Új privát üzeneted érkezett!

Anita, Virág
tessék akciózni. szorítok Nektek.

most többre nincs időm sajna

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Szerintem nem a closty-n múlik. Kép Ugyanakkora eséllyel indultok. S biztos hamarosan ti is arról számoltok be sikerült!!
Én nagyon drukkolok nektek, s szerintem mindenki más is. Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000
 
 


Jó reggelt!
A tegnap este nagyon jól sikerült Kép!
Lányok egy kérdés? Tegnap 36,0 volt a hőm, ma meg 36,3. Akkor ma van igazából pé-m, vagy tegnap elkaptuk? Ha tudtok segítsetek kiváncsi vagyok!

Virág: nagyon szorítok neked, nagyon jó lenne egyszerre babát várni. Már te is nagyon megérdemled!!!

Mesi! Ez nagyszerű hír, remélem a genetikai UH is jól fog sikerülni! Szorítok!

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 

 
 

Jó reggelt lányok!

Bocsika az eltűnésért! Tegnap csak fél napot dolgoztam, gondolhatjátok, egy hét szabi után... mert délben jött a barátnőm Németországból a 3 hónapos picijével, úgyhogy velük voltam egész délután. Aztán szegény apuka olyan későn végzett a pesti teendőivel, hogy nálunk aludtak, és csak ma reggel tudtak továbbindulni. Na, ezért nem tudtam jönni tegnap. Hétvége meg ugyebár kirándulás utáni romeltakarítás. Még mindig ott áll a fél vasalnivaló!

Köszike lányok a megnyugtató szavakat a pocit illetően, kicsit meg is nyugodtam!

Természetesen, a fényképezőgépet otthon hagytam, úgyhogy a fotókat majd később...

Anita, nagyon szorítok!!! Csak mindent bele! tegnapi, holnapi akció tuti sikert hoz! Akár tegnap, akár ma van peteérésed, akkor is szuper az időzítés! Már nem is emlékszem pontosan, de szerintem ma van pé!

Mesikém, azért ez már kis megnyugvás, hogy ott a picike, és abban pedig tényleg muszáj reménykednünk, hogy egészséges is! Nagyon drukkolok érted, kérlek szólj rögtön, hogy mi volt ma a genetikai vizsgálaton!

Sziszi, örülök, hogy túlestél a nagy beszélgetésen, és látod, milyen optimista vagy, minden rendben lesz!

Oné, remélem, már sokkal jobban vagy!

Virág, az Elevit nekem is segített felszednem pár kilót, de hátha segít?! Tényleg, a teát iszogatod már? Sikerült beszerezned? A munka miatt is nagyon szorítok most már Neked!!!

Na, megyek, belevetem magam a munkahegyekbe! Azért a fotókat nem felejtem!

KépKép
titi_27
 
 


Szia Titi!

Optimista vagyok, de én sem tudom mindig jó-e, amit teszek, bár a szívemre kell hallgatni és akkor nagyot nem tévedhetek.
Ez a baba nem a legjobkor jött több okból is: volt egy perem a volt cégemmel, mert rendkívülivel kirúgtak a terhességem miatt. Annyit kell tudni, megnyertem visszaállították a munkaviszonyomat, de május 31-el meg is szüntettük.
Vagyis, ha idén lenne baba, nincs munkaviszonyom: vagy elmegyek dolgozni vagy Gyest kapok?,
Ezeknek kell utánna járni még, amúgy még egy évig járna a Gyed, így nem tudom mi lesz, azt viszont tudom, hogy 23000 nem elég semmire. Kép
Főleg nem 2 gyerekre..nehéz ez, így.

Azt terveztük, hogy Anna elmegy bölcsibe 1 évre, s én meg dolgozni, lesz saját lakásunk, s 1 évet,ha dolgoztam, jöhet a következő babaterv.
Viszont azt is tudom, ha ez a baba most nem lehetne, születhetne meg-nekem több nem kellene.
Így remélem minden rendben lesz vele.

