Új privát üzeneted érkezett!

Hahoooo!! Mi törtent?
Vagy csak en nem latom a hozzaszolasokat, csak a sajatomat? Vagy ennyire hetvege van?

KépKép
KépKép
motiot

Rita, Majának nagyon boldog 6. szülinapot kívánunkKépKép
Kép
vas

Majanak boldog szülinapot kivanunk mi is! Adj neki egy nagy cuppanosat!!
Remelem kapott ilyen szep tortat, mint amilyet Ildi küldött!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Kép
Isten éltesse MajatKép

Veled mi a helyzet? Magadban dilemmázgatsz?Kép Azt hitem reggel beszállhatok a közös fejtörésbe...Kép

Anikó
pupi5

Nagyon köszönjük a sok kedves köszöntést!!!

Eltűntem, pedig szerettem volna jönni, de ma van az esküvő...!
Tegnap délelőtt Maja ovis tortáját sütöttem, délután az esküvőre (lesz "rendes" kaja, csak sósat sütögettem hozzá). Este meg hulla voltam, előtte harom nap éjszakáztam...

Szóval bocsánat!

Na nem egy nagy dilemma, de elmondom:

Szóval kicsit belevesztem a babanetbe, meg az internetbe, sokszor akkor is itt ülök, amikor a gyerekek körülöttem nyüzsögnek. Elkezdek írni valamit, és nem mindig vagyok olyan jó fej, mint Anikó, hogy felálljak tízszer is szó nélkül, néha rájukförmedek, aztán mar a lelkiismeret.
Először azt gondoltam, nem jövök egy ideig, de úgysem bírnám ki, úgyhogy inkább megkérlek titeket, mondjátok el, ti hogy csináljátok!
Hogy lehet úgy netezgetni, hogy ne legyen túl sok, a gyerekek lehetőleg ne lássák, ne tőlük vegyem el az időt...

A másik, szintén ide kapcsolódik: a tévé.
Nagyon sokáig nem néztek, nem is érdekelte őket, nem volt gyerekdvd, azt meg gondosan titkoltuk, hogy létezik mesecsatorna Kép (Nem véletlenül...Kép)
Na mostanra odáig romlott a helyzet, hogy minden este három (vagy több Kép) mesét néznek, nem rosszakat (Magyar népmese, vakond, Mazsola, kockásfülű) de akkor is.
Sokszor megbeszéltük Zsolttal, hogy legalább az egyikünk üljön ilyenkor oda melléjük, de valahogy mindkettőnkenk rettentő fontos dolga van ilyenkor (pakolászás, stb) Õk meg egyedül bámulják a tévét. Utána meg jön a kuncsorgás, hogy "mégegyet, egy utolsót, léccci...." Kép
Utálom ezt a helyzetet, de már meg vannak egy kicsit fertőzve.

Na, most azt találtam ki, hogy jövő héten nincs itthon Zsolt, megpróbálok reformokat bevezetni. Este nem lesz tévé, csak dia vagy könyv, ha nagyon akarnak esetleg (nem mindennap) délután lehet egy-két mesét megnézni.
Ez hogy van nálatok??

Ennyi volt a nagy dilemma Kép

Kicsit pipa vagyok ma reggel (várom, hogy elmúljon Kép). Kiderült, hogy a céges nyaralásról jövő vasárnap késő este érnek haza, másnap meg munka. Vagyis holnaptól két hétig nem látom az uramat. Banyek. Azért egy vasárnapot kiszakíthattak volna a családjaiknak, hat nap sem tragikusan rövid szerintem...
Kép
Na mindegy, nem fogok ezen a szép napon ezen keseregni!

Úgy örülök a húgoméknak, bár - ne nézzetek hülyének - fel sem bírom fogni igazán... Kép

Drukkoljatok, hogy minden jól menjen, például ne ájuljak el izgalmamban...Kép

Gabi, örülök, hogy minden rendben, HÜLYE AFP!!!

Bea, tegnap gondoltam rád: Majának sütöttem a születésnapi ovistortát, és mit csinált közben az Adél????

NA???

Szétpakolta a törlőkendőket, csokis kézzal ráadásul, így a fele ment a kukába Kép

Valaki még a szülészeten terjesztheti ezt a csecsemők között, hogy "Ha anyád tortát süt, pakold szét a popsitörlőket!"
Ez nem lehet véletlen Kép

ILdi, UTÁNFUTÓ????
Hívj fel, megbeszéljük, oké?

Ne haragudjatok, a többieknek majd később, megyek szépítkezni Kép (a lehetőségekhez képest Kép)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!

Először is: Majának nagyon boldog szülinapot! Kép

Bocsi, bocsi, nem bírtam idevergődni, csak pillanatokra. Már nem is tudom, mi volt, semmi komoly, csak nem jött össze az írás. Meg most a neten épp adriai szállást keresek. Anikónak már meséltem, hogy találtunk egy házat, de sajnos közben mégse jó, mert bár közigazgatásilag ahhoz a faluhoz tartozik, ahol az a bűbáj homokos-pálmás kis strand van, mégis 3 km-re fekszik tőle, és az sok. Az autós, én meg pont olyat keresek, hogy bármikor fölugorhassunk a házba vagy leugorhassunk a partra pancsolni. Ez a ház is totál vízparti, de sziklás meredek part van, nem kisgyereknek való. Van egy ház közvetlenül a strandnál, de sajnos nincs benne még egy apartman, és többen mennénk egy családdal. Úgyhogy most kezdhetem elölről. Csak most már beleszerettem abba a kis strandbaKép

http://www.adrialin.hu/infohu/klek/fotogalerie.html

Rita! Nekem is dilemma ez, hogy elveszem az időt a gyerektől vagy sem. Én általában reggel akkor netezek, amikor még alszik (könnyű nekem, 9-ig alszik sokszorKép), délután, szintén amikor alszik, este pedig mindkét pasim beborul. Szegény fáradt uram addigra elszunyál a meccsen, mire leérek a mese után. Akkor kicsit netezek, aztán felkeltem...Kép
Nappal is benézek időnként, de általában olyankor, ha Miksa épp elfoglalja magát valamivel. Egy picit el kell tudniuk egyedül játszani, és nekünk kell egy kis saját idő is, mert megkergül az ember. Fogadjunk, hogy egy halomszor van neked is, hogy feljössz a netre, aztán nem tűrik a gyerekek és akkor te is kilépsz és mész, nem? Úgy ismerlekKép Épp ma beszélgettünk egy rokonnal, el van keseredve, mert úgy érzi, hogy elrontotta a gyereket azzal, hogy állandóan csak vele foglalkozott, ő volt a központ. A kissrác mostanra nem tűri például a többi gyereket, ha valaki belép az ő körébe (lakás, játékok, az anyjával beszélgetsz), akkor kiakad. Ma is kiabált legalább fél órát Miksa miatt, mire végül kezdett belenyugodni, hogy ottvagyunk. De nem akárhogy ám. Ja, az igazsághoz hozzá tartozik, hogy aztán úgy alakult, hogy az otthoni babusgatás után bölcsibe kellett mennie. Most 6 éves. Kérdés, hogy akkor is ez lett volna, ha másként mennek a dolgok kicsi korában. Sose tudjuk meg. Na, jól eltértem a tárgytólKép

Tévé: lehet megköveztek, de én a tévén nem aggódom különösebben. Miksa nézhet mesét, de meg kell mondjam, olyan marhára nem köti le egyik sem, szóval nincs az a veszély, hogy ott ül a tévé előtt és nem lehet elrángatni. A Teletubbies-kkal volt egy idő, amikor elég sokáig elvolt, de a tél végén, amikor minden tiszta latyak volt kint és nem nagyon bírtunk sétálni, még örültem is neki. Minimaxot hagyom neki nézni, szereti a Noddy kalandjait játékvárosban (max 10 perces), az Apu és én-t (kb. 2 perces), a Rollie, Polli, Olliet, bár azt mostanában nem nagyon láttam, meg a pókos animációs filmet is. Én pedig az Uhu, a bölcs bagolyt szeretemKép De ha összeadnám a napi tévénézést, nem jönne ki túl sok. Igaz, hogy nálunk sokszor megy háttérként a tévé (tudom, nem jó), de általában a TV Dekóra van kapcsolva, hátha van valami jó kertes műsorKép Meg szép tájakat mutatnak és szép házakat.
Én úgy látom, nem von le a könyvek szeretetéből semmit az, hogy Miksa tévézik valamennyit. Látja, hogy mi is olvasunk. Vele is elég sokat nézegetünk könyvet, meg este is könyvből mesélek mostanában, mert így könnyebb lezárni a dolgot. Ha fejből mesélek, akkor valahogy nem hiszi el, hogy vége. Így meg itt a vége, fuss el véle, könyv becsuk, és rögtön tudjaKép Viszont mostanában beledumál a mesébe, és ez így nem az igazi. Mármint nekemKép Egy mondatba kb. háromszor beleszól. Ahogy én megszólalok, már dumál is. Elkezdem a mondatot, "Hol a sünpapa?" "Ott van kicsim", megint nekirugaszkodok, "Hol a sünpapa?" "Ott, látod", megint elkezdem "Hol a sünpapa?" ... nem hiszem el. Gondoltam, hogy jó, akkor ne a szöveget olvassuk, csak beszéljünk a képekről, de közben meg ragaszkodik ahhoz, hogy olvassak. Csak hát közben ma meg egy mondaton belül azt kérdezte meg kb. ötször, hogy hol a nyuszi. Megmutattam, megint kezdte. Aztán visszakérdeztem, hogy hol a nyuszi? Ott, simán mutatja. Valahogy ezt most én nem értem. Nem miértet kérdez, és olyan érzésem van, hogy nem is érdekli a válasz, csak hogy kérdezhessen. Nálatok volt ilyen?

