Új privát üzeneted érkezett!

Jóestét!
REjó,
képzeld, hogy amikor a Praxisban megijesztettek a lepénnyel rá 10 napra mentem a dokimhoz és nyoma sem volt se leválásnak se a lepénynek, hoy rálógna a méhszájra, megnézte a fotót és vsz. volt még egy "légüres" rész a baba körül, amit az uh elhalt résznek mutatott, így semmi gond sincs vele, szerencsére. A dokim megnyugtatott és alaposan megvizsgált. Majd a jövő héten megyek megint uh-ra, meglátjuk egy hónap alatt mi változott.
Neked kitartás és vigyázz magatokra nagoyn, szorítok Nektek!

Bujka,
próbálok majd jönni, de annyira szeretünk kint lenni, élvezzük a kertünket, a homokozót, a szomszéd gyerkőcöket, és most még én is jól bírom magam, hogy sajnálok a gép előtt kuksolni, és ha Marci ébren van, akkor nem is hagy, mert akkor nem vele vagyok és azt nem csípi!

Szép álmokat!
megyek pihizni, mert kiskakasunk 6-kor szokott kelni mostanában, ami nekem nem esik annyira jól, de mit tehetek?Kép
tamesz

TamEsz
KépKépKép
tamesz
 
 


Sziasztok!

nem tudok aludniKép

Tamesz!
Szuper!nekem állítólag még eléri, de máj. 23-án megyek Uh-ra, addigra remélem feljebb mászik!

Kata!
Voltam előtte szemésznél! megvizsgált, és mondta nyugodtan szülhetek.Kép

Sz kata!
Holnap(ma később) írok róla mailt. benne van az áprilisi kismamában, egy ikerszülésre kérte fel az újág, le is van fotózva egy csomószor! Ott meg is nézheted!

Kép

Kép
rejo
 
 


Jó reggelt! Kép
Most csak gyorsan írok, mert el kell mennem itthonról, az egyik téma a rövidlátás, sokan írtátok hogy erős minuszos értékkel is lehet rendesen szülni. Ez igaz, de nekem azt mondták amikor utána érdeklődtem, hogy elsősorban nem a dioptria számít, hanem a szemfenék állapota! Rövidlátóknál azért végzik el ezt a vizsgálatot, mert a retina érzékenyebb a terhelésre. Pontosan nem tudom én sem, hogy mi a lényege a dolognak mivel nem vagyok szemész, de ha ezt mondják akkor biztos van benne valami. Szerintem egy vizsgálatot mindenképpen megér, az ember szeme világa Kép
A másik Katának!
A Praxisnál lehet kérni, hogy XY doki vizsgáljon? Mert ha a Győrffy ilyen profi, akkor én is hozzá szeretnék menni. Hogyan kell a babanetes kedvezményt érvényesíteni? Nyilván kell valamivel igazolni, hogy babanetes vagyok, nem? Mennyivel előre kell bejelentkezni?
A másik, azt írod hogy ilyenkor farfekvésesek a babák. Nekem a kezdetektől fogva fejfekvésű, tehát a feje van lefelé, és eddig még nem fordult meg, szerintem már nem is fog, hálistennek. Ennek megfelelően inkább a hasam alján érzem a mozgolódásait, nagyon aranyos ahogy boxol lefelé Kép De természetesen a faros babák is általában befordulnak a szülésig, szerencsére. A ritka kivétel, amikor nem (pl. én Kép császárral születtem mivel nem voltam hajlandó megfordulni... Kép)
Délután jövök, pusz,
Mamy (24+4)

Kép
mamy
 
 

 
 

Sziasztok!
Nekem sincs sok időm, de azért gondoltam, írok egy keveset. Mindig úgy járok, mire végigolvasok mindenkit, megint mennem kell. De nagyobb baj sose legyen, mint a nagy forgalom. Kép Kép Kép

Mamy, én elsőre véletlen kerültem a Győrffy dokihoz, másodszorra úgy kértem őt és persze lehetett. Nagyon alapos, korrekt, türelmes, kedves, ... Kép Kiküldött közben pisilni, meg köhögtetett is, hátha akkor felébred a picur és még jobban fotózható, megmutatja a pofikáját is. És közben nem idegeskedett, hogy elfogy az idő. Így is van egy 25 perces felvételünk. Kép Szóval csak ajánlani tudom, holnap reggel is hozzá megyünk genetikaira. Kép
A babanet főoldalán kattints a Praxisra (galéria új képekkel) és azon belül a kedvezményes vizsgálatra. Így küldenek emailben Neked egy kódszámot, ezt kell bediktálnod vagy a telefonba bejelentkezéskor, vagy fizetéskor ott. Így 1000 Ft-tal kevesebbet kell fizetned és ez a kód máskor is használható. Kép Sok sikert!

Piciri, Praxis- lásd fentebb. Kép Nyugi, megfordul időben a babóka! Kép Tudják ők a dolgukat. Kép

Rejo, úgy látszik, ez egy ilyen éjszaka volt, nekem sem ment az alvás, csak kínlódtam. Kép Persze lehet, hogy nekem a borsóleves tett be este. Eléggé fájt a hasam az éjjel. Kép Részvétem mindenesetre! És persze nagyon szorítok, hogy végre feljebb legyen a lepényed. Kép

Tamesz, örülök, hogy rendben a lepényetek! Kép

Jadey, mielőbbi jobbulást! Te szegény! Kép Drukkolok a genetikusra, remélem a jó hírt fogja erősíteni! Kép Bébimozgás Kép Az enyém reggelente szokott vándorolni, félelmetes pózokat tud produkálni, nagyon mulatságos. Mondtam apának, hétvégén fényképezzen. Kép

Melinda, kismama agy Kép Akkor ezek szerint reggelente én is keményedek egy csomószor. Elég kellemetlen tud lenni. Van, hogy kicsúcsosodik és bekeményedik, és van, hogy hosszában egy vonalban kiemelkedik és úgy lesz tök kemény, olyankor olyan, mintha szétszakítaná a pocimat. Kép Éjjel is szokta, fordulásra, mint Nálad. Ha apa itthon van, az ő símogatására visszahúzódik. Kép Ez a keményedés gond lehet később? Mondjuk reggeli után beveszem a magnéziumot és utána nem csinálja. De este is szedek magnéziumot és mégis így járok.

Szerdán én is ott leszek! Kép Csak majd adjatok pontos címet,. mert én budaörsi vagyok. Ha akar valaki, tud hozzám csatlakozni, van kocsi + 4 hellyel. Kép

Most bocsi, muszáj mennem, a többieket sem felejtettem el, remélem, hamarosan tudok írni mindenkinek. Kép

Szép napot Nektek!
Melba (19+4)

KépKép
melba
 
 


Sziasztok!

Sz_Kata, Rolex!
Nem sokat vesztettetek, hogy nem jöttetek el a gátas előadásra, mert szinte végig csak az intimtorna előnyeiről beszélt és én ezekkel már mind tisztában voltam. Pár dolgot még említett, amivel lehet segíteni a gátvédelmet. Pl: szülés alatt a meleg víz, borogatás, homeopátia, aromaterápia és szülés előtt homeopátia, gátmasszázs, aromaterápia, málnalevél tea, őrölt lenmag és szezámmag keveréke (fele-fele arányban).
Ezen kívül még ajánlotta A bába válaszol c. könyvet, amiben állítólag részletesen le vannak írva ezek a dolgok.