Sziszike

Kép
sziszike1000
 
 


Szép napot lányok!Kép

Sziszike!
Munkaviszony szempontjából kicsit hasonló cipőben járunk, ugyanis nekem tavaly szeptemberben járt le a gyes, aztán visszavettek, egy hónap szabi, majd átszervezés miatt (megszűnt a tényleges helyem) tartalékállományba helyeztek, 6 hónapig felmentés alá kerültem. Fizut kaptam, de nem kellett bejárnom a melóhelyre.
A felmentési időm alatt jött közbe a kistesó, így a terhességre való tekintettel sem tudtak "megtartani", a jogszabály szerint a felmentési idő végén ettől függetlenül megszűnik a munkaviszony.
Létezik 3 hónapos passzív táppénz is, de ezt nekem nem ajánlották, hanem május 1-től elmentem munkanélküli járadékra (ugyanis ez biztosított jogviszony, erre ugyanúgy jár a tgyás, gyed és gyes is!!!)
Azt hiszem 6 hónapig jár ez a járadék, de nekem időközben megszületik a baba, úgyhogy ugyanúgy kapom majd a fent felsoroltakat.
Az összegekről nem tudok még semmit, mert most intézik még, majd értesítenek.
Minden bizonnyal jobban járok, mintha csupán a gyest kapnám!
Nézz utána ezeknek, és ha nincs más megoldás, te is kérd a járadékot.

Titi!Kép
Ilyen gyors életritmussal, amit te élsz, hamar elszáll ez a néhány hónapKépKép
Van fotó a pocidról?

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


Sziasztok!

Ancsi: igyekszem jhéten utánna nézni, de előbb megvárom a pénteki történéseket.
Én a Tb-hez szoktam bemenni, ott kérek tanácsot.
Árpádhídnál van a Budapesti. Ott már ismernek, majd igyekszem a piszkos anyagiakat is megtudni!

Szép napot nektek!!

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Lányok, ez nagyon szörnyű helyzet! Szomorú, hogy minden szülni készülő anyukának azon kell gondolkodnia, mi lesz, ha vissza akarok menni dolgozni, vajon visszavesznek-e, és hogy jöjjek ki ennyi meg annyi pénzből. Kicsit rányomja a bélyegét az áldott állapotra!

Nálunk kicsit még jobb a helyzet, mert még van munkahelyem, egyelőre, innen megyek el, és nagyon bízom benne, hogy visszavesznek majd. De ha mégsem? Mi akkora hitelt vállaltunk be, hogy nem tudom, hogy fogunk kijönni a Gyed-ből?! Kép De ha más meg tudja oldani, talán nekünk is sikerülni fog, sok lemondással. Csak az a gond, amikor már nincs miről lemondani. Kép

KépKép
titi_27
 
 


Nem pártoltam ám el tőletek!!! Kép
Hol vagytok lányok?
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a neurológusnál, de semmi jót nem mondott, Annának nagyon nagy a veseköve, 30 év alatt ő a 3.baba, akinél ilyet látott. Kép
A műtét meg nagyon veszélyes lenne nála, nagyon komoly műtét lenne. De a doki azt mondja húzná még ezt, hiszen nagyon pici, de, ha beágyazódik egyből műtik.
Addig is folyamatos kezelések, pisivétel, antibiotikumozás..
Kérdeztem porlasztani nem lehet? De nem, mert senki nem vállalná, mert olyan picike. Nagyon könnyű mellé lőni. Azt mondta konzultál az urulógussal is és pár hét múlva menjek vissza.
Addig is sokat itassam Annát és figyeljek minden gyanus jelre.
Nagyon félek, de remélem megoldódik szerencsésen, bár azt mondta a doki, elmúlni nem fog magától.
A családban senkinek nem tudok, hogy ilyene lett volna, s a doki azt mondta el sem tudja képzelni mitől alakulhatott ki.Kép

Most néztem a papíromat, amit a kórház adott, azt adta táplálási tanácsnak, hogy 1éves kora után tehén tejet adjak, de kérdem én minek, amikor 7dl tejcit is eszik egy nap? Amikor ennyi az alergia? Na nem fogok mindent megfogadni.Kép

Más: első gyerkőc után nem rugtak ki csak megszűntették a munkahelyemet, s, így nem volt hova visszamennem..ami még ari, hogy elfelejtettek eről engem értesíteni. Kép

Sziszike.

Kép
sziszike1000
 
 


Nagy a csend ma... Mesi? Van fejlemény? Már olyan kíváncsi vagyok! Én pedig hoztam a fotókat!

