Új privát üzeneted érkezett!

Gyümölcstorta. Hmmmmmmmmmmmmmmm.
Egy hete fogyós kaját eszek, már hányok tőle! Azt hiszem én soha nem leszek képes fogyókúrázni. Kész kinszenvedés lenyomni a torkomon ezeket a kajákat. Inkább nem eszek semmit.
Most rendeltem a reggelit, ebédet és vacsorát is. Ritka szar!!!!!! Pfújjjjjjjjjjjjj!
Holnap, sőt ma este biztosan bűnözni fogok és alíg várom! Kép
Julcsi2
 


Ez nem teljesen olyan mint az a kaparás, ami mondjuk abortusznál van. Szerintem valamit máshogy csinálnak akkor.De Potter Ági lehet hogy többet tudna mondani.
Fogyós kaja? Mit takar pontosan? Ha hánysz tőle, minek eszed?
Én már hízokKép Évek óta nem ettem kenyérféléket, most meg csak az használ amikor rosszul vagyok .Ennek eredményeként megy fel a súlyom, eddig 2kg-t híztam,de most vhogy nem izgat. Mert a picur miatt bármit!
Anyu elég sokat fogyott, mindent evett, csak délután 3-4 után semmi kenyér, szénhidrát. Ennyi volt az egész nála.

Na most már tényleg megyek az emeletre, mert sose lesz kajaKép
Vendég
 


Kamilla,
sajnálom...megértem. Nekem is szar volt betölteni az egy évet. Az elég ritka, hogy mindkettő oldal el legyen záródva. Lelki ok? Lehet...de, kívánom, hogy legrosszabb esetben neked is, mint nekem a 14. hónap bejöjjön. Kép
Julcsinak igaza van...valami mással foglald le magad, ha tudod. Ha nem is teljesen, mert az nem megy, de legalább részben. Nehogy bekattanj nekem! Kép Valami jó hosszú nyaralás hőmérő nélkül, persze lájtosan azért a pére időzítve?
Próbálnék okosat mondani, de passz. Fura dolgok ezek...

Haga, Julcsi,
nem tom ezt a kaparást. Sztem a procedúra ugyanaz, csak a cél nem. De ez van úgyis olyan fontos, hogy a dokiddal beszéld meg.

Julcsi,
nagyon csinos lány vagy, nehogy elfogyj! Kép

Asszem ha nem jönnek új babaszeretnék emberkék, akkor befuccsol a topik...
Hahó, aki olvas, de még nem mert írni, az tegye meg!!! Minket is felpörgetne!!!

Csajok, sikerült a nyelvvizsgám, szemtelenül kiváló eredménnyel!!! KépKépKép

Éjszaka nem hagyott aludni a baba, nagyon erőspista volt, most meg lapít...biztos izomláza van. Kép

Haga,
miért ne ihatnád a már bevált pezsgőtabit?
A nagyszülők meg miért ne örülnének az utódoknak? Erre gyúrnak, mióta a kortársaiknak is van unokájuk. Kép Nem maradhatnak le. Kép

Szia Zsuzska,
Kép és Kép

Kismamik, leendő kismamik, és egy kis vidámságra vagyók, itt egy másfél perces video a gátvédelem fontosságáról: KépKépKépKépKépKép
http://w3.externet.hu/~varga.peter/legenyagaton.wmv

Ági
potter_76
 
 

 
 

Sziasztok!

Julcsi,Zsuzska,Kamilla!
Szívemből szóltatok! Csak ismétellek titeket, de én is azt tudom mondani, hogy előbb-utóbb eljön ez a pillanat mindannyiunk életében, és ezen bizony túl kell esni. Ha kemény harcok, keserűság, sírás-rívás, befordulás árán is, de túl kell jutni. Nagyon nehéz. Tudom, végig csináltam. És most már könnyebb. El se hiszitek, de több mint másfél év után mos kezdem igazán(!) élvezni, hogy ott lakunk a szép kis házunkban, csak mi ketten és úgy szeretjük egymást, mint senki a világon!!! (Tudom, mindenki ezt gondoljaKép) persze szerettem mindig a férjem, halálosan szerelem voltam/vagyok belé, és nagyon jó volt ott lakni már az elején is. De ez most más. Valami mélyről jövő nagy nagy megelégedés. Nyugodt vagyok, és nagyon boldog!!!!!
Lányok! Ne felejtsétek el, hogy nem a babához kell kötni, hogy "majd akkor miden megoldódik, minden jó lesz, és AKKOR boldog leszek". Ez nem így van. Akkor is lesznek nehézségek, rossz dolgok, de ez az élet szerves része. MOST kell boldognak lenni, hiszencsak egy életünk van. nem kergethetünk éveken át egy álmot, mint egy szekeret, ami nem akar felvenni. Majd jön egy másik, csak meg kell állnunk, hogy az utólérjen minket.
Bocs, hogy ennyire költői voltam, de ez most úgy kijött.

