Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt,

Andi, először csak fél-fél szemeket emelj hetente, nagyon fontos. Az első napok viszonylagos "jólléte" pedig ne tévesszen meg, ennek ellenére se emelj! Várd ki az egész hetet, csak utána!

Nóra! Olvastad a www.informed.hu -n Petrányi új cikkét? Nagyon kihangsúlyozza, hogy a PCOS diagnosztizálása meglehetősen nehéz, annyira sokszínű. Én amit látok az az, hogy a legnagyobb közös nevező eddig ez volt: peteérés hiánya (attól még mensi lehet...) + rosszabb inzulinértékek, legalábbis nem szabályosak. Innentől aztán volt mindenféle, cisztás petefészek-nem igazán cisztás, rossz hormonlelet - nem igazán rossz... Sőt hogy fokozzam a kavart, tipikus PCO-s lány mostanában hozott egy tökéletes inzulinleletet, ennek ellenére metforminnal fognak próbálkozni, na ezt add össze.

Ilyen későn igazából csak a progeszteron szint nézésének van értelme, de eléggé esetlegesnek látom ezt a mérést.
Én nem tudom, pontosan hova valósi vagy és milyen endokrinológusnál jártál, de ez akkor nem igazán jó. Ha alföldi vagy, akkor már tudok kettőt is, aki nagyon haladó szellemű, budapestiek meg többen is vannak (pl. Cs-kriszti Lakatos profja? Kép Szendei - ezek SOTE-sok, de Szentkirályi utcában is vannak). Dunántúlról sajna nekem nincs infóm, de hátha Rambókáéknak van.

Lányok, betöltöttem a 34.hetet is, kezdjük a 35.öt. Kép Két hét múlva már nem lenne gond, ha szülnék, azt mondta a doki! A párommal már nagyon türelmetlenek vagyunk, éjszaka is szüléssel álmodtam!

A Lombikbaba valszeg ma fog elkezdeni működni újra, de úgy néz ki lesz külön PCOS honlap júniustól, persze én akkor leszek babafronton, de mindenkire számítok majd ebben, aki szeret és tud anyagot gyűjteni, fordítgatni!

Norka (34+0)
s_norka
 
 


Sziasztok!

Norka, de jó már már csak egy pár hét és mindját meg is lesz a babód, de azért azt a pár hetet még húzd ki valahogy. Nagyon aranyos a pocós képed.

Oké akkor hallgatok rátok és csak egy fél szemet fogok egy hétig szedni, bár a doki azt mondta, hogy nyugodtan szedhetném belőle a 2*1-et naponta, de mondtam, hogy azért ne ugorjunk fejest a jóba, erre mondta, hogy legyen egy szem naponta egy hétig. De inkább úgy csinálom ahogy mondtátok, végül is nektek van tapasztalatotok a mellékhatásokat illetően.

Megmondjátok nekem, hogy honnan tudok beszúrni smile-kat, mert amilyenek nekem vannak azok nem ilyen aranyosak.

Tényleg meg tudjátok mondani, hogy az mitől lehet, hogy amikor nekem nézték a hormonokat ami már lassan két éve volt akkor a tesztoszteron szintem nemhogy magasabb, hanem még alacsonyabb volt mint a határérték? És ugye mindenhol azt olvasom, hogy emelkedett testoszteron szint is jár a PCO-val? Persze, az LH/FSH arány nálam is fordított.

Sziasztok Andi

Kép
andi1975
 
 


Andi, nekem is kifejezetten alacsony a tesztoszteron értékem és a DHEA-S is, ami ezzel összefügg. Meg is éreztem a libidómon... még egyszer kihangsúlyozom, nagyon, hogy nincsen tipikus PCOS kórkép. Az a kisebbség, akiknél minden egytől egyig klappol azzal, ahogy a tankönyvbe meg van írva! Sajnos ebből jön a gond is, mert sok doki még mindig tankönyv alapján diagnosztizál...
s_norka
 
 

 
 

Norka!