Férjurammal:

Kép

Drezdában:

Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


És még egy a szerintem nem nagy pociról... lehet, hogy mégis visszaszívom ezt a megjegyzést. Kép

Kép

KépKép
titi_27
 
 


Titi,
barátnőmnek hátrahajló méhe van, egy kicsivel volt nagyobb a hasa 7 hónaposan. Szóval szerintem ne izgulj. Nekem nagyon rövid a törzsem, így már rajtam a 2.hónap is meglátszik.

Anita,
meg is sértődtünk ámKépKépKépKépKép
Nagyon remélem ügyes kisfickók kerültek a pocakodba, mert most tutti csak rajtuk múlik a dolog.

Hát ez a gyes/gyed téma nem semmi. Én nem javaslom a táppénzt, inkább ha tudsz köss szerződést az oep-pel. Ha jól emlkészem havi kb.16000-t kell fizetni és kapod a maximális gyed-et. De az tény, hogy a 3 hónapot használd ki táppénzként és csak a többire köss szerződést. De lehet neked járna még a TGYÁS is. Abba pedig még a végkielégítés, meg minden beleszámít... Szóval szerintem kérdezz rá mindenre.

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


HalihalóKép

Titi!Kép
Olyan jók a képek, biztos nagyon jó volt a kirándulás is. Én még sosem voltam Németországban, pedig szép városai vannak.
A pocid tényleg nem nagy, - nekem nem terhes állapotomban volt ekkoraKép - de most egy hét alatt is nagyon sokat fog nőni!
Nagyon szép, formás hasad lesz, már látomKép

Hányadik héten is jársz???Kép

Anita!
Sok drukk a "kisfickóknak"Kép
Eredményes célbaérést kívánokKépKép

Ancsi

KépKép
KépKép
régiancsi
 
 


sziasztok

titi!kislányod lesz?KépKépKép

kicsijuci!addig ne kenödj el amig nem mondja a doki biztosra hogy nem kisfiu!amugy meg a kislányok is olyan kis édesek!majd a következö fiu lesz ha a mostani kis pocilakod nem az!

tegnapi akcio elmaradt mert kitört a harmadik világháboru!pont jokorKépez van!

ja csajok nem kaptam meg a melot!nagyon azon gondolkozom hogy hazaköltözöm!otthon lenne betegbiztim melom de nem lenne férjem!
kezdek begolyozni a sok szerencsétlenségtölKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág,
nem elkeseredni! Tessék békét kötni!!!KépKépKépKépKép

Kicsijuci,
Barátnőm most vasárnap szült meg. Végig kislányt mondtak nekik és megszületett Bence. Állítólag nehezebb megmondani azt, hogy kislány, mint azt, hogy kisfiú. Ne legyél elkenődve.KépKépKép

Tettem fel új képeket is. Az esküvőnkről is, ahol már ott volt pocakban jócskán már Enci baba (nagy hasim volt már): http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9062

Lányok,
én 2008/2009-ben szeretnék szülni megint. mikor nyitjuk meg azt a topikot??KépKépKép

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Zseppy, ezek a fotók, és a babácskák... nagyon édesek! 2008/2009... én akkorra tervezem a másodikat! Kép Bár inkább 2008-ra. Na, jó, lassítok, még az első sem született meg!

Virág, tényleg nem elkeseredni! Próbálkozz tovább, ne add fel! Biztosan vannak még lehetőségek, csak nyitott szemmel/füllel kell járni mindig! A baba miatt pedig... ha legközelebb itthon jársz, úgyis elmész rögtön dokihoz. Biztosan több időt fogsz itthon tölteni, és lesz idő ahhoz, hogy kiderüljön, miért is nem fogan meg a baba.

Virág, honnan gondolod, hogy kislány lenne a bébink? És hogy érted azt a harmadik világháborút?!

Juci, de jó, olyan jó Neked, hogy már kiderültek az eredmények, és hogy ilyen jók. Az integrált teszt az ugye, amit kérhetsz, hogy csináljanak meg, de fizetni kell érte bőségesen? Szerintem se keseredj el még a kislány miatt, lehet, hogy a 18. heti uh-n már rögtön látni fogják a kukiját. Lehet, hogy csak eltakarta! Kép

Mesi, nem jöttél tegnap!!! Mikorra lesz eredményed? Ugye minden rendben van?