Bujka!
Állítólag beteg is volt és nagyon el volt havazva a védőnő és azért feledkezett meg rólam, viszont most júniusban jön hozzánk látogatóba a lakásraKép

Tnéanett!
Látom, hogy már sok jó információval elláttak téged a hozzád hasonlóan már ilyet átélt babanetesek, így én csak azt tudom ajánlani, hogy mindenképpen beszéld meg az orvossal, mert végülis ő a szakember.

Jadey!
Jobbulást! Megfáztál vagy vírus? A párom most kezd kilábalni egy csúnya megfázásból, ami az izületeire is kihatott és elég látványosan szenved szegénykém. Kenegetem is őt állandóan és masszírozom, de valahogy a fiúk nehezebben tűrik a fájdalmat Kép

Rejo!
Jó korán felkeltél ma reggel, netán te ébresztetted a kakasokat Kép Olyankor még sötét is van és jobb esetben én akkor fordulok a másik oldalamra, így nem irigyellek azért, ha már ilyenkor kidob az ágy. Azért próbálj meg még pihenni, különben fárasztó lesz a napod.

Gesztenye

Kép
gesztenye78
 
 


SziasztokKép

Muszáj elmesélnem mi történt! Kép
A főnök szépen eldöntötte nálam ezt a munkaidő dolgot! Tegnap is sikerült pont úgy intézkedni, ezen a héten harmadjára, hogy 6.20-kor tudtam csak elmenni. Fél nyolcra értem hazaKép. 5 órakor éreztem, hogy ez már nem stimmel, bár nem fáj semmim, csak fáradt vagyok (egyébként ezt mind a három nap éreztem a héten,pont így 5 óra tájban).
Mire elindultam végre kezdett szúrni a pocim. Olyan mint amikor beragad a levegő. Ez egyre jobban szúrt mire hazaértem már annyira rossz volt hogy szinte tényleg kínlódtam. Nem tudom hogy ez keményedés volt, vagy tényleg csak levegő szorult be valahova, de otthon kb. 10 perc alatt teljesen elmúlt. Utólag visszagondolva, megijedtem, most már nem csak az én egészségem számít, mi van ha a következő durvább lesz, és babának lesz valami baja. Végülis, ha én nem vagyok jól, valószínűleg ő se érzi jól magát. A lényeg hogy ezzel a főnök eldöntötte a dolgot, én nem kockáztatok többet: hétfőn nincs, de kedden amikor bejön az lesz az első dolgom, hogy bemegyek hozzá és tényként elmondom neki, hogy mostantól úgy számítson, hogy mindennap legkésőbb 5 órakor elmegyek. És azt is megmondom, hogy ha ez neki így nem megfelelő akkor azonnali hatállyal táppénzre megyek szülésig. (Egyébként ki akartam húzni jún. 30-ig hogy meglegyen a 180 nap, mert akkor a ketteske előtt úgy tudok táppénzre menni, hogy rendes magas fizu után kapok táppénzt, nem a minimálbér kétszerese után). Az első babánál mindegy. 3 éve dolgozom itt és nagyon magas a bejelentett fizum, mindenképp jól járok!

Tényleg azt tudtátok, hogy január 1-től olyan törvény van életben, hogyha visszamész GYES mellett dolgozni, akkor ugyanúgy felmondási védelem illet meg a végéig azaz a gyerek 3 éves koráig, és mellette a teljes GYES-t megkapod! És nem rúghatnak ki! Azért szerencsére a magyar törvények még mindig az anyákat védik nem a szemét multikat.

Alapítványi szoba: Igen gondolkodom én is ezen a kétágyas dolgon. Tényleg jó ha az ember lánya az elsővel nincs egyedülKép

Mit jelent az hogy a lepény a MELLSÕ falon van? Nekem a 12 heti uh-n ezt írták rá, de nem mondták hogy rossz helyen van vagyhogy bármire is rálógna...

3d UH én jövő hét csütörtökön megyek a Kárpát u-ba.

Vigyázzatok magatokra és mindenkinek nagyon szép napot!

Tűzmanó (14+1)
Vendég
 


Sziasztok!

Nem tudtam jönni, mert annyi dolgom volt. Meg érettségiznem-felvételiznem is kellett tegnap, tiszta vicc. (Csak majd a második babára gondolva csinálom, hogy kapjak majd akkor is GYED-et).

Ákata:
Figyelj az első fajta húzódás, ami 2 másodpercig tart az szerintem a Brexton-Higgs féle reflex, ha felállsz, vagy felülsz hirtelen. Ilyen nekem is van. Másik keményedés nincs.
Hungarocelevés: szegény kutyák tiszta bolondok, de én viccesnek találom, bocsánat...
Hánykor tlálkoztok Érden szerdán?

Gesztenye:
Azt a lenmagos dolgot leírhatnád részletesen. Mit kell pontosan csinálni?

Voltam a MÁV-os előkészítőn, jó volt, de a fő hangsúlyt arra helyezték, hogy lkebeszéljék a kismamikat a császárról. Ecsetelték a császár hátrányait, mamára 8*, babára 10* nagyobb a szövődmény kockázat. De hát én biztos nem szeretnék programozott császárt.
Ja, és egy olyan doki tartotta, aki 16 évig a SOTE-II dolgozott.
És szerveznek kiscsoportos foglalkozást a szülésznők, ami 3 alkalom beszélgetés, szülőszoba látogatás és filmnézés. Elvileg megyek jövő héten.

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Tűzmanó!

A lepény mellső fali, az azt jelenti, hogy a pocakod felől tapadt meg. Ez teljesen OK, csak a mozgásokat érzed elvileg később (nekem is ilyen, de én ettől éreztem).

Figyu, ezt a második babánál meglegyen a 180 napod dolgot hogy számolod?
Mikorra tervezed a második babát? Nem értem.
Én is elkezdtem már számolgatni, hogy esetleg hogy jöhetne össze, hogy a másodikkal is kapjak magasabb TGYÁSt, meg GYED-et. Adhatnál tanácsot!
Nekem sajnos a munkaszerződésem határozott idejű, és lejár szept 30-cal, de még előtte fogok szűlni (szept. 11)

Köszi,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Sziasztok, Lányok!

Dorka,
kösz az infót keményedés-ügyben Kép Egyébként amilyen tüneteket írtatok, lányok (kőkemény és kiemelkedik), nekem olyan nincs, inkább hirtelen húzni kezd a hasam és érzem, hogy egyáltalán létezik. Tegnap megfogta a férjem, mikor így éreztem, és semmi keményedést nem érzett, nem látott (egyszer orvosnál is volt ilyen, ő sem érezte). Asszem, csak nyúlok és parázok... Ma fexem sokat és pihenek.

Jadey,
asszem, lemaradtam vmiről - beteg vagy? Jobbulást neked!

Érdi tali:
időpont olyan három óra körül, ugye? Ezt még pontosítani kell... A cukrászda a Balatoni út 61.
szám alatt van, Diósd felől érkezve jobbkézre, a 6-os út felől jőve balkézre. Az út két oldalán lehet parkolni.

Muskátli:
délután megyünk a férjemmel, írok majd címet, meg csinálok fotót is Kép

Rövidlátás:
keddre be is jelentkezem a szemészemhez...