Igazad van abban, hogy nagyon nehéz egyértelműen diagnosztizálni a PCO-t, erre ez a topic bőven ad példát. Hát azrét folytatgatom a kivizsgálást és megyek addig amíg minden szükséges leletem meg nem lesz.
Budapesti vagyok a Budavári Önkorm.Endokrinológiáján voltam Csupor Emőke doktornőnél. Lehet, hogy a leletekkel átmegyek még máshoz, annyira nehéz jó dokit találni.

Elolvasom Petrányi cikkét.

Köszi a segítséget!
Nóra
nóra1
 
 


Szisztok kedveskéimKép

Látszik Norka sok sok hozzászólásán, hogy otthon van és már nem tanulKép KépKépKép Örülök nekiKép

Norka!
36-ik héten szűlni már szabadKép
Az hogy Bogi baba nemsokára ki akar jönniKép nem csodálkozom, mert amúgy sem volt könnyű meghatározni, hogy mennyi idős. Ha a ciklusodat számolták akkor egy féle gesztációs hetet mondtak, ha meg a babád méretét akkor egy másikatKép
Mindenképpen hamarabb jön majd világra, mert kislány (és rájuk ez jellemző)Kép De azért várja meg legalább a 38atKép
Az a tetkó egész jól állKép
Én száj tetováláson gondolkodom, de az uracskám húzza az orrát. De a végleges szőrtelenítésbe belemenneKép (Mármint az én rajtam végzett végleges szőrtelenítésbeKép)

Várjuk a baba-szoba képeketKépTÜRELMETLENÜLKép

Csakegy!
Sajnos az én szőreim nem akarnak visszahúzódni. Talán ritkábbak??? de ez sem bíztos. Ezért gondolkodom a Metformin napi 3x850mg-ra való emelésén. De csak abban az esetben emelem meg, ha ez a Clostys kúra nem lesz eredményes.
De pattanás... SEMMI!!! Tökéletes a bőrömKép

Képzeljétek, a héten egyik reggel a referálásra bejött egy gyógyszerügynök, aki a Juice plus+ terméket reklámozta (zöldség és gyümölcs kivonat) és elég érdekes tudományos adatokat közölt.
Elmondta, hogy a legújabb kutatások szerint egyre gyakoribb az inzulin rezisztencia a fiatalok körében. Hogy nem kell már idősnek és kövérnek lenni, hogy IRje legyen valakinek. Valamint, hogy erre nagyon oda kellene figyelni (PCOról nem volt szó), mert az IR egyenes út a cukorbetegséghez, elhízáshoz, magasvérnyomáshoz ill. különböző szív-érrendszeri betegségek kialakulásához.
Ezt azért írom le, mert a jó múltkorjában vitatkoztunk, hogy miért lesz valakinek IRje és PCOja. Nos, egyértelmű összefüggés van a "mit eszünk" és az IR között. Valamint, hogy nagyon jó hatással van az IRre a rengeteg zöldség és gyümölcs (itt jön be ez a bogyó). És nem a: cola, csokoládé, chips, győzikeKép Ezzel a hasonlattal éltKép

Elmondta, hogy az Országos Sportkórházban elvégeztek egy vizsgálatot 50 db magyar polcokon található különböző táplálékiegészítőkről, amelyeket a szegény ember jó drágán megvesz. És kiderült, hogy 50-ből 47-ben nem az van amit az összetevőknél ír! Azt mondta, hogy a lista nem publikus, de meglepődnénk ha tudnánk...Kép
Minden esetre engem kiváncsivá tett. Bár semmilyen vitamint nem szedek.

Nagyon álmos vagyok. Le kéne feküdniKép ILYENKOR????? Nem! Megemberelem magam!

Nyújtsa fel az ujját, aki BudapestiKép Júniusban össze kellene hozni egy találkozót. Persze aki szeretné és ráérKép

Telezabáltam magam eperrel, talán azért vagyok álmos.