Sok puszi Mindenkinek, és sok sok erőt kívánok, akinek most nagy szüksége van rá!

V.

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Szia Zsuzska!Azert irok neked,mert ha valaki,akkor en megszenvedtem a babaert.Tul vagyok ket mehenkivüli terhessegen,egy babat elveszitettem a hatodik honapban.Ezutan csak a lombik jöhetett szoba,mondanom sem kell,csak a legrosszabra tudtam gondolni.De nem adtam fel,sikerült masodszorra,es most van egy edes,harom honapos kislanyom.Neked is lesz!!!Csak nyugodj meg egy picit!Agi
balogh_agnes
 
 


Zsuzska!
Tényleg próbálj meg higgadt maradni. Tudom min mész keresztül, ismerős a helyzet. De bízni kell! Ha v.mi nem jön be, pl. most a Closty, akkor továbblépni! Annyi, de annyi lehetőség van ma már! És nem szabad a sikertelenség után feladni! Fel kell állni, és továbbmenni. Sem az inszem, sem a lombik nem feltétlenül sikerül az első próbálkozásra. Ezért lenne jó, ha követné a ciklusodat a doki, bíztatna, melletted állna, segítene. mert iylenkor ezer meg egy kérdés forog az ember fejében, és ha nincs kivel megbeszélni, akkor nehéz. Mindenestre nagyon szurkolok, de sz.tem fontos lenne a kivizsgálás, mert most kb. oylan a szitu, mintha vaktában lődözne, és vagy bejön, vagy nem.

Nem akartam írni róla, mert már belefáradtam én is az egészbe, de hogy segítsek megteszem.
Jövő héten lesz az első inszemem. És az orvosom annyira a fokozatosság elvét vallja, hogy nem töm tele azonnal gyógyszerekkel ill. hormonokkal, hanem most egy spontán ciklusban lesz az inszem, mert követi a cikuklust UH-val, és látja, hogy szép a nyálkahártya, és érik a tüsző. Max. tüszőrepi szurit fogok majd kapni. Ha nem lesz sikeres, akkor lépünk tovább. Mert az inszemnek is rengeteg módja van. Megmondom őszintén nem várok csodát az inszemtől, de bízok. Nem élem magam bele, mert tudom, csak annyi az esély, mint a spontánnál. És a lombiknál is csak annyi. Nem akarok pofára esést. Rengeteg irodalmat elolvastam, és csatlakoztam egy kaális csapathoz, és sok életsorsot sikerült megismernem, rengeteg pluszt kaptam tőlük.

moni
 
 


Moni!
Ez annnnnnyira jo hir!!!!!!!!Kép
Tok kozel vagytok a celhoz!!Es SIKERULNIE KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon-nagyon drukkolok nektek++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!
Majd ha ugy erzed hogy van erod beszamolni az esemenyekrol,akkor oszd meg velunk legyszi!
Kép

Kép
Kép
ancsa81
 
 


Ennyire örültem mikor felülhettem és körbenéztem.
Kép

Marcell, Inci és Apa

Kép
Kép
incike
 
 


Jó reggelt Lányok!

Tényleg pang egy kicsit a topik. Én sem tudok sokat jönni, mindig van valami intéznivaló. Pénteken voltam NST-n, minden rendben van, szerdán megyek megint dokihoz. Körülnéztem a szülészeten egy kicsit, csupa fiatal mosolygós szülésznő járkált, nagyon szimpi volt minden. Most már nem félek annyira.

Reni!