Rita! Húgodéknak óriási gratula és nagyon sok boldogságot a következő 80 évre!Kép

Kérünk képet, biztos csini lettél!Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Majának mi is nagyon boldog szülinapot kívánunk!!!

Kép

Hú, de nehezen jutottam ide én is! Zsoltika beteg sajnos Kép Ma reggelre benáthásodott, láza nincs, de az orra folyik, és éjszaka is sokat köhögött. 10 percenként ébredt sírva... Mellettem aludt a nagyágyban, Apa kint a nappaliban Kép Hajnalban meg rosszat álmodott Zsoltika, valami felhőt magyarázott, hogy kint van, és hogy fél tőle. Egy ideig nem mert kinézni az ablakon, de aztán megnyugtattuk, hogy derült az ég, és már hajnalodik is Kép Nincs felhő Kép Na elaludt, de reggelre meg kifolyt a pisi a pelusból, és amiatt ébredt korán, délután nem tudott aludni Kép Hú de rossz ez a nátha!

Rita!
Nehéz kérdések ezek Kép Én már akkor is úgy érzem, hogy elveszem az időt a gyerektől, ha házimunkát végzek Kép Pedig hát azt is muszáj! Enni kell, főzni kell, tiszta ruha és tányér is kell... Én igyekszem sokszor bevonni Zsoltikát, hogy akkor is együtt legyünk, amikor pl. teregetek. Internetezni én nem nagyon tudok úgy, ha Zsoltika is itt van, mert nem hagyja Kép Ha leülök a gép elé, rögtön ideugrik, és akar valamit. Van egy-két játék, amit nézni szokott (jópofa autóversenyünk van, és egy neki való Micimackós játék is), és mi pl. videókat szoktunk nézegetni. Több mint egy éve van meg a videokamerás fényképezőnk, azzal rövid, néhány perces videókat készítünk elég gyakran, és azokat nézegetjük Kép
Így én csak akkor jutok ide, ha Zsoltika alszik, vagy ha Apája lefoglalja. Napközben ritkán alszik Zsoltika Kép Este sokszor vele fekszem, reggel pedig vele ébredek. Ezért is írok mostanában keveset, ritkán Kép Hát ez van, én így tudom megoldani, és nem is érzem, hogy a gyerek rovására menne az én internetezésem.

Nagyon egyetértek Szirommal: egyrészt kell hogy legyen nekünk is egy kis időnk magunkra (napközben én is elolvasok egy-egy hírt a hírportálokon), és a gyereknek is el kell tudnia játszani egy kicsit magában.

Én nagyon várom különben, hogy megszülessen és egy kicsit felcseperedjen a tesó Kép Bízom benne, hogy a két gyerek ügyesen eljátszik majd együtt. Most mindenhez én kellek: labdázáshoz, vonatépítéshez, kirakózáshoz... Nálatok a gyerekek mennyire játszanak együtt? Lefoglalják egymást?

Tévé: nálunk mesecsatorna nem mehet, sőt semmilyen tévécsatorna nincs bekapcsolva. Csak dvd-ket néz Zsoltika. Van egy csomó mesénk, ő sem sokáig nézi őket. Igazából főleg mostanában nagyon nem érdekli a tévé. Néha még én ajánlgatom, hogy üljön le egy kicsit, kiválasztjuk, hogy mit nézzen meg, amíg összedobom az ebédet, vagy más dolgom van. Egyedül pancsi után, már menetrendszerűen van mesenézés, akkor egy kicsit lenyugszik Zsoltika, és mehet is alukálni Kép

Esküvő milyen volt? Mesélj!!!

Szirom,
Zsoltika is hatvanszor megkérdez mindent. Fárasztó tud lenni, tudom Kép Szerintem ez teljesen normális Kép

Kérdeztétek a szülinapot Kép Volt egy kis ünnepség, fincsi torta, süti a Daubnerből, meg jó kis ebéd Kép Mivel kerek évfordulóm volt, a szüleimtől egy gyönyörű Herendi porcelánt kaptunk Kép Csak kirakni nem merem... Majd 10 év múlva talán Kép

Most pedig alvás! Sziasztok!

pgaboka

Sziasztok, csak két mondat:

OLYAN SZÉP VOLT AZ ESKÜVÕ!!!

Ne haragudjatok, csak szívem-lelkem tele van még a tegnapi nappal, nagyon boldog vagyok.Kép

Szépek voltak a tesómék, amikor a húgomra raáadtam a ruhát, elbőgtem magam, ő meg hátat fordított nekem, hogy ne lásson, mert akkor ő is elbőgi magát Kép.

A húgom meg az öcsém évekig közös lakásban laktak, Orsi most költözik el onnan.
Amikor az öcsém meglátta a menyasszonyt azt mondta: "Hű, ezzel a nővel éltem öt évig?!" Kép
Buli is nagyon jó volt, gyerekeim hatalmas sikert arattak amikor elkezdtek táncolni. Pontosabban előtte is, mert Bernát házilag fabrikált huszárcsákójában és karddal az oldalán vett észt a szertartáson és a bulin is.Kép
Tesóim énekeltek is, meg a sógorom is, tök profik. Olyan büszke voltam rájuk! Láttam a férj rokonainak az arcán az elképedést, amikor a húgom énekelni kezdett...Kép (Tanul énekelni, hosszú évek óta)

Szuper volt, na.... Kép

Ha lesz kép, teszek fel. Kép

Köszönöm a válaszaitokat... Igen, én sem szeretek akkor jönni, amikor ébren vannak, mert nem nagyon szeretem, hogy ezt lássák, hogy lógok a gépen. Milyen példát mutatok, és hogy mondjam azt néhány év múlva, hogy ne netezzenek örökké, inkább társasozzunk, biciklizzünk, ha tőlem ezt látják?

Bírják ők egyébként, ha nem vagyok velük, sőt, elég ritkán ülök le melléjük a szőnyegre játszani, mert akkor mindegyik azt szeretné, hogy vele legyek, az meg ugye nehéz. Nem is ez a baj, jól megvannak többnyire, hol veszekednek, hol szépen játszanak, de ez így normális asszem, nem? Délelőtt meg Adél van csak, ő meg egészen el tud mélyülni a játékban.
Tegnap pl. délelőtt Bernát és Adél voltak itthon, egész délelőtt baromi jól játszottak, tűzoltók voltak, égett a ház Kép. Adél hűségesen rohant Bernát után és csinálta, amit a bátyja mondott. Kép

Szirom, ez ismerős, sokáig nálunk is így volt a mese, én is nehezen bírtam.
Még most is bele-belekérdeznek, de mostmár jobb.
Most azért is van délután a "könyvmese", mert Adélt hamarabb lerakom, a nagyok meg nagyjából ugyanazokat a meséket szeretik. Adéllal meg verselgetni lehet, énekelni, azt nagyon szereti, némán bámulja a számat, iszonyúan igyekszik megtanulni őket. Kép

Ez volt a két mondat...Kép
Majd még jövök, ma nézem az uramat, feltöltődöm a következő hét előtt...Kép Kép

Pussz, és mégegyszer köszi a válaszokat!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,
Rita, en is sokat dilemmazok a neten es a hazimunkan is, hogy nem Abellel vagyok addig. De hat a hazimunkat meg kell csinalni, a net pedig tenyleg kell egy kicsit a kikapcsolodashoz. Ennyi nekünk is jar. En altalaban akkor netezek, ha Abel is itt van, addig ö eljatszogat, aztan ha mar nagyon unja, akkor mennem kell. De egy darabig elvan. A hazimunkaba en is igyekszem bevonni öt, hogy addig is le legyen foglalva. De szerintem is tudniuk kell egy ideig magukban jatszani.
Abel is nagyon igenyli, hogy foglalkozzak vele, de azert neha elvan egyedül is. Csak ott kell lennem vele egy szobaban.
tv engem sem zavar, mosta z uj lakasban nagyon ritkan megy, altalaban csak este, mikor Abel mar alszik, de a regiben hatterkent mindig ment, de öt nem erdekelte. Meg a mese sem. Hiaba probaltunk neha betenni valami kis dvd-t, vagy mesecsatornan, nem erdekli öt meg most sem. De nem is baj. Szerintem ugyis egyszer rajön, hogy az jo. De szerintem ö nem az az egyhelyben ülös mesenezös tipus, nem bir ki öt percnel többet egy helyben mozdulatlanul. Inkabb kintröl nehez öt berangatni. Szoval a tv-t en sem itelem el, neha ennyi kell nekünk is, hogy a gyerek nyugodtan üljön mi meg csinalhassuk a dolgunkat.