Remélem ma este nem egyedül leszek net közelben!!! Kép

Kavics
(35 cn.)
Vendég
 


Halihó!
Na ki fürdött már,hajnali 4:40-kor,hideg vízben???Aha,Én!...és ágyat is húztam és felmostam és kimostam.Ugyanis,arra ébredtem,hogy Natin nincs takaró...lehajoltam és mint a Niagara...zudult belőlem a cucc...de minden tiszta vér volt.Szerencsére a család,nem ébredt fel...azóta is 3-4 óránként muszáj dugot cserélnem.
Vasárnap tudok csak dokihoz menni,és akkor kezdem a clostyt is!
{2cn}
Kavicska!Én III.kerületi vagyok!Oksi a tali!Nekem van száj-szem tetkóm is...a számban ,sajna nem marad benne(4x volt),mert bazi sokszor volt herpesem...de azért nem látszik annyira,a herpes miatti egyenetlenség...
Én csak ajánlani tudom Neked,mert akinek megfogja a bőrét...annak esztétikusan szép!Kép
Rejóka!Akkor,bizti csajszi a csajszi...mert már a golyszi alapján mondta volna a doki...szóval szerintem ,gondolkodjatok csajszis neven...Kép
Norka!Tényleg csini a pocid,ja és az a 101cm az a magasságod???KépKépKépKépKépbocsika,nem tudtam kihagyni...Kép
Andi
Lehetsz majd olyan kedvtelen,diszkomfortos...ilyenkor igyál sok folyadékot...híguljon a véred!A vérnyomásodat is kissé dobálhatja...le-fel.Ne lepődj meg ezeken,el fog múlni,kitartás hozzá!Kép
CsKriszti....Nóri....Kincsecske,Nektek is üdv!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Hú lányok segítsetek., hogy ne essek neki a hűtőnek és zabáljak fel minden ehetőt és ehetetlentKép
Kívánom a fetasajtotKép Meg az uborkátKép
Tiszta őrület ez a kívánós állapot. De megmakacsolom magamKép

Kandika!
Bíztató, akkor az idén összehozom a szájtetkót, meg a szabadságolás előtt. Nekem is gyakran van herpesem. Évi 3-4szer.
Vendég
 


Sziasztok!

Most vettem be az első merckfominomat. Csak az a bajom, hogy nem tudtam eltörni, így be kellett vennem az egész szemet. Ti hogy törtétek el?

Kandi sorstársak vagyunk, mert nekem is ma jött meg de rendesen, remélem hamar levonul az áradat.

Sziasztok

Kép
andi1975
 
 


Sziasztok!

Andi nekem a dokinő azért írta a meforalt mert könnyű széttörniKép ,komolyKép,sztem kés
Vendég
 


Sziasztok

Sajnos késsel sem sikerült szétvágnunk, lehet, hogy csak mi a férjemmel vagyunk bénák?

Megmondjátok nekem, hogy honnan kell letölteni ezeket a smile-kat?

Sziasztok

Kép
andi1975
 
 


Csajok lefekszem. Elmarad a pémtek esti takarítás, mert nem bírom nyitvatartani a szemeimet.
Viszont lenne néhány nagyin intelligens kérdésem.
Tudom, hogy már többször elhangzott, de valaki akinek van ideje, kedve és tudja is, hogy mi hogyan van, válaszoljon az én következő kérdéseimre:

1. Mi a véleményetek a Duphaston, Utro meg a hasonló kegyszerekről?
2. Az én esetemben a ciklus közepétől -függetlenül attól, hogy lesz PÉ vagy sem- érdemes e nekem szedni.
3. Ha igen, mit, mennyit és meddig?
Tehát függetlenül attól, hogy babás leszek e vagy sem???? Segít e ez egy hormonzavaros tyúkon???Kép

Köszönöm a válaszotokatKép

Most tényleg lefekszem!
Vendég
 


Kavicska!
Én napi kb.:fél-1 kg kovászos uborkát eszek...fél liter lével...Gabika szokott hüledezni,hogy ehetek ennyi savanyút....a feta és uborka,meg nem hizlal...nyugodtan faljad!
Andi!késsel simán el-lehet törni,ne vegyél be 1 egészet!
Nekem tegnap jött meg (2cn)!Kép
Kincsecske!-és ha ,már 1-egészet veszel be,váltassz mercforminra???KépKépKépKép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Na még nem fexem leKép

Andi!
Mosolygós: : ) szóköz nélkül
Vigyorgó: : O szóköz nélkül
Szomorú: : ( szóköz nélkül

Én anno éles késsel vágó deszkán teljes erőmet beleadva vágtam kisdarabokra. Nem mindig lett szimmetrikus.
Vendég
 


Kandika!

