Új privát üzeneted érkezett!

Edit

Bocs,de véletlenül többször küldtem elKép

cseriviola
 
 


Sziasztok!

OVI: Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de Lola pont a tiszta kiscsoport mellett volt. Cirmike írta, hogy náluk vegyes csoportok vannak, és hogy jó. Én meg azt mondtam, hogy Bálintot is egykorúak közé szeretném, de ha nincs más, jó a vegyes is.

Lola:
Tényleg, Nálatok most mi a helyzet, mennyien jelentkeztek, felveszik Somát oda, ahova szeretted volna?

Lívi:
Sokminden újat nem tudok mondani a kakiról, mindenkinek más jön be. Szilva bébiétel reggel, őszibarackot tudod, kamillatea nálunk sem használt. Sőt! Nálunk csak a glicerines kúp. De mi akkor kezdtük a hozzátáplálást, és mikor már többet evett, megoldódott. Mindenesetre mindig kérdezd a dokidat, nehogy pl. aranyere legyen Timinek. Most jut eszembe, hogy vettem a gyógynövény boltban Dózsakertben MIRA vizet, ha gondolod kérdezd meg. Nekünk már nem volt rá szükség.

Edit:
Sok boldogságot kívánunk a 3 szülinapos fiúnak!

Többieknek szép napot kívánok holnapra!

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Igen, igaza van Renának, hogy én is a sima csoportoshoz vonzódom inkább, amiatt is amit Emeseanyu és Edit is írt! Csak a másik oldal véleményét is meghallgattam.
Ezért is írattam a Kodályba, de majd csak május 17-én tudjuk meg, hogy felvették-e! Amúgy 3-szoros túljelentkezés lett a 2 csop-ba (40-50 helyre... Kép)

Boldog szülinapot az ikreknek:
Kép

Sajna nagyon rossz idő lett mára, még dodzsemezni sem tudjuk levinni Somát Kép

A Csóni tós tali nekünk teljesen jó, mi itt lakunk!

Zsanka!
Ügyes a Máté, hogy aktívkodik!

Lívi!
Én több szőlőcukrot tettem a kamillás teájába, ha szorulása volt!

Erika, volt itt Újvárosban a Kilián körtérnél is egy bizományi, de nem túl jó és lehet már nincs meg. Meg ott nálatok a Bánhidai ltp-en, amit Lívi is mondd! De szerintem tényleg érdemes újat venni, akcióban 4-5 ezerért már vannak (Auchan, Cora, Tesco..)

Remka!
Jó sokat késett a gépetek tényleg, remélem kicsit pihenni is tudsz ott, puszi a fiúknak!

lola77
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszönöm a babakocsival kapcsolatos ötleteket.
Igen az itteni bizományit már megnéztem,de nem nagyon van esernyőkocsijukKép
Nekem meg konkrét elképzeléseim vannak vele kapcsolatbanKép
Majd megnézzük több helyen is,mert lassan aktuális lesz,bár Viki egyre kevesebb időt akar kocsiban tölteniKép

Sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok lányok!


Nagyon sok boldog szülinapot,Beninek,Olinak és Marcinak!!!!!

Köszi a hozzászólásokat fülbevaló ügyben.Már eldöntöttem,hogy fog kapni.Tegnap mondtam az anyósomnak is ,erre odaadta az ő régi fülbevalóját,hogy azt rakassam be.:-( Végülis nem néz ki rosszul... nem lesz semmi baj ha azt rakom majd be neki?
Szerencsére amióta leírtam,hogy Dorka felkel éjszakánként,azóta csak reggel 7-kor kéri a cumiját,és visszaalszik 8-9-ig.Csak én nem tudok aludni,mert beköltöztek a fölöttünk lakók.Egy fiatal pár.Tegnap is buliztak otthon.Hajnal 2-kor az eggyik szomszéd ment fel,hogy már kicsit halkabban,mert tele van a lépcsőház pici babákkal és felkelnek,meg amúgyis csönd legyen már.Eléggé összekeptak.De nem fogták vissza magukat-4-5 fele elment a banda,utánna a párocska nagyon szerette egymást...Dorka szerencsére jól aludt.Sajnos már többször hangoskodtak 10 után.:-(
nem lehet valamit csinálni? Úgy tudom 10 után már ez csendháborítás.
Szép napot mindenkinek,ezen a borús napon.
Ági

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Viktória Lili legújabb albumja:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=9474

Holnap este jövök bővebben,ha túlélem a fogorvostKép

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok

Most csak gyorsan annyi,hogy Erika én próbáltam megnézni az albumot,de azt írja ki,hogy az album üres.

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Nekem is azt írja ki!

lola77
 
 


Sziasztok!

Hülye ez a babanet!nekem most megnyitotta.

Remélem,hogy nektek is sikerülni fog megnézni.

Sziasztok:Erika

cseriviola
 
 


Sziasztok.

Boldog szülinapot az ikreknek.
Kép

Puszi nekik
Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Erika!
Nagyon édi a Viki, aranyos a kukában lévő! Világosodott a haja, mert nekem egynémely képen úgy tűnik?! De nagyon édes a hajbavalóival!
Tényleg, nem indult még el? Mert ott a nagy papucs mellett olyan biztonságosan áll, meg a kádban is!