Az esküvöröl kerünk kepeket, biztosan nagyon csini voltal te is meg a hugod is!
Nekünk is jövö vasarnap lesz a masodik hazassagi evfordulonk.... Szep honap a majus...

Na mennem kell, mert eddig birta Abel.

Puszi

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,

Rita,
Mától egyedül vagy?Kép Nem lesz könnyű... KitartásKép Tudsz jönni a héten ide a játszóra?
Gratulálok a húgodnak és a húgodhozKép
Megható lehetett, hogy Õk maguk énekeltekKép
Ti hárman vagytok testvérek?

netezés: húúúúúúúú nagyon átéreztem soraidatKép pontosan ezeken mentem keresztül én is az elején, akkor kezdtem aggódni, hogy függő vagyokKép, amikor egy-egy esemény kapcsán azonnal elkezdtem magamban megfogalmazni, hogy hogyan írom majd le NektekKépNa, akkor befékeztemKép A lelkiismeret furdalás meg állandóan ott volt, mert már attól mardosott, hogy mi az, hogy engem ennyire magával tud ragadni MÁS dolog is a gyerekeken kívül... Talán a "minden csoda három napig tart" alapon (na jó, nálam egy picit tovább tartottKép) rendeződött a dolog és kialakítottam magamnak, hogy mikor jövök (jönnékKép) nálam is az a szempont, hogy a gyerekektől ne vegyek el időtKép Sztem Te nem csinálsz semmit rosszulKép Mindig érzem rajtad, hogy a gyermekeid az elsők, ezért ne aggódj, biztos, hogy Nálad is ki fog alakulni úgy, hogy Mindenkinek jó legyenKépDe arról se feledkezz meg, hogy Neked is JÁR valami kis kikapcsolódásKép

tévézés: nekem sincs semmi félelmem ezzel kapcsolatban, persze nagyon szűröm, hogy mit nézhetnekKép Én a tv-t egy, a mai "világgal" együtt járó rossznak tartom, de jobban félek attól, hogy, amennyiben tabu lenne a tv-nézés, annál jobban akarnák és később le sem lehetne vakarni őket rólaKép Így meg közömbösKép
De minden tiszteletem azoké, akik meg tudják oldaniKép Igaz, én csak két ilyen családot ismerek, náluk viszont egyszerűen nincs tv és készKép

Szirom,
de sajnálom azt a kis helyetKép csodaszép lett volna, de ez azért történt így mert fogsz találni egy sokkal jobbatKép
Még nem is gratuláltam Tibinek az óriási halmennyiséghezKép Profi, na!!!! Még jó, hogy nem lett csömörük tőlükKép Ha ennyit fogtak, nem sok idő juthatott dádridózásra.... habár, gondolom azért megoldottákKépKép

Képzeld, a hordozót nem tudom használni, mert a madzagnak a zárórésze, amivel meg kell szorítani alul, felül nem marad úgy, hiába húzom meg, amint Barnabás mondjuk eltolja magát tőlem, az azonnal kilazul és akár hanyatt is eshet belőle, ha nem támasztom a kezemmelKép A Tiéd milyen? Lehet hogy ez alapból nem szorít rá annyira, de az is lehet hogy jól befürödtem ezzel a vétellelKép

Gabi,
hogy vagytok? Zsoltika? SzegénykémKép Ez iszonyú, hogy milyen hülye időjárás van, ebben csak megfázni lehet. Nálunk is ez a műsor mostKép
Jaj de várom a ma esti bejelentkezésedKépKép

Motiot,
Ti még akkor nagyon fiatal házasok vagytokKépKép
Tavaly, hogy ünnepeltétek?
Hétvégén futottál? Én hanyagoltam Rékucit, de majd maKép

Na felébredt PupiKép mennem kell.

Anikó
pupi5

Sziasztok!!!

jó a dilemmád, RitaKép
én ezt már régebben írtam, hogy nem akarok annyit itt ülni a gép előtt, Olivérrel is kell foglalkozni(bár, most épp hisztizve fetreng az előszobábanKép)
Szegénynek az is sok(kk) lehetett, hogy Natasa itt van, pláne, ha itt ülnék egész nap, na attól tuti kibukna.
Meg a másik, hogy tul.képpen mindig idejön, amikor itt vagyok, és nyomkodjaa gombokat, elállít mindent, színeket,betűméreteket, ..stbKép
Múltkor kitörölt egy egész mappát a képek-bőlKép
Azóta se tudom, hogy hol van, mert a lomtárba nem tette beKép
Ezért szoktam reggel jönni, akkor talán még frissen nem veszi annyira zokon, hogy itt ülök.Alvásidőben én nem szoktam írni, mert én is alszomKépKép
Este meg mire 3 gyereket elintézek, lefektetem őket, kipurcanok, és inkább alszok én isKép

Tv nézéssel kapcsolatban, nálunk egész nap megy a tv, persze nincs jetix, meg iylen baromságok, Olivérnek is volt egy tubbies-időszaka, de már szerintem megunta.
Most Buzz Lightyear a menőKépKép
Aztán más nem nagyon, a rajzfilmek nem is nagyon izgatják fel, inkább az animációsak.

Anikó, nem lett jó a hordozó??
Pedig én is úgy szeretnék egyet, néha biztos jól jönneKép
A hasleszorítós bugyeszt nagyon szépen köszönöm, szerintem nekem nem sokat használt, a lógós háj réteget csak a szike tudja rendbe tenniKépKépKép
De azért biztos jót tett(főleg a belső cuccosnak).
Küldjem vissza, vagy ha talizunk, ráér????
Tőlem lehet megint itt a tali nálunkKép
Bármikor jöhettekKépKépKép

Rita, garatula a húgodnakKép
Biztos szép lehetettKépFellépőt köszi mégegyszerKép
Egyenlőre kapott egy motort, azzal száguld mellettünkKép
Szombaton is biztos elütött 10 embert a PólusbanKép

Szirom, voltunk a BuyWay-ben tegnap mi is.
Hát, nem nagy szám.Végül is csak a Deichmann-ba mentünk, mert ott olcsóbb az Elefanten cipő, mint máshol.De csak Leventének lett jó kis szandi, Olié valami más lett.
Meg van egy bót, ahol 50%-ban vannak a Jackpot, Matinique, Part Two, Cottonfield.... ruhák.
Igaz, én semmit se vettem, de az uram vett 2 gatyót magának.

Hogy vannak a lázas, hőemelkedéses lurkók??
Ábel, Miksa, Zsoltika??
Gabi, ma lesz az uh?????
IzgulunkKép

Szirom, tényleg jó kis hely lett volna az a tengerparti rész, én sajnos nem tudok ajánlani, mi egyszer voltunk, de gyerekek nélkül, és ott kerestünk minden nap szállást.Így nem egy helyen voltunk, hanem Dubrovniktól jöttünk felfelé.

Mi sajnos mégse megyünk sehova sem, majd jövőre.
Annyira elakartam menni, de kevesen lennénk a 3 gyerekhez ketten, nem akarom, hogy ugyanabból álljon az egész hetem, mint itthon.
Esetleg, ha lenne segítség, aki Olivért elpesztrálgatná, akkor más lenne.
Na, natasa felébredt, mennem kell eteteniKép

puszi
vas

Kép
A három ördögKép

Nézzétek, Olivérnek majdnem akkora feje van, mint LeventénekKépKép
vas

haspókKép
Kép
vas

Jo reggelt Mindenkinek,
epp most fejeztem be a falat Abel szobajaban. Majd csinalok rola kepet es most mar tenyleg felteszem.

Ildi, gyönyörüek a rajkok! Iszonyatosan hasonlitanak egymasra! De Levente meg annal is jobban Rad!

Gabi, remelem ma minden rendben lesz az uh-n, kibancsian varjuk a beszamolot!!!
Zsoltika jol van?

Abel köhög kicsit, meg ejjel is kell csöpizni az orraba, hogy kapjon rendesen levegöt, de egyebkent okes a dolog.
Tegnap voltunk az allatkertben, de nem kellett volna elmenni, mert nem erdekelte öt semmi, csak rohangalt össze-vissza. Mi meg rohangaltunk utanna.... Na erröl ennyit.