Miééééééééééért említetted a kovászos uborkáááááááát??????????? Mostmár azt is kívánomKép
Kandikám, csak el ne vérezz!!!!! Kép
Vendég
 


Kavicska!Ha van baba,akkor igen is használ a duphaston és utro,Én elöbbiben bízok inkább,mert Nati igy maradt meg Nekem...ja és amikor terhesség alatt 2x vetéltem,akkor megemelt adagban kaptam és Nati meg tudott maradni,másik kettő meg kivérzett,felszívodott.Ált. a 16.naptól kezdve szokták elkezdeni,ha meg negát tesztelsz a 30.napon pl. abba hagyod és látod,Nekem is rá 3-4 napra meg tud jönni...szóval annyira nem tólja el a ciklust,de hasznos.2x1,3x1-ben szokták kirni a dokik.Gondolom,ez a hormonoktól is függ.
...ez az Én egyéni véleményem...
-többiek:

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



Kovászos,de amelett jó fokhagymás........nyami,a kedvedért eszek még egy jó méretesset!
Én is vágódeszkán....

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi

Óóó nem a Meforal fííínomabbKép, remélem továbbra is rá tudom venni hogy kiírja......
Vendég
 



Lányok Kép
Nincs ízletesebb, mint a 850 mgos MerckforminKép Mind a tíz ujjacskámat lenyalogatom utánnaKépKépKép
Csak ajánlani tudomKép

Kandika!
Köszi, hogy elmondtad a véleményedKép Csak az én esetemben milyen ciklust hosszabít??? Ezeket a maratoniakat már nem lehet. Nekem főnyeremény lenne a 35 napos ciklusKép
Ezen töprengek már egy jó ideje, hogy szedjem e vagy sem. Mindenképpen elgondolkodtató a következő ciklusban, mert szerintem a Closy csinál nekem PÉtKép Már nagyon izgulok. Nyelem is 3x1 Norcolutot. Már a második nap vége. Még három napKép Ez utóbbi bogyó is rendkivűl finomKép
Vendég
 


Kandi

Kovászos ubi jó fokhagymásKépKép

Jó éjt,szép álmokat most lelépek....
Vendég
 


Holnap akkor megpróbálom minden erőmet beleadni, hogy szét tudjam vágni Kép de ma már beszedtem azt az egy szemet, remélem nem lesz gond.

Én a múltkori inszem után utrot kaptam, amikor is sikerült a babát összehozni, de elkezdtem barnázni ezért fel emelték az adagot 3*2-re de sajnos így sem sikerült megtartani Kép.

Nekem az inszem után rögtön kellett dugdosni, hát nem volt valami gusztusos, de ki lehetett bírni. Kép

Sziasztok

Kép
andi1975
 
 


Kandika!!
Mikor mesz HSGre? Nehogy amiatt nem termékenyült meg a mosolygós PÉd.

Még vagyok, mert mos a gép, addig nem tudok lefeküdni, amíg ki nem teregetekKép
Vendég
 


Skacok... hol vesztek Ti ilyenkor igazi kovászos uborkát???? (amiket az üzletben árulnak tele vannak e-xarokkal ezért ott nem merek venni...)

Én az utóbbi 1-1,5 hétben literszám iszom a paradicsomlét Kép A férjem ott röhög rajtam, hogy egy slukkra benyomok 3/4 litert és utána mekkora a hasamKép

(anno az Aviván midnen babára vágyót letiltottak az ecetes levektől így az ecetes uborka nálam végleg kilőve... bár tény, hogy én eleve már vagy 1,5 éve nem eszek ecetes savanyúságot... az ecet miatt...)
csakegysokadnick
 
 


(most nyomtam be vagy fél liter paradicsomlétKép))))))
csakegysokadnick
 
 


Csakegy!!!!Kép
Ne már!!! Nem ehetek savanyút????
Mi a szösz.