KépKép
titi_27
 
 


Lányok, jut eszembe, áll még a 20-a délutáni tali (15.00)? Azt láttam, hogy sajnos Cupinak sem jó, de azért vagyunk még néhányan, ugye akkor találkozunk?!

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!
titi!a hasadra néztem és arra irtam hogy csak nem kislány?KépKép
a világháborut meg arra irtam hogy veszekedtünk igy ez a honap eluszot!

csajok van egy jo hirem!jövöhéten jön a "boszi" anyukám!mindenki rakjon fel a pocijárol képet elöl nézetböl és oldalnézetböl!ö megmondja nektek hogy mi lesz a baba!99%-ra eddig egyszer tévedett!pedig már jo pár anyukának megmondta a baba nemét!

lenne egy kérdésem!ha pl valaki terhes és nem tudja mert megjön a mensie!hány honapig jöhet meg terhesség mellett?

vége a világháborunak ma béke van!Kép
csajok szoritsatok!voltam ma állásinterjun!ma tudom meg hogy felvesznek e vagy sem!szupi munka lenne szupi fizujért!és nagyon kedvesek a fönökök!csak délelött kéne dolgoznom és lenne betegbiztim!ugy szeretném megkapni!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


zsepy!megnézegettem q képeiteket!ugy irigyellek!milyen jo neked hogy két gyermekes anyuka vagy és hogy ilyen aranyosak a gyerekeid!a kisfiad tisztára rád hasonlit a kislány meg apukára!jo gyorsan nő a kiscsajKépaz esküvöi képeteken is szépek vagytok!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, ez szupi volna, de jó lenne, ha megkapnád végre az állást! Nagyon drukkolok!

Na, akkor ma csinálok fotókat még a pociról, és felteszem, de szerintem még korai. Kíváncsi volnék a jóslatra! Kép

KépKép
titi_27
 
 


titi!én a hasad alapján kislányt mondok!Kép
ok rakj fel képeket mert már an hasad igy nem korai!csak elö nézetböl is!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


csajok!merre vagytok?
koda,oné.csné,anita,tücsi,rimar????

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Tényleg mindenki nagyon csendben van. Én most már vagyok napközben. Igaz, dolgozom, de azért néha-néha tudok jönni.

Olyan fura, már alig bírok normálisan ülni a hasikótól. De a barátnőmtől kaptam tegnapelőtt kismamanacikat, szerintem fogom tudni őket hasznosítani, olyan kényelmesek. Lassan lehet őket hordani.

KépKép
titi_27
 
 


Sziasztok!

Vagyok, csak olvasó üzemmódban.
Tegnap még dolgoztunk az "ügyön" egy kicsit, de lányok úgy görcsölt egésznap a hasamalja, alig bírtam este elaludni. Ma már csak érzem, hogy van, és elviselhetőbb.
A hőm ma reggel 36,4 volt, már halad felfelé. Nagyon bízom benne, hogy sikerült.Kép
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


erről jut eszembe nekünk egy éves a LánykántKépKépKépKépKép

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok, csak bölcsis dekorációt gyártottam 2 napig. Most fejeztem be.....

Nekem is megjött, így elmentem a dokihoz. Felírta a clostyt. a 16. napon kell UH-os ellenőrzésre menni, hogy használt -e a gyógyszer.
Remélem a ciszta felszívódott.....Igaz most nem emlékeztettem a dokit, hogy volt nekem 1,5 hónapja. Akkor nem írta volna fel a gyógyszert.

AnitaKép
Látom, neked maga a gyógyszer hatott. Remélem sikert is hoz. Bár azt mondták, 4 hónap ezzel a gyógyszerrel is átlagban a teherbeesés.
A peteérés pedig azon a napon van, amikor leesik a hőd. Mire felmegy, már megtörtént a tüszőérés.

TitiKép
Ha a nadrágok kényelmesek, inkább azokat vedd fel. Nem kell nyomorgatni a pocitKép

VirágKép
Neked nagyon drukkolok a munka miatt!
Anyukád meddig marad?

ZseppyKép
Annyira aranyosak a gyerkőcök! Már láttam a képeiteket, de most megint végignéztemKép


Most rohanok a bölcsibe, később jövökKép

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Zsepy!egy éves?KépKépez tetszik!