Amúgy van ez az időszak, mikor alig vannak el a babakocsiban, mert jobban tetszik nekik gyalogosan a világ. Én is sokszor nem tudtam eldönteni (mikor már járt a Soma), hogy vigyek-e babakocsit, mert ha meg ki kell venni és szaladni utána, akkor útban van a kocsi, de hosszú távokat nem tett még meg!
Aztán meg jön 2 év körül, amikor megint bele akart ülni mindig, mert lusti volt gyalogolni, akkor mindenhova babakocsival akart volna menni...

lola77
 
 


Sziasztok!

Úgynéz ki hogy meggyógyultunk, de ma még kihívom a dokinénit nézzen rá a Lackóra. Én még egyszer összeszedtem a betegséget, de hogy valami jót is mondjak lement a betegség miatt rólam 4 kg :DDDDDDD tudom nem így kéne de most ez olyan jól jött, még a jegygyűrűm is rámjön újra!
Szóval tök happy vagyok, már csak az időnek kéne szépnek lenni!

Ági!

Én úgy tudom, hogy olyan mint csendháborítás már nem létezik. Dorka nem lehet hogy azért alszik jól mert megy a buli? :D

Erika!

Én már megtudtam nézni. Jól jött ki az írás, hogy enni meg aludni ne kéne aztán az első 12 képből 4 alvós :D És persze, mint ahogy azt megszokhattuk a képek nagyon jók és Viki csodálatos!

Lívi!
Jó a pancsoló! :D Jársz még tornánra? ma még tuti nem megyek, de csütörtökön már szeretnék ha nem érzem magam még gyengének.

Nyárra én a Lackónak úszómellényt szeretnék, hogy be tudjon jönni velünk a nagyvízbe is és érezze, hogy nincs alatta semmi. Szerintetek van ilyen picire is?

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok,

Régen nem jöttem már, bocsi. Kerítés projekt ment (megy)náluk még mindig.

Boldog szülinapot az ikreknek!! Kép

Angi, van ilyen úszómellény az biztos, Roli kaptt anyutól annó, és azóta is láttam vhol. Sajnos nem tudom hol, merre. Kb 8-10 ezer forint. De Roli nem igazán szereti, karószót imádja. Viszont motorcsónakba, vizibicóra csak mellényben ültetném.

Na, most megyek Roliért az oviba...
Aztán jön a doktor néni, Réka megkapja a 3. oltását is agyhártya gyulladás ellen (1 év alatt 3X kell adni). Rákérdezek a rossz oltóanyagra is, bár szerintem mi nem azt a fajtát kaptuk. Mi hagyományos ingyenest, amivel minden ok.
Ja, kibújt múlt héten az első foga (azon a napon nagyon sokat sírt), és ezen a héten jön a második is.

Cirmike

UI: Tali a héten hol, mikor? (nemigen tudtam visszaolvasni)

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

mi is sok boldogságot kivánunk a három szülinapos kis lurkónak!
Úristen milyen hamar eltelt egy év.el sem hiszem

Erika
a képeket csütörtökön átküldöm

sziasztok

Rita
Kép
Kép
Kép
lrita
 
 


Cirmike!

Köszi az infót legalább nem hülyeséget keresek, hanem létező dolgot Kép
Engem érdekelne ez az agyhártyagyulladás elleni védőoltás, annyi rosszat hallottam már róla úgy félek tőle.

Másnak véleménye? Mindenki beadadta?

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Remka:
Nemsokára jöttök haza, készítettél fényképeket? Milyen idő van ott?

Ági:
A rendőrség nem tesz semmit, de azért Ti (a többi lakó) tehettek. Pl. le lehet kapcsolni a folyosón a villanyóra szekrényben a főkapcsolójukat. Van olyan hifi, ami nem díjazza. Kép Kép Kép
Mi is laktunk így, hogy éjjel háromkor kapcsolták be a zenét, és pici babánk volt. Férjem felment százszor, de nem is voltak maguknál.

Angi:
De irigyellek a gyűrűért! Én is nagyon szeretném visszavenni a karikagyűrűmet. Oltásügyben nem kérdezted a doktornőt?

Erika:
Jók a képek, Viki tényleg nagyon ügyesen áll a kádban. Láttalak Titeket az utcán is Arankáékkal, Viki éppen tolta a babakocsiját.

Lívi:
Tornáztunk a Kiképzésre Bálinttal, jó, csak nekem kicsit unalmas ez a sok ugra-bugrálás. Igaz, folyott rólam a víz rendesen. Nekem hasra kellene valami nagyon jó gyakorlat, meg belső combra.
Nem tudjátok kinek van jó? Sógornőmnek van Rubint Réka, majd megnézem.


Mi is megyünk HOrvátországba, (nem tudom pontosan hova, bátyámék nyaralója) addig le kell fogynom. Másfél hónap!