ÉDESSÉG (sütikék, fagyi, csoki, nápolyi stb ) TILOS IR miattKép
SÓS (chips, popcorn, rágicsálivalók) kilőve IR, egészségtelen voltuk miattKép
KENYÉR, KRUMPLI a GI miatt tilosKép
SAVANYÚ a babásodás miatt tilosKép

Mit ehetünk?????? Csorró PCOsok? Már csak ez a diagnózis önmagában is elég. És még megszorítások??? Mondja meg már valaki????
Árad a lakásban a szomszéd által készített finom sült husi illat!!! Szerintetek ezt ép ésszel ki lehet bírni??? NEM!!! Ezért kéne lefeküdjek. Vietnámi kenőcsöt az orrom alá, hogy semmit se érezzek.Kép

egy éhenkórász Kavics! Aki uborkát sem ehetKép
Vendég
 


(ja... legutóbb este csak azért lökdösött az ágyban mert így azon röhöghetett ahogy a hasamban kotyog a sok paradicsomlé és gyógytea...Kép)
csakegysokadnick
 
 


Kavics: én már jó ideje így eszekKép Igaz, az utóbbi 1-2 hónapban "kissé" leengedtem és elég sokat bűnözök, de amiótí abbahagytam a bogyót elég keményen visszafogom magam. Azóta sem ettem chipset, nem ittam üdítőt vagy cukrosat stb.

Ok, mostanában tényleg bűnözni szoktam de megfogadtam, hogy ha babás leszek, visszaállok az egészséges életmódra...

(Ja... csokit csak 75% felettit eszek, abban alig van cukor. Kenyérből kizárólag teljes kiörlésűt. Krumplit csak nagyritkán, ha rízs akkor barna stb.)
csakegysokadnick
 
 


Cora-s az ubi,nem csomagolt...mérős...imádom!Na meg a cékla!Én Nati elött is bazi sokat ettem savanyút,amikor meg terhes lettem 5x,reggel 6-kor ,már koviubival mászkáltam a kezemben,a bölcsiben...vagy almapaprikával....Szóval engem nem érdekel,hogy lehet,vagy nem...eszem és kész.Aki spontán lesz terhes,az meg narkózik,cigizik és még sorolhatnám még....azé,nem vagyunk cukorból!
Kavicska!Talán majd júliusban,de még nem beszéltük meg a dokimmal!
Ami a ciklust illeti,Nekem mondod,hogy Neked nincs?Az Én 169 napom meg stb.-szóval,szerintem szedjed....de még Norka véleményét is kérd azért ki,mert Én 1 vagyok!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


CsKriszti!Dobozos pari lé?Mert ha az,annak a dobozán...nézted az összetételt?vagy magad késztettet iszol?

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi: BioKép Bio paradicsom + tengeri só Kép
csakegysokadnick
 
 


Csakegy!

Kenyér nélkül van élet. Ezt tanusíthatom. Csak ha a lekváros kenyeret kívánom, akkor eszem egy kevés kenyeret.
De krumpli nélkül???? Vagy rizs nélkül????
Én a kórházban ebédelek. Ott van három menű:A,B,V.
Gondolhatjátok 280 ftból mit tudnak kihozni. De ahoz képest én szeretem. szerencsére sok a rizses kaja. Meg a krumplis. A tésztaféléket sosem választom. A leves általában kockából készül egy kissé feltúrbózva. Kép
De furcsa módon amit választok (mert előre meg kell rendelni az egész hónapot) az esetek 95%ban ízlik. Igaz van erős pista aztán időnként meghintem vele a kaját. Mert csípős nélkül nincs élet. Remélem az nem tilos PCOban. Mert ideges leszek. Az izlelő bimbóim csak akkor nyílnak ki ha csípős, fűszeres kaját eszem.
Tudom, hogy a gyomornak nem jó a fűszeres, de reméelm a petefészkeimhez semmi közeKép
Vendég
 


Sziasztok!