Ha egészségpénztári tag valamelyikőtök, akkor érdemes megnézni az eü ptár szabályzatát és szerződött partnereit, abban le van írva minden, hogy mit fizet. Számlát kell kérni és azt beküldeni, utána átutalják a pénzt.

Elkeseredett Kislányok!!

Csak ismételni tudom magam! Mindenkinek eljön az ideje és lesz babája. Tudom, hogy nagyon nehéz, és türelmetlenek vagytok. Drukkolok mindenkinek nagyon. Nem néztétek véletlenül tegnap a Duna TV-n a Gólyamese c. filmet? Nagyon érdekes volt.

Móni!!

Nagy DRUKKKKKKK! Kép

Incike!

Imádnivaló kis pasid van. Kép Már alig várom, hogy lássam a kis pasimat én is.

Betti és kis Pocok
35+4

Betti
betti73
 
 


sziasztok!

köszi mindenkinek a bíztató szavakat, már nincs világ vége hangulatom. Bízom benne hogy egyszer sikerül. csak az a baj, ha én valamit akarok akkor egyszerre akarok. nagyon türelmetlen vagyok, és ha mást meg is tudok egyszerre kapni ezt sajna nem.
de tényleg nagyon bízom benne hogy sikerül.Kép

zsuzska80
Szombathely
 
 


Sziasztok!!!!!

Képzeljétek: tegnap, a PÉ utáni 4. napon véreztem. Megbolondulok, ha megzavarodott a ciklusom. Nem barni volt, hanem vér. Kevéske, de akkor is! Azóta semmi. Nem tudom mire vélni.

Incike, imádnivaló kis fickó a Marcell!Kép Kép

Zsuzska, öerülök, hogy már jobb a hangulatod! Mindig csak az a pár nap nehéz!!
Julcsi2
 


Ági, köszönöm Kép de fürdőruciban nem! Jó nagy uszógumijaim vannak már! Kép

Móni, ez nagyon jó hír! Én nagyon örülnék, ha már itt tartanék! Persze az ember ne bízza el magát, de akkor is, ebbe már lehet kapaszkodni.
Azért én a Ti esetetekben (és a miénkben is)azt mondanám, hogy azért több esélye van, mint a spontánnak. Hiszen a kiskatonáknak sokkal könnyebb dolguk van. Kép
Szorítok, hogy sikerüljön!
És azért majd számolj be nekünk!
Julcsi2
 


Sehol senki? Kép Kép Kép Kép
Julcsi2
 


JulcsiKép
Volt akció? Esetleg nagyon beleadtátok apait anyait,és picit megsérültél? Nem lehet, hogy beágyazódásos vérzés? Vagy lehet hogy nemis akkor volt PÉ-d, amikor gondoltad? Van,hogy pé körül is van kevéske vérzés.

LányokKép
péntek este óta beteg vagyok, enyhe láz,torokgyuszi, takonykór (bocs). Remélem Babócának nem ártok!!!
Viszont szombat óta mintha elmúlt volna a pár hétig tartó rosszullét... Furcsa is volt, mondogattam a férjemnek, hogy most meg az a bajom, hogy nincs hányinger, nem émelygek.
A költözés már biztos, amint találunk albérletet, csomagolokKép Kép Azért furcsa lesz elköltözni abból a házból, ahol felnőttem, főleg 100km távolságra. De, sajna máshogy nem lehet megoldani. Biztos jó lesz a férjecskémmel kettesben, majd hármasban, de biztos hiányozni fognak a szülők, a kutyus, meg úgy minden...
Mostanában amúgyis sokat sírok, mindig csak a rossz jut eszembe, de tegnap a jóég tudja hány zsebkendőt használtam el. Ha nincs velem a jóuram, tök kilátástalannak érzek mindent, és ez így megy 5 napig, majd hétvégén 2nap megnyugvás amíg talákszunk, aztán minden kezdődik előről...


Hol vannak a régebbi lányok???
Hova tűntetek?
Tényleg befuccsol a topicKép
Vendég
 


Sziasztok!

Én olvaslak benneteket,csak nincs kedvem írni,de most jobb így.Én beteg vagyok,fáj a torkom nagyon és taknyos vagyok.
Julcsi!Mitől lehet vajon ez a vérezgetés?Én egyedül csak akkor szoktam amikor szexelünk,de akkor is csak amikor megtörlöm van 2 csepp.