Puszi nektek - Kata

Kép
Ákata
 
 


Tűzmanó,
szurkálás: lehet, hogy a méhszalagok nyúlnak, de lehet, a szervezet jelez, hogy pihenésre van szüksége. Szerintem vedd komolyan...

Kép
Ákata
 
 


Tűzmanó!
Boróka jól írta a mellső fali lepény tapadását, nekem is az van és már a 18. héten megéreztem a picurt, bár pár napig filóztam rajta, hogy tényleg ő az Kép Tökéletesen tapadt meg, ne aggódj!!!

Boróka!
Azt mondták, hogy őrölt lenmagot és szezámmagot kell összekeverni fele-fele arányban és egy kanállal beletenni joghurtba, kefírbe,... A szülés tervezett időpontja előtt kb. 1 hónappal ajánlják elkezdeni a szedését, mivel nyálkásítja a szülőcsatornát és a szülésben szerepet játszó testrészeket, ami által a baba is könnyebben kicsusszanhat.

Én jelenleg kirepülnék a világból a boldogságtól, mivel megkaptuk a 4markeres eredményét és NEGATÍV!!! A Down 1:5000, a nyitott gerinc pedig 1:7300-hoz. Tudom, hogy még ez sem 100%-os dolog, de azért nagyobb a sanszunk egy egészséges babóra Kép Ma még meglátogatom a dokibácsit is és remélem ő is mindent rendben talál a méhszáj körül. Mindenkinek hasonlóan jó híreket kívánok és pihenjetek sokat.

Millió puszi mindenkinek: Gesztenye
UI: legszívesebben átölelném a világot, de mivel ez elég lehetetlen, így beérem veletek is Kép Kép Kép

Kép
gesztenye78
 
 


Gesztenye:
Szerintem ez teljesen szuper eredmény! Gratulálok!!!
Nekem legalábbis a 4 markeres sokkal rosszabb lett (1:740) és mégis megnyugtattak, hogy nem lesz gond a Down-kórral.

Lenmagos dolgot köszi, azt hittem valahová kenegetni kell... Kép

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Gesztenye,
gratula KépKép

Dorka,
sajna, ezeknél a vizsgálatoknál az életkori kockázat is játszik (nálam például 1:300 körül volt, ami azért elég sz*r), miközben a Down-kór 1:4700-hoz volt... szóval ne aggódj!

Kép
Ákata
 
 


SziasztokKép

Boroka és GesztenyeKép Nagyon köszönöm az infot a méhlepényről. Akkor megnyugodtam!!

A 180 nap amit írtam: Én a szakbarbárnak írtam amikor megtudtam hogy állapotos vagyok, hogy mondja meg hogy járnék jól anyagilag. Nem a ketteskével hanem így most az elsőnél, nem kerülök-e anyagilag hátrányba ha bármikor táppénzre megyek. Határozatlan idejű munkaviszony, 3 éve dolgozom itt. Erre azt válaszolta, hogy most bármikor mehetek táppénzre, ez "egyeskénél" semmin nem változtat, de ő mégis azt javasolja, hogy június 30-ig húzzam ki, mert ilyen magas bejelentett bérnél a ketteske előtt ha táppénzre megyek nem lesz majd mindegy hogy a táppénzt a tényleges magas bér után adják majd, máskülönben a minimálbér kétszerese után. Erre írtam neki, hogy mi van akkor ha a ketteske várat magára, és nem sikerül a GYES alatt amit is eredetileg terveztünk. Erre azt írta, mindegy hogy mikor esek újra teherbe, de ha nem dolgozom a két babó között, akkor a 2.-nál a GYED mindenképp csak a minimálbér kétszerese alapján lesz, viszont előtte a táppénz nem mindegy hogy magas-e vagy sem. A lényege ennek az egésznek szerintem az, hogy a ketteskénél táppénznél megpróbálják vhogy összegyűjteni előzetesen 180 napot, a TGYÁS meg a GYED más. Az egyeskénél pedig az előző év számít. Most jól összekavartalakKép

GesztenyeKép Ezt a lenmagos dolgot én is ellesem ha nem baj. Nagyon aranyosat írtál a végére legszívesebben én is ezt tenném, hihetetlen mi minden változik bennünk azáltal hogy anyává leszünk!! Itt is azt mondja nekem mindenki hogy teljesen kicseréltek, szinte sugárzom!

Amit nagyon tudok javasolni! Minden anyuka ismerősöm azt mondja senki ne vegyen méregdrága stria elleni krémet az olívaolaj tökéletesen megfelel! Én vettem D'oliva testápolót az Árpád-hídnál az aluljáróban lévő gyógynövényboltban, nagyon finom, isteni illata van, és nagyon jól esik a bőrnek!! Csak ajánlani tudom. 2000 Ft egy tégely de szerintem terhesség végéig elég!

Tűzmanó
Vendég
 


KataKép köszönöm. Mindig amikor szúrkálást érzek egyébként arra gondolok, hogy na, most nőtt biztos 1 mm-t a picuri. Biztos nyúújtozkodik! De ez egyébként amit tegnap este éreztem ez másmilyen volt, mert nem alul éreztem hanem fölül a gyomromnál de oldalt..én azt hiszem beszorul vmi levegő...
Vendég
 


BorokaKép annyit még hogy a határozatlan idejű szerződés ígyis úgyis lejár vagyis megszűnik akár szülsz akár nem de Nálad külön jó hogy előtte szülsz. Azt hiszem úgy van, ha lejárat után 42 nappal ha nem szülsz, akkor újra biztosításba kell vhogy kerülni, ami ugye terhesen nem egyszerű (bár még akkor is el lehet menni munkanélkülire addig, amivel újra biztosításba kerülsz)

Egyébként ha "ketteske" olyan hamar sikerül majd mind "egyeske" én nagyon boldog leszek. -Második hónapban sikerültKép-
Vendég
 


Akarom mondani a HATÁROZOTT idejű szerződés jár le!
Vendég
 


Bettus:

Csak most olvastam vissza a tegnapit. Nehogy azt hidd, hogy 100%-ban biztos vagyok ám a dolgomban az orvost és a kórházat illetően. Még csak ismerkedem a dokival is és a MÁV-val is.
Mindenestre anyagilag a te dokid 60%-a egy alkalom a magánrendelőjében. És bármikor felhívhatom bármivel, felveszi a telefonját. Ja, és nem kell egy órát várni soha, tartják a bejegyzett időpontot. (Mondjuk nem is tart félórás kiselőadásokat, ha kérdezek, arra röviden válaszol.)
A MÁV szülőszobát meg kedden fogom megnézni.
Engem is érdekelt volna az istván, hogy legyen viszonyítási alapom.

Tűzmanó:
Köszi a választ, azt hiszem felfogtam. vagyis nálam ez mindegy, mivel táppénzre sem mehetek.
De nálad azt még azért nem értem, hogy mikor akarsz táppénzre menni ketteske előtt? Megszakítod majd a GYED-et, vagy csak ha lejárt a GYED?

SZ_Kata:
Az a dokinő horror lehetett. Én biztos beszóltam volna valamit dühömben.


Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Sziasztok Lányok,

Ma délalőtt kimentünk a kínai piacra babrucikat nézegetni a férjemmel. Meglepő, de nagyon sok szép darab volt, tiszta pamut, meg minden, olyan, mint a bababoltokban. Mondjuk, csak kicsivel olcsóbban... De vettünk jó pár rugit, nem győzök betelni velük Kép A kedvencem egy sárga kiskacsás pléd, ami pólyává cipzárazható össze, nagyon édes.
És 2500 Ft volt, hasonlót boltban 7000 Ft-ért láttam.. Azért hazafelé azon gondolkodtam, hogy ha mégis lányunk születik, egész kisfiús cuccai lesznekKép

Tűzmanó,
Szemét multik, gépeknek kezelik az embereket. Jól teszed, ha a sarkadra állsz, ez most egy olyan időszak, hogy nyugodtan megteheted. Én is multinál melóztam, és amikor közöltem hogy két hét mulva már szabin, majd táppénzen leszek, azt kezdték kérdezgetni, ogy nincs -e olyan törvény, ami megszabja hogy meddig kell dolgoznom. Nem akarták megérteni, hogy most én szabom meg a határokat Kép
Amúgy, nálunk most azon agyalnak, hogyan lehetne a próbaidőt egy évre kihúzni...
Azon viszont meglepődtem, hogy mivel nincs két év munkaviszonyom (2005. februárjától dolgozom) nem kapom meg táppénznél a fizum 70%-át, csak 60% jár. Egyszerűen nem találok erre utalóinformációt sehol. Amúgy meg ez az egész tgyás gyes gyed nekem annyira érthetetlen, mintha kínaiul beszélnének hozzám..

Jadey,
Remélem, már jobban vagy, vigyázz magatokra.

Gesztenye,
Azért a lenmagos kevercs fogyasztásánál arra is gondolni kell, hogy a lenmag erősen hashajtó hatású. Úgyhogy, csak óvatosan Kép
sz_kata
 
 


Boróka,

Én is megyek szétnézni a MÁV-ban, ha minden jól megy, vasárnap, a nyíltnapon. A dokinő nem volt egy főnyeremény, de talán ma szerencsésebb lesz a választás, a doki, akihez ma este megyek az istvánban dolgozik és egy dúla ajánlotta. Na, majd meglátjuk

Amióta meghallottam hogy rövid a méhszájam (lehet, hogy alaptalan) és hogy mennyire nem normális, hogy ennyit keményedem, egyfolytában azon parázok, nehogy koraszülött legyen a babám. A 20. hétig dolgoztam, az mondjuk horror volt, remélem az sem üt vissza később..
sz_kata
 
 


Sziasztok!

Kata!
Én csak ajánlani tudom Nektek is a Bergont. Mi különösen az érdi utak miatt akartunk egy strapabíró modellt választani és sikerült Kép Viszont maga a kocsi elég nehéz (a miénk cirka 10-11 kiló), de Ti sem emeletre fogjátok hurcolni, a kertes ház mellett teljesen okés.
A Hidasinál csak muskátlik vannak. Mi a Baumaxban vettünk apró virágokat, így nem is voltak drágák (töve 120-150 Ft), és olyan szépen beindultak. Vettünk petúniát (sima, nem futó), százszorszépet, "nevétnemtudom" fehér apró virágút. Te aztán tényleg nagyon sok virágot tervezel: 15 láda muskátli! Nekem összevissza 5 van Kép És Te szeretnéd majd ezt a sok virágot elültetni? Csak addig bírd pocakkal Kép

Erika!
Először nekünk is kislányt jósolt a doki, bár nagyon nem volt biztos benne, viszont a Praxisban tutira mondta Győrfi doktor, hogy kisfiú Kép Nálatok is izgalmas a helyzet. Én is Győrfi doktor ajánlom, mi Marcinál 2-szer és most Ketteskével is Nála voltunk és egy tünemény, megnyugtató, alapos, kedves doki (tovább inkább nem dicsérem Kép). Én a bejelentkezéskor rákérdeztem, hogy ugye Õ fogja csinálni a vizsgálatot és azt mondták, mindig Õ szokta. Gondolom a genetikaiakat szokta egy másik hölgy, akiről már hallottam itt.

Jadey!
Mielőbbi gyógyulást kívánok Neked!!!
Minden rendben lesz hétfőn is Kép Kép Kép

Tamesz!
Én is csak akkor kerülök gép elé, amikor Marci alszik, ami szerencsére nálunk 2-3 óra is van Kép Meg este jövök még, mert máshogy nem tudnám tartani az iramot a csajokkal Kép

Mamy!
Általában Győrfi doktorúr vizsgál, nem kell külön kérni Kép Ahogy regisztrálod magadat itt a kedvezményre, akkor emilben kapsz egy számot, amit simán csak be kell mondani a fizetésnél a nőcinek és leminuszol Neked 1000 Ft-ot a végső fizetendő összegből.

Melba!
A keményedés akkor gond, ha a méhszáj kinyílását, vagy rövidülését okozza. De a dokid rendszeresen vizsgál, így ő erre biztos felhívná a figyelmet. Esetleg azért meg lehet neki említeni, hogy gyakori a keményedés. Én úgy vagyok vele, hogy inkább mondok mindent, aztán ő leszűri belőle a fontos infokat. Még véletlenül sem szeretnék "eltitkolni" előle semmit Kép
A keményedés lényegében készíti a méhünket a szülésre, de a vége felé már nem gond, ha nyitja a méhszájat, mert legalább nem a vajúdás, fájások közepette kell tágulnod a dolog egy részét. Gigi is (Dévaisra, Oli anyukájára gondolok) így produkálta a szülését, szinte csak keményedett a kórházban és szépen kinyílt a méhszája és hipp-hopp meg is született Olika Kép

Gesztenye!
Akkor minden elnézve a védőnőcinek Kép
Gratulálok a jó hírekhez! Veled örülök én is! Kép

Tűzmanó!
Sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél a munkahelyeden Kép De igazad van, ha érzed, hogy már túl fárasztó, igenis lépj. Kívánom, hogy jól süljön el a dolog és a főnöködben is megcsillanjon az együttérzés kis szikrája!
Egyébként ez a levegőbeszorulásos érzés nekem is szokott lenni és általában, késő délután, este felé, amikor már fáradt vagyok, így Nálad is teljesen elképzelhető, hogy a kimerültség, fáradtság hozta elő.
A szakbarbáros infot próbáltam felfogni, de a lényeg az, hogy Ketteskénél ígyis-úgyis a minimálbér kétszerese alapján számított tgyás, ill. gyed játszik, ugye?!
Az általad is említett 42 nap, nem 60? Nekem épp emiatt kell aggódnom, mert a cégem felszámolás alatt van, így imádkozok, hogy legalább június végéig kihúzza a cég és így én nyugodtan szülhetek augusztusban. Szörnyű, hogy min kell paráznia az embernek, pedig szerintem elég járulékot, miegymást befizettem... Bezzeg valaki állandóan segélyekért kuncsorog. Na nem húzom fel inkább magam!

Dorka!
Ezt a császárról való lebeszélést nem is értem, hisz tudtommal Magyaroszágon nem lehet kérni csak úgy passzióból. Ha szükség van rá, akkor meg már olyan mindegy. A programozott meg megint más tészta.


Pusz Mindenkinek: Melinda (26+0)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Lányok,
tébédolgok tekintetében nagy a káosz magánál a tébénél is. Könyvelőm tök más információt kapott tőlük, mint amit én a törvényekből és honlapokból kimazsoláztam, és persze a tébé számítása volt rám nézve kedvezőtlen. Szerintem - magánvélemény, nem akarok megsérteni senkit/semmit - a tébé úgy próbálja formálni a dolgot, hogy neked minél kevesebb pénzt perkáljon le. Érdemes sztem egy tébétanácsadót (penge könyvelőt) felkeresnie annak, akinek sok pénze bánja az információhiányt és ellentmondásokat.

Tűzmanó,
ott nekem nem szok' fájni...

Melinda,
nem 15 láda, hanem 18 cserép Kép Egy 60 cm-es ládába 3 futómuskátli fér el kényelmesen, tehát összesen 6 ládára elegendő van eddig. A napos oldali ablakainkba minimum 8, maximum 10 láda fér, tehát még vásárolgathatok kicsit KépKépKép
Nem lesz nagy meló elültetni, asztalnál csinálom majd. Ami a többi növényt illeti, a kertész segíteni fog. Kösz a tippet a Baumaxx-szal, az a baj, hogy minket annyi csalódás ért a nagy barkácsáruházakban (mostanában sokat kellett menni), hogy ott már nem veszünk semmit. (Az említett barkácsáruházzal is nagyon rosszul jártunk ősszel, igaz, nem virágot vettünk. De elvem, hogy nem megyek vissza oda, ahol nagy csalódás ért.) Asszem, a Füvészkerben vásárolok majd, az közel a kórházhoz és a férjem melóhelyéhez. Sok virágunk származik onnan, és még sosem bántam meg, hogy ott vettem... És még olcsó is.

Kép
Ákata
 
 


Lányok,
tébédolgok tekintetében nagy a káosz magánál a tébénél is. Könyvelőm tök más információt kapott tőlük, mint amit én a törvényekből és honlapokból kimazsoláztam, és persze a tébé számítása volt rám nézve kedvezőtlen. Szerintem - magánvélemény, nem akarok megsérteni senkit/semmit - a tébé úgy próbálja formálni a dolgot, hogy neked minél kevesebb pénzt perkáljon le. Érdemes sztem egy tébétanácsadót (penge könyvelőt) felkeresnie annak, akinek sok pénze bánja az információhiányt és ellentmondásokat.

Tűzmanó,
ott nekem nem szok' fájni...

Melinda,
nem 15 láda, hanem 18 cserép Kép Egy 60 cm-es ládába 3 futómuskátli fér el kényelmesen, tehát összesen 6 ládára elegendő van eddig. A napos oldali ablakainkba minimum 8, maximum 10 láda fér, tehát még vásárolgathatok kicsit KépKépKép
Nem lesz nagy meló elültetni, asztalnál csinálom majd. Ami a többi növényt illeti, a kertész segíteni fog. Kösz a tippet a Baumaxx-szal, az a baj, hogy minket annyi csalódás ért a nagy barkácsáruházakban (mostanában sokat kellett menni), hogy ott már nem veszünk semmit. (Az említett barkácsáruházzal is nagyon rosszul jártunk ősszel, igaz, nem virágot vettünk. De elvem, hogy nem megyek vissza oda, ahol nagy csalódás ért.) Asszem, a Füvészkerben vásárolok majd, az közel a kórházhoz és a férjem melóhelyéhez. Sok virágunk származik onnan, és még sosem bántam meg, hogy ott vettem... És még olcsó is.

Kép
Ákata
 
 


Na akkor visszafeléKép

BujkaKép én a 42-ről tudok konkrétan. Sajnos ha felszámolás alatt van a cég akkor semmit nem lehet tenni...Kép illetve azt, hogy addig elmész munknélkülire hogy megmaradjon a biztosításod folyamatosnak. Más megoldásról nem tudok, de lehet hogy van. Nálunk meg az a helyzet, hogy 1 éven belül biztos lesz valami a céggel, vagy megvásárolják, vagy egyesül egy másik céggel. Ilyenkor viszont teljes felmondási védelem van, bármi történik, engem az új cég ugyanugy köteles átvenni és megtartani mintha semmi nem történt volna. Csak akkor nincs felmondási védelem ha végérvényesen csődbe megy a cég, senki nem veszi meg, akkor azzal a nappal szűnik meg a munkaviszony amikor a céget törlik a cégjegyzékből. Kívánom hogy ez senki ne érjen utol, mert ilyen esetekben általában még a dolgozók bérét se nagyon tudják kifizetni.

KataKép valami két évről én is hallottam de csak úgy, olyan vonatkozásban, hogy 2 év alatt kell 180 napnak meglennie. De ebben feltétlen kérdezd meg a szakbarbárt, aki egyébként mindenkinek nagyon normálisan érthetően válaszol.

BorokaKép a kérdés jó, ha minden jól megy akkor 0,5 évtől 2 évig tart a GYED, utána GYES 2 - 3 év között, na ekkor valamikor tervezzük a másodikat. De: csdak ha minden jól megy és úgy állunk anyagilag hogy nem kell előbb visszamennem dolgozni, (mert ez utóbbi esetben a GYED helyett kérem a GYES-t és mellette dolgozhatok.)


Csajok! Mégegy egészségügyi kérdés: Most finnyásak ne olvassák továbbKép Meg tudná mondani nekem valaki hogy normális-e a bővebb hüvelyváladék? A bugyin az égvilágon semmi nincs, még egy pötty folt se, se semmi szag, és mégis vhogy nyirkosnak érzem - lehet hogy ott jobban izzadok? Szerintetek normális ez? Csakhogy ne lássak rémeket...Kép
Vendég
 


Sziasztok!

Tűzmanó!
Nagyon szemét a főnököd... Kép A poci szúrás, ahogy leírtad, már nálam is előfordult, főleg amikor sokat mászkálok és terhelem, akkor nekem is szokott lenni ilyen "levegő beszorulás" érzés. Nagyon rossz. Kép Olyan tompán nyom egy ponton, és minden lépésnél kellemetlenül szúr. Nekem általában pár perc alatt elmúlik (ma is volt). Aztán ha nem pihenek le, akkor a hasam legalja kezd el húzni, mintha mázsás kövek lennének benne, elég rossz érzés, de ha leülök és pihenek egy kicsit, akkor múlik Kép Haskeményedés néha-néha előfordul, de csak kb. egy percig, aztán elernyed. Én is inkább a köldök alatti vonalban érzem.
A mellső fali lepény az, hogy a has felőli oldalon tapadt meg, de ez is teljesen normális, akár a hátsó fali. Az a lényeg, hogy távol legyen a méhszájtól. Csak sajnos ez tompíthatja a babamozgások érzékelését, bár van akinél ez sem gond. Nekem is mellső fali Kép
Az utolsó kérdésedre, a hüvelyváladékkal kapcsolatban, nálam dettó ugyanez van... Kép szerintem ez normális, mindenhol azt olvastam hogy amíg nem szagos és szines, addig nincs baj. Főleg most ebben a melegben, fokozottabb a jelenség, biztos hogy az izzadság is közrejátszik a nyirkosság érzésben. Gondolom, a többieknek is vannak hasonló "tüneteik" Kép

Bujka és többiek!
Köszi az infót a Győrfy dokiról. Azért én majd megemlítem, hogy "őt kérném" Kép

Gesztenye!
Nagyon örülök a jó híreknek! Kép

Mamy (24+4)

Kép
mamy
 
 


MamyKép szuper, akkor nem aggódom ezen sem!Kép (a nyirkosság egyébként a legjobb szó rá)
Vendég
 


Bujka, Melinda:
A császárnál az a lényeg, hogy az utóbbi 15 év alatt a 9%-os császár arány felment országosan 33%-ra. Ez óriási szám, amit a doki azzal indokolt, hogy ma már a perek elkerülése végett sokkal hamarabb császároznak, mint annak idején. És hozzáfűzte, hogy vannak olyan sztár kismamák, akik már a 37. héten előre megbeszélve kérik a császárt - épp most folyik eljárás emiatt (neveket és kórházat nem említett).
Persze a MÁV kórházban a császár arány 23%, az országban a 4. legalacsonyabb. Erre nagyon büszkék.