Koda!anya szerdán hajnalba jön és következö héten szombaton megy haza!másfél hét!

hát a melo szerintem nem sikerültKépnem hivtak eddig és szerintem már nem is fognak!miért is lenne szerencsém!

csajok senki nem tudja hogyha valakinek megjön tehrhesség mellett hány honap a normál?vagy csak az elsö honap a normális ha megjön?én már hallottam olyat hogy jo 5honapig volt valakinek!ti nem tudtok valamit ezzel kapcsolatba?

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


anita!szoritok!de csak halkan!

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág, én annyit tudok, hogy a párom nagymamája az első 4 hónapban menstruált. Csak nem úgy gondolod, hogy mégis várandós vagy? Csináltál újabb tesztet Virág?

Zseppy, már egy éves? Hisz még csak most szültél! Atya ég, hogy szalad az idő! Akkor nagyon boldogságos szülinapot a csöppségnek!

KépKép
titi_27
 
 


Hááát, ez olyan másmilyen szülinap. Egy éve ezekben a napokban voltunk sikeresekKépKépKép

Virág,
hugicámnak a 18. héten derült ki, hogy babát várt. Akkor is azért, mert elment dokihoz, mert napok óta olyan puffadtnak érezte a hasát. Szóval neki addig végig meg is volt. és még rosszul sem volt...

zseppy

Zseppy&Enci&Zsolti
Kép
Kép
zseppymano
 
 


titi!hát neked muszáj mindenre rjönni?probáltam ugy felrakni a kérdést mintha nem rolam volna szo erre te rájösz hogy magamrol beszélek!Képtesztet nem csináltam és nem is fogok!ma a férjem is azt monda csináljak de neki is megmondtam nem és nem is élem bele magam!csak hát fura dolgok történnek velem!ugye hirtelen meghiztam két halvány de pozitiv teszt!és hát tegnap éjjel mikor olvastam alig birtam a könyvre figyelni mert mozgott a hasam de nem tudom elmondani hogy hogyan ugy körbe körbe belül és csikizett(de nem korgott a hasam meg ilyesmi ez más volt)!de semmi más jele nincs hogy baba lenne!és megnéztem a hétröl hétre-t a nöklapjába és hát ha az a teszt mégis pozitiv akkor nekem pont a hizás is meg a mozgás is jo idöbe lenne!de hát a mensim meg megjött a teszt ota kétszer meg azért is nem akartam leirni hogy rolam van szo nehogy megint beleéljem magam,pedig a teszt ota nagyon gyanitom de kételkedem is!hát nem tudom!majd kiderül egy két héten belül!

zsepy én értettem ezt a szülinapotKépKépazért is nevettem egy jot rajta hogy milyen aranyos vagy hogy igy is számolszKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok!

Virág!
Azért én még drukkolok a munka miatt! Az egyik barátnőm is 3 hónapig menstruált, mikor terhes volt. Terhes vagy? Na, mesélj! Képet én is küldhetek anyukádnak? Bár még a hájon kívül semmi sem látszik...

Szóval:
Megjöttem a genetikustól. Fél órát bent voltam nála, anyukám azt hitte, hogy már boncolnak... Pedig csak lelkiismeretesen mindent végigvettünk. De a lényeg a végkövetkeztetés:
" A magzati kockázat az átlagpopuláció kockázatának felel meg." Gyorsan el is meséltem a nagy hírt a barátnőimnek, nem tudtam tovább magamban tartani.

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


na ez jo hir tücsi!szuper!!!akkor mostmár megnyugszol?KépKép

nem nem vagyok terhes csak szeretnék az lenni

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Virág!
Akkor küldjek én is fotót?

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


szerintem várj még keddig!addig ugy is nő még a poci!anya meg kedden éjjel jön!Képde naná hogy küldj

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


NA jó, akkor ha kell, ha nem, megy a fotó.
6,5 hetesen készült.

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép

Mesi

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


de imádnivalo!neked lesz kisbabád!kis zsotyát nem adod nekem?KépKépKép




Ui:na jo csak vicc volt

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Zsotya marad, nem eladó! Kép Kép Kép

Mesi

Kép
tücsök13
 
 


oké hogy nem elado nem is akarok veö lenni!ajándékba kéremKép)))

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


Sziasztok,

Bocsi,nem volt időm jönni... Kép De nagyon hiányoztatok! Kép

Először is, az én hőm az semmilyen. Ebben a hónapban peteérésem az tuti nem volt!