Kép
breni
 
 


Haga!Meglásd minden jóra fordul.Én is nagyon sírós vagyok.Én is akkor nyugszom le amikor velem van a párom.Hidd el jó lesz kettesbe.Kép

Kép
breni
 
 


Nem volt szex, akkor már 2 napja. Lehet, hogy Pé előbb volt egy kicsit, nadehát még csak a 18. napon vagyok ma. Azért a tegnapi vérzés szokatlanul korai.
Érdekes, mert a páromnak meg az orravére indult el csak úgy tegnap. nahát tegnap ilyen vérzős napunk volt!

Haga, Reni jobbulást!

Haga, gondolom a hormonok az okozói a hangulatváltozásoknak. Biztosan sokkal jobb lesz együtt kettesben! Majd meglátod!Kép

Reni, Neked miért van rossz kedved? Gondolom a betegség, de van más is?
Julcsi2
 


Nincs rossz kedvem csak nem akarok írni,mert addig sem gondolok a babára,meg most nem is érzem a hiányát az írásnak.

Kép
breni
 
 


Breni,
jobbulást!

Nekem ma vérzik az orrom. Julcsi, lehet hogy van vmi a levergőben? Kép
Vendég
 


Breni,
jobbulást!

Nekem ma vérzik az orrom. Julcsi, lehet hogy van vmi a levegőben? Kép
Vendég
 


Esküvő?
Vendég
 


Valami biztos van mert beteg vagyok.Szédülök.
Haga!Gondolom az esküvőt nekem írtad.Köszönöm jól van.Az öltöny hiányzik,süti,torta.

Kép
breni
 
 


Válaszoltam már de eltűnt.

Valami van a levegőben az biztos,szédülök.
Haga!Az esküvőt biztos tőlem kérdezted.Már csak az öltönyt,a sütit és a tortát kell elintézni.

Kép
breni
 
 


most meg kétszer van rajta,ez hülye

Kép
breni
 
 


Kitartás lányok és mindenkinek elhozza a gólya a babát.Ne csüggedjetek.
Kép

Kép
Kép
incike
 
 


Sziasztok!

Incike! Nagyon szép Marci baba!

Igazad van, türelem! Nem lehet mindent egyszerre!
Mert ha minden elsőre összejönne, akkor nem tudnánk annyira értékelni a dolgokat amiket elértünk.
Szerintem nem kell idegeskedni, hogy már ennek is meg annak is összejött a baba!Ezzel azt akarom mondani, hogy mindenkinek megvan a maga gondja, baja.

Kép
lara26
 
 


Sziasztok!

Talán valaki még emlékszik rám.

Megvagyok, élek. Baba még mindig sehol. Illetve net sincs. Már fél éve nem tudok veletek normálisan beszélgetni Kép.

Jelenleg ott tartunk, hogy a párom múltkori eredménye nem volt valami szívderítő, inszemre még jó. Nálam csak az derült ki, hogy jók a hormonjaim. PCT tesztünk is volt, de nem tudjuk hogy a rossz eredmény miatt nem lett jó, vagy én vagyok a gyilkos. Lehet mindkettő. Ha minden igaz csütörtökön megyünk átjárhatóságira, illetve ismételt kiskatona vizsgálatra. Nagyon félek, de már alig várom, hogy túllegyek rajta.

A házikó alakul, de még mindig nincs teljesen kész. Már nagyon bele kell húznunk mert lejár a hitelünk.

Különben ezek ellenére szinte a legjobb időszakomat élem. Mindent élvezek, ami másnak természetes, sőt nyűg (takarítás, vasalás, mosogatás, kertészkedés). Végre ismét magam vagyok.

Remélem azért mindenki rendben van, és szép lassan (kicsit gyorsabban mint mi) halad a célja felé.

Incike, imádnivaló a pici Marcell.

Láttam, hogy kerestétek a régieket. Én elég régi vagyok?

Na jelentkezem amint tudok.

Puszi mindenkinek

Hajni

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Vica, mi már megint ugyan úgy érezzük magunkat és ugyan úgy gondoljuk Kép. Pedig pár hónapja nem is beszéltünk Kép. Hihetetlen nem?

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Jó reggelt!
Én még mindig taknyos vagyok,de a torkom már nem fáj. Kép
Incike!Nagyon édes kisfiad van.
Vkhajni!Nagyon drukkolok nektek!

