Sziasztok,
Hát elkezdtem szépen sorben reagálni, aztán itt extra szülések indulnak!
Pogi, nagy gratula neked, így is szépen kihúztátok, sok boldogságot!
Csuda édes a legény.
Kanyin, jobbulást neked, remélem túl vagy rajta. Hát ha vírus, azzal nem tudsz sokat tenni. Sok folyadékot igyál.
Adi, lehet, hogy most fáradtabb vagy, épp nehezebben bírod az állapotod. Késöbb meg majd kicsattansz az erőtől
Szerintem majd később meglátod, mennyire fogod bírni az esetleges utazással járó nyűgöt.
Banya, szupi hogy most már te is élvezheted a babavárást, és jobban vagy. Az meg, hogy mi lesz odabenn utánad, ne érdekeljen. Meg fogják oldani.
Jurem, tényleg méregesd sűrün a vérnyomidat, és ha tudod minél többször pakold fel a lábaidat és úgy pihenj... Átérzem, mert nekem meg az elsővel voltak ilyen gondjaim.
Ex, Szilvi nektek is már hatalmas pocitok van!
Szilvi, nekem is már minden nacim lecsúszik a pocakomról.
Ex, ez már haladás...
Húzzatok bele abba a felújításba!
Potter, már neked sincs sok hátra
Hogy vagytok?
Pannamari, ez már szép súly! És megvan már a kórházi csomagod?
Pilchard, szerintem is próbálj meg azért bizonyos időt tartani két etetés között, hiszen kell ürülnie is a pocakjának. Az sem jó, ha állandóan eszik. És te is próbálj meg pihenni amennyit csak tudsz, ha nem is alszol, de feküdj minél többet. Abszolút egyetértek Hello-val, és én is az lll-t ajánlottam volna még... Illetve, ha hiszel a homeopátiában, akkor az Urtica Urens CH5-öt szerezd be. Nálam bevált.
A lelki állapotod teljesen normális, ezek a hormonok. Pár nap és túlleszel rajtuk. Én anno ebéd közben is simán bőgtem, minden "látható" ok nélkül. Pihenj minél többet!
A facica pedig egyszerűen csodás!
Tandi, nem akarlak elkeseríteni, de még tudnak forogni
oda is, vissza is
Satuk, annyira nem akarnak a soron következők még szülni, hogy a végén te leszel a következő
Nyanya, ne aggódjál
A 28.héten még nem kötelező keményedni
Marcy, édes pufók baba
Krisszi, én ugyan a Kárpát u-t nem ismerem, a Praxisban voltunk mindkét babóval, és megbízhatóak, ajánlani tudom őket.
Csibemano, nekem is a mostani terhességem során többször szúr és fáj lent, talán nekem is lejjebb fekszik a lánykám. Ma voltam ctg-n, a doki csak annyit mondott, hogy már nem sok van, mert ugyebár jövő szombat a dátumunk. De se a múlt héten, se most nem nézett meg, így nem tudom, hogy nyílt-e valamelyest a méhszáj.
Encus, fel a fejjel! Süt a nap!
Szép napot,
Doren
38+4