Sz_Kata:
Majd írd meg mennyire jött be második doki(néni?) és azt is, hogy vasárnap hogy tetszett a MÁV szülőszoba. Hánytól van egyébként a nyílt nap vasárnap?

Ciao,

Dorka

[url=https://lilypie.com]KépKép
boróka1973
 
 


Sz_kata
Én is kinaiban vásárolgattamKépKépKép

Terhesség alatt természetes a bővebb váladékozás, erősebb izzadás, hiszen a vérkeringés gyorsabb (szaporább az ember pulzusa is...)

Kicsit el vagyok havazva... hétfőig kínlódok egy dolgozattal... csak nem értem, hogy mit kellene bele írni...

Gigi 25KépKép
Vendég
 


Sziasztok, Lányok,

elhoztuk a muskátlikat, és asszem, mégsem ajánlom a bácsit... A futókat ugyanis felkarózta, és most, mikor leengedtem őket, derült ki, hogy emiatt igen hosszú és vékony száron ülnek a virágok, nem bokros, hanem megnyúlt az összes. Asszem, megvárom, míg elvirágzik ez a garnitúra, és visszavágom őket. Pár sajna le is tört... Szóval nem a legjobb a helyzet. Kínált ugyan kisebb virágokat is, de azokat én nem is láttam... KépKép

Sz_Kata, Gigi,
ugye, milyen jó érzés a bébinek vásárolni? Én ezt nem is hittem volna... Igaz, még csak két baby dollt vettem összesen, de mindig mosolygok, ha rájuk nézek Kép

Melinda,
előbb elfelejtettem: Bergon honlapon sajna csak egy ikerkocsi van, és az eléggé... hm... (nézd meg...)

Kép
Ákata
 
 


Tűzmanó!

Az van amit Ákata írt! meg iszonyúan megnő ilyenkor az ösztrogénszintünk, és az is sok nedvet csinálKép! nekem is ilyen van, meg szerintem mindenkinek, de engem nem zavarKép


Lányok a fiam olyanokat mond, hogy megzabálom. ma reggel kértem Zsoltitól pénzt a piachoz, mert nálam sosincs kápé, akármennyit veszek le az automatából, nála meg mindig van zsebben. ki érti ezt?Kép

Domi azt mondta (apja elutazik a hétvégén): anya, ha apa nem lesz itt, majd én adok neked pénzt apa helyettKép(van spórolt pénze)

tegnap este, mikor bekutyultunk a nagyágyra mesét olvasni, megkérdezte, kistesó hallja-e amit mesélek?Kép Mondtam neki, hogy igen.

reggelinél meg azt kérdezte, mikor ettük a hagymát, hogy nem csípi-e a kistesónak. Arra gondoltam úgy érti, ha pár hónapos kisbabának adnánk hagymát. mondtam, hogy de igen csípi.
Erre ő, akkor miért eszed?

megzabálom. ezekért a pillanatokért érdemes élniKépEz miatt kiegyeznék még egy kisfiúbanKép

Én is beültettem 15 láda virágot, én miután végigjártam BP. összes kertészetét, 3 éve mindig a törökbálinti Coránál kötök ki, a legszebbet és legolcsóbbat ott kapom.(Előtte a Sasad Rt. üvegházaiba jártam Budaörsön, de azokat eldózeroltákKép)

A terheléses cukrom tök jó lett, éhomi 4.50, terheléses 5.40. Afp eredménye Máj. 22-én lesz meg, aztán mehetek UH-ra. Végre!! remélem megmutatja magát, hogy mi van a lába között, ha nem, elmegyünk 4D-re, pedig nem akartunk, de nagyon kiváncsi vagyok mi leszKép

pussz:
rejo
(17+1)

Kép

Kép
rejo
 
 


Még egy:
a babafalván van egy tébétanácsadó, szerintem jó, és hamar válaszol Kép

Kép
Ákata
 
 


Rejo,
nagyon édes a kisfiad KépKépKép Teli zseb/üres pénztárca - ismerős Kép
Sasad ledózerolása megrázott. Ott voltam egyszer őszi munkán, még középiskolás koromban... És teljesen megszűnt vagy csak elköltözött?
Milyen virágokat ültettél?

Kép
Ákata
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, csak nincs időm visszaolvasni! Mindenkivel rendben van minden? Remélem!
Itt minden ok! A legnagyobb problémánk, hogy nincsenek szép fiú nevek!Kép ...Rohadt AFP.....
Puszi nektek!

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78
 
 


Kata!

Itt a Budaörsi telephely már nincs. Arra én is kiváncsi lennék, maradt-e még valahol telephelye, vagy teljesen megszűnt. nem tudja valaki??Itt volt a legszebb és legolcsóbb a virág egész Bp-en.

Én félfutó muskátlikat vettem vezérvirágnakKép, minden ládában van belőle kettő-három, és egynyári palántákat ültettem mellé, futópetuniát, mimipetuniát, asztilbét, verbénát, van egy futó angolmuskátlim is...Gyönyörűek, ha majd beindulnak lefényképezem a két teraszt!

Kép

Kép
rejo
 
 


Most jövök rá: a szép dúsak nekem is félfutók... A mimipetúnia milyen? Nekem olyan van, ami nagy tálban csüng le... Imádom Kép
Csodálatos lehet ez a sok virág Nálatok... Én még csak gyűjtögetek, terasz még nincs kész... Én a muskátlik közé szúnyogriasztót tervezek, meg valami színes, kisvirágú futót...

Kép
Ákata
 
 


Kata!

Bocs, elgépeltem, az MINI petúnia KépKép, de jót nevettem. Bokros, de kicsi illatos virágai vannak, strapabíróbb, mint a nagyvirágú. Azt nekem elveri mindig az eső. Várhatom mire újra kivirágzik. Most a futópetúniám is illatos. ja, ültettem bohócvirágot is, azt tavaly nagyon megszerettem. meg egy-két szúnyogriasztót is.

Színes kisvirágú futó a bakopa (fehér), vagy a "balkon aranya" (sárga). Esetleg a mézvirág (fehér)isteni mézillata van.Lobélia?? (kék) Ezek mind kisvirágú futók.Kép

Én azt szeretem, ha vegyesek a virágládák, és sokféle virág, sokféle szín van köztük.

na megyek aludniKép

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziasztok!
Mindjárt írok hosszabban is, csak most nem bírok magammal a boldogságtól. Babóval úgy néz ki, minden ok, be is mutatom Nektek. Kép

KépKépKép

KépKép
melba
 
 


Sziasztok! No itt vagyok végre. Eléggé lemaradtam, már ami a reakciókat illeti. De végigolvastalak Benneteket, csak annyi minden történt a napokban.