Voltunk mi is ma doktornőnél, nem vagyunk most nagyon betegek, csak már húsvét óta porszívózom naponta többször az orrukat, Nasivin cseppet használtun, meg Benedek köhög, + az arca piros-száraz foltos, Bálint meg mindig azt mondja, hgoy fáj a torka. Nincs semmi, csak náthásak, Benedek kapott krémet az arcára.
Már nincs tejem, sajnos, de igazából Benedek hagyta el, már nem kellett neki. 13.5 fél hónapig szoptattam, Bálintot 19 hónapig, de Bálint 8.5 hónapos korában evett csak mérhető adagot a gyümölcsből-főzelékből, Benedeket meg mindig érdekelte, amit mi eszünk-iszunk. Estére megpróbálunk neki Beba3 tápszert, jobb, mint a tej. Eddig bio-tejet vettünk neki.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Angi:mi is badattuk az agyhártya elleni oltást a Dorkának,most fogja megkapni a harmadikat.Én megkérdeztem a doktornőnket,ő is beadta az unokájának és sajnos volt is agyhártyás betege.Így beadattuk mi is.Semmi mellékhatása nem volt.Azért kérdezzél körbe,kinek mi a véleménye.

sziasztok,Nóri
vnora
 
 


Lívia

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk Tímeának!
KépKép


Erika és Viktória Lili

cseriviola
 
 


BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK A KIS TIMCSINEK!

Köszönjük szépen az oltáshoz eddig hozzászólókat a többiekét várjuk továbbra is.

Reni!
A dokinénit még nem kérdeztem ez csak tegnap jutott eszembe hogy lehet hoyg kéne. Nektek be vannak oltva a fiúk?

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Én is boldog névnapot kívánok a Timinek! Tényleg, neki ez az első!

Angi!
Én is beadattam az agyhártyagyull. ellenit, de én 1 éves kora után, a 15 hós előtt, így javasolta a dr.nénink. Viszont még 1 éves szülinapja előtt felírta, kiváltottuk, mert így a támogatás nagyobb volt rá.
Így csak 1-szer kapott! Én nem hallottam semmi rosszat róla, a betegségről annál inkább! nekünk sem volt semmi gondunk az oltás után!
Ne felejtsd el, hogy a mostani kötelező oltások nagy része is először csak ajánlott volt, aztán mégis kötelezővé tették!
A bárányhimlő ellenit viszont nem adattam be, azt feleslegesnek tartom, bár ha az övsömörre gondolok...

Ági!
Én is úgy tudom, hogy már nincs csendháborítás, de ha sorozatos a dolog, több szomszéddal összefogva párszor érdemes kihívni, én biztos ezt tenném, illetve Rena ötlete sem rossz... Kép

lola77
 
 


Sziasztok

Köszönjük a névnapi köszöntőket.Erika kérdezte mit fog kapni a Timi.Isten igazából még nem nagyon gondolkodtunk rajta mert majd egy kicsit később fogjuk megtartani Apa névnapjával együtt.

Angi
Még járok tornázni.Szerencsére nem lankadt a lelkesedésem.Ha minden igaz akkor már 2 kg sikerült lefogynom.Remélem megy még tovább is mert egyenlőre még a nyári póloim elég gyászosan állnak rajtamKép.Meg a gyűrűm is szorít még rendesen.

Reni
Én is sokszor már kicsit uncsinak találtam,de az a jó benne hogy fenntartja a pulzusodat és így több kalóriát éget el a szervezet.Egyébként nekem is belső comb és has problémám van plussz popsi. Belső combra már tök sok féle gyakorlatot próbáltam de valahogy egyik sem igazán jött be.

Erika
Sikerült megnéznem a képeket.Nagyon aranyos a Viki.Remélem már teljesen meggyógyultatok.Sikerült babakocsit vennetek?Kérdezted még hogy hol fogjuk a pancsolót használni.Anyóséknak van kertjük és ott.

Zsanett
Ügyes nagyon a Máté.Magától ül fel vagy megtartja magát ha leültetitek.A Timi is már állandóan ülne,de még nem akarom nagyon engedni a gerince miatt.Állandóan emelgeti magát ha fekszik.Így rendesen gyúr hasizomraKép.Tesódéknál minden rendbe lett aztán?

Most lehet hogy tök hülyeséget fogok kérdezni,de kullancs által okozott agyhártyagyulladás ellen is jó ez az oltás?És egyébként mennyibe kerül?

Szerintem a talit hallaszuk el jövőhétig,hátha már jobb idő lesz.

Üdv mindenkinek Lívia

Kép
slivia
 
 


Nálunk itt a házban volt egy kislány aki bárányhimlős lett és utána korházba került valamilyen szövődmény végett. Még most is látszik rajta, pedig ha jól emlékszem már vagy fél éve közdenek szegények vele.

Szerintem hozzám csak a rosszhírek jönnek
ááááááááááááááááá

El is felejtettem mesélni képzeljétek milyen édes a kisfiam, ha mondjuk neki, hogy süssön pogácsát/kalácsot akkor olyan arin rakja össze a két kis mancsát. Megzabálom!!!

Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Angi:
Én nem adattam be még a fiúknak semmilyen plusz oltást, Bálint retteg a tűtől, így is mindig megkérdezi, ha orvoshoz megyünk. Azt ígértük neki, hogy most sokáig nem kap. Azért még beszélünk róla a férjemmel.

Lívi:
Nekem az egyik ismerős mondta, hogy nem vagy te kövér, csak nagy a fenedked. Kép
Tudom én is, arra is kell tornázni, de legjobban a hasam zavar, meg hogy összeér a combom.
A 2 kg is nagyon jó tornával, mellette miket eszel?

Tegnap voltunk orvosnál, akkor még csak kicsit köhögött Benedek, azóta folyamatosan, hurutosan, éjjel alig aludtunk, 10-4-ig fél óránként felsírt, kézben akart lenni, olyan volt, mintha a hasa is fájna. Tegnap este kapott először Beba 2-es tápszert. Attól fájhat? Állandóan porszívózom az orrukat, most már jó lenne, ha egy kis ideig nem lennének betegek.
Azért jót is írok, tegnap porszívóztam a konyhát, és Benedek rámkiabált, hogy ANYA! Olyan aranyos volt.

Boldog névnapot kívánunk Timinek!

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Nem hiszem el, hoyg már megint ilyen pocsék idő van úgy útálom!
Ki kell mindig lesni mikor nem esik az eső, hogy egy kicsit kimozduljunk!

Asszemma még tuti jelentkezem uncsi van ilyen időben Kép

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Hát tényleg szomorú őszi idő van, így nem tudom mikor jutunk el erdőbe, vagy a győri állatkertbe... Kép

Rena, tök ari lehet Benedek, ahogy dumálni kezd, jobbulást nekik.

Angi! És összetalál a két kis kezével, úgy bírom mikor mellétapsolnak... Jó ez az időszak, meg mikor majd integet, puszit dob...

Lívi!
Ez az oltás csak a kétféle vírusos agyhártyagyuszi ellen jó, van egy harmadik is, arra nem, de az állítólag Mo-n ritka, a kullancs ellenit - úgy tudom - külön kell beadatni és azt talán 2-szer (1 év múlva ismétlő)... hát ezen még én is gondolkodom majd, mert állítólag itt a városban, játszótereken, csóni tónál is vannak. Már most rettegek, mert bennem sosem volt, azt sem tudom milyen, meg ha lesz az én örökmozgó gyerekemből hogy fogom kihúzni?????
Amúgy van honlapja is az agyhártyagyulladásnak, rákereshettek esetleg, aki még előtte áll!

Na csáó!

lola77
 
 


Sziasztok!

Én kaptam emilt az intimtornáról, hogy holnaptól indul a Dózsakerti közösségi házban 3-5ig 5 alkalommal lesz és 10.000,-Ft+1.000 a terembérlet.
Ha valakit érdekel én asszem megyek kicsit drágállottam, de majd meglátjuk milyen lesz.

Lola!
Igen összetalál, de még nem hangos és úgy mozgatja mint a csipcsip csókánál Kép

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Máskor is korán reggel el fogom kiabálni, hogy rossz idő van és remélem mindig ilyen gyönyörű napunk lesz!
Mindenkinek kellemes napot és jó sétálást!

Pusza
Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Ma van babaklub vagy majd jövőhéten?

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok.

Angi
Ma volt a baba klubb.Sajnos mi nem tudtunk menni mert faterom ígérte hogy jön,és mérges vagyok nagyon mert azóta is jön.Így sajna nem mentünk.
Egyébként a baba mama klubb mikortól szünetel?Mert mondtátok hogy nyáron az sincs mint anno a kismamaklubb.

Reni
Hát egyenlőre csak tornázom,meg mondjuk nem vacsizok,de azt a terhességem előtt sem csináltam.Azt hittem nehéz lesz visszaállni hogy nem vacsizok,de egész könnyen ment.Ha mondjuk éhes vagyok akkor vagy eszek egy joghurtot magában,vagy rakok bele egy kis müzlit.Most jelentkeztem egy netes fogyókúrára fogalmam sincs hogy milyen lesz mert nem nagyon írtak róla,meg Anyu bejelentett minket akupunktúrára.Hátha.Majd csak lesz valahogy.

Mizu a többiekkel?

Hugi már nagyon rég jelentkeztél?Megtartottátok a Virág szülinapját?Hogy sikerült?

Holnap megyünk ballagásra,Timi unokatesója most ballag a Bárdosban.Remélem jó idő lesz és nem fog az eső esni,mert sajna azt mondták az időjósok.

Jövő hétre ha marad a jó idő összehozzuk akkor azt a baba talit a Csónakázótónál?

Na további szép napot mindenkinek.

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Most nézem,hogy szerda óta nem is írtamKép
Férjem éjjeles,így napközben alszik itt a szobában ahol a szgép van.

Elég sokminden történt a héten,így lesz miről beszámolnom nektekKép
kedden fogorvosnál voltunk a férjemmel Oroszlányon,addig anyósék vigyáztak Vikire,nagyon jól elvolt velük,nem sírt utánunk.
Megrendeltük az ottani bababoltban az esernyőkocsit,ha minden jól megy akkor jövő péntekre meglesz.
Az ottani bababolt sokkal jobb mint itt a Móci.
Csütörtökön voltunk a védőnőnél méreckedni,Viki hízott 15 dkg-ot!
Most már tuti,hogy gyomorsav hiánya van és azért nem eszik rendesen.
Tegnap vacsira is és ma reggelire uborkát evett paradicsommal,délben ebéd után pedig fél narancs levét kiszívta.
A cicizést is kicsit ritkítom,mert igaz,hogy 13 hónapos elmúlt Viki eddig napi 5-6-szor kérte a cicit,ezt most már 3-4 alkalom lesz csak.
Remélem lesz eredménye ezeknek a módosításoknakKép

Ma voltunk babaklubban és eljött Zanett is a Mátéval és persze Angi is a Lackóval.
Angi
bocs,hogy nem írtam,hogy lesz babaklubb,ezentúl akkor mindig előző nap megírom ide.
Amúgy minden páros héten van péntekenKép

Angi,Lívia
Gratulálunk a mínusz kilókhoz,további sok kitartást kívánunk!!!!

Reni
hogy vagytok?
Benedeknek miért kellett tápszert adni?Nem eszik azt amiket ti?
Nagyon ügyes,hogy elkezdett beszélni,gondolom,hogy milyen boldog voltál amikor megszólítottKép

Lívia
bocs,hogy Hugi helyett nyilatkozom,már megtartották Virág szülinapját,szép tortája volt,meg sokmindent kapott.
Csak most azért jön ritkábban mert csináják a házukat,estefelé szioktunk néha dumcsizni msn-en,azért tudom ezeketKép

Rita,Cirmike,Nóra veletek mi van?

Anita,Melinda készülődtök az esküvőtökre?

Mi benne vagyunk a jövő heti babataliban,remélem jó idő lesz.

Mindenkinek jó hétvégét,sziasztok:ERika

cseriviola
 
 


A babatali nálunk is oké, de most gyorsan pakolok aztán meg megyek erre az intimtornára kiváncsi vagyok milyen lesz kicsit drágállottam, ha szar visszakérem a pénzem Kép

Puszi
Angi

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk orvosnál megint Benedekkel, kapott antibiotikumot, most más fajtát, mint húsvétkor. Nagyon sok váladék van a torkán, orrában, csúnyán köhög, hőemelkedése van. Pedig állandóan porszívózzuk, cseppentettünk.

Erika:
A tápszer a tej helyett kell, mert egészségesebb, mint a bolti tejek, és ártani nem árt. Van benne vas, ami nekünk nagyon fontos, mert amikor beteg, akkor nem kaphat külön vasat, és alig eszik, hiába adok vastartalmú ételt. Egyébként ha nem beteg, akkor eszik mindent, amit mi. Bálintnál még én is nagyon idegenkedtem a tápszertől, de most nem így vagyok, esetleg még hízik is kicsit. Csak este kap, az elalváshoz. Mi is 15 dkg-ot híztunk, bár nem tudom pontosan, mennyi idő alatt.
Örülök, hogy rájöttetek, hogy Viki miért nem eszik. Nővérem kisfiának is ez volt. Õ is mindig uborkát evett.

Melinda:
Ti is összeházasodtok? Mi van a házzal? Láttam a hirdetést, 19.500.000.- a 100 nm-es ház.

Lívi:
Biztos le tudod fogyni, amennyit szeretnél. Az jó, ha nem vacsizol, de ha még jobbat szeretnél, és bocs, ha tudod, akkor pl. a Vitalineákban nincs cukor, és a müzlit is fel lehet cserélni zabkorpára. És még finom is. Persze én nem dumálok, mert én meg csokikat eszem, csak lehet, hogy ez a kicsi is segít.

Lola:
Mi is készülünk állatkertbe, én is nagyon szeretem a győrit, mert kicsi, és sok állatot meg lehet nézni ilyen kicsi gyerekekkel. Csak most anyák napja miatt nem érünk rá. Majd talán a jövő héten. Ti mentek?

Képzeljétek, Benedek felmászott a fotelról a vasalódeszkára. Még jó, hogy ott voltam.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok Lányok,

Szerencsére megjött a sógornőm, és szerintem ő el fogja tudni küldeni a képeket. Szomszédok mostanába csöndbe vannak, bár most jön a hétvége.Nem akarom elkiabálni, de Dorka egyre joba alszik, reggel 8-kor felkel megkapja a cumiját és 9-ig alszik. Fülbe való dologról egyenlőre lemondtam, majd ha kicsit nagyobb lesz, akkor kap. Héten voltunk kórházba, pisijére azt mondták, hogy nagyon szép, de még el kell küldeniük tenyészetre. Meg is ultrahangozták, a jobb veséjébe is van egy kis tágultat, de azt mondták, hogy nagy eséllyel kinövi, a bal veséje amit műtöttek, kis javulás van, de a végleges javulást 1 éves korára mondták.

Lívi: Sok Boldog Névnapot Timinek!

Majd hétvégén jövök kicsit hosszabban, most megpróbáljuk küldeni a képeket.

ÁgiKépKépKép

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok!

Reni
jobbulást Benedeknek!
Nem nagyon értek hozzá,ezek szerint a vas miatt kell neki a tápszer,van olyan hogy babatej,abban nincs vas?
Bálintnak mikor derül ki,hogy felvették-e az oviba?
Ahhoz képest,hogy beteg a Benedek egész jó mutatványokat csinálKép
Õ mozgékonyabb mint a Bálint volt kicsinek?

Ági
édes a képeken Dorka!
Vikinek is megmutattam a képeit,nagyokat nevetet rájuk és odamászott a képernyőhöz puszit adni nekiKép))))))
Most meg itt áll mellettem és csak mondja,mondja.....babanyelvenKép))

Zsanett
úgy örülök,hogy el tudtatok jönni a klubba,remélem jöttök máskor is.
Kár,hogy nekünk olyan hamar el kellett jönnünk,csak Viki nagyon álmos voltKép
Ti meddig maradtatok?

Angi
milyen volt a torna?Sokan voltatok?Az oktató aranyos?

Puszi mindenkinek:ERika

cseriviola
 
 


Sziasztok!


Erika,
jó volt a babaklubban, és örülök, hogy találkoztunk Kép Kb. 11.45kor mentünk haza, mert Máté már kezdett nyügizni. Aztán amíg hazaértünk a Mártírokra el is aludt a kocsiban.Fáradt volt a lelkem Kép.

Lívi,
utólag is Boldog Névnapot - sok ajándékot - kívánunk Timinek!
Kép
A bátyámék, már több mint 1 hete itthon vannak, már voltunk is babanézőben, nagyon szép kisfiú. Jó sok szőke haja van Kép De olyan pici!
Én is rajta vagyok a fogyiprogin, - ma jött levél ezzel kapcsolatban, gondolom neked is - de én inkább megfigyelő vagyok, nem szeretem sanyargatni magam. Hozzáteszem szorgalmasan járok kangoozni, és tetszik - pedig nem jellemző rám a mozgás Kép

A Csóni-taliban mi is benne vagyunk, nekünk a kedd biztosan nem jó, mert BP-en vagyunk uszni, amúgy a többi nap OK!

Jó hétvégét mindenkinek (jó sok napsütéssel)
Zsanett

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Ági:
Nagyon aranyos kislány Dorka!

Erika:
Nem, nem a vas miatt kapja Benedek a tápszert. Az csak jó, hogy benne van. Majd megnézem egy boltban, hogy a babatejekben milyen adalék van. Bálintnak egyszer vettünk, dobhattam ki az egészet. Nem kellett neki.
Kaptunk a Beba 2-es tápszerből mintát a doktornőtől, megkóstólta, ízlett neki. Szerintem nem egy rossz dolog a tápszer, amitől ennyire kell félni. Nincs már tejem, és a tápszer jobb, mintha bolti tejet inna. De ezt már írtam.
Õt nem zavarja a mozgásban a betegség, a doktornőnél is le kellett raknom, körbemászott, aztán az ajtóból integetett neki, hogy ő már megy.
Sokkal mozgékonyabb, mint Bálint volt, Bálint még nagynak se csinált ilyeneket. Most egymástól tanulnak.
Május 19-én lesz meg az oviban az eredmény, de talán hamarabb is kiírják.

KépKép
renáta29
 
 


sziasztok lanyok'


Olvastam,hogy jovohetre beszelitek a babatalit,ha jo ido lesz.En sajna csak hetvegen tudok a gephez jutni,de szivesen elmennek.
Ha felhivnatok,hogy ha megis lesz,nagyon megkoszonnem.o67o5797995.
Jo 7 veget mindenkinek

Agi

Kép

Kép
ági01
 
 


Sziasztok.

Hát sajna az idő valahogy nem akar jobbra fordulni.

Tegnap pont megúsztuk a dolgot,mert a ballagás alatt egész jó idő volt de utána már nagyon elromlott,de azért nem áztunk meg.

Ági
Ha jól látom olyan előkétek van ami nem anyagból van hanem ilyen nejlonos.Hol vettétek,mert én kerestem ilyet de nem találtam csak azt a merev műanyagot,azt meg nem szereti a Timi.

Na most hamar hirtelen ennyi.

Mindenkinek Boldog Anyák Napját KívánokKép

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 


Sziasztok!

Lívia
sokféle előke szokott lenni a Móciban,köztük sok műanyagos is,mi is ott vettünk már több fajtát.

Minden kedves Anyukának Boldog Anyák Napját kívánunk:Erika és Vikória Lili
KépKép

cseriviola
 
 


Sziasztok!

Kicsit eltüntem,de sokszor már olvasni sincs erőm.Bocs,ha valakinek nem gratulálnék vagy valamit kihagyok.
A fiúk nagyon mozgékonyak lettek,mindenhol ott vannak,mindenre felmásznak,mindent kipakolnak.És természetesen 3-an háromfelé vannak a lakásban.Na meg persze nagyon anyásak is lettek.Így lassan még wc-re se tudok elmenni anélkül,hogy valamelyik ne üvöltene utánam.Egész napom a nem szabad-okból és a vigasztalásból áll.Ki vagyok estére purcanva!És még vár a házimunka esténként!!
De ezzel együtt egy nagyon szép időszakba is beléptünk:láthatóan mutatják ki a szeretetüket,bújnak,puszizkodnak és imádnak testközelben lenni.Amit én is nagyon élvezek és igyekszem mindig időt szakítani mindhármuk számára.Aztán meg okosodnak is:tapsolnak a kis kezükkel,rakják a cumit egymás és az én számba is,Olivér rázza a fejét ha kérdezem,hogy kell-e sapka.Utálja a sapkát.stb.
Szóval sok-sok boldogság és fáradság.

Túl vagyunk mi is a szülinapon.Felemásra sikerült.Az idő rossz volt,így bent kellett maradnunk.Anyós hozta a formát.A fiúk bírták a sok-sok embert és foglalkozást.
Néhány kép:

Oli és a gyertya
Kép


Benike anyával
Kép

1évesen
Kép

Tortával
Kép

Megfáradt munkás:Marci
Kép

Nagy-fiúk
Kép

Kép

Kép
edit73
 
 


Reni!

Lemaradtam róla,azt hiszem!:-(((Mi baja a Benedeknek?

Ági!
Tündéri baba a kis Dorka!Örülök,hogy jók az eredményei is!!!

Zsanett!
Milyen az úszás?Tetszik?Hova jártok?

Lívi!
Gratula a fogyáshoz!irigylem a kitartásodat, belőlem hiányzik!

Erika!
de jó,hogy kiderült mi baja Vikinek!Most hogy írtad,nekem is eszembe jutott,hogy a Dávid 2éves kor körül evett állandóan uborkát meg paparikát.Akkor mondta is a dokinéni,hogy savat csinál és azért eszi,mert kevés lehet neki.Így mi minden délelőtt adtunk neki csemege uborkát (házit) és egy kicsit javult is az étvágya.

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Sziasztok,

Írjátok meg mikor mentek a Csóni tóhoz, ha tudunk elmegyünk.

Gyors kérdés: Mi a telefonszáma a dózsakerti játszóháznak? Sajnos elkevertem, pedig megvolt. Azon a szórólapon olvastam, hogy csinálnak fejlesztő korosztályos foglalkozásokat. Szívesen mennék Rékával oda.
Győri barátnőm babája azóta fejlődik nagyon sokat, hogy járnak ilyenre.
A dokinőnk szertint csak dundi lusta a Réka, semmi baja, nem kell szakemberhez vinni, csak rakjam sokat hasra, picit sírhat is. Hát nem sok az eredmény, csak a dokinő előtt produkálta magát, 1 percen belül hasra fordult, azóta nemnagyon.

Most megyek mert apa unja, hogy ő van a lurkókkal.

Cirmike

Kép
[KépKép
cirmike77
 
 


Sziasztok!

Edit:
Benedek is pont ilyen időszakban van, sír utánam, még az apjával se akar lenni, de lehet, hogy a betegség miatt. Semmi komoly baja nincs, csak most már húsvét óta porszívózzuk az orrát, cseppentünk, 2. anitibiotikum, és nem jobb.
Köhög, náthás, torka fáj. Hőemelkedése volt napokig.
Olyan szépek a fiaid, nagyfiúsak a kockás ingben. Benedek is pont ilyeneket csinál, nagyon ismerős volt, amit írtál. És akkor én nem szólhatok, mert nekem csak egy ilyen kicsi van. Kitartás, nagyobbak lesznek, biztos könnyebb lesz.

Cirmike:
Nem tudom a pontos nevét, Tündérkert Játszóház, lehet, hogy így megtalálod. A Máltain kint van a szórólapjuk, majd megnézem. Vagy Erika lehet, hogy tudja.

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Voltam tornán, jó nagyon jó! Mindenkinek csak javasolni tudom, ha lesz valahol. Az első alkalommal sok volt a beszéd, de nem is baj mert tényleg nehéz és elfáradtam. Sőt kaptunk házifeladatot is.
A legjobb az volt amikor mondta a hölgy, hogy próbáljunk meg úgy felkelni az ágyból hogy nem kiugrunk ha nem szépen lassan felülünk elszámolunk 2-3ig és csak aztán állunk fel. Na meg is magyaráztam a kisfiamnak hoyg anyának nem szabad gyorsan felkelni úgyhogy később fogok odaérni :DDDD
Szegénykém olyan rosszul ébred, mindig sírva de olyan igazán keservesen Kép Már adtam neki homeosbogyót, ja és persze éjjel felkelünk enni is
Viki msot már jó lenne ha ennél és szólnál a Lackónak hogy ne egyen helyetted főleg ne éjjel :D

Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok!

Cirmike
a tündérlak telszáma: 06/70-943-3943
mi voltunk ott baba-mama tornán. Aranyosak, keedvesek. Honlapjuk is van, megtalálod a baba.lap.hu-n.

Edit,
Budaörsre járunk bébiuszásra, nagyon jó! Csak egy kicsit macera mindig felautózni. Jó lenne ha Tbányán is lenne..

Csajok, segítsetek. A Máté uzsira mindig gyümit kap, azonban úgy látom ez kevés. Mivel tudnám dúsítani? Tápszerrel nem akarom, inkább vmi gabonafélére gondolnék, vagy vmi ilyesmire.
Van vmi ötletetek?

Zsanett


Amúgy a Máté elkezdett hátrafelé araszolgatni! Kép
Hogy fogom megfordítani?! Kép

Kép

Kép
zsanka
 
 


Sziasztok!

Angi: Irigyellek, hogy el tudtál menni, én sajnos nem tudok 5 alkalmat megoldani.
Nálunk Bálint ébredt mindig sírva, Benedek nem.

Zsanka: Mi a Milupa Milumil Bio 7 gabonapelyhet használtuk, Intersparban, Tescoban lehet kapni, ritkán. Dobozos. A Kismama ajánlotta, 6 hónapos kortól adható. Mi gyümölcslébe tettük, de keverheted gyümölcshöz is.

Lívi: Itt van nálam Rubint Réka 3-as kazija, nagyon jó, 30 perc has, 30p. felsőtest, 30p. fenék. Két naponta ajánlja, és attól függ, hogy mennyire vagy edzett, egyet, kettőt, vagy mindhármat egyszerre. Csak az a baj, hogy kellene a R.Réka 1-2 is, mert azon vannak nagyon jó gyakorlatok belső combra, combra.
Tegnap este 10-10.30-ig csináltam a hasizmot, azt hittem ott maradok. Nem is tudtam végigcsinálni.

Rena

KépKép
renáta29
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap a Lívivel aerobicon maradtunk majdnem ott. Szerintem a csajszinak valami nagyon nem jött össze tegnap, mert egy igazi gyilkos volt! Mindenki izzadt mint egy állat :D

Lívi!
Nem tudom hogy tudsz e nekem segíteni szegény páromnak tükrüzésre kell mennie, de az altatásosat szeretnénk. Állítólag a Káfony doki csinál ilyet itt Tbányán, megkérdezed nekem a Vilit, hátha tud valami telefonszámot? Előre is köszi!

Zsani!
Nekünk van olyan pépünk ami Gabonapehely a-Zig szerintem az is jó.

Reni!
Én lehet hogy meg tudom szerezni a kazit vagyis dvd az is jó??
Én annyira utálom a Rubint Rékát én nem tudok rá tornázni, rosszul vagyok a hangjától. Akkor inkább a Béres vagy a Cindy. Habár engem az otthoni torna nem vonz. Örülök, hogy meg tudom oldani, hogy más van az aprótalpuval.

Tegnap voltam át a Születés hetén Tatán a homeós előadásra mentem. Volt ott egy tök ari dokinéni valamilyen Katalin, hát én csak ajánlani tudom aki effelé hajlik megadta a számát, hogy nyugodtan hívjuk fel. Egy baj van vele, hogy Kocson rendel, de vegyes rendelése van gyerek/felnőtt.
Meg van nagy hírem Lackó már feláll már a kiságyba is felállt hálózsákba, hogy hogy csinálta nem tudom jót nevettem :D

Kellemes napot mindenkinek!

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


Sziasztok

Reni
Az a 30 perc csak hasizom az nem lehetett semmi.Mi tegnap az aerobikon ami 1 óra volt leizzadtunk nagyon.Tényleg lehetett valami a nőcivel mert nagyon megdolgoztatott minket.És tök ki voltam purcanva.Szerintem a többiek is.

Angi
Szólok akkor a Vilinek aztán majd mondom hogy mit tudakolt meg.Ja meg a Matúz Renit ismered,nem?Már láttalak együtt sétálni benneteket.Na őneki most volt epekőműtétje és ő is volt tükrözésen és altatásaba csinálták neki.Esetleg kérdezd meg őt is hátha tud valamit mondani.Megvan a telefonszáma is esetleg ha kellene.
Izomlázad van?Kép

Szerintetek meg merjük próbálni péntekre összehozni a babatalit?

Na majd még írok asszem,bár a Timinek valami nyűgje van.Nem aludt el csak velünk,akkor is csak 11 kor,aztán átvittük az ágyába,de hajnalban meg állandóan felsírogatott.Megkocogtattam fém kanállal az inyét de még nem kocog,de attól függetlenűl lehet hogy az a baja.

Üdv mindenkinek

Lívia

Kép
slivia
 
 


Lívia!

Előre is köszönöm. Mondta a Reni hogy volt műtétje, de azt nem tudtam, hogy volt tükrözésen is. Ha ma nem talizok vele akkor majd elkérném a számát!
Izomláz hajaj mondjuk azt hogy érzem a fenekem meg a belsőcombom, egy élmény lehajolni :D

Nekem okés a péntek!

Angi+Lackó

Kép
Kép
gangi
 
 


sziasztok

Angi
Na délelőtt csak érzéstelenítéssel csinálják,de az nem ér semmit.Délután vállalják az altatást,de állítólag az sem igazi altatás,mert fennvagy,csak tök bekábítanak.8000 ft.A Káfony száma pedig: 30/9578269.De ha így kéritek akkor valaki menjen vele ,mert annyira kába lesz hogy nem fog tudni egyedül hazamenni,meg vezetni sem,meg ilyenek.

Üdv Lívia

Kép
slivia
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?