Szirom, Miksa is jobban van? Remelem nem lett betegebb. Nyaralas miatt meg irigy irigy, mi nem megyünk iden, csak haza, mert az auto es a kedves jobarat miatt nagyon le vagyunk egve, nincs ra keret sajnos. Viszont ket het mulva megyünk egy hetvegere Ausztriaba, aztan onnan majd haza ket hetre. Mar varom nagyon. Jövö hettöl meg ket hetet melozok, jön anyukam vigyazni Abelre. Kivancsi vagyok, hogy ellesz-e vele a kölyök.

Mindjart elhuzunk vasarolni, kell egy-ket dolog itthonra, aztan meg asszem kimegyünk a jatszora, ugyis csak az valo Abelnek, mert mas nem erdekli, csak a rohangalas. Babacsoportba nem mentünk ma reggel, mert ö sem tök egeszseges, nem akarom, hogy valakinek valamit atadjon, na meg szerintem az összes gyerek tuti beteg, azt sem akarom, hogy ö elkapjon meg valamit.

Aniko, igen, szombaton reggel volt futas, ma is megyek, mint irtam, minden masnap. Szerdan meg egy baratnömmel megyünk lepcsözni, az sem lesz valami könnyü...
Most mar lassan bele kell majd kezdenem Rekuciba vagy NOrbikaba is, de elötte azert meg vegignezem a dvd-ket, mert ugyan megvettem öket, de meg bele sem neztem, hogy ilyen, hogy egyaltalan jonak talalom-e. De majd ha megycsinalom egyszer, akkor ugyis kiderül. Most mar lepnem kell valamit, mert ez igy nem mehet tovabb. Apa is allandoan szekal mostanaban, hogy tenyleg kicsit hiztam, milyen vastagok a karjaim, mekkora a hasam stb. En meg csak dulok-fulok magamban, hogy varj csak, majd megmutatom en! Aztan vacsorara meg jol bezabalok, mert olyan jolesik, aztan racsuszik meg egy fröccs is. Na ez van. Ezen kene valtoztatni. A futas mar egy jo irany legalabb. Csak ne zabalnek annyit este!

Na megyek, mert Abel közben szetramolta az egesz fiokot, csomo cd-t szetszedett, most pakolhatok el...

Majd meg jövök, irjatok!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Jo reggelt Mindenkinek,
epp most fejeztem be a falat Abel szobajaban. Majd csinalok rola kepet es most mar tenyleg felteszem.

Ildi, gyönyörüek a rajkok! Iszonyatosan hasonlitanak egymasra! De Levente meg annal is jobban Rad!

Gabi, remelem ma minden rendben lesz az uh-n, kibancsian varjuk a beszamolot!!!
Zsoltika jol van?

Abel köhög kicsit, meg ejjel is kell csöpizni az orraba, hogy kapjon rendesen levegöt, de egyebkent okes a dolog.
Tegnap voltunk az allatkertben, de nem kellett volna elmenni, mert nem erdekelte öt semmi, csak rohangalt össze-vissza. Mi meg rohangaltunk utanna.... Na erröl ennyit.

Szirom, Miksa is jobban van? Remelem nem lett betegebb. Nyaralas miatt meg irigy irigy, mi nem megyünk iden, csak haza, mert az auto es a kedves jobarat miatt nagyon le vagyunk egve, nincs ra keret sajnos. Viszont ket het mulva megyünk egy hetvegere Ausztriaba, aztan onnan majd haza ket hetre. Mar varom nagyon. Jövö hettöl meg ket hetet melozok, jön anyukam vigyazni Abelre. Kivancsi vagyok, hogy ellesz-e vele a kölyök.

Mindjart elhuzunk vasarolni, kell egy-ket dolog itthonra, aztan meg asszem kimegyünk a jatszora, ugyis csak az valo Abelnek, mert mas nem erdekli, csak a rohangalas. Babacsoportba nem mentünk ma reggel, mert ö sem tök egeszseges, nem akarom, hogy valakinek valamit atadjon, na meg szerintem az összes gyerek tuti beteg, azt sem akarom, hogy ö elkapjon meg valamit.

Aniko, igen, szombaton reggel volt futas, ma is megyek, mint irtam, minden masnap. Szerdan meg egy baratnömmel megyünk lepcsözni, az sem lesz valami könnyü...
Most mar lassan bele kell majd kezdenem Rekuciba vagy NOrbikaba is, de elötte azert meg vegignezem a dvd-ket, mert ugyan megvettem öket, de meg bele sem neztem, hogy ilyen, hogy egyaltalan jonak talalom-e. De majd ha megycsinalom egyszer, akkor ugyis kiderül. Most mar lepnem kell valamit, mert ez igy nem mehet tovabb. Apa is allandoan szekal mostanaban, hogy tenyleg kicsit hiztam, milyen vastagok a karjaim, mekkora a hasam stb. En meg csak dulok-fulok magamban, hogy varj csak, majd megmutatom en! Aztan vacsorara meg jol bezabalok, mert olyan jolesik, aztan racsuszik meg egy fröccs is. Na ez van. Ezen kene valtoztatni. A futas mar egy jo irany legalabb. Csak ne zabalnek annyit este!

Na megyek, mert Abel közben szetramolta az egesz fiokot, csomo cd-t szetszedett, most pakolhatok el...

Majd meg jövök, irjatok!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Beirattuk Miksát az ovibaKép Családilag hárman mentünk be, és nagyon örültem, hogy az uram is tiszteletét tette, meg most már ő is látja, hová fog járni a kis tökimanó.
A Maci csoport a kicsiké. A mostani kiscsoportból visszamaradnak vagy tízen, és hozzájuk jönnek majd az újak. Mondjuk Miksa is kétszer jár majd kiscsopiba, lévén októberi. Két óvónő meg egy dadus lesz majd velük. Egyikük a vezető óvónő, ővele a múltkor már találkoztunk. Bent is jártunk a csoportban, így beszéltünk a másik óvónővel is, meg Miksa volt a gyerekek között is. Talált ismerőst is, le is ült mellé rögtönKép Nem volt olyan nyuszi, mint az elején a zenebölcsiben, hanem olyan kis vagány. Csak túlzásba ne vigye, mert azért vitatkozott ott is, csak hogy bemutatkozzonKép
Ja, és kérdezték, hogy itthon leszek vagy megyek dolgozni, mondtam, hogy még nem tudom, hogy alakul. És azt mondta a hölgy, aki beírta Miksát, hogy felveszik úgy is az oviba, ha otthon vagyok, nem feltétel, hogy dolgozni menjek. Sőt, szerintük az a legszerencsésebb, ha első évben nem melózok, mert nagyon sokat lesz beteg a kölkec. Ez most olyan negatívan hangzik, de nem úgy mondtákKép Összességében nekem szimpi az ovi, az óvónők is, klassz az udvar is, bár nem óriási. Fajátékokkal van tele.

Motiot! Miksa jobban van, csak az a 1,5 nap láz volt, de szívni kell az orrát. Fújni még nem tudja sajnos (tényleg, mikor tudják megtanulni?) és olyan vacak, hogy mindig folyik neki, ő meg törölgeti szét az arcán ... és ha még a keze is koszos, hááát ... biztos láttatok már ilyetKép Most már csak elmúlik.
Nyaralás: nem akkora tétel ám ez, fejenként 23 ezer Ft-ra jön ki az egy hét szállás. Ausztriában ez lesz a hétvégi ár, nem?Kép Ja, és ami jó, hogy most már a tengerig van autópálya.

Anikó! Aha, találtam egy másik jótKép De már majdnem bőgtem, olyan tehetetlennek éreztem magam. Kettőt különítettünk el a végére, az egyik ugye nem pont ott volt, ahol először gondoltam, a másikban meg nem fértünk volna el. Már úgy beleéltem magam, ilyen szempontból tök hülye vagyokKép Végül egy kicsit északabbra leszünk, Splittől 45 km-re, ha minden igaz. Ez a hőmérséklet miatt nem biztos, hogy annyira jó, viszont Splitig autópálya van, után meg már csak keveset kell szerpentinezni. A másik 180 km lett volna onnét. Ha lefoglaltuk, majd teszek képet, addig nemKép Nehogy megtetsszen valakinek, aztán ráugorjon előttünkKép Már nem rátok gondolok, hanem akárkire, aki itt böngész.
Horgászás: azért jutott idő a dáridózásraKép Mindig pecáztak néhányan és közben mások dáridóztakKép Vízparti ház volt, így a lehetőségek száma végtelen voltKép

Hordozó: dehogy fürödtél beKép Alul ugye én simán megkötöttem két csomóra. Az állandó. Felül pedig húzd szét teljesen a masnit, amíg a fapöckök föl nem akadnak. Onnét már nem tud széjjelebb csúszni. Érthető?Kép Úgy mintha mondjuk a cipőfűző végén lenne csomó, és teljesen akadásig húzod. Ha nem lennének rajta a fagombok, akkor tegyél rá valami nagyobbat, és akkor beakad. Jó leszKép És Barnabás mit szól hozzá különben?

