Új privát üzeneted érkezett!

Cas, Myra!
a mostani NG magazinban van cikk az allergiáról és benne az IgE-'ről
szilvamag
 
 


Hmmc
Boldog névnapot kívánunk!
Kikába 5999-ért van babakocsi, bár nem olyan, ami általam volt!
A babával kapcsolatban nagyon nem írsz infókat, babatalin egymást kérdezgettünk, ki mit tud? De nem jutottunk semmire, addig a válaszaid alapján kezdtem hülyének érezni magam, de nem! Ezért is jó lenne már találkozni, és nem találgatni.
Érdekes a nyűgösségre nagyon jó orvosság az utca, kert. Úgy látszik a bentlétet unják.

Aranyhold
Kikába 4990,-ért van függőágy 200*140 praktikus táskával, az Auchanba pedig 1190,- 200*80

Óbuda tv-n olvastam: május 6-án OMK-ba, május 20-án Békáson bababörze.

Cas
Küldök e-mailt.
Tesóm, á! Nem tud hosszabb távon foglalkozni a gyerekkel, nem hogy egyedül....
Fogkrém nyalogatás: na igen így kezdődött és nálam el sem múlt! Vettél már fogzós bogyót, hol? Remélem holnap nem esik az eső, mert már nekünk is nagyon szükséges. 3. hete jön a foga, még nem törte át, de ott van! Néhány gyerekorvos ellenzi a dentinoxot, mert lidokaint tartalmaz.

Laga
Kori nagyon változó! Főleg attól függ hánykor ébred, ha korán, akkor kétszer biztos alszik. Ha 8 körül ébred, akkor talán egyszer alszik dél körül, de ez is változó, ha már 10-11 felé újra alszik, akkor még 2-4 között alszik megint. Szóval nagy átlagban 2-3-szor alszik napközben. Az esti alvás 8-kor kezdődik, és egyszer felébred tápizni. Főzni én sem tudok Kori mellett, én akkor szoktam, amikor a férjem hazaér.

Szilvi
Irtó édes a fürdőzős kép! De tényleg nem kicsi nekik ez a kád? Mi most direkt kicsit és ezt az ikeásat vetteük. Augusztusig még itt van a nagyobb kád, nem kéritek?

Annyit termeltetek, hogy archívba kell visszamennem!
nikcsi
 
 


Van valami ötletetek, hogy lehet rávenni a gyereket, hogy ne vegye le 2 percenként a zokniját? Már kezd elegem lenni, hogy erről szól az egész napunk. Azt meg nem akarom, hogy itthon is mindig szandálban legyen.
Illetve hogyan lehet fegyelmezni egy ennyi idős gyereket? Lilla számára nem létezik a nem, és tőlem egyszerűen mindent játéknak vesz. Ha haragszom, vagy rászólok egyszerűen kiröhög és incselkedik. Még azt se tudom belenevelni, hogy ehhez vagy ahhoz nem nyúlunk, nem nyitunk ki bizonyos fiókot stb. Már próbáltam azt is, hogy a kezére csapok, de ilyenkor már csak azért is azt csinálja, és erőszakosan próbálkozik tovább. Na meg jó mókának veszi. Már nem tudom mit csinálok rosszul?
myra
 
 

 
 

Myra
Nem próbáltad még ilyenkor betenni a kiságyába? Ha többször rászólsz és folytatja. Kicsit drasztikus, de más nem jut az eszembe.

Nikcsi
A babáról a lényeget mindig leírom. Többet sajnos nem tudok mondani sem róla sem magamról. Még nem igazán tudom, hogy sírjak vagy nevessek. Ha nevetősebb kedvem lesz lehet, hogy többet fogok írni róla. Most ez van el lehet ítélni.
hmmc
 
 


Niki! Köszi az infót mindenről! Kép

Myra! Nagyon tudom ajánlani a Suttogó titkai II. részét, ami a kisgyermek neveléséről szól. Sok témát érint, és konkrét gyakorlati ötleteket is ad.
aranyhold
 
 


Myra
miért nem akarod, hogy a lakásban cipőben/szandálban legyen?
Úgy tudom, hogy nekik még a sík talajon való járás nem túl egészséges, legfeljebb kint az udvaron ahol hepe-hupás, az edzi az izmokat.

Sztem is valami büntit találj ki Lillának.
Valahogy tudatosítani kéne benne a "nem" fogalmát, mert később még nehezebb lesz.
Jó kilátások, mi? Kép
Meg az sem mindegy, hogy miért/mire mondja nekik az ember a nemet, mert tényleg csak olyanért érdemes ami veszélyes rájuk nézve, mert a sok kis felesleges "nem"-et egy idő után már nem is veszik komolyan.
Az apróbb, lényegtelen dolgoknál általában bevállik a figyelem elterelés is.
A gyerekek meg eleve úgy működnek, hogy a szülőknél több mindent meg engednek maguknakKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Myra!
én ha nem hatott az első "nem", elvittem onnan, már a második rászóláskor rögtön és megpróbáltam elterelni a figyelmét, hogy ne akarjon visszamenni.
Te is mondtad, hogy a határozott rácsapást azért megértette. Én sem vagyok a gyerekverés híve, de ha nagyon-nagyon kell akkor egy jelképes, inkább a lelkének fájó mint ténylegesen fizikai paskolás is jól jöhet.
Zokni helyett pedig harisnyát adj rá, azt nem tudja levenni. (a rózsaszín harisnyát sajnos nem tudom most vinni, mert nagyi pont elment már oda, mire telefonáltam neki; én is vetettem Kingának ott, csak kéket)

Hmmc!
mielőbbi jókedvet neked!!!!!
miért lenne drasztikus a kiságyba tétel?

Nikcsi!
a kiskádat örömmel elfogadjuk, majd valamikor felugrunk érte. Ma valószínűleg nem megyünk úszni, mert családi buli van.
szilvamag
 
 


Myra!
én ha nem hatott az első "nem", elvittem onnan, már a második rászóláskor rögtön és megpróbáltam elterelni a figyelmét, hogy ne akarjon visszamenni.
Te is mondtad, hogy a határozott rácsapást azért megértette. Én sem vagyok a gyerekverés híve, de ha nagyon-nagyon kell akkor egy jelképes, inkább a lelkének fájó mint ténylegesen fizikai paskolás is jól jöhet.
Zokni helyett pedig harisnyát adj rá, azt nem tudja levenni. (a rózsaszín harisnyát sajnos nem tudom most vinni, mert nagyi pont elment már oda, mire telefonáltam neki; én is vetettem Kingának ott, csak kéket)

Hmmc!
mielőbbi jókedvet neked!!!!!
miért lenne drasztikus a kiságyba tétel?

Nikcsi!
a kiskádat örömmel elfogadjuk, majd valamikor felugrunk érte. Ma valószínűleg nem megyünk úszni, mert családi buli van.

tegnap voltunk az állatkertben, Kinga eleinte élvezte, de sok volt szerintem egyszerre ennyi minden, pedig a madarak az inlu miatt el voltak zárva és sok helyen volt felújítás, ezért nem lehetett látni sok állatot
a képregény üzemmódban működők kedvéért:
Kép Kép

Kép Kép
szilvamag
 
 


Boglárka
Nem már nem szoktam, de korábban néha rám jött. Kori ráadásul 14 hónapja ugyan azt a cumit használja, és ebbe is bele megy a víz.

Szilvi
A harisnyásnál voltál már? Oda akár én is bemehetek vásárolni?
Kád ok!

Hmmc
Az ultrahangon nem derült ki a pöttöm neme?

Cas
Köszi ez a krém tényleg csodákra képes! Nagyon jó a hűsítő hatása!

Beszéltem Lagával homeós bogyó ügyben, aztán említettem a 14-ét. Nem tudott róla, de mondtam, hogy jöjjenek már el. Novemberbe volt utoljára talin, és Fannit még nem is látta. Tényleg kik jönnek Szilviékhez?

Ilba
Ma jöttök úszásra?
nikcsi
 
 


Pali-tali: kedden nálunk?
Vagy már mindenki a vasárnapi grillpartira készül? Kép

Nikcsi
Dentinox: én sem vagyok a gyerek begyógyszerezésének híve, de ha már két órája sikítozva ordít hajnalban, akkor "bármit", csak ne fájjon már neki! 1-1 alkalomtól csak nem lesz semmi baja. Mondjuk fájdalom-ijesztőnek is jó, mióta megvettük Sebi egyet se nyikkant éjjelente. Kép
Kenőcs: na ugye?! Kép Arany(at)ér! KépKépKép
Tesód: Kép Nagyszülők? Barát/barátnő, akit szeret Kori? (Nálunk is egy ilyen baráti házaspár szokott még rá vigyázni, akiket nagyon szeret Sebi.)

Hmmc
Akkor szinte pont 1,5 év lesz a két kicsi közt - kemény! Emiatt vagy elszontyolodva, vagy vmi más baj van? Gyertek talira, olyan jó lenne élőben dumcsizni, és a pocidat is megszemléznénk! Kép

Szilvi
14. egyelőre okés. Oszd be, ki mit hozzon! (Süti, sali, egyebek...) Mostmár ismered, ki miben jó!
Ja és kéne egy létszám is lassan...
NG majd ne felejtsem kölcsönkérni nálatok a partin!
Nagyon jók az állatkertes képek! Főleg ahol Kingát lenyelte a víziló! Kép

Myra
Én a kiságyba büntetésből sosem raktam Sebit, mert az ágyát szeresse, aludjon benne nyugodtan, ne kapcsolódjon hozzá rossz élmény. Ha lerakom bele, akkor tudja, hogy alvás következik, semmi más - emiatt játszani se raktam bele soha.
Viszont ha a rászólásokra füle botját se mozgatja, a figyelmeztetésre se ("Dádá lesz!"), finom legyintésre nem reagál, és nem sikerül elterelni a figyelmét, akkor igenis rácsapok a kezére egy csípőset. Mert a 220-ba nem nyúlkálunk pl. Az asztalról nem húzzuk le a terítőt terítékestől. És még sorolhatnám.
Nyilván mi sem ostorral verjük a gyereket, de egy-egy paskolás szerintem nem okoz olyan nagy gondot. Mivel még nem tudok az eszére hatni, mert kicsi hozzá (pl. konnektort hogyan értessem meg vele?!), kénytelen vagyok vmit csinálni, hogy megértse, azt neki NEM SZABAD - akkor se, ha nem vagyok ott! Mert itthon telerakosgathatjuk a konnektorokat vakdugóval, de ha elmegyünk vendégségbe?
Azzal meg egyetértek (Mucus), hogy túl sok NEM-et sem lehet neki mondani, mert akkor állandóan korlátozva van, csakazértis csinálni fogja (mert szinte "nem tud mást tenni").
Ja, és miért baj, ha mezítláb van? A panel alapjában meleg, nyáron meg pláne! Vagy jégcsap a lába zokni nélkül? (Sebi is mindig leveszi, és ha jó meleg a tappancsa, én már nem adom vissza rá melegebb napokon.) És én is mezítláb szeretek lenni a legszívesebben... Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Nikcsi!
én nem voltam, Nagyit kértem, hogy vegyen nekem, de már el is hozta Kép Kép

Cas!
viziló???
na nektek sem ártana az állatkert, az egy krokodil!!!! KépKépKép
egyébként teljesen egyetértek gyereknevelés-verés ügyben

én kedden szívesen palizok még egy kicsit Kép
akkor meg is beszélhetnénk, ki mivel járul hozzá a pocakmegtelítéshez
szilvamag
 
 


Szilvi
Ja?! Mentségemre legyen mondva olyan szar a monitorunk, hogy alig tudom kivenni, mi van a képen, nemhogy még fel is ismerjem pontosan, milyen állat?! Kép

TALI!!!!!!
Akkor pali-tali kedden du? Ki jön? A szokásos feltételekkel... Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Myra
nálunk még az is bevállt, hogy pl. a konyhában volt egy-egy olyan fiók vagy szekrény amiben pakolhatott.Olyan dolgok voltak/vannak benne amiket nem tud eltörni vagy magában kárt tenni és így teljes volt a béke.
Vagy engedd meg neki néha, hogy ki dobálja a ruhákat a fiókból..Ha látja, hogy Téged ez nem érdekel rövid időn belül le fog róla szokni és már nem is lesz olyan izgalmas játék.

A határozott kézre csapás is működött nálunk is.

A vizilovas tetszettKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Mucus
Én nem engedem, és soha nem is engedtem kipakolni az összehajtogatott-kivasalt ruhákat a szekrényeiből! Nem azért dolgoztam! Kép
így a szennyestartójából hordja szét a ruhákat, no meg a vasalandók kupacával is szívesen beteríti a lakást. A kedvence a rózsaszín blúzom, olyan helyes, ahogy fogja a kezében, ugyanott szopja a hüvelykjét, és caplat fel-alá. Oké, hogy választhat magának "kedvenc rongyit", de miért pont a blúzom kell neki?! Kép

Börtöntöltelék! Kép
Kép

Repcsi!
Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
na jó, én sem a vasalt ruhákra gondoltam.
Hanem mittom én a zoknis fiókraKép
DE tényleg az is jó, hogy a vasalatlan cuccokat pakolhatja!
Az én fiam egyébként a vizes, teregetésre váró ruhákat hurcolta. Szerencse, hogy a szárítóról nem szedte leKép

Nagyon jók a képekKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


A kiságy csak egy ötlet volt. Nálunk "még" beválik a nem szabad, vagy a jujuj.
Én általában, ha valahol nem szabad pakolnia kétszer szólok, harmadszorra elviszem onnan. Ezt kétszer-háromszor eljátszuk és utána tudja.
Van a konyhában egy kekszes fiók, abban keresgethet, de a többiben nem szabad.
Most nálunk a cipő a sláger, a lakásban található összes cipőt széthurcolja, ha valahova megyünk akkor a család a cipőit keresi Kép

Myra
Nekem Sára nemcsak a zokniját veszi le, hanem le is vetkőzik Kép
Kép
Kép

Nikcsi
Nem tudták megmondani a nemét, mert faros és a lábai előtte vannak.
hmmc
 
 


Mucus
Sajna nincs külön zoknis fiókja még, ott vannak a bodyjai is. Úgyhogy a ruhásszekrény az tabu. Kép
A vizes ruhákat teregetéskor nagyon aranyosan adogatja nekem ő is. Azt vhogy nem akarja elvinni. Kép A fregolit meg nem éri fel.

Szilvi
Elolvastam a cikket. Nem nagyon vigasztaltak meg a kilátások (asztma esélye 50%, stb.)... Kép De legalább az is látszik, hogy mi még egész jól állunk, lehetne ez sokkal rosszabb is!
Viszont Zsombornak tetszik, hogy disznót kéne tartani a lakásban! Kép (Szereti a malacokat! Kép)

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Hmmc!
én nagyon izgulok, Te leszel a "példa" hogy lehet két lány után egy fiú is Kép
amúgy, ahogy Kingának és Enikőnek veszem sorra a rózsaszín ruhácskákat, meg mikor láttam, hogy tényleg mennyivel nehezebb egy fiút öltöztetni, kezdek lányosba fordulni KépKépKép

Cas!
na jó, de azért a monitorra fogni . . . kac-kac Kép
Sebiről rögtön eszembe jutott a dal: "ott túl a rácson ..."

Myra!
tudom nehéz fegyelmezni egy lányt, de gondolj arra ilyenkor, hogy még hány évre csinálsz "nyugit" magadnak - vagy nem
esetleg egy nagyobb láda rámolósnak, ahova a kincseket teszegetheti? bár úgy emlékszem azt mesélted nem elégszik meg a korlátozott elérhetőséggel, teljes körű lehetőségek érdeklik csak Kép
szilvamag
 
 


Szilvi
Kedden megnézheted a képernyőnket, és akkor majd hiszel nekem! Kép
Ja, és mostmár nagyon jól tudom Sebit öltöztetni! Végre belépett abba a mértbe, ahol már menő nagyfiús ruhákat lehet neki venni! Kép

Hmmc
Sára nagyon ügyes! Nem lehet, hogy melege van? Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
Igazi nő, csak úgy dobálja le magáról a ruhát Kép
Most az öltözködés a legjobb játék nálunk. Ma próbálgatta felvenni a nadrágját. Először a lábát próbálta beledugni, utána a fejét. Annyit nevettünk rajta, de aztán megszántuk és segítettünk neki.
hmmc
 
 


Szilvi
Annyi, de annyi rózsaszín illetve csajos ruhánk van, hogy kész ráfizetés lenne egy kisfiú. Még Sáráról is vannak olyan ruhák, amik szerintem max. egyszer voltak rajta. Június elején szeretnék elmenni 4D-re. Hátha kiderül, de őszintén megmondva nekem teljesen lényegtelen, hogy kisfiú vagy kislány, a lényeg, hogy mindene meglegyen és egészséges baba legyen. Ja! és könnyebben menjen a szülés, mint Sárával.
Attól az egytől félek, hogyha mondjuk a délután csúcsforgalom idején jön rám a szülhetnék. Most is szaladnunk kell az első fájás után.
De eddig teljesen úgy megy minden, mint Sárával. Farosan üldögél majdnem törökülésben. Remélem ő nem az Árpád híd közepén fog megfordulni, kb. 30 hetesen, mert akkor újra üvölteni fogok egyet és Peti nem fogja tudni, hogy mi történt.
Az a fura ebben a terhességben, hogy nincs időm "terhes"-nek lenni. Van olyan, hogy el is felejtkezem róla és ha olyan pózban hajolok le, vagy dobom be magam az ágyba akkor jövök rá, hogy itt valaki más is van, arról nem is beszélve, mikor felkapom az én kis tízkolósomat. Most is max. 2 kg-ot emelhetnék, de ezt nem tudom megoldani, mikor ketten vagyunk itthon Sárával.
Ez a hármaskák sorsa Kép
hmmc
 
 


Cas
el kell, hogy keserítselek!
Sajnos nem sokáig tart az a kor, amíg a fiúknak lehet olyan ruhákat venni ami fiús, meg vagány meg jól is néz ki.
Mi így lassan a 98-as méretnél megtorpantunk...Az ez után következő ruhák nekem egyáltalán nem tetszenek, a polók-pulóverek tele vannak idétlen, nagy, aktuális "mese" figurákkal, a nadrágok is olyan kamaszos, lógósak stb...Kép
Én inkább kevesebbet veszek, (már nem növi ki olyan gyosran) és a drágábbak közül. Egyébként egy tipp! A szezon végi leárazáskor megszoktam venni a köv. évi pl. farmert, így a márkás cuccok is fél áron vannak. A méretet meg mindíg eltalálom , mert ekkorák már év szerint vannak méretezve.

Azért még most is írigykedek azokra akik kis rózsaszín cuccok közt keresgélnek, kétségtelen, hogy nagyobb a választék.
Szerencse, hogy néha én is elcsábulhatok, és vehetek 1-2-őt tesóm kislányának.Kép

Szilvi
ezek szerint Ti még vállalkoztok egy harmadikra?


Hmmc
én is hasonlóan vagyok mint TeKép
Mostanában, hogy már nagyobb a hasam kezdem érzeni, hogy terhes vagyok. Eleinte sokszor eszembe sem jutott. Úgy kellett magam figyelmeztetni, hogy "foglalkozzak" a bent levő fiammal isKép A mozgásról meg nem is beszélve....

És érdekes, de nálam is olyan sok minden egyezik az előző terheségemmel kapcsolatban.Kép
Az első rögtön a kiírás....meg egy csomó más dolog is.
Vagy pont ezért mert Õ is fiú?! Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm
 
 


Hmmc
Az igazi nő egyből vetkőzik?!Kép
Egyébként én is pont azon gondolkodtam el a minap, hogy Sebitől annyi ruhánk maradt, és annyira fiúsak, hogyha lányom lesz, mit adok rá?! Kép
Szülés: Sára is hajnalban indult, így még a csúcs előtt beérhettek! Kép
Vagy az utsó hetekben beköltöztök hozzánk, innen már csak beértek! Kép

Mucus
Kép Mondjuk a 98-ig még van időnk, akkor addig kiélvezem az öltöztetését! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Kép

Megdöntötték a tömeges szoptatás rekordját
május 5. péntek 10:59
[MTI]
Megdöntötték a tömeges szoptatás rekordját a Fülöp-szigeteken. A táplálási rekordkísérletre 3738 kismama sereglett össze egy manilai sportcsarnokba. 2603 fővel - illetve 5206 kebellel - vertek rá a korábbi Guinness-rekorderekre, akik amerikaiak voltak. 2002-ben Berkeley Cityben 1135-en szoptattak egyszerre. A fülöp-szigetiek próbálkozásukkal nem csak a Guinness Rekordok Könyvébe akartak bejutni, népszerűsíteni is szeretnék a szoptatást. Az ázsiai országban ugyanis sok család azt hiszi, hogy a drága tejpor táplálóbb az anyatejnél. Ráadásul évente 16 ezer csecsemő hal bele abba, hogy nem kellően tiszta vízben oldva kapja a tápot.

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Hmmc+Cas!
ha belehúztok, még csereruhatárral üzletelhettek egymással Kép
Saci, egyébként Te még mindig jobban állsz, egy lány lehet fiú ruhákba öltöztetni, legfejjeb fiúnak nézik, de fordítva ...? Kép

nem csak a harmadik "sínyli meg" a pocakos kort, nálunk a második is spártaiabban volt/van tartva Kép

egyébként miért kell emelgetned Sárát? önállóan öltözik, vetkőzik, és a kertben is jól elvan, nem Kép

Mucus!
igen, még egy harmadik tervben van, de előbb aludjon már egy kicsit Enikő éjszaka, hogy én is pihenhessek Kép
szilvamag
 
 


egy kis képregény:
Kép
szilvamag
 
 


Sziasztok,

pénteken volt Teus szülinapja. Volt buli, meg torta. Hát, 1 éves a kiscsaj. Hogy öregszik...

Myra,
nálunk az volt a módi, hogy Teus mindent ledobált a földre az etetôszékébôl. Mondtam neki, hogy nem és ráztam a fejem. Erre úgy dobálta le a kaját, hogy ô is rázta a fejét.
Aztán egy csöppnyit legyintettem a kezére és mondtam hogy nem. Erre ledobta a kaját, rázta a fejét és utána ütögette a saját kezét...

Az etetôszék környéke azóta is állandóan tiszta kaja ha eszik.

Családi nap: nagyon kicsi az esély: vagy költözünk, vagy próbáljuk befejezni a házat, hogy a köv. héten költözhessünk. A május második fele meg olyan lesz, hogy a férjem végig dolgozni fog, mert a felújítás miatt teljesen elhanyagolta a munkáját. Tuti hogy minden hétvégén benn lesz.

Ha költözünk, akkor visszük magunkkal a vezetékes telefonunkat. Ez a Matávnak 1 hónapnyi idôbe telik. Vagyis nem lesz net sem egy jó darabig. Majd szólok, ha költözünk.

Laga
laga
 
 


Sziasztok!

Én má' megint új vagyok itt. Idén már sokadszorKép Legalábbis úgy érzem, annyira nem megy nekem már a virtuális kapcsolattartás sem.
Szóval még mindig 3 gyerekünk van, egy nagyobb egy középsőbb meg egy kisebbKép Nekik változatlanul szép az élet, fagyiznak, hintáznak meg ilyesmik:
Kép

Kép

Laga,
Nagyon tetszik Tea hozzáállása a nevelési módszereidhez, baromi fogékony a leányzóKép
Hát igen, nálunk 3 gyerekhez 3 elméleti nevelési kézikönyv tartozik, félek is, hogy időnként összekeverem őket, nam a megfelelő gyerek kapja a megfellő büntit és visszafordíthatalan folyamatokat indítok el itthonKép
Szerintem is vannak határok, amiket ha átlép a gyerkőc, hatásos figyelmezető jel lehet a kézreütés, vagy pofon. Nekem mindig lelkiismeretfurdalásom van, ha nem látok más kiutat a helyzetből, de szerintem e lelki terror az, ami a gyereknek bármikor is árthat nevelés szempontjából.


Szilvamag, Cas, Hmmc
Nagyon lelkiismeretes fotóriporterek vagytok, köszönöm a többi képregényolvasó nevében is az eddigi képes beszámolókat.

Na, mára ennyi, üdv Néktek!

Viki

U.i: Jaa, hát elfelejtettem majdnem, hogy eladtuk a házunkat egy margitos dokinak, szóval topikon belül maradhatKép
ccviki
 
 


Viki!
hogy szereztél kézikönyvet a gyerekhez??Kép az enyémekhez nem adtak Kép
gratula a sikeres eladáshoz!!!!
mikor avatjuk az újat?
szilvamag
 
 


Sziasztok!
Mi kedden tuti nem tudunk menni. Kép Matyi tegnap estére alaposan megfázott. Vasárnapig ki kell kúrálnom, nem szeretnénk lemaradni!
Akartam is kérdezni, hogy hogy megy a buli-menü. Mindenki bevállal valamit, vagy beszállunk fejpénzzel? Majd írjátok meg ha kedden megállapodtok a részletekben, főleg hogy rám mit osztottatok! Kép
aranyhold
 
 


én is lemondanám a keddet, Kingával taknyosak vagyunk ( Enikő bezzeg nem ápol minket Kép)

én csinálom a husit, meg némi innivalót, hogy ne kelljen cipelni
kérem, hogy mindenki más pedig önkéntes alapon válasszon-vállaljon valamit, süti, saláta ...
szerintem írjuk ide, és akkor mindenki tudja majd, hogy mi "hiányzik" még
jó így?
Viki? nem jelezted, ugye Ti is jöttök??
szilvamag
 
 


Laga
Boldog szülinapot Teusnak. Kép

Szilvi
Mi is megyünk vasárnap. Mikortól kezdődik, mert majd valószinű el kell jönnünk hamarabb. Én salátákhoz nem értek, de sütit sütök.

Hmmc
Utólag is boldog névnapot.
Nálunk Fanni pont fordítva van, fel akarja húzni a cipőt, meg a zoknikat.

Tényleg jó nézni a gyerekekről a képeket. Én lusta vagyok feltenni.
Betegeknek jobbulást.
boglarka
 
 


Sziasztok!
Bocsi a betolakodásért, csak egy kérdésem volna. Küldték a DM-ből megint a 21%-os kupont. Pelust meg ilyesmit most nem nagyon akarok ott venni, viszont fényképeket jó volna előhívatni. Szerintetek arra is áll a 21%-os kedvezmény, nem csak a babacuccokra???
Kép
Köszi előre is!
Hajni

Aisa és Hajni
odex
 
 


Szilvi
Ahhoz tényleg igencsak bele kellene húznunk, hogy Móniékat utolérjük!!! Kép
Jobbulást Nektek!
Kép: a finom kajákat nem akarja elenni Enikő elől? Kép
Grillparti: én majonézes salikkal vagyok inkább jóban, de ha azt nem szeretitek, akkor sütök inkább sütit én is.

Laga
Teusnak sok boldog szülinapot utólag is! Mit kapott ajándékba? milyen volt a tortája?
A családi bulira kár, hogy nem tudtok jönni, de legalább végre költözhettek a sajátotokba, az is jó!!!! Kép

Aranyhold
Jobbulást nektek is!

Holnapi tali lefújva, majd máskor palacsintázzunk?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Cas
Miért kell minket utolérni???
Éppen én is írni akartam, hogy mi sem tudunk holnap menni, mert a baj nem jár egyedjül Peti autóját összetörték pénteken. Így mos az én kocsimmal jár. Ráadásul, aki belement elhajtott a helyszínről, úgyhogy ugrott a kötelező. Már annyira utálom ezt az autót, hogy megcsináltatjuk és eladom vagy felgyújtom, még nem döntöttem el, de hogy nem marad a háznál az biztos. Kb. 100e lett a kár a kocsiban, ezt pedig casco-ra felesleges megcsináltatni, mert ennyi az önrész.
Mostmár tényleg csak a villám nem csapott belénk, az előző 1 hónapban. De most néztem, jönnek a sötét felhők.

Lehet, hogy nem kellene csodálkoznom lassan, hogy depresszió-közeli állapotba kerülök, ha ez így megy tovább. Kép
hmmc
 
 


Odex! Igen tuti lehet. Mindenre lehet úgy tudom. Legalábbis a 15%-ot biztosan, tavaly nekünk is volt fénykép is egyszer a kosárban, amikor beváltottunk egy 15%-os kupont.

Én salátát nem vállalok, max. ubisalit! Kép Viszont ha gondoljátok szívesen sütök olyan pogit, amilyet szoktam! Kép

Hmmc! Kép
aranyhold
 
 


Sziasztok!

Szilvamag,
Mint írtam, csak elméleti kézikönyvből szemezgetek, használható materiálisan nincsenKép
Köszi a meghívást, de milyen taliról is van szó? Bocs, de annyira kevés időm van olvasni, hogy villámgyorsan falom a látnivalót, viszont fénysebességgel felejtem is a részleteket. Érdemben tényleg csak a "képolvasás" megy Kép
Most azt megígérhetem, hogy lélekben mindenképpen veletek leszek. Ha esetleg naggyon véletlenül eljutnánk a talira, akkor majd viszek én is valami falni valót. Sütit biztos nem, mivel a sütőt sütésre nem használom, inkább a szakácskönyvek ajánlása szerint mindig csőben sütök... kint az udvaron van mindenféle átmérőjű, kell az építkezéshez... Kép

Laga,
Ó, elfelejtettem én is utólag boldog szülinapot kívánni teusnak! Sok boldogságot neki! Képet lehet kérni ide róla? Tényleg, Te nem is szoktál mutizni fotókat...

Viki
ccviki
 
 


Üdvözletem!

Hmmc,
Mivel jelenleg magam is saját kezelésem alatt állok, nem tudok gyors segítséget nyújtani depresszió ellen.
Viszont ajánlanám az antidepressz-wellness-Lochness kúrát, ami hirtelen elejét tudja venni a mélyebb lelki gubancnak.
Lényege, hogy a páciens arcába vágunk egy bazi zsíros csokitortát Norbi marcipánfigurájával, ezt követi egy iszapmasszázs a deréktájon átvonuló bivalycsordával, miközben 3 anyós folyamatosan reppeli az okosságokat 3 cm-es távolságból a paciens csak kevéssé meggyötört képébe.

Remélem sikerült felkeltenem a kúra iránt érdeklődését, vagy jobb esetben depressziójáról már meg is feledkezett!

Dr. Dee Lee
dilidoki
 
 


Cas
Még jó, hogy most benéztem, különben lemaradtunk volna a taliról. Mi megyünk, kivéve, ha ilyen idő lesz! Kép

Myra
Megkaptad az sms-m? Nézted a műsort a club tv-n? Nem semmi gyerekek, szerintem Lilla hozzájuk képest jónak számít! Kori is le szokta venni a zokniját, ezt párszor eljátsza, aztán elterem a figyelmét valami más játékkal.

Aranyhold
Szivi, de most vettem észre, hogy hálós 990,-ért is van, csak a doboza van lefotózva, ezért nem tűnt fel.

Mucus
Na igen, én nem sok mindenre mondom, hogy nem. Erre a szülők azt mondják, hogy túl sokat engedek meg a gyereknek. Én is úgy gondolom azért nem fogom azt mondani, hogy nem szabad, mert a konyhába kipakolja a mindenfélés fiókomat. Persze nem örülök neki, de ismerkedik a dolgokkal, és csak sorolhatnám ezeket a dolgokat.

Szilvi
Az utolsó képen mit simogat Kinga?

Ezt a jégesőt? Épp feljöttünk, Koriról levettem a kinti gané ruhát, letettem az ágyba és jön ez a nagy zuhi. Hát az alvásnak azt hiszem lőttek, mert a tetősík ablak majdnem az ágya fölött van és iszonyatosan kopog a jég.
nikcsi
 
 


Nikcsi!
mi hálós? nem kapcsolok Kép
szilvamag
 
 


Nikcsi!
jég???? itt nem volt
a képen egy vadászgörény az áldozat Kép
szilvamag
 
 


Most akkor legyen holnap pali-tali, vagy ne?!
Ki jönne?

Nikcsi
Te erre a talira gondoltál, vagy a hétvégire? Ha senki más nem is jön, azért gyertek le Korival délután, úgyis annyiszor voltunk nálatok a télen, szívesen viszonoznám! Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Aranyhold!
a pogácsa tökéletes! de gondolj rá, hogy feneketlen bendőjű pasik is lesznek, és ezt a pogit egyébként is pillanatok alatt elfogyasztjuk Kép

Myra!
az jutott még eszembe fegyelmezés terén, hogy nem ijed meg Lilla egy nagyobb asztalracsapástól? akkor nem lenne neked sem lelkiismeretfurdalásod, és nagyobbat is csaphatsz, az asztal, bútor kibírja Kép
szilvamag
 
 


Akkor a pali-tali érdeklődés hiányában lefújva.
Viszont gyönyörű idő van, délelőtt kimegyünk Sebivel Margitszigetre.
Jön vki?

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Szilvi! Persze-persze! Töröm is a fejem, hogy mekkora adagot kellene csinálni. Kép
aranyhold
 
 


Na ilyen jó volt a Margitszigeten! Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
cas
 
 


Kori, Sebi!
nagy a szerelem???

tök jó Sebi pulcsija, honnan van? Kép

megy a héten valaki 21%-ot beváltani????
szilvamag
 
 


Én azért nem jelentkeztem mert tegnap lebetegedtem, és úgy néz ki Lilla is elkezdte. Most jöttünk a doki nénitől mert fáj a torka és tiszta kiütés lett az egész teste. Valami vírusfertőzés. KépKépKép

Szilvi,
Ebből kifolyólag nem tudom még a hétvégét, de ha megyünk én valami édeset sütök.

Aranyosak a képek!! KépKép

Saci,
Tudjátok még nélkülözni a nadrágot, mert nem valószínű, hogy holnap megyünk. Kép
Sebinek hány cipője van, mert mindig másikat látok rajta? KépKépKép
myra
 
 


Sziasztok, nem olvastam, azt majd később, gyűjtsétek a dm-s vásárlólistát, csütörtökön 21% kedvezménnyel megyek! Aki jön az jön, aki kér valamit, az kérjen.... Kép

Cas
Nagyon jók lettek a képek, bár egyet igazán mellőzhettél volna. Kép
Szóval mi nem bántuk, hogy nem volt pali-tali! Mert tali az volt! KépKépKépKépKép
Cas ahol leszáltatok Kori felkelt és itthon se aludt el, csak most fürdés után. Nagy szunya lesz, remélem. Kori arca még mindig kicsit piros, Sebi féloldala hogy van? Voltál piacon, gyógyszertárba?
nikcsi
 
 


Nikcsi
Én megyek dm-be, hova és mikor?

Sebi de jól tűri Kori társaságát. Merre van ez a játszótér a szigeten?

Szilvi
Nálam maradt a csatt és fogpiszkáló. Ha elfelejteném legközelebb, szóljál.

Myra
Szegény ti, mitől kiütéses Lilla?
boglarka
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?