Nekem az Utro hüvelygolyós formáját írta fel a dokim, mert egyenletesebb vérszintet biztosít, mint a szájon át szedhető forma, mivel a végbélkúpokhoz hasonlóan elkerüli a máj lebontó működését.

Érdekes volt, mert amikor első alkalommal alkalmaztam (egy olyan ciklusban, ahol végül nem volt baba), eléggé folyt kifelé, éjjelente a vastag betét sem volt elegendő, amikor viszont Mütyűrkével használtam (a + teszt után elkezdve), akkor csak az első pár héten csorgott, utána mintha felszívta volna a szervezetem, egy csepp sem "szökött meg".
Mindenhol azt írják h. PCO-ban a sárgatest elégtelen működése miatt magasabb az első trimeszteri vetélések aránya, nekem ezért írta fel a dokim.

Ja, a hüvelygolyónál nagyon kell ügyelni a kézmosásokra, de érdekes módon én, aki régen mindig összeszedtem vmit, most semmilyen fertőzést nem kaptam el!

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


CsKriszti!A bio,meg génkezelt!Képnem?Kép
Kavicska!Az erősről ne is beszéljünk,amíg,állandóan hánytam...szar volt,azt viszont látni,ill. érezni...de mai napig,nem brom ki,hogy ne egyek erősen!
Amikor megszültem...ölni tudtam volna egy nagy tál,csipős savanyú levesért...Natit megszoptattam,lefejtem a tejet késöbbre is bőven...elmentünk étterembe...és jól bekajáltam....nem bírtam ki,hogy ne!A köv szopit kihagytuk,üvegből kapta az előre lefejtet...sokat ittam ,ettem utána és a köv. szopi ciciből ment.Semmi baja nem lett natinak,de volt is parám...nehogy legyen...de nem lett hála.

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Rambóka!Erről Én is hallottam,hogy az5-6.héttől,tök jól felszívódik...tudja a szervezet,mire van szüksége!Örülök,hogy nincs fertőzésed,ügyi vagy,hogy elkerülted!Kép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi: a Bio nem lehet génkezelt... akkor nem kapna bio minősítést... amelyik márkát legalábbis én veszem, az nem az. Olyat meg se vennék amire nincs kiírva... (a szójával keverheted... ami szerintem egy nagy kamu... na az génkezelt ... és nem is eszek semmit amiben szója van...)
csakegysokadnick
 
 


Kandika!

Hasonló az izlelő világunkKép
Savanyú, csípős, fűszeresKép

Rambóka!
Köszi a hozzászólást.

Lehet, hogy szedni fogom, de egyeztetek a dokimmal.

Na most mentem lefeküdni.
Sziasztok

Hétvégén végig leszek.Kép
Csók
Vendég
 


Ja, Kavits!Kép

Ne standard 16. napon kezdd el szedni, hanem a PÉ-t követő 2.-3. naptól, mert különben, ha netán a 19-22. napon lenne PÉ-d akkor bekavar!
És a PÉ-t követő 14. napi negatív tesztig ne is hagyd abba!

Kandi a vérzivatarban! Kép
Ez is arra utal, h. volt PÉ-d!!!!!!!!!!

Csajok!

Most vágtam be a Mirelite cég Rolling food Vadas zsemlegombócából egy adaggal. Nem is olyan rossz ( mint mondjuk Globuséktól ugyanez)!
Egy darab 'E' sincs benne, simán rá van írva, h. citromaroma, babéraroma, karboxi-metil-cellulóz stb. ! Kép Kép Kép
De nem érdekel! Kezdek kívánós lenni és ma vadast akartam enni!!!!!! De ahogy olvasom, ti sem vagytok jobbak!Kép Kép Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Kids Birthday tickers
rambóka
 
 


Fú... ha már savanyú és csípős... akkor ott az a jó kis Nátrium Glutamátos kínai leves... hát az valami nyami Kép (csak az a ciki, hogy utána mindig xarul éreztem magam... valszeg túlérzékeny lehetek rá...)
csakegysokadnick
 
 