Koda,
aranyos vagy, hogy úgy gondolod, hogy átmeneti, de kicsit félek. Félek, hogy nehogy visszajöjjön a cisztám.... Illetve azon gondolkodom, hogy lehet hogy az előző 2 hónapom görbéje azért volt szép, mert még a gyógyszer dolgozott esetleg... 3napja úgy fáj a hasam, de nem tudom mitől!?! És akkora, mint a ház! Kép Abban reménykedem, hogy esetleg kitolódik a ciklusom, és majd még csak most leszek a közepénél... Kép
Lesz fénykép a bölcsi dekorációjáról??? Úgy szeretném látni, hogy mit alkottál! Kép
Örülök, hogy elkezded te is szedni a Closty-t. Remélem meghozza az eredményt!

Titi,
olyan édi a pocid! Kép Ne aggódj miatta, hogy nől-e! Nől az rendesen! Kép

Lányok, akkor lesz mindenkiről pocis kép fenn végre, hogy Virág anyuja bosziskodhasson??? Kép

Juci,
Mindjárt itt a hétvége! Kép
Küldtem mailt a telefonszámommal! A baba neme miatt meg ne aggódj. Ismerem az érzést... Én sem nagyon szeretnék fiut a fiuk után Kép Viszont jó egy kislánnyal is nagyon! Mégha hisztis is! Kép

Anita,
Hajrá, mindent bele! Szerintem hasfájás után van peteérés, az a tapasztalatom! Kép

Virág,
csak nem úgy érzed??? Kép
A munka miatt szorítok neked én is, remélem sikerül valami már végre!

Zseppy,
édesek a gyermekeid, megnéztem a képeket Kép

Ha akarok édeseket látni, akkor nézzétek meg a következőt:
http://lippner.blogter.hu
Õk a fönököm gyermekei Kép

No,egyenlőre puszi mindenkinek!
Ha nem jönnék akkor jó éjt!

Ági
csné
 
 


Én is akarom a kicsi fiadat Kép))
csné
 
 


Szia ágiKép
El is felejtettem közvetíteni neked a munkahelyedre. Elnézést kérek, de totál beletemetkeztem a dekolásba. Holnap küldöm az irományomakatKép
Nekem is a gyógyszer után nem bír visszaállni a peteérésem. Lehet, hogy neked is emiatt lenne? De legalább elmentetek a családtervezőbe, és ott jelezheted nekik, hogy a hőgörbéd elég lapos. Hátha rögtön tudnak vizsgálódni ez irányba. Ne várjatok fél évet, mint én.

MesiKép
Ezek szerint olyan a tehességed, mintha nem is történt volna az izotópos vizsgálat? Miket mondott? Vagy hosszú és sok lenne leírni?

Gyöngyi!
Jól vagy?



Koda

Koda

Kép

Kép
koda
 
 


Sziasztok!

Gyors bejelentkezés. Sikeresen hazaértünk, minden jól sikerült az utazás alatt. Sajnos még visszaolvasni nem volt időm.
Remélem minden rendben van mindenkivel.
Holnap jövök.
Szép estét mindenkinek!

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 


Jó reggelt!
Hol van mindenki?

Nekem a hőm lassan emelkedik, már ma 36,7 volt. HurráKép!
A hasfájásom tegnap délutánra elmúlt, szerintem lezajlott a pé-m. Már teljesen megnyugodtam, most várok...
Anita

Anita
Kép
Kép
péknéanita
 
 


Jó reggel mindenkinek!

Mesiiiiiiiiiiiii!!! Ez nagyon jó!!! Akkor most már végre merhetünk örülni???!!! Szólj majd kérlek, ha növöget a pocid, mert majd visszaadom akkor a rucijaid. Gondolom, max 1-2 hónap, és már Neked is pocid lesz! Addig még kihasználom őket, jó? Kép

Anita, drukkhegyek!

Bufo, jó, hogy újra itt vagy közöttünk, majd alkalomadtán tessék beszámolni mindenről!!!