Kép
breni
 
 


Sziasztok!

Hajni, nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Mindannyian emlékszünk Rád! Remélem hamarosan célba érsz!!!!

Szia Reni! Jobbulást! Jobb már egy kicsit a hangulatod?
Julcsi2
 


Julcsi!Jó a hangulatom,de tegnap sem volt semmi bajom a betegségen kívűl,csak néha jobb ha nem írok.Ennyi.De egyébként most nem érdekel a babaproject,majd a ciklus vége fele.Amikor már lehet izgulni hogy mi van. Kép
Veled mizu?

Kép
breni
 
 


Hajnííííí!
De jó, hogy jöttél! Már azt hittem teljesen elfelejtettél minket. Igen, sajos a régi banda szétszaladt, mindenki csak emlegeti, hogy hol lehetnek.
Már megint egyformán gondolkodunk?Kép Lehet hogy egyszerre leszünk babásak.KépKépKép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen csütörtökön, és legközelebb már jó hírrel gyere!

Inci!
Olyan nagy fiú már Marcell, nagyon édes.Kép

Pusz: Vica

Kép
Kép
Kép
vica1982
 
 


Reni, semmi különös! Tele vagyok reményekkel és tervekkel!!!Kép És boldog vagyok! Kép

Szia Vica!
Julcsi2
 


Sziasztok
Vendég
 


És csinálok ma egy táblát is, ígérem!
Julcsi2
 


Szisztok!!

Csak gyors bekuk ,feldobok két képet ,sikerült berendeznünk a kisszobát isKép Annyira örülök neki,teljessen kész van az egész lakásKép már csak a szönyegek hiányoznak!!De majd az is meglesz szép lassan!!


Kép Kép


Hajny!!
Örülök ,hogy jelentkeztélKép!!

Haga,Breni!
Remélem már jobban vagytok!!!!

Én ma vagyok a 30/30 napon és még semmi mensi érzés ,pedig tudom h megjön mert nem volt pé körül akcio!!
Sziasztok!!
Vendég
 


Keditke!
Szupi a lakás.Jó dorbézolást benne Kép
Nem kell ahoz pé körüli akció,lehet egy nagyon jó szex is hogy baba legyen.
Egyre jobban vagyok.
Julcsi!Örülök hogy jól vagy.Én ma vagyok a 15.napon,a tábla miatt írtam!

Kép
breni
 
 


Vkhajni!

Örülök, hogy Rólad is lehet hallani. Remélem hamarosan sikerül a baba, addig is szorítok Nektek.
Én is olvasgatok itt is, de tényleg eltűnt a régi banda.

Üdv.:
Melincsi

Melincsi, Anna és Ábel

Kép Kép
melincsi
 
 


Köszönöm mindenkinek, a drukkot meg hogy emlékeztek Kép. Olyan jó érzés. Kár hogy szétzilálódtunk Kép. Annyira sokat gondolok rátok. Jó lenni időnként jönni panaszkodni, meg dicsekedni. Remélem hamarosan tényleg lesz netünk, mert teljesen leszokom róla Kép.

Keditke, tényleg szépek vagytok.

Vica, szerintem mi mindig hasonló dolgokon agyalunk Kép. Nekem mehet az egyszerre baba, csak siessünk. Ha igaz lesz a kérdés, akkor tuti meglátogatlak Kép. Lássam már az ikerlelkemet Kép.

Csajok én egyre jobban félek, olyan jó tudni, hogy velem vagytok. Már csak abban bízom, hogy a doki tényleg lesz, és nem kell az egészet elhalasztani egy hónappal. Bele is őrülnék. Igérem hétvégén mindent leírok.

Tegnap este azért elgondolkodtam, hogy hogy fog bennem elférni egy hüvelyi UH, egy cső, meg egy lufi. Ezek után a baba csak ki fog pottyanni Kép.

Kép

Kép
vkhajni
 
 


Sziasztok!