Reggel voltunk a Praxisban. Nagyon klassz volt, ismét megkönnyeztem. Babánk jól van, a doki szerint egészséges Kép , jó alaposan végignézte. Persze megint aludt, valahogy mindig az uh-ra időzíti. Kép Így viszont jó fotókat lehetett róla készíteni. Kép Csak egyszer megnéztem volna, hogy pl. hogy bukfencezik a méhemben, de ne legyek telhetetlen, tudom. És továbbra is 150 %, hogy kisfiú. Már csak egy név kellene... Még hétfőn megyünk szívuh-ra, ha ott is minden ok, akkor békén hagyjuk növekedni egy időre. Kép

Bali, lehet, hogy én vagyok figyelmetlen, de mintha az uh-os beígért beszámolód elmaradt volna... Kép De az jó, hogy rendben vagytok. Kép

Rejo, tényleg ennivaló a kisfiad! Csodálatos lehet megélni, ahogy nyiladozik az értelmük! Kép Alig várom, hogy majd az enyém is hasonlóakat mondjon. Bár siettetni nem akarom az időt, úgyis olyan gyorsan felnőnek. De azért a kislányok is hasonló dumára képesek. Tudom, mert 2 unokahugicám van.
Krisszi, Rejo! Benne vagyok bármikor a találkában (egyedül a vasárnap gázos, mert az családi nap - szüleim, anyósék), itthon vagyok táppénzen. Dévaihoz legközelebb majd 31-én megyek. Ott laktok mellette? Nektek mikor jó? Ja és könnyen mozgok, van kocsi ui. Szóval ha pihizel Rejo, akkor én is szívesen mozdulok. Kép
És én is szívesen csatlakoznék az Outletes látogatáshoz, ha beugrunk a bébis részbe is.

Gratula a cukoreredményedhez! Kép Remélem, majd az enyém is hasonló eredménnyel zárul! Hogyhogy ilyen korán voltál terheléses cukron? Drukkolok, hogy legközelebb ne legyen a babátok nagyon szégyenlős!

Gigi, részvétem a dolgozat miatt! Kép Ilyen szép időben ilyennel foglalkozni külön kín lehet...

Köszi Melinda az infókat. Kép Én nem gondoltam, hogy ez probléma lehet, így nem is említettem a dokinak. Igaz, hogy kb. 1 hónapja mondta, hogy ő keménynek érzi a hasamat és szedjek dupla magnéziumot. A héten is ellenőrizte, azt mondta, ez így ok. Kép Akkor egy ilyen hipp-hopp szülésben, mint Giginél volt, én is benne lennék... Kép
Ja és szorítok, hogy a céged kihúzza nyár közepéig! Kép Ezek tényleg olyan disznóságok! Kép És persze gratulálok a laboreredményeidhez, örülök, hogy minden rendben van Veletek! Kép A vizelet ph-m nekem sem volt ok, de azt mondta a Dévai, ez csak attól függ, éppen mit ettem.

Sz_Kata, ne parázz, mert akkor még inkább keményedsz! Nyugi, inkább keress meg gyorsan egy másik dokit is! Kép Gratula az új babacuccokhoz! Kép Ja és aranyos voltál a tv-ben, én is meglestelek. Kép

Gesztenye, gratulálok a négymarkeres eredményetekhez! Kép Én már csak tudom, hogy ez mekkora megkönnyebbülés!

Tűzmanó, részvétem a szemét főnököd miatt! Kép

Jadey, jobban vagy már?

Kata, teljesen egyetértek Veled, én sem bírnék nő nőgyógyászhoz járni.

Én is imádom a bababoltokat járni. Kép
És én is csatlakozom az érdi találkozóhoz! Köszi Kata az infót! Kép

No sikerült ismét sokat írnom. Remélem, azért lesz türelmetek hozzám!

Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinek! Melba (19+5)

KépKép
melba
 
 


Szia Lányok és Kisbabók!!!

Nagyon eltűntem, de sajna nekem így munka mellett egyszerűen nem jön össze ez a fórumozás!
Pedig nagyon hiányzik már, hogy elsősorban a Babóval foglalkozzak. De ha minden jól megy, akkor már csak 1-max. 1,5 hónap. Kép
Látom, sok számomra új ember is nagyon aktív taggá vált; ez örömteli hír! Kép Csak nekem nehéz követni.. Kép
Sajnos a munka miatt az érdi talin sem tudok részt venni; pedig ez egy tiszteletbeli érdinek nagy szívfájdalom! De majd legközelebb, pl. június vége felé már biztos csatlakozni tudok. Kép
Amúgy minden ok! Babó egyszerűen tünemény, minden rendben vele; legalábbis Praxisban is ezt mondták, és még mindig biztos, hogy kukis. Kép
Most megpróbálok képet is feltenni, remélem összejön!

Mindenkinek millió puszi és mindenkinek szép, boldog napokat!

Macifülke
macifülke
 
 


Nem akarja az igazságot. Kép Kép Kép
Miért nem működik a melléklet feltöltése gomb? Kép
macifülke
 
 


Macifülke!
Ha végképp nem tudod felrakni a képeket, küldd át nekem és felrakom helyetted! Kíváncsi vagyok a Kisfiatokra Kép
Puszi Neked és kitartást a munkahelyeden!
Melinda

KépKép

KépKép
bujka
 
 


Sziasztok!

Kata!
A TB-vel kapcsolatban csak megerősíteni tudlak: ott próbálnak átvágni, ahol tudnak! Nekem a táppénzem volt ilyen, amikor simán 60%-os pénz utaltak a 70% helyett, de én szerencsére utána néztem. Röhej!
15 láda vagy 18 cserép?! Tiszta zizi vagyok Kép Sajnálom, hogy a bácsis muskátlik nem jöttek be, de vigasztaljon, hogy nem voltak vészes árúak. Majd a Hidasi! Kép Mondjuk már mi is megszívtuk a nagy barkácsáruházakkal muskátliügyileg (épp tavaly), de ezeket az apró virágokat bevállaltam. Szerencsére Kép

Tűzmanó!
Akkor utánanézek ennek a 42 vs. 60 napnak. Az nálam is oké, hogy a cégnél végülis én járok a legjobban, mivel az én munkaviszonyom a cég cégjegyzékbeli törlésével szűnik meg csak, míg a többieknek Kép... Nálad tényleg okés a dolog, mert kötelesek átvenni Kép
Csatlakozom a Többiekhez, a bővebb hüvelyfolyás a terhesség alatt teljesen normális, amíg nem szagos és nem csíp, viszket odalenn. Meg emellett izzadunk is rendesen. Én személy szerint több tisztasági betétet elhasználok a folyás miatt egy nap, hogy jól érezzem magam Kép

Dorka!
Nekem ez a császáros dolog ellentmondásos. Ugye azt ecsetelte a doki, hogy 5-10-szerte kockázatosabb a császár a babára és a mamára nézve egyaránt. Emellett a perek elkerülése végett végeznek több és több császárt. Na nekem ez a két tény ellentmond egymással Kép Nem Veled kötekszem, félre ne érts, csak érdekesnek tűnik! Kép

Gigi!
Jó kihavazódást! Kép

Rejo!
Domi beszólásai Kép
Gratula a cukoreredményhez Kép

Bali!
A második fiúnév megtalálása nekünk is nagy fejtörést okozott Kép De nem lehetetlen Kép Sok sikert!

