Sziasztok!!!
Húúú de nincs bennem energia, meg kedv se sok az írásra, de azért írok, mert lemaradok. ;)
És amint látom ment a szunya mindenkinek!! Vagy csak nem jöttetek?
Szembevérzés:
Katus tanácsához én még annyit tennék hozzá, hogy a fejetek se liluljon el.... mert rajtam 2 napig röhögtek amiatt, hogy szülés közben rosszul nyomtam és bevérzett az arcom.
Így utólag röhejes, de így jártam.
Gombi:
Én csak annyira érek rá, mint te...
Ejj meggyszósz.... bár ha ezen múlna, akkor már én babáznék, mert én már vagy 2 hete elkívántam Pilchardtól.
Meg a grillcsirkét is!!! Holnap azt csináltatok anyuval ebédre!!! NYammi!!
És szép a pocid!!! Én innen még nagyobbnak is látom, mint az enyim.
Melinda:
Köszi!! Majd akkor utána nyomozok még.... mondjuk aktualitása szerintem csak olyan szerda felé lesz... hisz csüt-ön voltam.
Hát arra, hogy kihez kerülök én is kivi leszek. De úgy vagyok vele, hogy ha hétfőn nem jön Adél, akkor igyekszem szugizni, hogy 14-e éjjelig benn maradjon. Bááár az még messze van.
Örülök, ha hétfőig kihúzom, mert most is eléggé fáj a derekam, meg este szép kis fájásaim voltak. De lehet, hogy csak az izgalomtól, hogy nehogy...
Dokihoz nem megyek be, mert gyanús, és mint írtam nyuszi lennék ott és akkor már tiltakozni. Amúgy Exdeusnak igaza van elvben, hogy kell az én beleegyezésem is, de meg tudja úgy is csinálni, hogy nem veszek észre semmit a dologból csak azt, hogy pár óra múlva fájásaim vannak, és vissza kell menni. Etikátlan lenne, de... kivitelezhető. És akkor bizonyítsa be az ember lánya, hogy nem spontán indult be főleg hogy akkor már totál mindegy, mert kész helyzet van. És jobban el lesz foglalva, azzal hogy szül, meg hogy meg van a babája, mint azzal, hogy mi is volt. Mert azt már nem lehet visszacsinálni.
Ex:
De ha te keddtől nem leszel, akkor kinek sikogatok, hogy megszültem, megszültem?
Doren:
Én elkövettem a hibát. Mármint a babakocsival.Lehoztam, a padlásról és az óta azt kell használni. Ééééés nem a Tomi a főludas, hanem apa. Mert Tomi csak bele-bele mászott, hogy
Adél kocsija, de közben a kis esernyőre-csukhatóra mutogatott, hogy az meg a "Toji kocsija"
( nem röhög!! Így hívja magát). De apa rögtön megörült, hogy ő ezt jobban tudja tolni, és hogy miért is vettük a kicsi kocsit.
De legalább kimosni hagyták.
Mondjuk Tomi tegnapelőtt óta Adél rongybabájával alszik, mondván: Adél babája, szejetem.
De tegnap megegyeztünk, hogy, majd ha Adél hazajön, akkor az lesz az ajándéka Tomitól, és hogy akkor ő adja oda neki.
Amúgy a hányás hasmenés is lehet a szülés előjele... mert megtisztul a szervezet. Na jó nem riogatok senkit.
Ja meg még egy édi story aztán eldugultam.
Pár napja megkölykezett az egyik kinti lány macska (hehehe hülye BR benti macskák mind fiúk... voltak
) lett neki 1db kicsinye. Mondtam anyunak még régebben, hogy ha van kicsi, szóljon, mielőtt végleg megpecsételődik a sorsa, mert Tomi örülne neki, de nem is nyihogna, hogy maradjon macska( így is 6 macsek van). Aztán így hogy ez az egy lett a cicamamának anyu azt mondta, egye penész, maradjon meg. Na erre mondom a fiamnak, adjunk neki nevet. Szép cirmos, mondtam legyen Cirmi (igaz szabvány név de nem tudni, hogy milyen nemű) vagy hogy legyen Pici (fiam erre is: Neeeeem!! ) Kérdem, akkor mi legyen a neve?
-CICA!!!!
Akkorát nevettem!!!
Ja és minden nap ki kell venni és ő szépen 2 vagy egy ujjal éppen hozzáérve megsimizi, és közbe édesen mondja: Szia cica!!! Szopizzál!!
Amúgy már nagyon benne vagyunk ebbe a születés, kicsi gondozás témában, mert húsvét hétfőn kölykezett Tomi nyuszija is, szóval szaporodunk. Így talán könnyebb is átlátni Tominak a történetet.
Meg hát le is rajzoljuk, pl. hogy a pocimba ott az Adél.
Na ennyi voltam így reggel. Megyek, ledőlök még, mert marha szarul vagyok. Félek, hogy ez nem jó jel!!!
Blackrose(38+5)
Ui. Encus merre jársz? Tegnap nem is voltál. Mondjuk nem, azért mert csak te hiányzol a csapatból csak, mert te minden nap szoktál írni.
Remélem nincs baj!!!