Ildi! Gyönyörűek!Kép És hogy hasonlítanak egymásraKép És Natasa láthatóan nagyon szépen gyarapszik a szopival, nagyon ügyesek vagytok!

Vásárlás: nem is számítottam én nagy durranásra, de a C und A-ban általában tutira találok magamnak ruhát és a gyerkőcnek is. A Deichmannban is ki lehet fogni jókat. Az 50%-os boltban én egyedül a Cottonfield márkát ismerem, hát evvan, le vagyok maradvaKép Cipő: viszont ha már eljöttök Dunakeszire, akkor van egy egész jó kis cipőbolt a központban, Kacsaláb a neve. Én Miksának szinte minden cipőjét náluk vettem. Mi rászoktunk az Asso márkára, nagyon bejött. A mostanija is egy klassz bőrcipő, 6 ezer valamennyi. De sajnos megint váltás lesz, bár ez a cipő még nem szorítja. Viszont kaptunk egy rokontól két 25-ös cipőt, egy sportcipőt és egy vászontornacipőt, utóbbi teljesen kicsi rá. Én nemtom mekkora lába leszKép

Tévéhez akartam még írni, hogy a tesóm 7 éves kislányát az anyja minden este fél 8-kor ágyba dugja. Tévét nem nézhet, de nem feltétlenül az elveik miatt, hanem így egyszerűen nincs rá ideje. Hazér az oviból, nagyon pici játék, vacsi, fürdés, aztán szobába ajtót rácsuk, rádióból vagy magnóból van mese és készpassz. Hétköznap még értem is a korai fektetést, mert reggel kelni kel neki az oviba, de hétvégén is fél 8-kor fekszik, szóval kimarad szegénykém mindenből. Nyáron napsütésben lefekteti aludni. Naszóval ha viszont anyuéknál van, akkor meg szegény be akarja pótolni az elmarad mesenézést, és alig lehet kirobbantani a tévé elől. Apám feleségének az unokái is így vannak. Waldorf oviba járnak, ahol ugye nem ajánlott az otthoni tévézés, és akkor kiéheztetve érkeznek és rákattannak a tévére. Úgyhogy szerintem inkább a mértékletes tévénézés a jó megoldás.

Rita! ne aggódj, szerintem jól csinálod! És hol is vannak a képek?Kép

Lányok, akkor időzíthetnénk a talit úgy, hogy Motiot is tudjon jönni!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Eszembe juttatátok, milyen régen tornáztam....

JAJ

Na, holnap jó leszek, előveszem valamelyik Bérest...

Vagy még ma este, most jut eszembe, nincs itt az uram, nem kell szégyenkeznem lobogó sonkáim miatt.Kép

Motiot, te hány kiló vagy, ha nem titok?

ANIKÓ!!!!
Éleszd fel a táblázatot!! Úgy motiválna!!!
NetezésKép Én is fogalmazgatok Kép Kép Kép

Bea, te meg írd a fogyásodat, hadd sárguljunk, meg az is segítene visszaszerezni a lekesedésemet!

GABI!!!!!! JELENTKEZZ!!!!!

Szirom, Beszti??

Ildi, a gyerekek csodaszépek! A fiúknak a szemük sem áll jól, ez így helyes, Natasa meg csábos kis nőci! CUKIK!!

Gyertek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

SZirom, egyszerre írunk, még a szívünk is egyszerre dobban Kép

Tali, oké!!

Tv: szerintem is jobb egy kicsit, mértékkel mint sehogy, csak a nyavalygást nem bírom, meg az alkudozást, meg hogy nem vagyok velük. Ezért a Bernát most nézett egy kis Vakondot, este meg mesélek én.

Majd mondom hogy sikerült, ki beszélt többet, én vagy ők...Kép

Most megyek popót törölni Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Azt nem írtam, hogy az uram tegnap reggel jött haza a melóból és vett nekem csodaszép broméliát, és amikor nem láttam, a gyerek kezébe nyomta, és megkaptam anyák napjáraKép Tisztára meghatódtam, szép volt tőle nagyonKép És Miksa is tündér volt, kaptam takis puszit, meg még meg is simizgette az arcomat, és a virágot sem akarta visszakérni, mint a névnapi csokromat. Amiatt elég nagy műsort csapottKép

Délután pedig grilleztünk a teraszon. Én voltam a fősütő, tudjátok, ezt már olyan rég várom. Mondjuk nem volt az ügy 100%-os, mert tanácsot kértem az uramtól, hogy hogyan is megy ez, és megbántódott azon, hogy minek kérdezek, ha úgyse úgy csinálom. De a lényeget úgy csináltam, csak nekem nem állt kézre az a villa, amivel ő szokta, és ez volt a probléma. Mert azért esett bele a tűzbe 2 cukkini meg egy gomba, mer nem jó villával dolgoztamKép Hiába mondtam, hogy én nem azt kérdeztem, hogy fordítsak meg egy húst vagy akármit, mert azért azt már csináltam egyet-kettőt, hanem a működési elvre, tapasztalatokra lennék kíváncsi, de ő csomagban szerette volna értékesíteni a tudásátKép PasiKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Rita! Egyszerre, ahaKép Mondd, terhes nem vagy véletlenül? Mert az jól jönne nekem isKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Még nem, de tudni fogod...Kép
Te is akkor leszel, tudod...Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,
huuu, ma aztan jo napunk volt. Abel nyolckor teljesen kidölt, aludt ket perc alatt. Mondjuk nem csodalom, mert egesz nap csak üvöltött, mint a sakal, teljesen be van rekedve töle. Asszem most bujik ki harom szemfoga egyszerre, most törnek majd at, gondolom az fajhat neki ennyire, mert allandoan harap es üvölt, semmi nem jo neki. En mar teljesen kivagyok, remelem hamar tulleszünk rajta.

Asszem ezert most rövid leszek, mert faradt vagyok nagyon. Megyek fürcsizni aztan meg kis tv es alvas.

Szirom, igy tenyleg jol hangzik ez a nyaralas, hogy csak ennyibe kerül. En is szivesen mennek! De hat nekünk be kell kalkulalni azt is, hogy haza is kell menni, mert a szülök kivancsiak rank es szerintem tuti megsertödnenek, ha a szabadsagunk alatt mashova mennenk, nem haza. Az ausztriai hetvege meg nem kerül semmibe, mert ismerösöknel fogunk aludni, a program meg szervezve van, ott talalkozunk apukamekkal, anyut mi visszük innen aztan együtt megyünk haza a het elejen Mo-ra. Szoval igy kibirjuk, de ha fizetni kene, szerintem nem takarna be a 27000 forint.

Na megyek is asszem, mert mindjart lefordulok a szekröl.

Aniko, Beszti, Gabi hol vagytok?
Gabi, varjuk a beszamolot az uh-rol!

Jo ejszakat

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Röviden, mert én is álmos vagyok, és egy Himalája vár (vasalnivaló - a szokásos...Kép).

Szirom, jó lehetett a grill, nyáron mi is fogunk, csak meg kell várni a füvet. (Mármint a gyepet, hogy megnőjön. Kép Semmi más fűre nem gondoltam! Kép)
Nagyon penge idő van fű-szempontból, tök jól locsolgatja az eső meg süti a nap is. Remélem szép lesz! Kép
Ez a nyaralás nagyon klassz lesz! És tényleg olcsó!

Ildi, menjetek el ti is egy kicsit, ha már nem kell főzni, meg (ott...) mosni-vasalni, akkor már más, mint otthon! Mi is voltunk két éve a két hónapos Adéllal, ráadásul önellátóan, de nagyon jólesett!
Tavaly, amikor egyéves múlt sokkal nehezebb volt, de akkor is jó volt. Már csak ha nem otthon van az ember, új helyeket lát, másra figyel... az már feltöltődés szerintem.
Menjetek!!! Kép

Este nagyon jól sikerült, meséltem kettőt, egy kisvakondot megy egy magyar népmesét, és nagyon tetszett nekik ez a koreográfia, egyik sem nyavalygott a tévé után. Remélem ez így is marad, olyan meghitt volt! Kép
Persze Adél beledumált ("Nézd, Lita, süniiiii! NÉzd, Lita, megesziiiii, Nézd, Lita, kutyus...."), de nem baj. Miért hittem, hogy ez nem kivitelezhető három különböző korú gyerekkel???

Beszti, Ildi, nálatok ez hogy zajlik, van esti mese? Mit meséltek? Meséljetek Kép!

Ildi, neked van konyhai minigrilled, ugye? Megéri venni egyet? Szeretnék, de végülis a sütő is süt, nem tudom, miben jobb... Könnyebb kezelni, gyorsabb? Milyet kell venni, laposat vagy ajtósat?

Na, még benézek, gyertek!

Refrén: MEGYEK VASALNIKép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok!
Semmi időm semmire, olvastam, de ma nem tudok
már írni. Csak ezt akartam megmutatni:
http://egyszervolt.hu/ret/fomenu/index.html
Zsófi imádjaKép

Jó éjszakát mindenkinek!Kép

Bea
Vendég

Sziasztok!!!

Lányok, KISFIÚT várunk!!!! KépKépKép Nagyon boldogok vagyunk Apával együtt, mert a pici baba gyönyörű, mindene rendben van, szuper volt az ultrahang. Mindent szépen lehetett látni. Van egy profilfotóm is róla, Apa ma beszkenneli a munkahelyén és felrakom.

Dokibácsi szerint 19+2 napos Kép Édesen mozgott, csapkodott, és amit a legtöbbször érzek, az bizony a kezecskéje, ahogy nyomkodja a pocakomat Kép

Egész nap neveken gondolkozunk... Most a Laci a befutó, úgy néz ki Kép Én is nagyon-nagyon fáradt vagyok, meg készítem az ebédet, úgyhogy megyek is.

Puszi mindenkinek!

pgaboka

Óriási gratula a Gabicsaládnak!KépKép
Kép

Akkor tele leszel pasikkal, jó is az!Kép És tényleg kérjük a képet, imádok babát nézegetniKép

Ez most a te doktorod uh-ja volt vagy máshol jártál?

Lányok, én majd alvásidőben jövök, mert vendégünk volt az este és hajnalig iszogattunk a teraszon és nem vagyok a toponKép És mindjárt megyünk zenebölcsibe.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Gabi!!!

Gratulálok!!!!
Jó is az, igaza van SziromnakKép
Tele leszel pasikkal, imádni fognakKép
(aztán majd harmadikra összejön a kiscsaj isKép )
Tényleg kérjük a képet!!!
És akkor most mi a szülés várható időpontja?

Gyorsan felvázolom a helyzetet, mi van nálunk:
Kép
Kép
vas

Na, akkor megpróbálok jönniKép
Ha nem ébred fel valamelyik.
Nekiálltam sültkrumplit sütni Olivérnek, meg nekem, mert mára nem volt ebédünk, és olyan régen ettünk krumplit.
Erre nem bealudt!
Most itt tömöm magamba a sok sültkrumplit, nem mintha tiltakoznék elleneKép, Olika meg alszik üres hassal.

Szirom, gratula az oviba beiratáshozKép
Most már nagyfiú MiksaKép
Tényleg nem akarlak elkeseríteni, de az ovónőknek sajnos igazuk van a betegségekkel kapcsolatbanKép
Sikerült lefoglalni a helyet?
És ez most jó lesz?
Én a deichamann-ba csak az elefanten cipők miatt mentem, mert azt akartam mindkettőnek.
Dunakeszibe nem szoktunk járni vásárolni.

Leventének is volt egyszer asso ciője, jó volt, nem is olyan veszettül drága, meg tényleg bőr.
Juj, biztos örültél az anyáknapi csokornakKép
Én is mondtam az uramnak, hogy ennék egy kis sütit, anyáknapja alkalmából menjen el, és hozzon.Be is ígérte, hogy elmegy.
Szerintetek ettem???
Hát attól se hízok megKépKép
Na, ugyanígy kapott tegnap este tejbegríztKép
Grillezni nálunk is mindig papa grillez, én csak előkészítek, bár én nem is szeretnék a tűz fölött állni, sütögetni.
Valamit csináljon ő is.
Mi is grilleztünk szombaton, tök fincsi lettKép

Motiot, hogy van Ábel foga???
Tényleg várjuk ám a képet a szobájárólKép
Viszont ha jöttök 2 hét múlva, akkor tényleg öszze kéne hozni már azt a talit, akár hétvégén is, akár pasikkal együtt, akár nálunk is,(akár SziroméknálKép )
Na, mit szóltok??????

Rita, kész a vasalás?????
Én is vasaltam ma is, tegnap is, még 5 ing hátra van, azt Natasa nem hagyta, felébredtKép
Bár, már úgyis untamKép
Nekem van mini grillem, igen, én szeretem nagyon, olyan kis gyors,zöldséget mindig ebben szoktam, de húst, kolbászt, virslit, melegszendvicset, pizzát, bármit megsüthetsz benne.
Mire a nagy bemelegedne, ebbe már kész is van.
Így néz ki, kicsit mocskos belül, azt ne nézzétekKép
Kép
Nyaralásról csak annyit, hogy nem Natasa miatt nem akarok menni, ő nem sok vizet zavarna, mi is voltunk Olivérrel, mikor 5 hónapos volt, ő volt a legjobb.
Inkább Olivértől félek, olyan kis kele-kólaKép, esik-kel, megfürdik szökőkutakba, hétvégén egy pocsolyábaKép, szóval ketten kevesek lennénk a három mellé.Majd jövőre már három éves elmúlik, akkor talán.Levente is 3,5 éves volt, amikor Angliában voltunk vele kocsival, semmi baj nem volt.
Akkor elmennék, ha jönne egy olyan család, ahol picit nagyobb gyerekek vannak, elfoglalkoznának vele,sajnos Leventére nmég nem számíthataok ilyen téren.
1-2 napra azért elmegyünk valahova, lehet, csak belföld marad.
Pedig már kinéztem 1-2 jó szállást Ausztriában, Karintiában, na oda szerettem volna menniKép

Lehet, engem megköveztek, de én nem nagyon szoktam mesét olvasni este.
Levente sohasem igénylete, nem bírt végighallgatni egy mesét.Jó, azért nem mese nélkül nőtt fel, olvastam azért nekiKép
Olivért meg még nem köti le.Ha elkezdek olvasni neki, akkor ő már rögtön lapozgatna, jobban elvan egy könyvvel egyedül.Viszont ő Leventével ellentétben nagyon szereti a könyveket.
Sokáig elbír lenni egy könyvvel, vagy akár újsággal isKép

Köszi a dícséreteket a kölkökreKép
Imádom is őketKép

Bea, Beszti mi van veletek?
Régen voltatok.
vas

Meg is ettem az összes krumplitKépKépKép

Ezeket a helyeket néztem ki:
www.tui.hu/index.php?id=1855
www.tui.hu/index.php?id=2267

És ebben voltunk tavalyelőtt Salzburg közelében
www.tui.hu/index.php?id=910
vas

Sziasztok!

Ildi, gyertek velünkKép Prezentálok neked egy 10 éves kislányt és egy 7 éves kisfiútKép Tavaly is velük voltunk Rabon, meg most jön még egy baráti pár. Tök jól elhomokváraztak, eljátszottak a gyerekek, pedig tavaly Miksa még nem volt 2 éves nyáron. Annyi volt a gond, hogy nappal föl kellett vinni a házba, mert a strandon nem aludt el az istennek se. Pedig annyi kölkec szunyált az árnyékban, na ő nem. És Rabon mindig autóval mentünk a különböző strandokra, és akkor cihelődnie kellett mindenkinek, na ezt akartam most elkerülni. Ilyen az új hely:
http://www.stanici.net/photo.htm
Ez nem az az apartman, hanem egy másik, de az is ugyanígy a parton van, és itt látni szép képeket a szép strandrólKép
Hárman egyébként valószínűleg mi sem mennénk, mert akkor minden este ülhetnénk ketten a teraszon, azt meg itthon is tudunk. Akkor azt hiszem elvinnénk anyut. Volt szó róla, de így, hogy haverokkal megyünk, nem lenne annyira jó megoldás.
Klasszak a szállodák, amiket kinéztetek! De én délre vágyomKép

Lányok! Taliügyben kolosszális ötletem van!Kép 20-21.-én lesz nálunk egy futófesztivál, most először, és elég nagy murinak ígérkezik! A Regattában lesz az egésznek a központja, ahol az esküvőnk is volt. Szép nagy füves-fás udvar, van egy gyerekmedence, és szerintem a versenyre leirtják a szúnyogokat is. Különböző távokon lehet indulni, a legkisebbeknek 300 méter (a futó srác, aki az egészet szervezi, mindenáron fűz, hogy Miksa is induljonKép, de szerintem nem tud még lefutni 300 méter. Sok az azért.) Állítólag indulnak a helyi óvodások is egyenpólóban, szóval nagy a készülődés. Motiot is indulhatna valami felnőtteknek szóló, hosszabb távon, addig mi elpesztrálnánk a pasijaitKép Most nem találom a szórólapot, de szerintem félmaraton a leghosszabb. No, mit szólnátok?
Aztán ha megunjuk, hazajövünk és grillezünk a kertben vagy hasonlóKép Szombaton az uram nem lesz itthon, mert melózik, de vasárnap igen, csak estére megy.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Húúú, Ildi, pedig ezek szuperjók!!!
Még mindoig azt mondom, menjetek! Akkkor keressetek valakit!
A testvéredéknél hogy is vannak a gyerekek? Õk nem jöhetnek szóba útitársként?

A húgomék is Salzburg "mellett" vannak most, Zell am see-ben.
Szegények Kép

Nincs rossz dolgod, hallod-e, két alvó kölyökkel! Kép

Szirom, Nagyfiú Miksához én is gratulálok! Ovis, ez nagy dolog!!!
Nekünk az első év is jól telt, nem is voltak sokat betegek, bár már ezzel asszem dicsekedtem...Kép

GABI!!!!! ÉLJEN!!!!!!
Ennyi fiú!!!!
Laci a vadonatúj sógorom is, nekem tetszik a László név! Mostanában nincs belőle sok sem...

Kép

Szirom, nagyon jó a kis gifed, ez honnan van? Tök cuki!

Ildi, igen, erre gondoltam (minigrill), de jó, akkor kérek egyet én is az uramtól! Kép Közeleg a szülinapom, névnapom, lehet válogatni...Kép

Ma Adéllal Ikeában voltunk, nagyon jó volt, vettem fürdőszobaszőnyeget, szappankinyomót (vagymit Kép), két lámpát meg még ezt-azt.
Csupa olyasmit, amit Zsoltival sose sikerült volna, mert órákig hezitálunk, hogy melyik legyen, kell-e.... Pedig kell és most lett is.Kép
Megyek kávét inni, regenerálódom, aztán köv. a délután. Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Rita!

Ezt az oldalt Ildi ajánlotta: http://gif.fpn.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://gif.fpn.hu/
Meg van még ez is, ez az én felfedezésem: http://natloz.znet.hu/
Vásárlás: én épp fordítva vagyok. Az urammal egész jó vásárolni, vagy inkább úgy fogalmaznék, hogy férfi létére elviselhető, csak a tömeget utálja. Miksa viszont mindig elszalad, pakolgat, úgyhogy vele egyszerűen semmit nem bírok megnézniKép

Gabi! A tesóm is László, nem is írtamKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Persze, mire jöttetek, és írtatok, felébredt mind a kettőKép
Nasa most újból alszik(már ameddig kedve van, szopi után vagyunk, és akkor ugye mindig beájul, van, hogy órákig tart, de van, hogy csak pár percigKép )
Most eddig tartottKépKépKép

Szirom, nagyon kedves vagy, hogy hívsz minket is, nekem lenne is kedvem, de még az uramat is meg kéne újból győznömKép
De nem azért rinyáltam ám, hogy valaki befogadjon útitársnakKépKépKép
Rita, nem tudom, tesómék mennek-e valahova, (15 és 4 éves gyerekek), mert éppen most vettek új lakást, és az egészet fel kell újítani, júni.15-ig kell kiköltözniük.
Hogy marad-e lóvé nyaralásra, azt nem tudomKép
Zell am See-ben mi is voltunkKép
Szép helyKép
Igazság szerint én is vágyok már valami meleg tengerpart helyre, 3 éve voltunk Horvátországba, mikor Olival voltam terhes(2 hónapos).
De felizgatnak még a szép hegyes, tavas osztrák tájak is.
Na,nem nyávogok továbbKép
Szirom, jók az ágyak, a második tényleg kislányosKép, de az első jó.Nem tudom, milyen a hosszabbítós, olyanunk nem volt.

Gabi, nekem meg szegény apukám volt László(az idén lesz 23 éve, hogy meghaltKép )

Én is szeretek az urammal soppingolni, mi kettesben baromi mennyiségű lóvét képesek lennénk elkölteni, csak megakadályoznak benne most a gyerekek, Levente még csak elvan, Nasa is a babakocsiban, de Olivér nem bír magávalKépKép
Pedig kéne egy csomó nyári gönc nekem is.De nem jutok el sehova.
Még ide a gödöllői nagol turiba semKép
( a tavalyiakba nem férek bele, az azelőttiek meg leesnek rólam, már amelyiket nem alakítattam át)

Szirom, nekem a 20-21-ei hétvége jóKép
Másnak???????
KépKépKépKép
Bár futni nem fogokKépKépKép
vagy , ha röhögni akartok, akkor bevállalom(nem ám)
Kép

Olivér bakakáltKép
vas

Ildi! Hát futni én se fogok, de ez olyan majálisszerű izé lesz elképzeléseim szerint, valamelyik este még zenekar is játszik majd. Szerintem a srácok bírnák a nyüzsit és jól éreznék magukat. Na,a címét megtaláltamKép "Irány Horány" I. Vízvonal futóvesztivál Szigetmonostori Kulturális és Sport Hétvége"

Miksa a zenebölcsi elején kakált beKép Ült vagy 40 percet az ölemben, iszonyat büdi voltKép Néha emelgetni is kellett... És nem vittem pelust, egyórás útra nem szoktam.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok csajok,
elöször is: Gabi, gartulalok a kisfiuhoz! Ez szuper! Föleg z, hogy minden rendben volt az uh-n. ( egyebkent en is kisfiut szeretnek meg... )

Ildi, gyerköcök meg mindig nagyon szepek!

Szirom, az elsö agy nekem is nagyon tetszik, a masodik is, de az tenyleg kislanyos.

Ja, mi is Salzburg melle megyünk ket het mulva, gyönyörü hely!!

Kepeket majd teszek, ha apa vegre levanszorog a pincebe es elökotorja a kabeleket!

A tali sajnos nekem nem jo, se majus, se junius 20-21-e. Mert majusban akkor meg itt leszünk, csak 28-an megyünk haza, juniusban akkor meg mar megint itt leszünk. De azert tenyleg jo lett volna, biztos bevallaltam volna valamelyik tavot. Persze nem mindjart a felmaratont, az azert meg sok lenne egy kicsit.

Abel fogai meg mindig szorakoznak, kepzeljetek, ma haza kellett jönnünk idö elött a babacsoportbol, mert Abel annyira nem birt magaval. Iszonyat volt, hogy mit müvelt, fellökte a gyerekeket, bantotta öket, engem harapott meg karmolt es röhögve elszaladt, ha szoltam, nem akart semmiben sem reszt venni, csak nyüglödött, meg sirt. Aztan annyira kiakadtam, hogy fogtam es kijöttünk. Kint meg elbögtem magam az idegtöl meg az elkeseredettsegtöl, hogy milyen gyerekem van. Szerintetek ez normalis, vagy vigyem el orvoshoz, hogy megnezze, nincs-e valami baja. Mert mar annyira kivagyok, hogy tenyleg ezen jar az eszem, hogy meg kene mutatni dokinak, hogy szerinte vigyem-e pszichologushoz, vagy mit csinaljak.
Kerdeztem a gyogyszertarban, hogy nincs-e valami szerük, aztan mondtam, hogy jön egyszerre 3 szemfoga, erre a patikus azt mondta, hogy akkor ne csodalkozzak rajta, hjogy ilyen, mert az nagyon fajhat neki. De hogy ennyire megviselje... Tudom, minden gyerek mas, mashogy eli meg a fogzast, de azert ez tulzas szerintem. Szerintetek mit csinaljak?

Talan jo is lesz, hogy jön anyu, lehet, hogy Abelnek is jot fog tenni, hogy nem mindig velem van. Mar arra is gondoltam, hogy en rontottam el valamit, de szerintem ugyanugy csinalok en is mindent, mint az aza anyuka, akinek nem ilyen rossz a gyereke. Nem tudom.

Na nem dilemmazgatok itt tovabb, kesz a leveske, megyek megetetem Abelt.
Aztan ha apa hazajött, elhuzok nögyogyihoz, itthoagyom a ket pasit, hadd öljek egymast. Nekem kell ennyi kis kikapcs. Mar ha ezt kikapcsnak lehet mondani.

Na majd meg jövök!

Beszti, te merre jarsz? Aniko?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Pest Megyei Szabadidősport Szövetség

2700 Cegléd, Damjanich u. 3.

Levélcím: 2700 Cegléd, Pf. 236.

Tel.: (30) 9637 852 Fax: (1) 301 0798

I. SZIGETMONOSTORI KULTURÁLIS ÉS SPORT HÉTVÉGE

2006. május 20-21.