Hajni, megírod, hogy hanyadik cn-en vagy?
Gondolom, hogy volt sajnos mensi, ha HSG-re mész. Egyébként nagyon fogok szorítani. Kezd elmenni a kedvem a meddőségi intézetektől. Elhatározod magad valamire és rengeteget kell várni. A Forgácsban nagyon sokan vannak legalábbis. Egyik lány most mesélte, hogy eljött, mert a 3. lombik lenne már neki, de hosszú a várólista és mivel 38 éves és egyébként is régóta várnak babára, ő nem akar hoszzú ideig sorbanállni.
Úgyhogy azt hiszem én is keresek egy magánrendelőt, ahol csinálnak HSG-t.


<pre>
Nick Mióta próbálkoznak Ciklusnap Ciklus hossza Lakhely Életkor Megjegyzés -
Potter_76 2004.július 38+1 30 nap Budapest 29 év baba érkezése: máj.20 Kép
Betti 73 2005. június 35+6 29 nap Budapest 32 év baba érkezése:június 8. Kép
Banya 2005. febr. 187 28-30 nap Pécs 25 év - Kép
Adi 2005. aug. 25+1 ? Rendszertelen Pécs 28 év baba érkezése: augusztus 20. Kép
Beuka 2004 szept. 15+3 30-34 rendszertelen Bács- Kiskun 25 év 1. baba Kép
Haga 2004.nov 13+4 26-28 nap rendszeres Veszprém környéke 28 év - Kép
Vk Hajni 2003. júl. 59 26-28 nap rendszeres Tatabánya 23 év - -
Ancsa 2003. okt. 26 31 nap rendszertelen Kistarcsa 24 év 2. baba 5.Closty+3.Choragon ciklus
Lara 2005. ápr. 25 24-36 nap Komló 27 év - -
Julcsi 2005. márc. 20 23-27 nap rendszeres Budapest 25 év - -
Reni 2005. szept. 16 32-34 nap rendszeres Debrecen 24 év Esküvő miatt babaproject mellékes -
Móni 2005. márc. 15 28 nap rendszeres Szombathely 31 év 3. Baba *vizsgálatok
O. Kriszti 2005. febr. 12 30-50 nap rendszertelen Salgótarján 29 év 2. baba4. clostys ciklus - </pre>
Julcsi2
 


Sziasztok!
Julcsi!Köszi a táblát!
Potter!Már nem sok van 20.-ig. KépNagyon drukkolok,hogy minden simán menjen.

Kép
breni
 
 


Editeke, tetszik a lakás!Kép

Zsuzska, Kamilla, Editke, Vica! ha meggondoltátok Magatokat a táblával kapcsolatban, akkor írjatok!

Hiszen ezen nem múlik semmi és legalább tisztában vagyunk azzal, hogy hol jára a másik, és kinek kell küldeni a drukkokat. Szerintem ez egy jó dolog!
Persze a Ti döntéseteket is megértem!

Nem szeretném ha meghalna ez a topic, hiszen fogunk mi még együtt örülni és az nagyon jó érzés lesz! Majd meglátjátok, valaki elkezdi és jövünk sorban mindannyian!

Móni, ha gondolod beírnám a táblába az inszemet!
Hajni Neked is az átjárhatóságit és ha van inszem időpontod azt is!Kép Remélem hamarosan nekem is lesz!Kép
Julcsi2
 


Sziasztok!

Húú, tegnap valami borzalmat láttunk. Főút mellett lakunk, és tőlünk 200 m-re történt egy baleset. Rendőrök, helyszínelők, tűzoltók, mentők, mentőhelikopter.Mixer kontra személyautó. Előzés közben frontálisan beledurrant a mixerbe. Négytagú család, apa anya és az ikrek. Sajnos, az egyiket nem sikerült megmenteni, szegény picit pont akkor takarták le a fekete zsákkal, mikor odaértünkKép Valami borzalmas látvány volt, és az az érzés, ami bennem kavargott... Kép
Az emberi hülyeség, a türelmetlenség, figyelmetlenség, vagy a jóég tudja mi. Tök egyenes szakasz, simán belátható, azt nesze. Most tán az apának jobb, hogy a hülyesége miatt meghalt a picije? Kép Az ilyen embereket sose értettem meg. Nem tudja betartani a szabályokat.
Na, meg amik itt vannak. 50el megyünk, azt a kamion, teherautó meg tol maga előtt szinte, dudál ha lassít az ember, előzgetnek lakott területen... Én már 2 éve nem vezetek, egyszer belénk jött egy autó, pontosabban levágta a kanyart, és az én sávomba kanyarodott. Bánta picit anyu kocsijának a bal eleje. Na, azóta nem vezetek.
Bocsi, hogy leírtam, de még mindig a tegnapi nap hatása alatt vagyok.

