Hahó!
Hát a tali elmaradt, legközelebb majd idöben szólok, csak BKriszta csak csüt. mondta le a talit (ált. hetente megyünk hozzájuk)
Sziszike
Homeos doki néni (én is itt a babaneten kaptam a cimet) Dr Miklós Anna 06/20 9344-982 kedden 17-19-ig van homeopátiás magánrendelés az Akácfa u. 62-ben, a Dob utca és a Király u. között van. Nagyon kedves, nagyon aranyos, mikor Nándival voltunk egyszerre többet kérdezett, mint asaját gyerekorvosunk eddig összesen
És ami nekem nagyon tetszett, hogy nem elvakult homeopata, mert mondta, hogy ha elöjön a kruppos köhögés, akkor ha csak köhögés adjak homeos bogyókat, de ha rohama van, akkor rectodelt kupot a popójába, és mentö, mert komolyan kell venni. És én ebböl azt szüröm le, hogy nem csak a homeopátia világában gondolkodik, hanem ésszerüen az egészségmgörzés és gyógyitás világában.
Dóra
Énis az ökopelust ajánlanám, bár mi nem használjuk, de lehet, hogy javitana. Ez a moltex, ez nem a mosható fajta, hanem eldobhatós, csak asszem valami kukoricából van. De ebben nem vagyok biztos.
Betsy
tök érdekes, mert neünk mostanában a DM-es nagyon nem jó, mert ha 2 óránál többet van rajta, akkor "kiázik" belöle a betét. Nem tudom jól megfogalmazni, de a börén kis papirdarabkák vannak. De ez csak az utóbbi néhány hónapban. A billa meg kivonult Mo-ról, ha jól tudom.
Csajod nagyon ügyes, hogy már önálló evéssel próbálkozik. Nálunk még nagyon nem megy a kanállal evés, de a szilárdabb dolgokat (pl husi, vajaskenyér, fött répa) ügyesen felcsipegeti a tálcáról.
Mászás: nos én is azt hallottam, hogy nagyon fontos a mászás, kúszás, viszont anyu elmondása szerint én sem másztam, hanem 10 hónaposan már rendesen jártam. Enyémgyerek nem ennyire önálló, most kezdett el mászni, kúszni néhány hete kúszik. Mi jártunk Dévényeshez, örömmel jelenetm, hogy pénteken voltunk utoljára.
Most már én is úgy éreztem, hogy teljesen utolérte a korát, már feláll kapaszkodva, butorok mellett oldalazva lépeget is, kúszik-mászik és persze felül
Na, megyek, mert megmelegszik a 6 puttonyos aszucskám
Pusza mindenkinek