Virág, hát, ezek elég érdekes jelek, Istenem, bár igaz volna, és tényleg baba lenne. De mégis mikor szeretnél tesztelni? Vagy megvárod anyukád? Gondolom, ő rád néz, és egyből fog valamit reagálni az egészre.

Lányok, most akkor 20-án lesz talink???

KépKép
titi_27
 
 


sziasztok!

huha anita!ez jo jel!de mondom csak halkan szoritok nem szeretném beléd beszélni!de nagyon szeretném ha tényleg összejönne már neked!

titi!megbeszéltem anyával!képzeljétek ö azt mondta hogy megjöhet a mensim egész szülásig is!hát nem tudom!lehet csak dagadt vagyok!tesztelni nem fogok!még várok egy két hetet akkor már ugyis kifog derülni hogy van vagy nincs baba mert akkor már folyamatosan kellene mozogni a hasamnak!jajj de inkább ne beszéljünk rola mert beleélem magam abba amit megint csak beképzelek magamnak!majd egy honap mulva megirom hogy mozog a hasam vagy sem!

bufo!de jo hogy megjöttél!élménybeszámolot kérünk ám majdKép

Virág
Kép
Kép
virág22
 
 


SziasztokKép

Virág, én több olyan esetről hallottam, hogy végig mensizték a terhességet, és mégtöbb olyat akinek az első 3-4 hónapban is megvolt.
HajráKép


Titi és a többi pocisKép

Nekem még sajna semmi nem látszikKép , pedig már úgy szeretném...

Haga
13+5
Vendég
 


Sziasztok!

Újra vagyok, holnapra megint kellene egy kis drukk!
11re megyek UH-ra, majd a dokimhoz. Kép
Este meg párommal végre mindent átbeszélhetünk..bár mostanság inkább arról esik szó bele kellene ugrani egy lakásvásárlásba, de kicsit félek a magas részletektől..

Megy a drukk mindenkinek, akinek még nem jött össze vagy csak nem tud róla.. Kép

Sziszike

Kép
sziszike1000
 
 


Sziasztok!

Nagyon jól sikerült a pihenés. Jó volt egy kicsit ketteseben lenni. Sokat pihiztünk. Egyszer bemerészkedtünk a városba a bazárba, de csak nézelődtünk. Elmentünk még egy egész napos hajókirándulásra búvárkodással egybekötve. Szupi volt nem voltam rosszul a hajón sem pedig tartottam tőle. A második nap kicsit megpirultunk aminek most meg van az eredménye, mert már hámlik a bőrünk. Képeket megpróbálok rakini, de előbb fel kell tölteni az elemet a fényképezőbe addig nem megy.Az egész hét alatt annyit mindent ettem össze, hogy azt felsorolni is sok lenne. Azt hittem híztam egy csomót, de kilóban nincs változás, viszont a hasam sokat nőtt. Már olyan nagyokat rúg a kis aranyos, hogy rendesen látszik. Dávid hiányzott mind a kettőnknek. Õ viszont nem hiányolt minket, nagyon jól érezte magát mind a két nagyival.

Tényleg mi lesz a 20.-i talival? Remélem összejön.
A nyárral kapcsolatban még nem tudok pontos dátumot mikor nem leszünk. Nyaralni már nem megyünk, viszont a szüleimhez egy hosszabb időre elmegyünk, de még nincs időpont.

Titi
Szerintem van már egy kis pocakod.Kép Tudod már fiú lesz vagy lány? Jók a képek, szép helyen jártatok.

Virág
Nagyon szorítok, remélem az érzéseid jók!Kép
A meléót sajnálom, de ne keseredj el biztos lesz másik.
Az egyik barárnőmnek az első 3 hónapban megjött,amikor terhes volt. Bármi lehet.

Tücsi
Nagyon gratulálok! Õszintén örülök a jó híreknek. Kívánom legyen minden továbbra is rendben. Érzel már valamit, rosszullét ilyesmi?
Zsolti nagyon cuki a képeken.

Anita
Megy a drukk ezerrel!Kép

Koda
Remélem a gyógyszer segíteni fog,jó hamar lesz is eredménye.Kép

Bocsi ha nem írtam mindenkinek, igyekszem bepótolni. Most megyek sajnos van mit csinálnom, az egész lakás merő ruhakupac és rumli, hála Dávid segítő kezeinek.

Zsuzsa

Puszi!

Kép

Kép
bufo
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: