Sziasztok!
Jó sokat írtatok,míg nem voltam.
Annamari, Melinda: Köszönöm az orvos infókat a csípőszűréssel kapcsolatban. Akkor még van időnk eldönteni,hogy kit keresünk meg.
Azért a biztonság kedvéért inkább hordjuk a terpeszbetétes pelust. Csak a nagy melegben ez is egy plussz réteg
Szerdán megkaptuk a 3 hós oltást, és egy csöpp sírás nem volt
Minifiam élvezte,hogy egy szál pelusban flangál. Még most voltunk először hivatalos tanácsadáson, mindig a doktornő szokott kijönni hozzánk. Csak úgy gondoltuk, hogy már illő lenne egy 3 hónapos nagyfiúnak részt vennie a tanácsadáson
Tünde: én is tapasztaltam a cicirángatást, ugyanis nem vagyok túl szerencsés, hiszen már meg is jött
Bár lehet, még csak a gyógyszer miatt jelzett be!
Melinda, lehetséges,hogy csak a Cerazette jelzett be? De az is előfordulhat,hogy még tök rendszertelen lesz, nem?
Gratulálok az autóhoz, balesetmentes közlekedést kívánok!
Mariann: Szia! Üdv itt! Ahogy írtad,hogy ismersz a szülésfelkészítőről, egyből tudtam,hogy Te lehetsz az, mivel szinte azt hiszem,csak Ti jártatok előttünk
Gratulálok Linetthez, nagyon szép kislány! De jó,hogy van még valaki,akinek a gyermeke közel egyidős az én Botondkámmal
Úgy látom,épp'hogy befejeztétek a tanfolyamot
Csilla: Annyira édes Flóra az imádnivaló fürtyeivel
Babaúszásos trénert meg nem hívtuk, mert úgy el voltam havazva a suli miatt a héten. Viszont már jó lenne elkezdeni Botit szokatni a hőfokhoz. Nekünk a szombati Kádfürdős úszás lenne a legjobb, ha beindul. (De lehet,hogy már be is indult...)
Annamari: Nagyon tuti az aláírásod
Nagyon vagi Ádi ebben a sapiban!
Zsuzsi: Mi kétszer voltunk Debrecenben 4D-n: a 18.héten és a 31.-en. Mindkétszer alapos genetikai is volt. A szonográfus hölgy nagyon aranyos, pontos, kedves. Azt hiszem 9000 Ft volt: kazetta + fénykép. De lehet még több képet is választani (venni: 800 Ft/db). A másodiknál 10%engedményt kaptunk! Ja, és a 18.hetin azt mondta a hölgy (persze a gép számolta az adatokból), hogy a szülés várható ideje:2006.febr. 11. Eredetileg 25-re voltam kiírva! Bejött a dátum
(persze, tudom,hogy semmivel nem lehet előre pontosan meghatározni,hogy melyik bébi mikor gondolja úgy,hogy eljött az ő ideje
)
Ági: Gratulálok az érettségihez én is. Utólag is Isten éltesse Balut!
Minden gyerkőc továbbra is csodaszép!
Én még nem néztem meg a szépségversnyes képeket, de már megyek is és szavazgatok! Úgyis van egy csomó e-mail címem
Holnap én is szeretnék kinézni a bőrzére! Úgy örültem,hogy írjátok, mert el is felejtettem,hogy lesz!
Igaz az őszitől nem voltam elájulva, de akkor még nem is tudtam igazán célirányosan keresgélni. Azt sem tudtam,pontosan mit vegyek, hanyas méretet...ilyesmi! Most már azonban kezdek profivá válni
Na, most jó sok lett belőlem, bocsi