JulcsiKép
Légyszi írd be a tábla megjegyzés rovatába vagy azt, hogy 1.baba, vagy a szülés várható idejét: november 11.
KösziKép

További szép napot mindenkinekKép
Vendég
 


Haga!Ez szörnyű.De milyen furcsa az ember hogy végig nézi ezt a szörnyűséget,pedig nem lenne muszáj.De mégis megnézi.
De jó a karácsonyt már jól tudjátok tölteni.Kép

Kép
breni
 
 


Sziasztok Lányok,

Julcsi,
gondold meg többször, mielőtt váltasz dokit. A meddőségi klinikákon csak ezzel foglalkoznak, jobban értenek hozzá emiatt. Esetleg máshol jobb a helyzet? Érdeklődj a megint megjöttben (sok BMCs lány van), vagy a Kaális topikban, hogy mennyit kell várni. Tudom, hogy ez most neked nem sokat számít, de még nem vagy 38.
Köszi a táblát, de kicsit már kicsit idősebbek vagyunk. Kép
Sajnos tényleg egyre rövidebb ez a tábla, persze nem rajtad múlik...

Keditke,
gratulálok a szép lakáshoz. (Nekünk 4 év alatt sem sikerült berendezni. Kép)
A 30/30 jó hír...hátha mégis...Kép

Breni,
igen, nagyon közel van, jövő szombat. Ááááááá!!! Kép tegnap azt mondta doki bácsi, hogy teljesen zárt a méhszáj...meglátjuk. Csak ne 24-25 akarjon kibújni, mert akkor nincs a dokim.
Minden jót a 15. naphoz. Kép

Hajni,
várjuk a híreket 7végén.
El fog férni, szerncsére a hüvelyedbe helyezik, nem az extra vékony méhnyakba. Kép

Betti,
hogy vagytok???

Biztos emlékzetek páran Szelivire, olvast, hogy kislánya született. Õ járt asszem a régi táblában Maminti és Zafír előtt.

Ági
38+4 Kép
potter_76
 
 


Csajok!

Megint csak bekuk,amit tegnap feltettem képet az a kisszoba (majd gyerek szoba lesz) vmikor!Amugy a megérzésem nem csalt ,mert ma reggelre már barnáztam,szt holnapra beindul rendessen!!Tul szép lenne ha megint babás lennék!!!

Bocsi csajok de én nem szeretnék a táblába bekerülni!
Sziasztok!!
Vendég
 


Ági, még meggondolom! Kép Mindenesetre szerintem jobb lenne a vizsgálati eredményekkel visszamenni. Na azért még alszok rá párat!

Editke, azért még mennek a drukkok, hátha mégse! A táblát sajnálom, de megértem.Legalábbis tényleg remélem, hogy nem miattam vagyunk benne egyre kevesebben!

Ági, bocsánat a korzavarért. Javítom.
Én is szorítok Nektek, hogy minden a lehető legnagyobb renden menjen!
Julcsi2
 


Julcs!!

Dehogy miattad ,hogy gondolhatsz ilyet??!!Én már régota kivetettem magam a táblábol,a sok sikertelen hónap után !!De tudom h majd egyszer eljön az én idöm is!!
Vendég
 


Hát persze, hogy eljön! Mégpedig 2006-ban. Mint ahogy mindannyiunké!Kép
Julcsi2
 


Sziasztok Lányok!

Haga! Borzalmas, amit leírtál. Kép Amióta babát várok egy picit félni szoktam az autóban, mert nagyon sok a hülye sofőr.

Hajni!

Végre újra itt. Kép Drukk, majd kérjük a beszámolót. Kép

Ági!

Köszi, megvagyunk. Kép Tegnap egész nap pocsékul voltam, hányinger, szédülés, alig álltam a lábamon. Gyorsan be is pakoltam a cuccokat. Kép Tegnap voltam dokinál, még zárt vagyok én is, de már kezdek felpuhulni, baba feje teljesen lent van. NST-ileg is rendben van minden.

Betti
36+0

Betti
betti73
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?