Üdv!
CSak most értem ide. Ebéd után vásárolni mentünk (Metro, Délcell- itt vettünk díszlécet, hogy eltakarja majd a kábelcsatornát), utána meg a férjem villanyozott egy kicsit, meg fúrt...és nemrég pancsiztam le, és jöttem ide.
Pogi, köszike az infokat, majd megnézem. Szép UH-s eredményeid vannak! Hajrá, így tovább.
Kanyin, tény, hogy nem tudod, hogy mivel teszel jót, ezt az élet megmondja. A lényeg, hogy Te bízz magadban, és abban, hogy JÓ döntést hoztál...attól függetlenül, hogy másoknak más jön be.
Mári, én nem szomorkodok a festés miatt, én már alig várom, hogy megszépüljünk.
A lényeg, hogy TörPeti is kivárja a végét. Muskátli miatt
. Én most hepi vagyok, ma vettem észre, hogy végre elkezdett gyökerezni a vízbe tett ibolyatő, ami a múltkor sikeresen kifordult a helyéből.
Juca, a méhszájad éppen hogy kinyílt...méghozzá megközelítőleg 1 ujjnyit a legutóbbi állapothoz (2000) képest. Hozzám csak a szülés után hozza ki a védőnő a recepteket, aztán majd valaki rohan kiváltani...vagy nem tudom.
Hello, receptötletem nincs, de egy kereső csodákat tehet...de ugye Te nem vagy netfüggő.
Én már rendeltem sokmindent a neten, és a keresztapám is azt javasolta, hogy nézzek szét, mert ha szerencsém van, akár 5-10 ezer forintot spórolhatok a helyi árakhoz képest még akkor is, ha hozzáteszem a szállítási költséget.
Kisvirág, ahogy nézem a pocid, erről is lerí, hogy Mogyikának mogyórója van.
Olyan kis hegyes.
Norwell, az én kórházi csomim 90%-ban már a 32. hét táján egybe volt téve, szóval egyáltalán nem korai!
Colett, én meg fazongyantáztatni akarok még szülés előtt. CSak kérdés, hogy mikor menjek, mivel a férjem ezen a héten kap fizut, és ugye nem nagyon akarom, hogy sokat borotváljanak a szülés során, mert attól nagyon kipörsög a bőröm...de majd megálmodom.
Szücsi, én azt mondom, NE hagyd a cukros vizet!!!! Tényleg nem jó. Akkor már inkább adjanak tápszert...szerintem. És végül is a TE gyereked, igaz, nem járhatsz mindig a nyakukra, hogy mit adtak a gyereknek. És az a másik, hogy a természet csodálatos módon alkotta meg a bébijeinket, bőven rendelkeznek annyi zsír és tápanyag tartalékkal (ha időben születnek persze), hogy akár a sima forralt vízzel is ellennének, megfelelő kivitel (értsd: sokszor próbálni szoptatni) mellett. Egyébként nem a pótlás adása a gond (mert amit adnak, azt szinte mindig, mindenhol pohárból adják), hanem maga a cukor!
De ez szubjektív magánvélemény.
Ma egész du. fájt a fejem, még most is hasogat egy kicsit. Este háromszor keltem, egyszer kicsi dologra, kétszer meg nagyra. Ez utóbbin nagyon meglepődtem, mert ilyen nem fordult elő, mióta babás vagyok...és előtte se sűrűn.
És íme a mai fotók:
Na, mára ennyi voltam, nem tudom, mikor leszek a legközelebb.
Üdv. Ági és TörPeti