmül szorít. De kívánom, hogy ne érjen el!

Tűzmanó:
Kitartást kívánok az esküvői készülődéshez, de biztosan gyönyörű lesz.
Én hajadonként fogok szülni, nem házasodunk össze, de ez nem zavar. Már öregnek is tartom magam a fehérruhás esküvőhöz.

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Köszönjük a gratulációkatKép

MamyKép
Vizesedés: én azt tudom mondani, hogy terhesség alatt sokkal nagyobb a húgyuti fertőzések esélye. Ha nem iszol eleget, nem tudsz rendesen és eleget üríteni (bocsi a megfogalmazásért, de tényleg így van) szóval ha kívánod, igyál, legalább sokat pisilsz, és nem pangnak benned a bacik amik egyébként kis mennyiségben egyébként is mindenhol vannak. Szerintem egyébként nincs köze a vizesedéshez az elfogyasztott italmennyiségnek..

3d-s UH: összekevertem a kettőt, én a Kárpát u.-ba megyek csütörtökön, majd beszámolok róla hogy milyen. Azt tudom hogy őka adják a dvd-t (már ha vki azt kér) és mindennel együtt 12e Ft.

BorókaKép nekem első reggel szorított a gyűrűm Kép de biztos csak azért mert a jobb kézre van legyártva...

GesztenyeKép ha érdekel, menj rá a kismama.lap.hu-ra és a tornánál van egy olyan hogy Edina kismamatorna. Nekem nagyon megtetszett a honlapja, főleg az, hogy teljeskörű felkészítést ad. Szomorú lennék ha 20 helyre kéne járnom, itt legalább minden egyben van. A lényeg hogy max 2-5 fős csoportokat tart, hogy mindenkivel tudjon foglalkozni külön is, és eleget is. Az csak egy külön extra nekünk, ami később serült csak ki, hogy a IV. kerületben van, nem messze tőlünk. Õ az Erdősor u.-ban mi Kápmegyeren, úgyhogy kb. 5 perc kocsival. Mondtam egyébként neki, hogy én abszolút nem vagyok sportos, és bár simán leúszom 1500 métert, de tornázni azt totál nem bírok (futni meg pláne nem). Teljesen megnyugtatott, hogy ezek tök jumping-free órák, és hogy az atlétáktól kezdve a tornaórákon felmentettekig mindenféle kismamát felkészített már. Mondjuk, annyit kihámoztam hogy nagyon nem támogatja az Edát - amit viszont én azért szeretnék, szóval remélem nem akar majd lebszélni. (Olyasmit mondott, hogy olyan felkészítést ad, hogy az legyen a cél, hogy csak az utolsó 2-3 órában kelljen kórházba menni). Árak: 8 alkalom 16 ezer, magyarán 1 óra ami 90 perces 2000.- Ft 16-22 hét között heti 1x, 22-40 hét között 2x javasolt menni. Ha érdekel szívesen megadom a számát.

Tűzmanó
Vendég
 


Sziasztok!

öröm olvasni titeket, jó sokat írtatok megint!
A vizesedéssel kapcsolatban olvastam valami egynapos fekvés-sok folyadék-főtt krumpli kúrát a nyári topicban, az ottani csajoknál bevált...

Rejo, Melba - a 31. jó nekem is!
Szerdán talizunk!

Lányok, volt már valakinek baktérium a vizeletében? Nekem most küldték tenyésztésre, remélem nem lesz komoly...

Tűzmanó, majd írd meg, milyen a Kárpát u., nem 14 e HUF a full vizsgálat? Ha kérsz DVD-t és képet is?

Megyek is, szenvedek ezzel a rohadt büntetőjoggal, a baba meg szétrúgja a hasam, nem tetszik neki, hogy tanulokKép

Puszi,
Krisszi

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
krisszi
 
 


Sziasztok, szép estét mindenkinek!

Boróka,

A dokihoz legközelebb négy hét múlva megyek, már ha nincs baj. Most voltam egyébként terheléses cukron, azt mondták, hogy az eredményt az orvos kapja meg. Ilyenkor mit szoktatok csinálni? Rácsörögtök a dokira az eredményért, vagy kivárjátok a köv. talit?

Csernusn,
Csak egy kicsit kell visszaolvasnod és látod, hányan szülünk az Istvánban. pl én is. Pont szombaton írtam a dokiról részletesen, ma pedig a nevét is leírtam már. olvass vissza bátran, és ha kell az élérhetőség, szólj.

Melba,

Lesz azért még több kiló is Kép én is csak most indultam beKép

Tűzmanó,

Engem érdekel ez a kismamatorna, kár hogy nekem eléggé kiesik. Máshol nemtart esetleg foglalkozást? Most egyébként az Aranytízbe vettem bérletet, az is tetszik, de az nem személyreszabott.

Mamy,
Szvsz, az ivás kevésbé káros, mint a nem ivás Kép Szerintem a kiszáradás rosszabb, mint túl sokat inni. Főleg nyáron.

Gesztenye,
Istvánba szerdán?
Ne izgulj az út miatt, én három hónapos terhesen mentem egy thaiföldi hátizsákos túrára. Csodálatos nászút volt bár néha nehéz volt a hátizsák Kép
London: A Westminster Abbey Big ben kötelező! KépA trafalgar squere nagyon hangulatos, ott van a nemzeti múzeum. Mondjuk, az egész napos program. A szent Pál katedrális is nagyon szép. Egyébként van városnéző busz, amiről akkor szálsz le és fel, amikor akarsz. Ja, a panoptikum nagyon buli KépA metró mindenhová elvisz, hihetetlenül behálózza az egész várost. Viszont nagyon drága, erre készüljetek fel. Bliccelni lehetetlenség, vagy vérprofinak kell lenni Kép A sohoban vannak az olcsó kifőzdék, éttermek, mi ott találtunk egy kinai kajáldát, ahol all you can eat volt 4 fontért..
Ha van diákigazolványod, azt lobogtasd mindenhol, mert arra adnak kedvezményt nem csak a múzeumokban, de még néhány butikban is! Külváros: Greenich gyönyörű és könnyen megközelíthető, jó kilátás nyílik a városra. Kisváros: nekem Bath jött be nagyon, mondjuk 150km-re van Londontól. Röviden ennyi. Ja, az esőkabát nagyon nagyon fontos kellék ebben a városban Kép

Krisszi,

Tanulás Kép Én is hasonló cipőben..
sz_kata
 
 


Sziasztok!

Ne haragudjatok,nem tűntem el,csak a délutáni rosszullétek teljesen letaglóztak.Remélem lassan már elmúlnak.Velünk minden oké,már Maszatka is növöget!Voltunk múlt héten az Istenhegyin,ott is minden ok volt.
Holnap talán ellátogatok az első kismamatornára.Jár valaki a szt Imrébe?

A találka aranyos ötlet.Jól értettem,31-én szerdán lenne,Pataki 15 óra?Én is megpróbálom szabaddá tenni magam.Hazafelé én is szívesen szállítmányozom,én a 11-ben lakom.

puszi,és mindenkinek jó pocaknövesztést!!

KépKép
rönci
 
 


Lányok,
Ment a szülésterv, aki érdeklődött. Ha valakit kihagytam, írjatok.
Gesztenye,
Nem mentem végül a Zeneakadémiára. Lustaságból. Inkább hazamentem eszegetni egy keveset.KépA Babuskám itthon is kapja a zenei nevelést ha nincs itthon a párom. Operát csak úgy hallgathatunk, ha ő focizni ment...Kép
London....nos én frekventált látogatóként, ajánlanám nektek: Covent Garden, az Oxford Street, az összes parkot ahol még pelikánokkal is találkozhattok. A British Museum úgy tudom ingyen van.Azt muszáj megtekinteni mennyi mindent lopkodtak össze a hülye angolok a világból.
Mi elmentünk megnézni a Chinatown-t is. Érdekes. Próbáljátok ki a STARBUCK'S cafe láncot.
Most nem jut eszembe több. Melyik társasággal mentek?
Holnap megyek 18 heti uh-ra. Drukkoljatok.
Puszi,
Rolex
rolex
 
 


Rolex,

Most néztem, megkaptam, de a dokumentumok üresen jöttek Kép Légyszi, légyszi küld át nekem mégecce'
Köszi
Kata
Drukk a 18 heti uh-hoz. Most megtudhatod kisfiú-e vagy kislány Kép
sz_kata
 
 


Kata,
Megint küldöm. Kép Csak forwardolom. Miert nem jó? Bekopizzam ide?
rolex
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?