P R O G R A M T E R V E Z E T

2006. május 20. (szombat):

- PÉNZDÍJAS KISPÁLYÁS LABDARÚGÓ TORNA

- MÉDIA VÁLOGATOTT - MONOSTORI ÖNKORMÁNYZATOK

VÁLOGATOTTJA NAGYPÁLYÁS LABDARÚGÓ MÉRKÕZÉS

- ÉLMÉNYBESZÁMOLÓK ULTRAFUTÓK KÖZREMÛKÖDÉSÉVEL

- SPORT- ÉS TERMÉSZETFILMEK VETÍTÉSE

- FOTÓ ÉS TERMÉSZETFOTÓ KIÁLLÍTÁS

- PEST MEGYEI TURISZTIKAI TALÁLKOZÓ (KENUZÁS A DUNÁN, ÉJSZAKAI

TÚRA, TEREPKERÉKPÁR VERSENY, KÜLÖNLEGES SPORTESZKÖZÖK

BEMUTATÓJA)

- KIRAKODÓ VÁSÁR - GYEREKPROGRAMOK - BOGRÁCSPARTI

- ZENÉS EST A... TÁNCZENEKAR KÖZREMÛKÖDÉSÉVEL A REGATTA

SZÁLLÓ PARKJÁBAN

2006. május 21. (vasárnap):

- I. "IRÁNY HORÁNY!" FUTÓFESZTIVÁL tovább>>>

- KIRAKODÓ VÁSÁR - UTCAZENÉSZEK FELLÉPÉSE

SZÁLLÁSFOGLALÁS:

Hotel Regatta Horány, Duna sor 8. www.regattahotel.hu 06 (26)393 246,
06 (70) 370 2002

EGYÜTTMÛKÖDÕ PARTNEREK:

SZIGETMONOSTOR ÖNKORMÁNYZATA, PEST MEGYEI
SPORTIGAZGATÓSÁG, PEST MEGYEI SPORTSZELET, PEST
MEGYEI DIÁKSPORT SZÖVETSÉG, BUDAPESTI ATLÉTIKAI
SZÖVETSÉG, BUDAPEST SPORTIRODA,

TÁMOGATÓK:

FÕVÁROSI VÍZMÛVEK SZIGETMONOSTOR ÖNKORMÁNYZATA,

SP SYSTEM HUNGARY SZITANYOMÓ ÉS KER. KFT., CSÍK

AUTÓ CEGLÉD, AKTIV HOTELS INTERNATIONAL, ADMIRAL

TRAVEL-UTAZÁSI CENTRUM

Kirándulj a Szentendrei-sziget legszebb részén, a természetben!

SZIROM!
Szuper ötletKép Nekünk is jóKépKép

megyek mert Dorina felkelt, fél szemmel itt leszekKép

még fontos:
Gabi,
most már felhőtlenül boldog vagy, ugye?Kép GRATULÁLOK az újabb kukishozKépKép
László gyönyörű név, nagyikám volt azKép

puszi

Anikó
pupi5

Motiot! Én ilyenkor adtam neki fájdalomcsillapítót. Ennyinél már nem elég az ecsetelő. Nem szoktunk rá a gyógyszerre, de amikor ennyire kivolt, akkor kapott Panadolt vagy Nurofent. És akkor pihent is egy kicsit. Végülis ha nekem három fogam fájna egyszerre, lehet, hogy én is ütnék-vágnék. Te isKép Meg hát mi is bevennénk valami gyogyit.

Sajnálom, hogy nem lesztek itt, pedig testre lenne szabva neked! Május 20-21 egyébként, szóval nemsokára. Gyertek előbbKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi Anikó!Kép

Tök jó, akkor Anikóék és Ildiék tudnának jönniKép Többiek?

Miksa még mindig alszikKép Elfáradt a zenebölcsiben és korán is kelt.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot,
én is Nurofenezek vészhelyzetbenKép Nagyon fájhat szegénykének... és Neked se lehet könnyűKép

Szirom,
szívesenKép melyik nap az érdekesebb vajon? Volt ilyen tavaly is?

Anikó
pupi5

Motiot,
Jaj, most olvasom, hogy Neked ez az időpont nem jóKép
Teljesen az volt bennem, hogy akkor már vagytok... Kizárt, hogy előbb jöjjetek? Olyan jó lenne ha Ti is ott lennétekKépKép

Anikó
pupi5

Nem, ez az első. Egy olyan srác találta ki, aki itt lakik és maratoni futó, és úgy tűnik, hogy nagyon jól összerakták. De fogalmam sincs, melyik nap a jobb. Ha valaki futni is akar, akkor annak a vasárnapKép Például a nagylányodKép Vagy a futást megnézni. A horányi srácnak szurkolni akarunkKép Jó fut ámKép
Mi szerintem mindkét nap lenézünk, mert tőlünk kb. 500 méterre van az egész. És szeretem a RegattátKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó! Dobtam neked egy mélt!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszi csajok a valaszt, megprobalom akkor a nurofent en is, mert tenyleg eleg durva. Abelnek is, de nekem is. Kivagyok, mint a kutya.

A futos mokara pedig sehogyan sem tudunk menni, mert en dolgozok 26-ig, aztan megyünk a hetvegere Ausztriaba es csak utanna haza. Sajnalom nagyon. Majd maskor.
De ti erezzetek jol magatokat!

KépKép
KépKép
motiot

Szirom, nekünk mindkét nagynak olyan ágya van mint az első képen, nagyon jó!!! Kép
Bernát a legkisebb méretben használja, Maja a középsőben. Kép

20-ás hétvége nekünk nem jó sajna, esküvő + utóanyáknapja+utószületésnapok anyósoméknál.

Legyen egy Motiot-os, Ritás tali is!!!!!
Nekem a hétköznap talán jobb is, mert az uram nem túl könnyen oldódó ember Kép
Nehogy félreértsétek, ez nem nektek szól, hanem akkor azt figyelném, jól érzi-e magát... Pedig én rátok szeretnék figyelni...Kép
De a hétvége is jó! (Csak a huszadikás nem, sajna...)

Én is nagyon tudok az urammal soppolni, főleg ruhákat, mindenre rábeszél Kép.
Csak az Ikea nehéz terep, mert baromi igényes, lakberendezésben főleg az, és nem lehet ám megvenni egy akármilyen szappannyomót csak a legszebbet, ami összetörik...Kép
Most fémet vettem, szerintem jó, kíváncsi vagyok...
Lámpa: uez. Milyen legyen, szép-e... Nekem meg az a lényeg, hogy biztonságos legyen, a gyerekek tudják használni... Értitek...
De a költéssel soha semmi gondunk sajnos...Kép
Én tök béna vagyok, egy kicsit sem értek a takarékossághoz. Kép Ez nem jó...Kép
Ha összeadnám, hogy ma mennyi lóvét költöttem el, horrrorrrr. Kép

Most megyek, megnézem a Vészhelyzetet Kép

Még gyüvök Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok, en is itt vagyok meg, voltam nögyogyinal, ültem ket orat a varoban, de felüdüles volt ez is, hogy egy kicsit kiszabadulhattam otthonrol.

Rita, szerintem is legyen Ritas es MOtiotos tali ia, persze csak ha a lanyok is beleegyeznek. Szerintem en mindenkeppen apaval megyek, mert együtt könnyebb a rajkoval, na meg nem is ismerem magam ki feletek.

Na mennem kell, mert hiv az uram, epp most jött ki Abeltöl,ma ö is altatta. Azt mondja, hogy egesz delutan, vagyis este tök ari volt, meg jofiu. Ugy ´gondoljamost mar ö is, hogy lehet, hogy talan azt is unhatja, hogy mindig velem van es hogy ezentul többször csinalnak majd apa-fia estet vagy napot, hogy csak ök ketten mennek valahova. Jo ötlet!

Na majd mindjart vissza nezek, csak vacsizunk gyorsan.

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Én meg lapzártázok. És elhappolták előlünk az apartmant...Kép Dühös vagyok és nagyon szomorúKép. Pedig hajnalig kerestem valamelyik nap, hogy tuti jó legyen.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

SZIROM, hol van még a nyár!!!

Még ott les valahol a legeslegjobb apartman, rátok vár!

NYUGI!!!

Motiot, ma délután én is csak Adéllal voltam, már ez is könnyebbség. De ha az uram kinyaralgatta magát Kép, én is kiveszek egy nap szabit. Nekik is jó, nekem is jó. Kép Te is támogasd ebben a férfiaidat!
És HIDD EL, kettővel sokkal könnyebb lesz! Nem csak Ábelre figyelsz majd, kiegyensúlyozottabbak lesznek az erőviszonyok.
Szerintem hajrá kistesócska! Kép (Gondolom baromira számít a véleményem a családtervezésben...Kép Bocsánat Kép)

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Sziasztok,

akkor ezt a futósat ne is hívjuk talinak, itt csak összefutunkKép egymással (aki tud) és akkor később csinálunk egy teljes létszámú, igazi talit ha Motiot is megjött és Ritának is jó, rendben?Kép

Szirom,
megnéztem az oldalt...Kép látod, tényleg egy jobbat találtálKép a kilátás, a nagy terasz, sütögetni is lehet és jó a strand és még pálmafa is vanKépKép Szupi lesz NektekKép
Ágy: én is ezt néztem az IKEA-ban, nagyon tetszikKép Dorinának már úgy megvenném, de félek, hogy kiszállna és nálunk is lépcső veszély van még sajnos. Te korlátra vársz Tibitől jó ideje én meg kis biztonsági kapura, amit Árpi beígért már 1 éve (2 kell, abból egy el is készült és sztem annak annyira örült, hogy milyen jó lett, hogy csak ül a babérjainKépés hetente elmondja, hogy csinálja a másikat is) persze én sem hívhatok senkit, hogy befejezzeKép PasikKépKép

folyt. köv Barnabás üvölt

Anikó
pupi5

Rita! A jövő hónapban akarunk menni, és kötött az időpont a szabik miattKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?