Melba!
Nagyon édes a kisfiútok Kép És a lényeg, hogy minden rendben van Vele Kép Kép Kép Nekünk is mindkét babóca aludt az uh-ozás alatt a Praxisban és megbeszéltük Győrfi doktorral, hogy ő a hibás (ezt ő magára vállalta Kép), mivel biztos nagyon nyugtató a hangja és a babók bealszanak rá Kép És tényleg nagyon nyugtató a pasi Kép

Mi is tök jól vagyunk Kép Ketteske mozog ezerrel, úgyhogy ennél több nem is kell. Emellett Marci is tüneményes: kertben pöröl a kutyákkal, szabályszerűen kiabál velük és magyaráz nekik az Õ édes babanyelvén, locsolja a füvet, követ gyűjt és nyal Kép, füvet nyír a saját fűnyírójával stb. Benn pedig próbálja szétszedni a lakást. Még bírom a kiképzést Kép

Puszi Mindenkinek: Melinda (26+1)

KépKép

KépKép
bujka
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.20 08:25-kor.
Vendég
 


Sziasztok jányok,

Szerencsére már nincs lázam, de még mindig ezerrel fújom a nózimat és köhögök.
Mindenkinek köszi a jókívánságokatKép

Tegnap és ma kárpótlásként (páromat elengedtem 3napos horgászatra, remélem tényleg ott vanKép)
jól bevásároltunk JaddelKép Persze mind Bencének!Vettünk "szagtalan"kukát, kistakarót, egy vagesz farmert, kiskabcsit, pelenkázótáskát, hajkefét, körömcsipeszt és egy kapucnis türcsit. Kicsit tartok a szerelmem reakciójától, bár elég teheteségem van a magyarázásbólKép
Simigabi: Szerintem is a 28.-on kell majd mennem. Ha jól emlékszem, Te szülsz a Bhonvédba a Kiss dokinál, ugye?
Melba: Nagyon édi a kép! Kicsit irigykedtem, mert a mi képünk és videónk sokkal rosszabb minőség, még olyan kis csontváznak néz ki, pedig nagyjából egyidősek vagyunk. Bence viszont végig fent volt, még a nyelvét is kinyújtottaKép

Jade ma elcsábított az Állatkertbe. Botrányos volt 2400Ft.ért szinte minden állat eltávozott már a helyéről 16hkor, ami szerintem luxus. Erősen gondolkozom azon, hogy betelefonálok.

Csajszik, nagyon vizesedek. Szerintetek ez ilyenkor már normális? Majd konzultálok a dokimmal is, de hátha tudtok vmi megoldást...

Puszinyuszi

KépKép
Kép
jadey
 
 


Sziasztok!

Melba!
Akkor 31-én összefuthatunk nálam, Krisszi ez neked is szól, ha jó az időpont!Hányra mész Dévaihoz? Előtte vagy utána ugorj be! Jössz szerdán az érdi talira? Ott megbeszélhetnénk!
Outletet még mi sem beszéltük le Krisszivel, majd vasárnap! ha kitaláltuk írunk vagy hívunk!(van mailcím a profilodban?)

Azért voltam ilyen korán terheléses cukorvizsgálaton, mert a család mindkét ágán van cukorbeteg, és doki elővigyázatos. Csinál majd 22-24 hét körül is.

Dorka-Bujka!
Én úgy tudom, hogy a baba esetében pont hogy 10X kisebb a kockázat császár esetén, nem tud beszorulni, kizárt dolog az oxigénhiány kialakulása, nem törhet el a kulcscsontja stb.
Az anya esetében viszont tényleg jóval nagyobb a kockázat, fertőzéssek, letapadások, összenövések...De akkor is a természetes út a jobb szerintem is, sztem ezt akarták kihangsúlyozni az előadásonKép

Hát, ha fiú lesz a második, mi is nagy bajban leszünk a nevekkel. A Boldizsárt törölheted is Bujka légyszi, most született az ismeretségi körben egy. Ilyenkor már nem szeretem adni. Domi azt mondta legyen HerkulesKép (hát persze hogy ezt a mesét nézi mostanábanKép)

pussz:
Rejo
(17+2)

Kép

Kép
rejo
 
 


Sziiia Jadey!

Remélem ebben a jó időben mostmár elhagyod a náthád!!KépKép

Sz Kata!
ment a mail dokiról!Kép

Kép

Kép
rejo
 
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.20 08:23-kor.
Vendég
 


SziasztokKép Olyan szép nap volt ma!

Elmentünk Visegrádra a szüleimmel és a párom szüleivel, megnéztük a Fellegvárat, ebédeltünk, fagyiztunk ....és megtartottuk az eljegyzéstKép Szóval tiszta kánaán volt!

RejoKép igazad van, hogy új nevet gondolsz ki. Szépen eltervezed hogy mi lesz erre kiderül hogy az valaki a környezetedben szintén ezt adja-ez olyan...kiábrándító!

MelbaKép hatalmas gratula, csodálatos képek! Nagyon klassz hogy tudod már a nemét! Én csütörtökön megyek 3d UH-ra, hallottam már olyat hogy vki a 16. héten is látta, szóval nagyon izgulok. Meg egyébként isKép

JadeyKép jó vicc ez az állatkert..kismamáknak miért nem adnak kedvezményt?Kép
De mazért szebb mint mondjuk 5-6 évvel ezelőtt , azóta sokmindent megcsináltak. Nekem legjobban a kék fényben úszó denevérbarlang tetszik...

Vigyázzatok magatokra és mindenkinek nagyon szép 7végét!

Tűzmanó (14+2)
Vendég
 


A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.20 08:23-kor.
Vendég
 


Sziasztok,

Rejo,
Aranyos vagy, de asszem már nem aktuális, mert tegnap este megtaláltam azt az orvost, aki elsőre nagyon szimpi. Nem is akarok továbbmenni.
Szóval, A Nagy Orvoskerítő Hadművelet befejeződött Kép
Már az is nagyon szimpi volt, hogy a rendelőben egy nagyon kedves, fiatal asszisztens fogadott, aki mielőtt az orvos színe elé engedett, megmérte a súlyom, vérnyomásom, hastérfogatom (már 94cm Kép) valamint vizeletmintát ellenőrzött. Eddig ilyesmit sehol sem csináltak..
Azután pedig, első látásra "beleszerettem" a dokiba, rögtön éreztem, hogy rá tudnám bízni az életem. Kedves, halk hangú, nyugodt ember volt, és én rögtön letámadtam a szülési elképzeléseimmel és a kórházundorommal Kép Szeme sem rebbent Kép Jót beszélgettünk és arra kért, írjam le a szüléssel kapcsolatos igényeimet, és a következő talin lépésről lépésre megbeszéljük, értelmezzük.
Ja, és neki is panaszkodtam a gyakori pisilésekről, de nem említettem, hogy az előző doki hólyaghurutot mondott és antibiotikummal akart tömni. Szerinte ez az inger teljesen normális, hiszen a méhem nyomja a hólyagomat. A méhszájam pedig egy icipicit rövidebb, mint az átlag, de nem kórós és a méhszájam pedig tökéletesen zárt. Úgyhogy én is és a baba is nagyon jól van! De főleg én, hogy végre tudom kinél és hol fogok szülni. Nálam az István Kórház lett a befutó, nemcsak mert egyébként is tetszett a hely, de a doki végleg eldöntötte a kérdést

Kép Kép Kép
sz_kata
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?