Sziasztok!
Satuk!
Épp délelőtt jutottál eszembe, hogy de jó Neked, egy hét múlva már babázhatsz!
Pogi!
Én jövő szerdán megyek ugyanígy, utoljára a doki magánrendelőjébe, és utána már "csak" a kórházba NST-re, ja, meg majd szülni...
Tandi!
Szerintem nem fog megfordulni, ilyenkor azért elég kevés helye van ám már!
Pilchard!
Nyugalom, ez most a legfontosabb!!! Mármint, hogy nyugodt légy. Meg hát tényleg, ha belegondolsz, épp hogy csak kibújt a drága, nem várható el, hogy azonnal órát lehessen igazítani hozzá. Az LLL-eseket akartam én is ajánlani, de látom, hogy már megtették.
Kanyin!
Te szegény... Nem irigyellek a vírus miatt. Igyál sok-sok folyadékot, ha tudsz, és gyere, hogy mit mondott a doktor bácsi!
Szilvi!
Szép "kis" pocid van!!! Szerintem is Te jössz...
Pannamari!
Szép méretek! A fájdalomcsillapításról annyit, hogy lehet, hogy az ember eldönti előre, hogy nem akar EDÁt, aztán 20 órás vajúdás után meggondolja magát... Egyelőre én is azt mondom, hogy nem, de ki tudja...
Ex!
Nagyon szép kerek a pocid, tényleg lányos!
Adi!
Mi július 1-re vagyunk esküvőre hivatalosak, két verzió van: addigra kibújik Kende baba (ebben bízom), vagy túllépem a terminust. Aztán lehet, hogy semmiképp nem megyünk el. Majd meglátjuk.
Tényleg érezni fogod, mit bírtok el. Csandy toxémiás lett, és a 31. héten meg kellett császározni, de már jól vannak a legutóbbi hírek szerint.
Hello!
Éppen méretes Nálad is a kicsi!
Lányok, lenne egy kérdésem: a has leszállásáról mit mondtok? Úgy vettem észre ugyanis, mintha lejjebb ment volna a Kende-lak, mintha azt olvastam volna valahol (lehet, hogy épp itt
), hogy ha befér a tenyered a pocid és a melled közé, akkor leszállt a pocid, és hogy először szülőknél 4-5 héttel a szülés előtt szokott megtörténni. Nem korai ez még nekem??? Igaz, hogy csak akkor fér ám be, ha állok, de úgy emléxem, hogy a múlt héten ez még nem így volt... Szerintetek?
Ja, és még egy kérdés: szoktatok Ti is olyan érdekes szúrásokat érezni a hüvely tájékán? Remélem, nem nyílok ki idő előtt... Bár épp ma délután beszéltem Kende babával, hogy a júniust azért várjuk meg.
Puszika mindenkinek!
Sziasztok
Norwell+Kende baba (33+5)