Kavicska!Na látod és van,már egy fiam...szóval kövessssssssKépKép
Szép álmokat!
CSKriszti!OK meggyőztél,hogy a Tied egészséges!KépA szóját utálom!Kép
Rambóka!Én is úgy érzem,hogy most müködök...vasárnap-remélem,már nem lesz "vérzivatar",h.Uh-ra megyek!KépKép
Én tegnap ettem vadast a bölcsibe,itthon rakott krumpili van,kovi-ubival[size=-2](Kavicska miatt írtam)[/size]...ja és mellé sajtos tészta,ááááááá nem hizlalósak!KépKépegyszer élünk!
Amit kivánsz edd meg nyugodtan,szervezeted tudja,mi kell neki!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Kandi: de van, hogy a szemed kívánja és nem a szervezeted Kép (mint ma én a kakaós csigát... most itt van a maradéka és arra vár, hogy kidobjam, mert mégsem jött be...)
csakegysokadnick
 
 



Á,olyan nincs!Én akkor nem eszek!Itt a fiam,tele a hűtő Kinder Pingvui-vel,túró-rudival,joghurtok,actimel,gofri,csokikrémek(ez a férjem miatt),kb. 4-5 féle csoki minimum,cini-mini stb. sok-sok befött,gyümölcs stb.na nem sorolom fel...de Én ezeket szinte soha sem dézsmálom meg,mert itthon van....péksütiket,nem szeretem.Nekem egy tál főzelék pl.kukorica,cékla,sárgarépa....sokkal csábítobb!KépÉn nem a nasiktól vagyok dagadt!KépKépKépA savanyúság,meg nem hízlal!Na meg a másik favorit nálam,nyers fehér káposzta!2-3 nap alatt elpusztítok egy fejet!

kandi72
Budapest III. kerület
 
 



Na hali "zabás" csajokKép

Vki benéz ide nem lát mást mint a kajikról folyik a dumaKép
Kandika kovi ubi mániáját ismerem márKép,ált.ő ubizik én meg jégkrémezekKépJaa,Kavicska fűszerezési technikájához is volt szerencsém,pulykahusi joghurtos zöldséggel és chili szósszal,fergeteges voltKépKép,bocsi nem hagyhattam kiKép

Duphaston és társai...ha babás leszek biztos kérek vmi pótlást a biztonság kedvéért!

Igaz nem vagyok Pesti de azért egy ottani taliba is benne vagyok!!!!Kép

Na benyomok még egy kicsi csokit,csak h a "cukrom"helyre álljonKép,aztán szunyálok!

AndikaKép
Mai nap elmaradtKép,koncert milyen volt,jól éreztétek magatokat?

Jó éjszakát!!
Pussz
16cn
Vendég
 


Na még húzom vagy 5 percig aztán szunya...

Kandi: az a glutamátos leves a sima kínai kajáldákban kapható csípős-savanyú levesKép (ma bele se mernék kóstolni... viszont nagyon finomKép

Én egyébként pocsékul fűszerezek... ha ehető kaját akarunk enni, a férjem fűszerez... (főzni sem tudok, csak kotyvasztaniKép)
csakegysokadnick
 
 


Gabóca!Nem mentünk el...bazira,nem volt hangulatom,ma egy duhajkodos bulihoz!Kép
Na ha Te is feljönnél,az szupi lenne!Juniusban,hogy mindenkinek jó legyen!
CSKriszti!Ja,az,akkor azt szoktam csinálni...de mé glutamátos...a sürítő neve az...ha jól rémlik...de most nincs itthon,de holnap veszek és csinálok egy vagonnal!
Na megyek Én is csicsizni!
Szép álmokat!KépKépKép

kandi72
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!!!!

Úúúútálom amikor alhatnék akár estig és 7kor kipattan a szememKép RettenetesKép

Köszönöm a progi pótlós hozzászólásokat. Mindenképpen megbeszélem a dokimmal és hajrá... Így sem nyelek elég bogyótKép

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét. Élvezetes családi életetKép

Csók

Kavics
(36 cn.)
Vendég
 


Kép
csakegysokadnick
 
 


(semmi megszokott, magas progiszintre utaló PÉ utáni tünet egyébként... most nem is puffadok... csak 3-4 ragya...)
csakegysokadnick
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: